רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יכול להיות שפרמוט מחק לי את כל הדואר בoutlook expres או שאין קשר?
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי בנייח ואני לא משתמש בו כי אני מתחבר לראוטר שנמצא בחדר אחר בחוט. האם ניתן להפוך את הכרטיס רשת שלי למיני ראוטר ככה שהקליטה האלחוטית בחדר שלי תיהיה גבוהה יותר כי יש לי גם לפטופ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים המחוברים ביניהם ע"י רשת מקומית (אחד המחשבים עם 2 כרטיסי רשת מקבל הזנת אינטרנט חיצוני באחד ובשני מקושר למחשב השני) האם אפשרי לגרום לכך שברגע שאני מוסיף לאחד המחשבים אתר כלשהו ב"מועדפים" המועדפים במחשב השני מתעדכנים אוטומטית ?? ובאופן כללי, כל מי שמכיר או משתמש בטריקים מהסוג הזה של עדכון אוטומטי של מחשב שני באצעות שיתוף רשת מקומי בכל הקשר שהוא (רשימות שירים (פלייליסטים משותפים) , הורדות המתעדכנות למחשב שני אוטומטית וכד') - שמח אם יישף אותי בכך שאוכל לייעל את השימוש ברשת המקורמית ולא לבצע הודות כפולות וכאלה.
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, שנים הייתי עם 014 ללא בעיה, כשעברתי לדירה חדשה שיניתי את הספק ל 012 וסבלתי מאוד מבחינת חסימות של טורנטים ועוד שאר ירקות אז עברתי לאורנג'. כיום אני שוקל ,לטובת הוזלה במחיר, להתחייב לאחת החברות. באורנג' האינטרנט נחמד אבל מאוד יקר ביחס ל 014. השאלה שלי היא האם מישהו סובל מחסימות ב 014? לא מצליח להוריד טורנטים? איטיות מוזרה? תודה
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן, ה 300N מת, אני יכול לעדכן איתו קושחות אבל אין אינטרנט, ניסיתי להחזיר לקושחה המקורית עדיין הוא לא רוצה לגלוש, הפאנל עובד הכל עובד אפילו ניסיתי שוב DD-WRT ועדיין אין מוצא. עשיתי 30-30-30 לפני ואחרי כל שידרוג ופשוט לא בא לו לעבוד. אני מחפש ראוטר חדש, יש הצעות? עדיף בעל אופציה ל WDS לא אכפת לי מפרוטוקול N, העיקר שבקומה למטה יקלוט היטב. מה עם 54GL? הבנתי שיש לו LIMIT בתעבורה שהוא יכול להעביר מהתשתית שזה משהו כמו 15MB זה נכון? יש לי 25MB גר בחו"ל (VERIZON FIOS) תודה.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
??? יש לי SPYWARE??
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום כולם, השבוע הציעו לי מחברת האינטרנט 12 מגה חינם לשנה הסכמתי והם חיברו. אני משתמש במודם SB4200 של מוטורולה ומחבר אליו שני מחשבים אחד בUSB ואחד ב-LAN. עשיתי בדיקה של המהירות בעזרת האתר speedtest.net במחשב עם הLAN זה הראה לי 12 מגה אינטרנט ובמחשב עם הUSB זה נשאר לי על 5 מגה (לפני שקיבלתי את ה-12 מגה היה לי 5 מגה) עכשיו השאלה שלי היא למה במחשב עם הUSB זה לא 12 מגה? למה זה נשאר על 5? ניסיתי לבדוק מה ההגבלה של ההעברת נתונים בUSB ולא מצאתי... אז אתם בערך המוצא האחרון שלי ובטוח שמבינים יותר טוב ממני אז מישהו יכול להסביר לי בבקשה מהי הבעיה? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחירים ירדו בחברת בזק בינלאומי - חבילת כבלים 750Kbs ירדה ל-99 שקלים לחודש. תוודאו שאתם רשומים בחבילה מחדש,ע"מ שלא יחיבו אתכם במחיר הישן. http://www.bezeqint.net/
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית חיבור ADSL במהירות של 750 . החיבור הוא באמצעות מודם אזטק של בזק וראוטר של לינקסיס. כאשר אני מבצע הורדה מהאינטרנט, לאחר כ- 30 דקות של הורדה רציפה, האינטרנט מתנתק ולא ניתן לגלוש עד אשר מאתחלים את המודם והראוטר (ניתוק חשמל). בעיה זו התחילה לפני כ- 4 ימים. בדקו מול ספק האינטרנט וכלום. בבזק ביצעו אתי איתחול פנימי למודם וגם לא עזר. למישהו יש רעיון ? ** בנוסף אני שוקל להחליף את הראוטר באחד שמשולב באלחוטי+חוטי.. יש למישהו המלצות ? כי אני במרחק הליכה מבאג..
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסתבר ש"משהו" התיישב לי עמוק במחשב ומנתב את המחשב שלי לכתובת www.oldgames.se בכל פעם שאני פותח חלון של explorer. ניסיתי כמה וכמה תוכנות להסרת spyware, ללא הועיל, כלומר לא זיהו את הגורם. אודה לכל מי שיוכל לייעץ לי כיצד לטפל בעניין. יואב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בידי ראוטר TNN SIMENS SL2-141 של בזק בינלאומי ובזק האם ניתן להגדיר אותו כראוטר ? בהוט לא הפעלתי את ההוט בוקס כראוטר בגלל ביקורות די עלובות שקיבל על תפקוד כראוטר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נתב EDIMAX 6478AC שהוא DUAL BAND, היה מוחבר למודם של בזק, והייתי גולש במהירות של 15M. לאחר ששודרג האזור שלי, שאוכל לגלוש עד 100M ,ולאחר בירורים (וקריאה בפורומים פה) מסתבר שהמודם לא יתמוך במהירויות כאלה. וכמו כולם לא רציתי לשכור מבזק את המודם\נתב שלהם, אזי ראיתי המלצה לקנות מודם VDSL בנפרד בעצמי מחו"ל. ואכן הוא הגיע בלי בעיות, אך נראה לי שקפצתי גבוה מדי וצריך קצת עזרה בלהבין מה יש לי 1. לפי הבנתי זה רק מודם או מודם עם ראוטר ? אני רואה שיש לו יציאת של LAN למחשב. 2. אם כן, האם כדאי להשתמש בו גם כראוטר ולא בראוטר של EDIMAX שברשותי ? 3. ואיך מקנפגים אותו ? נכנסתי למסך שלו ויש שם דברים שאין לי מושג מה הם אומרים, ATM, PTM, CPI/VCI , האם שילוב IPv6…
-
- 9 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי, רכשתי ראוטר D-Link dl-524 והקמתי רשת אלחוטית בבית כדי לגלוש באינטרנט דרך הנייד. מסיבה לא ברורה האינטרנט על הנייד זוחל וזה בזמן שאני לא מבצע שום פעילות אינטרנט על המחשב הראשי. חשבתי שזה נובע אולי בגלל חלוקת מהירות. המחשב לוקח 99% מהעוצמה והנייד מקבל את האחוז הנותר. איך ניתן לבצע חלוקת מהירות? אני רוצה לתת יותר רוחב פס לנייד. אני מנוי לרוחב פס 1.5 דרך בזק. ספקית אינטרנט בזק בינלאומי. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רובכם מכירים את מחלקות "שימור הלקוחות" של בזק, HOT וספקי האינטרנט. היום נאלצתי לדבר הן עם זו של בזק, לגבי חידוש מבצע בחיבור ADSL במהירות 1.5M להורים שלי והן עם זו של בזב"ל לגבי חיבור האינטרנט שלי במהירות 5M. עם כל אחת מהן בזבזתי משהו כמו רבע שעה במשחקי חתול ועכבר המתוארים כאן: http://www.netcheif.com/blog/?p=690 למי שזה מעניין אותו: עבור ADSL ב-1.5M הוצאתי מחיר של 51.90 לחודש + שובר לקפה ועוגה ועבור חיבור 5MB בבזב"ל אני אשלם ב-18 החודשים הבאים 34.75 שקל + שובר לאימון פילאטיס.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה חימום יתר של המודם יכול להאט את האינטרנט ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם-ראוטר ADSL של חברת 3COM שעדיין עובד טוב, למרות ש-3COM כבר לא קיימת רציתי לשאול, באיזה מהירות הוא עובד? אני מדבר על המהירות של המודם DSL שלו, ולא על מהירות ה-Wi-Fi. יש לי את ה-Manual שלו, אבל משום מה אין שם שום אזכור למהירות המודם... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לדעם אם ניתן יהיה להקים רשת אלחוטית בין 2 מחשבים ללא שימוש בראוטר באמצעות שני כרטיסי רשת USB של EDIMAX בלבד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
צהריים טובים(: קיבלתי מבזק את הנתב הנ"ל ויש לי איתו כמה בעיות קטנות: לפעמים הוא לא טוען אתרים עד הסוף(לא אתרים ספציפיים) ולעיתים קרובות הוא מסנן על דעת עצמו הודעות במסנג'ר. אגב,זה קורה גם בגלישה חוטית וגם בגלישה אלחוטית(לא יודע אם קשור,אבל ציינתי בכל זאת..) תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להתנתק מבזק ולהחזיר להם את הראוטר שלהם (N600). אני רוצה לקנות ראוטר חדש באופן פרטי - איזה ראוטר מומלץ יש? מאוד חשוב שטווח הWIFI יהיה נורמלי - עם הראוטר העכשווי אני נתקל בקשיים לגלוש מהקומה למטה. בנוסף - יש לי מודם ישן של בזק Aztech adsl2+ DSL-600E. האם ניתן להשתמש בו? יש בו איזשהי הגבלה בנוגע למהירות? אין לי בעיה לרכוש ראוטר גם מחול - האם תקציב של 300-350 ש"ח יספיק? מהירות האינטרנט אצלי היא 100 מגה. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. שוב אני שואל את השאלה כי לא ענו לי לפני חודש. כאשר מתנתק לי הראות'ר 6204 EDIMAX מתנתק מהאינטרנט (מכל שסיבה שהיא), הוא אמור להתחבר לבד? או שאני צריך לעשות ריסטרט למודם?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מחפש ראוטר שיכסה כמה שיותר מהדירה, ושייתן ביצועים טובים כ- AP. רצוי שייתמוך ב- 1G קווי, ומהירות כמה שיותר טובה באלחוטי. חייב ליהיות יציב, בין עם קושחה מקורית או עם OpenWRT / DD-WRT (בהתקנה פשוטה). תכונות אחרות לא מאוד רלוונטיות כרגע. מחפש התמורה הטובה ביותר למחיר בשוק כרגע.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כשבועיים החליט שר התקשורת – משה כחלון, לאמץ את רוב המלצות "ועדת חייק" שהעיקרית בהן מחייבת את בזק ו-HOT למכור לחברות התקשורת האחרות גישה לתשתיות הנייחות שלהן - "שוק סיטונאי" לתשתית הקווית. הרלוונטיות של החלטה זו מוטלת בספק והתוחלת של השוק הסיטונאי עומדת בסימן שאלה. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2219
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע תקשורת יציבה (ולכן פתרון ה ADSL הפשוט לכאורה לא תופס פה) של TCP/IP בין 3 חנויות של עסק מסוים שהמרחק בין כל אחת לאחת הוא משהו כמו 150-200 מטר אווירי. באיזה דרכים אפשר לבצע את הדבר ? (אם אתם יודעים עלויות, זה יעזור) אשמח על כל עזרה שתבוא מכיוונכם.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שממנו אני גולש מהסלון, הראוטר האלחוטי שלי נמצא בחדר ולכן האות חלש ומתנתק מדי פעם. יש אפשרות לחזק את האות?
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אחרי שבחודש שעבר הכריזו (http://www.netcheif.com/blog/?p=2247) החברות Buffalo ו-Netgear על הזמינות של נתבים התומכים בתקן 802.11ac, מצטרפות היום גם ASUS ו-TRENDnet לחגיגה. מידע על תקן חדש זה ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm. במסגרת תערות Computex הנערכת בימים אלה בטיוואן, הציגה ASUS את הנתב RT-AC66U. כמו שאר הנתבים של חברת ASUS, גם ה-RT-AC66U מגיע במארז המעוטר בדוגמת יהלומים ונוריות בקרה בצבע כחול. עיצוב זה מאפיין את כל מוצרי האלחוט של ASUS אך מבחינת התכונות הטכניות הוא אינו שונה מאלה של Buffalo ו-Netgear. הוא תומך הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz ומאפשר מהירות של עד 1.3Mbps בתקן 802.11ac. בניגוד ל-Buffalo ו-Netgear, לא הכריזה ASUS על מתאם …
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-