עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by lox,

hey im buying a new computer this week and i need to know how to make a network between 2 computers and i have no idea how and i want both of them to be conected to the same internet all the time so ho do i do this? please give me a guide or something because i have no idea!!! thanx bye

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  2. מחוברים אצלי שלושה מחשבים למודם +B-Focus Router 312 עכשיו אי אפשר לקבל קבצים ב ICQ. כשאני מנסה לבטל את הfirewall של המודם אין חיבור לאינטרנט. הבנתי שצריך לפתוח פורטים לפי מה שהבנתי צריך להכנס ל port forwarding ולעשות שם משהו אבל לא הבנתי כלכך. למישהו יש את המודם ויודע? קראתי את המדריך מפה: http://www.inoviatele.com/B-FOCuS/support.asp ולא הבנתי. תודה. עריכה: טוב ניסיתי וניסיתי עד שהצלחתי לבהין טיפה. אם הבנתי נכון אני צריך לכתוב חוק חדש שיאפשר העברת קבצים באיסיקיו אני נמצא בחלק כזה: מה לרשום שם? תודה שוב. עריכה 2: אם אני אכניס ככה את הפרטים: זה יהיה בסדר? ואם אני אפתח את הפורטים האלו רק למחשב אחד אז רק הוא יוכל להעביר קבצים? צריך לעשות עוד משהו חוץ …

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  3. אז ככה יש לי מודם של מוטורולה...(CABLES) הוא מחובר למחשב עם USB מהכרטיס רשת של המחשב יוצא כבל לכרטיס רשת שבמחשב השני.. סידרתי את כל ההגדרות והיה לי רשת בינתיים אינטרנט, שיתוף קבצים הכל!! כמו שצריך... אתמול בלילה פתאום המחשב השני... שמחובר למחשב שלי (שלי מחובר למודם.. הוא הראשי) לא מקבל תשדורת.... מה אני עושה? זה לא פעם ראשונה שזה קרה לי... אבל כל פעם פירמטתי את המחשב שלי בשביל לסדר את זה... ונמאס לי.. אני רוצה לדעת איך אני פותר את הבעיה הזו אחת ולתמיד... תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  4. Started by Casper17,

למישו יש מושג למה שכשאני פותח את האימיול האינטרנט מתנתק לי אחרי כמה זמן ורק שאני מוציא את הראוטר מהתקע הכל עובד חלק? האם יש לשנות משהו בקונפיגורציה של הראוטר? :s05:

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  5. התקנתי לאחרונה ראוטר עם Firewall ברשת המחשבים בבית. האם אני צריך עדיין להפעיל את תכונת ה-Internet Worm Protection של הנורטון אנטיוירוס? מהתאור של הפיצ'ר הזה יש לי הרגשה שמדובר ב-Firewall מסוג כלשהוא, ואני לא בטוח שאני ממש צריך אותו בהתחשב בזה שיש את ה-Firewall של הנתב.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  6. שלום לכולם לפני יומיים התקנתי רשת אלחוטית בביתי באמצעות נתב של EDIMAX. הרשת עצמה עובדת מצוין אבל מאז ההתקנה שמתי לב לירידה חדה במהירות ההורדה שמתבטאת רק בהורדה מאתרים בחו"ל. אני מחובר דרך הכבלים ואינטרנט זהב בחיבור 750 . קובץ הבדיקה של אינטרנט זהב יורד במהירות מקסימלית. לעומת זאת כל קובץ שאני מנסה להוריד מחו"ל יורד במקסימום 10kbs . צריך לציין גם שאהמחשב שאיתו אני בודק הוא המחשב שמחובר ישירות לראוטר, ככה שאי אפשר להשאשים את איכות האלחוט. תופעה מאוד מוזרה, מישהו נתקל בה?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  7. יש לי סיבה לחשוד שמישהו מסויים איכשהוא קיבלת הרשאה להיכנס למחשב שלי דרך האינרטנט. כמו בעזרת התוכנות האלה, שדרכם אפשר לשלוט במחשב של סבא/סבתא מרחוק ולסדר דברים. בדקתי את כל מה שמותקן אצלי במחשב, לא מצאתי שום תוכנה חשודה. יכול להיות שלא עשו את זה דרך תוכנה, אלא דרך הגדרות רשת בווינדאוס עצמו? (שהכל קיבל הרשאה דרך המחשב שלי, מישהו שיחק בהגדרות... אולי)..

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  8. Started by kawaii,

טוב...נגיד ויש לי שני מחשבים, ואני רוצה לחבר אותם, כך אני אוכל גם לגשת לקבצים שנמצאים על המחשב השני, וגם לשחק למשל NFSU בLAN 1. איזה כבלים אני צריך, ואיך לחבר 2.איך אני מגדיר את זה תודה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  9. Started by swampfrog,

יש לי רשת ואני לא מצליח לשחק ברשת בגלל שהרשת לא מאפשרת לי לשלוח או לקבל נתונים... אין לי שום פיירוול מופעל גם לא של ווינדוס מה?? לעשות תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  10. Started by מור,

כל העסק הזה עם רשתות עושה לי אז שיהיה קצת יותר פשוט איזה רשת עדיפה למשרד שיש בו תקשורת קבועה בין מחשבים אבל אני רוצה ליצור חיבור אינטרנט לכול המחשבים, בנוסף תשתית החשמל גרועה (2 פאזות) עם הפסקות חשמל מה עדיף לי שאלה אחרת האם אפשר ליצור רשת על תשתית הטלפון בבית?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  11. Started by seladr,

שלום, קניתי לפני כשבוע ראוטר אלחוטי של אדימקס, 6114. בנוסף קניתי שני כרטיסי רשת אלחוטיים בחיבור usb, הם נראים כמו disk-on-key. קינפגתי את החיבורים כמו שצריך, (נדמה לי) האינטרנט פועל טוב ובמהירות. הבעיה היא שמידי כמה דקות, החיבור מתנתק. איפה שרואים את ה signal strangth, רואים ירידה מ very good ל ניתוק מן הסתם, ואז זה מתחבר שוב פעם. מה שמוזר הוא שהראוטר נמצא חדר אחד ליד. טווח שלכל הדעות אמור להספיק. למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה אלעד

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  12. Started by nimrodim,

ברשותי 2 מחשבים עם ICS תקין. הבעיה - אני לא מצליח להתקין שיתוף קבצים ו מדפסות בין השניים. יש PING בין שני המחשבים. מחשב אחד נמצא בקבוצת WORKGROUP ו ניתן לראות זאת תחת VIEW WORKGROUP COMPUTERS באותו מחשב. את המחשב השני ניסתי מספר פעמים להגדיר כחלק מרשת WORKGROUP - עושה RESTART בסוף - אבל הוא אינו מופיע אף פעם תחת VIEW WORKGROUP COMPUTERS באף אחד מהמחשבים. עצות?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  13. מאז שעשיתי רשת..... האינטרנט מאוד איטי אבל עזבו את זה. המחשבים שמחוברים לרשת ניהיו מאוד איטיים. העכבר שלי בקושי זז וגם עד שזה רושם פה...... ואין לי וירוס או משהו, זה מאז שעשיתי רשת וזה לא מחשב אחד זה שתי המחשבים מאוד איטיים. האיי מיול גם די פוגע אבל לא רק מהאיי מיול, גם שאני מכבה אותו המחשב מאוד איטי. בבקשה תעזרו לי אני מתוסכל!!!!

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  14. Started by didS,

תראו אני רוצה למצוא שרת או מששהו כדי שאני יוכל להעלות אליו תמונות ואז אנשים אחרים יוכלו להכנס ולאות תדבריםם יש לכם אולי כמה טובים ???ובחינם???

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. Started by dorh21,

מחפש פרוקסי מברזיל עובד להוריד מהשרת הזה תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  16. Started by פשפשית,

שלום לכם!!! יום אחד נכנסתי לאינטרנט ודף הבית שלי השתנה.... וגם לא נתן לי להכנס לאתרים מסוייים התקשרתי לנט ויזיון ואמרו לי שיש לי ריגול במחשב וגם וירוסים... אז הם שלחו לי שתי תוכנות Spybot ו Ad-Aware התקנתי אותם והם מצאו לי גם כמה וירוסים וריגולים אבל זה לא עזר לי יש לי עדיין כמו מפרסומות סקס שקופצות לי במחשב ונמחק לי כל הכתובות של האינטרנט והשתבשו לי מלא תוכנות.... מה עשות??? בבקשה עזרה אני כבר ממש מיואשת!!!!!! לא יודעת מה לעשות.... ועכשיו אם אני יעשה פירומוט (אם צריך) מה אני עושה כדי שתוכנות שלי לא ימחקו..... ואוווףףף זה סיפור בתודה שירן

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  17. Started by shon,

אהלן חברה!! יש לי מחשב נייח ונייד וברצוני להעביר קבצים מאחד לשני בעמצאות ראוטר. יש לי כבר ראוטר עובד רק מה שאני לא יודע זה איך להגדיר בווינדוס את אופן השיתוף שלהם ואיך ת'כלס מבצעים את העברת הקבצים. אשמח לקבל עזרה תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  18. Started by 1111,

היי.. יש לי רווטר של אדימקס. פתחתי פורטים 3001 עד 3006 TCP+UDP.. ופעם עבד לי ההעברת קבצים. עכשיו לא יודע עשיתי שמה איזה משהו ברווטר ולא עובד לי, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  19. אני לומד כרגע במסגרת סיסקו, תואר ל-CCNA ועלי להעביר הרצאה לכתה. אני מרצה על TELNET ו-TCP/IP application layer . אני לא כל כך מוצא אתרים רציניים עם חומר. עם תוכלו לעזור לי, אני אשמח מאוד. תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  20. Started by hellyeahmofo,

יש לי מודם/נתב ECI 270 שדרגתי אותו לנתב כדי שיהיה לי NAT וחייגן pppoe אוטומטי אני רוצה עכשיו לשחזר את ההגדרות הראשוניות ולחזור לחייגן איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  21. לא מופיע בהסרת תוכניות

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. שלום לכולם, כמה מקסימום אני יכול לשלוח או לקבל דרך האימייל הרגיל שלי (זה שמקבלים בחיבור לאינטרנט) תודה מראש.... ניר

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  23. Started by LRa,

שלום, לידידה שלי יש נתב בבית שמחוברים דרכו שני מחשבים. כל כמה שעות הנתב מפסיק את הגישה לאינטרנט ובשביל להחזיר אותה צריך לנתק אותו מהחשמל. כשהוא מפסיק את הגישה אין אפשרות לגשת אליו מהמחשב. אם צריך את הדגם אני אפרסם אותו בערב. תודה נ.ב. חיפשתי!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  24. Started by dot,

האים קיימת אפשרות לשתף חיבור מהיר ביין שני מחשבים ,עם שניי חייגנים שונים? רכשתי לחרונה ראוטר אלחוטי דילינק 624 ואני מעוניין לחלוק פס רחב עם מחשב אחר ללא רשת ביין שניי המחשבים

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  25. hay אני כימעט סיימתי הורדה של קובץ iso ענק . כאשר היתה הפסקת חשמל פיתאומית שקטעה את ההורדה לפני סיומה האם יש דרך כולשהיא לחדש את ההורדה? חיפשתי ב-faq של EXEEM וגם ב- google , אולם לא מצאתי חומר רלבנטי אם לא , האם יש תוכנות p2p אחרות (בעיקר bitorrent) שמאפשרות חידוש הורדה במקרה שכזה ? האם יש תוכנות p2p אחרות (בעיקר bitorrent) שמאפשרות ביצוע חיפוש בתוכנה עצמה (כמו exeem) ולא תלויות באתר כזה או אחר? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים