רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי 100 מגה (HOTNET-כבלים) אני רוצה לשרשר את הנתב שלי למודם של HOTBOX. - אבל אני מקבל צניחה במהירות משמעותית. כרגע הHOTBOX אצלי מוגדר כמודם (ביטלתי מצב גשר ורשת אלחוטית) ובנוסף דיברתי עם הוט שיגדירו רק כמודם. הבאתי ראוטר מסוג TL-WR841HP . והוא עובד על dynamic IP. הראוטר מקבל את הIP של הוט (מתחיל ב 149.78..) וכשאני גולש קווית ואלחוטית דרך הראוטר אני מקבל מהירות של 20 מגה. לעומת זאת כשאני מחבר מחשב קווית ישירות למודם בלבד אני מגיע ל90 מגה. אשמח לדעת למה זה קורה. בנוסף קחו שחשבון שאני רוצה לחבר לראוטר עוד ראוטר נוסף שישמש להגדלת הטווח (באופן קווי). *כך שאני חייב לפתוח DHCP אשמח אם תעזרו לי להגדיר את הראוטר כמו שצריך בכדי שיקבל את המהירות המקסימלית שלו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כ. רשת PCI של אדימקס ואני רוצה לחבר לו אנטנת YAGI: http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-100w-18dbi-directional-high-gain-18-unit-antenna-for-wifi-wireless-network-sma-34759 קודם כל זה אפשרי? אם כן, אם אני יחבר לו מאריך של 3מטר הוא יאבד מהעוצמה שלו? למשל: http://www.dealextreme.com/p/wi-fi-antenna-rp-sma-m-f-connector-extension-cable-3m-length-34650
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
מה האורך המקסימלי שאפשר למתוח כבל מסוכך בין מחשב ורכזת ללא משחזרים.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה במחשב שלי. הוא לא מזהה את המודם שאני מחבר אותו דרך הכרטיס רשת ישירות(ECI B-FOCus Router 312+) אני מסוגל לגלוש אך ורק שאני מחובר דרך האינטרנט האלחוטי. אני צריך לדעת איך מחברים את המודם ישירות למחשב שלא יתחבר בצורה אלחוטית אלא ישירה. איני יודע מה הבעיה שהמחשב אפילו לא מציג לי את ההתקן. אם מישהו יודע כיצד אני יכול לתקן את הבעיה אשמח. תודה מראש, עידו.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
יש אפשרות לפתוח סדרה של פורטים בראוטר הזה לדוגמה מ1000-1020 משהו כזה... מבלי לפתוח אחד אחד... ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום יש ראוטר אדימקס 6204 , וקו 1.5 מגה , מחובר אל הראוטר מחשב קווי , ואלחוטי אחד . אני מעוניין לתת לאלחוטי רק 150-200 K . האם הדבר ניתן? ואם כן , איך.. תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי ראוטר שכל הזמן המחשב הנייד שלי משתמש בו לאינטרנט, היום כשהדלקתי את המחשב הוא לא זיהה אותו, וכן זיהה רשתות אחרות של שכנים, עכשיו הבעיה היא לא בראוטר עצמו, כי הוא עובד, אני עכשיו עובד ממחשב נייד אחר על הרשת האלחוטית הזו עצמה שאני לא מוצא. הפעלתי את מזהה הבעיות של הWINDOWS וזה לא עזר, הוא ידע לציין שהוא לא מוצא את הרשת בה השתמש בעבר, אך לא היה לו פתרון לזה. בדו"ח שפתחתי כתוב "בר-חיבור: לא, סיבה 0x00028002", אשמח מאוד לעזרה!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כחודש הקמתי אתר חדש והכנסתי את האתר למספר מנועי חיפוש (google ו walla) האתר n מכיל גלריית תמונות של צייר שאני מכיר השתמשתי ב angelfire למקום אחסון. הבעייה היא שהאתר לא מופיע במנועים כשאני מחפש אותו בנוסף רציתי לדעת אם יש אתר או תוכנה שתפרסם את האתר למספר מנועי חיפוש במקביל. כתובת האתר: www.angelfire.com/art2/gabbay תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצני לשתף 2 מחשבים , אינטרנט וקבצים וגם מדפסת חשבתי על 2 כרטיסי רשת וכבל מוצלב ! היכן ניתן לרכוש כבל רשת לפי אורך איזה כבל צריך ו האם זה שווה ראיתי כבל 30 מטר בKSP ב 110 ש"ח ???? האם לדעתכם שווה להשקיע בראוטר ?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי router מסוג cisco800 , ואני רוצה מאוד לדעת איך אני מאפס אותו כדי שאוכל לקנפגו מחדש לכל מי שיודע איך
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש לי מהירות רק של 1.5 אני צריך קליטה רק בתוך הבית (קטן 45 מטר) האם יהיה לי הבדל במהירות, בין תקן N לתקן G? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
[h=1]שלום חברים, ברשותי ראוטר אדימקס BR-6424N, מודם בזק אני מחובר לבזק 100 מגה, בחיבור קווי מקבל בממוצע 55 מגה ברשת האלחוטית מחובר ללפטופ של דל עם WAN MINIPORT מקבל ממוצע של 10 מגה... כאשר מתקרב עם הלפטופ לראוטר מגיע למהירות של 17 מגה... בצעתי החלפה של הערוץ מ-6 ל-13 בעקבות המלצה של האפליקציה wifi analyzer גם לא עזר בכלום... אשמח לעזרתכם[/h]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש - Lenovo ideapad 330 ולעתים תדירות אני לא מצליח להעלות קבצים לרשת (החל מהגשת עבודות לאתר של האוניברסיטה ועד לשליחת קובץ במייל- כולם במשקל נמוך). החיבור הוא על בסיס WiFi באמצעות מודם-נתב של בזק. כשאני מבצע בדיקת מהירות של speedtest.net מיד לאחר מכן- יש מהירות הורדה אך הוא לא מצליח לבדוק מהירות העלאה וטוען שהמחשב לא מצליח לבצע את הבדיקה. יש לציין שזה קורה לסירוגין, אך לעיתים תדירות. לאחר מכן פתאום הכל יכול להיות בסדר. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה, לעתים - ולאחרונה בכל פעם - שאני מעיר את המחשב (הנייד), הוא לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית השמורה אצלו. הוא כן מנסה להתחבר, אך נתקע בלופים של נסיונות כושלים. כמובן ש"פתור בעיות" לא עוזר. הראוטר אליו הוא מנסה להתחבר הוא TL-841n המקושר WDS'ית לראוטר דומה. העניין הוא שעם הטלפון אין בעיה להתחבר לרשת, אז כשזה קורה אני נכנס דרך הטלפון לממשק הניהול של הראוטר ומפעילו מחדש - רק ככה העניין מסתדר. התוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של EDIMAX שמחובר ישירות ללוח אם, אחת לדקת בערך יש לי הודעה שהרשת במנותקת למרות שאני ממשיך לגלוש כרגיל, זה משגע אותי כי זה קופץ כל הזמן. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WINDOWS XP PRO אני רוצה להתקין על המחשב תוכנה או להגדיר את המחשב שישמש כשרת FTP אם תיהיה אפשרות לעוד דברים נחמדים כמו שרת אימייל זה יהיה טוב אבל העיקר הוא הFTP איך אני עושה את זה אני צריך שכל העסק יהיה מאובטח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
כרגע יש לי TL-WN722N מחפש את הכי עוצמתי בשוק כיום. בבקשה רק פתרון עם חיבור USB. חשבתי על TL-WN822N האם הדרך לדעת היא רק לפי הdBi של האנטנות? לשלי יש אנטנה אחת עם 4dBi. לTL-WN822N יש שתי אנטנות, אבל לא מבין אם זה 3dBi לכל אחת או שתיהן ביחד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשת כבר קיים router , האם ניתן לחבר router נוסף (linksys wrt54g לצורך העניין) שישמש רק כ switch (חוטי+אל חוטי) ? אם כן איזה הגדרות צריך לבצע ב wrt54g ואיך לחבר אותו ל router הקיים (בחיבור ה wan או לאחד ה lan-ים ?)
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי את הנתב TP-Link XX230v שיש לו חיבור GPON לסיב אופטי. העניין שהתברר לי בדיעבד שיש רשימה של נתבים מאושרי בזק ושהוא לא ברשימה. עכשיו יש לי שתי שאלות: א. אם ה xx230v לא מאושר בזק, אז בעצם אין למישהו מהארץ סיבה לקנות אותו ממני? אני בעצם לא מבין בשביל מה הוא נמכר בארץ, כשהוא לא מאושר על ידי בזק. ב. איפה אני יכול לקנות בכלל באופן פרטי נתב GPON מאושר בזק, חיפשתי בגוגל את הנתבים המופיעים ברשימה של בזק ולא מצאתי אפילו מחו"ל. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ומודם של ECI B FOCUS ROUTER 270 והוא מתחבר לכרטיס רשת עכשיו רציתי לחבר גם את המחשב של אח שלי ושגם הוא יוכל לגלוש ואבל כדי שהוא יוכל לגלוש המחשב שלי לא יהיה חייב להיות דולק פתחתי את האשכול הזה כי לא הבנתי ממש לפי המדריך שיש פה אז אם משהו יוכל להסביר לי מהם השלבים שאני צריך לעשות ואיזה כבלים צריך אני ממש אודה לו
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
קניתי נתב זה של D-LINK ויש לי בעיה בחיבור שלו. כאשר אני מחבר אותו אחרי מודם האינטרנט (יש לי ADSL של בזק) הוא מזהה את כל החיבורים (מהאינטרנט וקבל רשת מהמחשב הנייח) ויש גם אינטרנט אלחוטי אבל אין אינטרנט בנייח!!! כאשר אני מחבר את האינטרנט לנייח בלי הנתב האינטרנט עובד, מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלתי מחול ROUTER של DLINK (אלחוטי) ואני רוצה לחבר את המחשבים שלי אליו (2 עם חוטים - יושבים באותו חדר) ואחד אלחוטית (בחדר אחר) עכשיו אני עוד בבעיה הבסיסית - כי אני לא מצליח להתחבר בכלל לאינטרנט איתו. בינתיים מה שעשיתי זה ככה: אני עם WINDOWS XP. עבדתי לפי ההוראות, חיברתי את המודם לנתב (לכניסת WAN) ואת המחשב שלי לכניסה 1 (מבין ה4) נכנסתי לכתובת של הנתב והפעלתי את ה WINZARD (סיסמה וכו') בחרתי ב L2TP - ונתתי את ה USER וה PASSWORD שלי מנטוויזן כמו כן הכנסתי cables.netvision.net.il במקום המתאים. הנתב עשה RESET והוא טוען שהוא מחובר אבל אני עדיין לא יכול להכנס לאינטרנט! מה עשיתי לא נכון? צרפתי תמונה של ההגדרות שיש לי מה שנראה לי מוזר שה IP ADR הוא 0.0.0.0 ניסיתי לחפש …
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
מישהו מכיר מדריך לחיבור שני מחשבים לרשת ? אני מחפש מדריך קצר ובעברית שמסביר איך לעשות זאת. תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
בשבוע האחרון או יותר אני מקבל הרבה את ההודעות האלה מהאנטי וירוס: SYMANTEC ENDPOINT 11.0.6000.550 Denial of Service "UDP Flood Attack" attack detected. Description: An excessive number of User Datagram Protocol (UDP) packets are being generated on this computer causing 100% CPU utilization. ואז האנטי וירוס מנתק את החיבור לאינטרנט ל10 דקות. וכותב את ההודעה הבאה: Traffic from IP address 10.0.0.138 is blocked from 10/05/2010 18:35:00 to 10/05/2010 18:45:00. לפעמים אני רק מתחבר ונכנס לדף הבית של גוגל תוך שניות מופיע ההודעה הנ"ל לעומת זאת יש ימים שלמים שאין בעיה, מה זה אומר? ומה הפתרון? בתודה לכולם!!!!!!! ----------------עריכה-------- אני לא מבין בזה וחפשתי קצת אך לא מצאתי,…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-