רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר מסוג edumax אני רוצה להגדיר אותו והוא מראה משה בתמונה אני לא יודע את הסיסמה ושם משתמש מה לעסות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני חדש בפורום הזה אבל קבלו מחמאה אחלה פורום! יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף אותם האותה רשת ואין לי מושג איך הייתי רוצה שמישהו יוכל להסביר לי(בעיקר את הכבלים הדרושים לחיבור המחשבים עצמם!) תודה מראש, איליה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
לאחר התקנה מחדש של WIN XP , אני כבר לא מצליח להתחבר לאינטרנט. החיבור הוא דרך רשת (של הקיבוץ). השוויתי עם מישהו אחר בקיבוץ והכנסתי נתונים כמו שלו:ip add, subnet mask,default gateway ,dns server. הנתונים הם manually configured (אצלו ועכשיו גם אצלי). לאחר השינוי הנ"ל החיבור מודיע שהוא תקין, בניגוד למצב לאחר ההתקנה. אבל האינטרנט לא מתחבר! ה- nternet connection properties בסדר, אבל זה לא מתחבר. הרצתי את הבדיקה של הווינדוס, הוא אומר שהאי-פי בסדר, אבל ה-dns לא, והdefault gateway לא תקין.השאלה היא כזאת: למיטב הבנתי אני צריך default gateway אחר משלו. איך אני מברר איזה gateway פנוי יש? (בלי לפנות לאחראי על הרשת בשלב זה...) תודה!!!!
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
טוב יש לי רשת אלחוטית שקנויה מנטלינק (netlink). www.net-link.co.il הראוטר הוא RTA300W של חברת אסקי (askey). www.askey.com הראוטר מתחבר לכרטיס רשת של אינטל pro100+ (משהו כזה). חוצמהמחשב שאיליו מתחבר הראוטר יש עוד שני מחשבים שמחוברים ע"י תקני usb וקולטים את האינטרנט. מדי פעם אבא שלי מחבר את הנייד שלו לראוטר דרך כבל usb (לא אלחוטי), כאשר הוא מחבר את הכבל מתחילים להיות לי במחשב התנתקויות מוזרות שלפעמים אני מצליח להתמודד איתן ע"י ריסטרט לראוטר ולפעמים זה פשוט לא מתחבר! גם שפותחים את המחשב שאיליו מחובר הראוטר זה עושה בעיות התנתקות. למישהו זה גם קרה?? פתרונות יש??
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני משתף קבצים ברשת עם המחשב השני?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 4 מחשבים וראוטר של D-link אלחוטי כל המחשבים מחוברים באלחוטי, ל3 מחשבים יש וינדוז XP ובהם עובד האינטרנט וגם שיתוף קבצים אבל רק במחשב אחד שיש בו וינדוז 2000 אין שיתוף קבצים...הוא לא יכול לגשת לשום מחשב אחר ברשת אבל הוא מחובר לאינטרנט.. איך אני מתקן את זה? וניסיתי להתקין שם XP ולא עבד האינטרנט אבל עבד השיתוף קבצים... אני מעדיף להשאיר שם 2000 כי XP לא יעבוד שם כמו שצריך
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים עם שני כרטיסי רשת אלוחטיים וראוטר במחשב אחד ישנו אינטרנט ADSL אני מצליח לציור קשר בין המחשבים בעזרת הראוטר. איך אני מגדיר את הראוטר לשתף אינטרנט מאחד המחשבים??? הצלחתי לחבר את המודם ישירות לראוטר ולשתף אבל זה לא טוב לי כי אין לי שקע טלפון ליד המיקום של הראוטר
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
מחפש סוויצ', משום שיש לי מודם סמסונג (AHT-E300) אשר פתחתי לראוטר. אז... איזה סוויצ'? האם יש הבדלים בין היצרנים השונים? תודה! נדב.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
להלן תיאור בעיה ברשת של מספר מחשבים. ברשת כ-7 מחשבים, רשת מקומית תקינה בכל המחשבים - ניתן להעביר קבצים בין כל המחשבים. ל - SWITCH מחובר גם ראוטר אלקטל ישן - היושב על GATEWAY 10.0.0.138. לכל המחשבים - פרט למחשב הבעייתי - תיקשורת תקינה לאיטרנט. למחשב הבעייתי - אין תיקשורת לאינטרנט ולא ניתן להכנס דרכו אל הראוטר. כאשר עושים PING 10.0.0.138 לראוטר מהמחשב הבעייתי - יש REPLY תקין. לציין שכיביתי את ה-FIREWALL. בנוסף IP ADDRESS ו SUBNET MASK קונפגו ידנית ל: 10.0.0.5 ו 255.0.0.0 מדוע אני לא מצליח להכנס ממחשב זה לראוטר או לאינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אחת הספקיות \בזק תומך באפשרות של העלת מהירות הUPLOAD?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום, יש לי אניטרנט ADSL מגה וחצי, וכשאני משחק ET בשרתים אירופאים הפינגים שלי ממש גבוהים ואני בקושי מצליח לזוז הספקית שלי היא נטויז'ן מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלתי מחול ROUTER של DLINK (אלחוטי) ואני רוצה לחבר את המחשבים שלי אליו (2 עם חוטים - יושבים באותו חדר) ואחד אלחוטית (בחדר אחר) עכשיו אני עוד בבעיה הבסיסית - כי אני לא מצליח להתחבר בכלל לאינטרנט איתו. בינתיים מה שעשיתי זה ככה: אני עם WINDOWS XP. עבדתי לפי ההוראות, חיברתי את המודם לנתב (לכניסת WAN) ואת המחשב שלי לכניסה 1 (מבין ה4) נכנסתי לכתובת של הנתב והפעלתי את ה WINZARD (סיסמה וכו') בחרתי ב L2TP - ונתתי את ה USER וה PASSWORD שלי מנטוויזן כמו כן הכנסתי cables.netvision.net.il במקום המתאים. הנתב עשה RESET והוא טוען שהוא מחובר אבל אני עדיין לא יכול להכנס לאינטרנט! מה עשיתי לא נכון? צרפתי תמונה של ההגדרות שיש לי מה שנראה לי מוזר שה IP ADR הוא 0.0.0.0 ניסיתי לחפש …
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית workgroup אם בערך 8-10 מחשבים יש לי מודם אלקטל משודרג וסוויטץ genesis 8 פורטים יש לי גם Dlink D524g שמשמש כסוויטץ ואקסס פוינט עכשיו יש לי בעיה מוזרה משום מה יש לי שני מחשבים שרואים רק אחד את השני ואת האינטרנט וכל השאר רואים את אצמם ואת כל השאר חוץ מהשניים.... יש להם אותו workgroup מוגדר ושמו DB מישהו יכול לעזור לי? מה לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
טוב שלום יש לי שלושה מחשבים ובקרוב אני יקנה אחד חדש ורציתי לחלוק בינהם את האינטרנט וליצור רשת פשוטה. עכשיו אני שוקל לרכוש את הדילינק 604 אין לו חיבור אלחותי והוא לא גיגה ביט לאן אבל כל המחבים שלי ישנים והרשת גם לא צריכה חיבור ממש מהיר. עכשיו יש לכם המלצות דברים שאני צריך לדעת וכו'
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. לפני כשבוע בערך הלכתי למסיבת רשת ושינו לי שם את ההגדרות כדי שיעבוד לי שם הרשת.. וכשחזרתי חברתי את המחשב מחדש וגם את הקבל רשת שיש ביני לבין אחותי. וגם אני זוכר שלפני ששינו לי היה לי כל מיני טווחי אי פי רשומים והיום אין לי מושג מה האי פי שלי.. הנה תמונה עכשיו לא עובד האינטרנט של אחותי שהיא מקבל מהמחשב שלי .. ואני חושב שזה בגלל ששינו לי את ההגדות שלא יהיה לי טווח אי פי.. מה אני עושה? איך אני יודע מה הטווח שאני רושם?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
קניתי ראוטר מה אני צריך לעשות כדי שבמחשב השני יהיה אינטרנט??
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
פעלתי על פי הנעוץ (המדריך שנמצא ב'מדריכים' לא רלבנטי לגבי מפני שאני עובד עם שני כרטיסי רשת במחשב הראשי) וכלום לא עזר!! אז ככה: במחשב הראשי יש XP PRO ובמחשב השני (לקוח) יש WIN2000PRO במחשב הראשי יש שני כרטיסי רשת ובמחשב הלקוח יש כרטיס רשת אחד. חיבור באמצעות מודם אלקטל ADSL, כבל רשת מחובר ישירות מהמחשב הראשי למודם. החיבור למחשב הלקוח לראשי בעזרת כבל מוצלב. לאחר שפעלתי בדיוק על פי הנעוץ לא יכולתי ליצור חיבור רגיל לאינטרנט מהמחשב הראשי, במהלך ההגדרות החיבור נותק ומאז לא התאפשר חיבור. ניסיתי אפילו את אשף ההתקנה הקיים ב-XP ולא עזר מפני שדווקא ב-WIN2000 זה לא תופס. מה קורה כאן? האם בגלל שמדובר ב-WIN2000PRO? אנא, אבקש הסברים מנחים ולא כלליים.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הראשי מחובר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי לנתב אלחוטי. המחשב המשני מחובר בעזרת סוויץ למחשב הראשי. אני זקוק לתמיכתכם בקינפוג כרטיס הרשת במחשב המשני לשיתוף האינטרנט. כלומר, מה צריך לכתוב בDNS ו-GATEWAY. ואיזה כרטיס רשת במחשב הראשי אני צריך לסמן כשיתוף. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
תראו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות כמו שרשום בסטיקי ולחלק את פס הרוחב של האינטרנט כאלו נגיד מחשב אחד מקבל 750 וגם השני נקבל 750(יש לי 1.5 למי שעדען לא הבין) יש מצבלעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
the topic says everything i have a problem while someone is using the webcam on one computer it causes me lags awhile ago it didnt lag me and now it does again.. is there any way to fix it? or to limit the bandwith of the computer with the webcam so it wont lag my internet? thanks.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי את המודם הזה ויש לי סויץ' (נראה ל י ג'נרי) שיש לו מאחורה 4 חיבורי רשת ואחד לחשמל. אני יודע שיש דרך להפוך את המודם לנתב, עכשיו השאלה שלי היא אם יש אפשרות לחלק את האינטרנט באופן לא שווה כשעושים את זה? ועוד שאלה, כדאי לעשות את זה או שעדיף לקנות נתב וזהו?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני רואה לא מעט שאלות בנושא אז קבלו הפניה לאתר של היבואן בארץ הנותן מענה לכול התצורות כול הכבוד http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם... לפני שבוע בערך עבדתי לפי המדריך פה קניתי כבל מוצלב וחיברתי את המחשבים איתו...ה XP זיהה אותו והיה לי אינטרנט בשני המחשבים...איך שכיביתי את המחשב האינטרנט לא מזהה אותו זאת אומרת השגיאה הבאה מופיעה לי במחשב הנשלט: LINITED OR NOT CONNECTIVITY על סימן צהוב על החיבור של המחשבים... מה קרה פה ואיך אפשר לתקן את זה....ניסיתי הכל כבר...
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני קניתי לא ממזמן נתב של LEVEL 1.....54 MBP ...ואני זקוק לעזרה בהתקנתו......ניסית הרבה זמן....ואני עדיין לא מצליח לקבל אות מה המחשב השני אם הכרטיס רשת העל-חוטי....לא יודע מה לעשות...אז אם מישהו יכול להסביר לי פה איך להתקין את הנתב.....זה יעזור לי מאוד!!!!!!!!! תודה לכולם...
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
יש לי אתר ואני צריך חברת איחסון אתרים טובה בבקשה עזרו לי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-