רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
-
מה אתם אומרים על זה שווה ? יש כזה מבצע ב-012 לשנה שלמה , התשלום הוא הפעם רק ל012 הם מתחשבנים כבר עם HOT .
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמחובר לאינטרנט דרך הכבלים. הוא קנה מחשב חדש ורוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. איך אפשר לעשות את זה באופן הזול והפשוט ביותר ? אשמח אם תוכלו לומר לי מה הציוד הדרוש (כבלים וכד') ואיך להגדיר את המחשבים ? בתודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם ניתן לחבר לנתב אלחוטי מחשב אחד באופן חוטי ושני באלחוט? האם זה סטנדרט שקיים בכל נתב או שיש נתבים ספציפים למטרה זו אם בכלל תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
או בעצם לא רנדומלית? יש דבר כזה?? וגם: מה זה IP CONFIGURATION
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בויכוח שיש לי עם חבר. דבר ראשון אני מתנצל על האי דיוקים אבל זה מה שהסבירו לי: תוכנת PEER GUARDIAN אמורה לחסום חברות מסחריות מלהגיע במגע עם המחשב שלך. משתפי קבצים נוטים להשתמש בתוכנה על מנת שגופים כמו RIAA לא יראו את הכתובת IP שלהם ויתבעו אותם. האם התוכנה רלוונטית למשתף קבצים שנמצא מאחורי נתב? הסיבה שאני שואל היא שבמידה וגורם זר מעוניין בכתובת IP החוקית של משתף קבצים הוא ימצא אותה בראוטר, ויחסם רק אח"כ במחשב בעל הכתובת הלא-חוקית. האם אני צודק, או שבכל זאת כדאי למשתף קבצים מאחורי נתב להתקין את התוכנה? (דרך אגב, אני נגד שיתוף...) אשמח לקבל תשובה תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני חייב שההמלצה תבוא מהאתר הבא: http://www.mardanit.co.il/items_list.php?cat_id=142 ראוטר שלא יעבור 400 (חריגות קטנות מתקבלות). תמליצו לי על אחד שיעשה את העבודה ולא יהיה יקר. כרטיס רשת גג 150, כמה שיותר טוב. נ.ב. הרשת האלחוטית אמורה לעבור ב-3-4 קירות גבס...
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_install_bband.htm הקמת רשת אם אינטרנט פס רחב אם מודם כבלים וADSL http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_install_dup.htm הקמת רשת אם חיוג DIALUP http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_client.htm הגדרת ווינדוס 2000 כלקוח המדריכים עזרו לי מאוד אני מקווה שיעזרו למי שצריך במיוחד המדריך הראשון מעולה וזה אתר מעולה לתמיכה בכל סוגי הרשתות http://www.homenethelp.com
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר של 3COM- 3CRWE554G72T וכרטיס רשת USB של 3COM יש לי מודם אלקטל (שהומר שלגרסת PRO ותפקד כראוטר). אני מחובר לבזק בינלאומי. את המודם חיברתי ל3COM בכניסת DSL\CABLE עם הכבל שקיבלתי עם ה3COM. חיברתי את ה3COM לכרטיס רשת הכל טוב ויפה, אני מתחבר לקינפוג של 3COM וקצת מסתבך: את הGATEWAY שלו אני משנה ל: 10.0.0.139 SUBNET: 255.255.255.0 internet: בחרתי באפשרות: ISP (מתוך PPT,PPOE וכל השטויות) והגדרתי את ה-DNS DHPC: ניסיתי גם להדליק את האופציה וגם לכבות, לא עוזר. זהו, אילה בינתיים ההגדרות הבסיסיות שהגדרתי. -------------------------------------------------------------------------------------------- החלק השני היא הגדרת הCONNECTION DIAL UP ב WINDOWS. כעיקרון כשעבדתי דרך S…
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום ובכן אחרי שיטוט בארכיון הפורום לא מצאתי תשובה ואשמח לקבל סיוע בעייתי היא כזו.המודם שלי עומד כרגע על מערכת הפעלה 510.כדי להחזיר אותו למצב מודם בלבד אני צריך להוריד אותו למערכת ההפעלה הקודמת שלו שמתי לב שהיו שני קבצים ואלה הקבצים GV8AA3.253 וזו המערכת שלפי המדריך אפשר להחזיר אותו למצב מודם.ואותה מחקתי בטעות GV8AA3.721 זו המערכת שיש עליו נכון לעכשיו. מדובר על מחיקה שגויה של קובץ ואני לא יודע מאיפה להשיג אותו על מנת לבצע את שני השלבים אחורה. אשמח לקבל עזרה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
http://img135.imageshack.us/my.php?image=4021rv9.jpg במשבצת של "שער ברירת מחדל" ו-"שרת DNS מועדף" תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי שני מחשבים, PC ולפטופ. עם ראוטר אלחוטי DLINK הבעיה היא שכאשר אני מנסה להקים רשת בניהם, הPC רואה את הלפטופ, ומצליח לקרוא ממנו קבצים אבל הלפטופ לא מצליח להיכנס לPC כל הכונן עליו משותף, ושניהם על אותה WORKGROUP מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הגלישה באינטרנט מהירה מאוד (יחסית) וההורדות והסרטונים מהאינטרנט מאוד איטיים. מחובר לבזק בינלאומי 1.5 מגה. יש למישהו מה יכולה להיות הבעיה? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי ראוטר שחור של אלקטל הוא ישן ישן.. משהו כמו בן 4 שנים של ADSL ואני כנראה עובר לכבלים... ויש לי 2 מחשבים וכשדיברתי עם אחד שהיה לו פעם ת'מודם הוא אמר לי שאם אני רוצה המודם הזה יכול לשמש כראוטר... זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היום אחרי גלישה ברשת הבחנתי באיטיות מסוימת, נכנסתי ל cmd וניסיתי לעשות Ping ל walla התשובה שקיבלתי (לכל אתר שניסיתי) היא Request timed out הגלישה כרגע בסדר אך איני מצליח לקבל פינג מאף אתר, חשוב לציין שאין לי Firewall , לא של XP לא תוכנה אחרת ולא ראוטר כמו כן סגרתי את Kaspersky וכל תהליך אחר ברקע, ביצעתי סריקה עם ספיבוט ו Adware מישהו מכיר את התופעה? תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אמרו לי שיש מצב שקיים כרטיס רשת אלחוטי בניידים החדשים, והנייד הזה דיי חדש, אגב יש אייקון למטה של שני מחשבים עם ציור של משדר כזה.. איזה חלקים כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המחשב הזה: מעבד Intel P-D Dual Core 2.66GHz 805 * לוח אם מתקדם INTEL GRANT COUNTY 2 * כרטיס מסך ATI X300 תומך PCI-X מובנה על הלוח * חבילת זכרון מהיר DDR2 בנפח 512MB במהירות 667MHz * דיסק קשיח בנפח 80G SATAII + צורב DVDRW Dual layer X 16 כולל מקלדת ועכבר אופטי ומארז 450 וואט כרטיס רשת מובנה.. יש לי עוד כרטיס רשת של 3C0M משהו טוב PCI עכשיו השאלה שלי האם כדאי לחבר את האינטרנט לכרטיס הרשת המובנה שעל הלוח או האם כדאי להרכיב את הכרטיס רשת 3COM שלי בחיבור ה PCI שעל הלוח אני רוצה כמה שפחות להכביד על המחשב ושהוא יעבוד כמה שיותר טוב מהר ויעיל יעצו לי בבקשה מה לעשות? להרכיב או לא? והסבר בבקשה למה?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת בבית, עם חיבור אינטרנט משותף. אך משהו מוזר קרה לאחרונה. אחד המחשבים ברשת. יש לו גישה לאינטרנט אך אי אפשר לגשת אליו מהמחשבים האחרים והוא לא יכול לגשת למחשבים האחרים ברשת. זה מוזר, מכיוון שעד שלשום הכל היה בסדר. ומשהו השתנה בו. לא ברור מה ולא ניתן לעבוד ברשת. שאר המחשבים עובדים ורואים אחד את השני. מישהו יודע איזה SERVICE של XP אחראי על זה? נ.ב. מותקן על המחשב הזה WINXP HOME בתודה עידו
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הי האם אני יכול להתנתק מחיבור לתשתית אינטרנט לפניי סוף ההתחייבות? תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מדבר מחברה מסוימת (קטנה יחסית לא משנה איזה) ואנחנו מחוברים (כ-20 משתמשים בערך) למודם b-focus router 270 pr. ויש לי מספר שאלות: 1. אנחנו מתכוונים לשדרג את האינטרנט שלנו ל-5 מגה אז רציתי לדעת אם צריך מודם אחר או האם אתם ממליצים בלי קשר על מודם אחר? 2. מודם זה בא עם פיירוול מובנה ולכן אי אפשר להפעיל הרבה דברים רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הלוח P5B DLX עכשיו ללוח יש אפשרות להוסיף עוד 200 ש"ח ולקבל מתאם לWIFI השאלה שלי אם המתאם הזה שווה משו ? או שבסכום הזה בערך אני אשיג יותר טוב ?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
חיפשתי במדריכים ניסיתי לא עובד מה עושים איך אני מגדיר את הווינדוס 2000 שיכנס לאינטרנט דרך המחשב השני וגם שיהיה שיתוף קבצים שני כרטיסי הרשת בשני המחשבים מראים שאין קישור במחשב אם האקס פי יש מודם ADSL פנימי הגדרתי שהוא משותף והגדרתי את המחשב עצמו כאחד שמתחבר לאינטרנט ואחרים מתחברים דרכו צריך עזרה בבקשה תודה (לצערי אני לא יכול לשים אאקס פי על המחשב השני כי הוא פשוט מחשב חרא שימות עוד רגע אני לא מבין איך אנשים חיים אם מחשבים כאלה P3 500MHZ מחשב של DELL )
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים ברשת ביתית, שבה שלושת המחשבים מחוברים ל-hub, ודרכו למודם כבלים ולאינטרנט. גיליתי שלא משנה מה אעשה (אכבה ואדליק את המודם, אנסה לעשות renew ל-ipconfig), שני מחשבים מקבלים כתובת IP ברשת IP אחת, והשלישי מקבל כתובת IP ברשת IP אחרת, מה שלא מאפשר לי לחבר את שלושתם ברשת מקומית רגילה. כיצד אוכל לקבל בשלושת המחשבים כתובות IP באותה רשת IP? דגם המודם הוא Motorola SUFRboard SB4200i, מערכת ההפעלה בכל המחשבים WinXP Home. תודה מראש, גיא.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות נתב של Linksys כמו שהמליצו פה באתר, עכשיו אני מתבלט איזה כרטיס רשת לקנות. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הכטיס החדש של Linksys WPC54G לכרטיס הישן, חוץ מ-80 שקל הפרש? והאם ההפרש משמעותי? ראיתי שרשום משהו כמו תומך ב-SES, מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש לי חיבור דרך HOT וברק כדי להתחבר אני צריך להפעיל את התוכנה של ברק ולהתחבר דרך החייגן שלהם האם יש אפשרות לעשות שווינדוס יפעיל את החייגן ויתחבר בהפעלה?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-