עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני צריך לקנות ראוטר לעסק - הראוטר צריך לעמוד בעומס של 20 משתמשים + 5 - 10משתמשים ב WIRELESS השימושים העיקריים של הרשת הם : Remote Support , SQL server , File Sharing אין צורך ברשת של 1GB , הסוויצ' הוא 10\100 ולא מתכוונים להחליף אותו ... כמו כן צריך להיות לו FIREWALL ולפחות 100 פורטים שאפשר לפתוח ולהפנות לIP STATIC ADDRESS בתוך הרשת הפנימית . אני מתלבט בין DrayTek Vigor2910VG לבין Cisco 887V לפי הספיסיפקציות של הנתבים , הסיסקו מראה הרבה יותר יכולות אבל יש פה שיקול של מחיר והדרייטק לא ניראה כל כך נורא בשביל המחיר שלו בתודה והמשך ערב טוב INFERNo

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yotamavi,

שלום לכולם. בשעה טובה Unlimited הגיעו גם לבניין שלי וחיברו את הדיירים. רציתי לשאול האם עד למחיר של הנתב שהם מציעים (825 ב-299 ש״ח) ישנו נתב אחר מומלץ יותר? או שמא עדיף לקחת את הנתב שלהם? אני לא צריך טווח שידור מאוד גדול, רק יציבות ומהירות - מה שנראה שקורה בסדר עד כה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום.. אני זקוק להמלצות על נתב עבור רשת אלחוטית. ברשותי חיבור דרך HOT עם מודם sb5101 של מוטורולה. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by nevoy,

שלום, אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת עם אינטרנט, אחד בחיבור חוטי והשני אלחוטי. יש לי ADSL אבל המודם שלי הוא בחיבור usb ולא חיבור רשת. האם יש איזה נתב מומלץ שמתפקד גם כמודם ויתאים לחיבור שני המחשבים? תודה.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  5. Started by meidan,

שלום, אני מחפש נתב משולב אלחוטי/קווי לרשת ביתית. לנתב יחובר מחשב אחד קווית ועוד 2-3 אלחוטית. לא צריך יותר מדי פיצ'רים מיוחדים, משהו פשוט וזול. טווח שידור גם לא משמעותי, רק בתוך הדירה, 20-30 מטר. הנתב יחובר למודם TCM25 Thomson של הכבלים. חשבתי על http://www.dlink.com/products/?sec=0&pid=316. דעות לחיוב או לשלילה יתקבלו בברכה. תודה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. Started by Mics,

אני מחפש נתב לרשת של שני מחשבים: המחשב הראשון יעמוד צמוד לנתב ויחובר בכבל רשת עליו, המחשב השני נמצא במרחק של 15-20 מטר מאחורי קיר ויחובר לWiFi או כבל רשת ארוך. מידי פעם יתחברו גם טלפונים סלולרים. האינטרנט עובד בתשתית של הוט, כרגע במהירות 2.5 מגהביט אבל אני רוצה לקנות נתב שתומך גם במהירויות גדולות יותר כדי לאפשר שידרג מהירות בעתיד. בסביבות 200 ש"ח, יש משהו איכותי ומומלץ?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by x^fighter^x,

האם הנתב הזה הוא נתב טוב? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3182240 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by nahash,

אני מחובר לאינטרנט ע"י תשתית של הכבלים (HOT ) ספק האינטרנט שאני עובד איתו כרגע הוא:בזק-בינלאומי לאחרונה רכשתי נתב של " EDIMAX" דגם:BR6104K , כדי לחבר באמצעותו רשת ביתית שתכלול כמובן גם גלישה באינטרנט. מייד כשחיברתי את הנתב לרשת, קיבלתי ירידה דרסטית במהירות הגלישה באינטרנט וכן במהירות ההורדה. חיבור האינטרנט שלי הוא:750k , כלומר שמהירות הגלישה וההורדה שלי צריכה להיות כ- 96kb וללא הנתב אני אכן מקבל את המהירות הנ"ל. כשחיברתי את הנתב,צנחה לפתע המהירות לכ- 10k. ניסיתי להחליף ספק אינטרנט , ניסיתי לפרמט את המחשב , החלפתי את הראוטר לחדש , אך הבעיה לא נפתרה. עזרה?!

9. Started by 69,

נתב מולטימדיה אלחוטי WMU-9000VPN מחירו כ 360 ש"ח - מישהו מכיר ? אני זקוק למוצר שיהווה : 1. פיירוול 2. נקודת גישה ללפטום עם כרטיס רשת אלחוטי (Access Point) 3. כניסות לחיבור רשת של מחשב נייח 4. כניסות נוספות למימוש רשת בייתיץ 5. שרת הדפסות 6. שיכין קפה (לא חובה) ;D האם המותר הנ"ל מומלץ ? האם יש משהו מומלץ יותר ? האם לא תהיה לא בעיה עם כרטיס רשת אלחוטי של DLink ? תודה ? תודה !

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by lev_el,

שלום, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי לרשת ביתית חשוב שיהיה איכותי, אמין ומהיר. הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על 2 הנתבים הבאים: Edimax BR-6478AC TP-LINK TL-WDR4300 MIMO N750 DUAL BAND 300Mbps + 450Mbps [h=1][/h]איך מנצלים את 2 התדרים 2.4Ghz, ו- 5Ghz? האם הם עובדים במקביל ומשויכים למכשירים שונים ברשת? תודה, אלי

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by aka_katz,

יש לי 20 מגה בזק+בזקבינלאומי עם נתב netgear 2000 חוץ מהנתב של DLINK שיש לבזק האם יש נתב מומלץ ל VDSL בסביבות ה 300 שקל ?

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. Started by RJ1,

איזה נתב מומלץ לאנלינמיטד של הסיבים האופטיים? תודה

13. Started by kdani,

איזה נתב מומלץ להחליף את הנתב של הסיבים של פרטנר (רצוי עם חיבור אופטי) ?

14. Started by kopler,

שלום! עד שסוף סוף עברתי מכבלים ל- ADSL בשביל לחבר אליו נתב קורה משהו יחסית מוזר. אני יודע שכששני מחשבים או יותר משתמשים האינטרנט זה כל אחד לוקוח חלק מרוחב הפס. היה לי כבלים 750 K וחיבור ישיר בין 2 מחשבים. אברתי ל ADSL חיבור 1.5!!!!! פי 2 רוחב פס וחיברתי את שני המחשבים בעזרת נתב. כאשר היה לי כבלים שיחקנו (שני המחשבים) ביחד משחקים האינטרנט (למשל קאונטר סטרייק) ובמקביל ה PING שלנו היה 20-40 בשני המחשבים. היום עם ADSL 1.5 והראוטר שאחד משחק לשני יש 900 PING ולא רק זה אני גולש פותח ICQ או משתמש בכל צורה אחרת באינטרנט במחשב השני כאשר האחר משחק משחק ברשת וה PING שלו קופץ עד לסיום הפעולה של המחשב השני. (דבר שלא קרה לי בחיבור הישיר הכבלים). אשמח לשמוע תגובות...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Moty_p,

http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR700N ראיתי שהנתב הנ"ל מסוגל להמיר תקשורת WIFI ו 3G לתקשורת קווית (ENTERNET) וההפך?? בנוסף ראיתי שהוא מסוגל להיות ריפטר ו AP אבל אני לא בטוח בזה, האם כל מה שאני חושב זה אכן נכון? מה הוא עוד מסוגל לעשות? אפשר לחבר אותו לתקע ישראלי של 220V? (בתמונה אפשר לראות שהוא מתאים לשקע של ארצות הבריט 110V)

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by epichorus,

שלום, היום התקשרתי לבזק בינלאומי להרשמה לPower ngn, הופנתי להוט שיגדירו אצלם חיבור עם חייגן וחזרתי לתמיכה של בזב"ל להגדרת חייגן בראוטר. במהלך השיחה נאמר לי ע"י נציג התמיכה כי הראוטר שברשותי אינו תומך בהגדרת חייגן עם כבלים והומלץ לי על ראוטרים אחרים. האמנם דבריו נכונים ? במידה וכן אני מתלבט בין ה 6424 של אדימקס ל 941 /841 של TPLINK יש לכם המלצה ?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  17. Started by rotman,

שלום לכולם, מעוניין להביא נתב משולב מודם מצרפת. מאמין ש tp link צריכה להיות הבחירה שלי? האם סדרת archer Dx תעבוד עם תשתית הבזק בארץ? ואם כן, איזה כדאי לי לקנות? D9 או D7? ומה ההבדלים בינהן? בהנחה ואני לא מחפש להוציא סתם כסף מיותר אבל עדיין רוצה משהו איכותי. תודה רבה על העזרה עריכה: הנתב יוזמן מאמזון: amazon. Fr

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. שלום, בעקבות מעבר לאקספון למהירות 100 מגה אני צריך המלצה לנתב משולב עם מודם VDSL שתומך במהירות זו, עם Dual band. תקציב: 400-500. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by matan007,

שלום, מחפש נתב מתאים לאינטרנט סיבים של פרטנר. הכוונה שיהיה בו כל מה שצריך כדי לחבר ושייפעל (מתאם סיב SFP, מודם WAN וכ"ו). צריך המלצה, תקציב סביב ה 300 ש"ח.

20. אם זה מעניין מישהו (אותי כבר לא, וויתרתי על הניסיון, הבנתי שאין אצלי במשרד צורך דחוף לזה) אחרי חיפושים רבים מצאתי נתב שהיבואן שלו טוען נמרצות שהוא עובד עם חייגן בכבלים, למורת רוחן הרבה של חברות הכבלים וודאי. (תומך ב- PPTP, PPOE ) הנתב הזה הוא של חברת 3COM, דגם: 3C855-US הוא גם האב ל-4 פורטים. http://www.3com.co.il/dealers.html לא בדקתי את זה בעצמי. כ-70 דולר בחו"ל, מקסימום פי שניים כאן אני חושב. פרטים טכניים: http://www.3com.com/prod/dk_DK_EMEA/detail.jsp?tab=features&sku=3C855-US

• 31 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by LRa,

שלום, לידידה שלי יש נתב בבית שמחוברים דרכו שני מחשבים. כל כמה שעות הנתב מפסיק את הגישה לאינטרנט ובשביל להחזיר אותה צריך לנתק אותו מהחשמל. כשהוא מפסיק את הגישה אין אפשרות לגשת אליו מהמחשב. אם צריך את הדגם אני אפרסם אותו בערב. תודה נ.ב. חיפשתי!

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  22. שלום , אולי מישהו יכול לעזור לי בתקלה המשונה הזאת.... רציתי לשאול ..אני כבר הרבה זמן עם הבעייה פניתי לחברה באחריות אבל הם לא מגיעים לפתרון...... יש לי נתב 3 COM דגם 100-75 בבית קרקע וקומה עליונה בבית יש רשת כולם בקוי RJ-45 ADSL דרך הנתב ומחשב אחד נייד אלחוטי הנתב ממוקם התקלה היא במהירות הגלישה בנייד (אלחוטי) איטי מאוד ,אני יושב במחשב רק למטה בקומת הקרקע , עקבתי אחרי הבעייה המון זמן עד שבמקרה גילתי שאם אני עושה לנתב הפעלה מחדש אז המהירות תקינה אני מחובר במהירות 1.5 MB ואני בודק את הגלישה גם על יד הורדת קובץ מהאתר של אינטרנט זהב (180-200 kb) וגם אני רואה מעבר בין אתרים מהיר מאוד כמו מחשב חוטי ,,יש לציין שאני יושב במקום קבוע בדיוק אז אחרי שעשיתי הפעלה לנתב ועובד טוב זה…

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  23. מצרף צילום מסך של השגיאה תודה!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  24. אהלן אני מחובר לNGN במהירות 30MBIT, מחובר דרך נתב DLINK 6740U ופריוט בוקס של בזק. העברתי לסלון אינטרנט בHPNA דרך הקופסאות הקטנות של YES שמעבירות על הדרך אינטרנט לVOD. חיברתי מהHPNA בסלון את ה Netgear WGR614 v7 שישמש בAccess Point וישדר אות אלחוטי. העניין הוא שלא משנה איזו הצפנה אני שם (וניסיתי את כולן, החל מWEP ועד WPA2), כל עוד אני מחובר אליו עם הפלאפון \ מחשב נייד, הוא יעבוד... אבל לאחר כמה שעות של אי שימוש, לא ניתן להתחבר... זה אומר שהוא מופיע ברשימה של הרשתות, אבל פשוט לא מצליח להתחבר, עד שאני מוציא ומחזיר לחשמל. האם זה בגלל שה-30 מגה "כבד" עליו? או שמה מדובר בנתב תקול? אשמח לעזרתכם. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by star010101,

שלום לכולם השתחררתי מבזק ועברתי לHOT, ונשאר בבעלותי נתב SIEMENS חדש. יש לנתב הזה ערך כלשהו? או עדיף להשאיר אותו אצלי לתקופה עתידית בבזק. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים