רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם! אני נמצא בשרת של העבודה והוא חסום כנראה בפיירוול, הייתי רוצה לדעת איזה פורטים פתוחים אצלו כדי שאני אוכל להפעיל ביטורנט.. חיפשתי תוכנה שסורקת פורטים פתוחים אבל לא מצאתי, אשמח לקבל עזרה. שנה טובה
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
-
יש לי מחשב שולחני - שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר עם פייר וואל אליו אני מחבר עוד שלושה מחשבים: שניים ניידים ואחד נייח = כולם באמצעות כבלים ולא באופן אלחוטי הנקודה היא שאני לא מצליח לייצר שיתוף קבצים בצורת החיבור הזו לא הצלחתי לימצוא כאן מדריך לשיתוף קבצים ( אני גם רוצה לאחד את שמות המחשבים והרשתות - כי כל מחשב היגיע מימקות אחר מה השלבים ? איך פועלים...יש איזה שהוא מדריך מוכן בנושא? תודה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על בזק בינלאומי?? היא ספקית אינטרט טובה לADSL? או שבכלל עדיף לעבור ל HOT? שמעתי שיש בעיה שאם יש לי מישהו בבניין שכבר יש לו HOT, אז האינטרנט שלי יהיה איטי (אם אני אעבור להוט).
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
צריך אחד יציב שלא יתנתק גם כשמשתמשים לאורך זמן בתוכנות שיתוף קבצים, החיבור לאינטרנט הוא חיבור קבוע דרך הכבלים, יהיה נחמד אם יהיהבו גם אופציה לחיבור מדפסת אבל לא הכרחי. תקציב עד 500 ש"ח אבל יהיה נחמד מאוד אם אפשר למצוא משהו לא משמעותית פחות טוב ביותר זול. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה... האינטרנט האלחוטי שלי מתנתק אחרי זמן מה, ואחרי שהוא מתנתק אני צריך להפעיל מחדש את המחשב כדי שיעבוד שוב. האות שלי טוב ויציב, למה זה מיתנתק?? תודה לכל העוזרים (:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, צריך נתב לעד 4 מחשבים משהו סטנדרטי שעושה את העבודה כרגע יהיו מוחברים לנתב רק 2 מחשבים כשהשניים הנותרים הם לנייד שאולי יתצרף לו ועוד אחד שיהיה... בדירה יש שלושה מפלסים כך שנתב אלחוטי למחשבה לעתיד לא יהיה יעיל ולא ממש נחוץ. תודה, המרטש.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי חיבור ADSL 1.5 מגה וראיתי שהמחיר של 5 מגה נפל ל100 שח אז אני מעוניין לשדרג אבל כמה זה יעלה לי בכללי (בתיקווה שאני קרוב למרכזיה) 100 שח + 60 שח קו? איך זה הולך? תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי באיטיות מטורפת מצד הספקית שלי - בזק בינלאומי איטיות לא רק בשעות העומס, כנראה שנובע מראוטינג דפוק או יותר מידי משתמשים על פחות מידי פס (וזה למרות שהם טוענים שהם בעלי הפס הגדול במדינה) לאחר מספר בדיקות שזה לא אשמת המחשב שלי, הסוויץ, המודם, ואפילו בזק (בדיקה בפורטל של הקובץ בדיקה נותנת מהירות מקס' - 192k/s במקרה שלי) הגעתי למסקנה שזה הספקית, הבחור בתמיכה אומר שהaccount שלי בסדר, וזה משהו שהם מודעים לו בצורה כזו או אחרת (כל מיני תקלות מקומיות למינהן). החלטתי שדיי מספיק , אני הולך לבדוק מהירויות לארץ ולמקומות שונים בחול, ולהשוות בין הספקיות, ולראות אם זה רק אצלי האיטיות הזאת, או שיש עדיין ספקית נורמלית בחוץ שאני צריך לעבור אליה. כתבתי תוכנית קטנה שבודקת במש…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יוצא לי לגלוש להרבה אתרים בשפות שונות ומשונות... יש דרך לדעת באיזה שפה כתוב האתר? אולימשהו בHTML שלו? אם כן איפה אני מוצא טבלה להמיר קוד של שפה ב-HTML לשפה עצמה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זקוק לחיבור מחשב נייד אחד בלבד, על בסיס חיבור לכבלים. האם עדיף ה D-Link DI-524 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2542&scat=281&tcat= או את ה EDIMAX 6204WG http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2187 נראה לי יותר טוב ויותר מגוון מבחינת אפשרויות עתידיות. האם יש למישהו נסיון עם אחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חברים אני גר בחדר עם ממד ואני רוצה לחבר אותו ברשת אלחוטית לחדר אחר האם זה אפשרי ואם כן המליצו לי בבקשה על רואטר..!!! תודה מראש!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה :s05: :s05:
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכל בית ישראל! כאשר אני עושה Test Ports, הוא כותב Test Failed על פורט 5886, ו-UDP הוא בכלל לא בודק. אני גולש עם נטוויז'ן, וניסיתי לפתוח את הפורט הזה ב-Firewall ובסוף בכלל כיביתי אותו, ועדיין היה רשום Test Failed. תודה לכל העוזרים, וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני לאמ סתום אני מבין מזה אומר אבל עדיין הכבל מחובר בשני המחשבים הכל מחובר יופי יופי הכרטיס מוגדר מצויין הכל בסדר, למה זה עדיין רושם לי שהכבל לא מחובר, הוא כבר חובר בעבר והכל פעל חלק אחרי ניתוק לצורך העברת שולחן מחשב והכנסתו בשנית אינו פועל, מה אני עושה?? Edit: הסתדר... הכבל מחובר הנורית של הכרטיס רשת פועלת הכל פיקס הקטע שעכשיו פשוט האינטרנט עצמו פועל רק במחשב המארח [אצלי] ובמחשב של אחותי כלום. מה זה יכול להיות דאמט ?!
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים, 3 מחשבים ברשת חוטית לנתב Edimax BR6104k. איך אפשר לדעת בכל רגע נתון כמה הורדה והעלאה כל מחשב(IP) משתמש? או סה"כ המחשבים בייחד.... אני משער שהאופציה הזאת אמורה להיות בנתב כי דרכו עובר כל המידע. השאלה אם יש כזה דבר בנתב(אני לא מצאתי) אולי יש מוד\תוכנה שאפשר להתקין עליו שתראה את זה או אולי דרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הי אני וחברים שלי מתכננים לערוך מחר לאן פארטי אצלי בבית, רציתי שתגידו לי איזה תוכנה הכיטובה והכי חשוב- הכי פחות מעמיסה על המחשב, שאפשר לדבר דרכה אחד עם השני, תוך כדי הלאן. אני אשמח גם אם תסבירו לי בכללי איך לעבוד עם התוכנה, ושתתנו לי לינק להורדה. אני שוב מזכיר, התוכנה צריכה כמה שפחות להעמיס על המחשב ( כי יש לי מחשב שהוא גם שרת וגם משחקים בו ), וגם שישמעו בה טוב ולא סתם חירטוטים. תודה רבה, יובל
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי Everybody . לאחרונה יש לי בעיה בגלישה באינטרנט . לאחר חצי שעה של עבודה , האינטרנט שלי נכנס למצב "שמירת הסטטוס קוו" ( ;D) , הווה אומר : + אתרים שפתוחים אצלי בדפדפן ימשיכו לגלוש מצויין ובמהירות (גם לאחר לחיצה על קישורים פנימיים באתר) . + תוכנות הורדה / שיתוף שפתוחות ימשיכו לתפקד במלוא העוצמה . - אבל אין לי כבר גישה להיכנס לאתרים אחרים שלא היו פתוחים אצלי (גם בדפדפנים אחרים) . אני משתמש במודם ECI 312+ שהומר לראוטר (המחשב השני שמחובר , אגב , מתגלץ' בלי בעיות) . הבעיה נפתרת רק לאחר איתחול המחשב . במחשב מותקנת Windows XP SP2 . אם מישהו נתקל / יודע מה לעשות אנא לכתוב את תשובתכם במהרה לפני שהמחשב שלי ייאבד את עצמו לדעת .
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
טוב ראשית אני אסביר איך הרשת הבתית שלי מחוברת מדובר ברשת כאשר לכל מחשב בה יש כתובת חיצונית (אינטרנט) משלו במגבלה של עד 750 Kbs צפויה הרחבה ל 1500 (הכתובות מתקבלות חיצונית ואין לי שליטה עליהן - לרוב הן קבועות) המחשבים מחוברים פיזית בניהן דרך switch פשוט 10/100MB (אשר דרכו מתקבלות הכתובת החיצוניות). אבל נראה שאני חייב לעבוד ב HALF (זה לא כזה נורא נכון?) עכשיו אני רוצה להקים שירות remote (צפוי לשמש אותי הרבה מאד) - רוצה במגבלות התנאים להרגיש חיבור חלק כאילו אני עובד על המחשב המרוחק. המחשב הספק את שירותי ה REOMTE הוא P4-2.4 עם 768MB זיכרון מותקנת עליו מ"ה XP pro. המחשב עליו אעבוד הוא מחשב נייד ממש חלש (P2-300 עם 64MB זיכרון מתוקנת עליו מ"ה win 2000 pro. 1. איך אני מגיד את חיב…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להתחבר למחשב של הבית מהעבודה דרך VNC ולא מצליח. בבית התקנתי את ה SERVER בעבודה יש CLIENT אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לחבילה 2.5/150 ובזמן האחרון יש לי ניתוקים רק שאני משתמש באימיול לא בטוח אולי זה מניצול של 100 העלאה..בינתיים שמתי הגבלה 16KB מתוך 19 ללילה ו-10-13 בזמן שימוש במחשב אבל בכל מקרה על כמה מומלץ לשים את החיבורים ב-Max sources per file וב-Connection Limit ? ואגב יכול להיות שהמודם "אשם"? כי לפעמים עם התנתקות מיד הלינק מתכבה (ALE 070) ואז לוקח לו כמה דקות לחזור.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי .. אני מחפש ראוטר טוב ופשוט שיתחבר ל Alcatel Speed Touch Home בין 200 ל 300 שקל . בעקרון אני לא צריך תמיכה ברשת אלחוטית, אבל אם זה ייכנס בתקציב, זה יהיה נחמד.. תודה רבה, תום.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מאז ש שעמתי router בבית מתנתק לי ה icq באצמו כל כמה זמן כבר פתחתי פורטים לא עזר שום דבר :s05:
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-