רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אז ככה בחודש וחצי האחרונים שלחו אלי 5 פעמיים טכנאי ולא מצאו כלום טענו שבארון החיצוני עשו כמה דברים כל פעם שינויים וזה גם לא עזר העוצמות טובות מאוד הם טוענים שמקבל 54 בעוד שמשלם על 50 אז ככה כל יום בערך פעמיים שלוש קורה לכמה שניות ניתוק באינטרנט גם קווי וגם אלחוטי מה ניתן לעשות כבר לא יודע מה לעשות החליפו לי גם 3 פעמיים נתב 6740UH1 ואין כלום לא עוזר האם הפיתרון היחידי לעבור להוט?או לספק אחר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לכותרת, קורים אצלי ניתוקים בזמנים לא קבועים לפעמים פעם ולפעמים פעמיים ביום. הגדרתי במודם שהמחשב שלי יקבל ישירות את המידע בלי שיעצור במודם (נראה לי אבל שהבעיות החלו כמה זמן אחרי) וקיבלתי DNS חדשים מבזק אחרי שהם שאלו אותי אם אני צריך את זה לראוטר כמובן ;D (אם מישהו צריך פירסמתי אותם בתגובה להודעה אחרת הכותרת שלה DNS עדכניים מבזק בינלאומי, מקסימום אפרסם שוב אם מישהו צריך) פשוט מופיע לי על האייקון של המחשבים- כבל רשת מנותק ואז כבל רשת מחובר וזה מעצבן כי זה מנתק את האימול! האיכות קו מבדיקה של בזק גבוהה וכן הכרטיס רשת שלי הוא על לוח האם החדש (לא נראה לי שהבעיה שם למרות שיום אחד זה התנתק וחזר רק לאחר שהוצאתי והכנסתי את הכבל לכרטיס רשת) וכן בדקתי שהמחשב לא יכבה את ההתקן ...…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שאזמין טכנאי להחליף ראוטר ומודם, יש אולי לעוד מישהו את הבעיה הזאת ? לא ניתוקים שלמים מהיוזר של האינטרנט, פשוט הרבה פעמים שאני פותח דף הוא לא נפתח וצריך לרענן אותו פעמיים שלוש, משני מחשבים שונים. חיזקתי את החוטים ולא נגעתי בשום דבר לפני שזה התחיל.
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אהלן, כבר תקופה ארוכה שיש לי ניתוקים באינטרנט כל הזמן! יש לי ראוטר TD-W9970 של TP LINK המחשב INTEL NUC, מעודכן בדרייברים אחרונים, נמצא במרחק מטר מהראוטר, באותו החדר, ללא שום מחסומים או קירות, ומחובר בWIFI. לאחרונה החלפתי מחשב לNUC הכי הכי חדש, גם מחובר בWIFI, ושוב אותה הבעיה. אני לא מאמין שהבעיה היא במחשבים... וגם כשיש ניתוק, אני מסתכל על הראוטר ורואה שהמנורות דולקות רגיל ואין ניתוק מחיבור האינטרנט. התקשרתי לבזק, אמרו שהם לא מזהים בעיה... וגם שהם לא רואים בעיה מול הספק. למישהו יש רעיון ? האם כדאי פשוט להחליף ראוטר או שחבל על הכסף ? לאחר דקה או לפעמים פחות האינטרנט חוזר כרגיל, או שאני פשוט לוחץ על הNETWORK DIAGONSTICS וזה חוזר לעצמו. נ.ב, …
-
- 7 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית קווית עם ראוטר edimax b6104. בחודש האחרון התחילו ניתוקים של כמה שניות (ואז האינטרנט חוזר) רק במחשב אחד (שני המחשבים האחרים ברשת לא מתנתקים). אני מעריך שהבעייה היא אצלי ולא אצל הוט שדרכה אני מחובר (כי בשני המחשבים האחרים אין ניתוקים). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ואיך אני מטפל בה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נמצא בעבודה וכל כמה שנייות מתנתק לי ה wifi עושה identefying ומתחבר שוב,יש לי אינטרנט בין ניתוק לניתוק לפעמים אני גם עושה troubleshooting וזה מתקן לי את האינטרנט לדקה שתיים ואז עוד פעם אותו סיפור. יש לי מחשב dell vostro 3460 דברתי עם הטכניים של דל הוא הביא לי דרייברים חדשים וניסינו להריץ מsafe mode אבל לא השתנה כלום. הwifi בבית עובד לי חלק וגם במקומות אחרים, פה לכל שאר החברה זה עובד חלק ורק לי זה קורה . בtroubleshooting הוא בדרך כלל רושם שהוא עושה ריסט ל network adapter או משהו עם acess point. המחשב חדש (חודש בערך) קשה לי להאמין שזה בעייה במחשב עצמו. אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. מדובר ברשת של 30 - 40 מחשבים בבניין משרדים. ראוטר של בזק, שמחובר אליו סוויץ' גדול, והמחשבים מחוברים אליו. כמה פעמים ביום יש ניתוקים של חלק מהמחשבים מרשת האינטרנט. איך מתחילים לבדוק את זה בכלל? איפה יכולה להיות בעיה? תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר לינקסיס wrt54gl. הוא מעודכן לגרסא האחרונה ומריץ כרגע את 4.30.15. מחובר ל ADSL, דרך אורנג'. אני חווה בעיות מוזרות שמטרידות אותי עוד מגרסאה קודמת איתה הוא הגיע - אחת לכמה זמן, הוא מנתק את כולם מהרשת, חלקנו נשארים ברשת הפנימית שלו והשאר לא מצליחים אפילו להתחבר - כלומר המנהל חיבורים של הווינדוס מודיע על כשל בהתחברות. הפתרון היחידי שעוזר ונראה באופק - ריסט. באותו זמן נורות הראוטר אינן מעידות על תקלה כזו או אחרת, יש אינטרנט והוא נראה...בסדר. ועם זאת, התקלה הטורדנית הזאת. האם מישהו נתקל בה ומכיר פתרון? אשמח לשמוע, ערן.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשבוע האחרון החלו בעיות של ניתוקים באינטרנט. מידי כמה שעות האינטרנט מתנתק, וצריך לאתחל את הראוטר כדי שהוא יתחיל לעבוד שוב. התצורה שבה אני עובד היא HOTBOX שמוגדר כמודם בלבד, ואליו מחובר ראוטר TP-LINK WR1043ND. יש לציין שהראוטר די חדש, נקנה לפני מספר חודשים ועד השבוע האחרון עבד באופן מושלם. כמו כן במהלך השבוע האחרון הקושחה של ה- HOTBOX התעדכנה אוטומטית, אבל אני לא יכול לומר אם זה מה שגרם לבעיה (יכול להיות שהבעיה התחילה לפני העדכון, לא יודע בדיוק באיזה מתי בוצע העדכון). אשמח אם תעזרו לי לאבחן ולפתור את הבעיה, תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם ראוטר DL-524, דרכו מתחבר מחשב נייח שני ומחשב נייד ברשת אלחוטית. תמיד יש ניתוקים מעצבנים למחשב הנייח השני ולמחשב הנייד, שנפתרים רק עם איתחול הראוטר והמודם. המודם הוא מדגם B-focus 312. אני נמצא בבזק ובבזק בינלאומי. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה, אבי.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברי פורום אתחיל בשאלה: האם עוד מישהו חווה ניתוקים מהסוג שאציין בתשתית HOT? האם הצלחתם להתגבר על זה? (אני גר בצפון הישן בתל אביב) בשבועיים האחרונים אני מנותק מהאינטרנט כל 10 דקות בערך ל10 - 30 שניות, כל המהירויות בבית יורדות ל0 ברגע אחד , ואח"כ חוזר בפתאומיות ולסיפור לפני השינה: ניסיתי ליצור קשר עם התמיכה של HOT, בלתי אפשרי להשיג אותם בטלפון או במייל, עונים לי ב whatsApp אחרי יום ( ואם אני לא מספיק לענות עד חצי שעה מההודעה מפסיקים את ההתקשרות וצריך ממחדש, סיפור ליום אחר) בכל מקרה התמיכה המרוחקת לא עוזרת , הוא טוען שאין בעיה, אני מחובר למודם (HOTBOX 1) ישירות עם כבל וגם בצורה אלחוטית , בשני המקרים כשיש אינטרנט אני אני מגיע ל180מגהביט מ…
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בימים האחרונים אני חווה המון ניתוקים של חיבור האינטרנט. החיבור מתאושש בעצמו תוך דקה בערך. יש לי נתב של בזק 2610 המוגדר כמודם ואליו מחובר הראוטר הראשי FRITZ 3490 הציוד הזה נמצא אצלי מעל שנתיים והיה יציב עד לפני מספר ימים. איך ניתן לדעת האם הבעייה נובעת מתשתית של בזק או בעייה של ספק האינטרנט בזק בינלאומי? אני רואה בלוג של הראוטר הודעות רבות מסוג: Internet connection cleared
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחובר 5 חודשים לתשתית סיבים של בזק עם הספק שלהם. הנתב שלי דגם AX10 מחובר למתאם מדייה שרכשתי בחנות בזק. עד לפני שבועיים לא היו ניתוקים בכלל. בשבועיים האחרונים, יש נתק כמעט כל יום למספר דקות. מסתדר מעצמו תמיד. ניסיתי להחליף נתב והבעייה לא נפתרה. כלומר הבעייה כנראה אצל בזק או ברמת התשתית או ברמת הספק. האם טכנאי יוכל לאבחן את מקור הבעייה גם אם לא יהיו ניתוקים בזמן שיבקר אצלי ? מישהו נתקל בתופעה כזאת לאחרונה?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני חושב שזה מה שיש לי, כי לפי המחשב הwifi עובד וקולט אבל האינטרנט לא עובד. אחרי שאני מנתק ומחבר שוב את הראוטר האינטרנט עובד שוב לפרק זמן וחוזר חלילה. למה קורים הניתוקים האלו? יש לי ראוטר TP link ווינ' xp תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני נמצא במחשב שכיכול חסמו לו את הפורטים 8080 ו 80. משמע אני יכול להשתמש בתוכנת המייל, אני יכול להתחבר לשרתי מוזיקה או תחנות רדיו דרך המדיה פלייר.. אני יכול אפילו לשחק משחקים באינטרנט... אני לא יכול לגלוש. האם ניתן להגדיר דפדפן כלשהו שלא ינסה להתחבר דרך הפורטים הללו? האם יש פתרון לעקוף את החסימה של פורטים אלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אבא שלי התחייב לחברה העלובה הזו לחצי שנה ואני לא מרוצה מהמהירות ואני רוצה לעבור לספקית 1.5 במחיר של ה 0.5 אם כן אנא שתפו אותי ודרך אגב כמה אתם משלמים לספקית 1.5?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בלוחות אם חדשים יש אפשרות בחלקם לחבר 2 קווים אינטרנט מהיר ולא כל כך הבנתי מה עושים עם זה השאלה ניתן לחבר 2 קווים מקביל של 1000mbps ללוח אם ולקבל 2000mbps הורדה ו-200mbpS העלאה ? לוח אם יכול לבצע את החיבור הזה ? מישהו ניסה זאת ? מצרף קישורים בעניין שאולי רלוונטים http://www.ezlan.net/loadbalance.html https://bit.ly/3pRlCj1
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
כחלק מהטריפל של הוט החליפו לי את ה MOTOROLA SB4200 הישן והזקן שלי ב AMBIT U10C019 המשולב. ניתן להשתמש בו כמודם בלבד ולחבר לו ראוטר? יש לי בעיה קלה של קליטה בחדר (ממד אבל עם ה NETGEAR לא הייתה בעיה) ויש ניתוקים כל כמה זמן וזה ממש מפריע לשחק. כאשר האינטרנט עובד הוא עובד הרבה יותר טוב מהשילוב של SB4200 וה NETGEAR אבל הבעיה היא שהוא לא כל כך יציב ומתנתק כל כמה זמן גם אם רק גולשים (לכדקה ואז החיבור חוזר).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור בכבל וחיבור WIFI אני מחובר בשניהם עכשיו אני יכול להגדיר לתוכנה דרך איזה רשת אני רוצה שהיא תגלוש? מדובר בוינדוס 7
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=tqbnjgbtDl0 context
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר לשנות או להסתיר או לפחות לגרום לאתרים לחשוב ששיניתי את כתובת ה IP שלי? אני משתמש בנתב/מודם אלחוטי מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני לא רוצה מבחנים וזה סתם מענין אותי אולי ישעמם לי בפסח אז אני מחפש אתר שילמד אותי קצת בסיס בטכנאי רשתות(לא איך לבנות רשת ביתית כי כבר יש לי עם האב והכל) אלא אתם יודעים כמו הקורסים שעולים כסף ומקבלים תואר אני לא מחפש איזה 22999 עמודים באנגלית אלא ממש בסיס שיהיה קל ללמוד לא נורא אם זה באנגלית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי עדיף בימים אלו? במחיר אני יודע ש 013 הרבה יותר יקרים - השאלה האם הטאג 4 שלהם חזר לימים הטובים שלו? לפי הבנתי 014 גיימר מתעדפים עד אירופה ואילו טאג4 מתועדף עד ארה"ב?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
מה עדיף מבין שניהם? אני מתכוון לנסות לעבוד על ה-5Gz בעיקר. הבנתי שלנטגיר יש 3 אנטנות בתדר הזה. כרגע זה ללא תשלום בשנה הראשונה ואין לי צורך לרכוש נתב באופן פרטי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני לא יודע מה צריך למלא בדיוק בראוטר בתפריט של הפורטים כדי לפתוח אותם. אני צריך לתפוח את הפורטים של האימיול 4662-4672 גם בUDP וגם בTCP. מצורפת תמונת מסך של התפריט [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-