רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי רשת אלחוטית בבית ומאז הפירמוט האחרון (לא של המחשב עם הרואטר...) יש ניתוקים ללא סיבה... פעם ב-20 דקות האינטרנט מתנתק... פעם גם היתה את הבעיה אבל האינטרנט היה מתחבר אוטומטית...עכשיו כבר לא..למה זה?
-
- 22 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום. לפי כחודש בערך פירמטתי, ואז גילתי בעיה די מעצבנת. לאחר זמן-מה שאני מחובר לאינטרנט פתאום הוא מתנתק לי ושאני מנסה להתחבר שוב, החייגן מנסה להתחבר לאיזה כתובת IP מסויימת ולא מצליח. לפני איזה שבוע-שבועיים שמתי לב שזה קורה לי בעיקר שאני עם אימיול פתוח. (יותר נכון 2 דקות אחרי שאני פותח את האימיול האינטרנט מתנתק). בזמן האחרון גם ה-Steam עושה לי אותו דבר.. שאני מנסה לחפש סרברים פתאום האינטרנט מתנתק. דיברתי כבר עם התמיכה טכנית של אינטרנט זהב, אמרו לי שכנראה זו בעיה בכ.רשת שלי, מה שלא נראה לי נכון כי עבדתי איתו גם לפני הפירמוט והתקנתי לו את הדרייברים האחרונים. חשוב לציין שאני לא יכול להתחבר שוב עד שאני עושה ריסטרט למחשב.. ניסיתי לכבות את המודם ולחכות קצת, לסגור ולפתוח את החיבו…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום למומחים בין פעמיים ביום לפעם ביומיים אני צריך לאתחל את הראוטר בגלל התנתקות מהאנטרנט. להוציא אותו מהחשמל , להמתין דקה ולחבר שוב. בדרך כלל זה פותר את הבעיה. הראוטר מחובר למודם של הוט-כבלים , תוצרת תומסון. הראוטר של חברת TRENDNET , חיבורים רגילים (לא אלחוטי) מתחבר לשני מחשבים העובדים ברשת. ספק האנטרנט- נטוויזן. מערכת הפעלה XP מה דעתכם?? האם הבעיה בראוטר? בהוט? בנטוויזן? חבר המליץ לי על ראוטר של 3COM תודה ערן
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ראוטר: TP-Link מדי כמה שעות אני חווה ניתוקים מהראוטר. אני מחובר אליו עם כבל רשת והראוטר מתחבר למודם כבלים שאיתו אין בעיה. כשיש ניתוק, יש את הסימן הזה בווינדוז ב-Taskbar שמסביר על מצב הרשת ומתווסף לו סימן צהוב שאומר שישנה איזושהי בעיה. כדי לתקן את זה אני פשוט צריך לנתק ולחבר את הראוטר מחדש מהחשמל. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה "השתדרגנו" חיברנו ממוקם רגיל של הוט ל fiberbox, ישנו מחשב שנמצא בממד, והפתרון לחיבור שלו לרשת הוא מכשיר של הוט שנקרא moca, אשר מעביר את הרשת מהfiberbox אל המחשב דרך הכבלים בעזרת שני מתאמים, אבל כאשר המחשב המחובר דרכו מוריד, כלומר מכביד על ברוחב פס, ההורדה במהירות של בערך 10mbps (מחוברים ל100mb) לאחר כמה דקות, המכשיר פשוט מנתק את הרשת, עד שמכבים ומדליקים אותו שוב, זה מצב דיי נוראי... כבר החליפו לי את המכשיר הזה, האם יש פתרון? או שזה פשוט מכשיר גרוע כמו החברה הזאת ועלי לרכוש מתאמים אחרים? http://fiberbox.hot.net.il/tutorials/internet/moca
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לנו בבית ראוטר עם מחשב מחובר אליו פיסית ועוד 2 מחשבים ברשת אלחוטית. הבעיה שלי היא שהמחשב שלי מתנתק מהראוטר כאשר הוא לא מוריד משהו ב Mtorrent (אם הוא מוריד משהו באי מיול הוא עדיין מתנתק). כאשר הניתוק קורה אני לא מסוגל לעשות שום פעולה הקשורה לאינטרנט וגם מבחינת הראוטר אני מנותק רק שמבחינת תוכנת ההתחברות של ווינדוס וLevel One אני עדיין מחובר (יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI של Level One). אני יכול להתחבר מחדש ואז הבעיה מסתדרת לכמה דקות ואז שוב הכל מתנתק. כבר העליתי כאן את הבעיה לפני כמה זמן ועדיין אין לה פתרון.....
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על המחשב האלחוטי... הראשי בחדר סמוך והאלחוטי (שלי) בממ"ד... מידי פעם יש לי התנתקויות לא רציות שנמשכות בין שנייה לשעה ללא כל התראה או זמנים מוגדרים... ממה זה נובע? שהתקינו לו אותו (לאחריות) אמרו שהקשר בסדר ולא צריך מגבר... אולי הם טעו? תודה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את הראוטר TP-Link TL-WR1043ND. החלפתי לראוטר הזה מכיוון שהיו ניתוקים באינטרנט והראוטר( + מודם) של בזק כבר היה מיושן (D-Link 2650U). בנוסף לראוטר, לקחתי מבזק מודם חדש (D-Link 2500U). התקנתי את הרשת הביתית והכל עובד כמו שצריך, חוץ מבעיה קטנה בקשר לחיבור 1Gbps אבל זה לא חשוב עכשיו. אחרי כמה זמן שהכל פעל כראוי, שוב היה ניתוק באינטרנט. התקשרתי לתמיכה של בזק והציעו לי להחליף פילטרים ולנתק את הממיר של Yes, שכנראה אחראי לכל הבעיות. החלפתי פילטרים ונתקתי את הראוטר, אבל הניתוקים המשיכו. איני בטוח ב-100% שהניתוקים הם בכל הבית כי לא תמיד נמצאים על המחשבים האחרים, אבל אני לא מאמין שהבעיה אצלי במחשב. יש סיכוי שזה בגלל ירידות מתח בבית? ** יש לציין שהניתוקים באינטרנט …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים המחשב בן 4 שנים מחשב יחיד בלי ראוטר. אינטרנט : בזק + בזק בינלאומי בחודש האחרון יש תופעה מוזרה: אחרי יום וחצי בערך כשהמחשב והאינטרנט עובדים אני לא יכול לגלוש ולא יכול להוריד כלום בביטורנט. החייגן עובד ובכל זאת אין תזוזה. גם כשאני סוגר את החייגן ומפעיל את החייגן מחדש - אין גלישה. התקנתי דרייברים מחדש של הכרטיס רשת - לא עזר. כדי לגלוש שוב אני חייב לעשות ריסטרט למחשב. כאילו כל יום וחצי אני חייב לעשות ריסטרט כדי שיעבוד האינטרנט. מה אפשר לעשות? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני שאני אתאר את הבעיה אני ארשום קודם את הנתונים הטכניים: נתב חדש מדגם BR6504n של Edimax, מחשב נייד עם ויסטה 64 מותקנת עליו שמחובר אלחוטית ומוגדרת לו כתובת IP קבועה מהנתב. הבעיה, אני חושב שזה התחיל מהרגע שהגדרתי בנתב את הכתובת MAC של המחשב שלי להיות בעלת כתובת IP סטטית. כל כמה עשרות דקות, או בין שעה לשעתיים אני שם לב לנתק בחיבור של המחשב נייד לנתב. כאילו כיבתי והפעלתי מחדש את החיבור אלחוטי במחשב והוא מזהה מחדש את החיבור ואוסף נתונים. זה בלתי נסבל ובשימושים מסויים, הורדות ןמשחקי רשת זה פשוט מתסכל. אני לא יודע מה לעשות, אין לי אפשרות להבין אם הבעיה נובעת בהגדרות של הרשת במערכת הפעלה או בנתב עצמו שמשום מה מחליט כל כמה זמן להתנתק ולהתחבר מחדש. יכול להיות שבכלל הבעי…
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר של TP-LINK. בזמן האחרון קורה דבר דיי מוזר: פעם בכמה זמן אני מאבד חיבור, האתרים לא נטענים, ICQ ו MSN מתנתקים, עכשיו בזמן הניתוק הזה אני מתצליח לשלוח פינג מהמחשב שלי למחשב השני ברשת, הפינג לראוטר כל הזמן ב Request Timed Out ופינג לכל אתר (מחוץ לרשת הביתית) אין בכלל תגובה, אפילו לא משו בסגנון: Pinging XYZ with 32 bytes of data. הלוג בראוטר לא אומר שום דבר מיוחד, הדבר הכי קרוב בקורה בזמן הניתוקים נרשם בלוג בצורה הבאה: 266265:DHCPS: 1:0xmacaddresshere, ipaddresshere, ACK in request. כמו כן זמן החיבור לאינטרנט לא מתנתק (כאילו שאין ניתוק באמת) כלומר אם התחברתי לפני 5 שעות אז יהיה כתוב שאני מחובר 5 שעות ברצף. תודה רבה מראש, ולילה טוב.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב PC עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate. המחשב מחובר קווית לראוטר שמחובר למודם. הראוטר משמש עוד שני מחשבים נישאים להתחברות לאינטרנט אלחוטית. עם הזמן גיליתי בעיה די מעצבנת: שימוש בישומים מאוד מסוימים שקשורים לאינטרנט מנתקים לי את החיבור. יש לציין שהחיבור עצמו נשאר תקין (המחשבים האחרים אינם מתנתקים, כלומר המודם והראוטר ממשיכים לתפקד כרגיל, מה שאומר שמשהו במחשב שלי לא בסדר). הדרך היחידה לשחזר את החיבור אצלי היא אתחול המחשב שלי. דוגמאות: 1. כשאני מנסה לעשות Attachment של קובץ להודעה ב- Gmail (ב- Hotmail למשל הבעיה לא קיימת). 2. כשאני מנסה להקיש סיסמה באתר מסוים כדי להיכנס אליו. יש רעיונות לפתרון?
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
לפני כחודש עברתי מHOT לבזק (הוט 12 לבזק 15. הספק נשאר בזק בינלאומי). מאז המעבר יש לי ניתוקים מוזרים, הניתוקים מתבטאים באיבוד פינג לראוטר עצמו (D-Link dsl-2760U), ומן הסתם כל יכולת גלישה אחרת נאבדת גם כן. הדבר קורה בחיבורים אלחוטיים וגם במחשב המחובר עם כבל. בזק כמובן בורחים מאחריות, אבל הסכימו להחליף לי ראוטר (לאותו דגם) וגם כבל רשת וגם נבדקה התשתית (כרטיס רשת החלפתי לבד). אך הדבר ממשיך. התופעה קוראת פעם בכמה שעות ונמשכת בין 5 ל30 דקות. רעיונות ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב 3:00 בלילה בדיוק! לאגים מטורפים הגורמים לכך שתמיד ב 3:01 אני מנותק מהמשחק, נשאר מחובר ל PSN בלי בעיה עד 3:40 ואז הכל משתחרר חזרה, ככה כל יום בקביעות ואף אחד לא מפספס. אתמול דברתי על זה עם בזק בינ"ל והם אמרו שהם צריכים שיהיה לי חייגן בשביל לבדוק, אמרתי שאין מצב ושאני אראה מה אעשה, קיצור אתמול שחקתי עד 5:30 רק כדי לבדוק את זה ולרגע לא נותקתי, העמסתי על המודם כמה שיותר והכל טס אפילו ב 3:00 כשאני לא זוכר מתי בפעם האחרונה זה קרה. חוץ מבשעה 3:00 אני אף פעם לא מתנתק, האינטרנט עובד מושלם באמת, הכל רץ וטס. הפלייסטיישן 3 מחובר ישירות למודם, ולנסות עם חייגן זה סיפור כי אז צריך להגדיר לראוטר של אח שלי ולהתחבר ממנו (יש עוד מודם של 12 MB כמו שלי עם ראוטר בבית קרוב אליי). לי יש 12MB M…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עברתי דירה והזמנתי תשתית 40 של בזק וקיבלתי את ה Dlink 6850u מאז עברו איזה שבועיים ואחת לכמה ימים (קרה כבר 3 פעמים) הראוטר מפסיק לתקשר עם העולם. אלחוטי: לפטופ וטלפונים מזהים את הרשת אבל לא מצליחים להתחבר אליה חוטי: אין אינטרנט ואין תשובה מהכתובת של המודם (http://10.0.0.138) הדרך היחידה לפתור את הבעיה היא לנתק ולחבר את המודם מהחשמל .. ממש מציק.. בעיה מוכרת? להחליף ראוטר? להעביר למצב מודם ולהשתמש בראוטר משלי? משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי מחובר לתשתית של בזק דרך אחת החברות הלאו קוסט שנתנו שירות סיטונאי. הכל עבד חלק עד שהחלטנו (אני ושאר דיירי הבית) לעבור לאנלימיטד. באנלימיטד החיבור לשרת הוא ע"י IP Dynamic, וכך אני עובד. מהיום הראשון גליתי שיש לי ניתוקים, התקשרתי לחברה והם אמרו שהתשתית שלהם תקין והם משדרים אלי בצורה תקינה, והבעיה היא בראוטר. התחילו לשאול אותי שאלות לגבי תדרים שלא היה לי מושג, ונתנו לי הרגשה שהבעיה היא בראוטר. מאז הגדרתי 2 רשתות (אחת שעובדת על תדר 2.4GHZ והשניה בתדר 5GHZ). הבעיה לא נפתרה. היות ואני גר בדירה, חשבתי שאולי אני משדר בערוץ בנוסף עם משדר אחר בדירה, גליתי שלא, אבל בכל זאת בחרתי ערוץ שרחוק משאר הערוצים בדירה. הבעיה לא נפתרה. היום נכנסתי ליומן וראי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית ביתית עם נתב TL-WER340G. יש מחשבים המחוברים חוטים ואל חוטית. במחשבים שמחובר חוטית - אין איבודי מידע בכלל כאשר אני נותן פינג לאתר חיצוני. במחשב שלי, שמחובר חוטית זה המצב - כמו בתמונה המצורפת. מה עושים ? מה לבדוק בכדי לפתור את זה ? ניסתי להתקין את הדרייבר מחדש, אבל ה-WIN7 שיש לי כל הזמן מתקין את הדרייבר אוטומטית כמה שניות לאחר שאני מסיר אותו. איך ניתן לבטל התקנה אוטומטית חד פעמית?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנוי לאינטרנט של הוט כתשתית ול-012 כספקית אינטרנט. כבר תקופה מאוד ארוכה שיש לי ניתוקים באינטרנט, לפעמים זה קורה כל כמה שעות ולפעמים אפילו כל כמה דקות. האינטרנט מתנתק וחוזר לבד אחרי איזה דקה, לפעמים עם התראה מצד הראוטר בזמן שהוא מאפס את עצמו עם נקודות החיווי שלו, ולפעמים בלעדיהן. לעיתים מתנתק גם לכמה שעות טובות. ניסיתי לחבר את הראוטר לשקע אחר, להחליף פילטר, לא עזר. בא טכנאי, החליף מגבר -- לא עזר. הגיע טכנאי אחר, החליף את הדפסי החיבור ואת הראוטר -- גם כן לא עזר. הגיע עוד טכנאי (שלישי!) שהתעסק בארון התקשורת וטען שהבעיה הייתה במתחים והיא סודרה -- אך הפלא ופלא, זה גם כן לא עזר. היום הגיע טכנאי בפעם הרביעית, וזה הלך לארון החיבור החיצוני ושם החליף קונקטור. האינטרנט עבד בסדר …
-
- 4 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
כבר יותר משבועיים יש אצלי ניתוקים מהאינטרנט בשעות הערב וגם קו הטלפון נופל מידיי פעם בשעות האלה.כבר היו פה טכנאים 3 פעמים כולל אחד שקוראים לו "בכיר"והחליפו כל מה שניתן להחליף למעט הכבלים בתוך הקירות,וכלום לא עוזר. בשעות הערב החיבור פשוט מקרטע.ה"בכיר" רצה לבדוק את החיבורים בקופסת המיתוג מחוץ לביתאלא שהוא לא ידע איפה היא נמצאת אז לא בדק.כבר דיי נמאס לי להישאר כל פעם בבית ולחכות לטכנאים שלהם.יכול להיות שיש בכבלים בעיות תשתית שגורמות לניתוקים רק בערב ? היגיון שלי אומר שאם הבעייה צצה רק בערב בשעות העומס זה לא נובע מהתשתית אצלי בבית.האם זו מסקנה נכונה ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם של בזק dlink 6740u-G2 בתצורת מודם בלבד, וראוטר של dlink dir-645, אני מחובר בחבילת 20Mbps. המחשב שלי מחובר לראוטר בכבל. עד לפני חודשיים השתמשתי רק במודם/ראוטר של בזק, אבל סבלתי מניתוקים כמה פעמים ביום, בד"כ כשמתחילה הורדה כלשהי (למשל סטרים של וידאו בקצב של 3Mbps, או הורדת קובץ משרת HTTP, אפילו לא מדבר על טורנטים). הניתוק לא היה "ניתוק מוחלט", כי ההורדה או הסטרים שהתחלתי עדיין המשיכו להוריד בקצב רגיל, אבל שום דבר אחר לא הצליח (למשל פינג לגוגל). אחרי חצי דקה בערך פתאום התקיעה היתה משתחררת, והכל היה ממשיך לעבוד כרגיל. חשבתי שהבעיה היא בגלל שהמודם מתפקד גם בתור ראוטר והוא נחנק, אז העברתי את המודם/ראוטר של בזק לתצורת מודם בלבד, וחיברתי ראוטר ישן שהיה לי dlink d…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז זאת הבעיה כל פעם שאני מנסה להוריד משהו או כשאני גולש בהרבה אתרים ביחד יש לי ניתוק ואז אני צריך להפעיל מחדש את המודם אחריי שאני מפעיל מחדש ההורדה חוזרת ואין עוד ניתוקים, מישהו יודע איך למנוע את הבעיה הזאת ? דרך אגב אני בבזק בינלאומי אם זה עוזר משהו וניסיתי לשדרג את המודם ל-pro גם לא עזר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדי פעם (לפעמים פעם ביום, לפעמים פעם בשעה!!) יש ניתוק מהאינטרנט. בלוג מופיע: PPPoE: Receive PADT TAG Disconnect PPPoE זה נתב שעבד די טוב ללא שום שינוי בכלל בהגדרות במשך שנים. הבעיה הופיעה לפני מספר חודשים והחמירה לאחרונה. פרטים: זה נתב rev C, שעבד (פחות או יותר) כמון שצריך ללא שום שינוי במשך מעל 4 שנים (יחד עם מודם speed touch home מקונפג כ-bridge של PPPOE). גרסת קושחה 2.50 (אני יודע שזה יחסית ישן, אבל הכל תקתק כמו שצריך עד עכשיו). ספק אינטרנט בזק בינלאומי, 2.5MBIT מעל ADSL. הפתרונות שראיתי באינטרנט לא ממש היו משכנעים (להכניס שרת NTP, לשנות ל-connect on demand וכל מני שטויות). עריכה: הנה לינק לדיון בנושא זה בדיוק, ומציעים שם שלל "פתרונות" (יותר כמו וודו). אולי זה יעז…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בוקר אור, יש לי בעיה די מוזרה כאשר אני מנסה לשחק בוולשפטין ברשת, כאשר אני מחובר יש לי חיבור קבוע לאינטרנט אני נכנס למשחק, ואז אחרי כמה שניות הוא לא מראה לי שרתים לא כלום לחצתי ALT וראיתי שהחיבור שלי התנתק והוא מראה שהוא מתחבר מחדש, הסרתי לגמרי את המשחק הישן והתקנתי מחדש מדוע עדיין האינטרנט מתנתק כאשר אני מנכס לראות את רשימת השרתים במשחק? יש לציין שאין לי כלל וכלל בעיות של ניתוקים באינטרנט... אגב אם חסר מידע משהו ואתה יכולים לעזור רק תשאלו
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב כבר תקופה ארוכה שיש לי ניתוקים פתאומיים, האינטרנט מתנתק לכמה שניה ואז חוזר,בהתחלה זה היה רושם לי בעיית DNS אז החלפתי לDNS של גוגל הדבר לא עזר כמובן האינטרנט ממשיך להתנתק אבל הפעם לא כותב שיש בעיה.. משתמש ב HOTBOX כמודם ו DLINK 825ACG1 כראוטר. תמונה של החיבור בהוטבוקס לוג של ההוטבוקס: הייתי מפרסם את הלוג של הראוטר אבל יש שם כתובות אייפי אז אני מעדיף שלא.. תשתית הוט וספקית הוטנט
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים. ראוטר 3CRWER100-75 של 3COM וכרטיס רשת Edimax EW7128G. המרחק בין הראוטר למחשב השני הוא כ-6 מטר בקו אוירי. לא יודע אם זאת הבעיה אבל אציין שהמיקרו ממוקם בפינה, כ-4 מטר בין הראוטר והמחשב. הבעיה היא שקיימים ניתוקים מדי פעם בצד של כרטיס הרשת כלומר אין access point. לפעמים מוצגים לי רשתות אחרות אבל את הראוטר שלי אני לא רואה עד שלא אעשה אתחול למחשב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-