רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
אולי זה לא המקום המתאים אבל, נגיד אני רוצה שיהיה לי אתר מסוים באינטרנט שאפשר לשדרג אותו מידי פעם או לשנות בו דברים... כמה אמור לעלות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה...אני צריך את עזרתכם.. יש לי כאן איזו שאלה שאני צריך לענות עליה.. השאלה: "תחנת NOVELL אמורה להתחבר ל( MSDOS (lsl,ipxodi..מה סדר הפעולות שצריך להפעיל בעמדה זו?" תודה רבה מראש....
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם הIP שלי משתנה כל פעם שאני עושה ריסט? למה שאני בודק מה הIP של זה רושם לי 10.0.0.38 כל הזמן ולא משתנה!!! ושאני בודק באתר www.whatismyip.com אז הוא כן משתנה שאני עושה ריסט למה אני מחובר ישירות אל האינטרנט מבלי להשתמש בחייגן האם האינטרנט נהיה איטי ש2 המחשבים עובדים האם אני יכול לשחק ברשת? אם כן באיזה IP אני אמור להשתמש כי ששיחקתי בפיפא 07 כל הזמן הIP שלי היה 10.0.0.38 ולא הסתדרתי עםזה וזה לא עבד לי... והאם הרשת הביתית הזאת טובה או שיש דברים יותר טובים כי מאז שיש לי תרשת הביתית שאני מוריד דברים הם נתקעים לי באמצע ואז זה רושם לי TIME OUT משהו כזה... אם אפשר בבקשה תשובות כי אני מסתבך עם העניין הזה ולא מתמצא בו תודה מר…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אז ככה פעם בזמנו היה לי שיתוף קבצים בין שני המחשבים הכוונה הייתה לי תיקייה שיכלתי לשתף בין שני המחשבים ששם הייתי מוריד ממחשב אחד משחקים סרטים וכו' מעתיק את הקבצים לתייקייה המשותפת והולך למחשב שלי ורואה או משחק בקבצים. משום מה העבירו אותי עכשיו לחיבור עם חייגן של 013 ומשום מה אני לא מצליח לבצע רשת אני רוצה לדעת האם קיימת איזשהו אפשרות להעברת קצבים למחשב השני בצורה המהירה ביותר אולי איזו דרך מהירה של ftp או HTTP או משהו כזה שתוך שניות או מספר דקות הכל עובר לשרת וככה אני יוכל לצפות ולשחק במחשב שלי. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון מהיר ויעיל בתודה מראש אורן
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי את תשובתי. בבית יש לי שני מחשבים וראוטר+מודם ADSL של EDIMAX (משולב) אני מעוניין להתחבר מרחוק לאחד המחשבים בבית. מה אני צריך לעשות ? שמוליק
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר מחברים שני מחשבים לרשת בעזרת ראוטר (חוטי) יש איזה אפשרות לניהול המהירויות בין השניים? זאת אומרת "לתת" למחשב אחד יותר מהירות UPLOAD לדוגמה וכן להפך... תודה
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ברשותי ROUTER של חב' DLINK בדגם DI-624 Revision C. מהם ההגדרות אותם עלי לשים ע"מ לגרום לחיבור האינטרנט לשדר ליציאות את האות ללא בעיית חיסום של פורטים (איפשור כולם) וללא בעיית חיבור לאינטרנט כי הוא לא יוצר לי חיבור לאינטרנט... ואיך אני מתחיל לתפעל אותו בכלל.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה והאם תוכנה כזו בכלל עוזרת?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
פירמטתי את שני המחשבים בבית ואני מנסה להתקין שוב את הרשת האלחוטית, שעבדה לפני הפרמוט. הגדרתי הכל כמו שצריך והכרטיס רשת אפילו מזהה את הראוטר ומנסה להתחבר אליו, אבל משום מה לא מצליח. באחת הפעמים שהפעלתי את המחשב מחדש הוא הצליח להתחבר לשנייה והתנתק וככה שוב התחבר והתנתק מיד (לפי דעתי אין קשר לקליטה, כי כמו שאמרתי הכל עבד לפני הפרמוט). מישהו יודע מה הבעיה? עריכה: אם זה עוזר יש לי בכרטיס רשת מן בדיקת קישוריות והוא נכשל ב-Association Test - הוא מציע לי לבדוק משהו שנקרא SSID.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איך אני מגדיר PPTP ב WRT54GL?? יש לי כבר IP קבוע בHOT ואני מתחבר דרך ברק 013
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש מישהו שמכיר תוכנה שמתקשרת למחשב אחר באמצעות IP אבל רצוי שתיהיה רק כדי לנהל שיחה ...רק אודיו
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לפי המדריך הנל שאני מעלה כאן כקובץ הכל נראה תקין אבל משום מה משהו לא מסתדר לי האי מיול נשאר בID נמוך והיו-טורנט מצביע על חסימה למרות שהוא מאפשר הורדה בכל רוחב הפס שלי אבל יש לינקים שלא פועלים בכלל . מה שנראה לי עדיין שיש משהו שאני מפספס , אם למישהו יש ראוטר כזה והוא הצליח לפתוח בצורה חלקה לגמרי פורטים אני אשמח אם הוא יעלה מדריך ...או יתקן את המדריך שאני העלתי תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום!!!! מה קורה.??? בעקבות קנייה של מחשב ניייד חשבתי אולי להקים רשת אלחוטית ....בבית רגיל בלי קירות עבים מדי או קומות... תאמת אני כבר מתבייש לבקש עזרה אבל אם בא לכם להמליץ לי על מערכת שלמה כזאת אז בכיף.... יש לי תקציב כרגע עד 500 ואם צריך להוסיף רק תגידו.... תודה רבה רבה על הכל... (בעקרון זה אמור להיות למקסימום 3 מחשבים....) תודה ...
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, יש לי עכשיו מסימה לא פשוטה ! יש לי 2 כיתות מחשבים סה"כ 60 מחשבים ! התלמדים כל הזמן גונבים חלקים מהמחשבים. הבאתי מנעולים והגנבות נפסקו ! התלמידים הורסים כל הזמן את המערכת הפעלה - אז הבאתי MAGIK CARD לכל המחשבים והבעיה נעלמה. אז התעוררה בעיה חדשה שאני רוצה לשמוע ממכם איך הכי טוב לפטור אותה ! יש לשתי הכיתות האלה שרת קבצים, כדי שהתלמידים יוכלו לשמור את הקבצים שלהם, עבודות וכו' עליו. אז כמה תלמידים התחילו בזדון למחוק עבודות של תלמידים אחרים ! לעשות סיסמה ושם משתשמ לכל תלמיד זה טירוף מצד אחד, אבל יש פטרון אחר ? פטרון קל ופשוט ?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מאמין שהיום הזה הגיע, אבל זה עתה נודע לי ש TORRENTBYTES חסמו את טווח הכתובות של ישראל כולה... אז בנימה זו אני רוצה להגיד כמה תודות: תודה רבה לכל החארות שמזייפים העלאה. תודה רבה לכל החארות האידיוטים שלא יודעים איך לזייף ומזייפים בצורה מוגזמת. ותודה כנה ואמיתי לשם שינוי, לאתר TB. האתר הכי טוב שאני מכיר.
-
- 88 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
כל הזמן שאני מוריד דברים מהאינטרנט תוכנות משחקים באמצעות האינטרנט אקספלורר הם נתקעות לי באמצע יכול להיות שזה בגלל שיש לי רשת ביתית של בזק? אם לא אז מישהו יודע אולי למה זה קורה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לי יש 750 וזה מוריד לי למשל מהדפדפן על 100 בקושי וגם באימיול אולי עושה טובה שזה על 20 למרות שהאימיול זה לא דוגמה וגם אצל חבר שלי יש לו 2.5 במהירות ואולי בישיר זה מוריד לו על 300-400 ברור שהאינטרנט לא ינצל 100% מהפוטנציאל שלו אבל למה לא נגיד 90%-85% ??
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איך אני מגדיר העברת פורטים על כל כך הרבה פורטים http://support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=14187&p_created=1160516226&p_sid=QmnKf5li&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MSZwX3Byb2RzPTcsMjA4NyZwX2NhdHM9NTY2JnBfcHY9Mi4yMDg3JnBfY3Y9MS41NjYmcF9wYWdlPTEmcF9zZWFyY2hfdGV4dD1wb3J0cw**&p_li=&p_topview=1
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב שהיה לקוח ברשת ICS מה אני צריך להגדיר ? קראתי איפה שהוא . . . שאני צריך להביא IP פנימי, ידני (192.168.0.2 כי המחשב המארח הוגדרו לו IP פנימי של 192.168.0.1) ואז לרשום את המחשב המארח (ה"שרת") כ-Deafult G.W (שוב 192.168.0.1) וזהו . . . ? זה בטוח יעבוד ? לא צריך כלום ? ספק: בזק. תשתית: HOT. האם זה אומר שהחיבור יהיה אוטומטי ואני יצטרך רק לערוך או שני יצטרך "התקשרות חדשה". תודה.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מה עושים? הורדתי את ה-NETLIMITER והגבלתי את מהירות ההעלאה כדי שהדברים באימיול ירדו מהר יותר אבל זה לא עוזר
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לתוכנת שיתוף קבצים (אימיול , אימיש וכו...) האינטרנט שלי מתנתק אחרי 5 דקות וגם אם המחשב נתקע לשנייה אז האינטרנט מתנתק לי תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מהאנשים שלפעמים מורידים עידכונים מהאתר של מיקרוסופט, עשיתי ככה שהם לא מזהים שאצלי לא וינדוס מקורי ואני יכול לעשות את העידכונים כמה שאני רוצה.... אני השתמשי בפיירוול של וינדוס בדרך כלל, אבל פתחתי שם את כל הפורטים הנחוצים לביטקומט, והוא עבד יופי, על מהירות מלאה של 180 קילולשנייה... אין לי אנטיוירוס, ואין לי פיירוול. אני יכול להשתמש גם במודם כפיירוול ולחסום פורטים אבל אני לא עושה את זה... קיצר, בעידכון האחרון שהורדתי מהאתר של וינדוס אפדייט, אחרי זה המהירות של הביטקומט שלי לא עוברת את ה30!!!!!!! :kopfpatsch: הבעיה מופיע רק בביטקומט!!!!! ניתקתי את הפיירוול של XP, וניתקתי את הפיירוול של המודם, אני אמור להיות פתוח לגמרי ופרוץ לגמרי, ואני עדיין מוגבל! מ…
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מחפש נתב אלחוטי באיזור ה200 שח שיכול ליתמוך בכבלים וגם ADSL וברוב הפונקציות והחיבורים אני אשמח לקבל קישור לאתר מכירה וממישהו שמבין..
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני מודע לכך שאחד זה Voice-over-IP והשני זה Voice Over Broadband, אבל האם יש הבדל? אם כן, מהו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתוך סקרנות. עשיתי חיפוש בגוגל, אבל הגעתי לאתרים שמסבירים בצורה מסובכת על שכבות אינטרנט וכו', ואני סך הכל מעוניין בהסבר הקצר.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-