רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת הכוללת 4 מחשבים. באחד המחשבים ברשת (זה שאני משתמש בו) יש בעיה. מידי פעם יש ניתוקים ממש לשבריר שניה, זה מורגש במיוחד במשחקי רשת. את המפרט ניתן לראות בצד, על המחשב מותקן Vista Ultimate 64Bit SP2. יש למשהו רעיונות לפתרון ? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר להוט עם hotbox 2 והתחילו להיות לי ניתוקים באינטרנט (הראוטר מאתחל את עצמו) מספר פעמים ביום כבר שבוע (מאז שחיברתי NVR עם 5 מצלמות). event log של הראוטר: https://prnt.sc/ju27b0 דיברתי עם הוט והם לא מצליחים לעזור. מישהו מכיר את התופעה ויכול להמליץ על פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי ניתוקים כל 15 שניות בין הראוטר לכרטיס רשת . המודם כבלים: sb5100 (של מוטורולה) , נתב: 3com 3CRWER100-75 כרטיס רשת אלחוטי: Edimax EW-7317Ug העוצמת אות של הנתב :טוב מאוד - מצויין , של הכרטיס רשת : 90%-100%. החייגן שלי הוא : L2TP . עשיתי כבר עידכון לנתב, אבל בכל זאת ממשיכים הניתוקים. השאלה שלי היא: אם אני אעבור לחייגן PPTP תיפתר בעיית הניתוקים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מדליק µTorrent אחרה שעה יש ניתוק באינטרנט.מה עושים? יש לי ראוטר חברה TP-LINK של הוט
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי רשת אלחוטית עם router של US robotics. התקשורת עובדת מצויין, כשהיא עובדת, אך מדי פעם המחשב שמחובר אלחוטית (כרטיס USB) מתנתק מהרשת האלחוטית - גם כשאני בכלל לא גולש - ואז אי אפשר לשחזר את התקשורת בשום צורה עד שאני עושה restart למחשב (עם windows xp). אחרי ה-restart הרשת מתחברת מעצמה ועובדת שוב מצויין בלי צורך לשנות משהו. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם זה נשמע כמו בעייה ברשת, או אולי בהגדרה אחרת של המחשב (מחשב חדש עם לוח אם 945PL של MSI)? הדרייבר שהשתמשתי בו לכרטיס האלחוטי הוא המקורי שבא עם ה-router והכרטיס האלחוטי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי ניתוקים חוזרים ונשנים ברשת הביתית שנפתרים ע"י אתחול המחשב (שמחובר בכבל רשת). עכשיו הקטע המוזר הוא, שאם המחשב מחובר כשיש חוסר תקשורת כזה אז לא תהיה תקשורת בכלל, ז"א גם הנייד שמחובר דרך הWAN לא יקבל תקשורת. כמו כן אם אני מנתק את המחשב מהראוטר הנייד יקבל תקשורת. כשאין תקשורת במצבים כאלו אין ping לראוטר. אין חייגן על המחשב. אין תקלה בכבל רשת. כנראה שזה משהו במחשב, השאלה היא מה? כרטיס הרשת? משהו בתוכנה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים אחד שמחובר בראוטר ואחד במתאם אלחוטי. במחשב עם הראוטר אין בעיה של ניתוקים, אבל במחשב עם המתאם ההאלחוטי יש לי בעיה של ניתוקים, אבל, רק כשאף אחד לא משתמש במחשב עם הראוטר. זה נשמע לי ממש מוזר, כשמישהו משתמש במחשב עם הראוטר אין אצלי בעיית ניתוקים אבל כשהוא עומד דלוק ולא משתמשים בו מתנתק אצלי האינטרנט כל דקה. וכשאני אומר מתנתק הרשת עצמה מחוברת אבל אין אינטרנט. תודה רבה למי שיוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש אצלי בבית רשת חוטית ל-3 מחשבים. מחשב אחד נמצא ליד הראוטר אז הוא מחובר אליו ישירות ו2 מחשבים אחרים מחוברים דרך מפצל (סוויצ') בזמן האחרון אחד המחשבים שמקושר דרך הסוויצ' מאבד את הקשר לרשת באופן קבוע בעוד שהמחשב השני מחובר ללא שום בעייה (הבעייה נפתרת לכמה דקות עי ניתוק כבל הרשת מהמחשב עם הבעייה וחיבור מחדש ואז הבעייה חוזרת..) מישהו יודע מה בדיוק גורם לבעייה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים בבית שכולם מחוברים בבית דרך רשת חוטית הראוטר שלנו הוא Edimax 6104k 3 מחשבים גולשים חלק בלי שום בעיות, ורק במחשב שבחדר שלי יש כל הזמן התנתקויות . ההתנתקויות לא קבועות זה יכול להיות כל דקה וזה יכול להיות אחרי חמש דקות וגם אחרי שבע . דרך אגב ההתנתקויות ל2-5 שניות וזה תוקע את כל המחשב כשאני שומע שיר פתאום השיר נתקע ושומעים את אותו צליל רצוף מלא פעמים עד שהאינטרנט חוזר והשיר ממשיך כרגיל. אין לי מושג מה הבעיה! ומאיפה היא נובעת הבית שלי הוא בית חדש וכל הכבלים מועברים בקיר ויש לנו ארון תקשורת שאליו מגיעים כל הכבלים מכל המחשבים אל הראוטר דרך אגב המודם נמצא אצלי בחדר!וגם ממנו עובר כבל לראוטר! הלוח אם במחשב שלי הוא GIGABYTE P35 DS3L אני חייב עזרה דחוף כי זה מטריף או…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי חברים, יש ברשותי מודם של פרטנר שהוא הראשי בבית נותן אינטרנט. קניתי ראוטר מסוג. Dlink dsl224 n300 מתחתי כבל מהlan של המודם הראשי לlan של המודם שקניתי, חשוב לציין שהם לא באותו מקום והמודם שקניתי אמור לפעול כמגדיל טווח. חיברתי את הכל,הגדרתי את הראוטר המשני כBridge, יש אינטרנט טוב אך הוויפי הראשי בבית סובל ניתוקים קצרים של אינטרנט(הטלויזיה עובדת על אינטרנט) ונתקעת מדי פעם ל 10 שניות אני מבין שמשהו פה מתנגש אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של NETGEAR , WPN824 v3. הוא מחובר למחשב הנייח בחיבור חוטי ולנייד בחיבור אלחוטי. כל כמה שעות , בערך 12 הוא מחלטי להינתנק מהאינטרנט ואני צריך לחבר אותו מחדש על ידי כך שאני עושה לו ריסטרט ומגדיר אותו מחדש. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה? , הוא עבד אצלי חודש שלם בלי ניתוק אחד.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק D-LINK 6740U שעליו מחוברים דרך 2 switch המחשב והמזרים מדיה. בזמן האחרון יש לי תקיעות בזמן שאני מזרים וידיאו מהמחשב למזרים מדיה. שמתי לב שהמזרים פשוט מאבד קשר עם המחשב, וה IP של המחשב והמזרים מדיה משתנים תוך כדי עבודה. לדוגמה ה IP של המחשב משתנה מ 10.0.0.3 ל 10.0.0.2 מה שמוזר יותר שה IP של המזרים מדיה מתחיל גם באותו טווח, למשל 10.0.0.7 ומשתנה ל IP מוזר כמו : 169.254.93... מדוע ה IP משתנה תוך כדי עבודה ? ומדוע ה IP של המזרים מדיה יוצא מהטווח של הראוטר (10.0.0...) כיצד ניתן לסדר את הבעיה הזו ? תודה
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי חיברתי בבית רשת קווית (8 נקודות) שמחוברות לסוויץ (http://www.skypc.co.il/sg_product~DGS-1008D~140~0.htm) אני רוצה לעשות בדיקה שהכל תקין ושחיברתי נכון ואיכותי בדקתי את כל הכבלים בעזרת בודק רשת (http://www.mediagalaxy.co.il/rec/821-%D7%91%D7%95%D7%93%D7%A7-%D7%9B%D7%91%D7%9C%D7%99-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-RJ45--%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%90%D7%A7%D7%A1-BNC- כל החיבורים הוא מראה לי תקינים ואני רוצה לעשות בדיקב יותר רצינית שהרשת הפנימית תקינה ואין לה התנתקיות הפרעות וכו יש תוכנה, פקודה או משהו שיכול לבדוק לי את הרשת הרצתי את הפקודה ping -n 1000 10.0.0.138 מה היא בודקת בדיוק? סליחה על הבורות תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים דקרך נתב חוטי הוט , 012 חיבור L2TP תמונה ב log שאני מקבל אחרי זה אתרים לא עובדים אבל דברם אחרים שעבדו לפני ממשיכים לעבוד כמו משחקים רשת או ביטורנט זה מסתדר רק אחרי שאני עושה restart לחיבור פתרונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לחבר יש בעיה מוזרה למדי במחשב. מחשב חדש, חלונות 7, כל הדרייברים מעודכנים, פורטים נפתחו. בכל מקרה, עדיין ניתוקים בתוכנות מסרים מיידים כמו מסנג'ר, גוגל טוק. הראוטר הוא DLINK 2650U מחובר לבזק ובזק בינלאומי. למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת אלחוטית בבית בין שני מחשבים מחשב מרכזי מחובר לראוטר DSL-604+ ובחדר אחר מחשב שמחובר לכרטיס DWL-520+ , המחשב המרכזי עובד מצויין אבל המחשב המשני יש לו ניתוקים באינטרנט , וכן המהירות גלישה איטית בשני המחשבים . מה יכולה להיות הסיבה לבעיות האלה , ואיך אפשר לפתור אותם .
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כבר הרבה זמן. אחרי מספר שעות שאני מחובר לאינטרנט האינטרנט מתחיל בקושי לזוז והטורנטים ביוטרנט הופכים ל OFFLINE או ל host name not found. בכל מקרה הפתרון הוא ניתוק הראוטר מהחשמל. האם יש פיתרון לזה? הדגם של האוטר שלי הוא SWEEX LB000021.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שנים הייתי בחבילות הרגילות האחרונה הייתה 4 מגה ניתוקים היה דבר נדיר ביותר ככה אולי פעם בשנה היה הולך האינטרנט לאיזה כמה שעות לפני שבוע שבועיים עברתי לחבילה 10 מגה NGN דרך בזק ונטויזיון מאז תקפו אותי הניתוקים לפחות כל כמה ימים רוב הפעמים שהחיבור אובד הוא יחזור רק אחרי שעה ויותר תמיד זה תופס אותי באמצע משהו חשוב והורס לי את העניינים כולל עבודה שהשקעתי כרגע קרה לי שוב הפעם חזר תוך 10-20 דקות קרה לי אולי 5+ פעמים בימים האחרונים האם זה דבר ידוע? להתלונן לבזק יעזור ?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שמידי שעה-שעתיים תוך כדי שאני משחק במשחקי רשת או באינטרנט אני מקבל ניתוקים לזמן קצר (בערך 10 שניות)- כאילו הראוטר עושה ריסטרט מעצמו. התשתית של הוט (הוטבוקס), והספקית הינה הוטנט במהירות של 100 מגה. המהירות באלחוטי קבועה לרוב ומנצלת את מלוא המהירות האפשרית - מגיעה ל 10 מב\ש באופן די קבוע, אך במהלך הגלישה באינטרנט ובעיקר כאשר אני משחק משחקי רשת (דוטא 2) אני מקבל את הניתוקים האלו. אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואני אשמח לעצות, למי לפנות, אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיסדר את זה? אם זה יעזור זה הלוג מהראוטר: Time Priority Description Fri May 06 19:28:11 2016 Error (4) DHCP RENEW WARNING - F…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שמידי שעה-שעתיים תוך כדי שאני משחק במשחקי רשת או באינטרנט אני מקבל ניתוקים לזמן קצר (בערך 10 שניות)- כאילו הראוטר עושה ריסטרט מעצמו. התשתית של הוט (הוטבוקס), והספקית הינה הוטנט במהירות של 100 מגה. המהירות באלחוטי קבועה לרוב ומנצלת את מלוא המהירות האפשרית - מגיעה ל 10 מב\ש באופן די קבוע, אך במהלך הגלישה באינטרנט ובעיקר כאשר אני משחק משחקי רשת (דוטא 2) אני מקבל את הניתוקים האלו. אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואני אשמח לעצות, למי לפנות, אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיסדר את זה? אם זה יעזור הלוג מהראוטר מצורף. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני עם הוט ובזק בינ"ל בחבילה של 12MB, מודם TERAYON TJ 715 ונתב EDIMAX 6104K עד אתמול הייתי ללא חייגן, וכעת אני עם חייגן בגלל בעיות ניתוב ("גיימר") בחיבור L2TP מאז המעבר יש לי מספר בעיות: 1. שאני עובד עם נתב, המהירות המקסימלית שאני מקבל היא 7MB ולא 12MB (בחיבור ישיר של המודם למחשב אני מקבל 12MB) - האם הנתב שלי בעייתי? אם כן איזה נתב מומלץ? האם המודם (הישן של TERAYON) בעייתי? 2. בעיות ניתוקים, אני רואה שה IP שלי משתנה הרבה פעמים בגלל ניתוקים (נראה לי שזה קורה יותר דרך הנתב, אבל עכשיו אני ללא נתב ועדיין ראיתי ניתוק) - מה יכול להיות הגורם? האם חבילה של 12MB בעייתית ללא חייגן? עדיף 5MB? (אני עובד מול התמיכה של הוט ובזק בינ"ל - בינתיים ללא תוצאות) אודה לכל רעיון או עצה ממי…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אתמול לאחר מספר ניתוקים רבים הסתכלתי ב-event viewer של windows וניתקלתי בשגיאה 1014 הרבה פעמים שחוזרת על עצמה כל פעם שיש ניתוק "name resolution for the name teredo.ipv6.microsoft.com timed out after none of the configured DNS servers responded" מה הולך פה? בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנוי לאינטרנט עם תשתית בזק וספק בזק בינלאומי, וכבר תקופה מאוד ארוכה שיש לי ניתוקים. לפעמים זה כל כמה שעות ולפעמים אפילו כל כמה דקות. האינטרנט מתנתק וחוזר לבד אחרי איזה דקה. ניסיתי לחבר את הראוטר לשקע אחר, להחליף פילטר, לא עזר. בא טכנאי, בדירה הכל תקין אבל הוא "מצא" בעיה בתשתית של הבניין, פתח קריאה לטכנאים אחרים שיבואו לסדר את זה, קיבלתי הודעה שזה סודר אבל עדיין יש ניתוקים. החלפתי ראוטר, גם לא עזר. הראוטר הנוכחי (וגם הקודם) זה Vtech IAD604 מבזק. אני כבר די אובד עצות, מישהו נתקל בבעיה דומה? האם החלפה לראוטר של חברה נורמלית (d link/tp link או משהו בסגנון) יעזור?
-
- 4 תגובות
- 8.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום, זה כשבועיים שלושה אני חווה ניתוקים על בסיס יומי בחיבור לבזק בינלאומי (חבילה 100 מגה תשתית וספק). הראוטר שברשותי הוא VR600 V2. מהתמיכה הטכנית נאמר לי קודם לעשות ריסט לראוטר. לא עזר גם אחרי שהחלפתי פילטר וכבלים, הוזמן טכנאי, שמצא שגיאות באיזה כרטיס בארון של בזק. הוזמן טכנאי של בזק, אמר שהחליף כרטיס, בא לבית, הסתכל קצת ואמר "תקין" והלך. הניתוקים המשיכו. שמתי בחזרה את הראוטר הישן (W9970), לא עזר, הניתוקים ממשיכים. בלוג של הראוטר פשוט כתוב DSL LINK DOWN. בשיחה האחרונה עם התמיכה נאמר לי פתאום שיכול מאוד להיות שזה עדיין לא הקו אלא בעיה של התחברות סימולטנית של אותו יוזר, וכשזה קורה יש ניתוק ?? הבח…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי נתב TP-Link WR841N אשר מחובר חוטית למחשב עם Windows 7. ספק איטנרנט: הוט נט, תשתית: הוט. באופן עקרוני הגלישה תקינה והWIFI עובד אבל, אם האינטרנט מחובר במשך זמן רב, ישנו ניתוק של האינטרנט של ה-WIFI. המחשב אינו מסוגל לגשת לראוטר באותו הזמן והפתרון היחידי שמצאתי הוא כיבוי והפעלה מחדש של הראוטר. מצ"ב צילום מסך טרם הפעלת הראוטר מחדש. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה? למנוע את ההפעלה מחדש של הראוטר? תודה, דניאל
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-