רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה להקים רשת אלחוטית ומתלבט איזה ציוד לקנות. הבנתי שהנתבים תומכים במספר קטן יחסית של connetctions, ולכן יש בעיה להפעיל תוכנות שיתוף קבצים (כמו eMule, Bitcomet..) במהירות סבירה. האם יש נתבים שאין להם את הבעיה הזו? איך אני יכול לדעת בכמה התקשרויות תומך הנתב? האם ההגבלה היא לכל חיבור אלחוטי בנפרד? או שלכל המחשבים שמחוברים אלחוטית בו זמנית? האם מישהו יכול להמליץ על נתב טוב שיעמוד בעומס? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז ככה, הנה הנתונים הבסיסים של הרשת א - מחשב נייח עם XP PRO מחובר לראוטר בשיטה החוטית משתמש "אורח" מבוטל, סיסמה נבחרה לADMINISTRATOR ושיתוף הקבצים הפשוט בוטל ב - מחשב נייח עם XP PRO מחובר לראוטר בשיטה החוטית משתמש "אורח" מבוטל, סיסמה נבחרה לADMINISTRATOR ושיתוף הקבצים הפשוט בוטל ג - מחשב נייח עם 98 SE מחובר לראוטר בשיטה החוטית מכיוון שאין אפשרות של ניהול משתמשים לא הוגדרה סיסמה לADMINISTRATOR ואין אפשרות לשנות את סוג השיתוף ד - מחשב נייד עם XP HOME מחובר לראוטר בשיטה האלחוטית אין אפשרות לביטול סוג השיתוף וניהול המשתמשים ולא הוגדרה סיסמא לADMINISTRATOR ועכשיו הבעיות. מחשב א' וב' רואים אחד את השני והגישה אליהם מלאה, השיתוף תקין - כדי להכנס לאחד המחשבים יש להכניס…
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אז ככה קוראים לי גיא וקודם כל אני רוצה להודות לך על זה שנכנסת להודעה שלי ושאתה מגלה עיניין לעזור. אוקיי אז הבעייה שלי היא כזאת עד לפני שבועיים היה לי אינטרנט עם חיבור ללא חייגן וכעת יש לי שני מחשבים שמתחברים עם חייגן על אותו שם משתמש רציתי לבקש ממכם עזרה באיך אני מבצע שיתוף קבצים הכוונה בתיקייה אחת שאני יוכל להעביר לתיקייה הזאת כל מה שיתחשק לי. ממחשב אחד למחשב השני שיהיה שיתוף בין שני מחשבים על תיקייה אחת. אגב היחובר לחיבורים הוא דרך HUB שמתפצל לשני מחשבים אשמח מאוד אם יהיו עוזרים שיסבירו לי מה עליי לבצע ויפתרו לי את הבעייה בתודה מראש גיא
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי שאלה כזאת : אני גר כרגע בבניין שיש בו אות אלחוטי (עם חיבור לאינטרנט) מבית שכן האם הבעיה היא שזה מגיע רק לחלק מהבנין ולא לכולו, השאלה היא האם אני יכול לקנות ראוטר ולחבר אותו למחשב נייד/נייח עם מקלט של WIFI , ומה שאמור לקרות זה שהמחשב קולט את האות שמגיע מהבית השכן והראוטר משתף את אותו האות ( רק דרך ה LAPTOP ) עם שאר הבניין ( המקומות שלא מגיע אליהם האות )?? . האם זה אפשרי ?? ואם כן האם זה מה שצריך ( ראוטר )? ואם כן האם הוא חייב להיות מאותו סוג של הראוטר המקורי ( מהבית השכן ) ?? תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנוי של ברק ושל הוט באזור ירושלים בחבילת 1.5 ההורדה היא במהירות מקסימלית כשאני מוריד קובץ וגם הגלישה נראית חלקה גם ההעלאה היא במהירות 17 וחצי ובכלליות אין בעיות בגלישה. הבעיה היא שתוכנות השיתוף זוחלות אצלי. ממש זוחלות ובקושי עובדות בקצב של מעל 10 ק"ב גם פירמוט לא פתר את הבעיה מה יכול להיות העניין?
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר TREDNET מדגם TEW-431BRP החיבור הוא בחייגן לכבלים, ספק בזק בינלאומי. בצעתי את כל ההגדרות לפי הצורך, כל הכתובות נכונות, אפילו נעשה עדכון קושחה. ניסיתי להגיד גם בפרוטוקול PPTP וגם L2TP אבל הוא לא מצליח להתחבר.. עוד נקודה, כשמגדירים בראוטר את כתובת הserver ip address, עושה רושם שהוא לא שומר אותה. זה מה שקיוויתי שעדכון הקושחה יפתור.. אבל לא. אם זה עוזר, המודם הוא TERAYON TJ 711X תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין ברשת ביתית קיימת ראוטר חדש (מארה"ב) מסוג Linksys WRT54GC. הגדרתי את כל ההגדרות ע"פ ההוראות והמלצת ספק האיטרנט. הראוטר עבד לפרקי זמן קצרים (דקות ואפילו שניות) והתנתק (לא קיבל פינג) עד התיחול הבא שלו חוזר חלילה. המליצו לי להחליף קושחה אך עם התקנתה הראוטר נתקע (נורית power בצבע צהוב במקום ירוק ואין יותר פינג). נכנסתי למספר אתרי דיונים (בארץ ובחול) וגיליתי טונה של בעיות עם Linksys, בעיקר בעיות ניתוקים ולמרביתן לא ראיתי סיום טוב. לפני שאני זורק את הקופסה ואומר "לינקסיס לעולם לא", האם למשהו רעיון מה ניתן לעשות? להלן פרטים טכניים: אני משתמש במודם אלקטל שחור ישן בעל 5 נוריות דרך ADSL של בזק. ספק אינטרנט הוא "אינטרנט זהב". סוג החיבור הוא PPTP, כתובת הראוטר היא 192.16…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
פינגים גבוהים וזמני טעינה ארוכים מהרגיל מדובר על אתמול והיום...?
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אני נמצא בחו"ל עם 2 ניידים אחד עבודה אחד פרטי...הנייד של העבודה מחובר לרשת קווית וממנו הגדרתי את האלחוטי שיעבוד כ-AD HOC הגדרתי גם אבטחה וכו' הנייד הפרטי מזהה את הרשת ומתחבר אליה מקבל את הכתובת IP שלו...יש לי פינגים בין אחד לשני וגם יש לי שיתוף קבצים כלומר אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני...הבעייה היא שאין לי אינטרנט בנייד הפרטי...אני לא יכול לגלוש או להפעיל MSN וכו' , מה יכולה להיות הבעייה? האם לא הגדרתי משהו? אודה לכם על עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, ראיתי את הסטיקי לגבי הקמת רשת אלחוטית ואני לא שואל לגבי ההקמה מבחינה טכנית. אני מבקש ייעוץ לגבי נתב אלחוטי פשוט. ברשת האלחוטית יחוברו עד שלושה מחשבים נייחים ושני מחשבים ניידים. בנוסף להמלצה לנתב, רציתי לדעת כמה צריך לעלות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. שוב, אני לא מבקש כרטיסים או נתב מפוצץ, משהו סטנדרטי ואמין. תודה מראש, ושבוע טוב יונתן
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כאמור בכותרת - יש לי כמה שאלות. 1.מהו השוני הגדול בין ה27 ל 28? 2.האם זה רק במודול האלחוטי? 3.האם קים עדיין תחזוק לנתבים (עדכון קושחות, תמיכה וכו.. ? ) 4. אני מתעניין בעיקר בפונקציות הUSB שלו והיכולת להרים עליו שרת. מה ההבדל בין שני הנתבים בתחום הזה? קראתי ממש ברפרוף וקים קוצר בזמן ככה שאשמח לקבל חוות דעת, פירוטים שונים וכו... תודה והמשך גלישה מהנה בפורום. *נ.ב , לא לדאוג, ה WRT54GL הוא עדיין הבחירה הראשונה שלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לפתוח דיון מרוכז על ספקיות אינטרנט, שהריי כולם מקבלים הצעות זולות מספקיות אחרות כל הזמן, ורציתי לדעת מה ההבדל בין כל הספקיות, ומה סדר עדיפיות, מה עושה ספקית לטובה יותר? הספקיות המובילות כיום בישראל : בזק בינלאומי, נטויז'ין, ברק, קווי זהב, אינטרנט זהב.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום אחרי 3 טלפונים לבזק סוף סוף שדרגו לי ל-256 אפלוד, בהתחלה חשבתי שנטויז'ן חוסמים את השדרוג כי בזק אמרו שרואים כאילו שדרגו לי אבל הם לא יודעים למה זה לא מתעדכן אצלי..בכל מקרה עכשיו המודם מסתנכרן על 3136/320 אבל בכל זאת אני מעלה ברפיד על מקסימום 20 שזאת בדיוק המהירות שהייתי מעלה עם 150 =\ יש אולי אתר שלדעתכם ינצל את המהירות יותר טוב (כלומר הבעיה ברפיד(?)) או מה לעשות ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום חברים כחלק מתהליך ההקמה של סניף פיצה חדש ברחוב אלנבי בתל אביב החלטתי לשלב במקום רשת אלחוטית wifi מה הצעדים הדרושים ובמה זה כרוך? החל מתשתית ועד לספק . מחירים ועלויות גם יעזרו מאוד תודה מראש שחר.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום היום חיברתי ראוטר אידימקס אלחוטי ואני משום מה לא יכול להתחבר למסנג'ר הודעת שגיאה 80048820 ו- 80048412 עם אימיול אין לי בעיות וגם לא עם ICQ תודה .
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד צריך עזרה, ניסיתי ללא הצלחה להתחבר דרך BITTORNADO, BITSPIRIT, Azureus וכל פעם ניזרקתי מהתוכנה. אני גולש ללא פיירוול, פתחתי פורטים שהתוכנות צריכות ועשיתי דרך התוכנות שהראו שאין בעיית חסימה אז למה אני לא מצליח להוריד כלום !!! יכול להיות שהספק (נטוויזין) חוסם אותי או משהו כזה ? איך אני יכול לבדוק ... מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מה עדיף - כרטיס רשת USB או PCI לרשת אלחוטית? האם שני ההתקנים תומכים בשיתוף מדפסות? תודה...
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הסיטואציה הינה כזו , מחשב נייד עם כ.רשת קווי וא-קווי (אלחוטי ) ,ראוטר של NETGEAR אצל השכנים שפתוח לבניין ... הקטע הוא שדרך המחשב הנייד והכרטיס רשת האלחוטי המובנה שלו פשוט לא צורך מספיק קליטה והחיבור אינו יציב או בכלל לא עובד לעיתים ... לאחרונה קניתי AP בשביל לשפר את הקליטה אך נתקלתי במס' תקלות ועכשיו יש לי מס' שאלות : 1.AP אמור להגדיל את הטווח או להיות בעל טווח גדול יותר , האם יש צורך בהגדרתו בראוטר של ה NETGEAR ? ( ה AP הוא תוצרת EDIMAX) 2.איך בדיוק אני מגדיר זאת בגדול ? כי לא מצאתי שום מסך קישור לראוטר או לכל רשת אחרת בתפריטי ה AP ?( אני יודע את האיי פי הפנימי של NETGEAR 192.168.2.1 ) 3.הצעות לייעול או שיפור ... אפילו אם זה כולל החלפה של ה AP , אני בסה"כ מחפש טווח קליטה…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מבקש המלצות לנתב 524up . האם יציב או שיש לצפות לניתוקים. איך מתפקד בשיתוף מדפסת.תודה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום אנשים חכמים, קניתי לפטופ חדש ואני מתחבר ברשת ביתית אלחוטית לראוטר של GIGABYTE GN-BR01G. נכנסתי להגדרות של הראוטר VIRTUAL SERVER-->STATIC CONFIGURATION והוספתי את הפורטים שדורשים בהתחלה 4662TCP\4672UDP\4242. עשיתי ריסטרט לראוטר ולכל המחשבים. אח"כ הגדרתי במקאפי שלי רולים לפורטים ולעוד כמה פורטים שמצאתי על הדרך (4662\4661\4665\4672\4711) לחצתי אישור ושוב עשיתי ריסטרט לכל העולם. נכנסתי מחדש לאימיול החדש של NFO.CO.IL ושוב זה אומר לי שיש לי LOW ID ולא מתחבר לי... איפה אני עוד צריך להגדיר בראוטר?בפייראול? איפה טעיתי??? תודה מראש. עפר
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ברשותי safe@office של checkpoint ואני מנסה בעזרת cisco vpn client להתחבר למקום העבודה שלי. ללא ה-safe@office אני מתחבר ללא בעיה אך עם הקופסא אני מתחבר ואחרי פרק זמן קצר (עד כמה דקות) מתנתק. אני מקבל את הודעת השגיאה Cisco Systems VPN Client Version 4.0.3 © Copyright © 1998-2003 Cisco Systems, Inc. All Rights Reserved. Client Type(s): Windows, WinNT Running on: 5.1.2600 1 08:35:14.296 10/30/06 Sev=Warning/2 CVPND/0xA3400012 Error with call to IpHlpApi.DLL: DeleteIpForwardEntry, error 87 ושוב להזכיר. ללא הקופסא זה עובד טוב. הבעיה קוראת במספק מחשבים שניסיתי. תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה הרבה איזכורים של המונח הזה במיוחד בהקשר של FIREFOX
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
טוב יש מדריכים לכל אחד איך להתקין אבל לא רשום פה בשום מקום גם לאחר חיפוש מה כדאי ומה עדיף.. שיתוף בין מחשבים או ראוטר.. יש לי 2 מחשבים (יהיו) די רחוקים אבל הבנתי שאפשר להגיע איך שהוא אחד אל השני.. מה אתם אומרים עדיף? מבחינת מהירות התנתקויות והכל. תודה
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יצרתי כבל רשת - ישיר - עם הסדר הבא: - לבן כתום - כתום - לבן כחול - כחול - לבן ירוק - ירוק - לבן חום - חום השאלה שלי עם זה נכון? כי באמר הבא: http://www.adsl.org.il/PageDisplay.asp?Artnum=71 הם טוענים שצריך לבצע סידור אחר..... האם אם צודקים? עוד דבר, הכבל רשת שיצרתי , משום מה "טוען" את ה switch שלי במטען חשמלי, והוא גם הכבל היחידי שמחשמל, (אני לא יודע מה הסידור צבעים בצד השני של הכבל - יצרתי רק ראש חדש לצד אחד של הכבל). וכאשר הכבל המדובר , מחובר ל switch הוא מאט בצורה מטורפת את כל שאר המחשבים אשר מחוברים ל switch, האם זה בגלל הסידור השגוי בכבל? או בגלל שבחדר שבו מחובר המחשב אשר יושב בצד השני של הכבל פשוט אין הארקה? או בעיה בכרטיס הרשת וגם בעיה בסידור צבעים של הכבל…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חשוב לי שתהיה קליטה טובה ואיכות אות גבוהה בדירה הסגורה שלי (לא מרווחת) עם קירות עבים. יש לי יותר ממחשב אחד לחבר לרשת והם בחדרים מפוזרים בדירה ולכן מיקמתי את מודם האינטרנט בחדר המרכזי על מנת שאוכל לפזר את טווח הרשת בצורה שווה. ההתלבטות שלי בין שני נתבים והם: 1.Linksys WRT54GS - Wireless-G SpeedBooster Broadband Router (למרות הSUPER G הבנתי שזה לא מגדיל משמעותית את המהירות..אינני בטוחה שזה נכון. אפשר גם לדבר עם נתב מדגם אחר שהוא דומה Linksys WRT54GL - Wireless-G Broadband Router). 2.EDIMAX MIMO XRa BR-6216Mg Wireless LAN Broadband Router מובן מאליו שזה בטכנולוגיית MIMO ולכן הוא יקר. כפי שאמרתי, חשוב לי שתהיה קליטה טובה ואינני רוצה להתאכזב לאחר הקניה (כמו כל הצרכנים…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-