רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
תחת windows xp המחשב שלי מתחבר לאינטרנט יתר התחנות בבית מחוברות ברשת ביתית. איך אפשר לנתק זמנית תחנה מסוימת מהרשת או מהתקשרות לאינטרנט ?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי בבית תשתית של HOT במהירות של 100MB הכולל ראוטר Hot Box. ספק האינטרנט 012. מערכת אזעקה של RISCO מחוברת ב WiFi . יש לי תופעה של התנתקות של התקשורת לאפליקציה של האזעקה. התופעה מתרחשת כל כמה ימים. מה שמסדר את הבעיה זה כיבוי החשמל לרכיב ה WiFi של מערכת האזעקה, והפעלתו מחדש.התקשורת לאפליקציה מסתדרת לכמה ימים. יש לציין שהכל פעל באופן תקין לפני שהוט שדרגו לי את מהירות הגלישה (כאשר הייתי עם ראוטר אחר של HOT ומהירות הגלישה היתה 30MB). טכנאי האזעקות אמר לי שיתכן ואני צריך כתובת IP קבועה? אשמח לקבל עצה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה של ניתוק אינרטרנט ואז הקודי לא מגיב לי יש לי בנדל פרטנר טיוי ואינטרנט עד 100 מגה ועכשיו דיברתי עם פרטנר הם מציעים לשים רמה של גיימר באינטרנט בטענה שזה יקטין את הפינגים באינטרנט ואז יפתור את הניתוק באינטרנט ו יש לי מכשיר שניקרא deco גם בהמלצה שלהם אבל גם זה לא עוזר ומדובר במחשב נייד עם ווינדוס 10 64 ביט לא מצליח להבין מה עושים עם זה? אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב בזמן האחרון כל כמה ימים יש לי ניתוקי אינטרנט של כל הבית, הנה צילום מסך של ההגדרות של הראוטר, בזמן שזה קורה שתי הבדיקות שמסומנות בחץ הופכות ל-FAIL. היה כאן טכנאי של 012 לפני כמה ימים וביטל וקטורינג, זה היה אמור לפתור את הבעיה, אבל זה קרה לי שוב היום. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל שעה וחצי ~, הראוטר בבית NETGEAR VG2000 מתנתק ועושה איפוס לעצמו. הבעיה הנוספת היא שכל יום כמעט כאשר אני מתחבר לאינטרנט אז זה מעלה לי דף: prov.bezeq.co.il שדרכו אני מגדיר את הסיסמה והשם משתמש של הספק - שוב ושוב מחדש. מה יכול להיות המקור לבעיות האלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר siemens sl2-141 עד עכשיו לא היו בעיות.. היו לי בעיות עם הפינג והמהירות הורדה לפני שבוע בערך.. התקשרתי לבזק בינלאומי.. הם אמרו שזה לא תלוי בהם.. פתאום אחרי 5 דקות הכל הסתדר.. הבעיה שמאז בutorrent כל הזמן שיש לי נפילות במהירות העלאה (אולי אין לי מספיק סידרים, לא יודע.. אבל זה נופל מ48KB/s ל7KB/s ועולה חזרה) וגם ניתוקים.. שקורים כשאני לא על המחשב... אני מתעורר בבוקר.. בודק משהו ומגלה שיש לי IP חדש שהתחבר לפני 9 שעות או 3 שעות.. למה זה? לפני זה החיבורים החזיקו לי ימים ואפילו שבועות... תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום יש לי 3 מחשבים ברשת 2 מהם מחוברים עם חוט ואחד מהם מחובר wireless הבעיה שהמחשב שמחובר wireless מתנתק בין פעם ל3 פעמים ביום ללא סיבה והדרך היחידה לחבר אותו שוב (התחברות אוטומטית) היא לעשות ריסט. (המחשב חדש נקנה לפני כמה חודשים וזה קורה רק ברשת הספציפית הזאת) מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום זה מה שקורה אצלי ממה יכול לבנוע ניתוקים מהאינטרנט האלחוטי עכשיו הרגע היה לי ניתוק ופתאום חזר !? ניתוקים כול איזה 20 דקות .. ולפעמים רק ריסט עוזר במחשב מסויים ?..... הציוד של טרידנט ...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה אמא שלי קנתה ראוטר בלי להתייעץ איתי (פשוט מה שהמוכר נתן לה.. ) ... בכל מקרה זה מה שיש כרגע . הראוטר מתפקד רגיל לכמה שעות ואז מתנתק ורק אחרי אתחול הוא מתחבר שוב ושוב מתנתק . עוד בעיה שהמחשבים האחרים בבית מתחברים אל הראוטר אבל לא מצליחים לגלוש (זמן תגובה).... למישהו יש רעיון ? להחליף את הראוטר הזה ?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עקרונית אני מאוד מרוצה מהראוטר הזה, כמעט שאין ניתוקים אבל הוא לא מושלם. כעבור חודש מהרכישה היו לי עד עכשיו 5 ניתוקים של האינטרנט. שלושת הניתוקים הראשונים קרו בקצב של אחד לשבוע. שני הניתוקים האחרונים קרו בקצב של אחד ליום. הפתרון היה לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר מההתחלה, אבל בראוטר הזה למיטב ידיעתי לא אמורים להיות ניתוקים בכלל. לא עידכנתי FirmWare עדיין כי אני לא רוצה לגרום נזק לראוטר עם FirmWare דפוק ואני בכלל לא יודע אם הבעיה היא משם. יש מבחינתי גם סיכוי שזו אשמת הספקית 012net. הגדרתי את הראוטר לשמור על הקשר עם הספקית כל 30 שניות (Keep Alive : Redial Period 30sec), יש קשר? כמו כן הרשת מאובטחת ב-WPA2 ככה שאין מצב שמישהו מתחבר אליי ומעמיס עליה ללא ידיעתי. כשאני נכנס ל-stat…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי מודם ECI 312 ,הפכתי אותו לראוטר, לפעמים המנורה INTERNET LINK נכבית ואני מנותק למרות שהמנורה של הסינכרון ממשיכה לדלוק, האם מישהו יודע מה הסיבה ומה הפתרון ? יעקב
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהתקנתי את ה TPLINK 1043ND שקיבלתי היום אני חווה הרבה בעיות. הגדרתי את ה 6740U כ BRIDGE, וכיביתי לו WIRELESS + DHCP. הגדרתי את ה PPPoE ל1043 ואני מצליח להתחבר בהצלחה. אבל הבעיה היא שהאינטרנט פשוט מתנתק ולא חוזר, וזה קורה בצורה אקראית. הנורה של ה SYS על ה TPLINK מפסיקה להבהב, ואז אני חייב לעשות לו ריסט כדי שזה יסתדר. התקנתי את הקושחה הכי אחרונה שמצאתי באתר שלהם, ועדיין....אותם ניתוקים. אין לי מושג מה הולך איתו, יש למישהו רעיונות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר אור, רכשתי בימים האחרונים ראוטר edimax BR-6428NC ושמתי לב שכשאני מחבר את הראוטור למודם ואת המחשב ישירות למודם ולא דרך הראוטר ישנם הפסקות בגלישה. לפעמים חלק מהתכנים פשוט לא עולים עד לריפרש של העמוד מחדש. סרטונים ביוטיוב נתקעים אחרי פרק זמן מסויים ועד שאתה לא תגרור את הטיים ליין של הסרטון למקום אחר, הסרטון לא ימשך. לעומת זאת אחרי שאני מנתק את המחשב ישירות מהמודם של הוט (HOTBOX) ומחבר את המחשב לראוטר (בעזרת כבל ולא אלחוטי) התופעה נעלמת והגלישה חלקה כמו שצריך. חייב לציין שעדכנתי את הקושחה של הראוטר אך עדיין זה לא פתר שום דבר והתופה נמשכת. אשמח לקבל כיוון מסויים ממה אפשר להתחיל לבדוק וכיצד לבצע את הבדיקה האם אכן מדובר בכך שהראוטר משבש באיזו שהי צורה את המודם כאשר המחשב מח…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כבר מעל חצי שנה שהורים שלי סובלים מבעיות ניתוקים בהוט ... גם לאחר טיפול אצל מנהל ההנדסה ומנהל רשתות והחלפת כול הקו בכול הבתים בשכונה. פניתי לפני שבוע למוקד שבשמם של ההורים שלי(שלא מוכנים לעזוב את הוט) והצגתי להם את הבעיות ניתוקים שמופיעים לי בlog וגם את כמות השגיאות אין סופית שלא תקינות בכלל בהתאם לתקן DOCSIS 3.0 אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עוד משהו נתקל בניתוקים חוזרים ונשנים מאתמול 29/12 והיום בבוקר 30/12 בחיבור ADSL, הספק שלי ברק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כאשר תוכנת הטורנט צוברת תאוצה זה מה שקורה : לוג של ה tomato : Aug 28 03:29:41 ? daemon.notice pppd[22965]: Modem hangup Aug 28 03:29:42 ? daemon.notice pppd[22965]: Connection terminated. Aug 28 03:29:42 ? daemon.info pppd[22965]: Connect time 1625.4 minutes. Aug 28 03:29:42 ? daemon.info pppd[22965]: Sent 1287008187 bytes, received 2992093348 bytes. Aug 28 03:29:43 ? daemon.info pppd[22965]: Exit. Aug 28 03:30:27 ? user.info redial[22963]: WAN down. Reconnecting... לוג של המודם (טומפסון): Time Not Established Error (4) ToD request sent- No Response received Time Not Established Warning (5) DHCP REBIND WARNING - Field invalid in response Time Not Es…
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
אני שם לב שכל חצי שעה-שעה יש לי ניתוק קבוע מהאינטרנט, הראוטר מראה לי שיש עדין חיבור אבל בעצם האינטרנט לא מגיב. ורק אחרי דקה חוזר האינטרנט לסורו. שמתי לב לזה רק שהתחלתי לשחק משחקי רשת בתקופה האחרונה. לפני שהתקשרתי ל-014 ניסיתי כבלים שונים, גם כרטיס רשת אחר עד שניסיתי לחבר ישירות למודם. (אני מתחבר ללא חיגן - אי פי קבוע). ואז להפתעתי האינטרנט אינו מתנתק ונשאר יציב (השארתי להרצה בלילה ולא היו התנתקויות). ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בהגדרות בראוטר, ודווקא הכל נראה כשורה. אחרי שדיברתי עם 014 ווידאתי שהכל בסדר בהגדרות הם הציעו לי פשוט להחליף ראוטר מה שלא נראה לי סביר, הראוטר עבד מצויין לפני שעברתי ל-014. יכול להיות שהחיבור באי פי קבוע גורם לניתוקים או משהו דרך הראוטר ? האם כדאי לנסו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט האלחוטי של HOT (במהירות 1.5/128). הבעיות התחילו כשחיברתי את הראוטר מתוצרת Linksys. קיבלתי מHOT ונטויז'ן IP קבוע, ולכאורה הכל עבד כראוי, אבל.. כל שעה בערך, יש לי ניתוק בתקשורת (של כמה שניות). חיברתי בלי הראוטר והכל עובד כראוי. קראתי איפשהו שיש בעיה בפרוטוקול התקשורת בין הראוטר לבין HOT. האם זה נכון?? עוד מישהו שמע על זה?? ??? מה ההגדרות הנכונות לחיבור הראוטר אל HOT? איך מונעים את הניתוקים הבלתי נסבלים האלו? רעיונות??
-
- 25 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
לא יודע בדיוק אם מדובר בניתוקים, אבל האינטרנט שלהם די מעצבן. לעיתים כשאני פותח אתר מסוים הוא פשוט נטען שנה, וכאשר אני נכנס לאתר אחר הוא נפתח ישר.. זה כל פעם קורה באתר אחר ולפעמים לא קורה בכלל.. למה זה ככה? כשהייתי ב-012 לא זכור לי שזה היה..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השבוע התחברתי לבזק בינלאומי במקביל לחיבור הקבוע שלי בברק (לחודש נסיון ללא התחיבות).הבעיות בחיבור לשרתים ב (P2P (EMULE אכן נעלמו אך האינטרנט מתנתק כל שעה וקצת גם ללא P2P ברקע.יש לי מודם של THOMSON ואני מחובר דרך HOT.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, הראוטר שלי TPLINK541 מתנתק כל כמה שעות מהאינטרנט ורק בגלל הטורנט. זה מצריך RESET חשמלי לראוטר, כי הוא קורס טוטאלית, ולא ניתן להכנס אליו דרך GUI ולבצע RESET. כבר הורדתי כמות חיבורים ל35 בלבד! וגם UPLOAD ל5KBS... הצעות למישהו? יש לציין כי בעבר בשימוש עם utorrent בגרסה ישנה יותר, לא היו שום ניתוקים.
-
מחשב נייד IBM THINKPAD ישן כלשהו לא זוכר איזה בדיוק מסך של 12 או 13 אינץ' מקסימום הוא אפילו מחובר לדוק סטיישן קטנה כזאת לא זכור לי המפרט המדויק. בכל מקרה XP SP3 מעודכן וכולי. המחשב מחובר לרשת אלחוטית של HOT דרך הנתב TP LINK שהם נותנים. מה שקורה הוא וזה ספציפי רק למחשב הזה הוא שלפתע הרשת מתנתקת מהאינטרנט וברשימת הרשתות לא מופיע כלום ואי אפשר להתחבר לשום רשת ביתית אללחוטית כלשהי אלא אם מפעילים ריסטארט. מה אפשר לנסות?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום , כבר תקופה ארוכה מאוד(קרוב לשנה) שיש לי בעיית ניתוקים מהאינטרנט וכבר באמת שאין לי מושג מה לעשות ,דיברתי אינסוף פעמים גם עם התשתית וגם עם הספק אף אחד מהם לא רואה אצלו שיש ניתוק ושם פתרון שלהם לא עזר. היה אצלי גם טכנאי בבית ,החלפתי ראורטר, פרמטתי את המחשב ושום דבר לא עזר . אז ככה הניתוק יכול להיות פעם בכמה שעות ,וכמה פעמים בשעה . בזמן משחק (gta ,cs,battelfield ככה שזה לא בעיה ספציפית במשחק כלשהו ) או סתם גלישה באינטרנט , דיבור בסקייפ .. גם משהו מוזר לפעמיים יש לי ניתוק מהמשחק אבל השיחה בסקייפ לא מתנתקת ... אני כבר כל כך מתוסכל מהמצב הזה:cry: , אני לא יכול לשחק בשום משחק בלי להתנתק . אגב יש לי חבר עם אותה הבעיה בדיוק ,הוא גר כעשר דקות הליכה ממני וגם הוא ניסה את…
-
- 18 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לי בעיה כנראה בהגדרות של הכרטיס רשת (האינטרנט מתנתק כמה פעמים ביום).. יש לנו רשת קווית בבית, 2 מחשבים.. וזה קורה רק במחשב אחד. בהוט ובנטויז'ן אמרו לי לנסות להחליף כבל רשת (החלפתי.. לא עזר), ואם זה לא עוזר- אז הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת.השאלה שלי- הם צודקים? ואם הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת, אני חייב להזמין טכנאי? ** הערה: לפעמים האינטרנט מתנתק לגמרי, ואז מופיע לי סימן קריאה צהוב למטה.. אני נכנס ללוח בקרה>מרכז הרשת והשיתוף>שנה הגדרות מתאם>ההפוך ללא זמין>הפוך לזמין ואז האינטרנט חוזר לעבוד. ובשבוע האחרון בעיקר, מה שקורה יותר- האינטרנט פשוט באמצע הגלישה "קופא" ל10-20 שניות.. ואז ממשיך לעבוד רגיל בלי שעשיתי כלום.
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון אני חווה ניתוקים של האינטרנט. התקשרתי לכבלים והם אמרו שאצלם אין ניתוקים והבעיה אצלי. יש לי ראוטר LinkSys WRT54G כבר שנתיים וחצי שעובד ממש טוב. הם אמרו לי שהבעיה בראוטר. ומשום מה הם העבירו אותי מחיבור קבוע לחיבור עם חייגן בגלל זה, אמרו שהספק ביקש. א. איך אני יכול לבדוק באמת שהבעיה בראוטר (חיברתי למשך יום שלם רק עם המודם ולא היה ניתוק) ב. האם המעבר לחייגן יכול לגרום לזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-