עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי תיקיה במעודפים ואני רוצה שהיא בלתי נראת או שיצרכו סיסמא כדי להכנס אליה.אפשרי?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  2. אני צריך הסבר על קוי הטלפון...אמא שלי שמה "סלקטור" (זה סוג שקע של טלפון שמחליפים בשקע הרגיל בבית והוא מונע להתקשר מהבית לפלאפונים וכאלה..) ורציתי להחליף אותו חזרה בלי שאמא שלי תדע..(גם ככה היום המחירים יותר זולים ועדיף להתקשר מבזק..) קיצר הסתבכתי עם החוטים ואין לי מושג עכשיו איזה חוט לחבר לאיזה חוט..(בחוטים של הטלפון הצבעוניים האלה..אם למישהו יש מושג על אתר שיכול יותר להסביר לי עליהם וככה אני יבין ..או שמישהו יכול לעזור לי בעצמו אני יודה לו מאודד!!! (כי בינתיים אותו מכשיר לא יעבוד..ואמא שלי לא תדע למה..חח) תודההה! (= nati87

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  3. כשאני מפעיל את האמיול הוא מכביד לי על האינטרנט.אם האמיול פתוח פשוט לגלוש זה סיוט.אני צריך מידע או תוכנה .שאני יוכל גם לגלוש כמו בנאדם .וגם להפעיל את האמיול.{אין לי בעיה שהאמיול יכביד על המחשב יש לי הרבה זיכרון אני צריך שהוא לא יכביד על הגלישה}

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by JohnClark,

שלום אני מנסה להתקין בפעם הראשונה ראוטר חיברתי את המודם ושני מחשבים לראוטר המחשבים לא מתקשרים ביניהם ולא עם המודם בחוברת הוראות של הראוטר כתוב לכתוב פקודת ipconfig/release ואז ipconfig/renew וזה אמור לסדר ip שאני מכניס לאקספלורר ואז מסדר שם משהו הבעיה היא שהrenew לא עובד שאלתי את אחי מה הוא עשה כשהוא התקין ראוטר והוא אומר שזה פשוט ישר עבד לו מה אני עושה עכשיו? תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  5. אני צריך מכם בבקשה המלצה על ראוטר אלחוטי טוב וכרטיס רשת אלחוטי טוב. ספקית האינטרנט שלי רוצה 1000¤ על רשת אלחוטית ואני רוצה לרדת כמה שיותר מהמחיר הזה אבל שהרכיבים יהיו טובים. עוד משהו, בשביל שתי מחשבים נייחים אני יכול להסתפק בראוטר אלחוטי ( שיחובר למחשב אחד ) וכרטיס רשת אלחוטי אחד ? או שצריך שתי כרטיסים לשני המחשבים + ראוטר אלחוטי ? תודה ולילה טוב

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Wolwali,

שלום, לא מזמן אני והשותף שלי בדירה התחברנו ל-HOT. המודם (Motorola SB5100) יושב ליד המחשב שלו והוא מחובר אליו ב-USB. המחשב שלי נמצא בחדר השני ומחובר למודם עם כבל רשת באורך 10 מטר. בהתחלה לא היו בעיות ברמת הכבלים (הבעייה היחידה היתה עם החייגן שלא אפשר חיבור לבזק בינ"ל במקביל, אבל שני המחשבים היו מחוברים למודם ללא שום סימן לתקלה), אבל עכשיו כל פעם שאני מחבר את המחשב למודם הוא עושה Acquiring network address במשך דקה ואז Limited connectivity, לא משנה אם המחשב השני מחובר, מנותק, מכובה או דלוק. דיברתי עם הכבלים, ניתקתי וחיברתי הכל (כולל את המחשב שלי מהחשמל ללילה), החליפו IP; כלום. המחשב של השותף מתחבר בסדר, ולכן הטכנאים של HOT סירבו לעזור (עם עוד נימוקים שונים ובחלקם משונים, כמ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ranran,

יש לי שתי אופציות להשתמש במובנה על הלוח 3C940 או באחד שיש לי ל-PCI 3C905-TX מה עדיף? הPCI נראה יותר מתקדם אבל השאלה מה יתן יותר ביצועים?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by amit_amit,

שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי 3COM(http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=prodspec&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase) ושני מחשבים שמחוברים אליו בצורה אלחוטית ואחד קווית עקבתי אחרי ההוראות שסטיקי ולא הצלחתי לשתף קבצים, ה ממש חשוב לי אמשח לתשובה עמית (הנה תמונה שתעזור להבין מה הולך שם...)

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by erezkoli,

התקנתי הראוטר בתוך ממ"ד המחשב השני בחדר אחר קולט אותות נמוכים/לא קולט בכלל מה נדרש לעשות?

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  10. אז ככה הנה מה שצריך לעשות כדי לעלות אבל רגע אנשים אל תעשו את זה אני רק שואל אם זה באמת ככה או שזה סתם יעמיס על המערכת ללא תועלת לחצו על Start משם לחצו על Run ושם הקישו - Regedit עכשיו לכו ל - HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\ServiceProvider ושנו את הערכים של המשתנים הבאים בצד ימין ל1 (כל הערכים חייבים להיות תחת הערך HEXIDECIMAL) Class = 1 DnsPriority = 1 HostsPriority = 1 LocalPriority = 1 NetbtPriority = 1

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  11. 1. מה ההבדל ביניהם? 2. האם זה מצדיק את התוספת במחיר? 3. לא משנה איזה חברה הכרטיס רשת העיקר ללכת על הכי זול? (הכרטיס מיועד על מנת ליצור רשת מחשבים משותפת בין שני מחשבים) תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by PolishMan,

שלום לכולם, ברשותי 2 מחשבים ניידים: אחד מתוצרת LG (יחסית ישן, מלפני 3 שנים בערך - דגם ZEBRA או משהו כזה) והשני IBM R51. בשניהם מע' הפעלה WIN XP HOME. ברצוני לחבר את המחשבים ברשת ביתית בתצורת ICS על מנת לשתף את חיבור האינטרנט. יש לי מודם בחיבור USB ובין 2 המחשבים כבל מוצלב. הגדרתי את הכל לפי המדריך באתר NETCHIEF, אך כאשר אני מחבר את 2 המחשבים בעזרת הכבל המוצלב, אני מקבל הודעה של קישוריות מוגבלת (אתם מכירים את ההודעה) במחשב ה-IBM. במחשב ה-LG רשום כי ה-LOCAL AREA CONNECTION מקושר. עבדתי לפי המדריך לבעיית קישוריות מוגבלת באתר NETCHIEF, אך כל הפתרונות שהוצעו שם לא צלחו. הבעיה היא כנראה במחשב ה-IBM, כיוון שה-LG היה כבר מוחבר ברשת כזו עם מחשב אחר (נייח עם WIN2000) ולא הייתה כל ב…

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  13. אני רוצה להתקין פקס במחשב, יש לי מודם פקס 56K. מה צריך לעשות כדי להפעיל פקס במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. מישהו יודע למה ? בשאני לוחץ על הלינק מופיע בתחתית הדף Pop-up window blocked

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  15. אז ככה קוראים לי גיא וקודם כל אני רוצה להודות לך על זה שנכנסת להודעה שלי ושאתה מגלה עיניין לעזור. לפני שאני מתחיל ראשית כשאני עושה הגדר רשת ביתית כל פעם שאני לוחץ על זה אוטומטית יש לי את המנעולים על החיבורי רשת שלא מאפשר לי לבצע הגדרתי בפירוואל שיפתח אותם אבל כל הזמן זה מחזיר לי את המנעולים איך אני פותר את זה ראשית? הנה תמונה המסבירה מה זה המנעולים שאני מתכוון: אוקיי אז הבעייה שלי היא כזאת עד לפני שבועיים היה לי אינטרנט עם חיבור ללא חייגן וכעת יש לי שני מחשבים שמתחברים עם חייגן על אותו שם משתמש רציתי לבקש ממכם עזרה באיך אני מבצע שיתוף קבצים הכוונה בתיקייה אחת שאני יוכל להעביר לתיקייה הזאת כל מה שיתחשק לי. ממחשב אחד למחשב השני שיהיה שיתוף בין שני מחשבים על תיקייה …

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by talisman,

שלום המחשב שלי מחובר בבית דרך רשת אלחוטית האם יש דרך שאני אוכל להתחבר למחשב שלי ממחשב אחר ולעבוד עליו? תודה

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by D-Bang,

משום מה המחשב הנייד הפסיק לזהות את הנתב האלחוטי הגדרתי הכל לפי הרשום בחוברת ההפעלה של הנתב (3COM), התקנתי את הדרייבר של הwi-fi במחשב הנייד וניתקתי את הfirewall בשני המחשבים.. וכלום, הנייד פשוט לא מוצא אותו מה עוד מוזר, זה שקודם (לפני מס' שבועות) הנייד מצא את הנתב של השכנים בנוסף לנתב שלי... ועכשיו כלום, דף ריק. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by ShahafH,

משום מה עכשיו שאני מנסה לראות סרטונים שמופעלים ע"י ג'אבה לדוגמא ביוטיוב אז זה אומר לי את זה: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player. יש לי את הגרסה החדשה אז כנראה זה נכבה בטעות.. איך אני משנה חזרה ב Internet Explorer 7? תודה.

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by ofir667,

אני מנסה להיכנס לאתר כלשהו וזה רושם לי "אינך מורשה לצפות בדף זה"! מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  20. Started by omrij,

קיבלתי את הנתב הנ"ל ממישהו (חינם) אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים (ללא חייגן), יש לי דרך להשתמש בו? בכלל, למה הוא כזה יקר? מה מיוחד בו? http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps380/products_data_sheet0900aecd8028a9a9.html http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=6642

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  21. Started by erezkoli,

מתחיל את ההתקנה ע|פ המוגדר ובחינת המחשב ע"י התקליטור תוך תהליך ההתקנה כאילו שהתהליך לא מסתיים

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by SeReGa,

שלום.. חחח ככה.. רציתי לחבר אצל מישהו רשת ביתית... מה שיש אצלו זה 2 מחשבים בחדרים שונים... ראוטר אלחוטי.. ובמחשב המרוחק כ. רשת אלחוטי... אקיצר חיברתי את המחשב הראשי למודם... ואת המודם לראוטר עם כבלי רשת.. ואת המחשב השני אני רוצה לקלוט עם הראוטר... אמממ.. וזה לא כל כך מצליח.. כאילו זה כן מצליח.. אבל יש איזשהי בעיה..... המחשב המרוחק מצליח למצוא את הרשת.. הוא מתחבר אליה בדיוק ל 5 שניות נראה לי... ואז מתנתק.. וכותב שיש בעיה או משהו.. לא משאיר אותי מחובר... מישהו יכול להגיד לי מה לעשות..? או למה זה יכול להיות..?? והמחשבים לא כל כך רחוקים אחד מהשני.. משהו כמו 3 - 5 מטר אני חושב... הראוטר של EDIMAX והכרטיס רשת.. הוא כרטיס.. ולא כמו disc on key... תודה לכל מי שיעזור…

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  23. מערכת ההפעלה WINXP HOME. "מחשב ראשי" - הכוונה למחשב שמחובר לאינטרנט, וזה בעצם מה שמעניין אותי במחשב השני (אבל גם הדפסה). הבעיה היא, שעד שאני לא מתחבר ממש לאחר החשבונות המחשב הראשי, לרשת במחשב המשני יש בעיות חיבור (במלים אחרות, זה לא מחובר). מה אני יכול לעשות כדי לאפשר להתחבר למשאבים של המחשב, בלי ממש להיכנס לחשבון? כלומר, שיהיה אפשר רק לדאוג שהמחשב עובד, וזה מספיק. תודה על כל עזרה תוספת: אולי זה משנה, ונראה לי שזה ברור מאליו - אבל בכל זאת.. המחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב ישירות.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by KaPuT,

אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי,איזה מבין שתי אלה מומלץ יותר,יתרונות חסרונות והצעות אחרות,תודה אף אחד לא יודע או מכיר? http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=3COM_BUND&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=47&aff=Zap〈=he http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=191165&depart_id=21421

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם , הגדלתי את האינטרנט מ1.5 ל2.5 מגה כתוב לי עכשיו דבר כזה (יש לי ראוטר): DSL Speed:128/1856kbps המהירות גדלה?או שזה עדיין 1.5 ?

• 11 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים