רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני מנסה להשתמש ב-VNC כדי להשתלט על מחשב אחר (לצורכי תמיכה). משום מה, אני לא מצליח להתחבר עם ה-VIEWER. יש משהו שצריך לעשות בהגדרות הfirewall של אחד המחשבים? או בהגדרות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
-
שלום לכם. הוריי מחוברים לחברת סלקום. עד לפני כ- 10 ימים, הם יכלו לגלוש על הרשת הביתית בקומה התחתונה של ביתם (יש 2 קומות והמודם ממוקם בקומה השניה). כעת כשהם מנסים לגלוש בקומה התחתונה, מופיעה בטלפונים הניידים ההודעה: מחובר ללא אינטרנט. בקומה זו ישנם 3 מגדילי טווח. כשאני בודק את עוצמת האות ביישומון Wifi Analyzer מתקבל אות די חזק. מלבד הנ"ל, שמתי לב לכך שליד הרשת של השכנים, מופיעה בקטן הסיפרה 6 (מצרף לינק לצילום: https://jumbomail.me/j/i-y1039A402-ZK2). האם זה קשור איכשהו לבעיות הקליטה בבית הוריי? התנתקתי מהרשת בטלפון הנייד וגם ניתקתי את כל הכבלים מהמודם (הפלתי אותו), שום דבר מאלה לא עזר. ממתין לעצותיכם, תודה
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
-
סתכלו עכשיו יש לי מחשב אחד ( ראשי ) שהוא עם הכרטיס רשת של מת"ב והמודם , ומחשב שני אצלי בחדר מחובר אליו ( נו אתם יודעים רשת פשוטה , הכל עובד יש העברת קבצים אינטרנט הכל בסדר גמור ) עכשיו יש לי מחשב שלישי שאני רוצה להבעיר את הצורב ואת האינטרנט אליו . אז חבר שלי אמר לי למה אתה שובר את הראש תקנה HUB אבל עכשיו אומרים לי שזה עושה כל מיני בעיות אז מה שאני מבקש ממכם ועם אתם יכולים לענות תענו כמה שיותר מהר כי זה דחוף. אז מה כדי לי לקנות כדי לחבר 3 מחשבים ביחד ( יש לי 3 כרטיסי רשת כבר ) כאילו מה לקנות HUB או SWITCH ( תסבירו לי מה זה SWITCH) וכל זה ( עם אתם יכולים דברו יותר בספציפיות) בבקשה זה דחוף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אהלן, יש לי עוד כמה שאלות נוספות בנוגע לרשתות: 1. Traceroute למה הנתיב הוא אותו נתיב, הרי הנתבים כל הזמן מחפשים את הנתיב הכי אופטמילי ואם ברגע מסוים הנתיב משתנה ? 2. מה ההבדל בין ICMP ל פקטת IP ? יש הבדל במבנה או מה ? 3. איך ב Ping וב Traceroute , מחושב הזמן תגובה ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
האם מבחינה הגיונית אפשר להוריד ב 500 ק"ב לשניה עם חיבור של 1.5 מיגה(כאמור אפשר להוריד עד 187 ק'ב לפי חישוב 1500 חלקי 8) בביטורנט או ב אתרים רגילים .??
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
הנתב: TP-LINK TL-WR841N פרטים טכנים: אינטרנט 12MB, מחובר כDYNAMIC IP. הבעיה: לקראת הערב (נראה לי, לא חוויתי תופעה כזאת בצהרים, אולי בגלל הפעולה שאני עושה כדי לתקן תמצב ואז מדי ערב בשעה המסויימת הזאת הנתב עושה תבעיה שוב) האינטרנט פתאום מתנתק. זאת אומרת שאני גולש ופתאום לא ניתן להציג דף זה, וכל המחשבים בבית גם הם לא מקבלים אינטרנט. גישה לדף הנתב - מאופשרת ללא בעיות, כמו כן גם להגדורותיו וכו'.. בדף סטטוס רשום לי בWAN את הפרטים של הספקית (אייפי וכו'..) כאילו הכל תקין אבל אין אינטרנט. אני עושה RELEASE לאייפי ואז RENEW בכדי לקבל אייפי שוב פעם ולנסות להתחבר לאינטרנט, המצב שמתקבל הוא שהוא לא מקבל מידע משרת הDHCP - בכל המקומות רשום באייפי 0.0.0.0, לא משנה כמה RENEW אני יעש…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לנו שני מחשבים בחדר, אחד של אחותי, ואחד שלי, אחותי כל הזמן חופרת שהיא גם רוצה אינטרנט (רק לי יש), אז אבא שלי התחיל ללחוץ עלי בכיוון הזה. השימושים הם: גלישה באינטרנט, תוכנות מסרים ואולי משחקי רשת מרובי משתתפים. ברצוני לחבר את המחשב השני בצורה אלחוטית. שני מחשבים נמצאים האותו חדר והמרחק ביניהם הוא בערך 2.5 מטר, אבל להעביר כבל זה בעייתי + אלחוטי זה יותר אסטתי. אז בבקשה ממכם המלצה על ראוטר טוב (אני בדרך כלל מעדיף לקנות כמה שיותר טוב, גם אם זה שימוש מינימלי) של חברה אמינה שיתן לי ראש שקט, עד 300 ש"ח! תודה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שאלתי את השאלה הזו בפורום שבו דנים על מעבדים, לוחות אם וכו', הם הפנו אותי אליכם אני מקווה שתוכלו לעזור- בSTARTUP SEQUENCE אחת האפשרויות היא לחפש את מ"ה מהרשת. רציתי לדעת איך זה בדיוק מתבצע, אני אשמח לשמוע פירוט אם יש מישהו שביצע את זה בצורה מעשית. עד כמה שאני הבנתי זה נעשה ע"י שרת DHCP שיוצר קשר עם המחשב עצמו ומקשר אותו לשרת שעליו שמורה מ"ה.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום חברים, התשתית שלי היא של בזק במהירות 15 והספק גם בזק בינלאומי וגם שם 15 ודרכם יש לי גם חבילת גיימרים, אני משחק בפלייסטיישן בחיבור ישיר(כבל) לראוטר מסוג D-LINK 2760U תקן N (ואין אף מחשב עובד בבית בזמן הזה). הבעיה שלי היא שכאשר אני רואה מישהו לפני שהוא רואה אותי ואני מתחיל לירות בו אבל רוב הפעמים הם מצליחים להרוג אותי וכאשר אני מסתכל ב KILL CAM כלומר בהילוך החוזר מהמבט של מי שהרג אותי אני רואה שהוא בכלל ראה אותי לפני שאני ראיתי אותו בסתירה מוחלטת לכך שאצלי אני ראיתי אותו קודם (לפחות שניה קודם) כמו כן זה קורה גם כשאני בחדר רק עם ישראלים. זה פשוט הורס לי את החוויה של המשחק ושיש לי לאגים כאלה. מה אני יכול לעשות? מה האפשרויות שלי לפתור את זה? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי Repeater היות ויש לי בבית מערכת אבטחה עם מצלמות אלחוטיות. 3 מתוך ה-4 מחוברות ישירות ל-Repeater ואחת נוספת מחוברת ישירות לרשת הביתית (מודם המשמש גם כנת של הוט). הבעיה שנוצרת היא כאשר כל פעם מבוצע חידוש IP המצלמות נעלמות במסך הניטור - אציין כי רק ה-3 שמחוברות ל-Repeater נעלמות והמצלמה הבודדת שמחוברת ישירות לנתב של הוט נשארת קבוע. ניסיתי דרך הגדרות הנתב של הוט לנסות להגדיר IP קבוע אבל עד כה לא הצלחתי. אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי. יש לי רשת בעבודה שבאמצעותה אני גולש באינטרנט. לפעמים בשעות הפנויות אני רוצה לשחק קצת במשחקי רשת, וחלקם חסומים. כשאני מתחבר עם היוסר של הספק שלי, פתאום יש לי חיבור לשרתי המשחק. בכל זאת אשאל, איך אני גורם לכך שהמחשב שלי ישתמש רק ברשת שאליה אני מתחבר, ויתנתק מהרשת שיש לי בעבודה? או שזה לא יגרום לבעיות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לנו 3 מחשבים ניידים כשלאחד מהם יש מודם סלולרי של סלקום. כרגע אנחנו מתלבטים בין 014 ל-012 כשהתשתית תהיה של HOT. חשוב ראוטר אמין שלא יסבול מהתנתקויות ובמחיר שפוי (אני לא ממש מכירה את השוק - עד 250 שקל נשמע לי הגיוני למדי, תקנו אותי אם אני טועה) למחשבים הניידים אין תקן N, ראוטר שיתאים ל-HOT. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
היי מה קורה , קניתי בארה"ב את הראוטר עכשיו כשאני מפעיל את האשף גירסא 5.0 אני מגדיר חיבור של l2tp כי אני מחובר דרך הכבלים ואני לא מצליח להמשיך משם כי הראוטר לא מצליח להתחבר לאינטרנט ללא סיבה ידועה ? מה לעשות אנשיםן?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות מי מחובר על הראוטר האלחוטי אצלי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני גר בבית בפרטי בשכונה די ישנה בפ"ת התשתית של בזק פה היא עד 40 מגה, ובזמן האחרון נהיה בלתי אפשרי לגלוש, מחובר בזק+בזבל(פינגים של עם 1200 לרוב האתרים בשעות מסוימות) חושב על לעבור להוט 500 מגה האם יש חובה לשלם על המודם שלהם?(יש לי ראוטר פרטי) יש אפשרות להתחבר ללא CGNAT בהוטנט?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני בטוח שזה נושא שעלה כבר אבל בכל זאת יש לי הרבה פרטים שאני חושב שיהיו רלוונטים נתחיל מחשב עם windows xp home מחובר אל ראוטר של edimax הראוטר עובד תקין עם כל מחשב אחר (עם אותו כבל ואותה יציאה ) עשיתי ריסט לראוטר ופירמוט -לא עובד החלפתי כבלים- לא עובד קניתי במיקרה גם ראוטר חדש edimax 6524n גם איתו אותה בעיה הסרתי דרייבים של כרטיס הרשת (via fast ethernet adapter rhine II) התקנתי חדשים מהאתר -- לא תקין ועכשיו לחלק היפה - כביכול נראה שהבעיה היא בכרטיס הרשת לקחתי את המודם של הכבלים וחיברתי אותו ישירות לכרטיס הרשת - יצרתי חייגן עם ההגדרות של הספק (l2tp) תקין - הכל עובד כמו שצריך אמרתי אוקי בטוח בעיה במערכת הפעלה - התקנתי windows xp pro שאני עובד איתו במכשירים …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, לא מזמן החלטתי לשרדג את רוחב הפס שלי ל10M, ולכן החלטתי לשרדג גם הראוטר שלי לתקן N התקציב שלי הוא כ250 שקל לראוטר, אשמח אם תביעו חוות דעת על הראוטרים ששקלתי לקנות, ואם יש ראוטרים יותר טובים שאתם מציעים. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762733 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=719438 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746556 וכמו גם ארכוש את כרטיס הרשת הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767086
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
יש לי מדפסת לקסמרק X5470. כשאני מדפיס מהמחשב שהיא מחוברת אליו אין בעיה זה מדפיס עיברית בעיברית אבל כשאני מדפיס ברשת יוצא בג'יבריש0... קרה למישהו? איך פותרים? תודה....
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום ! ברצוני לפתוח פורטים בשביל תוכנה , עכשיו פתחתי אותם דרך הפיירוול שלי ואמרו לי שגם וגם אני יודע שצריך גם דרך הנתב שלי ( יש רשת אלחוטית בבית ) אז שאלתי היא כיצד ניתן לפתוח את הפורטים בנתב ( ואיך בכלל נכנסים אליו ?) תודה !
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מודם adsl eci 270 עכשיו הגדרתי רשת ביתית ואני רוצה לעשות sharing לאינטרנט עכשיו כבר היה ברשותי מודם של arcatel ואיתו לא היתה לי שום בעיה, עשיתי את ההגדרות הפשוטות של חלוקת הגישה לחייגן והיה לי אינטרנט בשני המחשבים, אבל פה אני עם אותם ההגדרות אני לא מצליח רציתי לדעת אם יש הגדרות שונות שעלי להגדיר בwindows xp pro אם כן מהן? ואם עלי להפוך את המודם לrouter איך אני עושה זאת? בקיצור איך עושים internet sharing כרגע? תודה roos
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה לשמירת דפי אינטרנט שלמים למצב של OFFLINE כולל לינקים שבתוכם... אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
יש לי משהו כמו זה רק שונה קצת..כתוב עליו 10/100 mbps ethernet cardbus kingmax מה זה?למה זה טוב? והאם זה ישן?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
http://www.speedtest.net/ הבעיה נפתרה משום מה מביצוע בחינה באתר אני מבין שזה באמת נכון,והמהירות היא לא כמו שאומרים באמת נגיד 1.5mb וכניראה יש הגבלה מכיון הספק......האם זה נכון כי המהירות בבחינות שביצעתי לא היתקרבה אפילו למהירות שאני גולש(1.5mb)?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-