עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מודם PCI ADSL פנימי. אני רוצה ליצור מצב כך שאני מדליק את המחשב הוא יבצע כניסה אוטומטית לרשת עוד לפני שהמחשב עולה לשולחן העבודה (בדומה לכניסה לרשת). איך אני עושה את זה? ניסיתי דרך הגדרות החייגן ואני לא מצליח.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  2. Started by adigolds,

אם אני עובר לספק אינטרנט אחר (Netvision) יש לי אפשרות להחליף למודם מסוג USB. היום יש לי מודם Alcatel ((שחור) מחובר לכרטיס הרשת. האם כדאי להחליף למודם ה-USB ? האם זה ישפר לי את השימוש ב-ADSL ? ניסיונכם... ???

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  3. שלום, אני צריך לכתוב סקריפט שיריץ לי יישום מסויים בזמן עליית המחשב. הייום הזה זה החייגן שלי של ה-ADSL. איך אני כותב את הסקריפט הזה ואיפה אני משתיל אותו? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Yehazkel,

האם זה אפשרי ואם כן אז איך? תודה יחזקאל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by galigola,

היה לי בעבר (לפני חצי שנה) רשת בין שני מחשבים. במחשב הראשי יצא כבל עד למחשב השני אורך הכבל משהו כמו 20 מטר כי החדר השני מחוץ לבית בחצר. פירמטתי מאז את המחשב הראשי ובמקום המחשב השני יש לי מחשב חדש,בשני המחשבים יש לי WINDOWS XP PROFESSIONAL. במחשב הראשי התקינו לי גם איזה תוכנה שתקשר בין שני המחשבים(דרך אגב יש לי IDSL),עכשיו כמובן אין לי את התוכנה כי פירמטתי את המחשב,השאלה שלי היא שאם אני צריך רק את ההגדרות ואולי תוכנה עד כמה זה קשה ואיך אם בכלל אני יכול לעשות את זה לבד.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  6. Started by jambo7,

עשתי חיבור לאינטרנט דרך הכבלים עם ספק 012. בהתחלה הצלחתי להוריד קבצים עם פלשגאט גייט רייט וdap פתאום היום אני לא מצליח להוריד קבצים עם תוכנות אלה ואני מוריד עם התוכנה האורגינלית של win xp מה אני צריך לעשות והאים יש תוכנות אחרות שמתאימות לכבלים תודה

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  7. Started by ofir123,

יש לי ראוטר של CNET וחיברו אותו לADSL ואני רק צריך להגדיר חייגן, איך אני עושה זאת???

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  8. Started by maxos,

בזק מוכרת את המודם של סמסונג AHT-E300 . אני יודע שהוא מסוגל לתפקד כRouter ולחייג לבד. השאלה היא האם בזק מאפשר את הפונקציות האלה? או שצריך " לפתוח" אותו כמו באלקטל...??

9. יכולה להיווצר בעיה עם המחק הגדול של הכבל ? (החיבור לא נעשה בעזרת האב אלא ישיר בין 2 כ.רשת) תודה מראש. באופן אישי לא נראה לי אבל איזה מישהו התחיל לז**ן לי את המוח אז החלטתי לשאול גם בשבילו.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  10. Started by CybeR_CoM,

אני צריך לחבר האב וסוויצ' בשביל רשת בין כל שאר הפורטים הפנויים בהאב ובסוויצ'. באיזה כבל אני צריך להשתמש לחיבור שניהם?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  11. Started by orpa,

יש לי PIII 800MHZ, WINDOWS XP, וכרטיס רשת ETHERNET 100MBPS. XP מזהה מצוין את הכרטיס ואני חולק קבצים עם הכרטיס, מדפסת ומה שאני רוצה. הבעיה היא שהכרטיס לא נקלט במשחקים. המשחקים שניסיתם הם RED ALERT 2 ו-COUNTER STRIKE. עזרו לי!

12. Started by yan_daf2001,

הייתי מעוניין לדעת איזו תוכנה הינה הטובה או היעילה ביותר לחיבור שני מחשבים מרוחקים. הבעיה העיקרית היא שהמחשב המרוחק אמור להריץ אפליקצית DOS. ולהדפיס את הפלט במדפסת של המחשב האורח (remotte) בתודה יניב.

13. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי מודם כבלים (מת"ב) של AMBIT שמחוברים אליו שני מחשבים - אחד ב-USB והשני דרך כרטיס רשת , דרך נטוויז'ן עם חייגן. עד לפני כמה ימים כל אחד מהמחשבים יכול היה להתחבר בנפרד לאינטרנט , אבל כרגע ברגע שמחשב אחד מחובר , השני לא יכול להתחבר . האם תוכלו לייעץ לי איזה ציוד אני צריך לקנות (HUB\ROUTER ) בכדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש בו זמנית דרך מודם כבלים ללא תלות אחד בשני? תזכרו שיש לנטוויז'ן חייגן לאינטרנט תודה על העזרה

14. יש לי שני מחשבים ברשת בבית. רציתי לדעת אם אני יכול לפתח משחק שבו ישחקו אני המחשב השני ועוד אנשים מהאינטרנט. יש לי מחשב פנטיום 3 800MHZ, WINDOWS XP, כרטיס רשת ETHERNET, ADSL 1.5MB

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  15. Started by biteme,

היי אנשים, אני צריך עזרה אני צריך לחבר 2 מחשבים לאינטרנט מהיר רציתי לעשות מה שחבר שלי עשה, הוא חיבר מודם אלקטל לראוטר ואז חיבר את שני המחשבים לראוטר. הבעיה היא שכבר לא מוכרים את המודם של אלקטל. אז אני צריך לדעת עם יש אופציות אחרות (כרגע יש לי את המודם של סמסונג - AHT-E300 - המודם הכחול)או עם יש אפשרות בכלל לחבר את המודם שיש לי כרגע לראוטר ?

16. Started by ari,

1.כיצד ניתן להקים רשת רק של 2 מחשבים ושניהם יהיו מחוברים לאינטרנט adsl ברק ובכלל אם אני רוצה רק שיתוף אינטרנטי אני חייב כרטיס רשת אי אפשר לפצל את המודם? 2.המחשב שעליו המודם חייב לדלוק כל הזמן? ואם כן זה לא הורס? 3.אני רוצה לשלוט במחשב מרחוק ושמעתי על תוכנה בשם ראדמין אבל מישהו אמר לי שי "קו עולה וקו יורד" ואם אני רוצה לשלוט במחשב שלי בראדמין אני צריך קו יורד זה נכון? איך עושים את זה? אשמח אם תענו אני די חובבני אבל בכל זאת עם קצת רקע תודה

17. Started by ari,

בשביל לקיים רשת+אינטרנט צריך 3 כרטיסי רשת או רק 2? אי אפשר לפצל כרטיס? סתם כרטיס רשת מתאים ל adsl? אין איזשהוא מדריך מפורט אם אפשר בעיברית להקמת רשת ושיתוף אינטרנט (חיפשתי בפורום ומצאתי מדריכים רק באנגלית ואני דיי "צבר") מספרי ה ip לשני המחשבים אני מקריץ או מקבל וממי ?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  18. Started by AirBlad3,

סתכלו עכשיו יש לי מחשב אחד ( ראשי ) שהוא עם הכרטיס רשת של מת"ב והמודם , ומחשב שני אצלי בחדר מחובר אליו ( נו אתם יודעים רשת פשוטה , הכל עובד יש העברת קבצים אינטרנט הכל בסדר גמור ) עכשיו יש לי מחשב שלישי שאני רוצה להבעיר את הצורב ואת האינטרנט אליו . אז חבר שלי אמר לי למה אתה שובר את הראש תקנה HUB אבל עכשיו אומרים לי שזה עושה כל מיני בעיות אז מה שאני מבקש ממכם ועם אתם יכולים לענות תענו כמה שיותר מהר כי זה דחוף. אז מה כדי לי לקנות כדי לחבר 3 מחשבים ביחד ( יש לי 3 כרטיסי רשת כבר ) כאילו מה לקנות HUB או SWITCH ( תסבירו לי מה זה SWITCH) וכל זה ( עם אתם יכולים דברו יותר בספציפיות) בבקשה זה דחוף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  19. Started by shlomi_x,

היי, אני מחובר דיי הרבה שעות לאינטרנט באמצעות ADSL ומוריד הרבה מקזה. אני מניח שאני חשוף כל מיני מריעין בישין כדוגמת סוסים טרויינים וכו. מערכת ההפעלה שלי היא WIN 2000 Server - התקתי ISA, אבל אין לי מושג איך לקנפג אותה. האם תוכלו להפנות אותי לתרדים באתר הזה, או לכתבות באתרים אחרים העוסקים בנושא אבטחה, איומים שאני חשוף אליהם בדרך כלל, ופתרונות? תודה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  20. Started by jambo7,

שלום האנגית שלי לא מספיק טובה לכן אני לא יכול להעזר בלינקים שמציע האתר. אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ערוצי זהב ו 012 ובמהירות 250K. החיבור למחשב נעשה המהמודם של ערצי זהב לכרטיס הרשת שמובנה בלוח האם [G7VAXP ] מע ההפעלה היא WINXP PRO יש לי 3 שאלות 1 בלוח האם G7VAXP ישנם 2 הגדרות א. ONBOARD H/W LAN ב.ONBOARD H/W 1394 מה הם הגדרות אלה ולמה משמשות ?כרגע הם במצב זמין [ENABLE] 2. טיפים ליעול וניצול נכון של האינטרנט. 3 . האם ניתן להאיץ המערכת. תודה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  21. אני לא מצליח לעשות אינטרנט מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  22. אני רוצה לדעת מה מהירות האינטרנט שלי יש איזה תוכנה אשר תספק את הפתרון או משהוא אחר??

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  23. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי רשת ביתית - שני מחשבים מחוברים עם כבל מוצלב והבעיה שלי היא כדלקמן: מהמחשב המחובר לאינטרנט פיזית ומהמחשב שמחובר אליו ברשת אני יכול לגלוש ללא בעיה ואני באמת רואה שהם מחוברים. הבעיה היא בהעברת קבצים בין שני המחשבים: שני ספריות ה- C בשני המחשבים מוגדרות ב-SHARING אבל אני לא יכול לראות את המחשב אחד את השני ולהיפך. בשני המחשבים מותקן WINDOWS XP PRO . כאמור בגלישת אינטרנט אין בעיה ובפינגים המחשבים מגיבים .... כנראה שלא הגדרתי משהו נכון....תודה על העזרה. שאלה נוספת היא האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לכבות מחשב מרוחק ברשת???

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  24. נגיד כשאני מנסה לפתוח שרת (FTP) במחשב שלי על פורט 2003 או 2033 אז הוא כותב לי שהפורטים כבר בשימוש מה לעשות ?? ניראה לי שמישהו עשה לי מהמחשב סטרו !!!

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום_1 133 עם WIN98SE כרטיס קול CREATIVEת מודם 33K SPORTSER CDROM וFLOPPY גנרים אני הוספתי לו כרטיס רשת REALTECK ומאז הוא נתקע בד"כ על USER.EXE ונראה לי שזה בגלל שיתוף IRQ האם יש לזה פתרון או שהמחשב אבוד (זקוק לו כמחשב שני לקריאת דוא"ל) הוא יקבל ADSL דרך מחשב מהיר המשמש כשרת ADSL עבורו? בתודה רבה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים