עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Holography,

היי, מדובר בנתב Compex NP27G שחררתי את הפורטים שהגדרתי ל-BitComet לעבוד עמם (UDP\TCP 49152) אבל מהירות ההורדה עדיין מחרידה, משהו כמו 20kbps לשלושה קבצים יחד, שמהירות ההורדה שהתרגלתי אליה מהטראקר היא 50-60-70kbps פר קובץ. אני די בטוח שהבעיה טמונה בהגדרות הפורטים בנתב, לכן העלתי תמונות מה-Port Forwarding [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by jean-paul,

לום לכולם, יש לי ראוטר אלחוטי מסוג rotal שרכשתי מבזק. אם אני לא משתף קבצים דרך האימיול אין לי שום בעית ניתוקים, אולם אם אני משתף החיבור לאינטרנט מתנתק ואני נאלץ להתחבר מחדש. מישהו מכיר את הבעיה ופיתרון?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by EagleX,

היי, אני יודע שיש בפורום הזה כמה תומכים שעובדים בבזק ואצל ספקיות, אז אני אשמח לעזרה מהם, ומכולם בכלל. השתמשתי במודם הזה בתצורה של נתב כמה זמן, והוא פשוט הפסיק לעבוד (לא הגיב, גם לריסט, אבל האורות דלקו, בזק החליפו). בפעם השנייה, אותה בעיה בדיוק, רק שהפעם זה קרה מיד אחרי שפתחתי פורט מסויים... כרגע אני משתמש באיזה מודם ישן שהיה לי. אשמח אם מישהו יעזור לי, ויגיד לי שהוא לא מת סופית, כי אני די בטוח שבזק לא יחליפו לי עוד פעם. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by none11,

שלום לכולם ושבת שלום, ברשותי שני מחשבים המחוברים ביניהם ע"י כבל רשת. האחד נמצא בחדרי ומחובר למסך טלוויזיה 26' LCD והשני נמצא בסלון והוא מחובר למסך מחשב 17' CRT רגיל. לצורך העניין נקרא למחשב שבחדרי מחשב X ולמחשב בסלון מחשב Y. האם ישנה אפשרות להציג את מה שהמסך של מחשב X מציג, על המסך של מחשב Y? הסיבה שאני רוצה לעשות כן היא מכיוון שישנם משחקים שלא נוח לשחק על הטלוויזיה(דוגמת COMPANY OF HEROES) ועדיף לשחק אותם על מסך מחשב רגיל. תודה רבה לכולם ושבת שלום.

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by Imtheman,

יש לי ראוטר -MSI -RG54G3 וכרגע אני משתמש רק ביציאות הפזיות שלו ואני רוצה לבטל את השידור שלו ( מטעמי קרינה וכאלה.) מישהוא יודע איך אפשר ואם אפשר לבטל את השידור ? ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום עד לפני שבוע היה לי אינטר נט במהירות הורדה של 2.5 מגה והעלאה במהירות של 192 קילובייט מה שאומר 315 הורדה ו-19 העלאה. אתמוול בערב בנק הפועלים הציעה לאמא שלי הצעה מענינת..: מהירות הורדה 2 מגה והעלאה 256 מה שאומר הורדה במהירות 280 והעלאה במהירות של 32. החבילה שבנק הפועלים מציעה עולה 15 שח פחות לחודש...ממה שהינו משלמים. האם עשיתי את הצעד הנכון בכך שהסכמתי להצעה של בנק הפועלים? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by EyalNem,

קודם כל.. התקנתי לא מזמן את הוויסטה. עכשיו אני משתמש בXP כדי להיכנס לאינטרנט. איך אני בדיוק מתקין את החייגן בצורה נורמלית?! הורדתי והתקנתי את החייגן של נטוויז'ן ( משתמש בכבלים ). והוא עושה לי טונות של בעיות =\ הוא לא מתחבר לי בכלל. חוצמזה.. למרות שהווינדוס XP מותקן, אני מחויב להתקין את הדריברים? בתודה, אייל.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  8. Started by dudi4u,

מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by idanohh,

אני עצמי מכיר את תחום הרשתות ככה שידע כללי יש לי , אין צורך להסביר לי מההתחלה איך בנויה הרשת אך רצוי בשביל משתמשים אחרים בפורום ... כמו כן אני יודע שה Subnet הינו תת רשת שאמור לחסוך שימוש בכתובות או משהו בסגנון , אודה לכם אם תצרפו הגדרה , מה מי ומו ... וכמובן דוגמא חביבה מה קורה אם ואם ... תודה !

• 6 תגובות
    • 24.8k צפיות
  10. Started by elad_rabi,

מי שיפתור לי את הבעיה מלך! הבעיה היא: יש לי נתב של Cisco ויש לי נייד... לנייד אין יציאת Serial 9 פינים. כדי לקנפג את הנתב בדרך קצת מסובכת (אך המומלצת ביותר) היא דרך יציאת הConsole בנתב שיוצא ממנו כבל שבצד אחד יש ראש RJ 45 (שנכנס ליציאת הConsole בנתב) ובצד השני ראש Serial נקבה (שאמור להתחבר למחשב). וכמו שאמרתי אין לי בנייד יציאה כזו. השאלה שלי היא, אם אני קונה מתאם בין Serial זכר לUSB זה יעבוד לי? אני מתכוון בHyperTerminal כי שם בהתחלת הגדרות יש לי רק יציאת com (הSerial) או IP, IP לא בא בחשבון... יש תוכנה מקבילה לHyperTerminal? שאני גם יכול להשתמש בא דרך הUSB? בתודה, אלעד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מה הכי כדאי והכי משתלם לי לקנות משם? החדר הוא לא ממ"ד והחדרים באותה הקומה.. העיקר שלא התנתק לי האינרטנט אני מתכנן להשאיר את המשחב כל לילה להוריד דבירם.. אז שהכל יעבוד חלק.. תקציב 250-450 לשניהם עדיף כמה שיותר נמוך..

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  12. אהלן חברה , יש לי בבית 4 מחשבים שניים מהם לא מחוברים לרשת , והגיע הזמן להתחבר יש ברשותי שני אופציות , האחת היא לקנות ראוטר אלחוטי משולב מודם כדוגמא זה : http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-7024Wg.htm או לקנות ראוטר רגיל ולחבר למודם שלי (Alcatal Speed Touch home ) בתודה , infernO .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ac-Boy,

אוקי ראשית כל, שלום ותודה לכל מי שיוכל לתרום פה חלק לעזור לי. נתונים על המחשבים שלי: *הגנות:קספרסקי אינטרנט סיקיוריטי, אד-אוור, ספייבוט סירצ' אנד דיסטורי. *ראוטר. *מהירות 750KB. *רשת אל חוטית [משמע, שני מחשבים מקבלים את ה750KB]. *מפרט << בצד. אוקי בעייתי היא זאת. אני דואג יפה למחשב החדש שלי, הכל היה טוב ויפה עד שהמחשב שלי אחי הצטרך פירמוט. הוא פירמט את המחשב ואז התקנתי לו את הדיסק שקיבלתי יחד עם התקנת האינטרנט אל חוטי [אם זה חשוב לציין, גם אז קיבלתי את הראוטר] אוקי עכשיו יש לו אינטרנט עם חייגן [מה שלא היה לו לפניי הפירמוט] ומאז, כל משחק ואני מדבר על 10 משחקים שונים שאחד מהם הוא GW שהוא משחק כספי ורציני שיש לו שרתים חזקים במיוחד. האימיול לא מוריד ושום דבר לא זז. הדפד…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dd7,

?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  15. Started by bigmanil,

אוקי היתקנתי דרייברים והקרטיס רשת פועל אם התוחנה .. אבאל אני לרא רועה את הקרטיס רשת ב Network Connections... מישהוא יכול לעזור לי בקשה..?? תודה מרוש..

• 14 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by i022052,

המחשב המחובר לאינטרנט נמצא בקופת המרתף. אני מעוניין לחבר לו נתב ולגלוש בתקשורת אלחוטית דרך המחשב שבקומה השלישית. אני מחפש נתב אייכותי (לא משנה המחיר) שיעשה את העבודה באמינות ובהצלחה בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום רב, אינני יכול לשלוח הודעת דואר יוצאת מהאוטלוק. כמו כן,הדואר האלקטרוני שלי שייך לנענע.(nana.co.il). הגדרתי כך, שרת דואר נכנס : in.nana.co.il שרת דואר יוצא : out.nana.co.il 1.בדיקת הגדרת החשבון עברה בהצלחה בכל הסעיפים. 2.אן לי חומת אש\פיירוול. 3.אני רק יכול לקבל הודעת נכנסות. 4.לכל כתובת דואר אלקטרוני שניסיתי לשלוח לא הצלחתי: לוואלה,הוטמייל ג`ימייל וכדומה... אשמח לשמוע פתרונות או סתם תגובות, תודה.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by Kenny,

היי אנשים , היום בערב אני מתקין את מערכת ההפעלה , רציתי לדעת לגבי היצירת חייגן , אם זה שונה מ XP (האמת שגם ב XP אני לא ממש זוכר איך עושים את זה :] ) ואני מפחד שבתמיכה יגידו לי שהם לא תומכים במערכת ההפעלה הזאת עדיין.. אז אם אפשר שתכתבו לי כאן את השלבים , ואני יעשה Print screen וישמור את הקובץ. תודה

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  19. אהלן אני מחפש בדחיפות נתב(ראוטר) אלחוטי עד 300 שקל אשר יש ברוב החנויות כרגע כי אין לי זמן להזמין מהאינטרנט + שאני אוכל לעשות דרך MAC או סיסמה כניסה בתודה, משה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  20. שלום, לחבר יש בעבודה שרת נובל 3.12 ישן והוא מעוניין לרשת אליו כמה תחנות נוספות, חלק עם דוס בלבד, חלק עם חלונות 98 ואחת עם חלונות XP. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי התייחסות ספציפית לאפשרות חיבור XP לגירסה 3.12. האם מישהו יכול להתייחס לכך? בנוסף, האם ללא הבנה גדולה ברשתות ונובל, ניתן לבצע את הקישורים הנדרשים שכוללים לפי מה שראיתי עדכון גירסה 3.12 בפאטצ'ים נחוצים, התקנת תוכנות לקוח והגדרותיהן בתחנות הקצה והגדרות נחוצות בשרת? האם יש תיעוד שיאפשר גם להדיוט לבצע זאת? בדקתי באתר של נובל וקצת הלכתי לאיבוד... בתודה מראש כל על עזרה.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  21. היה לי מודם USB הוא התקלקל לי, קיבלתי מודם רשת עבד טוב עכשיו שוב אותה בעיה שהיתה לי עם המודם USB האם כדאי לי לקנות מודם רשת (לא אלחוטי בעצמי) או שבזק מחליפים לי או משהו כזה אם כן, אז אפשר קישור למודם רשת איכותי שישרת אותי נאמנה והוא גם יותר טוב ממה שמקבלים מבזק. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Rhx,

אממ אני די מיואש מכל הקטע, ניסיתי כבר לפתוח כמה פורטים וללא הצלחה אני עדיין מקבל את הסימון של הLow ID, פתחתי בפיירוול, בראוטר ואני עדיין מקבל את זה.. מה כבר יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  23. הרכבתי את המחשב השני שיש לי בבית, ועכשיו אני רוצה ליצור רשת אלחוטית לשני המחשבים. במחשב הראשי, אני משתמש המון בביטורנט, ומעט יותר באימיול. חשבתי על הנתב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=35199 לפי התגובות בזאפ, הבנתי שלא מומלץ לעבודה עם ביטורנט, בגלל ריבוי החיבורים וחוסר היכולת שלו להתמודד איתם. עד כמה זה נכון? כדאי לי להוסיף לתקציב ולקנות משהו יקר יותר? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות איתו אגב? תודה

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by b127,

השאלה בכותרת. כמובן שעדיף תמיכה בכל הפיצ'רים הנפוצים, כמו התאמה לכבל ישר ומוצלב וכו'. ואין צורך באלחוטי. תנו המלצה למשהו טוב, בשביל עסק שמעביר הרבה חומר ממחשב למחשב..

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  25. הי אנשים. מאתמול התחילה לי בעיה עם אתרים בחו"ל. האתרים בחו"ל עובדים בסדר מדי פעם אבל לרוב יוצא ש- FireFox פשוט נתקע ב- looking for www.abcdefg.com אתמול זה גם קרה לי ובכלל לקח לראוטר מלא זמן להתחבר אז החלפתי IP ואז זה עבד. אז אני רוצה לדעת עם הבעיה אצלי בראוטר או שיש את זה לעוד אנשים. יש לי ראוטר Edimax AR-7064g

• 1 תגובה
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.