רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחשב אחד שלי מחובר בUSB למודם כבלים, מחשב שני מחובר אליו ישירות בכבל. הרשת עובדת ואפשר לשתף תקיות, קבצים ומדפסת (שמחוברת ישירות למחשב הראשון). הבעיה היא באינטרנט - למחשב השני אין גישה לאינטרנט, אפילו לא להתחבר לDNS-ים. אנסה לרשום כמה מההגדרות: IP של מחשב ראשון: 192.168.20.1 (subnet 255.255.255.0) IP של מחשב שני: 192.168.20.2 (subnet 255.255.255.0) אין בשום מחשב פיירוול (וזה של XP כבוי) צרפתי פרינט מהמחשב הראשון (זה שכן מחובר לאינטרנט) שנותן עוד כמה פרטים תודה לעונים, טל [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואת הישן אני מעביר לאחיות שלי..... עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , למשל שאם מחשב צריך 200ק"ב האחר יקבל 1.3 מגהבייט(יש לי 1.5)... התקשרתי להוט (התשתית) ואמרו לי שאי אפשר והם יכולים שמחב אחד יהיה על 750ק"ב והאחר על 1.5 ק"ב שזה יוצא די יקר... התקשרתי לבזק(הספק) ורצינו לעבור אליהם(שהם יהיו גם תשתית) כי בכבלים אי אפשר רשת , הרשת יצאה די יקר בלשון המועטה... וראוטר אמרו לנו עולה איזה 1000 שקל.... בדקתי באינטרנט וראיתי ראוטרים שעולים גם 140 שקל.... על איזה ראוטר אתם ממליצים לי שיוכל לפצל את הרשת של הכבלים לשתי מחשבים כמו שכתבתי למעלה....??(לא יקר בבקשה) ואם אפשר להסביר לי אם זה בטוח ולא מסוכן אם זה לא בא מהספק\תשתית....ואם אני יצטרך לשלם להם עוד בכל חודש??
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם זו בעיה בבזק בין לאומי או בעיה אצלי ? או בעיה בהוט ? מחובר דרך חייגן l2tp , בזמן האחרון כל שעתיים ככה מקבל ניתוק. ולוקח למודם זמן להתאפס. איך אפשר לדעת עם זו בעיה אצלי או אצלהם ?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת בייתית ורציתי לדעת האם ה-Lease על ה-IP מתחדש מעצמו או שצריך לעשות reconnect או repair? תודה.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אז ככה אני מנסה להתקין את החייגן מה שקורה זה שיש לי 2 הודעות שגיאה..1) הוא אומר שיש לי חייגן בשם דומה... (הרשימה בדף my connections ריקה לגמרי אפילו אין את האייקון של Local area connection שזה בכלל מוזר בפני עצמו) השגיאה השניה שאני מקבל שאני שם שמות שונים היא 2) אין מספיק זיכרון כדי ליצור את החייגן.. המחשב ריק לגמרי ויש מלא מקום אני לא יודע מה הבעיה ... התקשרתי לספקית ואמרו לי שזו בעיה במערכת ההפעלה... הכרטיס רשת אגב מותקן ואפילו מזוהה... אני ממש לא יודע מה לנסות לפני פירמוט!... אני ממש חייב את זה דחוף יש לכם רעיונות .. ? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שידרגתי את החיבור מ-2.5 מגה ל-5. ואחרי השידרוג התחילה בעייה מעצבנת כל פעם שיש איזשהו UPLOAD ב-UTORRENT מהירות ההורדה צונחת ב-50% ה-UTORRENT מוגבל לUPLOAD שך 40KBPS (מתוך 60) ניסיתי להוריד את זה גם ל-20 והבעייה נשארת אותו הדבר. לפני השדרוג הבעייה לא הייתה קיימת, ה-UPLOAD היה מוגבל ל-20 (מתוך 30) וההשפעה על מהירות ההורדה לא הייתה מורגשת. אני עם בזק בינלאומי ב-ADSL עם ראוטר של SIEMENS. אשמח לעזרה, ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין להתחבר לאינטרנט של בזק בינלאומי ספק+תשתית ולרכוש בנפרד מודם וספק . את הרכיב הזה : TD-W990 להגדיר כמודם בנפרד ואת הרכיב : AX10 להגדיר כראוטר (שניהם של חברת TPLINK ). אשמח להסבר קצר איך לעשות זאת וכן אם אפשר הסברעל איזה פרמטר להסתכל בכדי לדעת אם הראוטר תומך ב 200 מגה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
כרגע אי אפשר לגשת לאתרים של מיקרוסופט מהארץ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4048478,00.html זה לא בעיית DNS כמו שכתוב בכתבה כי יש לי את הIP של מיקרוסופט ( 65.55.12.249) ואי אפשר לגשת לאתר, מתוך סקרנות מה יכולה להיות הבעיה? האתר לא נפל כי אפשר לגשת אליו מהאתרים בחול, האפשרות היחידה שעולה לי בראש זה שמישהו שם access list על הקו שמחבר בין ישראל לשאר העולם אבל זה לא הגיוני וחוץ מזה למייקרוסופט יש שרת בארץ. אשמח לשמוע הסברים.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי HUB ויש לי גם כבלים שמחברים בין ההאב למחשבים. עכשיו אחרי שאני מחבר את המחשבים, מה אני צריך לעשות כדי לצור רשת ? כאילו לדאוג שהמחשבים יהיו ברשת בייחד ? נ.ב- הכוונה יש לי 8 מחשבים לחבר, יש לי האב שמתאים ל-8 מחשבים, 8 כבלים. לעשות את אותה הדרך בכל אחד מהמחשבים??? עריכה: אני לא צריך לשתף אינטרנט!!! רק שיהיו ברשת ביחד שאני יוכל להעביר קבצים מאחד לשני...
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי עדכון גרסה לווינדוס 10 למחשב הנייח שלי, ומאז כרטיס הרשת שלי התחיל לגמגם ולהתנתק. מסתבר שהעובדה שהוא עבד עד עכשיו היא פלא בפני עצמו, כי הוא לא מיועד לתמוך/להיתמך בווינדוס 10 (למרות שבחנות אמרו לי שכן), אז ליבואן גם אין איך לעזור מישהו מכיר ויכול להמליץ על כרטיס רשת שבוודאות עובד באופן יציב עם ווינדוס 10, ועדיף כזה שהיצרן משחרר עידכוני תוכנה/קושחה בהתאם? (כמובן, עדיף למשהו שניתן למצוא בארץ, לפני שאני קופצת לנבור בביקורות באמזון) אני אציין גם שזה בוודאות כרטיס הרשת, כי כל מכשיר אחר בבית שתומך בWiFi מסוגל להתחבר בלי בעיה לאותה רשת
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום, הגדרתי VPN SERVER על וינדוס 7 כמו שמתואר במדריך הזה http://www.howtonetworking.com/VPN/win7vpn1.htm בנוסף הגדרתי VPN CLIENT גם כן על וינדוס 7, אני מצליח להתחבר מה CLIENT ל SERVER ולשתף קבצים בניהם והרשת עובדת הבעיה היא שה SERVER משום מה לא משתף את חיבור האינטרנט שלו, למישהו יש מושג כיצד מגדירים ל SERVER לשתף את חיבור האינטרנט מצורפות שתי תמונות אחת של ה CLIENT ואחת של ה SERVER דבר מוזר נוסף הוא שב SERVER ברגע שה CLIENT מתחבר הוא מראה כאילו הוא לא מחובר (ראו תמונה) למרות שבפועל הרשת עובדת ואני מצליח לשתף קבצים בין שני המחשבים למישהו יש מושג למה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי בעיה מתמשכת באינטרנט אני מחובר לתשתית של הוט עם ספקית בזק בין לאומי ונתב 5 HOT Box מחובר ב WIFI במחשב נייד ומכשירי סמארטפון מה שקורה שלדוגמא היום בצהריים הצלחתי להיכנס לאתר מסויים, ובערב לא הצלחתי להכנס אליו שוב הייתה שגיאה "לא ניתן לגשת לאתר זה" נסיתי להכנס דרך המחשב, דרך הטלפון, ודרך עוד טלפון ושום דבר לא עזר וזה לא נכנס לאותו אתר (וגם לא לדף של הראוטר 192.168.1.1) ולעוד כמה אתרים מסויימים.. ולחלק מהאתרים כן הצלחתי להיכנס משום מה.. דוגמא גוגל, GMAIL עד שהפעלתי מחדש את הראוטר והבעיה הסתדרה. העניין שזה חוזר על עצמו כול פעם. ויש בעיה לדוגמא גם עם הווצאפ שלוקח לו זמן לטעון תמונות או הודעות קוליות (גם במחשב וגם בטלפונים שעל הרשת), או כשאני שולח…
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
- 1 follower
-
-
שאוכל להפעיל מחשב כבוי מרחוק דרך האינטרנט? מדובר במחשב XP שמחובר לראוטר בכרטיס רשת.
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת כרטיס רשת אלוחטי: אני עומד לקנות מחשב ויש לי בבית (2 קומות) תשתית HOT וספק NETVISION במהירות 2.5 מגה. יש לי ראוטר של EDIMAX BR-6524N ואני רוצה את עזרתכם בבחירה של כרטיס רשת איכותי. חשוב שיהיה בתוך המחשב ולא חיצוני (USB). תודה .
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מהירות אינטרנט: 100 MB תשתית: HOT מחובר עם חייגן? לא האם צריך חיבור אלחוטי? לא כמה מחשבים הולכים להיות מחוברים ובאיזה צורת חיבור (קווי, אלחוטי)? אלחוטי, דיי הרבה סביבות ה-5 לפעמים גם 6 ובית של שלושה קומות הערות נוספות (מה שאתם רוצים להוסיף): מה הם כל הדיבורים סביב החברה LinkSys ? האם הם באמת שווים ? ואיך הדגמים EA2700 שלהם ו EA3500 ? או בקיצור לאיזה ראוטר יש יותר טווח ומוציא את המיטב מהאינטרנט למחשבים ? תקציב: עד 800 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים לראוטר של אדימקס והבעיה היא שאין גישה בין שני המחשבים. במחשב אחד יש ווינדוס XP ובשני 98. אני רואה שהרשת עובדת ע"י זה שאני שולח קבצים בין שני המחשבים במהירות של 1800KB/S. נגיד אני במחשב של הXP נכנס ל-My network places ואז לקבוצת עבודה שאצלי היא מוגדרת כ MSHOME אני רואה שם את שני המחשבים ואז שאני מנסה ללחוץ על המחשב השני הוא לא נותן לי. קראתי פה בכמה מדריכים קודם אבל לא הצלחתי לסדר את זה מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מנוי של טריפל סי במשך כ-5 כבר (תשית בזק דרך "השוק הסיטונאי"), ובשנה האחרונה שמתי לב לתופעה מאוד מוזרה - נראה שיש איזושהי חסימה של שירותים מסויימים, ספציפית גישה לשרתי משחק, ועוד יותר ספציפית לשרתים של Elder Scrolls Online. בהתחלה זה קרה רק בשעות הערב (הייתי מצליח לתחבר פעם ב-10 נסיונות, והפינג היה נוראי), כבבוקר למשל זה היה עובד בצורה חלקה. היום החסימה (או מה שהם לא עושים) שונה - השרת של ה-Login פשוט זורק אותי מיד לאחר בקשת התחברות. בשביל לשלול שהבעיה היא אצלי, החלפתי ספק (פרטנר) על גביי אותה התשתית ואני מצליח להתחבר ולשחק כרגיל, חוזר לטריפל סי בתור ספק ושוב נחסם. אין לי כתובת IP קבועה דרכם (בשביל לאמת את זה אני מנתק את הכבל טלפון מהשקע בקיר לכמה דקות…
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות דומיין ישראלי, רציתי לדעת אם יש משהו יותר זול מ50$ לשנתיים, ומה ההבדל בין החברות השונות שמציאות דומייניים למכירה.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
לא מבין בזה כלוםתביאו כמה המלצות צריך לתשתית של הוט
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מעוניין בחבילת אינטרנט של WOW, שתהיה הכי זולה (וכמובן הכי איטי). יש לי כבר כבלים 1.5MB בבית, אבל אני מעוניין לעשות גם חשבון אינטרנט נוסף ב-ADSL שישמש לשיתוף קבצים בתוכנה BITORRENT. הלכתי לאתרים של הספקים, אבל המחירים שם ממש מבלבלים, לא כותבים שם אם במחיר כלול גם התשלום לבזק. לא איכפת לי שזאת תהיה החבילה של ה-256K, העיקר שהחבילה תהיה הכי זולה. ובבקשה אל תתחילו להגיד לי להתקשר לספקים ולברר, אם הטלפון לא היה מנותק אז הייתי מתקשר בעצמי.
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום אז ככה, למי שלא מכיר, ASTARO חברה שמוצאיה כזה GATEWAY, שמריץ מעין LINUX עם מלא מלא פתרונות אבטחה כגון FIREWALL ANTI SPAM VIRUS וכדומה והכול רץ על המכשיר עצמו ולא אצלך, אגב אפשר להוריד את זה מהאתר שלהם ולהתקין על מחשב. עכשיו יש מגמה כזו של ראוטרים עם חיבור USB כדי להפוך אותם לNAS. אני רוצה מכשיר מיועד שיאפשר לי לעשות את שניהם בצורה מיקצועית ,נוחה/ קלה ומהירה. אני יודע שאנשים פה יגידו לקנות איזה LINKSYS או DLINK או משו כזה שמאפשר לחבר כונן חיצוני, אבל אני מעוניין במכשיר שיאפשר לי לעשות את כל הפעולות המגניבות האלה ש ASTRO נותנים. אגב הם עכשיו מאפשר לכל משתמש ביתי (מי שיש לו פחותמ 10 משתמשים או 10 IP) לקבל את העידכונים חינם. ;D תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי 2 מחשבי IBM T42 ורציתי בבקשה לדעת האם זה אפשרי לחבר את 2 המחשבים האלו ברשת אלחוטית בלי ראוטר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לפני מספר ימים עברתי על ההגדרות של הראוטר דרך האייפי שנתנו לי, ועשיתי uncheck "Enable DHCP" box או בקצרה DHCP was disabled . מאז נעלם לי החיבור לאינטרנט דרך הראוטר, הדבר היחיד שעובד זה רק אם אני מחבר ת'מודם ישירות, הבעיה היא שאפילו להיכנס שוב לאייפי של ה'לוח בקרה' של הראוטר ולשנות את זה חזרה לערך "Enable" אי אפשר. כי הרי כל הדפדפן פשוט לא עובד כשאני מחובר דרך הראוטר, מה אפשר לעשות? להתקשר לספקית יעזור ? זה דיי דחוף כי כל הבית דיי 'יושב' על הראוטר ביום-יום, תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מי ששם לב, כשנכנסים לאתר YNET, רואים את המסך הראשי למשך כמה שניות טובות עד שמופיע הסרגל המאפשר הזזה למעלה/מטה של העמוד. זה קורה בכל כניסה לכתבה או כל טעינה מחדש של האתר. הדבר הזה קורה מכיון ש YNET רוצה שישימו לב לפרסומת שלהם. השאלה שלי אם יש כאן מישהו שיודע איך אפשר לסדר את הזה. גם אם אני משתמש בגלגלת של העכבר, ב PGUP/PGDN לא ניתן לרדת למטה בעמוד עד שהסרגל הזזה לא מופיע. וזה לקוח כ 5 שניות כל פעם. ממש מעצבן. תותח מי שיפתור לי את הבעיה הזו אם בכלל אפשר. בנוסף מה שהם עוד עושים, אתה נכנס לכתבה כל שהיא, אתה רואה פרסומת לכמה שניות או שאתה לוחץ על הכפתור דלג ואז מופיע העמוד בו יש את הכתבה. אך מה קורה, עליו יש עמוד שקוף לגמרי שלא ניתן לראות אותו, בפועל מה שקורה אתה מנסה לרדת למט…
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, כיום אני גולש באינרנט 2.5 מגה של בזק+בזק בינלאומי, התקשרו אלי לפני מספר ימים והציעו לי להצטרף לרשת הNGN במהירות 10 מגה לפי תעריף משדרגים (100 ש"ח, 3 חודשים ראשונים לא משלמים=75 ש"ח לחודש), בבזק בינלאומי למיטב הבנתי אפשר לקבל את חבילת ה10 מגה ב40 ש"ח, האם זה הדיל הכי משתלם שיש לי על אינטרנט של 10 מגה? שאלה נוספת, אני משחק במשחקי רשת (בעיקר שוטרים כמו באטלפילד) ובד"כ אני מקבל פינגים שהם בקושי מספיקים לשרתים באירופה (70-80) ועף מהמשחק ברגע שיש שיהוק קטן באינטרנט (וזה קורה הרבה), האם רשת Private NGN או gamers תתן מענה לבעיה שלי? תודה, זיו
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-