עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by laygon,

ואני צריך לאשר אותו במשרד התקשורת והם דורשים מפרט טכני ותדרי שידור וקליטה ורחוב פס של תדר הפעלה ,הספקי שידור בואט וע"י מי הוא מאושר(babt/fcc) ומה הסוגי אפנון של התדרים... הדגם של הכרטיס wireless הוא: acer aspire 5552 original wirless wifi card אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by oba3k,

אני מחפש לקנות דומיין ישראלי, רציתי לדעת אם יש משהו יותר זול מ50$ לשנתיים, ומה ההבדל בין החברות השונות שמציאות דומייניים למכירה.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  3. Started by ksesa1,

יש לי מודם של הכבלים בבית ו switch חיברתי את המודם ל switch ואת שני המחשבים גם הבעיה שאני לא מצליח להתחבר משניהם ביחד רק מאחד אם אחד כבר מחובר אז שאני מנסה להתחבר מהשני הוא אומר לי שמישהו כבר התחבר עם ה user הזה. אמרו לי שאני צריך לבקס מנטוויז'ן חיבור קבוע עם IP קבוע ואז זה יעבוד נטוויז'ן לא ממש מוכנים לתת לי את זה מה אני עושה? והאם ישנה דרך אחרת?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  4. שלום רב, לצערי הרב אני נתקל בבעיה חמורה ביותר באינטרנט בחודשים האחרונים.. וממש אין לי מושג מה הבעיה... ברשותי חיבור אינטרנט בכבלים (modem RCA) במהירות של 1.5 מגה עם הספק 012. בנוסף האינטרנט מחובר לראוטר של EDIMAX, ה-G... (עם עוד 4 מחשבים) לאחרונה אני נתקל בבעיה של לאגים ותקיעות תקשורת חמורים עם האינטרנט ! וישנם מספר גומרים שבדקתי... תחילה חשבתי שהבעיות החלו מאז שהעבירו את הנקודה של הכבלים... אבל הכבלים אמרו שהם עשו מעקב והם רואים שהכל תקין... לאחר מכן חשבתי אולי מדובר ב012.. אבל הם מהירו להגיד לי שזה ספיי ווארים... עכשיו הם אמרו לבדוק איזה פרוססים רצים לי ובדקתי וזה מה שרץ לי אקטיבי באינטרנט שרק MSN ותוכנת ונטרילו פותחים Active Connections Proto Local Address Foreig…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  5. הם הצליחו לעצבן אותי מספיק כדי שאני אעשה משהו בעניין.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  6. שלום, כמה שאלות בנושא לפני הקמת רשת חוטית ביתית. הרשת תהיה בחיבור 1GB , מתכנן לקחת את זה: 100 מטר כבל רשת CAT6 גמיש מסוכך FTPhttp://www.mediagalaxy.co.il/rec/759-100-%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-CAT6-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-FTP- עם שקעים לקיר של GEWISS שקע גוויס עם חיבור RJ45 מסוכך CAT6http://www.mediagalaxy.co.il/rec/596-%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%92%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-RJ45-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-CAT6 וסטלבנד באורך המתאים , עכשיו אני מתכנן להעביר את הכבלים בתעלות של הRJ11 שזה בעצם הכבילה של הטלפוניה בבית. לא תהיה עם זה שום בעיה והפרעות נכון? אשמח לקבל הערות…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  7. Started by itaysk,

יש לי אימיול ואינטרנט בכבלים 750K . נגיד שאני מוריד 2 קבצים כל אחד על 2 KBPS . לפי הרוחב פס שלי אני אמור להוריד הרבה יותר אז האם ה 4 KB האלה הם ניצול מלא של רוחב הפס שלי? השאלה שלי היא בעצם זאת.. אם אני יבטל אחד אז השני יוריד יותר מהר? מקווה שהבנתם אם לא תגידו... תודה

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by munkon,

שלום לכולם! האם אפשרי לחבר על הקו של הבית שני נתבים שכל אחד מחובר לספק אינטרנט אחר? אשמח לתשובה. תודה!!

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  9. 1. יש לי כרגע רשת חוטית, שמורכבת ממודם אלקטל שהוא גם הראוטר, והאב חוטי. אני יכול פשוט לקנות האב אלחוטי, לחבור אותו למודם במקום ההאב החוטי, לשים כרטיס רשת אלחוטי בכל אחד מהמחשבים שלי, וכל העסק יעבוד? או שיש עוד משהו שצריך לעשות? 2. איזה האב מומלץ לקנות ומה מהחיר? 3. כנ"ל כרטיסי רשת? תודה. עריכה: חקרתי קצת ואני מבין שמה שאני קונה זה ראוטר אלחוטי. אז בעצם אני מבטל את הראוטר שבמודם שלי ומחזיר אותו למצב רגיל? ועוד שאלה - אני רואה שלראוטרים האלוחטיים יש גם חיבורי לאן רגילים. אני יכול לחבר גם כבלים רגילים וגם להפעיל את הרשת האלחוטית? ולחבר עוד מחשבים? אני מדבר על http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7280 או http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7358 (איזה מהם עדיף ד…

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by eladsachs,

בבקשה תעזרו לי למה הבעיה הזאת כבר מלא זמן מטרידה אותי ולא הצלחתי לפתור אותה. או קיי, אני מחובר בראוטר של Edimax עם עוד מחשב לאינטרנט , לשניהם יש כרטיס רשת וכו". עכשיו הכל פועל חוץ מהשיתוף קבצים , כאילו הגלישה באינטרנט עובדת , לשחק ברשת בLAN עובד, ומדפסת עובדת. ניסיתי להגדיר את הרשת על HOME אך עדיין לא עזר.. בעצם אני גם לא רואה את התיקיות שלו אצלי וכאשר אני מנסה להיכנס עליו דרך ה"View workgroup computers" הוא עושה לי את ההודעה הבאה: http://img101.imageshack.us/img101/4716/home6om.jpg אבל במחשב השני שהוא מנסה להיכנס אלי יש הודעה שונה משום שניסיתי אצלי לשנות הגדרות (כבר לא זוכר מה) ולא הצלחתי חח..: http://img101.imageshack.us/img101/5259/elad8fs.jpg לשנינו הכרטיס רשת תקין. ל…

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by PROSK8,

כבר איזה חודש אני ניסיתי לשחק בשתיי מחשבים במחשק GUNZ למי שמכיר ולמי שלא מכיר זה משחק יריות דיי קשה אז תמיד כשאני נכנס למשחק בשתי מחשבים או אחד רשום שיש PING במשחק והכול נתקע ורק אני זז יש דרך לעשות משהו ואם אפשר בשפה שאבא שלי יבין את מה שאני אומר לו בטלפון תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  12. אני לא יודע איך בודקים IP ב-2000 (כל המחשבים ברשת אז אני רוצה את הכתובת הפנימית). אם אפשר גם איך בודקים IP ב-WIN 2000 וגם איך אני שולח ל-XP פינג ויודע במחשב עם ה-XP מה הכתובת שממנה נשלח הפינג.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by jcdenton1,

אני צריך לקנות לעצמי ראוטר עד 300 ש"ח. הדרישות הן שיהיו בו לפחות יציאות ל-3 מחשבים (יותר יהיה מבורך) ושאני אוכל להגדיר לו פורטים שהוא יפתח כמו למשל הפורטים של האימיול וכו'.

14. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי בקרוב, אבל אני לא בטוח אם יש כזה שיתאים לצרכים שלי: 1. לנתב אמורים להתחבר מחשבים שנמצאים ב 2 קומות שונות בבית 2. שניים מהמחשבים עם מע' הפעלה WIN XP, ואחד מהם עם WIN 98. האם יש לכם המלצות לנתב מתאים?

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by R0ck,

מישו חווה את התופעה הזו בשעה האחרונה? התמיכה מודעים לבעיה, אך אין להם מושג מה הגורם. מה שבטוח, נכון לעכשיו, הבעיה הסתדרה.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  16. אהלן, אני צריך ראוטר אלחוטי לשימוש דיי מינימאלי, להחזיק מחשב נייד אחד [ככה שהאינטרנט הופך להיות אלחוטי והמחשב לא צריך להיות תקוע ליד המודם כל הזמן], זה בערך כל השימוש, הבית לא כזה גדול בכל מקרה..... על מה אני חשבתי, אחד משני אלו: http://www2.zap.co.il/models.asp?sog=&image1.x=0&image1.y=0&keyword=3CRWER100-75&radio1=on למה? כי אח שלי אמר לי שהוא שמע שזה ראוטר מעולה לעומת המחיר ואין לו התנתקויות\קריסות, אבל שווה לוודא לפני קניה לא? העדפה: עקרונית? כמה שיותר זול כמובן, חברה לא כל כך משנה לי אבל רצוי משהו מוכר כמו LEVEL1 או 3COM או EDIMAX וכו', לא איזה חברה שאיזה ערס משכונת התקווה מייבא ממזרח קרואטיה, ושכמובן --- שלא יקרוס\יתנתק כל חמש דקות [יש לי ראוטר אחד כ…

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by shaharZur,

אני רוצה להכין רשת אינטרנט בבית אז תגידו לי אם מה שאני מתכנן הגיוני ואם כדאי משהו אחר. יש לי מודם של WOW דגם B-FOCUS ROUTER 270PR והבנתי שאפשר לשנות את ההגדרות שלו ושהוא ישמש כראוטר ואני יוסיף מיני הב (כי הרשת רק בין שני מחשבים).... איזה מיני הב מומלץ בין 100-200 שקל. זה יעבוד?? ובאיזה מהירות אפשר להעביר מידע בין שני המחשבים(יש לי 1.5 מגה).

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  18. ראיתי 2 דגמים של מודם Alcatel SpeedTuch 510 (שחור, שוכב, חמוד :-)) אחד עם כניסת LAN אחת מאחורה, ואחת עם 4 כניסות. מה ההבדל בינהם ? האם השני פשוט כולל בתוכו גם SWITCH, ובעצם הוא מספיק לי כדי להקים רשת קווית של עד 4 מחשבים, ואילו הראשון מחייב אותי לחבר אליו HUB/SWITCH ? תודה !

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  19. שלום, מחשב אחד שלי מחובר בUSB למודם כבלים, מחשב שני מחובר אליו ישירות בכבל. הרשת עובדת ואפשר לשתף תקיות, קבצים ומדפסת (שמחוברת ישירות למחשב הראשון). הבעיה היא באינטרנט - למחשב השני אין גישה לאינטרנט, אפילו לא להתחבר לDNS-ים. אנסה לרשום כמה מההגדרות: IP של מחשב ראשון: 192.168.20.1 (subnet 255.255.255.0) IP של מחשב שני: 192.168.20.2 (subnet 255.255.255.0) אין בשום מחשב פיירוול (וזה של XP כבוי) צרפתי פרינט מהמחשב הראשון (זה שכן מחובר לאינטרנט) שנותן עוד כמה פרטים תודה לעונים, טל [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by 11iceman11,

שלום לכולם וחג שמח, יש לי נתב ישן Netgear WGR614 שכבר לא עושה את העבודה (ניתוקים, יציבות) + מודם של בזק (Alcatel speedtouch עם ה-5 נורות). אני רוצה לקנות נתב חדש שגם שיחליף את המודם. אלה הדגמים שמצאתי ואשמח לקבל המלצות (גם לאחרים) D-Link DIR-300N/NRU NETGEAR WNR3500 או WNR2000 Edimax BR6574N אני עובד בעיקר בחדר שאינו ממ"ד (שבו ממוקם הנתב) ובסלון. כשאני עובד בסלון אין לי בעיית קליטה עם הנתב הנוכחי. תודה

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  21. Started by NatanZ,

שלום רב, לאחרונה רכשתי סוויץ' מחברת TPLINK של 24 פורטים, אשר מתחבר לראוטר של D2650U של בזק (מרחק של כ- 30 מטר כבל) חיווטתי כבלי RJ45 דגם CAT5E לפי התצורה הבאה: חלק חווטו לפי גירסא A, כלומר במקום כתום ירוק ולהיפך. עכשיו העניין שבחלק מהמחשבים הנוריות של כ. הרשת הם אדום צהוב ובחלק הן ירוק צהוב האם זה תקין? ניסיתי להחליף תצורה בכל הכבלים לתצורה אחידה וזה לא עזר... עזרה בבקשה - תודה D:

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by yair0009,

המחשב שלי בו מותקן מדיה סנטר מחובר עם כבל לאחד הפורטים בראוטר סוויץ של בזק... בפורט אחר מחובר סוויץ נוסף אליו מחובר עם כבל ps3. אני יכול לגשת עם ה ps3 לאינטרנט בלי בעיה,אבל כשאני מחפש מדיה סרבר ברשת ה ps3 לא מוצא אותו,והמדיה סנטר במחשב לא מוצא את ה ps3 היות והם מחוברים לשני סוויצים שונים,המחוברים ביניהם אשמח לעזרה yair0009

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  23. Started by aaronbelkar,

יש לי2 מחשבים נייחים ועוד 2 ניידים, ראוטר של LINKSYS, WRT54G . עשיתי לו עידכון לfirmware ל tomato. אני מחובר דרך ברק בחיבור L2TP הכנסתי לראוטר את ההגדרות חיבור. בסטטוס הוא מראה לי שהוא מחובר לברק. נסתי להגדיר רשת כך שכל המחשבים תהיה גישה לאינטרנט דרך הראוטר אבל ללא הצלחה, אשמח לעזרה בבקשה. נסתי להגדיר רשת עם חיבור דרך שער ע"י האשף של XP. אחרי ההגדרה והפעלת הרשת נסתי להכנס למסנג'ר ולגלוש באתרים ואף אחד מהם לא מגיב. אני לא יודע אם זה משהו בראוטר שאני צריך להגדיר או משהו במחשב. תודה.

24. אני חושב על הקמת רשת כזאת בבית: אלחוטית או Bluetooth. מישהו יודע איך\האם רשת כזאת מוגנת מפריצה, אקראית או מכוונת?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by Da-Funk,

אז ככה אני מנסה להתקין את החייגן מה שקורה זה שיש לי 2 הודעות שגיאה..1) הוא אומר שיש לי חייגן בשם דומה... (הרשימה בדף my connections ריקה לגמרי אפילו אין את האייקון של Local area connection שזה בכלל מוזר בפני עצמו) השגיאה השניה שאני מקבל שאני שם שמות שונים היא 2) אין מספיק זיכרון כדי ליצור את החייגן.. המחשב ריק לגמרי ויש מלא מקום אני לא יודע מה הבעיה ... התקשרתי לספקית ואמרו לי שזו בעיה במערכת ההפעלה... הכרטיס רשת אגב מותקן ואפילו מזוהה... אני ממש לא יודע מה לנסות לפני פירמוט!... אני ממש חייב את זה דחוף יש לכם רעיונות .. ? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים