רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך עזרה בבקשה, התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר של אדימקס והתקנתי כרטיס רשת אלחוטי אדימקס באחד המחשבים בבית. הרשת האלחוטית עובדת, בדקתי 2 מחשבים ניידים שהתחברו לרשת בלי בעיה וכמובן גם המחשב שמחובר בכבל לראוטר עובד עם האינטרנט, רק המחשב שהתקנתי עליו כרטיס אלחוטי לא מצליח להתחבר והקליטה שלו של הרשת היא תמיד מעל 85%, כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת הוא נותן לי limited or no connectivity, פעם אחת עשיתי disable לכרטיס רשת החוטי במחשב ואז זה עבד, עשיתי ריבוט ושוב לא עבד ומאז גם לא עוזר שאני עושה disable לכרטיס החוטי.. אני מחובר דרך כבלים 012 ויש לי גם טלפון של 012 מה שאומר שיש מין ממיר כזה של 012 בין המודם לראוטר ולפני ששמתי את הראוטר הוא היה בין המודם למחשב.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בבית שלי יש ראוטר עם רשת אלחוטית (2 מחשבים מחוברים אליה חוץ משלי) וקניתי מחשב חדש שאני צריך לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. הבנתי שעדיף לא USB אלא כזה שנכנס ללוח אם. השאלה שלי היא איזה כרטיס רשת לקנות ועל איזה פרמטרים להסתכל תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתי של 2 מחשבים ללא נתב אך עוד מעט אני מוסיף עוד מחשב ואני הופך את הכל לרשת אלחוטית אם נתב... אני מעוניין שתהיה לי אפשרות לעבוד אם messanger דרך הרשת האם יש אפשרות לעשות זאת ואיך עודה לכם על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אז ככה חברים קניתי את הנתב מסוג TP-LINK WR541G 54MB + כרטיס רשת אלחוטי USB של אותה חברה ב-180 שקל.. השאלה היא כזאת: האם מישהו מכיר את הנתב עבד איתו ויכול לתת חוות דעת? הכל עוד בקופסא ואם יהיו חוות דעת שליליות אני יחזיר לחנות ויקח משהו אחר תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כרגע אי אפשר לגשת לאתרים של מיקרוסופט מהארץ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4048478,00.html זה לא בעיית DNS כמו שכתוב בכתבה כי יש לי את הIP של מיקרוסופט ( 65.55.12.249) ואי אפשר לגשת לאתר, מתוך סקרנות מה יכולה להיות הבעיה? האתר לא נפל כי אפשר לגשת אליו מהאתרים בחול, האפשרות היחידה שעולה לי בראש זה שמישהו שם access list על הקו שמחבר בין ישראל לשאר העולם אבל זה לא הגיוני וחוץ מזה למייקרוסופט יש שרת בארץ. אשמח לשמוע הסברים.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
לא רק גלישה איטית...(בחלק מן האתרים)...אלא גם LOW ID באימיול ובמשחק SOF2 MP DEMO הפינגים שלי גבוהים בטירוף...500-300... מה לעשות??. יש לי אינטרנט 1.5 מגה של הכבלים (נטויזיון)...פיירוול של וינדווס פעיל...
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בכל העיניין הזה ואני קונה ראווטר בקרוב. כבר הבנתי איך לחבר כל דבר ולאיפה לחבר והכל. השאלות שלי הן: 1. אחרי שהכל מחובר להכל.. כאילו כל כבל מתחבר למקום שלו.. פשוט יש לי אינטרנט בכל המחשבים המחוברים לראווטר? או שצריך לעשות משהו כדי שהאינטרנט יפעל? 2. ואחרי שאני מצליח להפעיל את האינטרנט והכל. שמעתי שצריך להשים סיסמאות\הצפנה או משהו לראווטר כדי שלא יתחברו לרשת שלך. איך עושים את זה? 3. איך מעבירים קבצים ממחשב למחשב? תודה רבה רבה רבה ענקיתת מראש! אני חייב עזרה ומצטער שכל כך הרבה שאלות.
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי שרת פרטי עכשיו הכול עובד טוב ויפה רק יש כמה בעיות שאני לא מבין אז הבעיות הם שאני יכול להיכנס למשחק ואחרים לא כשהם נכנסים הם מקבלים DC יש לי ראוטר וזה בטוח בגלל זה רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדאי שאנשים יוכלו להיכנס ולשחק הראוטר שיש הוא מדגםTNN של בזק ולגבי IP קניתי אי פי קבוע בתשלום חודשי ככה שזאת לא הבעיה של מצב הIP אני מקווה שמשהו יעזור לי בזה אני כבר חודשיים מחפש מדריכים או משהו שיעזור לי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האם יש כאן אנשים שיש להם רשת על חשמל ? נראה שלא תהיה לי ברירה בגלל מוגבלויות לשים תשתית חוטית בבית אצטרך לחבר 2 מחשבים בדרך הזו. (1 נייד ואחד נייח) . שני המחשבים נמצאים בחדרים של הילדים - הפחד הגדול שלי הוא : האם התענוג הזה פולט קרינה ? איך הביצועים ? האם אתם ממליצים ? אני מודה לכולכם מראש על התגובות, כל תגובה תעזור.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שמחובר אלחוטי לנתב tp link ועכשיו יש לי מחשב נוסף נייח בחדר אחר אז קניתי כבל רשת, ורציתי הסבר מה להגדיר בנתב או במחשב הנייח. תודה רבה. אה ובמחשב הנייד יש לי ויסטה ובנייח xp
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור רשת אלחוטית ad-hoc בין שני לפטופים. לשניהם יכולת לעבוד מול ראוטר ב-802.11g. שניהם מריצים ויסטה; אני מגדיר את הרשת דרך מנהל הרשתות של ויסטה. הבעיה: הרשת שנוצרת ביניהם פועלת תמיד ב-802.11b. איך אפשר לגרום להם לתקשר ב-802.11g? תודה!
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
הראוטר שיש לי הוא DI 614+ של D LINK , המהירות של האינטרנט היא 1.5 ובקרוב היא תשודרג.. איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי? (התקציב הוא עד 250 אם זה קריטי) מה שהזמנתי (אני לא בטוח איזה מבין השניים, שעולים אותו מחיר, 137) או זה EDIMAX EW-7108PCG 802.11g 54Mbps WIRELESS PCMCIA CARD או זה EDIMAX EW-7128G 802.11g 54Mbps WIRELESS PCI CARD מה ההבדלים ביניהם ואיזה עדיף? ובכלל איזה כרטיס מומלץ מIQPC? http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=440
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, השבוע התחברתי להוט (כתשתית. הספק הוא בזק בנלאומי) אך יש בעיה שמאוד מציקה לי ששמתי לב (איך אפשר שלא) אליה: כאשר אני מוריד קובץ (מכל מקור)/מדבר בסקייפ וכו , פשוט אי אפשר לגלוש באינטרנט , כאילו שההורדה לוקחת את כל רוחב הפס ולא משאירה כלום לגלישה (האתר פשוט לא עולה). מה אפשר לעשות ? יש פתרון ?? זה ממש מציק ! חשוב לציין שאני בחבילה של 12 מגה , ככה שאין בעיה במהירות יש בעיה בניתוב של רוחב הפס כמו שצריך (אולי המודם/ראוטר שהביאו לי הוא דגם דפוק?- נראה לי הוט מחלקת סטנדרטי לכולם)... תודה רבה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם Vista Ultimate... המפרט רשום - אחד מחובר לראוטר ישירות ואחד אלחוטי. מחשב אחד (שמחובר ישירות לראוטר) מזהה את המחשב השני (מחובר אלחוטית) להיפך לא מזהה ? הראוטר הוא Linksys WRT54GL Wireless Router 54Mbps כרטיס רשת אלחוטי - D-Link AirPlus G DWL-G510+ Wireless PCI Adapter יש תמונה אם כל שאר הנתונים וההגדרות. איך אני מזהה את המחשב השני ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות דומיין ישראלי, רציתי לדעת אם יש משהו יותר זול מ50$ לשנתיים, ומה ההבדל בין החברות השונות שמציאות דומייניים למכירה.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
היי. אני מנסה להכנס לאתר מסויים והשרת לא תופס. גם כשאני עושה PING - השרת מת. מדי פעם הוא עובד.. כשאני משתמש בפרוקסי הוא עובד. מישהו יכול להצביע על בעיה ?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי בטח שאלו את זה כבר פעם, אבל בחיפוש מהיר לא הצלחתי למצוא תשובה מדוייקת. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית של שני מחשבים. עד כאן הכל טוב, אבל אני לא רוצה לעשות שיתוף אינטרנט משום שאני רוצה שגם כשהמחשב ה"ראשי" כבוי עדיין תהיה למחשב השני גישה לאינטרנט. אני מחובר דרך הכבלים בחיבור קבוע ללא חייגן. עד כמה שאני מבין אז כל מה שצריך בגדול זה לחבר ראוטר אלחוטי למודם, ולחבר כרטיס רשת אלחוטי לכל אחד מהמחשבים שלי. נעזוב רגע בצד את המחשב ה"חדש" ונישאר עם המחשב שהיה מחובר עד עכשיו ישירות למודם. לאחר שאני אתקין בו את הכרטיס האלחוטי, האם הוא מייד ידע לדבר עם הראוטר וימשיך לפעול כמו שהיה קודם ? האם אני צריך משהו נוסף חוץ משני כרטיסי רשת וראוטר ?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום, יש לי קודם כל כמה שאלות.. יש לי אינטרנט 1.5 מגה.. ויש רשת אלחוטית בין 3 מחשבים.. אז השאלה היא האם המהירות של ה-1.5 מגה מחולקת ל-3 המחשבים או שלכל מחשב יש 1.5 מגה??? אם זה מתחלק אז זה באופן שווה??? ועכשיו לביעה.. הביעה היא שההורדות מאוד איטיות.. (15 מתוך 150 בערך) מה הבעיה?איך מסדרים אותה? תגידו זה נכון שלפעמים בהורדות כתוב נגיד שזה מוריד על 130 וזה בעצם מורידעל יותר/פחות??? תודה רבה לעוזרים, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו אלי ברשת חיברתי את המודת ב-USB ואת 2 המחשבים דרך רשת של שתי כרטיסי רשת אצלו ב-local area connection יש איקס אדום והוא רושם לי שהכבל של הרשת כאילו לא מחובר, למרות שהוא כן עקבתי אחרי המדריך ועשיתי את כל מה שהיה אבל אני לא יודע איך לבטל את האיקס הזה תעזרו לי בבקשה תודה, דור לוי
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט במקביל גם דרך הכרטיס רשת הרגיל וגם דרך האלחוטי במקרים הבאים: מקרה א: רשת המאפשרת להתחבר אליה גם באופן רגיל וגם באופן אלחוטי. מקרה ב: שתי רשתות שונות. המטרה היא הגדלת רוחב הפס.
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היום הציעו לי לעזוב את החיבור שלי לadsl בזק ב0.5 מגה ולעבור לכבלים כמעט באותו מחיר ל1.5 מגה ,העניין הוא שאני לא ממש מבין בנושא -האם לדעתכם יש הבדל אמיתי בגלישה במהירויות ? האם השירות בכבלים הוא טוב? מה דעתכם ???
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אני לא יודע מזה החיבור הזה LOCAL AREA CONNECTION 2.....הוא פועל על 30MBPS ..... תודה לכל העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ברשותי מודם Terayon TJ715, אני מחובר לרשת דרך כבלים - בזק בינלאומי ללא חייגן. לאחרונה אני נתקל בהמון תופעות של Low Id באימיול, אחרי חקירה, תחת אפשרויות - חיבורים - Test Ports אני מקבל את המסך הזה: לא חשוב תחת איזה פורט אני מבצע את הבדיקה. חשוב לציין שאיני משתמש בפייראול מותקן או בפייראול מובנה של XP. יש פעמים בהם יש לי High Id אך עדיין, אני רוצה לברר את מקור הבעיה, מדוע הבדיקה של האימיול נכשלת ללא יוצא מן הכלל, האם עוד מישהו שמחובר דרך בזק בינלאומי וכבלים נתקל בתופעה? אני לא יודע עם הקשר מוצק, אך בעבר נתקלתי עם מספר בעיות ב LSP, בהתקנת Google Desktop לדוגמא וגם בתוכנה Xfire היו לי הגבלות שנבאו ככל הנראה מבעיית LSP. עזרה תיהיה ברוכה.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה כרטיסי USB מתקן N (רוצה את המהיר ביותר - אחד שהוא 300 אמיתי). TP-LINK TL-WN821N Belkin F5D8053 TRENDnet TEW-624UB איזה מהם הכי טוב?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני צריך לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים במרחק של 5 מטר עם קיר אחד בדרך. הראוטר צריך לתמוך גם בכבלים וגם בADSL. מה אתם אומרים על זה: כרטיס רשת אלחוטי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_1705_1749&products_id=10532 ראוטר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 תודה למגיבים
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-