עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. תוכלו להמליץ לי על מודם נתב שיוכל לשמש אותי בארץ על תשתית בזק? ראיתי בארץ את KASDA KW5212 ואת ה-D-LINK DSL 6740U, אבל לשניהם לא ראיתי ביקורות טובות מדי. יש בפורום המלצה למכשיר מוצלח? (חשיבות עליונה לאמינות, ובהינתן אמינות - עדיפות למחיר מינימלי כמובן)

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  2. אורח אוהד
    Started by אורח אוהד,

אהלן, אני גולש בכרום, WINDOWS 10, בדיקת מהירות תקינה, 20 לפעמים גם 30 MBIT, אבל הגלישה איטית, אתרים עולים לאט, לפעמים צריכים ריפרש, וידאו בפייסבוק מתחיל לעלות בקטנה ונשאר קפוא... גם וידאו ביוטיוב לא עולה מהר. אין לי מושג מה עושים, למישהו יש כיוון ? המחשב INTEL NUC חדש וחזק, אין עליו SPYWARE ושטויות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by shemia,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר + מודם שיחליף את מה שיש לי כרגע מהספק (תשתית בזק) בנוסף אני צריך שיתמוך בפרוטוקול dot1q, על מנת שאוכל לחלק את הרשת לvlan-ים שונים האם קיים דבר כזה? אשמח להמלצות תודה!

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  4. היי, מישהו הצליח לחבר את המודם Bשל בזק לפייבר של פרטנר? צריך לשהות הגדרות? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by redti,

שלום,התקינו לי לפני כמה ימים רשת אלחוטית בבית ואחי טוען שהרשת האלחוטית סגרה כל מיני PORTS מה שלא מאפשר לנו להמשיך בעסקי הMIRC ;D . זה נכון? אם כן יש דרך לסדר את זה? תודה מראש

6. Started by zavdiel,

מצאתי מדריך ברשת לשידרוג מודם סמסונג - aht e300 לראוטר ונכנסתי לכתובת 10.0.0.2 כ- admin וסיסמא -Bezeqwow לפי ההוראות הורדתי את הקובץ - GN0717.DLF נכנכסתי לאופציה >Admin Privilege-> Code Image Update. וב-browse כיוונתי לקובץ - GN0717.DLF ולאחר מכן לחצתי על upload קיבלתי הודעה לעשות כיבוי למודם ולהדליק מחדש וכך עשיתי, לאחר הפעולה הזו כבר לא יכול להתחבר .ניסיתי גם עם שם המשתמש והסיסמא האישית שלי ו... .....נאדה ! התקשרתי לבזק ואמרו לי לעשות ריסט למודם עצמו וגם לא עוזר ,יש למישהוא עיצה שיכולה לעזור ,להמשיך, או לחזור למצב תחילי .בקיצור, קצת הסתבכתי . המדריך הוא של גל דיסקין ,הייתי מפנה אליו שאלה רק שאני לא מצליח להירשם באתר של פרש . אנא עזרתכם. בתודה .

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by White Raven,

שלום יש לי Modem ALCATEL של speed touch דגם home עכשיו יש לי מס חיבורים מאחור אחד AC - POWER שני חיבור של כרטיס רשת (זה שמחובר להעברת מידע ) עוד אחד לא ידוע שנראה בדיוק אותו הדבר רק בלי מנורה ליד - מעל (זה החיבור המדובר) כניסה של הקו טלפון עכשיו בדקתי באתר שלהם וכתוב שזה ATMF (optional) http://www.speedtouchdsl.com/prodhome.htm כלומר שה לא חיבור הכרחי אבל יש לי אותו ואני רוצה לדעת למה אני יכול להתמש בו ? כתוב את אותו השם גם מאחור ליד הכניסה רק עם המס 25 לא יודע אם זה עוזר תודה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by skp333,

שלום לכולם התקנתי את VMWARE ועליה התקנתי את LINUX SUSE ו-WIN 2003 SERVER אני לא מצליח לעבוד עם התוכנות האלו באינטרנט כי אני לא יודע מה צריך להגדיר, איך אני מגדיר שהאינטרנט יעבוד לי ב-LINUX או ב-WIN שמותקן על VMWARE יש לי מודם פנימי PCI ADSL , תודה!!!

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  9. שלום רב, לצערי הרב אני נתקל בבעיה חמורה ביותר באינטרנט בחודשים האחרונים.. וממש אין לי מושג מה הבעיה... ברשותי חיבור אינטרנט בכבלים (modem RCA) במהירות של 1.5 מגה עם הספק 012. בנוסף האינטרנט מחובר לראוטר של EDIMAX, ה-G... (עם עוד 4 מחשבים) לאחרונה אני נתקל בבעיה של לאגים ותקיעות תקשורת חמורים עם האינטרנט ! וישנם מספר גומרים שבדקתי... תחילה חשבתי שהבעיות החלו מאז שהעבירו את הנקודה של הכבלים... אבל הכבלים אמרו שהם עשו מעקב והם רואים שהכל תקין... לאחר מכן חשבתי אולי מדובר ב012.. אבל הם מהירו להגיד לי שזה ספיי ווארים... עכשיו הם אמרו לבדוק איזה פרוססים רצים לי ובדקתי וזה מה שרץ לי אקטיבי באינטרנט שרק MSN ותוכנת ונטרילו פותחים Active Connections Proto Local Address Foreig…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  10. יש לי עכשיו מחשב בחדר של אח שלי ויש בו כרטיס רשת (שמתחבר למודם של ADSL) ובמחשב החדש יהיה כרטיס רשת מובנה בלוח עכשיו מה עוד צריך לקנות (אני מעדיף לעשות את זה בהזמנה אחת) כדי שיתאפשר לי לבנות רשת?

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  11. שלום לכולם, רציתי לדעת כיצד ניתן להתחבר לאינטרנט היום ממחשב נייד. אני מכיר 3 דרכים אבל לא יודע איך לבצע את ההתחברות ומה אני צריך א. WI-FI ב. BLUETOOTH ג. חיבור דרך רשת סללורית? לא בטוח שקיים דבר כזה אבל אשמח אם תסבירו לי שזה קיים ומה צריך לעשות. רציתי לדעת על הדרכים האלו או בכלל מה האופציות להתחברות לרשת אינטרנט באלחוט, איך עושים את זה ומה צריך לשם כך. תודה !

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by ToM_cm,

אנשים לחבר שלי יש אינטרנט של WOW עכשיו אנחנו משחקים מנג'ר ואנחנו רוצים גם לשחק ברשת עכשיו אני לא יכול לחבר אותי אלי מכיוון שיש לי ראוטר של 3COM והוא חוסם לי אפשרויות כאלה (מי שיודע איך לסדר אני חייב לו טובה של החיים) עכשיו לו יש גם מודם מחובר ישירות למחשב וגם יש לו אייפי משתנע מדוע הוא אינו יכול לארח אותי?! בנוסף לזה יש לו פיירול במחשב אבל הוא אינו פועל כלומר על DISBLAED מישהו יודע אולי איך לסדר? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by edi,

מהם הגדרות האבטחה הנכונות לשיתוף תיקייה בודדת במחשב השרת(שהוא גם משתף האינטרנט - XP PRO) עם הקליינט (WIN98 מהדורה 1) האם זה יהיה נכון יותר לעשות זאת דרך MICROSOFT NETWORKING ?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by alexrta,

שלום לכוווווולם! יש לי כבלים של 012 וערוצי זהב חבילת ה-750 אבל בימים האחרונים התעוררה אצלי בעייה של מהירות הורדה ברוב באתרים אני לא מצליח להוריד מעל 50. התקשרתי לתמיכה של 012 והם עשו לי בדיקת מהירות ע" כך ששלחו אותי להוריד דברים מהאתר של מייקרוסופט ונווידיה ומשם המהירות מצויינת אבל מרוב האתרים אני פשוט מוריד לאט לדוגמה בעבר הורדתי מהאתר הזה בלי בעייה על 90KBS אבל עכשיו אני מגיע בקושי ל-50 וגם כשאני מוריד ממירק מבוטים שבעבר הורדתי על 90 עכשיו אני מוריד בקושי על 40! בבקשה תעזרו :-[ :-[ :-[ תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  15. עשיתי סריקה ראשונה (דרך אגב יש לי ADAWARE) והוא מצא כמה דברים אבל אני לא יודע אם אני יכול לסדר את מה שהוא מצא בביטחה או שלא? ודרך אגב הייתי שמח להסבר על כל מה שהוא מצא לי , תודה ;D

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  16. Started by oren,

שלום לכם, ברשותי מחשב נייד שדורש פירמוט והתקנה מחדש של Windows 98 ושאר תוכנות, את הכל אני מתקין מ-CD's כמובן. הבעיה היא, שכונן התקליטורים בנייד, לא תקין, לכן רציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותו ברשת אל המחשב הנייח שלי ולהשתמש ב-CD-Rom של המחשב הנייח על המחשב הנייד דרך הרשת. כמובן שאני צריך את זה במצב Dos כאשר המחשב הנייד ריק לגמרי. רציתי לדעת אם הדבר אפשרי. תודה.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by danik,

שלום... יש לי 2 מחשבים עם מערכת הפעלה 2000 RPO אני מחובר לאינטרנט ADSL דרך מודם ALCATEL שחור מצאתי ברשת מדריך פריצה למודם... והישתמשתי בו ... עכשיו 2 המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך SWITCH של EDIMAX בלי חייגן.... מה אני צריך לעשות ששני המחשבים היו ברשת? שאני יוכל לראות את הכוננים של המחשב השני והפוך? והעברת מידע בניהם.... תודה מראש....!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  18. יש לי מודם Alcatel SpeedTouch ופרצתי אותו ל Pro, יש לי חלונות Xp, ומאז שפרצתי אותו כאשר אני מפעיל את החמור לא משנה איזו גירסה של החמור אני לא יכול לגלוש באינטרנט בכלל! הFirewall של Xp לא מופעל ואין לי תוכנות Firewall אחרות, גם כן פתחתי את כל הפורטים של החמור במודם עצמו דרך Nat! איך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  19. אני יודע שיש כל מיני טכניקות לחיפוש, למשל, אם מוסיפים גרשיים אז זה מחפש את הביטוי המדוייק. כוכבית=כל תו. היכן יש רשימה של HOTKEYS כאלה?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  20. קניתי את המחשב הזה ----->>> http://netex.msn.co.il/FlashFrame.asp?answerflag=1&Surl=http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=3002&uid=198&Fromflash=0&SourceID=0 עכשיו מה זה בדיוק WiFi 802.11B/G Wireless עכשיו אל תגידו לי כרטיס רשת אלחוטי איך אני משתמש בו לחיבור אינטרנט שמעתי שיש במרכז העיר בירושלים יש משהו שקשור לזה אני יודיע תעזרו לי כי אני לא מבין בזה כלום

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by siin,

הגדרתי בשני מחשבים שיתוף ברשת (לא עזר לא רואה אחד את השני), עכשיו איך מסירים את זה? > שני המערכות הן WINXP

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by assaf12,

השחלתי היום בקיר כבל ואני לא מקבל חיבור טוב לרשת דרכו, הכבל דיי ארוך - 27 מטר זה משנה אם החוט עשוי מאלומיניום או נחושת בפנים?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  23. אנשים אני צריך מכם המלצות על נתב שגם יחייג (או יחייג דרך אלקטל רגיל) וגם יהיה אלחוטי בנוסף שאלה קטנה מה ההבדל בין AC ל נתב אלחוטי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  24. קניתי אותו ליפניי יומיים ומישום מה לא לא ניראה לי האם אני צודק לעומת זאת ניראה לי להחליף ללא תוספת ל TRENDnet החדש בשיטת g יחד עם כרטיס רשת USB שלהם אשמח לקבל דעה בעיניין

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by modgod,

אני מעוניין בחבילת אינטרנט של WOW, שתהיה הכי זולה (וכמובן הכי איטי). יש לי כבר כבלים 1.5MB בבית, אבל אני מעוניין לעשות גם חשבון אינטרנט נוסף ב-ADSL שישמש לשיתוף קבצים בתוכנה BITORRENT. הלכתי לאתרים של הספקים, אבל המחירים שם ממש מבלבלים, לא כותבים שם אם במחיר כלול גם התשלום לבזק. לא איכפת לי שזאת תהיה החבילה של ה-256K, העיקר שהחבילה תהיה הכי זולה. ובבקשה אל תתחילו להגיד לי להתקשר לספקים ולברר, אם הטלפון לא היה מנותק אז הייתי מתקשר בעצמי.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים