רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון האינטרנט ממש זוועה החיבור הוא 2.5 בבזקבינלאומי (ממתי העלו לכלום את האפלואד?) עכשיו סתם השתעממתי לי והנה התוצאה : Tracing route to [url]www.bezeqint.net[/url] [212.179.95.92] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms SpeedTouch.lan [10.0.0.138] 2 54 ms 132 ms 42 ms bzq-88-154-4-1.red.bezeqint.net 88.154.4.1] 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 16 ms 60 ms 21 ms bzq-219-189-2.cablep.bezeqint.net [62.219.189.2] 6 102 ms 15 ms 12 ms bzq-114-147-222.static.bezeqint.net [192.114.147 .222] 7 13 ms 13 ms 18 ms bzq-179-95-92.static.bezeqint.net [212.179.95.92 ] Trace complete. Tracing ro…
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני לא יודע עם הבעיה היא לפורום הזה , או לאחד אחר, אבל עם לא , אז תגידו , בכל מקרה ,הבעיה היא שאני מוריד מאימיול , ויש לי LOWid , בדקתי אלף פעמים , והבעיה היא הראוטר (משהו של alcatel ) , אני צריך ממישהו עם יש מדריך לפתיחת פורטים , שיוריד מהר יותר
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי בשביל האימיול ועוד כמה תוכנות כי יש להם מזהה נמוך אז אני יביא לכם תמונה מהגדרות הנתב ותאמרו לי איך אני פותח לדוגמה את הפורטים של האימיול... נווווווווו תנסו לעזור לי בבקשה זה דחוף :-\ הנה תמונות נוספות : דרך אגב הנתב שלי הוא של חברת ST LAB והמודם שמחובר אליו הוא B FOCUS 312+ [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי Firewall של nvidia , אני שם אותו על מצב ברירת מחדל שזה בינוני במצב הזה הדפדן עובד בסדר בלי בעיות איך שאני מעלה את ה- emule כל התעבורה נעצרת , גם ה- emule תקוע , וגם web איך שאני משבית ה- firewall של nv ונשאר רק עם ה- fw של windows ה- emule טס וגם יש לי web האם הבעיה מוכרת? אני חושב שלא כדאי להסתפק ב- fw של windows כי הוא לא דו כיווני , הוא לא יכול לחסום מידע שיוצא החוצה אם אין פתרון עם ה- fw של NV אשמח לקבל הצעות נוספות של fw - ים אחרים שאתם מכירים שעובדים טוב עם emule
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת בייתית ורציתי לדעת האם ה-Lease על ה-IP מתחדש מעצמו או שצריך לעשות reconnect או repair? תודה.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים בבית, שלכל מחשב מחובר מודם. רציתי לדעת האם אני יכול ליצור ביניהם רשת ע"מ לשתם קבצים ומדפסת לדוגמא. האם זה אפשרי? יש לי כבל רשת מוצלב שעובר בינייהם, מהם ההגדרות? אין לי צורך בשיתוף אינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לנתב מחוברים 3 מחשבים קווית ועוד 2 אלחוטית. לאחרונה המחשבים המחוברים קווית מתנתקים לעיתים מהרשת ונכנסים למצב קישוריות מוגבלת. בחיבור אלחוטי אין בעיות. מה יכולה להיות הסיבה והאם זה מעיד על תקלה בנתב עצמו ?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מדריך להתחברות ולניהול של PIX 506E של CISCO. האם כדאי להתעסק עם זה ? אני רוצה לשנות רק הרשאות כניסה למשתמשים מבחוץ ( VPN ) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף.... הPSN שלי במשחקים משתגע. פעם עובד לי משחקים ברשת, פעם לא או שזה חצי עובד חצי עובד = ניתוקים כל הזמן, בקושי מצליח להיתחבר... ויש לאגים. יש ממש קצת פעמים שזה באמת עובד בלי בעיות. אני ספק 012 תשתית HOT על 5 מגה אינטרנט... עכשיו אין לי ראוטר, אין לי פיירוול, הסוני מחובר אל הHUB. הHUB מחובר למחשב שלי המחשב שלי מחובר למודם. עוד שני מחשבים מחוברים לHUB קח שהמחשב שלי פועל כמו ראוטר. עכשיו ששאלתי בפורום הרשמי של סוני, אמרו לי שאני צריך לשנות את צורת סידור האינטרנט לפחות מסובכת, אבל תכלס זה שטויות. עכשיו תגידו, יש איזה משהו שאני יכול לעשות אם הספק או הגדרה מסויימת שהPSN יפעל לי חלק? כי הבעיות האלה משגעות אותי! ורק שתידעו שכל שאר הדברים פועלים מצויין, האינטרנט …
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
בבית שלי יש ראוטר עם רשת אלחוטית (2 מחשבים מחוברים אליה חוץ משלי) וקניתי מחשב חדש שאני צריך לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. הבנתי שעדיף לא USB אלא כזה שנכנס ללוח אם. השאלה שלי היא איזה כרטיס רשת לקנות ועל איזה פרמטרים להסתכל תודה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שאני לא רוצה שתתחבר לאינטרנט בכלל.. ניסיתי להוסיף את קובץ הEXE שדרכו אני פותח את התוכנה לחסימה בfirewall אבל זה לא עובד.. כנראה שהקשר נוצר דרך קובץ אחר שהותקן.. איך אני יכול לבדוק איזה קובץ זה ולחסום לו את החיבור?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב אלחוטי של 3COM וטלפון אלחוטי של UNIDEN שפועל ב2.4 GHZ. כל פעם שמשתמשים בטלפון הרשת נופלת, ז"א המחשב לא מוצא רשת. יש לזה פתרון?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
איזה ראוטר מומלץ? ראיתי כמה וכמה דגמים פופולרים של 3-com ו-dlink אבל אני לא בטוח מה אני צריך בדיוק. האם 54mb מספיק או שכדאי לקנות 108mb? יש עוד פרמטרים חשובים שכדאי להתעקש עליהם בבחירת הראוטר? הכוונה להחזיק רשת של 3-4 מחשבים עם חיבור של 1.5 ואולי נרחיב אותו באותה הזדמנות ל-2.5. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
עלה הצורך להקים רשת קטנה בחיבור 1394, משום מה הכרטיס לא מופיע ככרטיס רשת כמו בוינדוס XP, איך אני מחזיר את האופציה ?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי רשת מקומית עם 5 מחשבים, אני רוצה לדעת אם שייך להגדיר שתיקיות מסויימות משותפות, ע"פ בחירתי יוכלו לצפות בהם רק 2 מחשבים מתוך ה-5? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה קצת מסובכת אני מקווה שלמשהו יש פתרון! יש לי לפטפופ עם ווינדוס ויסטה אני מתחבר לאינטרנט דרך wireless אני רוצה שיהיה לי Ip קבוע למחשב אבל כאשר אני קובע כתובת קבועה ויוצא מהבית ומחבר לרשת אחרת אני צריך לבטל אותה וככה שוב ושוב יש לי תוכנות שאני חייב שיהיה כתובת קבועה בגלל הפורטים אם למשהו יש איזה פתרון יצירתי אני יודה לו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
יש לי נתב שך edimax דגם br-6524n ואני רוצה לעשות PORT FORWARDING מישהו יכול להגיד לי איך?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אינטרנט מהיר 30 מגה של הוט. החיבור שלי הוא אלחוטי. באתרים שבודקים לי מהירות הורדה זה נראה שהכל תקין. אבל שאני מוריד קובץ טורנט באמצעות תוכנת יוטורנט הוא מוריד לי על 100KB בממוצע!! למה זה קורה???? אני אמור להוריד על איזה לפחות 2MB מהירות. אודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לקאזהה, זה קודם התחבר, אבל עכשיו זה נשאר במצב "מתחבר". גם באימיול זה עושה את זה. זה קשור? מה לעשות? כבר הורדתי ועשיתי אינסטול מחדש, לא עזר בגרוש. נראה לי שזה קשור בזה שאיזה פורט חסום אצלי. אין לי פיירוול. [glow=blue,2,300]WTF?[/glow] היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
במשחק TACTICAL OPS אני תמיד הייתי מקבל פינגים נמוכים. אתמול פתאום קיבלתי גבוהים. ניסיתי לעשות RESET למודם ולמחשב וחיברתי שוב את כל הכבלים ועשיתי בדיקת מהירות. מה יכולה להיות הבעיה? אולי כבל הרשת דפוק? ועוד בעיה: במשחק, יש רשימה של שרתים שאליהם אפשר להכנס. לאחר התקנה של VISTA (אולי זה לא בגלל זה.. לא יודע) אני מקבל את הרשימה לאחר כ 5 דקות ובמערכת הקודמת(WINXP שוב אני לא יודע אם זה קשור) הייתי מקבל את הרשימה ב5 שניות! מה עושים? אולי משהו לא טוב? יש לציין שהייתי מתחבר תמיד בחייגן של 012 אך עכשיו בVISTA אין חייגן. אולי לא הגדרתי את ההגדרות טוב? (שוב, בדיקת מהירות סבבה וגם אימיול עובד טוב...) עזרה בבקשה. :'(
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי מודם של כבלים Terayon 715. למודם יש יציאת רשת ויציאה נוספת של USB. האם אני יכול לחבר את המודם ל-2 מחשבים כך שמחשב אחד יהיה מחובר למודם דרך כרטיס הרשת ומחשב שני יהיה מחובר למודם דרך USB ?
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי רשת ביתית בת 3 מחשבים. אני מחפש תוכנה באמצעותה אוכל לשלוט על נפח התעבורה של האינטרנט בכל אחד מהמחשבים. אני ממש לא מומחה לכן אני מחפש תוכנה נוחה שתראה לי בתצוגה הברורה ביותר האפשרית את שלושת המחשבים ברשת ואפשרות להגביל כל אחד בפשטות, ממש רק עם האפשרויות הבסיסיות. אם הת'רד לא מתאים לפה, אשמח אם תפנו את תשומת ליבי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים טובים ומקצועיים שיבדקו אם יש לי פירצות אבטחה במחשב ואם הפיירוול שלי מתפקד כראוי אנא אני מחפש אתרים מקצועיים
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכלום אני רוצה להכין צלחת WIFI שמשפרת את הקליטה אבל אני חייב לדעת האם זה באמת אמיתי ועוזר זה המדריך http://www.upim.co.il/t1328/ אם תסתכלו במדריך תראו שאני סך הכל מחבר לו מעמד.. זה לא שאני מחבר את ה"כלי אידוי" לאנטנה של הWIFI אז השאלה שלי האם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה של הWIFI אם אני יכין לפי המדריך הנ"ל? כי אני פשוט לא רואה שום מגע בין האנטנה של הWIFI ל"כלי אידוי". שימו לב שבסוף כותב המדריך אומר שמאין קליטה קפץ לו ל72% אבל לי זה נראה שפשוט בגלל שהוא תלה את הWIFI בחוץ זה נהיה לו ככה... מישהו יודע האם זה יעזור והאם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-