רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה בבחירת כרטיס רשת אלוחטי: אני עומד לקנות מחשב ויש לי בבית (2 קומות) תשתית HOT וספק NETVISION במהירות 2.5 מגה. יש לי ראוטר של EDIMAX BR-6524N ואני רוצה את עזרתכם בבחירה של כרטיס רשת איכותי. חשוב שיהיה בתוך המחשב ולא חיצוני (USB). תודה .
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טוב. לאח שלי יש בעיה כזאת... כשהוא מתחבר לוויירלס במשרד הוא חייב לעבור דרך שרת פרוקסי. ואילו כשהוא גולש דרך סתם רשת (אתם יודעים... נפוץ... בתי קפה בבית וכאלא..) הוא לא צריך לעבור דרך פרוקסי.... עכשיו הבעיה היא באינטרנט אקספלורר (להחליף דפדפן זה לא אופציה בשביל אחי...) במשרד הconnections מכוון להתחבר דרך פרוקסי... ככה שכשהוא בא לבית הוא חייב לבטל את זה... איך אני מסדר ככה שכשהוא מתחבר בעבודה הוא יתחבר לפרוקסי ובבית בלי? והשאלה השניה שלי היא איך אני מסדר שהראוטר שלי (WRT54GL) יעבוד בלי מודם (החיבור הוא בכבלים MPLS)...אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מעונין להקים רשת אלחוטית אני מתכוון לקנות את הנתב Edimax 6524N אני צריך המלצה על כרטיס רשת (pci) למחשב נייח וכמובן האם עדיף בתקן N או G
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מאייבורי מחשבים את הכרטיס רשת האלחוטית הזאת: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4494&CatCode=60 אם אני מחבר את הכרטיס הזה למחשב שלי אז זה מריץ לי ישאר את התוכנה של הWIFI ? או שאני צריך להוריד את התוכנה או שזה בא עם הדיסק... אני צריך מידע בנושא הזה של הכרטיס רשת האלחוטית הזאת עם חיבור של USB.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
חברה HELP לא עובד לי האימיול אחרי שהתקנתי ראוטר הראוטר מסוג DI-604 צריך עזרה...
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לא מבין בזה כלוםתביאו כמה המלצות צריך לתשתית של הוט
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מעוניין בחבילת אינטרנט של WOW, שתהיה הכי זולה (וכמובן הכי איטי). יש לי כבר כבלים 1.5MB בבית, אבל אני מעוניין לעשות גם חשבון אינטרנט נוסף ב-ADSL שישמש לשיתוף קבצים בתוכנה BITORRENT. הלכתי לאתרים של הספקים, אבל המחירים שם ממש מבלבלים, לא כותבים שם אם במחיר כלול גם התשלום לבזק. לא איכפת לי שזאת תהיה החבילה של ה-256K, העיקר שהחבילה תהיה הכי זולה. ובבקשה אל תתחילו להגיד לי להתקשר לספקים ולברר, אם הטלפון לא היה מנותק אז הייתי מתקשר בעצמי.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי (אפילו בתשלום) לעשות משהו כמו התיקיות שיתוף של המסנג'ר רק דרך שרת כלומר שתהיה לי ממש כמו תיקיה ברשת שבה אני יוכל לשים דברים ואח"כ להיכנס אליה ממחשב אחר ולהוריד אותם שמה או להוסיף ממחשב אחר קבצים אני צריך פשוט תיקיה אחת שתהיה קיימת על שרת כלשהו, מקווה שהבנתם מישהו יודע איפה אפשר למצוא דבר כזה? (אפילו בתשלום) עדיף ממקום ישראלי
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב מסוג של Linksys WRT150N. אודה לכם מאוד באם אוכל לקבל מדע על תצורה נכונה של הנתב לפתיחת פורט ב-uTorrent . אני עובד עם Windows Vista Premium SP1 ו-IE7 . חומת האש: Online Armor. בתודה מראש zsmi
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
כבר חצי שעה שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (משתמש בלפטופ+נטסטיק) נבדק בלפטופ ובמחשב הנייח בשתיהם הוא נתקע ב-looking up למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי כמה שאלות חשובות אני מריץ בדיקה ביוטורנט וכל הזמן אומר לי result : port is not open עם חץ צהוב פתחתי את הפורט בנתב הכל נכון ועשיתי פתיחה גם בפיירוול של הווינדוס ועדיין אותו דבר נותן לי חץ צהוב... אני רוצה להוריד בפול מהירות ואני לא רוצה שיהיו דברים חסומים ... מה אני אמור לעשות? אין לי תוכנה של פיירוול רק אנטי וירוס של אווירה.. יש לי נתב של בזק DLINK 6740U G2 בבקשה חברים תעזרו לי ...
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
התחברתי אינטרנט דרך כבלים. (HOT) מה אני צריך לעשות כדי להתחבר לכבל הראשי ולקלוט ערוץ 1 ו2 ( כמובן ללא תשלום)
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני לא יודע מזה החיבור הזה LOCAL AREA CONNECTION 2.....הוא פועל על 30MBPS ..... תודה לכל העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טוב, אחרי שניסיתי לחפש לבד נתב מומלץ לדרישותי השתגעתי כבר אז אני שואל כאן. אני מחפש נתב רשת אלחוטי מומלץ עד 400 שקל, המטרה כעיקרון לחבר מחשב לרשת שנמצא במרכז הבית - מטרת המחשב היא גלישה באינטרנט בלבד, אז הנתב מומלץ שיהיה סביר לא רציני במיוחד, אבל שיספק ת'סחורה, בלי ניתוקים או שטויות כאלו. הבנתי שיש נתבים אלחוטי שאין להם כפתור כיבוי, אז אצלי זה דיי חשוב חח.. תודה מראש.... עריכה: עברתי על החומר שלכם כאן, כל הכבוד על השקעה, עכשיו שאלה מבין 3 הנתבים האלו על איזה נתבים אתם ממליצים לשימוש שלי: Edimax 6204wg Linksys WRT54GL Compex NP27G תודה שוב =]
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
חיברתי בין שני המחשבים שלי בבית כבל רשת והגדרתי לכל אחד מהמחשבים את הרשת. ביטלתי את החומת אש של הרשת וכו' ובכל אופן הוא רושם לי בכל אחד מהמחשבים: קישוריות מוגבלת או חסרה. עכשיו זה לא רק בעיה אצלי במחשב אלא כל אחד שאני מדבר איתו אמר לי שזה קרה לו ואף אחד לא יודע לפתור את זה. בגלל זה אני לא יכול לשחק ברשת אחד נגד השני וכו' יש לי windows xp sp3 תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קניתי לפטופ של דל, XPS 1330M, והוא הגיע עם מודם סלולרי פנימי, שככל הנראה עובד רק עם חברת VERIZON האמריקאית. כדי להשתמש בו אני צריך להתקשר אליהם, להפעיל את זה (ע"י הצטרפות לתוכנית כלשהי שלהם), ולגלוש דרכם. השאלה שלי, היא האם אפשר לפתוח את המודם הזה שיפעל גם דרך מפעילות אחרות, בארץ למשל. המודל של המודם, לפי מה שהצלחתי למצוא, הוא: Dell Wireless 5720 VZW Mobile Broadband (EVDO Rev-A) תודה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אז ככה, פתחתי פורט בהוט אבל שאני הולך לבדוק את החיבור לפורט נראה שזה timeout יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני צריך לקנות לעצמי ראוטר עד 300 ש"ח. הדרישות הן שיהיו בו לפחות יציאות ל-3 מחשבים (יותר יהיה מבורך) ושאני אוכל להגדיר לו פורטים שהוא יפתח כמו למשל הפורטים של האימיול וכו'.
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני מחובר דרך חיבור ללא חייגן HOT+ BB . עכשיו אם אני מחייג על החיבור VPN לחשבון גיימר BB אני מקבל תעדוף ותעבורה הרבה יותר טובים - פינגים כנ"ל . אם אני יחייג VPN על החיבור ללא חייגן , לספקית אחרת שמספקת שירותי VPN בחו"ל , האם הפינגים שלי יקוצרו ? האם זה ישנה משהו? מה זה בעצם יעשה ? איך זה עובד? תודה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה כרטיסי USB מתקן N (רוצה את המהיר ביותר - אחד שהוא 300 אמיתי). TP-LINK TL-WN821N Belkin F5D8053 TRENDnet TEW-624UB איזה מהם הכי טוב?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר לכבלים לא יקר אבל שיהיה טוב...הכוונה שלא יהיו ניתוקים כשעובד יחד עם אימיול ושיודע לחלק רוחב פס..
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם! לקראת המעבר מADSL לכבלים, הגיע הזמן לעדכן את הנתב - WRT54GL. הסיבה לכך היא שצוין כאן בפורום שהקושחה שהשתמשתי בה עד עכשיו (DD-WRT) לא תומכת בפרוטוקול L2TP של הכבלים. אם כך שאלתי היא איזו קושחת צד שלישי אחרת כדאי להוריד? האם באמת יש הבדלים משמעותיים ביניהן לבין עצמן או לבין הקושחה המקורית?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחבר ל-סלקום TV. מכיוון שהם על תשתית של בזק, ויש כמה שקעים של בזק בבית, אני מניח שיהיה קל לחבר כמה ממירים בחדרים שונים. האם אני יכול, מכל ממיר, להוציא אינטרנט קווי או שרק מהממיר הראשי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי ADSL 2MB דרך בזק בינלאומי ואני התקנתי SP2 ולפני ההתקנה תוכנות השיתוף הורידו לי 200 +- ואחרי ההתקנה של SP2 קצב ההורדה ירד ל 70 גג יש משהו לעשות.. נ.ב פתחתי את כול הפורטים של תוכנות השיתוף ב FIREWALL של ה SP2
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לבקש את עזרתכם בפתרון בעייה. אני מחפש תוכנה/ישום שיאפשרו לי לשלוח כמות של כ8000 מיילים לרישמת חברים/לקחות על בסיס קבוע. מנסיון מר עם התהליך אני מחפש תוכנה שתאפשר משלוח ללא קריסה. מעקב אחרי המיילים שנפתחו. אלו שלא הגיעו. יכולת לדווח על תיבות שנחסמו. והצגת דוח סטטיטקה כללי. ידוע לי שיש תוכנות מובונות וחברות שמספקות שירותים כאלה. יש למישהו המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-