עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לרשום בו את שאלותיי. יש לי במחשב מודם שמחובר גם לטלפון רגיל. האם אפשרי לחייג באמצעות המודם, לדבר אל הצד השני דרך מיקרופון המחובר לי במחשב ולשמוע את הצד השני באמצעות הרמקולים המחוברים לי למחשב ?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  2. יש לי 2 מחשבים שמחוברים דרך נתב+מודם באופן קווי. מה שאני מחפש זו תוכנה שתוכל לשלוט במהירות גלישה\הורדה לשני מחשבים בצורה שונה,לדוגמא: אני מחובר במהירות 2.5 מגה ואני מעוניין לגלוש במהירות 2 מגה והמחשב השני בחצי מגה,יש אפשרות בכלל? ואם כן ,אני מעדיף את התוכנה הכי קלה ופשוטה לייישום ,או מדריך אם יש. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. Started by KoM,

היום שמתי לב לבעייה מוזרה בהעתקת קבצים אצלי, בזמן שאני מעתיק את הקבצים ולא נוגע בכלום הכל מעתיק כרגיל וסבבה, ברגע שאני פותח משהו שמתקשר עם האינטרנט, בדרך כלל IE ונכנס לאתר בזמן ההעתקה אני מקבל את ההודעה הבאה וההעתקה קורסת... יש לציין שניסיתי להחליף סוויצ'... הנה ההודעה המדוברת, הדבר קורה רק במחשב אחד ברשת ורק ממנו למחשב אחר עד כמה ששמתי לב... אשמח לעזרה... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  4. יש לי בבית נתב אלחוטי WRT54GL של Linksys. נתנו לי בחנות כרטיס רשת WUSB54GC אבל הוא לא קלט טוב (לכל היותר 29% והוא התנתק הרבה פעמים) הכרטיס רשת רחוק בערך 10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע. אני רוצה כרטיס רשת שיוכל לקלוט יותר טוב את הנתב. אפשר המלצה? אני מעדיף USB אגב כי המחשב פונה אל הקיר והבנתי שעם USB על השולחן תהיה קליטה טובה יותר מאשר עם PCI

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  5. חיפשתי וחיפשתי [אני מאזור המרכז...אני רוצה אם אפשר חנויות בראשון לציון] אין במלאי [היחיד שיש במלאי זה בפ"ת..] האם יש משהו אחר מומלץ באותו מחיר/זול יותר? או שליסוע לפ"ת ולקנות את זה שיש?

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by MiOB,

שלום לכולם! התקנתי היום את הנתב האלחוטי (WRT54G), ושני המחשבים מצליחים לגלוש. בבואי להגדיר רשת ביתית, אני חושב שפקששתי. קודם כל, התחלתי בכך שבכול מחשב הרצתי את אשף "הגדרת רשת ביתית" של חלונות, ושם בחרתי ב-"מחשב זה מתחבר דרך שער ביתי או דרך מחשב אחר ברשת שלי". איכשהו, מבלי לדעת יותר מידי מה אני עושה, הצלחתי להגדיר את הכול, וכרגע אני רואה ב-"מיקומי הרשת שלי --> הצג מחשבים בקבוצת העבודה" את המחשב שלי ואת המחשב של אחי. כשאני נכנס לכול מחשב, אני רואה את כול מה שמוגדר כמשותף. עד כאן הכול טוב. (ובכל זאת, האם כך מגדירים בכלל שיתוף ביתי עם נתב אלחוטי? ) אבל, הבנתי שבעצם כול אחד יכול להתחבר לרשת שלי, כלומר, לקבוצת העבודה שלי. נכון? כלומר, כול אחד שיגדיר את עצמו כבקבוצת העב…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  7. Started by dj shay 30010,

היתי תמיד מחבר 2 מחשבים אחד לשני בכבל רשת נותן אותו קבוצת עבודה IP לכל אחד יש רשת בינהם אבל אין אני עושה את זה עם 2 כרטיסי WIFI בלי ראוטר

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  8. Started by MDK,

היי חבר'ה כרגע יש לי שני קווי בזק (ואני מנוי בhot בטלויזיה ובadsl 1.5)- האחד רחוק מהמחשב והשני קרוב אחד מקוי הטלפון משמש כקו לאינטרנט (בקומה הראשונה) וכטלפקס (בקומה השנייה) שאלתי היא מה עדיף במקרה שלי - טלפון Hot או טלפון 072 (012). הכי חשוב לי שזה לא יפגע ברוחב פס שלי ב(emule וכו'), וגם שאני אוכל לדבר בכל טווח בבית ושאוכל לחבר את הטלפקס למעלה לקו (למרות שלא נמצא בקרבת מחשב). כמו כן, חשוב לי שאני לא אהיה חייב להיות מחובר לאינטרנט\מחשב דלוק מבחינת מחיר, 012 מציעים ב99 שקל אינטרנט 1.5 + קו 072 + 2000 דקות מתנה, בדומה להוט שמציעים ב59 שקל את ה2000 דקות בקו שלהם.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  9. אוקיי, אני חושב עכשיו להזמין רשת אלחוטית מחברת בזק בינלאומי אבא שלי אומר שהרשת לא תעשה באגים ותתקלקל מהר אני אמרתי שהרשת יציבה בדיוק כמו רשת עם כבל ושבזק בינלאומי יתנו לנו משהו איכותי. עכשיו השאלה, מי לפי הנסיון שצברתם עם צודק? מחכה ומצפה לתשובה דניאל

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by shlomom,

יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM (ראו במפרט), שני מחשבים מחוברים אחד עם כרטיס PCI של EDIMAX ואחד עם USB של 3COM. בנוסף נייד עם כרטיס פנימי. יש לי בעיה במחשב הראשי, זה עם כרטיס ה PCI שפעם פעמיים ביום בשעות הערב המאוחרות וגם לפעמים בבוקר הוא נתקע עם האינטרנט וכל הפעילות הופכת לאיטית ובלתי ניסבלת עד חוסר תגובה. פעם חשבתי שזה מהפרעות טלפו DECT אבל ניטרלתי את ההפרעה וזה לא עזר, חשבתי שזה מהראוטר אבל לאחר איפוס (הוצאה מהחשמל של ראוטר ומודם כבלים) המצב נשאר קשה. היום החלטתי להפסיק להתעצל וכשזה קרה (ממש עכשיו) התחלתי לבצע PING -T מהמחשב לראוטר (192.168.1.1) וגיליתי שכמעט כל הנסיונות נופלים ואלה שמצליחים לא ממש בזמן טוב - עשרות מילישניות. רצתי לנייד והדלקתי והרצתי במקביל גם חלון PING -T…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ושניהם יעבדו בו זמנית ??. אין לי שום ידע ברשתות ובחיבורי אינטרנט הידע שלי בתחום זה מינימלי לחלוטין. יש לי בבית שני קווי אינטרנט בשני חדרים שונים בבית שמידי פעם הייתי מעביר את אותו המחשב לחדר אחר וגולש. קניתי כרגע עוד מחשב האם אני פשוט שם אותו בחדר עם קו אינטרנט וקונה מודם והוא יתחבר לאינטרנט גם שהמחשב הראשון מחובר לאינטרנט ?? ואם כן איך זה ישפיע על רוחב הפס אם בכלל ? ( יש לי מגה וחצי - מחובר דרך הכבלים הוט )

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by dd7,

1. יש לי מחשב נייד עם רשת אלחוטית איך אני מזהה אותו.? אחרי שהתקנתי דרייברים 2. אחרי שהגדרתי במשחק רשת קרייט גיים איך מחשבים אחרים בבית נכנסים אליי?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  13. המדריך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 האם זה יעבוד גם בצורה הבאה: מחשב "שרת" מחובר לאינטרנט -מודם לכרטיס רשת(עם חייגן)+כרטיס רשת אלחוטי. מחשב "לקוח" כרטיס רשת אלחוטי. אני מנסה להגדיר רשת אלחוטית(לא אד-הוק) בין נייח עם כרטיס רשת אלחוטי לנייד עם כרטיס אלחוטי.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. הקמת רשת אלחוטית ברשת מבוססת נתב (Infrastructure) ואבטחתה מאחר שיש שאלות ובקשות רבות בנוגע לרשתות אלחוטיות, החלטתי לכתוב את הת'ראד הזה שיתן מענה בסיסי בנוגע להקמת רשת אלחוטית, כאשר יש לכם כרטיס רשת אלחוטי וראוטר, ואתם מריצים WIN XP (המדריך יכול לעזור גם לגביי מערכות הפעלה אחרות). כמו כן הת'ראד יתן מידע מקיף על אבטחת הרשת האלחוטית ברמות שונות. המדריך מסביר כיצד להגדיר רשת אלחוטית במחשב הלקוח עם כרטיס הרשת האלחוטי בעזרת ווינדוס XP. יש לציין שרוב הכרטיסים מסופקים עם דרייבר משלהם שמאפשר להתחבר לרשת דרכו המדריך הזה יעזור גם במקרה הזה, אבל לא באופן ישיר. דרך אגב - אם קים דרייבר שמנהל את כרטיס הרשת האלחוטי - לדעתי עדיף להשתמש בו ולא באשף WZC של ווינדוס לחיבורים אלחוטיים…

• 6 תגובות
    • 32k צפיות
  15. Started by Skippy,

שלום לכולם יש לי ראוטר של 3com מחשב אחד מחובר ישיר ושני מחשבים מחוברים אליו ברשת אלחוטית מחשב אחד עובד מצויין המחשב השני סובל מניתוקים בתדירות גבוהה ובעיות של קליטה נמוכה של הרשת המחשבים ממוקמים אחד ליד השני, באחד יש קליטה מלאה בשני יש קליטה נמוכה! החלפתי בין הכרטיסי רשת והמחשב הבעייתי עושה את אותן בעיות קליטה וניתוקים. מה יכול לגרום לזה?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. בס"ד עקב וויכוח עם חבר, ברצוני לדעת כמה בערך עולה שרת שיאחסן אתר עם תעבורה של 40,000 איש בו זמנית. אתר שברובו הוא לקריאת טקסט. תודה מראש royall

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  17. http://computers.walla.co.il/?w=/4000/1029716 אני לא מרוצה בכלל כלקוח ברק. נראה לכם ששירות האינטרנט המסורס והקמצן של נטויזיון (הגבלה ל- 5GB בחודש, שרתים גרועים וכו.) ישפיע בדרך כלשהי על ברק? רק חסר לי שברק יהפכו לנטויזן. מה נראה לכם יקרה?

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  18. שלום! אני רוצה לקנות נתב ב- 300 ש"ח, ומצאתי את שני אלה והייתי רוצה לדעת איזה עדיף יותר מבחינת איכות אבטחה וכו' http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase http://www.dlink.com/products/?pid=316 ומצאתי עוד אחד אבל אני לא בטוח לגביו: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6204Wg.htm כרגע השימוש שלי יהיה חוטי, אבל האופציה האלחוטית די חשובה(אולי שימושית בקרוב). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  19. יש לי מודם של הכבלים...מוטורולה דגם SB4200....עכשיו אני עם ברק ויש חייגן אז אני לא יכול לחבר שני מחשבים על אותו מודם (אחד על חיבור USB ואחד על הכבל רשת)....אם אני עובר ל012 והם הרי בלי חייגן זה בטוח יעבוד? כאילו מאה אחוז?....כי אני לא רוצה סתם לעבור חברה ואחרי זה זה לא יעבוד.... מישהו אוליי ניסה את זה ויודע אם זה יעבוד כשלא יהיה לי חייגן? כי ראוטר אני גם לא רוצה וגם בשביל 2 מחשבים אני לא יכול להישתמש במודם... תודה מראש ....

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by +Eliran+,

אני מתכוון לקנות מחשב נוסף לבית ורציתי לשאול כמה שאלות כי אני ממש בור בנושא. 1. אם יש לי 2 מחשבים בבית אז מה עושים עם האינטרנט?ז"א עם החיבור לאינטרנט? 2. מה זה ראוטר?(זה קשור לנושא הזה?) 3. יש איזושהי דרך שבה אני יוכל להתחבר למחשב הראשון שלי דרך המחשב החדש בשביל להעביר ביניהם מידע אחד מהשני? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כשאני לוחץ על FN+F5 מופיעה לי ההודעה הבאה: "unable to change state of 802.11 wireless radio. update the driver fir the wireless adaptor" כשאני לוחץ על אישור מופיע לי מסך שבו הוא אומר"the hardware wireless switch must be in the on postion to use the wireless radio" ניסתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך הדיוויס מנג'ר ושם להעביר לאלחוט מופעל ולסדר ככה שהגדרות צריכת החשמל יהיו הכי בזבזניות שרק אפשר אבל זה לא עוזר. בבקשה אני כבר עובד עצות עם הנייד הזה אני כבר חודש אין ובלי אינטרנט אלחוטי.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  22. שלום, האם ניתן לקנפג כל ראוטר אלחוטי לעבוד כ-Access Point אלחוטי? בהתחשב בכך שזוהי תכונה נדרשת, איזה ראוטר + כרטיס רשת (למחשב נייח, כך שאפשר PCI) אלחוטיים מומלץ לרכוש עבור חיבור בכבלים ללא חייגן? תקציב: עד 400 ש"ח סה"כ. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Devil Servant,

אני מחפש כרטיס רשת זול וטוב למחשב... איזה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  24. אחרי שביקשתי חיבור ללא חייגן אני מנסה להוריד טורנט שתמיד יורד ישר והוא לא יורד לי הוא עושה מתחבר רק זה קשור?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. אז ככה, לפני יומיים הוא התנתק, ולא הסכים להתחבר שוב לרשת - אחרי מספר אתחולים (אני עם אינטרנט זהב). חשבתי שהם עוד פעם החליפו את הPPTP SERVER שלהם - אז עשיתי פינג לPNS.INTER.NET.IL - (דרך הראוטר) - וכלום. מצד שני, אם עשיתי דרך הראוטר פינג לIP שהיה לי - הוא עדיין עבד. מה שמוביל אותי לחשוש שאולי משהו לא בסדר עם הDNS SERVERS, אבל ראבאק, הוא בכלל לא מתחבר - לא מקצה לי IP, הייתי חושב שבעיית DNS תופיע מאוחר יותר. חשוב לציין שלא שיניתי כלום בהגדרות שעבדו עד לפני יומיים. כמו כן חשוב לציין שאם אני עוקף את הראוטר ומתחבר ישירות למודם (חייגן L2TP) - הכל עובד. בחיבור ישיר אין לי בעיה לעשות פינג לPPTP SERVER, וגם ניסיתי להחליף לIP החדש שקיבלתי, ועדיין כלום. יש רעיונות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים