עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, הגדרתי חיבור vpn בעזרת המדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.msg1615944#msg1615944 החיבור עובד, איך אפשר לשתף קבצים/מדפסת/כוננים או לעשות מיפוי? קראתי כמה מדריכים ועשיתי כמה ניסיונות אבל לא צלח... תודה,

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by oryan_m,

אהלן לכולם אני צריך עזרה בקניית ראוטר אלחוטי, מה כדאי לקנות?!!? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  3. אך אפשר דרך WIN 2003 לשלוט במשמשים אחרים ברשת הכוונה אני רוצה לדעת ב2003 אם אני יכול להרשות לדוגמא מחשב מס' 1 להשתמש בMESSENGER ו מחשב מספר 2 לא רק לגלוש לאתרים מסויימים . וגם עם אני יכול להגביך את רוחב פס של משתמש 1 לטובת השני . תודה אני צריך את זה דחוף ביי

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. חבר'ה המבצע באופיס דיפו של נתב אלחוטי מדגם WGR614 וכרטיס רשת אלחוטי PCI שניהם של Netgear עם שנתיים אחריות ב-379 שווה? תודה

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by alergic,

אני רוצה להקים רשת ביתית בין 2 מחשבים בשביל לשחק אונליין וגם שלמחשב השני יהיה גישה לדפדפן וכו' יש לי שני כרטיסי רשת אצלי במחשב ואחד במחשב השני בלי ראוטר רק מודם 1 של גם RA 45 ו USB איך אני עושה רשת שתאפשר לי לשחק אונליין איתו ושהוא יוכל להיות באינטרנט? עזרה מדריך כל דבר בבקשה..

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם. יש לי שאלה . יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת דרך Switch פשוט 8 פורטים של Edimax. לשני המחשבים יש כתובת IP סטטית. לאחד: 10.0.0.1 , לשני: 10.0.0.2 . המחשבים מחוברים ל-Switch שמחובר למודם ADSL של בזק. נכנסתי למודם והגדרתי התחברות לאינטרנט בלי חייגן , כלומר כל זמן שהמודם עובד , הוא מחובר לאינטרנט. השאלה שלי היא כזאת: שאני מנסה לראות את הכתובת IP של המחשבים , אני מקבל את הכתובת הפנימית , הכתובת של הרשת שאני הגדרתי : 10.0.0.1 או 1 בסוף. אני רוצה לראות את הכתובת IP האמיתית שהמחשבים מקבלים באינטרנט ולא את הכתובת הפנימית. שאני נכנס למודם אני רואה את הכתובת IP האמיתית שקיבלתי מהספק. הבעיה היא שזאת כתובת אחת שמתחלקת למחשבים ברשת (במקרה שלי 2 מחשבים) לא אמור להיות לכל מחשב …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ברצוני להתחבר לחברת אינטרנט בזק(לא כספק) והספק שלי זה אינטרנט זהב, עכשיו אתמול התנתקתי מהוט לפחות הם אמרו לי נציג שירות יצור איתי קשר עד יום רביעי אז השאלה שלי זה אם אני יכול עכשיו נגיד להתחבר לבזק?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  8. איך מגיע האינטרנט לישראל? הוא מעובר לישראל דרך צינור בים?

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. שלום אני רוצה לעבור מאינטרנט זהב לספקית אחרת. יעצו לי לקחת את בזק כמספקת המודם ואת 012 NET כספקית אינטרנט, אני רוצה לשמוע המלצות שלכם, תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני יכול לשלוח באימייל סרט בגודל 500 מגה לאמייל של חבר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by STi,

שלום, יש לי HD ישן שהוא בעייתי ולכן קניתי אחד חדש, על הHD הקודם היה מותקן ה-XP עם כל ההגדרות של הרשת האלחוטית, הייתי רוצה לדעת איך אפשר להעתיק את ההגדרות האלו ולשים אותם בXP החדש על הדיסק החדש, איפה הם נמצאות תיקייה, קובץ וכ"ו איך עושים את זה וכ"ו. אם זה בכלל זה אפשרי.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by 1900GT,

שלום, איך פותחים פורטים לרואטר 3COM דגם 3CRWE41196??? תודה

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  13. ככה .... מחשב חדש שאני רוצה לחבר לפנטיום 3 יישן עם רשת אלחותית קודם מה אני צריך ? ...נתב אל חוטי + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים או רק כרטיס רשת אלחוטי אחד (זה שיהיה בפנטיום 3) ? עכשיו איזה נתב הכי מומלץ למי שמבין הכי פחות ? (מי שאין לו מושג בנתבים) מצאתי איזה אחד במבצע בחנות לייד ביתי .....הוא נחשב טוב ? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=415&lg=0 עכשיו שאלה...זה בית דיי גדול ובתכנון להעביר את המחשב השני קומה למטה ....זה יהיה בסדר מבחינת הקליטה ? יגיע ? ... תודה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. ניגמר לי המבצע ואני משלם כרגע 90 שקל לספק וסכום יחסית גבוה לכבלים (לא זוכר) היום אני בחבילה של 3 על 150 ולפני שאני מטלפן מישהו יודע פחות או יותר תמחירים בשוק? אני לא מתכנן לעבור לחברות אחרות רק רוצה לא לשדרג תמהירות או לשלם פחות

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. שלום, לפני כמעט שנתיים קניתי רשת אלחוטית מבזק בינלאומי, ספקית האינטרנט שלי. ראוטר + נתב של נט-לינק. המחשב הראשי - מחשב הראוטר נמצא בקומה ראשונה כשסמוך עליו נמצא ממ"ד. בקומה השנייה נמצא המחשב אותו אני צריך ליצור את הרשת. עם רשת הנט-לינק, האנטנה בקושי קלטה עם הרבה התנתקויות. אני חושב שאם הנט-לינק עבד וקלט עם הרבה התנקתקויות, אז אני אוכל לקנות אנטנה בעלת אות חזק יותר, ואז האינטרנט יעבוד בצורה חלקה. האם יש אנטנה שאני אוכל לקנות ותקלוט בצורה טובה ? ואם כן, איזו ? תודה.

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  16. יש לי לוח אם עם שני כרטיסי רשת (ASUS). יש לי 2 קווי אינטרנט בבית. מודם ראשון מחובר לנתב DLINK ואח"כ לכרטיס הרשת במחשב ומודם השני מחובר לכרטיס לכרטיס הרשת הנוסף. הגדרתי בנתב IP FILTER מכיוון ואנני רוצה לגרוע ממנו את המהירות גלישה, אלא רק להעביר מידע בין המחשבים. לצורך העניין יש לי אינטרנט של HOT בתצורת ללא חייגן (012) בשתי הקווים. הבעיה: כאשר אני מחבר את הנתב לכרטיס רשת הראשון + המודם הנוסף לכרטיס רשת השני נוצרת בעיה בקצב העלאה וגם בהורדה. במקום להעלות על 60KB - 65KB אני מעלה בערך 20KB - 30KB ובהורדה זה נע ונד. הבעיה נפתרת רק שאני מנתק את הכרטיס רשת שאליו מחובר הנתב. עכשיו ניסתי לשנות בין כרטיסי הרשת ולא עוזר. ניסיתי לעבור מתצורת ללא חייגן לחייגן וממש לא עוזר. זה גורם רק ל…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  17. יש לי אינטרנט אקספלורר 7 עכשיו הבעיה היא כזאת כל פלאש שמוצג לי בדפדפן ואני שם עליו תעכשיו הוא עושה לי מסגרת למה שמוצג לי ואם אני לא לוחץ עליה אני לא יכול ללחוץ על הכפתור שבקובץ פלאש (שיש קובץ עם כפתורים בפלאש עד שאני לא לוחץ על התמונה או מה שזה לא יהיה בפלאש אני לא יכול ללחוץ על הכפתור)

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  18. Started by andrey12341,

^^^

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by uzi123,

שלום, רציתי לדעת אם יש אתר בעברית ברשת שמסביר על אפשרויות חיבור VOIP לצרכן הישראלי. בהנחה שאני מוכן להתפשר על מספר מקומי בארה"ב (ניו יורק למשל) - האם יש המלצות על מתאם VOIP (מרשת לטלפון) כמו למשל: http://www.buy.com/prod/Linksys_Analog_Telephone_Adapter_for_Earthlink_trueVoice_VoIP_Service/q/loc/101/202854145.html אני לא ממש מכיר את כל ה-features של המתאמים הללו. האם מישהו יכול לספר בקצרה אילו מאפיינים חשובים למי שמתחבר מהארץ (למשל אינטרנט זהב וכבלים..)? האם יש באיזשהו מקום רשימה של מתאמים כאלו ש"פרוצים" לשימוש ע"י ספקים אחרים כמו למשל fwd או stanaphone. ואם כבר הזכרתי את הספקיות האלו - האם יש ספקיות נוספות מומלצות / איכותיות. מה שראיתי למשל זה שב-stanaphone הם נותנים מס'…

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by Gilo2005,

יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי המתקשר לראוטר הנמצא בחדר אחר. יש לי בעיה שהאינטרנט בקושי זז,התקנתי את הראוטר ואת הכרטיס האלחוטי לפני יומיים והמהירות של האינטרנט ירדה משמעותיתאין ספיווארים ווירוסיים כי לפני הכול עבד במהירות. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. ערב טוב... אחרי שהצלחתי להפוך את המודם bfocus 270 לנתב,ומחיקת פיירוואל של comodo ולהשאר רק עם של xp ,האימיול במחשב שלי והשני מקבלים כל הזמן lowid ,האימיול שלי מאושר לפתיחה ב-xp ,אבל לא יודע איך לשנות את ה-tcp כמו בהוראות של האימיול מכיוון שאין לי חייגן כמו קודם. מה לעשות? תודה עבור העזרה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by sheff2k1,

שדרגתי לחבילת אינטרנט עם מהירות העלאה של 256 KBIT. אני רוצה לבדוק אם זאת אכן המהירות..מישהו מכיר אתר אמין שבו אני יכול לבדוק את המהירות בפועל?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  23. אני משתמש ב REMOTE ADMINISTRATOR 2.2 יש לי בבית שני מחשבים ....על המחשב האחד עובד יפה ברשת הביתית מתחבר ב2 שניות ...הכל חלק שנוצר החיבור והשני הנייד החדש עושה בעיות ....לוקח 10 דקות עד שרואים את ה DESKTOP של המחשב וגם שרואים התמונה באה קפואה ואין תקשורת LIVE כמו שצריך להיות ....בקיצור משהו דפוק יכול להיות שהRADMIN עובדת יפה רק בין XP PRO ל XP PRO ? לא בין XP PRO ל XP HOME EDITION ? תודה. עריכה !!!!!.... אוקיי ניסיתי גם את REAL VNC על הנייד וגם שם היתה אטיות נוראית מה שלא היתה במחשב השני משמע זה או במחשב עצמו(הנייד) עם הכרטיס רשת שלו ...או ב XP HOME שיוצר בעיות איטיות ? כל הרשת איטית יכול להיות שהיא עובדת בכלל על 10 במקום 100 ? איך אני בודק את זה ומתקן את העניין ?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  24. התקנתי לעצמי היום ראוטר של אדימקס קוי ....התגברתי על בעיית ה LOW ID ע"י פתיחת פורטים אבל האי מיול זז לאט !!! אני רגיל שתוך חצי שעה האי מיול שלי ב 50K + .....עכשיו הוא לא עולה מעל 10 קיי כבר שעתיים מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dj shay 30010,

לפני כמה ימים יכולתי להכנס לאתר זה ועוד כמה אתרים בחו"ל ובארץ ללא בעיה והיום אני לא יכול להכנס לאתרים האלו מהעבודה בכל המחשבים לא ניתן להכנס לאתרים האלו יש לנו מודם ADSL וראוטר התקנתי WINDOWS אבל זה לא פתר את הבעיה מה אפשר לעשות

• 2 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים