עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הי חברות.ים, ההורים שלי עומדים לפני שיפוץ דירה והחלפת תשתיות חשמל, וזה פותח את האופציה להעביר כבלי רשת בקירות וליצור שקעי תקשורת בחדרים השונים ולחשוב מחדש על כיסוי האינטרנט בדירה (רשת ביתית וחיבור בין המכשירים השונים אינה חשוב) כרגע הכיסוי שלנו די גרוע. צרפתי את התוכנית הנוכחית של הדירה עם סימון המיקום של הראוטר של בזק (Be, תוכנית של עד 100mbit דרך ספק xfone) ושני חדרי בקצה הדירה שבקושי מקבלים Wi-Fi מהראוטר הזה. הדירה היא סה״כ 98 מטר ועל מפלס אחד. לאחר השיפוץ ההורים שלי הולכים להתקין 3 Smart Tv - אחת בסלון בסמוך למיקום הראוטר, ו2 בחדרים שהקליטה בהן בעייתית כרגע. אז רציתי לשאול אותכם, מה כדאי ומה יתן את הפתרון ההכי יעיל ואריכות…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  2. אז ככה, לפני מספר ימים החלטתי להתחיל ולהשתמש באי-מיול (לפחות לנסות...). קצב ההורדה שלי לא היה משהו, והחלטתי להתחיל לבדוק למה. אחרי קריאה מעמיקה של מדריכים ומאמרים, וצפייה בת'ארדים אחרים בפורומים אחרים, באתי לפה שתפתרו לי את הבעיות. זה מה שמצאתי שצריך לעשות: "Alcatel Speedtouch Pro - Set max connections to 75 in emule, use PPTP as well as NAT if your ISP supports mutiple connections " חוץ מלקבוע את מספר החיבורים המקסימלי באי-מיול ל- 75 לא הבנתי את השאר. בשביל זה אני צריך אתכם אז זה דבר ראשון. דבר שני, באחד מהת'ארדים שקראתי, ניתן הקישור הבא: http://forums.speedguide.net:8117/ ונאמר שאם ב- bandwidth * delay product המהירות לא תואמת למהירות שלך (ואצלי היא לא…

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  3. אני חושב על הקמת רשת כזאת בבית: אלחוטית או Bluetooth. מישהו יודע איך\האם רשת כזאת מוגנת מפריצה, אקראית או מכוונת?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  4. ממצב חברה? שמעו יש לי בעיה, אני מנסה להיכנס ללינק אבל האינטרנט לא מגיב, לדוגמא, אני נכנכסתי לאיזה מודעה, וישיש לינק למדריך א' או ב' הוא לא ניכנס לי וזה גם לאחרים עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , אני מעוניין לדעת איך עושים יש לי אקס פי עם 2 כ. רשת בשביל הרשת אחד בשביל האינטרנט ושני בשביל רשת, ככה זה גם במחשב השני, ובמחשב השני יש 98 אני רותה לדעת איך מכינים רשת, ע"פ הנתונים שיש לי כאן, ויש לי גם כבל רשת

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  5. שלום ברשותי מודם רשת ADSL ECI, אני מעוניין לחבר 3 מחשבים יחדיו לרשת שגם יוכלו לגלוש בו זמנית. איני מבין גדול בהאב, ראוטר, נתב, רכזת ואיני יודע מה ההבדל ביניהם. מעונין לדעת למה אני זקוק על מנת שכל המחשבים יהיו מחוברים לרשת ויוכלו לגלוש רק כאשר המחשב הראשי מחובר לאינטרנט, וגם מעוניין לדעת למה אני זקוק על מנת שהמחשבים יהיו מחוברים לרשת, ולא יהיו תלויים בהפעלתו של המחשב הראשי, כלומר כל אחד מהם בכל שעה יוכל להתחבר לאינטרנט. תודה.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  6. Started by boogala,

אני לא מצליח להתחבר לקאזהה, זה קודם התחבר, אבל עכשיו זה נשאר במצב "מתחבר". גם באימיול זה עושה את זה. זה קשור? מה לעשות? כבר הורדתי ועשיתי אינסטול מחדש, לא עזר בגרוש. נראה לי שזה קשור בזה שאיזה פורט חסום אצלי. אין לי פיירוול. [glow=blue,2,300]WTF?[/glow] היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  7. התקנתי אינטרנט בייתי בעזרת המדריך שנמצא בפורום האינטרנט עובד מצוין התקנתי גם את שיתוף הקבצים בעזרת המדריך ועכשיו יש לי בעיה תיקיות שאני משתף מהמחשב עם win 98 אני לא רואה אותם ב win xp אבל תיקיות שאני משתף ב xp אני רואה ב 98 מה לעשות ?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by ward,

מה שמים אחרי ה @ כאשר אנו צריכים להתחבר לאינטרנט מהיר ב חיבוטר עם חברת אינטרנט זה למשל עם בזק בינלאומי זה X@014 מישהו פה מחובר עם אינטרנט זהב ויודע

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  9. שלום ברשותי רשת עם 3 מחשבים , כאשר הגלישה באמצעות ראוטר של 2wire ושני מתאמים של HPNA בחיבור USB . בימים האחרונים עמדה אחת קבועה מתנתקת מהאינטרט ורק היא מתנתקת, ראוי לציין שעד עכשיו הכל עבד מצויין. אשמח לקבל יעוץ ופתרון לבעייתי.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  10. אני אפילו החלפתי בין הכרטיסי רשת שלי איך אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by the kooks,

שלום. אני ממש לא מבין הרבה ברשתות אז אני צריך שיסבירו לי כמה דברים כאן, אני רוצה לעשות רק תיקה משותפת בין המחשב שלי לבין המחשב שלי אחי, קראתי את המדריך וזה לא בדיוק מה שרציתי, אני רוצה לדעת כמה דברים לפי שאני אתחיל לעשות את השיתוף.. 1: יש לי 2 כרטיסי רשת וכבל רשת שהם לא בשימוש אך הם תקינים האם אני יכול לקיים רשת איתם או שאני צריך לקנות רכיבי נוסף? 2: כבר עכשיו 2 המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך רוטאר חיבור אוטומטי של DHCP האם הרשת יכולה להפריע בגלל שאני אצתרך להוציא את הכבלים שתנתחברים לראוטר של 2 המחשבים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by Gold shark,

שלום לכולם יש לי שרת קטן בבית ואני רוצה לאכסן אליו אתר קרגע יש אליו אתר שאני מאכסן בעזרת IISובנוסף יש לי תוכנה של NO-IP וככה אני מקב דומיין עכשיו אני רוצה שהיו לי לדוגמא שני אתרים עם שני דומיינים שונים.... יש אפשרות קזו ???

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by K0sTa,

אני צריך עזרה בכל שלב של התקנת חייגן בוינדוס 98 כי אף פעם לא עשיתי את זה ואין לי מושג איך עושים את זה, אז אם מישהו מוכן להסביר לי פה שלב אחרי שלב, או יותר טוב לתת לינק למדריך שמסביר איך עושים את זה אני אשמח מאד ;D

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by wwll soldier,

שלום , יש לי אינטרנט זהב וראוטר חוטי של אדימקס, האינטרנט שלי מוריד לאט מאודדדדדדדדד, חשבתי שזה בגלל הראוטר וחיברתי רק תמחשב עם המודם אז אני לא יודע איפה הבעיה כי היא תמיד נשארת, אמרו לי שיכול להיות שיש לי חסימה לאינטרנט בגלל ה-sp2 והראוטר....יש כזה דבר? למי שפה יש אינטרנט זהב נתקל גם הוא בבעיות? בבקשה תעזרו

• 12 תגובות
    • 793 צפיות
  15. יש לי רשת ביתית שעשיתי לפי המדריך פה בסטיקי המדפסת נמצאת במחשב השני ולפעמים אני צריך להדפיס משהו, איך אני שולח הדפסה מהמחשב שלי למדפסת שבמחשב השני? ואיך אני מעביר קבצים בין המחשבים?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by moris,

היי מה אני צריך כדי לחבר 10 מחשבים למחשב אחד וזאת כדי שאעשה פעולות במחשב לדוגמא כמו בוורד וכל השאר יצפו כיצד אני עושה זאת "בזמן אמת"? תודה

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  17. שלום לכולם! לקראת המעבר מADSL לכבלים, הגיע הזמן לעדכן את הנתב - WRT54GL. הסיבה לכך היא שצוין כאן בפורום שהקושחה שהשתמשתי בה עד עכשיו (DD-WRT) לא תומכת בפרוטוקול L2TP של הכבלים. אם כך שאלתי היא איזו קושחת צד שלישי אחרת כדאי להוריד? האם באמת יש הבדלים משמעותיים ביניהן לבין עצמן או לבין הקושחה המקורית?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  18. שכל פעם שאחד ההורים שלי נכנסים לאתרים, כגון, ynet,walla, וכו.. הפינג שלי מייד קופץ, מהן האפשרויות שלי? תוכנה שמקציבה יותר רוחב פס אליי, ופחות אליהם? אם יש לכם פתרונות נוספים אשמח לשמוע כולל לינקים לתוכנות שיכולות לעזור לי, מודה מקרב לב.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by Lirans,

שלום יש לי מודם ראוטר ושני מחשבים וברצוני לחבר את שניהם לאינטרנט כך שלא תהיה תלות בין המחשבים בחיבור לאינטרנט. הבנתי שאני צריך לקנות switch כדי לחבר בצורה זו ורציתי לדעת האם Edimax 3108 הוא switch שיעמוד בעומס ולא יגרום לניתוקים וכדומה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by אבי11,

אני מחובר לאינטרנט דרך נתב אדימקס 6104, עובדה שלא מאפשרת לי להוריד דרך ביטורנט וכו' האם ישנה דרך ל"עקוף" את הפיירוול של הנתב או להוריד קבצים בצורה כלשהיא מבלי לשנות את הגדרות הנתב (פתיחת פורטים וכו'). חג שמח

21. זה רק אני או רוב מנויי 012 ? בחודשיים האחרונים האי מיול פשוט לא זז !!!! מקסימום 5-10 K ...וזה עוד בקבצים עם הרבה מקורות משהו נידפק פה בקיצור , האי מיול שלי תמיד זז בסדר . ולפני שאתם שואלים זה לא פורטים ולא כלום ...הכל HIGH ID ...ניסיתי DONKEY 1 ...2....ו 3. .... כלום ?

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  22. התקנתי Maxtor Central Axis והגדרתי עליו תיקיות Public ו-Limited Access. אני רוצה לאפשר גישה לשניהם בלי להתקין את התוכנה הייעודית Maxtor Manager על כל מחשב. עם תיקיות מסוג Public אין שום בעיה, פשוט מיפיתי כונן רשת חדש ועובד. תיקיות פרטיות דורשות כמובן שם משתמש וסיסמא כאשר ממפים כונן רשת. הבעיה שכל הסיסמאות שהוגדרו בניהול הכונן אינן עובדות. האם יש דרך או שחייבים להשתמש בתוכנה הייעודית?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  23. ניסיתי להוריד קבצים מכה שרתים וזה אומר לי שאני בשרת פרוסקי והם לא תומכים בזה לכן אני לא יכול להוריד... מזה אומר ?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  24. Started by TALIGAL5,

לצערי לא הצלחתי להבין למרות שהנושא נדון מספר פעמים רב בפורום איך אני מעביר קובץ או משתף כונן ברשת אלחוטית. הקונפגרציה אצלי היא כדלקמן מחשב בחדר אשר אחראי בין השאר על הורדת הקבצים מחובר בצורה ישירה\חוטית לראוטר LEVELONE מחשב מדיה סנטר בסלון אשר מחובר בצורה אלחוטית לראוטר בחדר איך אני מעביר באמצעות הראוטר קבצים אשר הורדתי במחשב אשר נמצא בחדר או לחילופין משתף תקיה בין שני המחשבים אשמח לתשובה פשוטה וענינית ע"מ שהצליח להבין כיצד לבצע את הדבר תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  25. שלום לכולם! התקנתי לפני כמה ימים רשת אלחוטית עם הציוד של בזק (ראוטר לבן של רוטל וכרטיס רשת USB עלום שם למחשב השני). במחשב הראשי שמחובר ישירות לראוטר הגלישה מצויינת ומיידית. במחשב השני שמחובר לרשת בעזרת הכרטיס רשת USB יש תופעה מוזרה. כאשר מעלים בראוזר בפעם הראשונה שום אתר לא עולה, כאילו לא מחובר לאינטרנט. רק לאחר 5-10 דקות האתרים מתחילים להופיע אם מנסים. מאוד מעצבן. יש לציין שהקליטה ממש טובה (מראה 100% בד"כ) ויש סקייפ מותקן על המחשב השני והאייקון שלו מראה על V, כאילו כן מחובר! ??? מישהו יכול אולי לתת פתרון לתופעה?

דיונים חדשים בפורומים