רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
קניתי wireless כדי שאני יוכל לקלוט מהמחשב השני בבית את האינטרנט וכשאני מנסה להתחבר הוא כותב לי "הווינדוס לא יכול להתחבר..." אז עשיתי בדיקת בעיות ברשת וזה מה שהוא הראה לי http://vvnkqg.bay.livefilestore.com/y1pDtTfCL8ogShMUwJDp_GdmQWEmEHv3d3G6DvbcDGU9b2aDeNpFxDcACZBIpJoO2UamabcJpIwJDGIf1kpx0lr_w/Untitled.png לשני המחשבים יש ווינדוס 7 אבל גם בויסטה היתה לי אותה בעיה אם תרצו עוד פרטים אני מוכן לתת רונן
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להקים רשת אלחוטית בבית ואני צריך הסבר איך לעשות זאת. לפני זה היה לי ADSL שהמודם עצמו היה ראוטר אלחוטי ולכן התחבר עם כבלים ל2 מחשבים + מחשב אחד באלחוטי, כיום עברנו לHOT ויש לי רק מודם אחד שהוא רק למחשב הזה. אןי לי מושג מה צריך לעשות ומה לחבר למה.., הדבר היחידי שאני יודע זה שהכרטיס רשת במחשב האלחוטי הוא 802.11 הזה אם אפשר לקבל הסבר קצר או הפנייה ללינק שמסביר בעיניין אני ישמח הבנתי שהכי טוב לקנות LYNKSYS אבל הוא דיי יקר, אבל אני מניח שהוא שווה לי עוד 100 שקל. אפשר גם לקנות EDIMAX או DLINK אשמח אם תמליצו לי על דגמים. ואם אפשר המצלה לנתב אלחוטי שמתחבר גם לADSL ו כבלים אני ישמח כי אולי נעבור לYES מתיש הוא.. חברה תודה רבה!!!! (אני ישמח מאוד גם אם תע…
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
בבית של ההורים שלי גלשתי בנייד אלחוטי וחשבתי שאני על הפס של אחד השכנים והכל טוב ויפה עברתי דירה ותקנתי קו אינטרנט חדש למחשב הנייח וראיתי שהנייד מזהה את אותה הרשת האלחוטית על אותו שם כמו בבית הישן יכול להיות שגלשתי על הנייח של עצמי למרות שזה לא ראוטר ביתי?אין ראוטר בבית בקיצור אין לי מושג איך להסביר את זה אבל השאלה שלי היא איך אני חוסם את הפס גלישה שלי? אני מתכוון....שלא יהיה פרוץ בפני ניידים והאקרים למיניהם למרות שאין לי מה להסתיר בקיצור שאף נייד שבא לבניין שלי שלא יגלוש עלי תודה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום! יש לי כונן חיצוני חדש של טרה וחצי של סגייט שתומך ב_ESATA. כאשר אני מחבר אותו בכבל USB רגיל הוא מזוהה על ידי המחשב ופועל האופן תקין. כאשר אני מחבר אותו בכבל ESATA כאשר הביוס עולה הוא מזהה אותו ככונן אבל הוינדווס לא מצליח לזהות אותו משום מה. עוד קצת פרטים: הארד דיסק כונן קשיח חיצוני Seagate FreeAgent Go Extreme 1500GB ST315005FPA2E3RK http://zap.co.il/model.aspx?modelid=730226 מערכת הפעלה ויסטה הום פרופשיונל תודה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
יש לי ראוטר שמחובר לסוייץ' שמחובר לשלושת המחשבים, 2 מחשבים עם XP PRO והשלישי עם 98SE. לשני המחשבים עם XP הגדרתי את הרשת עם סיסמא לADMINISTRATOR וכל פעם על מנת לגשת ולראות את התוכן של המחשב יש להקליד ADMINISTRATOR ואת הסיסמא שקבעתי לכל אחד משני המחשבים עם XP. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עם ה98 מזהה את כל המחשבים אבל כשאני לוחץ על אחד מהם הוא מבקש סיסמא אבל הוא לא מקבל את הסיסמא שאני מכניס שהיא ב100 אחוז נכונה ואני מקליד אותה נכונה, והוא לא נותן לי אפשרות לכתוב ADMINISTRATOR כמו בXP, הוא רושם שתי אפשרויות: משאב:אין אפשרות לשנות את השם סיסמא: מה עושים? איך אני מאפשר גישה למחשבים עם הסיסמא?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני לא מצליח לשחק משחקי רשת בPS3 שהשרתים של EA, לדוגמא, הדמו של Mirror's Edge המשחק Burnout Paradise ועוד איזה Live score של EA שקניתי בטעות, כולם מודיעים על EA server is not available now. פירוט על החיבור: תשתית של הוט, ספקית בזק בינלאומי, 5Mb הורדה 512Kb העלאה, מודם THOMSON מחובר בכבל רשת ישירות לPS3 ובUSB למחשב. עד לא מזמן שיחקתי ברשת בBurnout paradise כמו שצריך, ושהיה לי BF BC שיחקתי בו (אבל אז הייתי עם נטוויז'ן). גם בדמו של BF BC האונליין מולטי פלייר לא עובד. משחקי רשת אחרים עובדים כמו שצריך, ואני מחובר לPSN. מה אפשר לעשות? [פורסם במקור בפורום קונסולות אבל נראה לי שפה אני אקבל תשובה]
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
מצאתי תוכנה P2M אבל היא עובדת לא משהו... עושה הרבה בלאגן. שמעתי שיש GMAIL DRIVE ועוד לא ניסיתי אותה. יש עוד המלצות..? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי העיות של פינג גבוהה וכאשר אני פנה לHOTה....... הם לא עוזרים לי הם אומרים לי לעשות ב CMD NETSTAT -N והם טוענים שיש לי תוכנות ריגול ותוכנות שיטוף ואין לי מוסג איך להיפטר מזה HELP!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום היום נכנסתי לאינטרנט.... וכמעט לכל אתר שאני נכנס מופיעה לי ההודעה למעלה.... השאלה שלי האם להתקין אותה או לא ? (אני לא רואה את כל הבאנרים) האם זה קרה בכלל שהחלפתי מסך היום? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום האם אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה לשליטה מרחוק במחשב אחר שהיא קלה לשימוש אצל האדם מהצד השני אני צריך תוכנה שתתן לי לשלוט עלמחשב של דוד שלי מהבית שלי שדי רחוק. תראו הpcanywhere מעולה אבל היא לא ממש פשוטה לשימוש וג אין לי מאיפה להוריד אותה עכשיו אז יש תוכנה קלה וגם די בטוחה שתעזור לי וחשוב שביא תעבוד לא בחיוג ישיר אלא דרך האינוטרט.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
א.אמן שהמנהל של החברה ימות ממכת ברק!,היום התקשרתי להתנתק מהם (אני לא בחבילת התחייבות) ועשו לי את המוות,4 שעות לקח לי להתנתק מהם שבהם התקשרתי 10 פעמים!, במהלך ה-4 שעות נתקו לי את הטלפון "בטעות",אמרו שיחזרו אלי(ולא חזרו),ואמרו שהם מגישים בקשת התנתקות שכמובן לא הייתה ולא נבראה. ב.הם חוסמים פורטים ושלא יבלבלו את השכל,איך שהתברתי לבזק (5 דקות אחרי זה),הצלחתי להתחבר לאימיול אחרי חודש שהאימיול לא מתחבר לאף שרת. ג.אל תיקחו חבילות בהתחייבות!עדיף לשלם 10-15 שקל יותר ולהיות עם יכולת לעזוב מתי שבא לך במידה ואתה לא מרוצה.
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
שלום! בבית יש לי שני מחשבים: אחד נייח שמריץ ויסטה 64 ביט, והשני נייד שמריץ XP רגיל. אני לא מצליח לגרום להם "לראות" אחד את השני ברשת גם אם אני משתמש ב-Network Setup Wizard.. והם מקבלים IP על אותו CLASS (מספרים עוקבים) ו-SUBNET. יצרתי גם שני משתמשים עם ססמאות זהות בשניהם, ועדיין לא הולך.. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
התחברתי לפני כמה ימים לפייבר, דרך רימון (חשוב לי הסינון) - חבילה של 300מ"ב. לפני כן היה לי נתב בבעלותי TPLINK Archer VR400 - הייתי מקבל עליו כ 20-30 מ"ב באלחוטי לאחר חיבור לפייבר על נתב DLINK DSL G2452GR שאני שוכר: מקבל פחות מ-40 מ"ב על אותו מחשב באותו מיקום באלחוטי. מהירות ההעלאה כן השתפרה ואני מקבל כמו בהורדה (עד 40). כשאני משנה מיקום ויושב במרחק 2 מטר טווח ראייה ישיר אני מקבל רק 90 מ"ב באלחוטי (הורדה גם כ 90 מ"ב). בחיבור קווי: על הנתב הישן: מקבל 90 מ"ב על החדש מקבל כ 300 מ"ב אני ממש מאוכזב מהמהירות שאני מקבל. גם הופתעתי שהנתב שנתנו לי הוא למעשה נתב VDSL עם מאפניינים זההים כמו שההוא שהיה לי (עד 300 בתדר 2.4), כלומר סתם מכרו לי א…
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב הנייד שלי אני מקבל הודעת שגיאה שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט כמו בתמונה untitled1 או שלפעמים אני גם מקבל הודעה כמו ב untitled2 בכל אופן אני לא יכול להתחבר לרשת האלחוטית שלי ואין לי מושג למה... אולי לכם יש? ד"א, אני משתמש במחשב הראשי במודם/ראוטר של 2WIRE דגם 1800HG ***עריכה*** טוב נו כבר רואים שמאוחר לי ושאני צריך לישון... העליתי את התמונות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי ידידה טוב שהיה לה בעיות של קליטה בחדר שלה ! ... בקיצור היא החליטה שהיא הולכת לקנות EDIMAX MIMO אחר המלצה שלי על הנתב הזה ... בקיצור אחרי חיבור מהיר למחשב אנחנו בודקים קליטה וכלום בדיוק אותו הדבר אות חלש מאוד ... בדיוק כמו בנתב הקודם :\ ... משהו יכול לומר לי מה לא עשינו בסדר ... :\ כי זה נראה לי מוזר ...
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
רוצה לבצע הזמנה לראוטר של 3COM 100-75 מזיגזג, רק שבהפרש מחיר קטן אני יכול להשיג דגמים אחרים. יש הבדל ביניהם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=199_190&filter_id=201[br]פורסם בתאריך: 18.08.2007 בשעה 03:28:33 מצטער שאני מקפיץ, אבל ההודעה עברה לעמוד השני.אני רוצה לבצע את ההזמנה מהחנות זיגזג עוד היום, והם סוגרים בשש. אז מה אתם אומרים, להזמין את הראוטר דגם 100-75, או את הדגמים היקרים יותר? פשוט הפרש המחיר לא כל כך גדול, ואני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בין הדגמים.
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב אלחוטי של 3COM וטלפון אלחוטי של UNIDEN שפועל ב2.4 GHZ. כל פעם שמשתמשים בטלפון הרשת נופלת, ז"א המחשב לא מוצא רשת. יש לזה פתרון?
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הייתי מוריד על כמעט מהירות מקסימלית של הרוחב פס שלי, ובימים האחרונים קשה לאימיול למצוא שרתים עם High ID (אבל מוצא מידי פעם), ובשאר טוען שהפורטים חסומים (וכמובן הם לא). בשרתים שהוא מתחבר אליהם (Low/High) הוא לא מוצא קבצים שכיחים, ואם הוא כן מוצא ויש להם המון מקורות, הוא לא מצליח להתחיל להוריד אותם, ועוד כאלה דברים מוזרים... ניסיתי עם/בלי ראוטר, עם/בלי FW על מספר מחשבים ועם מספר גרסאות שונות של אימיול (כולל את הגרסה המקורית), עם מספר רחב של פורטים שונים... אותם סימפטונים בכול קונפיגרציה, הדבר היחידי שלא ניסיתי עדיין זה להחליף ספקית אינטרנט... חיפשתי קצת בנט ומסתבר שיש עוד כאלה שסובלים מהתופעה, והם גם מנויים ב- 014... מי כאן גם שם לב שהשתנה משהו בהורדה/חיבור דרך אימיול? ומי …
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
רציתי לדעת, מה מהירות ההורדה המקסימלית של חיבור 1.5 MB? אני אשמח גם להסבר קצר. תודה
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי נתב שך edimax דגם br-6524n ואני רוצה לעשות PORT FORWARDING מישהו יכול להגיד לי איך?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
Pinging cables.matavtv.net [213.57.88.161] with 32 bytes of data: Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=13ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=10ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=13ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=10ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes…
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
חג שמח לכולם.. טוב אז בבית שלי יש שני מחשבים ושניהם באותה הקומה... אחד מהם נמצא בחדר ממ"ד (החדר ממוקם כ3-4 מטר מהחדר עם המחשב השני) אחרי צפייה בחוות דעת של הקונים בZAP על הנתב הנ"ל הבחנתי בתגובה על כך שהוא הצליח לחדור ממ"ד ולשדר קליטה ממש טובה .. זה באמת נכון? ובאותה הזדמנות. יש לכם המלצות על נתבים (רשת ADSL) בסדר גודל מחיר של עד 400 ש"ח שיכולים לחדור לי דרך הממ"ד (אני חוזר על העובדה שהממ"ד נמצא ממש סמוך למחשב השני..)? תודה לעונים..
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי ויש לי קפיצות פינג במשחקי רשת אמרו לי שאם אני אהפוך את זה לחוטי,זה יסתדר זה באמת יעבוד ?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום יש לי פאספי אבל שאני רוצה לשחק ברשת יש לאגים והרבה פעמים זה יוצא לי לעומת זאת שהיה לי רואטר של edimax הכל היה עובד חלק (חבל שהוא נשרף) הדגם לרוטאר שיש לי עכשיו זה OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router (אני מדבר על ה רשת אלחוטית של המכשיר ) אם יש לכם טיפים או דריכים לעשות שזה יהיה כמו פעם אני ישמח תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-