רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
האינטרנט שלי לא מוכן להיכנס לשום אתר שלא בישראל, אפילו לא ל google.co.il, איך אני מתקן את זה? זה דיי דחוף.
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קיבלתי מבזק היום את המודם Eth-Aztech DSL 600E, אני מעוניין להפוך אותו לנתב, ולקנות סוייץ' עם 4 יציאות, האם זה משנה איזה סויץ' אני קונה? כי סכה"כ התפקיד שלו לא כל כך מסובך, האם כל סוייץ' פשוט יוכל לענות על הצרכים שלי? אני מעוניין לחבר בעיקרון 3 מחשבים שהמטרה העיקרית היא שיתוף אינטרנט בלי תלות במחשב הראשי.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בכל שלב של התקנת חייגן בוינדוס 98 כי אף פעם לא עשיתי את זה ואין לי מושג איך עושים את זה, אז אם מישהו מוכן להסביר לי פה שלב אחרי שלב, או יותר טוב לתת לינק למדריך שמסביר איך עושים את זה אני אשמח מאד ;D
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת עם 3 מחשבים , כאשר הגלישה באמצעות ראוטר של 2wire ושני מתאמים של HPNA בחיבור USB . בימים האחרונים עמדה אחת קבועה מתנתקת מהאינטרט ורק היא מתנתקת, ראוי לציין שעד עכשיו הכל עבד מצויין. אשמח לקבל יעוץ ופתרון לבעייתי.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רב אני מחובר באמצעות כבלים ומודם לאינטרנט בקצב של 50 מגה. כאשר אני מתחבר ישירות למודם ובודק מהירות אין בעיית גלישה במהירות המוצהרת. כאשר אני מחבר את הראוטר האלחוטי (D-LINK 855) מהירות הגלישה/הורדה יורדת בשלושה רבעים. מהי הסיבה לכך? האם עלי לבצע הגדרות כלשהם בראוטר? אודה לקבלת סיוע בהתאם תודה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי תמיד שאני מוציא את הראוטר מהחשמל או שיש קצר אז אח"כ אני צריך כמה פעמים להוציא ולהחזיר את הכבל כמה פעמים לחשמל עד ששוב אפשר לגלוש האם יש דרך למנוע את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי שני מחשבים - אחד עם XP והשני WIN 7 ששניהם מחוברים קווית לראוטר (DSL6740U-G2) של בזק. האינטרנט ב-WIN7 עובד בצורה תקינה ואין שום בעיות, אבל במחשב עם הXP הוא הפך לאיטי בצורה מחרידה (בדיוק לאחר השדרוג תשתית ל30 מגה). אם אני מנסה לשלוח פינג לאתר, הוא חושב איזה 15 שניות ורק אז שולח את הפינג (תקין וזהה למחשב עם הWIN 7) - ואותה בעיה עם כל הדפדפנים שמותקנים במחשב (IE,FF,CHROME) כל אתר שמנסים להכנס אליו "חושב" 15 שניות ורק אז מתחיל בכלל להתחיל להטען. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב... הכל טוב ויפה... מיתחבר לאינטרנט ..עד פה הכל טוב....... גולש גולש גולש גולש ... ופיתאום כאילו שהמודם עושה ריסט לבד.... זאת אומרת החצים האלה נהיים אופרים במקום ירוקים.....(המודם שלי הוא ale 130) אני מתחבר שוב ואז אחרי מיספר דקות זה שוב קורה.... לפעמים זה עושה לי שגיא 721 ... שהמחשב הרחוק לא מגיב כאילו למי שהוא יש פיתרון ....
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי ADSL 2MB דרך בזק בינלאומי ואני התקנתי SP2 ולפני ההתקנה תוכנות השיתוף הורידו לי 200 +- ואחרי ההתקנה של SP2 קצב ההורדה ירד ל 70 גג יש משהו לעשות.. נ.ב פתחתי את כול הפורטים של תוכנות השיתוף ב FIREWALL של ה SP2
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר Linksys WRT54GL הבעיה היא שבממשק של הראוטר כתוב שיש חיבור לאינטרנט אבל במחשב עצמו אין אינטרנט ( מחשב נייד ) זה התחיל אתמול פתאום מה אפשר לעשות עם זה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של edimax מסוג ar-7084a, זהו ראוטר קווי. אם מישהו מכיר בבקשה שיאמר לי איך אני מכבה את הפיירוול... זה משגע אותי כי יש שם אפשרות לכיבוי או הפעלה של פיירוול והיא נמצאת במצב כבוי... אבל מה שיש שם זה גם NAT שהוא חייב להיות פועל כדי שהאינטרנט יעבוד (לפחות ככה נראה לי כי כשכיביתי אותו הראוטר התנתק מהאינטרנט). קראתי ב"עזרה" של הרואטר וכתוב שם שב-NAT יש גם פיירוול פנימי או משהו כזה.. עכשיו הבעיה שהוא חוסם לי פורטים ואני לא יכול להתחבר לאימיול או לשראזה או לכל תוכנה מסוג זה.. אז איך לעזאזל אני יכול לפתוח פורטים או בכלל לכבות את החסימה הזאת? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים לבזק בינלאומי. מחשב יחיד, ללא חייגן. ברקע כמה חלונות אקספלורר ופיירוול. שמתי לב שקפיצות בפינגים. אומנם לא גבוהות, אבל אני מאמין שהן משמעותיות יחסית ומשפיעות על איכות החיבור. להלן התוצאות: Pinging hwzone.co.il [212.199.164.181] with 32 bytes of dat Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=9ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=16ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=11ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=11ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=10ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=12ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=10ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32…
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבקשה, התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר של אדימקס והתקנתי כרטיס רשת אלחוטי אדימקס באחד המחשבים בבית. הרשת האלחוטית עובדת, בדקתי 2 מחשבים ניידים שהתחברו לרשת בלי בעיה וכמובן גם המחשב שמחובר בכבל לראוטר עובד עם האינטרנט, רק המחשב שהתקנתי עליו כרטיס אלחוטי לא מצליח להתחבר והקליטה שלו של הרשת היא תמיד מעל 85%, כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת הוא נותן לי limited or no connectivity, פעם אחת עשיתי disable לכרטיס רשת החוטי במחשב ואז זה עבד, עשיתי ריבוט ושוב לא עבד ומאז גם לא עוזר שאני עושה disable לכרטיס החוטי.. אני מחובר דרך כבלים 012 ויש לי גם טלפון של 012 מה שאומר שיש מין ממיר כזה של 012 בין המודם לראוטר ולפני ששמתי את הראוטר הוא היה בין המודם למחשב.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחובר בחבילה של 1.5MB/16KB עם ספק קווי-זהב 012 בכבלים ווינדאוס XP PRO החייגן המוכן שניתן להוריד מהאתר של הכבלים לספק 012 הוא חייגן ממש גרוע, ואני נתקל בו בהמון תקלות. אז אני רוצה לבנות חייגן בעצמי, שבו אני כנראה לא איתקל בכל הבעיות המעצבנות. רק איך אני עושה את זה? אם אפשר תספקו גם בבקשה כתובת של הספק ופרטים שאני אמור למלא בחייגן תודה
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקריאה פה בפורום הבנתי שיש דרך להשתמש בנתב הזה גם בתשתית של הוט. אני אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי שלב אחרי שלב מה אני צריכה לעשות בשביל זה. נראה לי שחשוב לציין שיש לנו מודם של הוט ועוד תיבה של 012. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
יש לי כרגע ראוטר של בזק SIEMENS.. עכשיו יש לי בעיה בקליטה בקומה למטה עם מחשב נייד.. מה יתן לי פתרון יותר טוב HOMEPLUG או ראוטר תקן N של בזק? לפתרון של בעיית הקליטה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שהוא נקודת גישה אבל שהוא מקבל את האינטרנט דרך אל חוטי .. בקיצור אני גר במקום שיש לי המון רשתות פתוחות ואני מעוניין להתחבר אל אחת מהן ולהגביר את האינטרנט אצלי בדירה.. תודה מראש ומתנצל על הכתיבה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להקים רשת אלחוטית בבית ואני צריך הסבר איך לעשות זאת. לפני זה היה לי ADSL שהמודם עצמו היה ראוטר אלחוטי ולכן התחבר עם כבלים ל2 מחשבים + מחשב אחד באלחוטי, כיום עברנו לHOT ויש לי רק מודם אחד שהוא רק למחשב הזה. אןי לי מושג מה צריך לעשות ומה לחבר למה.., הדבר היחידי שאני יודע זה שהכרטיס רשת במחשב האלחוטי הוא 802.11 הזה אם אפשר לקבל הסבר קצר או הפנייה ללינק שמסביר בעיניין אני ישמח הבנתי שהכי טוב לקנות LYNKSYS אבל הוא דיי יקר, אבל אני מניח שהוא שווה לי עוד 100 שקל. אפשר גם לקנות EDIMAX או DLINK אשמח אם תמליצו לי על דגמים. ואם אפשר המצלה לנתב אלחוטי שמתחבר גם לADSL ו כבלים אני ישמח כי אולי נעבור לYES מתיש הוא.. חברה תודה רבה!!!! (אני ישמח מאוד גם אם תע…
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
הנתב הוא חדש יחסית ותומך כמובן בתקן N, יש לו יציאות קוויות 10/100/1000 וגם USB לחיבור דיסק נייד. המחיר שלו הוא כ-370 ש"ח (מאד זול יחסית למקבילים). לי אין ניסיון עם החברה הזו, למרות שראיתי לא מעט מוצרים שלה, ואני גם לא מכיר את הנתב הזה, אשמח לשמוע המלצות, בעד/נגד או מה שלא יהיה. מבחינתי עדיף לרכוש נתב ולא לקחת נתב N מבזק בהתחייבות ל-3 שנים. הנה לינק לדף המוצר: http://www.tp-link.com/products/product ... 2DWR1043ND
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
קבלתי מהוט את המודם האחרון שלהם שנקרא הוטבוקס 5. לצערי הרב , מה שנראה לי ממש טיפשי, למודם רק שתי יציאות של כבל רשת. אני צריך להעביר ל 3 צרכנים. אני חייב משהו שנקרא סוויץ'? והאם כל הסוויצ'ים באים עם חיבור לחשמל? מניח שעדיף לי אחד שתומך עד 1000 מגבייט שניה. לא מכיר מותגים. מישהו מוכן להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום! אני נמצא בבעיה מאוד מוזרה. אני והשכן שלי חולקים אינטרנט. רק בעיה היא שהראוטר נמצא בדירה שלו. ולכן כל התקן שיש לי חייב שיהיה מחובר בWIFI. לא בעיה כל עוד עבדתי רק עם הלפטופ, אבל כאט נוספים מכשירים נוספים (ביניהם לדוגמא ה Raspberry Pi) שדיי קשה עד בילתי אפשרי להגדיר בהם רשת אלחוטית (צריך דונגל וההגדרות בלינוקס ללא סביבה גרפאית זה סיוט אחד גדול). אבל נעזוב לרגע את ההגדרות. אני רוצה להקים AP. כלומר שיהיה לי מכשיר שמתחבר אלחוטית לראוטר של השכן ואז אני מתחבר למכשיר הזה בצורה חוטית או אלחוטית. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR641G אבל לא נראה שאפשר להפוך אותו ל AP ולכן אשמח להמלצה לAP זול (עדיף שיהיה משהוא בסגנון "נתב מתקדם" ולא רק AP). נניח עד 400 ש"ח. כאט אני רוצה קצת לסבך את כל …
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
בבית של ההורים שלי גלשתי בנייד אלחוטי וחשבתי שאני על הפס של אחד השכנים והכל טוב ויפה עברתי דירה ותקנתי קו אינטרנט חדש למחשב הנייח וראיתי שהנייד מזהה את אותה הרשת האלחוטית על אותו שם כמו בבית הישן יכול להיות שגלשתי על הנייח של עצמי למרות שזה לא ראוטר ביתי?אין ראוטר בבית בקיצור אין לי מושג איך להסביר את זה אבל השאלה שלי היא איך אני חוסם את הפס גלישה שלי? אני מתכוון....שלא יהיה פרוץ בפני ניידים והאקרים למיניהם למרות שאין לי מה להסתיר בקיצור שאף נייד שבא לבניין שלי שלא יגלוש עלי תודה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי גם התקן USB אלחוטי Level One WUA-0600 אבל בתעוד שלו כתוב שהוא תומך רק ב Windows
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 3 מחשבים שמחוברים ברשת עם Hub, ורוואטר ורציתי לשאול איך אני יכול להקים תקיית שיתוף בין המחשבים ברשת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי שרת משחק על המחשב . והגדרתי שם את הtrue ip שלי . אנשים אחרים יכולים להתחבר לשרת ולשחק בלי בעיה . מתי שאני מנסה מהמחשב שלי (השרת נמצא על המחשב שלי ) להתחבר אני מקבל Unable to connect . ניסיתי להתחבר עם 127.0.0.1 , וגם זה נכשל . פתחתי פורטים 10000 - 10012 כי אמרו לי שזה כל הפורטים האפשריים שהמשחק הזה משתמש . מחקתי את הfirewall שלי (ZoneAlarm) לחלוטין . וכל זה לא עזר . האם יש loopback של הראוטר (אני לא בדיוק יודע מה זה אבל אמרו לי שזה יכול להיות) ? אם כן איך מתקנים ? איף אני יכול לדעת באיזה פורט בדיוק השרת משתמש ? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת ? תודה רבה לעוזרים . באמת בעיה קשה שאני מנסה לפתור כמה ימים כבר . אני מקווה שהמומחים פה יוכלו לעזור לי . בתודה, אב…
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-