עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eliXir,

Hey guys im sorry in advance if this topic was already created once, but since I can't write in hebrew I can't search for it. Me and my dad wanted to make a network in my house for 2 computers, and it cost ALOT of bezeq connect me. How can I make my own network? is it possible? the speed will be the same as bezeq will install it for me? if it is possible which tools I need to choose? if it's possible please tell me EVERYTHING I need to do including connect between the two computers. I will thanks everyone that post to help me! (Hebrew commant will be more then welcome).

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  2. Started by netanelf,

שלום לכולם. יש לי מחשב ישן (pIII 450 MHz), אני מעונין להפוך אותו לשרת שיאכסן את המוזיקה הביתית וקבצים. יש לי רשת שבנויה מ2 מחשבים (יש מחשב נייד שלפעמים מתווסף) ראוטר אלחוטי של 3com, מחשב אחד מחובר קווי ואחד באלחוט. *השאלה שלי היא איזה מע' הפעלה עדיף להתקין למחשב. אני צריך מע' הפעלה יציבה (השרת יעבוד 24\7) וללא יותר מדי דרישות אין צורך בכל האפשרויות שיש למשל בWindowsXP רק שיתוף קבצים. *אם קבר אני שואל יש לי עוד בעיה, המחשב שמחובר באלחוט מחובר דרך כ. רשת usb (גם 3com), הרשת עובדת מצוין אך כאשר מנסים להעביר יותר מדי מידע בבת אחת (למשל קובץ גדול של כמה מאות מגה) הרשת "נופלת" מתנתקת וצריך לחבר אותה מחדש. משהו מקיר את התופעה? תודה מראש לעונים. אני מצטער אם אני ל…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  3. יש לי שתי תוכנות שמותקנות במחשב realvnc ו deltacopy שתיהן עובדות טוב ברשת הביתית אבל כשאני מנסה להיכנס מבחוץ עם הIP של הרשת זה לא עובד אני הגדרתי port forwarding לפורטים 873 ו 5800 וזה לא עובד לא מצליח להתחבר אני לא יודע מה לעשות

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by thelegend,

שלום, עברתי דירה ועכשיו הראוטר נמצא במרחק של 6 מטר המחשב שלי ומהסוני פלייסטיישן. בדירה הקודמת חיברתי את המחשב לכבל רשת 10 מטר הכי פשוט שיש ואת ה PS3 לכבל רשת 3 מטר גם הכי פשוט שיש. השאלה שלי היא אם אני אחבר את המחשב לכבל הזה שוב בדירה החדשה האם איכות ההורדה והביצועים יורדת בגלל אורך הכבל ואיכותו? ואף חשוב יותר בשבילי, האם כבל פשוט של 10 מטר מהראוטר לPS3 יוריד מאיכות הרשת שלי בPS3, במיוחד לאור העובדה שבPS3 אני משחק משחקי multiplayer כגון call of duty וכדומה ואני רוצה איכות אינטרנט מקסימלית? האם כדאי לקנות כבל קצר ולנסות לשים את הראוטר קרוב לאחד או שני המכשירים הנ"ל ואם כן זה משנה איזה כבל ואורכו? ואם לא תיהיה לי ברירה אז במידה וכן יש בעיות עם כבלים ארוכים כמו שתיארתי אז הא…

5. הבכעיה היא כדילקמן : 1 אני גיימר שזקוק לפינג יציב וטוב 2 אחותי כל היום עם האי מיילים שלה ..מורידה ..מעלה ..מורידה ..מעלה ....קיצר תוחנת לי את הפינג ..עקב זה אני עף משרתים כל היום על ימין ועל שמאל . (רוב השרתים מעל פינג גבוהה מסויים פשוט מעיפים) שוב 1 ו 2 .. :-* 1)האם כדאי לקנות ראוטר כדי שאני יגביל אותו למחשב השני ברשת שכרגע מחובר עם כבל מוצלב ? 2) האם אפשר להגדיר פיזית בתוך המודם שיקצה לי 170K ולמחשב השני את ה 10 הנותרים ? תודה.

• 14 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by demultiplexer,

1.על איזה ספק אינטרנט אתם ממליצים ? כרגע נראה לי שאני הולך על ברק אבל אין לי שום סיבה טובה לא ללכת על נטויזן פשוט הרבה חברים שלי עם ברק. כולם אותם מחיר. והאם ישנם הבדלים בין המודמים לאינטרנט מהיר בכבלים ? יש לי אפשרות לבחור איזה מודם אני רוצה יש מוטורולה שני דגמים TERAYON ואולי עוד כמה שאני לא מכיר. וקראתי כאן על סוגי חיבור חיבור קבוע MPLS שלא מצריך חייגן. אם מישהו יכול לפרט איזה סוגי חיבור יש ומה החסרונות היתרונות

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by orenmj23,

ערב טוב לכולם, לאחרונה נדפק לי מתאם ה-USB של הרשת האלחוטית וקניתי חדש מדגם EDIMAX, משום מה הקליטה שהייתה במתאם הקודם (D-LINK), הייתה משמעותית טובה יותר מהקליטה במתאם החדש (קליטה נמוכה מאוד), בעבר שהיה לי מתאם של EDIMAX, הייתה לי בעיה דומה. האם יש דרך לתקן זאת מבחינת תוכנה או שפשוט המוצר עצמו דפוק (בהנחה שהוא לא מסוגל לקלוט את הרשת ממרחק של שני חדרים). הראוטר עצמו מוגדר ועובד בסדר גמור במחשב נייד ובפלייסטיישן 3, אבל במחשב עם המתאם של EDIMAX הקליטה נמוכה מאוד ולכן אני לא יודע מה לעשות. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  8. קראתי כאן באשכול הזה שזה עולה כסף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335679.0 אבל כאן בפורטפורוורד יש מדריך כזה: http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm על מה הם בדיוק מדברים? זה אותו סטטיק איפי?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by nfch11,

פתאום ניהיה לי לאחר שאני נכנס עם היוזר שלי והססמה . ( אני יכול לקבל דואר לצפות ועוד) רק לשלוח מייל אני לא יכול. מופיע לי הודעה "שמבקשת מימני להכניס סיסמה שנמצאת בתמונה למטה. לצורך המנעות פגיעה בשרתים , ואם התמונה שזה הקוד לא מופיע לנסות דרך דפדפן אחר. ניסיתי דרך אקספלורר ,כרום ופיירפוקס ( גם דרך מחשבים שונים) ושוב פעם הופיע ההודעה ולא הצלחתי לשלוח מיילים. בבקשה איך אני יכול לשלוח מיילים. ( מצורף קובץ)

10. התקנתי Maxtor Central Axis והגדרתי עליו תיקיות Public ו-Limited Access. אני רוצה לאפשר גישה לשניהם בלי להתקין את התוכנה הייעודית Maxtor Manager על כל מחשב. עם תיקיות מסוג Public אין שום בעיה, פשוט מיפיתי כונן רשת חדש ועובד. תיקיות פרטיות דורשות כמובן שם משתמש וסיסמא כאשר ממפים כונן רשת. הבעיה שכל הסיסמאות שהוגדרו בניהול הכונן אינן עובדות. האם יש דרך או שחייבים להשתמש בתוכנה הייעודית?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים עם WinXP Pro, מחוברים עם כבל רשת מוצלב ושני כרטיסי רשת. מחשב אחד מחובר לאינטרנט בכבלים ע"י מודם USB עם חייגן (כלומר יש בו שני Local Area Connections) שני המחשבים מזהים את החיבור (קופץ לי הסמל של ה- Local Area Network) הפעלתי בשניהם את אשף הגדרת רשת ב- XP, רשמתי בשניהם את אותה קבוצת עבודה ועשיתי restart. אח"כ שיתפתי כמה תיקיות בשניהם וניסיתי לראות אותם במיקומי הרשת שלי, וגם ניסיתי לראות את המחשב ב- "מחשבים ברשת שלי", שיחקתי עם ההגדרות שעה אבל כלום.... מה עושים???

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  12. Started by prexus,

האינטרנט שלי לא מוכן להיכנס לשום אתר שלא בישראל, אפילו לא ל google.co.il, איך אני מתקן את זה? זה דיי דחוף.

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by hg25,

חבר'ה יש לי בעיה באבטחה במחשב שלי מותקן אנטי וירוס וחומת אש של קספרסקי עכשיו החומת אש כל פעם מתריעה מפני התקפה של hekern worm כמו כן עשית פורמט לדיסק אחריי שהיתה אותה בעיה + ניתוקים של המודם מה ניתן לעשות? עזרה בבקשה אני מרגיש שהאינטרנט שלי "זוחל" כתוצאה מכך

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by m0tek,

לא יודע , יש לי בעיה מוזרה..שכמעט בכל אתר..המחשב מנסה לגשת ל LOCAL HOST (IP פנימי) או פשוט ל 127.0.0משהו... וכתוצאה מכך המון תמונות לא מופעיות..אתרים לפעמים לא עולים.. ואני רואה המון מקומות עם איקסים במקום תמונות (מקומות שאני לא יכול לגשת אליהם) כאילו שיש משהו שחוסם אותי.. אני אפילו לא רואה את הסמלים של "חדש" בפורום.. פתרונות מישהו?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by smalery,

התקנתי ראוטר EDIMAX (נראה לי 6204), ההתקנה עברה חלק, ועם מחשב נייד (VISTA) אני מתחבר לרשת האלחוטית. כשאני נמצא בחדר עם הראוטר קליטה מעולה, אבל כשאני יוצא מהחדר, סביבות 5-7 מטרים, כשאני נכנס לכל אתר באקספלורר, הרשת מתנתקת וצריך להתחבר שוב, ושוב כשאני מנסה לגשת לאתר, שוב מתנתק... מה הבעיה? ???

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  16. Started by aaronbelkar,

יש לי2 מחשבים נייחים ועוד 2 ניידים, ראוטר של LINKSYS, WRT54G . עשיתי לו עידכון לfirmware ל tomato. אני מחובר דרך ברק בחיבור L2TP הכנסתי לראוטר את ההגדרות חיבור. בסטטוס הוא מראה לי שהוא מחובר לברק. נסתי להגדיר רשת כך שכל המחשבים תהיה גישה לאינטרנט דרך הראוטר אבל ללא הצלחה, אשמח לעזרה בבקשה. נסתי להגדיר רשת עם חיבור דרך שער ע"י האשף של XP. אחרי ההגדרה והפעלת הרשת נסתי להכנס למסנג'ר ולגלוש באתרים ואף אחד מהם לא מגיב. אני לא יודע אם זה משהו בראוטר שאני צריך להגדיר או משהו במחשב. תודה.

17. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח פורט עבור תוכנת הטורנט לאחרונה עברתי לווידוס 7 והתקנתי את כל התוכנות מחדש אז יכול להיות שמשהו הפספס לי בהגדרות מצד שני את המודם/ראוטר קיבלתי לא מזמן ומאז אני לא ממש מצליח לקבל מהירויות נורמליות לקו שלי (5M לא גיימר) אני מצרף תמונה שדי מראה את כל ההגדרות שלי ניסיתי להחליף פורטים ולהגדיר אותם שוב בראוטר - לא עבד ניסיתי לשים פורט 53 כמו שקראתי באחד הפוסטים פה - גם לא עבד הקטע זה שלפעמים בלילה אני כן מקבל מהירות נורמלית אבל הפורט עדיין מופיע כסגור..... בעבר זה עבד בצורה תקינה ללא בעיות הטורנטים שאני מוריד בוודאות מקבלים מהירויות טובות כי אני מוריד אותם גם במחשב בחול שיש לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by zabal12,

שלום יש לי נתב של TP LINK ברשת N המלצה לכרטיס רשת אלחוטי ברשת N לא משנה איזה סוג העיקר שיהיה טוב תודה

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by RGod,

שלום חברה יש לי FIREWALL של חברת SYGATE מעודכן עד כמה שניתן ויש לי עוד אחד קיצר ה FIREWALL של SYGAE אומר לי ש:some body is scanning your compuer ואחרי כמה שניות 20 שניות בערך חוסם אותו שאלתי היא איך ניתן לחסום את אותו ה IP הספציפי ?ואם הוא יכול לגרום איזשהו נזק ?לגנוב פרטים ?

20. Started by wwll soldier,

שלום , יש לי אינטרנט זהב וראוטר חוטי של אדימקס, האינטרנט שלי מוריד לאט מאודדדדדדדדד, חשבתי שזה בגלל הראוטר וחיברתי רק תמחשב עם המודם אז אני לא יודע איפה הבעיה כי היא תמיד נשארת, אמרו לי שיכול להיות שיש לי חסימה לאינטרנט בגלל ה-sp2 והראוטר....יש כזה דבר? למי שפה יש אינטרנט זהב נתקל גם הוא בבעיות? בבקשה תעזרו

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by אבי11,

אני מחובר לאינטרנט דרך נתב אדימקס 6104, עובדה שלא מאפשרת לי להוריד דרך ביטורנט וכו' האם ישנה דרך ל"עקוף" את הפיירוול של הנתב או להוריד קבצים בצורה כלשהיא מבלי לשנות את הגדרות הנתב (פתיחת פורטים וכו'). חג שמח

22. Started by miki_9,

יש לי נתב שך edimax דגם br-6524n ואני רוצה לעשות PORT FORWARDING מישהו יכול להגיד לי איך?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  23. יש לי כרגע ראוטר של בזק SIEMENS.. עכשיו יש לי בעיה בקליטה בקומה למטה עם מחשב נייד.. מה יתן לי פתרון יותר טוב HOMEPLUG או ראוטר תקן N של בזק? לפתרון של בעיית הקליטה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  24. Started by Sunshine,

האם יש כאן אנשים שיש להם רשת על חשמל ? נראה שלא תהיה לי ברירה בגלל מוגבלויות לשים תשתית חוטית בבית אצטרך לחבר 2 מחשבים בדרך הזו. (1 נייד ואחד נייח) . שני המחשבים נמצאים בחדרים של הילדים - הפחד הגדול שלי הוא : האם התענוג הזה פולט קרינה ? איך הביצועים ? האם אתם ממליצים ? אני מודה לכולכם מראש על התגובות, כל תגובה תעזור.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by avi1231231900,

יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ואני גולש באופן אלחוטי בבית,אך לעיתים בסביבה שאני מחפש רשת,אני מוצא רשת עם קליטה טובה אך כאשר אני מתחבר הוא כותב לי בשורת המשימות "קישורית מוגבלת" חשוב לציין שזוהי רשת בלתי מאובטחת.מה יכולות הסיבות לכך? לדוגמא בקפה גו' המחשב גולש וכן בקניון איילון.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.