עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי אינטרנט אלחוטי, מחשב אחד שמחובר ישירות ועוד מחשב נייד שמתחבר עם הכרטיס רשת שלו עכשיו השאלה שלי האם אני יכול למקם את הראוטר הנוסף כך שיגביר את האות למחשב הנייד?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by guycho,

צהריים טובים, ניסיתי לחבר את המחשב שלי לרשת האלחוטית על ידי שימוש בכרטיס רשת ,לאחר ההגדרה הצלחתי להתחבר לרשת אך אי אפשר להיכנס אל האינטרנט ,בהגדרות של הכרטיס נראה כי בפעילות הכרטיס רשת יש מספר נמוך ב"מקבל " וב "נשלח " ובכניסה לדפדפן רשום כי יכולה להיות בעיה ב dns.. עזרה ? מישהו ? תודה מראש גיא..

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  3. מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד HP Pavilion ze4523, ראיתי בזאפ כרטיסים רבים, אפשר לקבל המלצה לכרטיס ספציפי ? (אם אני לא טועה, ע הכרטיס לתמוך בסוג הרשתות הנפוץ בארץ (b ?)9 ושאלה נוספת : הבנתי שאת הכרטיס מחברים ל חריץ PCMIA במשב הנייד, כיצד אני מזהה את החריץ הזה ? איך הוא נראה ? ואגב, הכרטיס תמיד נשאר בתוך המחשב, או שמכניסים אותו רק כאשר רוצים להשתמש בו ? ושאלה אחרונה - לא אמורה להיות לכרטיס אנטנה קטנה בולטת ? תודה תודה תודה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  4. Started by ftzahi22,

אני צריך תוכנה שמשנה את כתובת הIP שלי לדוגמא שאוכל להיות מזוהה כאילו אני מארה"ב ניסיתי מספר תוכנות אבל הם תקעו לי את האינטרנט פשוט אתרים לא נפתחו מישהו מכיר תוכנה שעובדת טוב ?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחובר לתשתית של בזק וספק נטויז'ן במהירות של 30 מגה. יש לי את הראוטר של נטגיר שבזק משאילה שמוגדר כמודם וראוטר של tp-link 1043nd. האינטרנט עבד בסדר עד שבימים האחרונים יש לי נפילות אינטרנט מעצבנות שמצריכות חיבור מחדש במחשב או בגלקסי או כיבוי והדלקה של הראוטר והמודם. בנוסף יש לי בעיית מהירות שהיא אינה קבועה זאת אומרת שפעם יש לי 6 מגה, פעם 10 מגה ופעם 40 מגה. הבעיה מתרחשת גם כאשר המחשב מחובר בצורה חוטית וגם בצורה אלחוטית. בגלקסי אף פעם אני לא עובר את ה-6 מגה מהירות. המהירות העלאה טובה וקבועה במהירות של 1.5 מגה. מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיות המרגיזות הללו? תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  6. Started by Eshed Varshi,

היי אני חדש פה יש לי בבית מודם של בזק שמחובר בחיבור adsl לקיר והקליטה באמצעות wifi בקומה הזאת מצוינת, אך בקומה למטה הקליטה חלשה מאוד (בטלפון) עד לא קיימת (במחשב נייד). עכשיו יש לי בקיר נקודה שבא אפשר להתחבר בחיבור adsl מה שלמיטב הבנתי יהיה הכי מהיר אל במה שקניתי יש רק חיבור לכבל רשת. איך אפשר לפתור את התסבוכת הזאת?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  7. שלום. אני מעוניין להשתמש במרבית המקרים באינטרנט קווי ולעיתים רחוקות באלחוטי. 1. האם כאשר אקנה נתב משולב ניתן לבחור מתי האלחוטי יעבוד ומתי הקווי ? והאם בפועל השידור האלחוטי לא יפעל ? 2. אם אכן זה כך, אשמח להמלצה עם נתב (מדובר בדירה קטנה). תודה רבה, ניצן

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  8. שלום! בבית יש לי שני מחשבים: אחד נייח שמריץ ויסטה 64 ביט, והשני נייד שמריץ XP רגיל. אני לא מצליח לגרום להם "לראות" אחד את השני ברשת גם אם אני משתמש ב-Network Setup Wizard.. והם מקבלים IP על אותו CLASS (מספרים עוקבים) ו-SUBNET. יצרתי גם שני משתמשים עם ססמאות זהות בשניהם, ועדיין לא הולך.. מישהו יכול לעזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  9. שאלו אותי את זה בטופס המלוי להרשמה בחיל המודיעין ורצית לדעת איך באמת עושים זאת האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל?

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by elad_jacoby,

אני כרגע נמצא בחבילת 2MB בADSL ספקית: בזק בינלאומי. כשאני בודק את מהירות ההעלאה הוא מוריד לי על 12.8-14 למה הוא לא מוריד על 20? התקשרתי לבזק (ADSL) אמרו לי שהמהירות שלי היא 20.. אולי בגלל המודם? מה יכול להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by eladsachs,

יש לי ראוטר של EDIMAX ואליו מחוברים שני מחשבים. כאשר אני רוצה לפתוח פורטים אני כמובן שם את האייפי ואת הפורט.. אבל יש לי בעיה כאשר אני מנסה לשים את אותו פורט עם האייפי השני של הרשת , הוא פשוט לא נותן לי וכך נוצר שרק לאחד אפשר לפתוח את הפורט הנ"ל בראוטר. ניסיתי לשים את האייפי של הGateway וגם לא עזר. http://www.fps.co.il/Files/1136200945.JPG

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  12. שלום יש לי את המודם הזה שקיבתי מבזק הגדרתי אותו כראוטר אבל אני לא מצליח ליפתוח פורטים לאימיול הוא לא מצליח להתחבר לי אם מישהו יכול לעזור בעינין תודה

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  13. יש לי Firewall של nvidia , אני שם אותו על מצב ברירת מחדל שזה בינוני במצב הזה הדפדן עובד בסדר בלי בעיות איך שאני מעלה את ה- emule כל התעבורה נעצרת , גם ה- emule תקוע , וגם web איך שאני משבית ה- firewall של nv ונשאר רק עם ה- fw של windows ה- emule טס וגם יש לי web האם הבעיה מוכרת? אני חושב שלא כדאי להסתפק ב- fw של windows כי הוא לא דו כיווני , הוא לא יכול לחסום מידע שיוצא החוצה אם אין פתרון עם ה- fw של NV אשמח לקבל הצעות נוספות של fw - ים אחרים שאתם מכירים שעובדים טוב עם emule

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  14. שלום , יש לי מחשב עם חיבור לאינטרנט ומודם. אחותי מהחדר המקביל מחוברת דרך המחשב שלי לאינטרנט , לה אין מודם. עשיתי רשת בינינו , עכשיו גם היא יכולה לגלוש. אבל מצורכי גיבוי אני רוצה להעביר לה קבצים (והרבה). ובשביל זה צריך תיקיות משותפות. איך אני פותח תיקיה משותפת ב"מיקומי הרשת שלי" ? תודה.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  15. יש דרך להציג את הנקודות של הרשתות האלחוטיות שנמצאות בסביבה שלי בצורה ויזואלית? לדוגמא על גבי מפה או תרשים ועוד שאלה קטנה, אני מתחבר לWLAN דרך windows xp, כשאני מנסה להתחבר 2 פסים מתוך 5 לא יספיקו לחיבור?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by J.allmighty,

משהוא יודע מה היוזר והסיסמא לממשק הweb של המודם הזה ? (סיפקו לי אותו כאשר התחברתי ל -ערוצי זהב) תודה רבה

17. אורח אורח

טוב, אין לי את זה ביותר מבלבל. ניסוח מחודש: האם שירות אינטרנט (תשתית + ספק) דרך ספקית "רוכבת" (נניח 018) מקבל מבעלת התשתית (בזק/ הוט) את אותו השירות והטיפול כמו חבילה בחברת התשתית המקורית. בשפה קצת פחות מכובסת: חברות התשתית מאפשרות לחברות "רוכבות" להשתמש בתשתית שלהן. האם מנסיונכם הן פוגעות/חוסמות או סתם מקשות על שירות תשתית שניתן על ידי ספקית אחרת? (ולכן גם באיכות ספק האינטרנט..) האם יש סיבה לבחור בתשתית וספק מבית המקור?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  18. אני חייב עזרה דחוף.... הPSN שלי במשחקים משתגע. פעם עובד לי משחקים ברשת, פעם לא או שזה חצי עובד חצי עובד = ניתוקים כל הזמן, בקושי מצליח להיתחבר... ויש לאגים. יש ממש קצת פעמים שזה באמת עובד בלי בעיות. אני ספק 012 תשתית HOT על 5 מגה אינטרנט... עכשיו אין לי ראוטר, אין לי פיירוול, הסוני מחובר אל הHUB. הHUB מחובר למחשב שלי המחשב שלי מחובר למודם. עוד שני מחשבים מחוברים לHUB קח שהמחשב שלי פועל כמו ראוטר. עכשיו ששאלתי בפורום הרשמי של סוני, אמרו לי שאני צריך לשנות את צורת סידור האינטרנט לפחות מסובכת, אבל תכלס זה שטויות. עכשיו תגידו, יש איזה משהו שאני יכול לעשות אם הספק או הגדרה מסויימת שהPSN יפעל לי חלק? כי הבעיות האלה משגעות אותי! ורק שתידעו שכל שאר הדברים פועלים מצויין, האינטרנט …

19. Started by amitaiz,

שלום יש לי נתב אלחוטי של 3COM וטלפון אלחוטי של UNIDEN שפועל ב2.4 GHZ. כל פעם שמשתמשים בטלפון הרשת נופלת, ז"א המחשב לא מוצא רשת. יש לזה פתרון?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  20. אז ככה חברים קניתי את הנתב מסוג TP-LINK WR541G 54MB + כרטיס רשת אלחוטי USB של אותה חברה ב-180 שקל.. השאלה היא כזאת: האם מישהו מכיר את הנתב עבד איתו ויכול לתת חוות דעת? הכל עוד בקופסא ואם יהיו חוות דעת שליליות אני יחזיר לחנות ויקח משהו אחר תודה רבה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by Tal14,

יש לי ראוטר אלחוטי ויש לי קפיצות פינג במשחקי רשת אמרו לי שאם אני אהפוך את זה לחוטי,זה יסתדר זה באמת יעבוד ?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  22. Started by avnery4,

שלום, אני חדש פה ואם ההודעה לא בפורום המתאים עמכם הסליחה. יש לי שני חדרים צמודים בבית, בכל אחד מהם עמדת מחשב הכוללת מחשב,מסך,מקלדת ועכבר לצורך העניין. ברצוני להגיע למצב בו אוכל לעבוד על כל אחד מן המחשבים בכל אחת מן העמדות, כלומר, אם אני נמצא בחדר מס' 1 אני אוכל לעבוד עם המקלדת+עכבר+מסך שבחדר על המחשב שבחדר מס' 2, ולהיפך(גם מחדר מס' 2 על מחשב בחדר מס' 1). כמובן שאצטרך KVM לצורך העניין, אך העניין מסתבך עבורי כאשר מדובר על יותר מזוג אחד של מקלדת ועכבר. הסתבכתי קצת היות ואני לא כ"כ מתמצא בסוגי הKVM-ים שנמצאים בשוק כיום ויכולתם, וכאן אצטרך את עזרתכם בנושא - איזה KVM עליי לקנות שיעמוד בתנאים אלו וכיוצא בזה מהי הכבילה הדרושה בין כל המרכיבים? ניתן לציין ש: 1) החדרים כרגע בשלב ב…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by dolphin,

יש לי רשת מחשבים ואני צריך מודם שיתחבר לראוטר של + D-link 714P יש הצעה של בזקסטור ב- 400 ש"ח https://www.bezeq.co.il/application/bezeqstore/default.asp שווה?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  24. אהלן, יש למשפחה שלי שתי דירות, קומה מעל קומה. אני גר בקומה התחתונה, והרשת הביתית פרוסה בקומה העליונה. אני מעוניין לפרוס את הרשת גם אצלי בדירה (ובאיכות טובה). המצב כיום נראה כך: בדירה העליונה יש את המחשב הראשי (נייח), אליו מחובר פיזית SmartBox של חברת אורנג', מחובר לקו טלפון לאינטרנט במהירות של 10 מגה. ה-SmartBox משמש כנתב אלחוטי עבור הדירה העליונה, שבה יש עוד לפטופ, IPad ושני אייפונים שמשתמשים באינטרנט. אצלי בדירה יש כרגע לפטופ, שמשמש כסטרימר לטלוויזיה וצריך חיבור פיזי לרשת בשביל להזרים קבצי HD מהמחשב הראשי (שנמצא בדירה למעלה), בנוסף, אייפון ואייפוד שצריכים WiFi. יש לי אפשרות להעביר כבל רשת בין הדירות (טוב ללפטופ, לא עונה על צרכי ה-WiFi), בנוסף יש ברשותי שני נתבים אלחוטיי…

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  25. Started by Bone-Breaker,

יש לי 2 מחשבים מחוברים לראוטר של אדימקס והבעיה היא שאין גישה בין שני המחשבים. במחשב אחד יש ווינדוס XP ובשני 98. אני רואה שהרשת עובדת ע"י זה שאני שולח קבצים בין שני המחשבים במהירות של 1800KB/S. נגיד אני במחשב של הXP נכנס ל-My network places ואז לקבוצת עבודה שאצלי היא מוגדרת כ MSHOME אני רואה שם את שני המחשבים ואז שאני מנסה ללחוץ על המחשב השני הוא לא נותן לי. קראתי פה בכמה מדריכים קודם אבל לא הצלחתי לסדר את זה מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים