עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי בדקתי במספר אתרים כמו DSLREPORT.COM ובכולם יצא לי 500K בערך DOWNLOAD ו150K UPLOAD שאלתי היא האם האתרים האלה באמת משקפים את התעבורה לשרתים בארה"ב?

2. Started by the_rider,

אם אני רוצה להוסיף עוד מחשב לרשת שייתחבר לראוטר (עכשיו יש 4 והכל תפוס), אז אני יכול לקחת Switch להעביר לו כבל מהראוטר ואז לSwitch לחבר עוד מחשבים? אם לא אז מה כן אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by voodoo84,

שלום לכולם ! הבנתי שיש אפשרות להגדיר דרך ה רג'סטרי את WIN XP PRO שישמש כ ROUTER. יש פה מישהו או מישהי שיודעים או יודעות איך לעשות את זה ? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  4. אהלן, יש לי ראוטר של DLINK דגם DI-624. יש לי שתי שאלות למעשה, הראשונה היא: בהעברת הפורטים בראוטר הנ"ל, אני מוגבל מאוד כי הוא לא נותן לי להעביר הרבה פורטים [מוגבל לאיזה 10 פורטים בס"כ], יש איזו שהיא דרך להגדיל את ההגבלה הזו? אולי שינוי FIRMWARE בצורה כל שהיא ? [אני לא ממש מומחה בתחום פריצת הראוטרים ועידכוני קושחה.. אז להיות ברורים בבקשה] שאלה שניה, יש את מה שנקרא DMZ ZONE שזה מחשב שמקבל את כל הפורטים כפי שהם, ניסיתי להפעיל את הDMZ ולסדר שהIP שלי יקבל את זה, אבל שום דבר לא השתנה וכל מה שלא עבד לפני שהפעלתי את זה גם לא עבד אחרי [משחקים שדורשים פתיחת פורטים מרובים וכו'] למה? זה לא אמור לסדר הכל? :\ תודה לכל מי שעוזר, -ג'ו

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by ras81,

שלום יש לי ראוטר של EDIMAX שמחובר ישירות ללוח אם, אחת לדקת בערך יש לי הודעה שהרשת במנותקת למרות שאני ממשיך לגלוש כרגיל, זה משגע אותי כי זה קופץ כל הזמן. מה אפשר לעשות?

6. Started by zamir-h,

שאלה למקצוענים: התקנתי לפני כחודשיים ראוטר חדש Linksis WRT54GL אשר למרבה הצער מנתק את המחשבים האלחוטיים בלבד. התופעה מתרחשת אחת לשעה בממוצע. החלפת ערוצים (11, 6) לא עזרה (חשש מהפרעות טלפונים אלחוטיים). ראוטר קודם (ללא שם) בן 6 שנים ונקודת גישה של אינטל במוד "a" עבדו יפה שנים. החלפתי את הציוד הישן עקב אי חוקיות שידור בתדר 5G. התמיכה של הספק יעצו לי להתקין קושחה קודמת מספר 4.30.5_US_Code בעוד שלי יש קושחה שנראית עדכנית יותר (ע"פ המספר) בשם 4.30.7_ETSI_code. מבדיקה שערכתי באתר היצרן, הקושחה העדכנית היא 4.30.5. שאלתי: האם גירסה 7 שהגיעה עם הקופסה היא גירסה ישראלית מבושלת? (הראוטר נקנה בארץ) מה הנסיון שלכם בעניין זה? מחובר ל- ADSL באמצעות מודם אלקטל שחור ישן 5 נוריות דרך זהב נ…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  7. בראש ובראשונה אני ריצה לומר שהבעיה היא במחשב נייד מסוג IBM T30 צריך עזרה דחוף אני כבר מנסה בערך שבועיים ליפתור את הבעיה... המחשב מיתחבר לאינטרנט מוצא את הרשת (למחשב כרטיס רשת אלחוטי מובנה של אינטל) אך לא מצליח לזהות את המחשבים האחרים ברשת הוא בעצמו לא מצליח להיכנס להגדרה של MSHOME ליפעמים מחשבים אחרים רואים אותו אך לא מצליחים להיכנס אליו... ומכאן נוצרה לי הבעיה שאני לא מצליח להדפיס מהמחשב הזה בעוד שמחשבים אחרים (3 נייחים) רואים אחד את השני ומצליחים להדפיס במדפת ששתופה ברשת המחןברת לאחד המחשבים... אם מישהו יודע מה לעשות אני ישמח :bash:

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by tratz,

יש לי שרת DELL עם סלוט הרחבה אחד של PCI-X 64bit 133Mhz. רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו כרטיס רשת realtek 8139D רגיל בתצורת PCI?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  9. שלום רב יש לי את הלינקסיס wrt54gl אני מנסה לחבר מחשב נוסף (יש לי שתיים) והראוטר לא נותן לו גישה כלל - כאילו לא מכיר אותו . אני מניח שרבים מכירים את הראוטר הנ"ל , תעזרו לי להגדיר נכון את הראוטר שיכיר במחשב כרשת ביתית

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  10. יש לי 100-120 שח הנה המצב: היה לי מחשב בחדר של אחותי שהיה מחובר לנתב וממנו לזה של הטלפון. העברתי את המחשב לחדר שלי . עכשיו אין לי אינטרנט, האם ישנה אפשרות שיהיה לי ללא קשר לנתב, כי אצלי בחדר אני לא יכול לחבר אותו לקיר (אין לי את היציאה של הטלפון). אני חשבתי על לקנות כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ל PCI ראיתי גם שיש ל USB איזה אתם ממליצים? רצוי שיהיה מ KSP כי זה החנות שקרובה אלי לבית. ד"א יש לי גם מחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנת בסלון שמתחבר דרך הנתב שבחדר. (ככה גם אני רוצה) הנה שני דגמים: Edimax 802.11G USB שח 90 ?Edimax EW-7128G 54Mbps PCI? שח 120 איזה מהם לקחת? והאם זה מה שאני צריך?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  11. המחשב מיתחבר לאינטרנט מוצא את הרשת (למחשב כרטיס רשת אלחוטי מובנה של אינטל) אך לא מצליח לזהות את המחשבים האחרים ברשת הוא בעצמו לא מצליח להיכנס להגדרה של MSHOME ליפעמים מחשבים אחרים רואים אותו אך לא מצליחים להיכנס אליו... ומכאן נוצרה לי הבעיה שאני לא מצליח להדפיס מהמחשב הזה בעוד שמחשבים אחרים (3 נייחים) רואים אחד את השני ומצליחים להדפיס במדפת ששתופה ברשת המחןברת לאחד המחשבים... אם מישהו יודע מה לעשות אני ישמח

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. שלום רב, ברשותי מודם מסוג EA103 מישהו יכול להביא לי בבקשה דרייבר של מודם זה לוינדוס VISTA? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. יש לי רואטר שמחובר למחשב באמצעות כבל רשת הכבל מחובר לכרטיס רשת של הלוח אם.. יש לי גם כרטיס רשת שיושב במגירה(PCI) רציתי לדעת אם יש הבדל בביצועים של המערכת אם נעשה שימוש בכרטיס שעל הלוח או באחד אחר.. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by yanki3,

אני מתקשה בחיבור מצלמת IP למחשב. מה צריך לעשות כדי לראות התמונה במחשב ?

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי בעיה דיי מעצבנת... כמה פעמים ניסיתי לעלות משהו לאתרים אבל האינטרנט מתנתק לי באמצע הלילה סתם בלי שום סיבה.. חשבתי אולי בגלל שהוא מוגדר על זה שהוא יתנתק אם הוא יראה שאף אחד לא משתמש במחשב כעבור מס' שעות אבל אני לא יודע איך להגדיר את זה שהוא לא יתנתק בכלל וישאר מחובר כל הזמן... אני נמצא בספקית האיטרנט 013ברק והתשתית הוא של "הוט" אם למישהו זה קרה ויוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד.!!!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. האם יש אפשרות לחבר מדפסת לרשת ביתית כך שלא יהיה צורך שמחשב יהיה דולק בשביל להדפיס ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום אני צריך בבקשה המלצה לראוטר טוב יש לי עכשיו 2 מחשבים עם מודם אחד (כל פעם אנחנו מעבירים תמודם ממחשב למחשב) על איזה רוטר אתם ממליצים? עריכה: תקציב 300 ש"ח.

• 15 תגובות
    • 5.4k צפיות
  18. Started by msa90,

תגידו אפשר לפרוץ את המודם השחור המרובע של thomson (של הכבלים) אם כן אם אפשר אני רוצה מדריך בבקשה תודה מראשש

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. שלום האם יש למישהו הדרכה בעברית איך למנוע דואר זבל ב outlook expres ? תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  20. יש לי נתב אלחוטי של נטגר. ניסיתי לפתוח את הפורטים של האי מיול דרך המדריך של האתר שיש פה. הפורטפוארואד אבל זה לא מצליח לי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  21. Started by HORADRiM,

מכיוון שאני כרגע בשלבים של החלפת ISP - מאוד מעצבנת אותי חוסר השקיפות הטכנית של ספקיות האינטרנט (למרות שאני מבין ששקיפות נוגדת את האינטרסים שלהן). לכן חשבתי לפתוח שרשור לריכוז מידע עפ"י נסיון של חברי הפורום בנושאים כמו: - בעיות רוחב פס לחו"ל - חסימת פורטים - הגדרות Quality of Service על שירותים שונים - שימוש באותם קווי אינטרנט לחו"ל כדי לספק שירותי טלפוניה ב-VoIP מכיוון שכל המידע הנ"ל אינו מפורסם לציבור ע"י ספקיות האינטרנט, האפשרות היחידה לגלות את הדברים האלה היא רק עפ"י נסיון והסקת מסקנות - וכאן כל אחד מכם יכול לתרום. אם השרשור יצליח הוא יעזור לכולנו - בבקשה המנעו מספאם ומהבעת דיעות לא ענייניות שסותרות את חוקי הפורום. ------------------------------------------------ אני א…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349871,00.html בזק בינלאומי קנתה את ספקית האינטרנט אקטקום, netvision קנתה את ברק. מכלכלה חופשית הפכו את שוק ספקי האינטרנט לקרטל שיגרום לנו רק לשלם יותר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני יכול להיכנס לאתרים דרך הFF אבל למשל המסנג'ר לא מתחבר וה GMAIL NOTIFIER שלי גם לא מצליח להתחבר... בנוסף גם מאז שהתחילה הבעיה גם יש בעיה בCSS של הורדת דברים מהשרת אבל אני לא בטוח שזה קשור...

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by Nookie,

רכשתי מחשב חדש. המחשב הישן מחובר לאינטרנט של בזק דרך מודם רשת מסוג ALCATEL SPEED TOUCH . השאלה היא איך לחבר את המחשב החדש לאינטרנט. א) האם אוכל לחבר את המחשב החדש עם מודם אחר לרשת, האם זה אפשרי ואיך תתחלק המהירות. ב) אם אי אפשר לבצע את א' אז אצטרך לעשות רשת בין שני המשחבים, האם זה אפשרי בעזרת המודם שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  25. יש לי רואטר מודם level one מבזק! wbr 3407a איך אני פותח פורטים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים