עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בעוד שאצלנו בזק מתהדרת בכך שהיא השיקה "רשת חדשה בישראל NGN" בקצבים של עד 50 מגה!! , ממש שטויות , בזק עדיין לא השיקה בכלל קצבים כאלה לצרכן הבייתי , וגם מה שהיא כן השיקה לאחרונה , 30 ו 20 במחירים שערורייתיים , לעומת זאת , 10 ,ו15 במחירים סבירים לא יותר טוב מזה ,וזה גם , באיזה פריסה של איזה 35% מקסימום כרגע , ואני דיי מגזים במספר הזה אבל ניתן להם את זה , קצת מבט למה שקורה בארה"ב : http://www.dslreports.com/shownews/Verizon-Wont-Slavishly-Satisfy-You-With-100-Mbps-FiOS-104652 Are customers asking for 100 meg? No. Very few. But it raises the ante on the competitive landscape, so that customers believe that 100 Mb/s is what they need to have. . . A hundred meg ends up being …

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Erez360,

שלום לכולם אני מחבר בין 2 מחשבים ע"י כבל מוצלב , על 2 המחשבים מותקן Windows xp. אני מעוניין להתקין Windows 7 על המחשב שאינו המחשב הראשי-המודם ישאר על המחשב עם הXP. לאחר שאתקין Windows 7 על המחשב המשני , לא תהיה בעיה עם שיתוף גלישה ושיתוף מדפסות עם המחשב של הXP? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by xxgalxx,

שלום לכולם בירשותי אינטרנט וספק של הוט עם חביללת אינטרנט 30MB סוג המודם שלי הוא: ARRIS מודל:TM602A והמודם ראוטר שלי הוא של הוט TP-LINK 300MBPS WIRELESS N ROUTER המודל: TL-WR841N ובנוסף יש לי במחשב השני(מרוחק) מתאם רשת של TP LINK (דרך USB) שקולט את האינטרנט. יש לי בבית 2 קומות והמרחק יחסית דיי גדול אז בקומה למעלה יש לי מגבר של EDIMAX שעובד יפה וקולט טוב מאוד וקליטה מלאה למעלה. עכשיו לבעיות: אנחנו הרבה אנשים בבית עם הרבה פלאפונים, טאבלטים , ו3 מחשבים. 1 נייד ו2 נייחים. ו8 פלאפונים שמחוברים לWIFI של האינטרנט כולם בייחד. חשוב לציין שלא תמיד כולם מורידים דברים או גולשים גם מבמחשבים וגם בפלאפונים. קורא לי לפעמים שהאינרטנט גם למעלה וגם למטה פשוט לא עובד(WIFI) בפלאפון ז…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by BarK1996,

היי, מנסה כרגע לתכנן הקמת רשת ביתית קווית. החלטתי שאני רוצה להשתמש בכבל רשת CAT6 FTP עכשיו נשאלת השאלה האם להשתמש בכבל גמיש או קשיח? הבנתי שהכבל הקשיח טוב להשחלות אך לא ניתן או בקושי ניתן (תקנו אותי אם אני טועה) לחברו לקונקטור ושהכבל הגמיש ההפך מזה, מיועד לחיבור לקונקטור, אך לא מחזיק טוב בלחיצה לשקע. אני מעוניין להשחיל כבל כאשר מצד אחד הוא מחובר לשקע תקשורת, ומהצד השני (מאחר וכל הכבלים מתרכזים לאותו מקום בו גם יישב הסוויטץ') לחבר לו קונקטור ולחבר ישירות לסוויטץ'. השאלות הן: 1. באיזה כבל צריך / מומלץ להשתמש? 2. האם אין מנוס אלא מקניית פאנל תקשורת? (אם רלוונטי, מדובר על בערך 8 כבלים שאני רוצה להש…

5. כמו שכתבתי בהודעה , יש לי בבית נתב\ראוטר של החברה D-Link , דגם : DIR-615 . התקנתי אותו היום ויש קליטה חלשה מאוד במחשב שמרוחק מהנתב . היום בחנות, אמרו לי שלא אמורה להיות שום בעיה כי הוא מסוגל לחדור בונקרים, לא ידעתי עד כמה זה נכון אבל הנחתי שאת העבודה הוא יעשה בבית , טעיתי ? הדגם הנ"ל שקניתי שווה ל... כלום ? טעיתי בהתקנה ? האם זו בעיה נפוצה? הנתב נמצא בהפרש של קומה מהמחשב שאני מדבר עליו (זו בעיה ? ) . אני עבוד עצות :s05:, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by Alex89,

היי, יש לי מדפסת HP F2200 ALL-IN-ONE, קניתי מ EBAY שרת מדפסת אבל הוא עושה לי מלא בעיות ואני לא יכול לשתף את הסורק ברשת אלה רק את המדפסת (וגם זה עושה מלא בעיות). איזה שרת מדפסת USB מומלץ? (אחד כזה שישתף גם את הסורק)

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  7. יש לזה סיבה טכנולוגית כלשהי? זה אמור להשתפר בעתיד הקרוב? מה הקצבים במדינות נורמליות? (אירופה / ארה"ב)

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by KamaL,

היי אני לקוח של 014 מזה כמה שנים (HOT - 5MB), הייתי כל הזמן מרוצה מהחיבור ומהמהירויות, ולמרות ההתדרדרות בשירות שלהם בתקופה האחרונה - ולא צריך לחזור על זה , ראו הודעה בנושא בעמוד הראשון של הפורום- אני עדיין די מרוצה. למה אני מתכוון? משחקי רשת - ה PINGים עדיין טובים בשרתים לחו"ל, במיוחד באירופה, ולמרות שההורדות משרתים בחו"ל לא משהו, אני עדיין מנצל את כל ה-5MB מהאתרים שאני מעוניין בהם (רפידשייר פרימיום, אתרי טורנט פרטיים מהירים-למרות שיש בעית UPLOAD למשתמשים מחו"ל). בבדיקות מהירות דרך תוכנות אובייקטיביות (DOWNTESTER מאתר netchief), ההורדה ממש לא משהו בשעות העומס, אך אם אני מנסה להוריד את אותם קבצים דרך מאיץ הורדות, אני יכול לנצל את כל המהירות. תגידו שזה לא מצב אידיאלי - א…

9. Started by Eden 6600,

חיברתי דונגל USB WIFI של חברת TPLINK למחשב נייד מסוג IBM X32 מפורמט אחרי שהורדתי והתקנתי את הדרייברים נפתח לי החלון שמראה לי את הרשתות WIFI שבסביבה, הבעיה היא שהמחשב לא מוצא שום רשת אני צריך להתקין עוד משהו חוץ מהדרייבר של הדונגל עצמו?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יש לי מודם ראוטר של בזק, משהו פשוט של Dlink, יש לי תשתית של מאה מגה והמחשב ממוקם בחדר הסמוך, ללא ממ"דים וכאלה באמצע הדרך - ומקבל בערך 40 מגה. יש למודם ראוטר שציינתי תקן N, במחשב יש לי אפשרות לקבל תקן של AC וגם .MU MIMO האם כדאי לקנות משהו עם התקנים האלה? זה יישפר לי את הקליטה בחדר שממוקם בו המחשב? תודה רבה.

11. האם אפשרות של התחברות בטאג 4 עם חיבור ללא חייגן תהייה אפשרית בעתיד? הבנתי שבזק בינלאומי עובדים עם הוט להעביר לקוחות עיסקיים/גיימרים למעין מערכת MPLS מיוחדת שמתועדפת לשירותים הללו. שאלתי את נטויזן ולא אין מושג לגבי שירות שכזה אצלם, או לפחות תוכנית עתידית לשירות שכזה

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  12. שלום לכם, אני (לצערי) לקוח של נטוויזן 013, ויש לי חבילה של 5 מגה אינטרנט דרכם. הבעיה שאני לא מרגיש את זה! הייתה תקופה שהאינטרנט היה מהיר והכל סבבה, אבל בחודשיים האחרונים האינטרנט איטי בצורה מחרידה לחלוטין. איפסתי את הראוטר ואת המודם (את הביוס של הראוטר צריך לעדכן אבל אני חושש לעשות זאת), ואיפסתי את ההגדרות במחשב שלי. עדיין הבעיה נמשכת! הגלישה בפיירפוקס\IE היא כ"כ איטית שבהרבה מקרים יוטיוב לוקח לו יותר מ20 דקות לטעון סרטון מסכן, שבעבר הייתי צריך לחכות 20 שניות, כ"כ איטי שאני יותר למצליח להיכנס לSteam בטענה שהחיבור נכשל, כ"כ איטי שהעידכונים של הויסטה נכשלים עקב אי חיבור. זה מעצבן! מה עושים לגבי זה? מחר אני מתכוון להתקשר לתמיכה הטכנית של נטוויזן 013 ולהתפוצץ עליהם, אבל זה לא…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. צהריים טובים, כמו שציינתי בכותרת, ישנה אפשרות להגדיר את הראוטר ללא כבל רשת נוסף? ז"א שהכבל הוא לא מחובר פיזית בין הראוטר למחשב? אלא פשוט מאוד, דרך אנטנה שמחוברת למחשב, להכנס ל 192.168.1.1? או שאני מתחייב להגדרה חד פעמית של הראוטר כבל רשת? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by nice-1,

פשוט על הפנים יש לי מין בעיה כזאת שלפעמים המודם מפסיק לדבר עם האינטרנט כאילו או שזה מתחבר ולא קורה כלום או שבאמצע החיבור פתאום כלום לא עובד אז אני מתקשר לשפוך את חמתי על הגוים והם תמיד (תמיד!!) אומרים לי: תשמע זה כנראה בעיה של משאבי מערכת ואני תמיד(עוד תמיד!!) אומר להם אבל זה לא הגיוני כי יש לי קבוע מעל 75% הוא אומר לי תשמע אני לא יודע מה להגיד לך זאת בעיה של משאבי מערכת או שיש את התשובה החלופית תעשה ריסט והתקלה תתוקן ואז אני אומר לו כן אבל היא תתוקן למספר דו ספרתי של שעות, ומה אז? ואז הוא אומר לי תעשה שוב ריסט.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by chanoch,

כל פעם שאני פותח אינטרנס אקספלורר אני צריך להגיש סיסמה של יועץ התוכן לבטל את זה האם יש מישהו שיודע לבטל את

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי מחשב נייח שנמצא בקומה הראשונה שמחובר בראוטר של בזק מהירות 2 מגה ועכשיו המחשב השני נמצא בקומה הראשונה בתוך ממד והקליטה שם נמוכה ביותר ככה שאי אפשר להשתמש באינטרנט מה אני אוכל לעשות בשביל שתהיה קליטה גבוהה בין שני המחשבים והאם מומלץ להגדיל תחבילת גלישה?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by justsumone,

אז ככה, קניתי לא מזמן ראוטר של Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n ורציתי שתמליצו על מודם לקנות איתו (: כרגע הראוטר מחובר למודם ADSL ישן של בזק RTA 1320 שככל הנראה לא מסתדר עם החבילת 4MB כפי שאמרו לי בתמיכה הטכנית אודה מאוד אם תוכלו להמליץ על מודמים שנמצאים במלאי ב www.ksp.co.il או www.ivory.co.il (למרות הביקורות הרעות עליהם) משום שמשם אני מתכוון לקנות אותו, אלא אם תגידו לי לרכוש מבזק/בב"ל. (: תודה מראש אנשים טובים

18. שלום לכולם, אני חיברתי 2 מחשבים בעזרת כבל רשת. יצרתי בכל אחד חיבור רשת וההגדרות היו כאלו ip 10.0.0.1 subnet 255 255 255 0 במחשב השני אותם הגדרות רק עם איפיי 10.0.0.2 הכל עבד תקין במשך חצי שנה. הצלחתי לעשות פינג בין המחשבים ולא הייתה כל בעיה. לאחרונה אני לא מצליח לעשות פינג בין המחשבים. התחלתי לבדוק לעומק את הבעיה ומצאתי שבאחד המחשבים כתוב במאק של כרטיס הרשת הפכה להיות 00.00.00.00.00.... נראה לי שזאת הבעיה. האם הלך הכרטיס רשת? או שזה משהו שניתן לתיקון ע"י הגדרות? כאשר אני עושה ריסט למחשבים וישר מנסה לבצע פינג - אני מצליח לבצע את הפינג למשך 3 שניות ואז הפינג נפסק ואין תקשורת בין המחשבים. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  19. אני יודע שאנשים רוצים לדעת מהירויות והכל. כל שאלה תשאלו ואני אעשה לכם בדיקה. אני יכול לעשות תמונות של המודם. תשאלו, אם מעניין אותכם.

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by nadav1379,

אני חיברתי ROUTER ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט יש לי ספק של ברק 013 ואמרו לי שאני צריך נתונים בשביל להתחבר אולי מישהו יודע מה הנתונים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכל המתעניינים, ותודה מראש. אני צריכה ראוטר פשוט, בית קטן וראוטר ממש עתיק של נטגיר עשה את העבודה מצוין עד ששבק חיים. אני רוצה לקנות את ה4a. אבל ראיתי תגובה בזאפ של אדם שקנה את ה4c - גרסה של 2.4 בלבד, wifi 4 בלבד, אבל נראה דגם דומה, ושמה הוא כתב שהוא מאוכז כי הראוטר לא תומך בvdsl, (אין לי מושג) שזה בעצם תשתית בזק ומעל 15 מגה. (לטענתו). אני על תשתית של בזק במהירות 40 מגה. האם יש סיבה לחשוש? נראה לי קצת הזוי לייבא ראוטר שלא תומך בתשתית של חצי מהאנשים בארץ עם מהירות מעל 15 מגה. מישהו מבין בזה ויכל לעזור לי? תודה. נ.ב - אני מאוד מעוניינת בראוטר הזה ולדעת שאני קונה אותו וזהו בהנחה והוא מתאים, אבל אם מישהו מכיר אופציה טובה יותר במחיר הז…

22. Started by djass,

אני לא מצליח להתחבר לצ'ט של נענע הוא רושם לי איזה שגיע מישהו פה יכול לעזור?? אינה תמונה http://www.swf.co.il/out.php/i17073_.jpg תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. הי, אני מחפש Router אלחוטי חדש. הכי חשוב לי שהוא ייתן את התמורה המרבית בעבור המחיר ושלא יעבור את טווח המחירים הסביר (400 שקל) נראה לי שזה הגיוני לבקש שידור אלחוטי בתקן N ואולי גם חיבור בעבור מדפסת בעתיד. אם זה אפשרי אולי גם שיכלול מודם גם בעבור כבלים וגם בעבור DSL למקרה שאחליט לעבור חברה בעתיד. הדירה היא קטנה ואין ממ"ד, לכן אני לא חושב שיש צורך ביכולות שידור טובות במיוחד. עוד שאלה קטנה - אם הראוטר כולל בתוכו מודם, האם זה מונע ממנו להתחבר לאינטרנט דרך מודם חיצוני? עדיפות לחנויות באזור צפון תל-אביב. תודה רבה!

24. אני מחובר דרך כבלים יחד עם בזק בנלאומי ללא חייגן (כתובת קבועה) ו בזמן אחרון הכול נהיה מאוד איטי . אני מחובר דרך כרטיס רשת ומחשב שני עם כרטיס אלחוטי (PCI ) b גם כן של לינקסיס . ניסיתי לאפס הגדרות ו להגדיר הכול מחדש ולא עוזר , במחשב השני גם כן סגרתי את פורטים אז אפשר להוריד דרך אמיול או כל תוכנת שיתוף אחרת אבל מה שמעניין שאני מחבר את מודם ישירות ה אינטרנט פשוט טס . למישהו יש אולי פתרון או לפחות כיוון תעזרו בבקשה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lordgrim,

שמעתי שמועה כזאת שאומרת שמודם בכבלים מוגבל בעזרת תוכנה או משהו בסגנון ושיש אפשרות להסיר את ההגבלה הזאת . האם מישהו מכיא את השמועה ויודע אם היא נכונה? ואם כן מישהו מכיר תוכנות?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.