רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת שליטה מרחוק על המחשב בבית כמו VNC או PCANYWHERE, אבל כזו שמאפשרת לעבור את ה-FW של העבודה (את ה-FW בבית אני יכול לקנפג, בעבודה זה קצת קשה.... :) תודה!!
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר לנטוויז'ן יש לי אינטרט בכבלים של ערוצי זהב והם אמרו לי לדבר עם החברה שחיברה לי את הראוטר והכל, לחברה קוראים plus 2 עכשיו הם לא עובדים היום הם סיימו לעבוד ב13:00 מישו מוכן בבקשה לתת לי הנחיות ברורות, כמו לילד מפגר -שלב אחרי שלב, איך אני מתקין את האינטרנט? תודה רבה מראש ואני צריך את זה מש דחוף, תעשו מצווה אנשים ואל תצפו בזה שעות פשוט תעזרו, תודה שוב.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, גמרתי להתקין ולקנפג את השרת שלי וחברים שלי שומעים ממני מוזיקה,בלי לאגים,איכות מעולה והכל ממש מושלם! הבעייה שלי היא כזאת,ניסיתי לשדר וידאו והם אמרו שאת הקול שומעים מעולה אבל אין תמונה... מה אני צריך לעשות בשביל streaming של וידאו גם? יכול ליהיות שפשוט חסר להם קודק?... אייל
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה כי יש לי imesh והוא לא מוריד כלום אבל לחבר שלי הוא מוריד מצויין במהירויות 100 או 200 ואני לא מבין מה הבעיה ??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום! יש לי רשת בין שני מחשבים שמעבירה אינטרנט ממחשב א' לב' , פתאום הרשת לא פעלה. הצלחתי לחבר את שתי המחשבים אבל זה לא מעביר למחשב השני אינטרנט, אני חייב עזרה, תודה רבה אסף!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב נייד עם רשת אלחוטית שאותה אנצל בתור סטודנט.. ברחבי האוניברסיטה עכשיו אני יודע שיש הרבה סכנות בתתחברות כזאת.. יש ברשותי פיירוול והכל השאלה אם יש עוד דרך למנוע גניבת מידע וכו? הדגם של הלפטופ הוא IBM THINKPAD T23 ויש לו SECURE CHIP מישהו מכיר מה זה עושה?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. קראתי לאחרונה כמה כתבות על התקן USB (אולי חדש) שדרכו אפשר לחבר שני מחשבים אחד לשני ובכך ליצור מעין רשת. הרשת לא מסוגלת לחלוק משאבים כגון אינטרנט ומדפסות אבל מספקת מהירות גבוהה יותר בהעברת קבצים מחיבור הethernet. מישהו ניסה, ביקר, שמע?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
זאת שעובדת במרכזייה אצלנו בקיבוץ לא מסכימה לפתוח את הפורטים שהאימיול יעבוד על high id ... איך אוכל לעקוף את הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים(2 נייחים ו 1 נייד). ברצוני לחבר את כולם ברשת היות והם מרוחקים אחד מהשני (בשתי קומות נפרדות בבית). מה ההמלצות לגבי נתב וכרטיסים? ראיתי ביום שישי פרסומת של באג בעיתון וזה נראה טוב - מה אתם אומרים? למה כדאי לשים לב כשקונים נתב?איזה מומלצים?מה עובר את קירות הממ"ד? אשמח לתשובות מפורטות.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
באתר http://www.dslreports.com/tweaks קיבלתי המלצה להתקין RASPPPOE האם זה מומלץ ומה זה נותן האם למישהוא יש מושג
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת FLASHFXP במספק אתרים. בזמן האחרון, אני מקבל שגיאות בפתיחת קבצי RAR מסויימים. אני מוחק את הקובץ ומוריד אותו מחדש והכל תקין, כלומר הבעיה היא לא באתרים סביר להניח, מה גם שאני נתקל באותה בעיה בכמה אתרים. אני חושד בראוטר שלי (הDLINK 614+ הידוע לשמצה...) אני מקבל גם בעיה בגלישה רגילה באינטנרט לפעמים. אני מקבל הודעה שהדף לא נמצא, אבל הוא מעלה אותו לאחר רענון. לעומת זאת, קבצים שאני מוריד דרך הEXPLORER או הGETRIGHT תקינים לחלוטין תמיד... מישהו יכול לטכס לי עצה?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם אפשר לפתוח פורטים רק על ידי ראוטררר? ומה יכול לפתור את הבעיה של קבלת הקבצים באיי סיי? אם אני אתקין על המחשב שמשתף את האינטרנט WIN2000 זה יעזור? או כל דרך אחרת לפתור זאת רק תגידווו בתודההההה רבה מאדדד מאד אלי
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
תנו המלצה לנתב זול וסביר לכבלים יתרון אם הוא יתמוך גם בכבלים וגם בADSL יש לי סוויץ', 8 פורטים של Dynamode אם זה משנה משהו מודם כבלים - TERAYON --------- לגבי השם משתמש בנטויז'ן עד לפני חודש וחצי הייתי לקוח של נטויז'ן ועקב דרישה שלהם לעלות את המחיר מ39 ש"ח ל99 ש"ח (!) ללקוח עיסקי עבור ADSL אחד וחצי מגה נאלצתי לעזוב ולעבור לספק אחר, לצערי הרב עברי לנזק בינלאומי, ועכשיו שוב חזרתי לנטויז'ן בשחמה גדולה, בתשלום של 39 ש"ח לחודש עבור כבלים אחד וחצי העניין הוא שהשם משתמש הקודם שלי כביכול תפוס והוא שמור ל3 שנים !!! כלומר הוא שלי והכל, אבל אני לא יכול להשתמש בו לחשבון חדש ... : בחרתי שם משתמש חדש, והשם משתמש קליט, קצר, פצצה ( מה שתרצו ) אמרתי אותו לנציג שפתח לי את החשב…
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום. ברשותי 4 מחשבים בבית. בחדר שלי יש האב שמתחבר עם המודם של הכבלים, המחשב שלי, המחשב של אחותי שנמצא בחדר הסמוך ומתחבר להאב השני שנמצא בחדר אחר. החדר האחר עם ההאב השני יש 2 מחשבים. אחד נייד ואחד רגיל. אני רוצה להקים רשת של שיתוף קבצים בין כל המחשבים, אבל שהמחשב הרביעי (מחשב נייד) יתחבר רק בשביל האינטרנט. הקטעכ של האינטרנט לא היה בעיה גדולה. עשיתי את זה כבר. אבל אז אתמול גיליתי שהמחשב שלי לא מצליח לתקשר עם המודם, אפילו כשחיברתי את המודם ישירות למחשב לא דרך ההאב. רק דרך ה USB הוא מתקשר. חשבתי שזה אולי הפיירוול החומרתי שיש בחיבור רשת שלי אז סגרתי אותו אז זה לא עזר. בינתיים זה מה שמונע ממני לעשת את הרשת. עוד בעיה שנתקלתי פה שהמחשב הישן שלי (win xp) אין לו אי פי. כשבתקתי עם …
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם בזמן שהאינטרנט מחובר, הספק (NETVISION) יכול לשנות את ה DNS שלך? האם אתה מקבל IP שונה רק בזמן החיבור לאינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא: Epox 8KDA+ עכשיו התקנתי את כל הדריברים והפיירוול והכל. אני רוצה לחבר את המודם של הכבלים לרשת. אני מחבר והאינטרנט לא פועל. ניסיתי להתקין את הדריברים - בדרך כלל לא צריך כי ישר האינטרנט פועל, אבל גם הדריברים לא עזרו. הם לא הצליחו לתקשר עם הכרטיס רשת. סגרתי את הפיירוול שיש על הכרטיס רשת וזה לא עזר. חיברתי כרטיס רשת אחר למחשב וחיברתי את הכבל למודם וישר היה לי אינטרנט בלי להתקין דריברים אפילו.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית,מודם USB והמחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב. בשתי המחשבים מותקן WINDOWS XP PRO כיצד אפשר להגביל מהירות הורדה של המחשב שני ברשת? כלומר להגביל את משפק הKBPS של ההעלאה וההורדה שלו, תודה. (כדרך אגב,אי אני יכול לקבל על המחשב שני שליטה אבסולוטית וגישה לכל התיקיות והאפליקציות?)
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן ביצענו איזה שינוי בחבילת הכבלים שלנו עקב כך הפכו לי את האינטרנט התמידי לאינטרנט בעזרת חייגן עכישו הבעיה שלי ממש פשוטה המהירויות ירדו כמו אני לא יודע מה מוריד לי הכי מהר על 10... במקום 80... אולי יש איזו בעיה כללית ל012 או למתב? ולא שום תוכנת שיתוף/מסנ/איציק לא פועלת ברקע גם ההעלאה נהייתה איטית רצח
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ה בי-פוקוס שלי לא עובד כמו פעם, כנראה יותר מדי ביטורנט :-X.. anyway, הם יכולים להחליף אותו לאלקטל הזה, או אם אני אחכה עוד קצת אז אפשר גם מודם אחר של ECI. מה שאני רותה לדעת זה מי יותר טוב מבינהם, את מי ניתן להמיר לראוטר, למי יש הכי פחות בעיות, והאם יהיו לי בעיות עם לינוקס עם אחד מהם ? תודה :-* הכותרת תוקנה.. (יחד עם ההודעה)
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
השאלה בכותרת יש לי adsl
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום התקנתי רשת אלחוטית, יש לי שני ראוטרים אחד של 3COM והשני של EDIMAX ( הם לא עובדים במקביל פשוט ניסיתי את שניהם ובשניהם התופעה חוזרת על עצמה) בכל אופן הכל תקין ואני גולש העניין הוא שלפני שאני מתחבר המחשב מחפש רשתות אלחוטיות באיזו ומזהה את הראוטר שלי ואז כתוב לי שזו רשת לא מאובטחת והוא שואל אם אני בטוח שאני רוצה להשתמש בה מה הכוונה ברשת לא מאובטחת והאם ניתן להתגבר על זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לבנות אתר והוא יהיה גדול עם סירטונים אז אני צריך קצת יותר מ 100 מגה אז אני צריך איזה אתר שמספק מקום בחינם ,מישהו מכיר אתר טובה? (לא ידעתי איפה לשים את זה אם זה לא הפורום המתאים תעבירו את זה ) תודה וביי.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום! משום מה יש פעמים שאני מדליק את המחשב, עוד לא עושה כלום וישר נכנס למשחק רשת ואז הפינגים שלי הם 100-200 שזה מעולה. אבל, אם אני יוצא ומספיק שאני יוריד משהו או ידליק את האימיול לשניות בודדות ויכבה אותו, בפעם הבאה שאני יכנס למשחק הפינגים הם בסביבות 1500-2000. גם ריסטרט לא עוזר לפיתרון התופעה. אני ברשת ביתית אלחוטית( עם עוד 2 מחשבים) אולי זה קשור לניצול רוחב הפס בידי המשתמשים האחרים אבל עוד לא בדקתי את זה בתודה דוד
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה ספייסוויפר והוא גילה שיש לי במחשב משו בשם hijack IE ואני לא מצליח להכנס למחשב שלי ולעוד תיקיות, מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
פשוטו כמשמעו! לוקח ממש ממש ממש המון זמן להכנס לאתרים,לגלוש וכו'... תכנות מסרים עולות אבל בזמן ארוך בהרבה מן הרגיל. הסיבה היחידה בעולם שאני יכול לחשוב עליה(גם לא מי יודע מה מסתדר)היא שהתקנתי אתמול ת'וויז'ואל סטודיו שהתקין לי משום מה JAVA 4.0...(תמיד הוא עושה את זה על הפרו). לפרטי חיבור: אינטרנט כבלים,דרך זהב מודם terayon 715 tj שעבר מוד(לא מוד מתח.....)המחשב שלי מחובר על כרטיס רשת של אחי על usb (אותו מודם...),הפרטים על המחשב בחתימה לא מעודכנים בכלל!!!(צריך לסדר משהו בפרונט פייג'...). תמיד הכל עבד כמו קסם,אולי זה בספקית?...(עוד לא שאלתי את אחי איך עובד לו.....) צריך עזרה ממש דחוף זה בלתי נסבל ואני לא מוכן לפרמט שוב!
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-