רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
התקנתי גרסאות חדשות של skype ו bittorrent ועכשיו כל הזמן ה firewall שואל אותי אם לתת גישה לרשת או לא אני עושה permit אבל הוא עדיין מבקש כל פעם כתובת IP אחרת
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו נתקל בבעיה דומה או יכול לעזור? הראוטר פשוט מסרב להתחבר לשרת למרות שכתוב במפורש שהוא תומך ב-PPTP (או שהטעו אותי והם בכלל לא משתמשים בפרוטוקול הזה?) תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3562112,00.html
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
1)פיירול מותקן בראוטר זה מומלץ? 2)בפיירול,איזה פורט צריך לחסום גישה בין שני מחשבים? 3)אני רוצה הדרכה קלה לשימוש בפיירוול, איך יודעים שמישהו מנסה לפרוץ,איזה פורטים פתוחים ואיזה לא... תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לאנשי התשתיות שביננו בהתיחסות לכבלים מסוג cat6 ו cat7 וללא שימוש ברפיטר, מהו האורך המקסימלי שניתן למשוך ללא ירידה בסיגנל? ובמידה ומדובר ב100 מטר (זה מה שאני זוכר...) ואני רוצה למתוח לקילומטר האם אני חייב רפיטר כל 100 מטר או שישנו פתרון אחר?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני עושה אתר ביתי על המחשב אני צריך לעשות port forwarding לפורט 80 שיפנה אל המחשב שלי עשיתי והשתמשתי בכלי שבודק אם זה פתוח ואמר שלא, כנראה משו לא נכון הנה תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=mzyhvdmmmixn.png תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשתף את המדפסת שלי עם מחשב (שלא מחובר לרשת שלי) שיש לו IP קבוע. האם זה אפשרי? תודה מראש, עידו.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שאלה לגבי הגברת אות WIFI מהקומה הראשונה לשניה. האות אצלנו גם ככה לא משהו בקומה הראשונה (המתאם שיחות\ראוטר העלוב של 012 עם האנטנה הפנימית) אז אני חושב לוותר על עניין של REPEATER - מגביר אות, כי גם אם אציב אותו טיפה רחוק מן הראוטר, לא בטוח שהוא יצליח להעביר את האות לקומה למעלה כמו שצריך לכן זה סתם סיכון בקניית ציוד שיכול להיות מיותר . חשבתי ללכת על המשדרים שעובדים על רשת החשמל כגון ה TP LINK 4010 או ה 7020 ... אך הבעיה שאני צריך שהמשדר השני בקומה השניה ישדר לי ב WIFI (הוא קוי בלבד-כניסה רק לכבל רשת) מכיוון שהשימוש בקומה השניה הוא לילדים - טאבלטים. אין להם חיבורי רשת קוויים, לא ניתן למתוח כבל רשת בין המשדר לטאבלט . אני מדבר על המכשירים הללו : http://www.zap.co.i…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי כאן מדריך בפורום לרשת adhoc וזה לא מצליח לי. יש לי אינטרנט ברק עם חייגן ושני כרטיסי רשת, אחד אנטנה ואחד USB. עשיתי בדיוק כמוש שנאמר במדריך שם אבל זה לא פועל לי, וזה נראה כאילו חסר משהו לעשות. לא צוין שם גם במדריך הגדרת מחשב השרת.. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כחלק ממערכת Triple-boot, התקנתי דיסק ישן של XP 1a על מחיצה חדשה. ההתקנה רצה יפה וחלק, אבל אני לא מצליח להגדיר את הרשת כדי לבצע Activation וכדי להוריד תכנות ועדכונים. יש לציין שעל המחשב שאני עובד עליו כרגע יש לי Vista 64 ו-Win 7 64 שעובדים מושלם עם הראוטר, ומחשב שני שמחובר בבית ועליו Vista 32. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כרטיס רשת חוטי, כמובן מישהו יכול להפנות אותי לחנות שמוכרת, או לפחות להגיד איזה יצרן מוכר אותם? תנקס.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, בעקבות קניית מחשבים ניידים אני מעוניין להחליף את הרשת הביתית לרשת אלחוטית. הבית הוא שתי קומות ,ששלושה מחשבים נייחים נמצאים בקומה השניה, ושני הניידים יהיו בשימוש בקומה הראשונה. בנוסף החיבור אינטרנט של הכבלים נמצא בחדר ממ"ד בקומה השנייה, וממה שקראתי הממ"ד יצור בעיות קליטה בראוטר רגיל וצריך דגם אחר. על מה אתם ממליצים? והאם זה משנה איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לקנות לנייחים או שכל כרטיס פשוט יעשה את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הגדרתי את חשבון ההוטמייל שלי, כך שאוכל לשלוח ולקבל את ההודעות, מחשבון 013, אולם אני מצליח רק לשלוח מחשבון ההוטמייל (כמשתמש בחשבון של 013), ולא מצליח לקבל הודעות לחשבון ההוטמייל (הודעות שנשלחו לחשבון 013) מה הפתרון לכך?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש כל מיני סדרות שאפשר לראות ברשת בחינם למי שיש IP של תושב אמריקה. האם יש דרך (לא בתשלום) שבה אני יכול לגרום לאתר לראות את הIP שלי כאילו הוא "תקין"?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל לפתע המון אתרים לא עולים לי מופיע לי רק דף לבן ומצויין למטה מצד שמאל כי בוצע יש לי FIRE WALL של ZONE ALARM עם זה קשור ביטלתי את ה FIREWALL של XP ניסיתי להפעיל את האתרים בלי FIRE WALL בכלל וזה לא עבד בעבר נתקלתי בבעיה אך לא זכור לי איך סידרתי את זה אך זכור לי כי כאשר היתקנתי נראה לי NETSCAPE על מנת לבדוק עם הבעיה בשרת או באקספלורר ב NETSCAPE זה עבד אשמח לקבל תגובה בהתקדם האפשרי בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם hub והמודם של אלקטאל שמשמש בתור ראוטר הבעיה שלי שאין לי אפשרות לשלוח קבצים לחלל החיצון כלומר למחשבים שלא ברשת שליחת הקבצים היא ע"י המסנגר 5 . מערכות ההפעלה שלי הם 98 על מחשב אחד ו xp על המחשב השני ברשת. האם הבעיה היא שצריך לפתוח פורטים או שזו בעיה אחרת אין לי פיירוול גם לא המובנה של ה xp ראוי לציין כי ברשת הבייתית העברת הקבצים והדיבור אפשריים!!!! אנא עזרו לחבר במצוקה..
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר דרך להפעיל Remote DeskTop מתחנה של Win2k/XP לשרת שעובד ב- WinNT Server 4.0?? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ראוטר אלחוטי בסיסי ביותר, מכיוון שכרגע יש לי מחשב נייח וPS3, שניהם מחוברים למודם בMPLS, עכשיו אני צריך לחבר את הiPod לאינטרנט, והדרך היחידה זה אלחוטית, מכיוון שהצורך היחידי שלי בראוטר זה הIPOD אז כמה שיותר בסיסי וכמה שיותר זול. תשתית של הוט ספקית בב"ל . תודה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן בהורדות HTTP שהמהירות הורדה ממש איטית יש לי 100 מגה ומוריד לי על 30-300 KB גם לפני היה לי את זה היה לי 12 מגה וזה היה מוריד לאט הייתי מוגדר בלי חייגן עליתי על שיטה להתחבר עם חייגן לאיפי 212.25.127.15-19 כל פעם איפי אחר נתן לי מקס עכשו שעברתי ל 100 מגה אני עושה אותו דבר אבל לצערי זה מוריד לי כאילו יש לי 12 מגה אני רוצה להדגיש שטורטים מורידים לי בממוצע על 7M בלי חייגן כנראה אין מקס בגלל שהכרטיס רשת לא תומך 1G את זה אני ישדרג בעתיד עוד משהו למשל יוטוב בלי החייגן טוען לאט ועם תוך שניה נטען מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני גר בבית פרטי עם עוד 5 שותפים(מרחק 20 מטר מקצה לקצה+קירות+קומה הפרש). החלטנו לשתף בינינו את האינטרנט, כאשר אחד מאיתנו גר בממ"ד. אנחנו מחפשים המלצה לנתב אלחוטי שבאמת יעשה את העבודה ויצליח לחדור את הממ"ד/הקירות הפנימיים שבבית וישדר למרחק הסביר הזה, כמו גם כרטיסי רשת שיזהו את האות(גם אם הוא חלש), או שלפחות תהיה האופציה לחבר אליהם אנטנה להגביר את הקליטה. ואם לא די בכך, אז נקשה ונבקש גם שלא יהיו יקרים :-) תודה לכל העונה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הבעיה שלי היא כזאת. עברתי מהצפון למרכז. בצפון היה לי אינטרנט בתשתית כבלים, ספק- אינטרנט זהב, מהירות 1.5. כרגע במרכז אני במהירות 2.5, אותו ספק והתשתית הייתה adsl ועברתי לכבלים משיקולי מחיר בלבד (לא היו בעיות ב- adsl). מאז המעבר מadsl לכבלים אני פשוט לא מצליח להתמודד עם ריבוי חיבורים, כשאני פותח תוכנה שיתוף קבצים האינטרנט פשוט נחנק, הגלישה נהיית בלתי אפשרית. לוקח לאתר פשוט כמו "ואללה" משהו כמו 3 דקות להפתח וברגע שאני סוגר את תוכנת השיתוף הגלישה חוזרת למצב תקין. בדקתי את העוצמה דרך עמוד ההגדרות של המודם (מודם טומסון) והעוצמה תקינה, גם הטכנאי שהיה פה בדק את העוצמות והיה בסדר. העניין שמכיוון שבמשך שנים גלשתי בתשתית הכבלים ותקופה קצרה התנסתי פה עם adsl אני בטוח שהמצ…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מחפש שרת חינמי שיהיה אפשר להעלות אליו קבצי RAR ושהוא יהיה מעל ל-150 מגה ושיהיה לו גישת FTP קיים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. קראתי מאמר על חיבור שני נתבים ב WDS ושם נאמר כי יש לתת לכל אחד מהנתבים האלחוטיים SSID שונה וכן תדר שונה. חיברתי אצלי בבית שני נתבים WRT54GL ב WDS ונתתי לשניהם את אותו SSID ואת אותו התדר בכוונה ובכך בעצם יצרתי רשת אחת שלמה בכל הבית. כרגע- כאשר אני גולש במחשב הנייד ומוריד משהו מהאינטרנט, המחשב יכול "לדלג" בין שני הנתבים מבלי להפסיק את ההורדה. אני מוצא את הרעיון מאוד טוב . האם יש חסרונות במתן SSID זהה ותדר זהה בעבודה ב WDS? קישור למאמר http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה נכון או לא? ואם כן איך אפשר להסיר אותו...(התקנתי ישר מהדיסק SP2)
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-