עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Dmoney,

יש לי אינטרנט בכבלים והספקית שלי היא 012. כרגע ההתחברות לאינטרנט נעשית באמצעות חייגן ואני רוצה לבטל את זה. כלומר, ישר כשאני אדליק את המחשב האינטרנט יהיה מחובר. אני יודע שמבחינת הכבלים זה אפשרי, אבל ב012 אמרו לי שהם לא יכולים לעשות את זה. זה באמת ככה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, יש לי 3 מחשבים שמחוברים לנתב הנ"ל , איך אני מגביל ששניים מהמחשבים לא יעברו 20% מרוחב הפס? תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by סיגר,

אני מנסה לשנות את הIP (חסמו אותי מאתר מסויים) ולא מצליח... עזרה בבקשה?

4. ואיזה מהם אני צריך בשביל לחבר מחשבים לסוויץ'?

• 25 תגובות
    • 18.5k צפיות
  5. Started by prexus,

האינטרנט שלי לא מוכן להיכנס לשום אתר שלא בישראל, אפילו לא ל google.co.il, איך אני מתקן את זה? זה דיי דחוף.

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  6. יש לי שני מחשבים. אחד מחובר לאינטרנט והשני מחובר אליו. עבד יופי. לפעמים הצלחתי לגלוש גם מהמחשב השני ולפעמים לא. אבל זה היה בסדר. אין ראוטר. על הראשון windows xp pro ועל השני windows xp home edition. פירמטתי והתקנתי מחדש מערכת הפעלה במחשב מס' 1 שהיה מחובר לאינטרנט. לא הלך חלק (הארד דיסקים שנעלמו וכו') אבל הסתדר. רציתי להחזיר את התקשורת בינהם ושם התחילו הבעיות. או שהמחשב הראשון מתחבר לאינטרנט או ששני המחשבים מתקשרים בינהם. אבל לא במקביל. וזה משגע אותי. רעיון?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  7. [עם שתי מחשבים ניידים שוניםזה אותה בעיה ] אני מנסה להתחבר אל האינטרנט האלחוטי שבבית וברגע שאני לוחץ התחבר הוא רושם "ממתין לרשת" ואז אחרי דקה מנתק את ההתחברות ניסתי עם סיסמא WEP על הראוטר וגם בלי סיסמא וזה עדיין לא נותן לעומת זאת הפלאפון שלי Motorola Milestone מתחבר בשניות ועובד טוב מה יכול להיות הבעיה? ואיך לפתור את זה? בנוסף עם רשתות אחרות בבניין הוא מתחבר מעולה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Nightbeat,

בזמן האחרון במשחקי רשת קורים לי הרבה דברים מוזרים, אחרי המון בדיקות הגעתי לאיזו תוכנה שבודקת JITTER וPACKET LOSS שמתי את השרתים עם הפינגים הנמוכים ביותר (רק גרמניה) והנה התוצאות: http://i.imgur.com/7heIBua.png עברתי ספק לבזק, והפינגים נמוכים יותר... אבל עדיין יש PACKET LOSS מטורף כבר הגיע טכנאי של HOT פעמיים (הם התשתית) וכל פעם החליף איזה מגבר או חיזק איזה כבל שלטענתו היה רופף, והבעיה נשארה 50% איבוד ביני לבין בזק, 94% ביני לבית התחנה אחת לפני האחרונה.. בנוסף פינג לראוטר נותן תוצאות של time=1ms, ולפעמים ping=5ms ויותר. הבעיה לא רק במחשב שלי אלא בכל המחשבים שבבית, כולל עוד מחשב אחד שמחובר בכבל רשת.. איך אני פותר את הבעיה? כשאני מתקשר להוט הם אומרים לי שזה לא אחריותם בעיות…

• 32 תגובות
    • 9.5k צפיות
  9. Started by hachling,

שלום לכולם, יש לי בית בן שתי קומות. בקומה התחתונה יש לי ראוטר של בזק (dlink) שמחובר לסוויץ' של edimax. מהסוויץ' יש לי חיבור חוטי לכל הבית. אני מעוניין לחבר TL-WR1043ND בקומה העליונה בחדר העבודה שיהיה מחובר חוטית לסוויץ' מהקומה התחתונה ויהווה AP אלחוטי לקומה העליונה וגם סוויץ' חוטי למחשבים שבאותו חדר. אני מקווה שהבהרתי את עצמי. (בשרטוט למטה "->" משמעו חיבור חוטי) ראוטר (dlink) חוטי + אלחוטי -> סוויץ' אדימקס -> TL-WR1043ND (נקודת גישה + סוויץ') -> מחשב + NAS. האם זה אפשרי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by sagini,

ערב טוב. הבעיה היא כזו: בצמוד לבית ישנו המשרד. גם בבית וגם במשרד יש נקודה של בזק עם אינטרנט. המחשב שבמשרד עובד בצורה קווית, מחובר לראוטר. המחשב שבבית לא קולט את הראוטר. מה שכן - הוא נמצא בסמוך לנקודה של בזק. אז השאלה שלי היא כזו: באיזה מכשיר עלי להשתמש על מנת לאפשר חיבור ישיר של המחשב (בבית, שלא קולט את הראוטר) לנקודה של בזק? חשוב לציין - שום מכשיר קצה (AP וכדומה) לא עזר בזה. בשום מקרה אין קליטה של הרשת במחשב בבית - לכן מה שאני צריך זה מכשיר שיאפשר חיבור ישיר בין המחשב לבין הנקודה של בזק. ואני אדגיש: הראוטר מחובר במשרד וכך זה ישאר מכיוון שעובדים במשרד מספר לפטופים באופן אלחוטי. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך, ואני מאוד מאוד מודה למי שידע לעזור לי. שבוע טוב כ…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  11. שלום לכולם רציתי לשאול , כשאני מחבר רשת בין 2 מחשבים בעלי מערכת הפעלה עם XP. כשהאופציות הם מחשב ראשי מחובר דרך מודם USB לאינטרנט ודרך כרטיס רשת עם כבל מוצלב המחשב המשני מתחבר לרשת. אז השאל היא כזאת: כשעובדים עם כבל מוצלב , העברת הנתונים ושיתוף הקבצים בין 2 המחשבים תיהיה יותר איטית ביחס לעבודה עם ראווטר? הגיוני שאם אני מעתיק קבצים ברשת לדוגמא: תיקיה עם קבצים ששוקלת 2.50 ג"ב ואני עובד עם כבל מוצלב , את יקבל לפעמים תקעיה? ידוע שכבל מוצלב עושה בעיות לפעמים? ראווטר יותר יציב ומהיר ממנו? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אחרי שבועיים של גלישה אלחוטית איטית החלפת נתב ניסיון עם נתב אחר של בזק סוף סוף קיבלתי תשובה הגיונית הנציג אמר שהתקלה היא כללית והבנתי מהשיחה איתו שזה כנראה בכל הנתבים האלה dlink 6740U H1 אני בדקתי גם בנתב אחר netgear dgn2200 הוא שימש בתור נקודת גישה וגם בו המהירות הייתה איטית 25 מגה ביט מתוך 77 שאני מגיע בקווי. הוא אמר שהתקלה תסודר בימים הקרובים . חשבתי שאולי זה יעניין מישהו עם תקלה דומה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום! אני רוצה להרים רשת אלחוטית בבית, ובשביל זה צריך נתב אלחוטי. חיפשתי המלצות בפורום, אבל כולם מדברים על חיבור כבלים עם חייגן (L2TP) לי יש אינטרנט בכבלים בחיבור קבוע (כלומר איך שהמחשב נדלק יש כבר אינטרנט) - זה משנה משהו כשבאים לבחור נתב ? או שכל נתב שמתאים לאחד מהם מתאים לשני ? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by zobb,

איזה סוגים יש של רשת אלחוטית ? האם הרשת האלחוטית כבר אמינה או הכבלים עדיין עדיפים על פניהם ? והאם הם יכולים לקלוט ל7 מטר ? הבנתי שצריך נתב ... ומה התפקיד שלו ? אני לא יכול דרך שני כרטיסי רשת אלחוטים להתחבר אחד לשני ? כלומר חייבים נתב? אם כן אז בבקשה תמליצו לי על רשת טובה לבית גג עד 1000 ש"ח (הכוונה גם למחשב הראשי וגם למשני) תודה לעוזרים .... נ.ב קימים רק שני מחשבים בבית, כלומר אחד אדמין והשני קליינט

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  15. שלום לכם, יש לנו רשת אלחוטית ביתית כבר איזה שנתיים ומעלה שעבדה היטב בלי בעיות, אך לאחרונה יש בעיות ברשת יענו היא כל כמה דקות |(5-6 דקות) מתנתקת ומתחברת, וזה מעצבן אותי.. יש אולי סיבה כלשהי שיכולה לגרום לכך? אודה על תשובה מהירה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by pazer005,

יש לי ראוטר שמחובר ל-3 מחשבים. הוא מנתב להם כתובות שהסיומות שלהן הן בן 100 ל-102. מדי פעם אני נאלץ לעשות ריסט לראוטר מסיבות כאלו ואחרות. הבעיה היא שלאחד המחשבים אני נדרש לפתוח את פורט 80 (כי יש עליו שרת אינטרנט), אחרת הוא לא עובד. בפתיחה שלו אני נדרש לכתוב את מספר הפורט ואת הכתובת למחשב שצריך לפתוח כמקובל. הבעיה היא שמדי פעם אני עושה ריסט לראוטר ואז הכתובות שהוא מספק למחשבים משתנות ואז פתאום פתיחת פורט 80 משתייכת למחשב אחר וזה שיש עליו את השרת אינטרנט נהיה חסום. אם אני מנסה להוסיף לו עוד "חוק" שיוסיף את פורט 80 לכתובת נוספת הוא אומר לי שאי אפשר לפתוח עוד פעם את פורט 80 ואז מה שנשאר לי לעשות זה לעשות שינוי ל"חוק" הלא תקין. יש איזה רעיון לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dimokchip,

אני צריך עזרה במתגי CISCO האם יש פה מישהו שמבין בהם או מתעסק ביום יום אם המתגים?

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by sharon515,

יש לי מודם usb של בזק ורציתי להחליף אותו למודם רשת שיתחבר לראוטר של 3COM איזה מודם רשת לבקש מבזק ? או שזה לא משנה ? תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  19. Started by neeto,

1. האם 2 הראוטרים הבאים מותאמים לכבלים? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473088 2. במידה ואני עוברת בשלב כלשהו לADSL הראוטרים של הכבלים מותאמים? 3. איפה אני יכולה למצוא מדריך להתקנת כרטיס אלחוטי פנימי במחשב נייח ומדריך להתקנת רשת אלחוטית בבית? תודה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by lioron7,

אני מתלבט בין ראוטר של 3com ל ראוטר של linksis איזה מהם עדיף?

21. כבר פניתי אל הספקית שלי (אינטרנט זהב) ואל נזק. הם עשו כל אחת בדיקות וטענו שהתקלות לא מאצלם. יש לי מודם USB ADSL ALE 070. ידוע לי כבר שהמודם הזה הוא ממש על הפנים, אבל אף פעם לא ראית שלמישהו יש תקלה עם המודם הזה כמו שלי יש. כל חמש דקות בערך, האייקון של המודם הופך להיות צהוב והאינטרנט מתנתק. אני יכול להתחבר שוב אחרי חצי דקה, אבל אחרי שאני מתחבר כל התהליך חוזר על עצמו אחרי חמש דקות. יש לי 4 יציאות USB: 2 מקדימה של המארז ו-2 מאחורה של הלוח אם. ניסיתי בכולם לחבר את המודם, אבל בכל זאת אני נתקל בתקלה שיש לי עם המודם, אז לא נראה לי שהבעיה היא בחיבורי ה-USB. בקיר, בשקע הטלפון, היה לי פילטר שבו אני שם את החיבור של הטלפון ואת החיבור של המודם. בבזק אמרו לי להוציא את הפילטר הזה ולחבר י…

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by OJNS,

הי רכשתי את ה tplnk Archer VR400 למטרת שימוש כ AP. הכוונה הנוכחית הייתה להחליף ראוטר ישן של אדימקס ששימש לאותה מטרה. הנתב נמצא בקומה שניה בבית ומחובר באמצעות כבל רשת למודם בזק בקומה ראשונה. לנתב מחובר קווית ממיר פרטנר, ומספר וקליינטים אלחוטיים נוספים. קצת הלכתי לאיבוד בתפריטי המוצר, אז התקשרתי לבנדא. השאלה הייתה איך מבטלים את ה DHCP? התשובה הראשונה הייתה אי אפשר. אולי לא הבין הבחור מה אני רוצה או שאני לא הבנתי אותו, אבל בסיומה של השיחה התברר שאפשרי הדבר. ואפילו עובד תקין. למרות זאת הוא גם הסביר שזה לא יעבוד (אולי), וגם שהם לא תומכים בשימוש בנתב כ AP. מנהל הצוות (כנראה) שגם אליו הגעתי, טען שהיצרן לא התכוון שהנתב …

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. Started by alophind,

היי , פרמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש (כולל גרסה אחרונה של Bitcomet) אשר מכוון לפורט 1xxxx ומשהו מוזר קורה , כל פעם שהתוכנה עולה (עוד לפני שהיא מתחילה להוריד דברים בכלל) לא ניתן לגלוש לאף אתר דרך ה IE. מישהו מכיר את התופעה ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by Natan_Rozen,

היי שלום התקשרתי לספק שלי (ברק) בקשר להתקנת רשת חוטית, הם טוענים שצריך נתב חוטי שיקשר בין המחשבים ועל זה הם רוצים 350 שקלים. האם זה נחוץ? קראתי כאן את המדריך באתר בנושא, הבנתי שנחוץ רק כבל רשת מוצלב. למה הם מתקינים את הנתב החוטי הזה אם כך? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by GIlan,

שלום לכולם שאני מדבר בטלפון הקליטה יורדת ל0 ויש הפרעות בשיחה בטלפון אפילו שאני יוצא החוצה ... טלפון של PANASONIC 2.4GHZ מה עושים?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.