רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
טוב, נתקלתי בתוכנה הזאת לפני כמה חודשים, כשבעבודה היה לחבר נטסטיק של אחת החברות הסלולריות, בתכנית ללא הגבלה. עכשיו אני עם הלפטופ שלי והוא עם שלו. חשבתי, איך אפשר לנצל את הנטסטיק הזה כך ששנינו נגלוש? מחיפוש קצר ואחרי כמה תוכנות לא מועילות הגעתי ל-connectify תוכנה פשוטה מאוד המאפשרת להפוך כל מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי ל-HOTSPOT, משמע, המחשב משמש מעין ראוטר אלחוטי וכל אחד יכול להתחבר לאינטרנט דרך החיבור של אותו מחשב. להסברים נוספים: לאתר התוכנה: http://www.connectify.me/
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אני לאדע אם חוטית או אלחוטית חלק אומרים שאלחוטית עושה בעיות...זה א. ב.אני צריך משו אם זה אל חוטי שלא יהיה בעיות בין הקומות...וקירות ביטון ו..ג. מה אתם ממליצים מה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
התשתית כרגע היא 10 מגה תשתית בזק 2 מחשבים + 2 פלאפונים יושבים על הרשת , כולם באלחוטי! האם לקחת את ה 1043ND או משהו אחר ? אני מאוד רוצה ללכת כבר היום בצהריים ולסגור את הסיפור הזה. כמובן שחשוב לי תמיכה לעתיד למהירויות יותר גבוהות. הדירה היא דירת 4 חדשים ממוצעת מבחינת גודל וכיסוי קליטה. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן אני והשותף שלי בדירה התחברנו ל-HOT. המודם (Motorola SB5100) יושב ליד המחשב שלו והוא מחובר אליו ב-USB. המחשב שלי נמצא בחדר השני ומחובר למודם עם כבל רשת באורך 10 מטר. בהתחלה לא היו בעיות ברמת הכבלים (הבעייה היחידה היתה עם החייגן שלא אפשר חיבור לבזק בינ"ל במקביל, אבל שני המחשבים היו מחוברים למודם ללא שום סימן לתקלה), אבל עכשיו כל פעם שאני מחבר את המחשב למודם הוא עושה Acquiring network address במשך דקה ואז Limited connectivity, לא משנה אם המחשב השני מחובר, מנותק, מכובה או דלוק. דיברתי עם הכבלים, ניתקתי וחיברתי הכל (כולל את המחשב שלי מהחשמל ללילה), החליפו IP; כלום. המחשב של השותף מתחבר בסדר, ולכן הטכנאים של HOT סירבו לעזור (עם עוד נימוקים שונים ובחלקם משונים, כמ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקשה קצת מוזרה.... יש פה למישהו את המודם של ECI 270, אם כן אז אפשר בבקשה תמונה של הממשק ניהול/קינפוג שלו?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היום הסתכלתי במחירון ומצאתי שפתאום המהירות שליחה היא לא 128kbps, מה נסגר עם זה, אני אמור לבקש את זה או שזה ככה אוטומטית? מצורף קישור http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=341〈=he
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, ברשת המחשבים שלנו אין גישה לגלישה באינטרנט, אבל ידוע כי הם כן מחוברים לרשת האינטרנט בכדי לעדכן את תוכנת האנטיוירוס על המחשבים. אנחנו יכולים לראות שתוכנת האנטיוירוס (ESET) מתעדכנת. לפי הידוע לי, מנהל הרשת חסם את הגלישה באינטרנט באמצעות הגדרות בנתב. האם ניתן איכשהו לקבל גישה לגלישה באינטרנט? אולי לעשות שימוש במה שמיועד לתוכנת האנטיוירוס?
-
- 30 תגובות
- 10.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם הייתי רוצה לשאול ולברר לגבי הנושא בבזק בינלאומי יש להם תוספת למנוי שנקראת GAMER שזה בתוספת 15 ש"ח בחודש עכשיו אני משחק משחק אחד או שתיים ברשת. עכשיו היה לי את המנוי GAMER הזה והמשחקים עבדו מצויין עכשיו כשביטלתי את זה , המשחקים התחילו לקרטע . השאלה מה אפשר לעשות? אולי אצל ספק אחר אפשר להתחבר ללא שום תוספת מנוי GAMER. אם מישהו מבין בנושא אנא עזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק לידיעתכם - החברה הזו מבצעת מדי פעם עדכוני מחירים לחבילות השונות, ולא טורחת לציין ללקוחות המשלמים את השינויים האלה. כך יוצא שלפעמים אתה ממשיך לשלם על החבילה את המחיר הישן במשך מספר חודשים, למרות שהמחיר כבר אינו כזה , אלא זול יותר. לתשומת לבכם - בדקו מדי פעם את התעריפים, כדי לא לצאת פראירים !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום מנוי חוקי דרך האתר שלהם בארה"ב . יש משהו על הגבלה של 5G של הורדות . אחרי שהורדתי קובץ אחד בגודל דומה נרשם לי שעברתי על את ההקצאה ואני כמו משתמש שאין לו חשבון. מישהו יכול לעשות פה סדר ולהסביר לי מה קורה פה ?? עשיתי חשבון פרמיום באתר שלהם , שילמתי ולמה אני לא יכול להוריד כמו שצריך ?? מהאתר שלהם בארה"ב אני לא מצליח להבהין כלום ממה שהם אומרים . האתר הישראלי יותר גרוע . יש הגבלה יומית לכמות המידע שאני מוריד ?? יש הגבלה על הכמות בכלל ?? איך מבטלים מינוי אם אני רואה שזה הכל בלוף ??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שיש אנשים שמשלמים במקום את ה35 שקל ....29 שקל ל 1.5MB מישהו יכול להסביר לי איך ? שאני דבירתי .....סליחה ..צעקתי עליהם עכשיו הסבירו לי שאין מנוי של 29 ל 1.5 רק 35 שקל (פשוט יצא לי לשמוע הרבה שמשלמים 29 על 1.5) מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בשבוע האחרון האינטרנט שלי איטי בטירוף שום הורדה לא מסוגלת לעבור את ה55-70 ק"ב ...נסיתי להוריד מ10 שרתים שונים, מטורנטלייץ 3 קבצים שהכי גדול היה עם 1200 סידרים(אמור לרדת בקצב מטורף..) דיברתי עם התמיכה של נטוויזן 4 פעמים עם תומך פעמיים. הם טוענים שהם לא מורידים מהירויות, שיתכן ויש וירוס אחד בכלל ניסה להעלות לי אפלואד בטענה שזה ישפר את המהירות.. אני גולש ב2.5 מגה.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס אקס פי PRO SP1 וראיתי שיש המון פרצות אבטחה כמו זאת עם הרשת ביתית כשלא שמים סיסמא לתיקיות המשותפות וכשלא מבטלים את היוזר גסט. עד היום הבנתי שכל אחד שרצה (אם לא היה לי פיירוול) יכל להיכנס לי לתיקיות המשותפות ולקבל את כל ההרשאות שהוא רוצה. פרצת האבטחה הזאת היא אחת לעשרות שקיימות, האם למישהו יש עוד המלצות מה לעשות כדי לשמור על המחשב מאובטח יותר ובטוח יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני הולך להשתמש ברשת אלחוטית שהיא לא שלי, הולך לשכור דירה ולהשתמש ברשת של בעל הבית על פי חוזה. רציתי לדעת אם יש דרך למנוע ממנו גישה אלי למחשב ולמידע שנשלח מהמחשב שלי. הרי בסופו של דבר הוא שולט ברשת. תודה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
יש לי נתב של TP link1043ND מחשב שלי ומחשב נייד נוסף . אח שלי משחק ללא הפסקה במשחק הזה "WOW" .. אני מעוניין למנוע גישה מהמחשב הנייד דרכו הוא משחק לכל דבר שקשור לWOW . איך אני עושה את זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
והסבר מפורט יותר: לאחרונה, כאשר אני מתחבר לאמיול (ניסיתי TLN, EXTRIM וכן אמיול מקורי) מגיע שלב שהוא פשוט מונע את הגישה לאינטרנט. האינטרנט מחובר אבל אני לא יכול לגלוש בשועל או באקספלורר כי אני מקבל הודעת שגיאה כאילו האינטרנט מנותק. גם כאשר אני יוצא מהמיול הבעיה נשארת האינטרנט מחובר אבל שום דף נט לא עולה. המוזר הוא שגם אם אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר אני עדיין לא יכול לגלוש כי הדף מציג הודעת שגיאה שהנט מנותק. הפיתרון היחיד הוא לעשות RESTART למחשב. בדקתי וירוסים עם NOD32 ורוגלות עם AD-AWARE, SPY-DOCTOR ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה וכלום. בצעתי RESTOR של הרג'יסטרי ללפני שבועיים שיניתי את כתובת ה DNS (לא שיש ככל הנראה קשר אבל בכל זאת) והבעיה עדיין קיימת. . קצת פרטים:אמיול נמצא ב…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איך ניתן למנוע מוינדוס 7 להתחבר לרשתות ציבוריות אלא רק לרשתות WORK\HOME ?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
איך אני יכול למנוע מאנשים לבצע ברשת שלי - ddos attackואיך בעצם זה עובד ? ומה הם צריכים כדי לבצע את זה ? האם בן אדם נגיד שישב מחוץ לבית ויראה את הרשת שלי יכול לבצע את זה ? או שהוא צריך את האייפי , ניסתי להשתמש ב VPN אבל זה מאט את הגלישה ..עוד הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כמה מחשבים המחוברים ברשת (peer to peer), ואני מעוניין למנוע אפשרות של פתיחת קובץ פעמיים ברשת. כלומר, שאם קובץ X פתוח במחשב מסויים, מחשב אחר ברשת לא יוכל לפתוח את אותו הקובץ! בוורד לדוגמא, ניתן לפתוח קובץ פתוח לקריאה בלבד, אבל יש לי תוכנה מסויימת שפותחת את הקובץ, אבל היא נותנת גם לשמור אותו! יש איזה שהוא כלי או כל משהו אחר שיוכל לפתור לי את הבעיה? האם ב-2003 Server אין הת הבעיה הזו? OP: WinXP Pro sp2 בתודה מראש RC
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/180/301.html יצא לי להתקל בכתבה הזאת (ולא שמתי לב שדיברו עליה פה עד כה), סה"כ ראיון מעניין לדעתי. יש בכתבה ציטוט של "גורמים בתעשייה" לגבי הנחת הכבל התת ימי החדש: פשוט מרתיח. אין ביקוש. מעניין מאד מי הם אותם "גורמים". בנוסף, מעניינת תגובת נטוויז'ן בנוגע לשינוי מודל התשלום, מאחר שלפי דעתי הספקיות יכולות להיות המרוויחות העיקריות מהשינוי (כלכלית).
-
- 267 תגובות
- 32.8k צפיות
-
-
מעדיף לא לשכור מבזק ראוטר. אבל הבנתי שצפויה החלפת תשתית ולכן מודם-ראוטר שאקנה עצמאית עכשיו בנניח 400 ש"ח עלול שלא להתאים בעוד כשנה שנתיים? אני מכיר את הרשימה הזו: https://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm אבל עדיין מבקש המלצה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מחובר בחייגן לבב"ל על תשתית של HOT. הבעיה שלי היא שכשאני גולש, הרבה פעמים אני לוחץ על לינק או מרפרש דף, אני רואה שהדפדפן כותב WAITING FOR... ופשוט ממתין ככה הרבה זמן. ניסיון נוסף או יותר לרפרש או לחיצה נוספת או יותר על הלינק מוציאים אותי מהמצב הנ"ל. ניסיתי לגלוש ב-FF, CHROME ו-IE8 והתופעה מתרחשת בשלושתם. כשאני מריץ פינגים לגוגל אני רואה שעל כל 20-30 פינגים יש אחד שאובד לו שם ברשת. אני מנסה להבין אם הבעיה היא בתשתית של HOT או בספק שלי בב"ל, עוד לפני שאני הולך להיתייבש על הקו מול נציגי שירות שלא ממש מועילים. ישנה איזו כתובת פנימית של HOT שאני יכול להריץ אליה פינגים כשאני מנותק מבב"ל?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום מה אומר המסך של הסטטוס חיבור בהוט ? האם יש לי הפרעות על הקו ? אני עם תשתית הוט ובזקבינלאומי ומקבל איטיות נוראית בבדיקת מהירות דרך הקודי, כאשר מהדפדפן הכל תקין. https://imgur.com/a/lBkXUmy
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יצרתי "סטרימינג" בין הנייח שמחובר אלחוטית (יושב בחדר אחר) לטלויזיה שמחוברת ב-LAN בסלון. הסרט עובד חלק אך כאשר אני מריץ קדימה לוקח לו בין 7-11 שניות רק בכדי להעביר שניה אחת מהסרט. האם יש דרך לפתור זאת? נייח מחובר בכרטיס תקן G לראוטר 1043ND,לראוטר מחובר ב-LAN טלויזיה סמסונג 46C630 וממיר. האם הכרטיס רשת הוא הגורם הבעייתי? האם הנתב? ושאלה OT האם נתב Dual band יהיה טוב יותר לסטרימינג מאשר נתב "רגיל" ? Pinging 192.168.1.1 with 32 bytes of data: Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=3ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=3…
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ברכישת מודם ראוטר חדש שישמש אותי גם לעתיד הרחוק כשתשתית הפייבר תעבור גם אצלי בבית. בנוסף, חשוב לי שלראוטר תיהיה אפשרות חיבור לVPN. אחרי בדיקת חברות ודגמים הגעתי למסקנה שTP-Link נותנת לי את המענה המושלם עם דגמי VR2800v ו-VR2800. אחרי קריאה והשוואה של ה״ספקס״ מצאתי שהדבר היחיד שההבדל בינם הוא חיבור לvoip בVR2800v. אשמח אם תותחי הקבוצה יוכלו לבדוק שאני לא טועה בעניין ואולי למצוא עוד הבדלים.. והכי חשוב, האם בשניהם ניתן להשתמש בארץ? אלה הדגמים: VR2800: https://www.tp-link.com/il/products/details/cat-15_Archer-VR2800.html VR2800v: https://www.tp-link.com/il/products/de…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-