רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש רשת שמחובר דרך מודם adsl שהוא גם רווטר - eci 312+, וסוויטש של edimax שאני מנסה להכנס לכתובת של הרווטר כדי לפתוח פורטים וזה כותב לי לא ניתן להציג דף זה חוץ מזה הכל פועל.. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עם חבילה של 10 מגה (NGN) בבזק בינ"ל + בזק. עד אתמול הייתי מקבל בטורנטים מהירות של מגה הורדה ומשום מה מאתמול המהירות שלי יורדת פלאים (ככה עד 300KB). הפורט בראוטר נשאר פתוח ואפילו שיניתי אותו וזה לא עזר, אני מדבר על טורנטים מטורנץ' ליצ' שבד"כ מאוד מהירים ואפילו אני עכשיו מנסה להוריד כמה קבצים ביחד ועדיין המהירות מצחיקה (יחסית כמובן). מישהו/משהו אולי חוסם אותי ?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי ותודה לכל מי שנכנס. ה DIR 615 שלי הפסיק לעבוד והחלטתי לפנק את המודם שלי בראוטר עם LAN של 1GBIT בגלל ה UNLIMITED וה 200 מגה של הוט, אני מתכנן שידרוגים בעתיד. אבל איפה הבעיה? כל ה DLINK החדשים כל ה DIR של באג מגיעים עם קושחה ברוסית וגם אחרי שאתה משנה שפה לא מצליחים בשום דרך להתחבר לגיימר של 014, אני והנציג ניסינו הרבה ובסוף המוצר הוחזר לחנות. החלטתי לעבור ל TP LINK, עכשיו פה יש בעיה אחרת: בעיה 1 - רציתי WR4300 אבל בגלל הבעיות עם ה 5GHZ הבנתי שזה מגיע עם קושחה ישראלית, וכמו שרובנו יודעים זה כמו להשוות יגואר למאזדה, ואז עולות חששות כמו: האם זה יגרום לקריסות? האם הממשק לא יהיה יותר באנגלית? האם זה עדיין יתמוך ב 5GHZ או שרק 2.4 (ואז בעצם אין סיבה בכלל לקנות את הראוטר הזה). …
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי שנ י מחשבים עם כרטיסים רשת. אחד' מהם מחובר למודם רשת של סמסונגDSL אני רוצה שבשני המחשבים יהיה אנטרנט. אני יזדקק לשתי כרטיסי רשת במחשב המארח?? אגב, התהליךשל שיתוף רשת מסובך יחסית?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני צריך לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים במרחק של 5 מטר עם קיר אחד בדרך. הראוטר צריך לתמוך גם בכבלים וגם בADSL. מה אתם אומרים על זה: כרטיס רשת אלחוטי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_1705_1749&products_id=10532 ראוטר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 תודה למגיבים
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עובר בעוד שבוע בדיוק לאקספון ולצורך כך אני צריך להצטייד במודם. אני רוצה אם כבר , שזה יהיה מודם + ראוטר אלחוטי . השאלה היא איזה אחד לקנות. אשמח לקבל עצה בנושא. כרגע אני חושב על ה 9980. תודה
-
- 30 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים, מחשב אחד עם מעבד 1800 עם מערכת הפעלה 2000 ועם כרטיס רשת 3COM ועוד מחשב עם מערכת הפעלה 98 וכרטיס רשת של אינטל. ו-2 המחשבים נמצאים ב-2 חדרים שונים, ועשיתי להם שקעים (כמו בכל משרד עם רשת-תעלות) וחיברתי את כל 9 החוטים כולל הסיכוך לשקעים באותו הסדר בדיוק כדי שאוכל להעביר במהירות של 100MB. וכל הכבלים שברשותי כרגע הם CAT5E חדשים לחלוטין שקניתי! ומה שקורה שבחדר אחד מהשקע יוצא כבל למחשב (שהוא CAT5E) ובחדר השני מהשקע יוצא כבל (?CAT5E) שהוא מחבר בין השקע לסוויטש'. והמחשב השני מחובר ישירות לסוויטש' עם כבל?(CAT5E) (שימו לב שהשקעים חברים אך ורק מחשב אחד שנמצא בחדר השני). ומה שקורה הוא שאני לא מצליח להעביר נתונים כלל ברגע שהסוויטש מחובר, ולעומת זאת כשרק ה-HUB מחובר אני…
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
התלוננתי וצעקתי שאני רוצה להתנתק והפלא ופלא הטורנטים מתחילים לטוס!!! הם פתחו את הפורטים כנראה לאחר תלונות רבות שהם קיבלו והבינו שזה יכול לפגוע בהם בגדול
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההקדמה: יש לי 2 מחשבים. אחד עתיק (פנטיום 3, 800 עם XP), השני חדש יותר (4 עם XP). החדש יותר מחובר לאינטרנט דרך מודם BFOCUS של בזק (ודרך כרטיס רשת נפרד). הישן מחובר באמצעות כבל רשת מוצלב מכרטיס הרשת שלו, לכרטיס הרשת ה ONBOARD שיש על הלוח של החדש. בהגדרות הרשת, זה נראה כך: לפני כשבועיים פתרתי בעייה באמצעותכם לגבי המחשב הנתמך באמצעות הגדרת IP ידני אליו. היום פירטמתי את המחשב החדש (צריך לרענן מדי כמה זמן), הגדרות הרשת נשארו אותו הדבר בחדש (אני חושב), אך לא קיים חיבור אינטרנט בין המחשבים, שלא לדבר על שיתוף מדפסות וקבצים. בשני החיבורים (גם בישן, גם בחדש), המחשב אינו מתריע על בעייה בחיבור, אלא פשוט לא גולש מהמחשב הישן. חשוב לציין, בישן כעת הוא גם לא מציג שום סטטו…
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן חברה, עברתי לדירה חדשה ומיקמתי את הנתב (DSL-7850U) בממ"ד. שני התדרים עובדים (2.4 ו-5). הבעיה שלי היא בקליטה החלשה שיש בשאר החדרים. האם מגדילי הטווחים (שמחוברים לחשמל) שיש בשוק יודעים לעבוד עם שני התדרים (יש לי מכשירים חדשים שמתחברים על 5 ושאר המכשירים מתחברים על 2.4 כי הם ישנים מידי) ? ואיך בדיוק אני מחבר? האם אני מחבר עם כבל מהנתב להתקן מס. 1 ואז שם את ההתקן השני בכל מקום אחר ובזה נגמר הסיפור? אשמח לרשימת דגמים שמתאימים לקריטריונים 1)יודע לעבוד עם שני התדרים 2)עובד על תשתית החשמל תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצטרף לאינטרנט המהיר בבית ועלתה השאלה איזה מודם עדיף, USB או סמסונג (עם כרטיס רשת). קצת פרטים: המחשב די ישן (פנטיום 2 350, בעתיד ישודרג למשהו חדש. כרגע, זה מה יש) יש כרטיס רשת על המחשב. לא יהיו מחשבים נוספים בחיבור לאינטרנט. הרצתי חיפוש כאן בפורום והדעות די נוטות לסמסונג, אך התשובות היו במצב שיש דרישה לחיבור יותר ממחשב אחד לאינטרנט... עזרתכם נדרשת. תודה, גיא
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי LAN שבנוי מ - מודם ראוטר אם פורט ethernet 1. ה IP של הראוטר הוא 254 - hub - מחשבים שמחוברים אליו ב dhcp ו ip קבוע הראוטר מוגדר להעביר כל תקשורת נכנסת ל IP 1 באותו מחשב IP 1 או במחשב אחר IP 2 (אני רוצה תשובה לכל אחד מהמקרים) מוגדרים שיתופים שונים כמו שיתוף כונן רשת / מדפסת וכו אני רוצה שהשיתופים יהיו מאובטחים מגישה מבחוץ (מהאינטרנט) בכל אחת מהדרכים הבאות - לא ניתן להתחבר לשיתוף מהאינטרנט - לא ניתן להתחזות למחשב אחר שנמצא ב lan וכך להתחבר לשיתוף - לא ניתן להסניף את התקשורת שעוברת ב hub ומגיעה גם למודם ראוטר - לא ניתן להפנות תקשורת מהאינטרנט למחשב שונה מ IP 1 במודם ראוטר אין פיירוול. במחשבים יש אם מספיק לחסום את IP 254 (הראוטר) בפיירוול של המחשב אם השיתוף לקבלת …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה חשובה לי: ברשת הביתית אצלי מחוברים 5 רכיבים. א. נתב D-Link 2760U של בזק שעובד בתקן N ( כלומר 300Mbps ) ב. 2X מחשבים נייחים בעלי כרטיס רשת אלחוטית הפועלים בתקן G (כלומר 54Mbps ) ג. Xtreamer שעובד בתקן N כמו הראוטר. ד. מחשב נייד הפועל בתקן G נאמר לי ע"י חבר שבמידה וברשת יש רכיב המופעל בתקן האיטי יותר, כל הרשת מופעלת בקצב האיטי. כלומר גם התקשורת בין האקסטרימר והראוטר ששניהם בתקן N הגבוה פועלים לפי התקן הנמוך G. שאלתי האם זה נכון? או שהראוטר יודע לעבוד מול כל רכיב בהתאם לקצב שלו. כלומר בין האקסטרימר לראוטר קצב גבוה ובין הראוטר למחשבים בקצב נמוך. אודה מאד לכל העונים אלי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד עם ווינדואס 7 והוא עם ויסטה.. מה הדרך הכי נוחה וקל להתחבר אליו למחשב ואיך עושים את זה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,הבעיה קצת מוזרה וניסיתי לחפש תשובה,אך לא מצאתי. אז ככה,במקום העבודה שלי כבל הרשת שאני מחבר למחשב הנייד שיש ברשותי האינטרנט מוגבל,הכוונה שיש גישה לאתרים בודדים כמו יוטיוב,פייסבוק,גוגל,ופה זה נגמר,כשאני מנסה לגלוש באתרים אחרים אין אפשרות. לעומת זאת במחשב נייד אחר,אין שום הגבלה וכל האתרים פתוחים.(מחשב של מכר שפירמטתי הרגע.) מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה?,אגב,עם הנייד שלי אני כן מצליח לגלוש כשאני מפעיל נקודת גישה לצורך העניין או עם החיבור הפיזי באינטרנט בבית. דעתכם?,OS W7 אם זה רלוונטי,בשני המחשבים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, הייתי רוצה לשתף אותכם בבעיה שיש לי ולדעת אם זה נורמאלי או לא, אולי מישהו אחר חווה אותה ויכול לעזור לי.. הספק אינטרנט שלי הוא 014 בזק, תשתית הוט. המודם שלי הוא ת'ומסון והראוטר netgeat wnr3500. עד לפני שבוע מהירות האינטרנט שלי הייתה 12 מגה, והכל היה בסדר. מידי פעם אני עושה בדיקת מהירות והכל תקין. אז החלטתי להעלות את המהירות ל 30 מגה. כאן התחילו הבעיות... בזמן שהמחשב שמחובר ישירות למודם מראה בבדיקות 30 מגה רוב הזמן, אבל לפעמים גם פחות, והעלאה של 1.5, כל מחשב נייד שעבר בדיקת מהירות מראה מהירות הורדה ממוצעת של 16-18 מגה והעלאה של 1.5... הבדיקות נעשו כשאף מכשיר אחר מחובר או מוריד משהו, כך שכל רוחה הפס הוקדש לבדיקות האלו... כשדיברתי עם התמיכה של החברות, הנציגים טענו שככה זה,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד נייד בשניהם יש XP SP2 המחשב הנייח מחובר לראוטר והשני דרך סוויץ . עד עכשיו הכל היה תקין מבחינת שיתוף קבצים וכרגע המחשב הנייח לא נותן לי לשתף אני מקבל את ההודעה הבאה : an error occurred while trying to share the server service is not started the shared resource was not created at this time הפעלתי את ההגדרות מחדש ב 2 המחשבים ניסיתי תקיות שונות כוננים שלמים ועדיין אין שיתוף . לפעמים הוא מראה לי חלון של הגדרת תיקיה לשיתוף וכשהוא מסיים עדיין לא ניתן השיתוף תודה מראש על העזרה עריכה : פתרתי את הבעיה אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מנסה להיכנס ל 10.0.0.138 בעזרת admin / admin ולא הולך. איך אני יכול להיכנס להגדרות?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי אני מרכיש שיש אנשים שלוקחים ממני . איך אפשר לאבטח את הרשת האלחוטית ובשיטה שגם ה D-LINK DI-524 וגם LEVEL ONE 0305 USB יתמכו בה .
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אוקי אז נתחיל ככה..אני ואח שלי לא רצינו ראוטר HUB או דברים כאלה החלטנו לעשות רשת ביתית הכי פשוטה.. אז יש לנו שני מחשבים ושלושה כרטסי רשת ככה שפה הבעיה נפתרה..(דרך אגב עשינו את כל הדבר הזה ממזמן אבל אני תמיד שוכח לשאול את השאלה..)..פשוט שמנו במחשב שלי שני כרטיסי רשת (אחד על הלוח אם ועוד אחד חיצוני..)..ואז חברנו את המודם למחשב שלי..קנינו כבל רשת מוצלב של 15 מטר כדאי לחבר את שני המחשבים שלנו אחד עם השני..ואז פשוט עשינו שיתוף להתקשרות של האינטרנט..ואז ברגע שאני מחובר גם אח שלי מחובר ולהפך..עכשיו החלק הבעייתי בכל הסיפור הזה שהוא ממש מוזר!! אח שלי כנראה קיבל מה שנקרא דבר לא הגיוני "כמות אינטרנט יותר גדולה" עכשיו מזה המשפט הדפוק הזה אין כזה דבר...אבל רק ככה הצלחתי להגדיר את זה …
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח בממ"ד ומחשב נייד בנוסף.הנתב הוא של edimax 6216 ,ואני גולש עם התשתית של הוט. בהוט אני מחובר במהירות גלישה של 1.5 וב 012 במהירות של 3 (עקב טעות שלהם).בהוט אמרו לי שבגלל שאין תאום במהירויות הדבר פוגע משמעותית במהירות האם כך הדבר ? גם כאשר הנייד צמוד לנתב והתקשורת מקסימלית - עדיין המהירות נמוכה(1,5.5,11,18,24),למרות שאני רואה ב- site monitor במהירות -54.גם כשאני עובר לבית אחר עם הנייד עם נתב של 6204 edimax המהירות מיד ב 54. מה הסיבה שבביתי מהירות הגלישה לא עולה ????
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
באתר מיניקליפ Miniclip.com יש משחק שנקרא Club penguin..והוא נכנס והכל אבל בקטע שבוחרים שרת הוא לא עולה ואז הוא כותב 'קרא עוד' ושלוחצים יש עמוד שכתוב לפתוח פורטים....את 3724, 6112 and 6113, 9339 and 9875 ויש לי ראוטר של Planet..ואני לא יודע איך לפתוח שם את הפורטים..ראיתי כמה מדריכים אבל זה שונה.... מה עושים?~!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, התקנתי רשת אלחוטית בתצורת AP (ללר ראוטר אלחוטי רק עם שני כרטיסי רשת אלחוטיים), והגלישה בדפדפן בשני המחשבים הפכה לאיטית וכמעט בלתי נסבלת. חשוב לציין שזה אך ורק בגלישה שכן במהירות ההורדה אני מוריד על מקסימום (2MB/S) וגם הפינגים טובים אני מבין שזה איפשהו בעיה בהגדרות, לא? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
הי. יש לי רשת עם 2 עמדות ושרת win2003 server. כמו כן ברשת יש נתב מסוג LINKSYS WRT54G. שמתי את ה dhcp של הראוטר ב disable והשרת משמש כ dhcp של הרשת. יש לי בעיות התחברות לרשת האלחוטית(הנתב אלחוטי)ואני חושב שזה מכיוון שהנתב לא מספק כתובות ip בהתאם למה שהגדרתי. נאמר לי כי הנתב מקבל ip מהשרת ולכן גם האלחוטי אמור לעבוד ואולי משהו לא מוגדר נכון בשרת. האם נכון הדבר או שמה יש דרך אחרת להפעיל את הרשת האלחוטית בצורה תקינה?? לפעמים הנייד כן תופס את הרשת האלחוטית ולפעמים לא(הרשת האלחוטית לא יציבה). מה עושים?? תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב שמחובר למודם ADSL שמקונפג כראוטר (סוג מודם: ECI 312) אני מעוניין להתחבר למודם דרך Remote Control של XP או דרך VNC, אבל זה בעייתי כי למחשב אין כתובת IP חיצונית. למישהו יש מושג איך בכל זאת ניתן להתחבר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-