רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום .. מה קורה?? תגידו יש מישהו שעבר לאורנג?? מה זה הנתב שלהם סמארט בוקס הוא יותר טוב מהנתבים של בזק?? באתר שלהם לא הצלחתי לראות את המחירים אז אם יש למישהו שירשום תודהה
-
- 59 תגובות
- 8k צפיות
-
-
בקווי זהב נותנים את המודם הזה ורציתי לשאול אם מישהו עובד איתו והאם אפשר להפוך אותו ל- Router כמו האלקטל... ? תודה The Doorman
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
בעע מנסים לפרוץ לי איך אני יודע מה הפרוקסי? אני שעה מחכה על הקו בשביל לשאול אותם
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש להם את המבצע החדש ואני שוקל להצטרף .... אין לי בעיה להתחייב לחצי שנה כי המחיר מצויין למישהו יש איזה שהם השגות ????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש להם בעייה, לא אומרים מה הבעייה, רק אומרים שיטפלו בזה ולא יודעים כמה זמן. וגם זה לאחר שאמרתי לו מה בדיוק עשיתי ומה בדיוק קורה, לקח לו 2 דקות להבין שיש בעייה והתעדכן בנושא. אני ב 30מגה 1.5אפלוד הוט - נטויזן TAG4 . חבר שלי גם חווה את הבעייה הזאת והוא רק עם גיימר ב013, מישהו אחר חווה ? **הבעייה העיקרית היא לחו"ל, בישראל נראה תקין
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בבקשה , לכל אלה עם מודם כבלים , איזה פינג אתם מקבלים פה ? dos ping 194.223.200.248 בתודה tiger
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עליתי על משהו מעניין, שמאד משפר את המהירות בביטורנט, כאשר גולשים דרך נטויז'ן. אני רוצה לעשות ניסוי קטן, אבל לא מכיר אף אחד שמשתמש בנטויז'ן. מישהו מוכן ליצור איתי קשר כדי לבצע את הניסוי? כל מה שצריך זה תוכנת ביטורנט סטנדרטית וחיבור של נטויז'ן. אציין שזה יכול להיות רלוונטי גם לגבי ספקים אחרים, אבל אני יכול לבצע את הניסוי רק עם משתמשי נטויז'ן, כי זה הספק שאני משתמש בו. אשמח אם תיצרו קשר ב: email: sheff2k1@gmail.com messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ניסיתי לגלוש באינטרנט הסלולרי של סלקום. הגלישה עצמה סבירה ביותר אבל יש שני דברים שלא עובדים בכלל - הורדות bitorent והאימיול. באימיול מקבלים LOW ID ממש כמו שקורה כשמחוברים עם נתב בלי להגדיר את הפורטים המתאימים ובביטורנט ההורדות אפילו לא מתחילות.. ואני לא מדבר על מהירות נמוכה או לא יציבה אלא על מהירות 0 !! אם מישהו מכיר את זה ויכול לחזק את הניחוש שלי שסלקום פשוט חוסמים לגמרי של דבר שקשור ל P2P שיכתוב פה תגובה בבקשה.
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני צריך כמה הסברים על תוצאות שאני מקבל ולא בטוח אם אני קורא אותם נכון. הסבר קצר לפני דוגמא - אני עושה את הפקודה ל IP ולרוב אני מקבל כבר בשורה השנייה TIMED OUT מאיזה הפנייה מוזרה של 012 זה עושה את זה גם באתרים ראשיים לפעמים (GOOGLE). הכוונה שלי לראות אם יש איזושהי בעיה ואיפה ואני נוטה לחשוב בגלל הקריאה שהבעיה היא בהפניה המוזרה של 012.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את החבילה הזאת בעקבות הפינגים הגבוהים שיש לי במשחקים.. השאלה היא האם זה באמת מסדר את הפינגים.. מישהו ניסה את החבילה ובדק אם זה עזר לו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון האינטרנט לא זז. זה רק אצלי או שיש להם עומס? לא רק הורדות, אני אפילו לא מצליח לגלוש באתרים כמו שצריך.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. בזמן האחרון אני לא יכול להתחבר עם חייגן ולא לשרתי פרוקסי. יש פה מישהו בHOT עם המכשיר הוטבוקס שיכול לבדוק אם אחת מהאפשרויות עובדות? ואם כבר, יש פה למישהו עצה איך לשנות IP בלי חייגן ובלי פרוקסי? אני חייב את זה בשביל אתר מסוים שחסם לי גישת התחברות בגלל שחרגתי ממספר הנסיונות של login. תודה! עריכה: הבהרה: עד לפני מספר שבועות גם פרוקסי דרך openvpn וגם חיבור חייגן (תכנה) של Triple C וגם של בזק בינלאומי עבדו.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו מחברי הפורום עשה את האינטרנט בסיבים של הוט? יש להם את המחירים הכי משתלמים, אבל יש לי גם נסיון רע מאוד איתם באינטרנט הישן שהיה על תשתית הכבלים שכל הזמן היו בו תקלות וירידות דרסטיות במהירות. האם ההוט פייבר, זה באמת תשתית סיבים שונה ולא תשתית הכבלים המקרטעת, או רק שם ממותג? האם יש מישהו יודע אם אפשר לקחת מסלול בלי ראוטר? שמעתי גם טענות על טעויות בחשבון שבצורה מוזרה הן תמיד לרעת הלקוח ולטובת החברה ואף פעם לא להיפך ועל סיוט בהתנתקות. איך הנסיון שלכם איתם? הם השתפרו?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
- 3 followers
-
-
אני מפעיל את האופציה של ה DEFSERVER אבל אז אני לא מצליח לגלוש ...ואני חייב לבטל את זה... מישהו נתקל בבעיה????????
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר ראוטר של GIGABYTE דגם GN-BR01G לכבלים דרך VPN L2TP הראוטר תומך במעבר VPN אבל משום מה זה לא מצליח לי הוא מקבל את הכתובת הדינמית מהשרת של הכבלים ומצליח לעשות פינג לשרת של הספק אינטרנט אבל אין בנתב מקום להגדרת שם משתמש וסיסמא לכן אני מניח שאת זה צריך לעשות דרך המחשב מישהו עשה את זה בעבר ויכול לעזור? אני אודה לכם מאוד
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו אבל הוא ממש יקר לי :-[ יש מישהו שיש לו אותו, קרא אותו, וחושב שהוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי את הנתב המדובר והמליצו לי על הקשוחה הזו. חיפשתי בפורום אבל לא ממש הבנתי כלום מאחר ואני נוב ממדגה ראשונה. למישהו יש סבלנות להסביר לי צעד אחר צעד? וקצת יותר חשוב,ההגדרות של החיבור ימחקו לי? כי אין לי מושג איך להחזיר אותן חזרה.. יש לי גיבוי אבל הוא יתאים לקשוחה החדשה? יש סכנות לעניין בדומה לעדכון ביוס בלוחות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, בשל לימודים לתעודה JNCIA התקנתי לאחרונה על המחשב VMWARE ומערכת הפעלה Junos. אשמח לדעת אם יצא לעוד מישהו להתנסות, ואולי כמה טיפים בנוגע ל Multicasting ואיך הדרך הטובה ביותר לחבר כמה Olives ביחד... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את ה1.5 שלי לבערך 3 אבל אין לי כוח להתקשר עכשיו ולהתייבש בטלפון אצל הוט ו014 מישהו שידרג לאחרונה ויודע מה המחירים של החבילות? אין לי בעיה גם להתחיב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון האתרים עולים לללללללללאאאאאאאאטטטטט!!! כל כך לאט שזה מזכיר לי את המודם. בהתחלה חשבתי שזה המחשב, אבל בעזרת תוסף לפיירפוקס שלי אני רואה שמאז שהורדתי את התוסף (לפני חודשיים בערך או קצת יותר) המהירות רק יורדת. בזמן האחרון זה נהפך להיות בלתי נסבל. אני גולש בברק במהירות 750 קסל"ש
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני יודע שלרוב כולם משתגעים מ014 והאיטיות שם אבל בשבוע האחרון משהו השתנה. אולי השרת של steam בארץ קיבל שידרוג של כמות התוכן . בעבר לא הורדתי מsteam במהירות של יותר מ600kBps אבל השבוע אחרי שעשיתי קצת קניות בגלל המבצעים וזה הוריד את המשחקים על 1.4MB/s . יש גם השפעה על הp2p בעבר זה התחיל לאט והיום זה פשוט רץ למקסימום ומסיים ממש מהר. בyoutube לא שמתי לב לבעיות הרגילות. את כל הדברים עשיתי בערב (9-10 בלילה). יש לי 014 גיימר 15mbps .יש עוד מישהו ששם לב להתנהגות בלתי רגילה שבמקום בעיות דברים עובדים יחסית חלק?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם המוקדן של בזק היה רציני או לא, אבל כשאמרתי לו שיש לי ביומיים ניתוקים וזה דבר חדש לחלוטין, הוא אמר לי שהפילטרים בבית ישנים (5 שנים) וצריך להחליף אותם כי יש להם בלאי. מישהו שמע על בלאי בדבר הזה?!?! זה מתבלה?!?!
-
- 43 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
שלום. קראתי לאחרונה כמה כתבות על התקן USB (אולי חדש) שדרכו אפשר לחבר שני מחשבים אחד לשני ובכך ליצור מעין רשת. הרשת לא מסוגלת לחלוק משאבים כגון אינטרנט ומדפסות אבל מספקת מהירות גבוהה יותר בהעברת קבצים מחיבור הethernet. מישהו ניסה, ביקר, שמע?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר ולא היו כתוב על המבצע למישהו יש פרטים בנושא ???
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-