רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתלבט איזה ספק אינטרנט לקחת, אני זקוק לראוטר, מישהו מכיר את הראוטר שבזק נותנים?? אשמח לחוות דעת תודה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אשמח מאוד לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שמתי לב לזה רק עכשיו וזה מוזר מאוד לפעמים כשאני מוריד משהו או גולש שתי הנורות שכתוב עליהן line rx וline txמהבהבות ואז הlan מהבהבת אבל לעיתים נדירות קורה שקודם הlan מהבהבת ורק אז הline rx והline tx מהבהבות כשמורידים משהו או גולשים מה זה יכול להיות? וזה גם לא ממש הגיוני שקודם הlan מקבל מידע ורק אז בא מידע למודם עצמו (זה קורה לי אחרי שחזרתי מ510 לhome) וגם זה קרה לי כמה פעמים מזמן כשעוד בכלל לא נגעתי בתוכנה של המודם כשהייתי בhome איך שבזק הביאו לי את המודם.. נ.ב. הכל פועל טוב כל הקבצים שאני מוריד הם בסדר ולא פגומים וג םכל האתרים עולים יופי...אני רק לא מבין את הדבר המוזר הזה..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משיהו מכיר איזה אתר טוב לבדיקת מהירות גלישה ב-ADSL?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתר לאחסון קבצים בארץ, בעל נפח של לפחות 5 ג'יגה ובחינם? אני הייתי מעוניין לגבות קבצים מהמחשב שלי על אתר כזה. הבעיה באתרים בחו"ל כמו xdrive היא שהתקשורת אליהם היא איטית. אני הייתי מעוניין באתר בו ניתן לצור תיקיות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר לזיהוי מי השרת לפי IP עד עכשיו השתמשתי בלינק למטה http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois לא עולה לי יותר רוצה רק משהו שעובד אונליין ללא התקנת תוכנה או ציפור אחרת
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שרושם את המיקום של IP מסויים, את האמת זה אתר שיצא לי להיתקל בו פעם אך אני לא מוצא אותו. לדוגמא Tracing route to rabbit.feralhosting.com [85.17.27.70] over a maximum of 30 hops: 1 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 * * * Request timed out. 3 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-152-153.static.bezeqint.net [212.179.152 .153] 4 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-124-141.static.bezeqint.net [212.179.124 .141] 5 5 ms 5 ms 13 ms bzq-179-124-162.static.bezeqint.net [212.179.124 .162] 6 * 524 ms 500 ms bzq-219-189-18.cablep.bezeqint.net [62.219.189.1 8] 7 75 ms 75 ms 75 ms decix.crs.evo.leaseweb.net [80.81.192.24…
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מנסים את הפורטים, מנסים לעבור את הפיירוואל (סמקרה שהואלא טוב, או לא מוגגדר היטב), ולבסוף מראים את התוצאות ?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי חיבור adsl. הבעיה אצלי היא, שלפעמים אני מנסה להוריד קובץ והוא פשוט נתקע באמצע- מראה כאילו הוא מוריד (במהירות גבוהה אגב) אבל שום ביט לא יורד. אני מנוי של בזק בינלאומי, וכמובן שבכל פעם שפניתי אליהם, ע"פי חוק מרפי, הכל עבד פיקס. בסופו של דבר, רמזו לי שהמודם הנ"ל בעייתי... בשיחה עם בזק הם כמובן הכחישו, אולם בתגובה לטענתי על בעיות עם אורכית הם טענו שהמודם הוא כזה ש"אם הוא עובד-הוא עובד, אם לא- אז בכלל לא". מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר דרך (אפליקציה או SCRIPT) להפעיל ולכבות את הWIFI בשעות הלילה ? אין בממשק הסטנדרטי של הראוטר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בינתיים אין ליבואן נתב ספיציפי זה , (התקשרתי כבר ל 3 חנויות ולהן אין במלאי , וצריך לחכות עד שזה יגיע ליבואן ) וזה הרבה זמן!! מישהו יודע בוודאות אם יש לחנות במלאי מיידי הדגם הספיציפי הזה?? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר מדריך לחיבור שני מחשבים לרשת ? אני מחפש מדריך קצר ובעברית שמסביר איך לעשות זאת. תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
ציוד כמו כבלים מסוכך (גליל), לא מטרים בודדים, שקעים, תקעים וכו'... ???????????????????????? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את הספר הזה http://www.hod-ami.co.il/product.asp?catalog%5Fname=hodami&category%5Fname=PC+Tech&product%5Fid=59387 ויש את הספרים האלה http://opus.co.il/index.php/cPath/1_13?osCsid=75b8a9e659029cd5e7214c8db7c02960 עכשיו בחיפוש בפורום הזה שמעתי שמשבחים את הספר הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=26888.0 משהו יודע איפה אפשר להשיג אותו ? בקיצור אני מחפש ספר שהוא כמו התנ"ך של רשתות מחשבים על כל פנים ספר שסוקר את כל עקרונות רשתות מחשבים רצוי בעיברית אבל אפשר גם באנגלית המלצות יתקבלו בברכה יהודה
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה שהתעבורה בבית תתנהל ע"י הראוטר הזה , כלומר שיתוף קבצים בין מחשבים בבית וכו.. יעבור רק דרך הראוטר הזה . בנוסף אני רוצה שאת האטנרנט אני אקבל מראוטר אחר (של הוט) שאין לי גישה להגדרות שלו חוץ מאת הסיסמא של הWIFI, כלומר אני צריך REAPTER MODE WITH ACCESS POINT. אם יש יציאת USB זה בונוס. עדיף אחד כמה שיותר זול . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר/גייטווי אלחוטי של אינטל שמחובר למודם אלקטל פרו של איידיאסאל... עכשיו אתם בוודאי מכירים את התופעה ששליחת קבצים דרך איסיקיו או שימוש בתוכנות כמו eMule הופכים להיות קשים ואף בלתי אפשריים... בהתחלה חשבתי שהבעיה היא במודם ועשיתי את העניין הזה עם הפורטים אבל זה עדיין לא עזר... אז נכסנתי להגדרות של הראוטר/גייטווי שלי וראיתי שמה משהו על Intruder detection והתפלאתי לראות שהמקרים האלו הם בדיוק המקרים שניסיתי לנתב למחשב שלי והם כנראה נעצרו בראוטר/גייטווי... מישהו יודע במקרה איך אפשר לגרום למכשיר הזה של אינטל להעביר את המידע בכל זאת למחשב שלי ולא לעצור אותו אצלו...?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כי נרא לי שאחד מכרטיסי הרשת שלי לא תקין
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כך שלא ישאר IP או משהו שמשייך אותי כשולח הפקס באתר שנשלח ממנו/בפקס עצמו כשמגיע לאותו מקום. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי מהירות מחרידה בהורדות, רציתי לדעת אם אני היחיד בסיפור...
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני כבר יום שלם מנסה לבדוק אימייל, ומופיעה לי הודעת שגיאה של שרת עמוס, תנסה לרענן!!!! ולא עובד, עד כמה שאני מנסה!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
התחברתי אליהם במבצע המטורף ההוא ל-100 מגה ועד לא מזמן היה מעולה והמלצתי עליהם בחום. פתאום הכל השתנה ומהירות הגלישה, בעיקר בארץ הדרדרה. כל בדיקות המהירות שעשיתי אז והראו תוצאות מעולות נדפקו לגמרי והיום אני מקבל מהירות ששקולה ל 10-30 מגה (במקום 100). בדקתי גם עם התמיכה שלהם וגם של הוט, אין בעיה בתשתית, אין בעיה במודם (הוטבוקס שהראוטר שלו מבוטל), ועדיין הגלישה נוראית. אני שוקל להתנתק מהם כבר מחר.. מישהו יכול לאשר שהבעיה לא רק אצלי ? תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ע"פ speedtest או נסיונות שונים להוריד קבצים הכל תקין. מאתמול לוקח לסרטונים ביוטיוב המון זמן להיטען. אני מחובר ל012 על תשתית בזק (2.5M). הבעייה אצלי?
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אצלי היא נשארה אותו דבר חבילה של 1.5MB/128KB ועדיין 16KB העלאה לא צריך לשדרג תשתית או משהו כזה, נכון? עוד משהו- לא כתוב שום דבר על השדרוג הזה באתר של 012
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון להשתמש בו להורדות טורנטים וכחייגן L2TP. למישהו יש אותו ויכול לתת חוות דעת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר \ משתמש בראוטר הזה ? http://www.tplink.com/products/product_des.asp?id=31 האם היכולת שידור שלו שכתובה (2X, 3X) היא באמת מוכחת או שזה עוד גימיק חרטא ?
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-