עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by The UnKnown,

אני יודע ש"מחיר סביר" לא אומר יותר מדי, אבל אני לא יודע מה בערך פרופורציית המחירים לכרטיסי רשת, אז אחרי שתמליצו לי אני יידע כמה בערך אני מוכן להקציב לצורך הענייין. אוקיי, לאחותי יש מחשב פנטיום 2 ואני רוצה לחבר אותה אליי למודם דרך היציאה של הרשת, ואני יחובר דרך הUSB, כלומר שתי מחשבים למודם אחד. בכל אופן, אני רוצה המלצה לכרטיס רשת טוב, שלא יהיה יקר מדי אבל עדיין של חברה נורמלית ואמינה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by oren99,

יש לי שני כרטיסי רשת, אחד קווי ואחד אלחוטי. אפשר להתחבר לרשת קווית אחת ואלחוטית שניה ולהשתמש בשתיהן במקביל? למשל כל אחת עם אפליקציה אחרת.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yosefi1,

שלום, אשמח לעזרתכם בייעוץ: כיום יש לי מודם ראוטר שקיבלתי מחברת בזק - DLINK N600. אני מעוניין לקנות מודם-ראוטר TP-Link Archer VR600 ולהשתמש בו כמודם- ראוטר שמחובר ישירות למחשב בחדר, את הראוטר של בזק ארצה לחבר באופן קווי לראוטר בחדר ולמקם אותו בסלון כך שגם שם אוכל לחבר מכשירים באופן קווי (טלוויזיה, מחשב נייד, סוני וכו') וגם קליטת הוויפי תשתפר לשאר חלקי הבית מהסלון. איך אוכל לדעת האם הדבר אפשרי לפני קניית הראוטר החדש? האם במעבר בין חדרים הוויפי יתחבר אוטומטית לראוטר הקרוב יותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כידוע יש ניתן כבר להתקין אינטרנט מהיר בכבלים באזור ערוצי זהב ועוד מעט גם במת"ב ובתבל... אבל השאלה היא המחיר... שימו לב לזה: (מהירות ב- Bytes כמובן, עלות לפי קוי זהב, העלות בכל המקרים היא לחודש). אנלוגי - מהירות הורדה ממוצעת 5Kb/s, מהירות שליחה ממוצעת 3Kb/s... עלות - 100 ש"ח לנזק + 15-20 דולר לספק. חסרונות - תופס קו. כבלים חבילה I - מהירות הורדה 20Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 110 ש"ח לערוצי זהב + 20 דולר לספק. כבלים חבילה II - מהירות הורדה 100Kb/s, מהירות שליחה 13Kb/s... עלות - 120 ש"ח לערוצי זהב + 35 דולר לספק. WOW רגיל - מהירות הורדה 66Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 120 ש"ח לנזק + 30 דולר לספק. עכשיו תשוו את המודם הרגיל לחיבלה הראשונה של הכבלים ותראו שי…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, אני מחובר למהירות מגה וחצי הורדה , כך שאני אמור להוריד בקצב של 190KB כשזה מחובר רק למודם , זה מוריד על 195 אפילו. אך כשזה מחובר לנתב , ורק המחשב שלי מחובר לנתב(!) זה מוריד על 120.. ואולי 100 הבדיקה נעשתה מאתר בדיקת המהירות של נטויג'ן , מדובר במודם אלקטל 510 עם הגירסה הכי עדכנית ומדובר ב נתב לינקסיס WRT54GL עם הקושחה הכי עדכנית שהיא 4.30.7 זה טבעי? או שיש בעיה?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  6. שלום רב. 1. במידה ויש לכם נסיון עם כרטיס רשת אל-חוטי, שתומך ב- 802.11g והוא מבוסס PCI, אשמח לקבל חוות דעת על דגמים מדוייקים. 2. במידה וכרטיס הרשת מגיע עם כבל מאריך לאנטנה שלו, אשמח אם תציינו. 3. כמו כן אודה לכל מי שיכול לנדב יותר מידע מנסיונו על מרחקים/מיכשולים (קירות וכו'), שכרטיס הרשת שהוא ממליץ עליו מסוגל להתגבר עליהם בהצלחה. תודה רבה לעונים. שמוליק.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by Hydras,

אני מתלבט בין שלושה כרטיסי USB מתקן N (רוצה את המהיר ביותר - אחד שהוא 300 אמיתי). TP-LINK TL-WN821N Belkin F5D8053 TRENDnet TEW-624UB איזה מהם הכי טוב?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by Dmoney,

היי, אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד (PCMCIA). העניין הוא שאני צריך שתהיה לו אפשרות לחיבור אנטנה חיצונית. חרשתי את zap ולא מצאתי אחד כזה... אתם יודעים בכלל אם אפשר להשיג אחד כזה בארץ..? 10x

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yak2060,

שלום !! ראיתי פרסומים על מכשיר המשפר קליטה ברשת . לבעלי נסיון האם עובד ? ואיזה מהמוצרים ,אם , כדאי !!

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by bbbbbb,

אני מוריד מ RS מדי פעם ההורדות איטיות להחריד בתחילת וסוף ההורדה, באמצע ההורדה הכל טס במלא קיטור הפס, האם זה קשור לתעדוף רוחב פס של בזק , או שזה מסמן על בעיה אחרת?? בתודה!!!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. טוב אז ככה... יש לי שתי מחשבים אחד שלי אחד של אח שלי.. וחיבור אחד לאינטרנט בכבלים 1.5MB.. עכשיו, אני רוצה לעשות שגם למחשב של אח שלי יהיה אינטרנט אבל אני לא רוצה אם רשת רגילה (שתי כרטיסי רשת) כי זה ממש לא בטוח, אני רוצה לדעת מהי הדרך שיהיה הכי בטוח לשתף את אחי באינטרנט וגם הדרך שלא תוריד ממני מהירות כשהוא יהיה מחובר.. וכמובן שאני רוצה שהמחשב שלי יהיה הראשי. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה צריך לקנות ומה צריך לעשות? תודה מראש, יהב.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Shumy2,

אהלן חבר'ה אני מחפש המלצה על ראוטר ביתי וטוב, שלא מתנתק הרבה ומתאים לבית ממוצע עד עכשיו היו לי הרבה נסיונות רעים עם זה

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by eladsachs,

יש לי בעיה בשיתוף בין המחשבים. הכל פועל לי , האינטרנט פועל לשני המחשבים , אפשר לשחק ברשת וכו" אבל שאני רוצה לשתף איתו קבצים אני לא מצליח .. הוא לא מראה את התיקיות.. בדקתי שאנחנו באותה קבוצה והכל. יש רק לי פיירוול (אני במצב DMZ בראוטר) והגדרתי שהמחשב השני 192.168.2.101 אני אוכל לעשות הכל אבל אולי לא הגדרתי טוב? וזה מוזר כי פעם זה עבד לי ועכשיו לא.. ושאני נכנס לWorkGroup ויש את המחשב השני אני רואה אותו ושאני לוחץ עליו הוא עושה הודעת שגיאה. (שמתי תמונה). אני כבר משתגע כי זה גם קרה עוד לפני שעשיתי פירמוט ולא היה מותקן אצלי שום פיירוול.. (המחשב השני חדש אז גם הוא אחרי פירמוט). בבקשה תעזרו לי למה הבעיה הזאת משגעת אותי לא קצת זמן. בנוסף הסתכלתי במדריך של השיתוף קבצים ואת השאלות …

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by xroil,

יש לי ראוטר TPLINK 1043ND שקניתי לא מזמן ובמחשב אחד ברשת האינטרנט איטי מאוד (ובמחשב המחובר בכבל האינטרנט בסדר גמור). במחשב הזה יש כרטיס רשת של Edimax וגם התכנה של הכרטיס רשת שבאמצעותה המחשב מתחבר לרשת היא של Edimax. (לפני הTPLINK היה לי Edimax 6204Wg, והיה בסדר עד שהתקלקל) עריכה: הכרטיס רשת במחשב הוא תקן G. אני צריך להחליף לתקן N? האם הכרטיס הזה: ‏TP-Link TL-WN821N nMax 802.11n Wireless N USB Adapter 300Mbps‎ הוא טוב? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by puNani,

אוקיי אז ככה, מעבירים אותי סוף סוף למעלה! זה אומר לכם הרבה, אני יודע. הבעיה שלי היא כזאת: יש לי בבית קו ISDN ועליו ADSL (יש לי "מודם" ADSL שונה מלכולם, הוא גם מתוצרת אלקטל אבל הוא מיוחד לADSL על קו ISDN), אל תשאלו למה. עכשיו אני עובר למעלה עם המחשב והנקודה הראשית נשארת למטה. יש לנו עוד מחשב שעד עכשיו היה גם למטה ליד המחשב שלי והוא נשאר שם. אנחנו רוצים בעצם לחבר את שני המחשבים עכשיו לאינטרנט, ושיהיו מחוברים כל המזן. השאלה שלי היא: 1. כמה עולה מכשיר HUB? 2. לפי מה שהבנתי רק מחשב אחד המחובר לHUB מבין כל אלה שמחוברים יכול לארח שרתים, כדוגמת FTP, שרת משחק וכו'. האם אני יכול להיות המחשב הראשי הזה, למרות שכל העסק (הקופסת ISDN וADSL) נמצא למטה? בתודה מראש, ליאור.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. קודם כל העומסים הם בלתי נסבלים. אפילו סרטון ביוטוב ב240P אי אפשר לראות בשעות העומס. ומשום מה ב3 בלילה כמו שעון מתחיל חנק למשך איזה שעה או יותר. חנק שדופק לגמרי משחק כמו LOL שלא באמת צריך תקשורת רחבה, רק תגובתיות סבירה. אתמול בלילה אנחנו משחקים כמה חברים בLOL וב3 בלילה בול כמו שעון אני והחבר הנוסף שב014 כבלים ללא חייגן חוטפים LAG אדיר!. מי שלא ב014 כבלים ללא חייגן ממשיך כאילו לא קרה כלום. שנינו מרימים טלפון ל014 ומתלוננים. הנציג אומר שהוא לא יכול לבדוק כי כבלים ללא חייגן הם מספקים IP לכבלים אבל השרתים לא אצלם. הוא מבקש שאני אבדוק עם חייגן. מכיוון שאף פעם לא התחברתי עם חייגן בחבילה הזאת (כי היא ללא חייגן) אין לי את הקוד. את הקוד הנציג לא מוכן לתת לי כי על פי חוק צריך 4 ספרו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ערב טוב לכל חברי הפורום, אתמול רכשתי נתב מסוג LINKSYS WRT54GL ושני כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW7128G, במטרה ליצור רשת אלחוטית בין 3 מחשבים. אני מחובר דרך תשתית של כבלים והספקית שלי היא נטויז'ן. חיברתי את הנתב לאחד המחשבים בעזרת כבל רשת וניסיתי להתקין, אך בסיום ההתקנה כאשר הגעתי לחלון ה- Confirm New Settings ולחצתי אישור קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת שיש לבדוק את החיבור של הראוטר עם המודם (כמובן שבדקתי והחיבור תקין). בכל מקרה אחרי חיפוש קטן הבנתי שיש בעיה עם הנתב הנ"ל וחיבורו למודם כבלים, מצאתי בנוסף את עדכון התוכנה Tomato והלטתי לנסות אותו, אבל מה שקרה זה שלאחר עדכון התוכנה הגישה שלי אל הנתב נחסמה, איכשהו, הסיסמא של הנתב השתנתה וכרגע איני יכול לערוך בו שינויים כלשהם ובין הית…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  18. כרגע אני ב HOT אני רוצה לעבור ל NGN

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  19. לצורך הקמת רשת אלחוטית בין שתי מחשבים עם חיבור WOW לאינטרנט עלות VS איכות תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. שלום חברים וחברות יש לי ראוטר של NetGear, אני משתמש ב - WIFI כי הראוטר רחוק. אני מחובר מהנייד לאנטרנט, חיברתי את הנייד למחשב הנייח באמצעות כבל lan, הגדרתי בנייד שיתוף, הנייח מזהה את החיבור אבל לא מזהה את הרשת. איך אני מגדיר בנייח את החיבור? תודה רבה חג שמח ושנה טובה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by hakotea,

מישהו ניסה לעשות בית חכם? בית שלא רק הרשת בכל הבית אלא שהשרת שולט גם במוזיקה ובתאורה, טלויזיה, וידאו, במיזוג וכו' יש הרבה אתרים שמוכרים ציוד אבל רובם משרתים את השוק האמריקאי (עובדים על חשמל אחר 110) והאחרים שמצאתי פשוט יקרים מאוד... התקנה נכונה של ציוד כזה (בצירוף תוכנה מתאימה) מאפשרת שליטה בכל הרכיבים הללו באמצעות המחשב, דיבור, או מרחוק בטלפון או בשלט... האם למישהו יש נסיון בזה? יודע איפה להשיג ציוד שמתאים לארץ? תודה, משה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי! לפני כשבוע הזמנו מאינטנט זהב אינטרנט אלחוטי. אני אמרתי לאבא שלי שהם בטח ימכרו משהו זבל, אבל הוא אמר שהוא מעדיף לקנות מאינטרנט זהב כי הם בטוח לא ירמו אותנו... בכל מקרה, אתמול הגיע טכנאי, התקין את המערכת (של חברת LEVEL ONE. מישהו שמע עליה?) ומה שקרה הוא שאם מורידים קובץ בדיקה מהשרת של אינטרנט זהב זה יורד במהירות של 260KB/S (כמו שזה צריך להיות) ואם מורידים כל דבר אחר מכל אתר אחר, זה יורד ב50-60 ולאט לאט יורד לכיוון ה8KB/S! יש לציין שהקליטה בסדר גמור, וכאשר משתמשים בDOWNLOAD ACCELERATOR, הורדת הקבצים, מכל מקום אחר, זה יורד במהירות שצריכה להיות (230-260 בערך)... יש למישהו פתרןו לבעיה? הטכנאי אמר שזה אולי בגלל ששדרגנו ל2MB/S לפני זמן קצר מאוד, ואולי יש בעיות... בכל מקרה, ה…

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי ראוטר archer VR400 וה'LAN ports' שלו מוגבלים ל100 מגה יש אפשרות לגרום להם להגיע ליותר כדי שאני אוכל להשתמש בזה עם הסיב אופטי?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  24. Started by Haflo,

יש לי Switch של CenterCOM FS708 - ברגע שאני מחבר אותו לרשת הוא גורם לי לתעבורת רשת איטית מאוד ומציין שיש הרבה Collosions, נכון לעכשיו אני עובד עם Dynamode Switch and Surecom switch (יש לי שני Switches שמחוברים ב Uplink עקב ריבוי תחנות עבודה), במצב הנוכחי הרשת עובדת מצויין, בלי התנגשויות במקסימום מהירות, שאני מחליף את ה Dynamode ב CenetrCOM מתחילה החגיגה..... ה CenetrCOM חדש, ואני יוצא מתוך נקודת הנחה שהוא לא פגום...... יש למישהו רעיון אחר?

• 1 תגובה
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.