עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by RS4,

אני צריך המלצה לrepeater למחשב נייד שיש לי איתו בעיית קליטה בקומה השנייה אני רוצה משהו טוב שלא יהיו בעיות קליטה הכסף זה לא הבעיה ואם הבעיה היא בקומה השנייה אני צריך לחבר אותו לחשמל בקומה השנייה? או שזה לא קשור ובנסוף לכך אני צריך לשנות משהו בהגדרות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. יש לי מחשב נייד חדש עם כרטיס רשת אלחטי מובנה אני רוצה להתחבר לאינטרנט עם הראוטר שלי לינקסיס WRT54G אבל הכרטיס רשת במחשב הנייד מופיע כלא מחובר. יש עליו איקס מה הסיבות לזה? להתקין מחדש את הדרייבר יכול לעזור?

3. Started by RGod,

משיהו סורק לי את המחשב ואחרי איהז דקה ה חומת אש חוסמת אותו כאילו מה אנ יעושה אם זה תאיך מונעים את זה לגמרי ? איך אני יכול לדעת או שהאם בזמן הזה ניתן לראות מידע או משהו שיש לי ?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד ויש לי בו כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g מה אני או איך אני אמור להתחבר לאינטרנט בעזרתו? אנטנה או נתב? אמרו לי שאני צריך נתב אלחוטי,אם אני צריך נתב אלחוטי על מה מומלץ ללכת? עד 350 ש"ח בתודה מראש, רועי

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  5. שכחתי את הכניסה למוח של הראוטר יש שיטה לאפס אותו או לגלות את הסיסמא?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי בעיה מוזרה עם הרשת האלחוטים - היא נוטה לפעול במשך פרק זמן מסויים (לפעמים שעות, לפעמים 10 דקות) ללא ניתוקים, ואז יש פרץ של ניתוקים -אני מתחבר לחצי שניה (מספיק כדי לראות רשימת קשרים ב-ICQ, לא מספיק כדי לשלוח הודעה), ואז מתנתק, ושוב ושוב ושוב. הניתוקים קורים בכל המחשבים המחוברים לרשת (2 ניידים כרגע, אף אחד מהם לא חוטי). אבל, באופן מיסתורי כשאני מרסט את המחשב שלי הרשת מתקנת את עצמה - וזה לא רק בגלל שלוקח לי זמן לאתחל את המחשב (פעם אחת חיכיתי דקות ארוכות ללא אתחול וזה לא פעל, ואחרי אתחול שלוקח דקה וחצי זה פעל). ועכשיו לפרטים - אני מחובר בADSL דרך בזק בינלאומי (ב-PPPoE) בחבילה של 2.5 מגה, ואין לי בעיות מהירות (כשהרשת פועלת כמובן ). ה"מודם" שלי הוא SpeedTouch 570-זה למעש…

7. לפני חצי שנה בערך התחברתי לחבילה של ה-1.5 מגה הורדה וה-0.5 מגה שליחה בכבלים עם 012. מאז אני נהנתי מאוד ממהירות הורדה של בערך 190 קיי ומהירות שליחה של בערך 62 קיי. בזמן האחרון אני שם לב שבכל תוכנות השיתוף שלי בלי יוצא מהכלל מהירות השליחה לא עוברת את ה-6 קיי והדבר הזה פשוט נוראי אני כבר לא יודע מה לעשות זה מוציא אותי מדעתי והורס לי את כל הרטיו בכל ****** ודיי כבר נמאס לי. מה גם שאני משלם על הדבר הזה עוד כסף. ראוי לציין שהעלאה רגילה לאינטרנט מהירות השליחה בסדר (ככה לפחות עושה רושם) והדבר קורה רק בתוכנות השיתוף אבל בכולם בנוסף, מהירות ההורדה רגילה לגמרי, אין לי שום בעיה עם מהירות ההורדה ואני עדיין ממשיך להוריד באותה מהירות מתי שהטורנט\קובץ בכל תוכנה אחרת עם ביקוש סביר. שיניתי…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by yigal33,

יש לי אינטרנט דרך הוט כבלים ללא חייגן לאינטרנט אייך אני יכול לשנות את האיפי כי הבנתי שהוא קבוע? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  9. Started by amitaiz,

מישהו יכול לסביר לי אין אני צריך לחבר את הגידים לשקע הזה. בד"כ יש צבע ליד כל חור שאמור להיכנס בו גיד, בשקע הזה בחיבורים למטה יש שני צבעים ליד כל חור. מה זה אומר? השקע הוא:RJ45 מסוכך תואם גוויס DT03S ; [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by dids22,

אז ככה, כשאני פותח שרת(למשחק sof2) יכולים לשחק מקס' 4 שחקנים (כולל אותי), מעל מספר זה מתחילים להיות לאגים בצורה מטורפת- השאלה שלי היא למה ואיך ניתן לפתור את זה לפני שאתם עונים יש מספר דברים שרצוי שתדעו - אחוז שימוש במעבד נשאר נמוך - יש מספיק זכרון פנוי - בדקתי ב netlimter ומהירות הdownload של השרת לא עוברת את ה 9kb's ומהירות ה upload לא עוברת את ה 7kb's (יש לי חבילה של 0.5 \ 1.5) - הפינגים של שאר המשתמשים בממוצע כ 50-60 מה שמוזר זה שגם לי יש לאגים חבר שלי אמר לי שיש ב xp הגבלה של מספר החיבורים ושיכול להיות שזה קשור - משהו יודע על זה משהו? רעיונות\הצעות\פתרונות יתקבלו בברכה תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רכשתי היום את הנייד HP PAVILION 6160 עכשיו הכול כבר מותקן ומוכן במחשב...אני סך הכול מחבר את החיבור מהמודם שתקוע אצלי במחשב האישי ומכניס אותו לנייד... עכשיו בנייד מופיעה לי הודעה למטה ליד השעון "THE CONNECTION HAS LIMITED OR NO CONECTIVITY" לא מבין למה הוא לא מתחבר הרי הכול פשוט כולכך...אני מנסה גם לעשות REPAIR ולא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?

12. Started by loopsteron,

שלום לכולם. התקנתי לחבר שלי את הנתב הזה לפני כחודש עם מודם כבלים. הגדרתי הכל כמו במדריך ב - PPTP. במשך חודש ימים לא הייתה בעיה והוא גלש באינטרנט יופי (הספק הוא אינטרנט זהב). היום הפסיק לגלוש. לא מצליח לגלוש. בדקתי בחלון הסטטוס בנתב - הוא מקבל כתובת חוקית,שער ו DNS מאינטרנט זהב והכל נראה כשורה. יותר מזה לחצתי על התנתק ואמרתי לנתב להתחבר שוב. בחלון הסטטוס של הנתב שוב מוצגים כל הנתונים (הפעם שונים) והכל נראה תקין מבחינת החיבור לספק. התומך באינטרנט זהב אומר שרואה את הנתב מחובר. המצב הוא כזה: אין אפשרות להוציא פינגים מהמחשב החוצה לאינטרנט. יש פינג לנתב. בטרייס לאינטרנט הטרייס נעצר בנתב. המחשב , הנתב והמודם אותחלו ועדיין אותה בעיה. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? מדוע הנתב אינו מוצ…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Mesatla,

בעיה באינטרנט הורדה איטית גלישה איטית הכול איטי בפתאום אני לא יודע איך :\ אפילו פירמטטתי, קניתי מודם חדש, התקשרתי לחברה והם לא עוזרים מה אני עושה? אם למישהו יש פתרון סופי (לא לזרוק את המחשב מהחלון) לתקן את האינטרנט שיגיד לי גם בדקתי הכול פורטים הכל בסדר פיירוול לא חוסם כלום פרטים: ספק: 012 מהירות: 2 \ 256 מודם: אלקטל 520 כרטיס רשת רילטק 8139RTL אם מישהו יודע איך לעזור לי אני ינסה הכול

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by nore0,

יש לי High ID אבל שמתי לב שב-Connection כתוב Obfuscated במקום normal

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  15. אם כבר המודם הזה ישלי אותו מחובר לנתב של sweex הזה: http://www.sweex.com/communicatie.php?subsectie=6&item=660&artikel=594&detail=d ואני מקבל מידי פעם "ניתוקים" אגב חיבור L2TP ב 012 בלוג רשום לי את זה שיש את הבעיה, יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:41 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:46 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:55 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:ack(DOL=604800,T1=302400,T2=529200) יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  16. הבנתי שיש דרך של שימוש בפרוקסי אבל לא מצאתי שום תוכנה שהצליחה לעזור... למישהו יש דרך לחסום מאתרים לראות את האי פי המקורי שלי?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by Yuk,

שלום לכולם. יש לי נתב של 3קום ויש לי מספר שאלות בנושא ההגדרות (ככל הנראה). הבעיה שלי היא בכך שיש לי בעיה לעלות קבצים לררשת האינטרנט, ניתן לראות את התקלה כאשר אני מנסה לעשות "בדיקת מהירות העלאה" ובשליחת הודעות דא"ל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by beniloew,

שלום. ברשותי מחשב המחובר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי( level one wbr-3407a). מערכת הפעלה XP SP1 הבעיה - הפורטים שלי חסומים(למשל באימיול). הורדתי את הפיירוול של ווינדוס, המחשב שלי(אם כתובת IP סטטית) מוגדר בראוטר על מצב DMZ. ובנוסף הגדרתי לפיירוול את הפורטים הדרושים ועדיין הפורטים חסומים. התקשרתי לספק שלי(013) והם אמרו שהם לא חוסמים פורטים. ד"א - לא מותקנת לי שום תוכנת אנטיוירוס או פיירוול כלשהיא - אני פשוט שונא אותם. מה עושים???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by The UnKnown,

כל עוד האייפי מוגדר על AUTOMATIC הכל תקין ופועל... איך שאני משנה את האייפי לסטטי משלי [לשם פתיחת פורטים אני חייב] יש בעיה עם האנטרנט והוא פשוט לא גולש! הגיוני ?? ומה אני יכול לעשות אני ממש חייב לפתוח פורטים וכל העסק הזה ממש מגביל אותי..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by zy2000,

הי יש לי רשת ביתית קווית+ wireless ללא ראוטר כמפורט: desktop שני כרטיסי רשת- כרטיס רשת קוי pci מחובר לקו ADSL כרטיס שני wireless גם הוא pci מקונפג לשדר בתצורת מחשב אל מחשב ad hoc ל laptop laptop מקבל תקשורת ושרותי אינטרנט מה desktop דרך כרטיס wireless מובנה. שמתי לב שכאשר שני המחשבים מחוברים לאינטרנט ה laptop משתמש ברוב משאבי הרשת בצורה כזאת שה desktop לא יכול כמעט לגלוש באינטרנט או לבצע הורדות.כאשר לא גולשים עם ה laptop הגלישה ב desktop מעולה. תעבורת רשת רגילה כמו העברת קבצים הכל עובד מצוין. האם ניתן בתוכנה לווסת את התקשורת כך שאני אחליט בכמה אחוז של רוחב פס כל מחשב ישתמש? הוספתי תמונת מסך שמשקפת את ביצועי הרשת כאשר: local area connection = כרטיס הרשת הרגיל ב desktop …

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  21. כי כשאני מנסה להוריד חייגן ומנסה להפעיל אותו אז הוא לא עובד כנראה כי הוא רק לווינדוס XP ומטה ולא לויסטה אז איך אני יכול להתחבר לאינטרנט..? רק עם הראוטר אני מצליח כי אז לא צריך חייגן ואז מתחבר לי האינטרנט אבל יש פעם שאני רוצה להתחבר בלי הראוטר אז מה אפשר לעשות..?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם, הייתי מחובר דרך בזק במהירות 2M ושילמתי 55ש"ח לחודש. נגמרה תקופת ההתחייבות שלי ופתאום אני משלם 90ש"ח לחודש. אחרי ויכוחים רבים הציעו לי מחיר של 69ש"ח לחודש, ואחרי עוד ויכוחים (תאמינו לי, צריך להתמקח איתם כמו בשוק) יש לי שתי אפשרויות: להתחייב לעוד שנה באותו מחיר - 55ש"ח לחודש. לא להתחייב ולשלם מחיר שערורייתי של 90ש"ח לחודש. לפני שאני מסכים ל-55ש"ח, אם הצלחתי לרדת מ-90ש"ח במיקוח אולי אפשר עוד. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמשלם פחות, כדי שאני אנסה להוריד עוד קצת את המחיר. ועוד הערה, אין לי אפשרות להתחבר לכבלים למקרה שמישהו מתכנן להציע לי...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. או כל דבר אחר הוא לא מתחיל להוריד לי שום דבר.. וכשאני מנתק את הראוטר הוא מוריד.. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  24. אז ככה, יש לי שלושה מחשבים מחוברים לראוטר של trend net. לאחרונה התחילה התופעה הבאה: כל המחשבים מחוברים לאינטרנט אך אין ביכולתי לראות את שאר המחשבים (כמובן שהבעיה בכל המחשבים).. ממ.נראה לי שזה הכל. כמובן שניסיתי אין ספור פעמים להגדיר מחדש את הרשת ואת שיתוף המחשבים והמדפסות אך לשב.. יש למישהו פתרון? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי "אחד על אחד" ב-ICQ או במסנג'ר. 234190847 - ICQ MESSENGER - gedolim@hotmail.com תודה מראש, ניר!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/6165866.html?tag=latestnews;title;3 היו אשכרה אנשים שקנו את המקורי כך שהיה להם כסף להם להשקיע בגרסה מסורסת וזולה יותר? :s05:

• 2 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים