רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת של שני מחשבים, ואני רוצה להגדיר שבמחשב אחד תהיה כך וכך מהירות מסך המהירות הכללית של הגלישה, ובמחשב השני גם. כדי שלא כל פעם נכביד אחד על השני, והחלוקה בין המחשבים תהיה הוגנת (מחשבים שלי ושל אחותי) יש אפשרות כזאת?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
בוקר טוב , ברשותי כבל רשת ארוך עם -8-10 גידים (לא זוכר בדיוק) . כבל סטנדרטי . אני צריך לחבר ב-2 צידי הכבל , שקעי רשת רגילים . שקע בכל צד. לאחר ג'ימפור השקעים , אני מחבר צד אחד למחשב עם כבל רשת רגיל ואת הצד השני לארון עם סוויץ' פאנל . בגב כל שקע ישנו סימון ללחיצת הגידים בתוכו , מ-1 עד 8 . מישהו יכול לעזור בבקשה , איזה צבע מהגידים הולך לכל מספר ? (יש ברשותי מכשיר כרונה לביצוע ) . רגיל לא בהצלבה . ראיתי במדריך בנעוץ ,שיש שם הסבר רק על איך להשתמש באופציית הלחצן להחיבור ראש RJ45 בכל צד . תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
אחרי שאני רושם http://192.168.1.1 בשורת הכתובות נפתח החלון בתמונה. בעקרון אני אמור לרשום admin סיסמא אבל משום מה הוא לא עובר לי את חלון האישור כניסה. אני עושה זאת כדי להיכנס להגדרות של הראוטר לפתוח כמה פורטים ולנסות לבטל את הפייר-וול הפנימי... מיש'ו ניתקל בתופעה ? טיפל בה ? אשמח לשמוע ! תודה רבה לעוזרים, ניאו *ועל הדרך עוד שאלה, המחשב שלי הוא עם הראוטר (חוטי) ושל אחי הוא עם האנטנה (אלחוטי). האם אני יכול איכשהו להעביר קבצים מאצלי אליו וההפך בלי תוכנות כמו איסיקיו ומסנג'ר ?! האם אני יכול לראות את המחשב שלו על גבי המסך שלי בלי להשתמש בRemote Adminstrator ?! [attachment deleted by admin]
-
- 37 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
עשיתי אתמול אינטרנט מהיר של מת"ב 750K הספקית היא נטוויז'ן. הם אמרו לי להתחבר עם חייגן.. עם שם משתמש וססמא .. יש אפשרות לבטל את החייגן ולעשות כמו שפעם היה שהאינטרנט כל הזמן מחובר? התקשרתי אליהם הם אמרו שעכשיו עוברים לחייגנים אז אי אפשר אבל מי שעשה לפני המעבר אין לו חייגן! אז יש דרך? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כדאי לעשות אינטרנט במהירות 5 מגה ב 130 שקל כולל ספק ותשתית.. תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול קודם כל אם אפשר לעשות שתי קווי adsl בבית, ושאלה שנייה אם אפשר לחבר על אותו קו שתי adsl ושאלה נוספת מה עדיף רשת או adsl? ואם אתם יכולים תסבירו בפירוט תודה לכל העונים, מתן.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=388532&sid=127
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח אתר על המחשב האישי שלי, אני משתמש בתוכנת סרבר: wampserver כל השירותים שלה: httpd == apache ו mysqld == mysql פתוחים ומאזינים ועובדים בפיירוואל של חלונות איפשרתי לשני השירותים להיות במצב האזנה ובראוטר האישי שלי אדימקס איפשרתי לפורט 80 להיות פתוח לרשת האינטרנט ולהפנות את כל החיבורים לאייפי הפנימי של המחשב האישי שלי שמתי לב ב netstat שפורט 80 במחשב שלי אכן מאזין ומקושר ל httpd אך משום מה מתי שאני מנסה להיכנס לאתר שלי, או לחילופין לבצע סריקת פורטים על גבי האייפי שלי לפורט 80 הוא מראה שהוא אינו פתוח.. תהיתי אם מישהו יכול להגיד לי אולי על אפשרות מסויימת מלבד port fowarding שצריכים לבצע על הראוטר או שיש בכלל בעיה כלשהי אחרת.. אני משתמש בחלונות אקספי חבילה 3.. תודה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחו"ל ראוטר וכרטיס רשת חדשים ששניהם תומכים Dual-Band. משום מה אחרי שהתקנתי אותם אני לא מצליח לראות את הרשת של ה- 5GHz. הגדרתי הכל בראוטר, הרשת לא מוסתרת או משהו, הכל מוגדר בדיוק אותו דבר ב2.4 וב-5, והוינדוס מוצא רק את הרשת של ה-2.4GHz. אגב, על הרואטר דלוקות שתי הנורות, גם של ה-2.4 וגם של ה-5. ניסיתי גם לעמוד ממש צמוד לרואטר ולחפש את הרשת עם הטלפון, וגם מצאתי רק את הרשת של ה-2.4. יש לי LG G4 והוא אמור לתמוך ב-5GHz למיטב ידיעתי. אני מחובר עם נטויז'ן (תשתית בזק), ה-net-box שלהם משמש אותי כמודם כרגע, והראוטר מחובר אליו עם כבל. הורדתי את הדרייבר של הכרטיס רשת מהאתר של TP-LINK. אני עם וינדוס 10. לא מצאתי אף הודי ביוטיוב שמסביר איך לסדר את הבע…
-
- 20 תגובות
- 8.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי והמחשב של אח שלי מחוברים דרך הראוטר, אנחנו נמצאים באותו Workgroup ובכל זאת.. אני יכול לראות את הSharedDocs שלו ולהעביר אליה קבצים, אבל הוא לא יכול לראות את שלי. ובנוסף, כשאני לוחץ על View workgroup computers זה נותן לי שגיאה של Inaccessible ("אין לך רשות מהאדמין בלה בלה") איך אני מאפשר שיראו את התיקיה שלי בקבוצת עבודה? תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מאז שהתחברתי ל ADSL עם מודם ECI לכרטיס רשת (3COM Etherlink 10/100 PCI TX NIC 3c905b-TX), לאחר שהוינדוס עולה, לוקח לו עוד דקה (!) בערך עד שניתן לעבוד. בכניסה ל "מחשב שלי" הוא מחפש את הכוננים (פעולה שלוקחת שניה) דקה שלמה ורק אח"כ ניתן לעבוד כרגיל. לפני ההתחברות ל ADSL, כשכרטיס הרשת היה מחובר במחשב אך מנוטרל - לא הייתה בעיה. נראה כאילו המחשב מחפש את ההגדרות של הכרטיס או של הרשת כל פעם שהוא מאתחל וזה מעכב הכל. האם יש דרך למנוע את זה? אולי לקצר את זה משמעותית? תודה
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיפשתי בפורום ולא כל כך מצאתי תשובה לשאלתי, לכן אני פונה אליכם. אני מחפש לקנות כרטיס רשת שיתחבר למחשב שולחני (עדיף דרך ה usb) הבעיה היחידה היא שאני מקווה לקלוט שידור מהשכנים (אין בעיה יש את הסכמתם לכך). האם יש כרטיס רשת מסויים שקולט למרחק גדול יותר מכרטיסים אחרים? (התקציב שלי מסתכם ב100 ש"ח לצורך העניין הזה) ובכלל באופן עקרוני, מהו הכרטיס המומלץ בסדר גודל מחירים שכזה ? איזו חברה נחשבת טובה ואמינה? והאם בכלל יש לי סיכוי לקלוט אינטרנט מהשכנים בעזרת כרטיס רשת ? (ראיתי כרטיסים של tp-link למשל ה- tl-wn821n) האם הם מומלצים ? שאלה נוספת היא האם יש חמורה או תוכנה מסויימת שצריך להתקין את המחשב לצורך שימוש בכרטיס רשת שכזה ? (הוא כבר די זקן, בן 3 שנים). וגם האם יש פוסט ב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שבו כבר יש צ'יפ LAN של VIA - בעייה מוזרה ביותר - לאחר שניסיתי להתקין כרטיס DWL-510 של DLINK שנקנה בגרמניה (ככל הנראה לא הורדתי את הדרייבירים הנכונים) הפסיק הכרטיס און-בורד לתפקד בהצלחה - אוליי בעייה במע' הפעלה ? הוא מנסה כל הזמן לייבא כתובת IP מהרואטר של בזק - ADSL ונתקע - כך שהרואטר ככל הנראה לא עונה לו... מישהו נתקע בבעיה כזו ? אוליי אחד הקבצים של הווינדוס XP נפגם ? תודה אלון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה מה ההבדל בין מודם נתב אלחוטי לבין מודם נתב קוי ברשת ADSL של בזק , כאשר בתקשורת קווית משתמשים בחוטי נחושת של הטלפון , יש אולי הבדל במהירות התקשורת או במשהוא אחר תודה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מודם Thomson TCM 425 של הכבלים . הוא מחובר למחשב של המשפחה שמחובר אליי דרך כבל אטרנט.... עכשיו אני לא מצליח לשחק משחקי MMORPG באינטרנט , יש לי מלא לאגים ואי אפשר לשחק בכלל. אז חשבתי אולי אני צריך לפתוח פורטים במודם??? בבקשה תעזרו לי, אני מחפש תתשובה כבר חודשים
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי נמצא ברשת LAN רגילה, חיבור ישיר ועד היום היה לי אייקון בinternet connections שמראה את הרשת בשרת (במחשב השני) ופתאום הוא נעלם, דבר שגורם לאי פתיחת הפורטים כראוי. מה ניתן לעשות על מנת להחזירו ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם החלון הזה אמור להיראות ככה? כי אני שיניתי אותו בעבר ואני לא יודע אם ככה הוא היה בהתחלה. תודה. נ.ב למי שלא הבין אני רק רוצה להחזיר את החלון הזה לאיך שהוא היה בהתחלה.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מתחבר לסרוור ולרשת משרדית, מחובר לרשת כבלים ספק 012
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתאמי HomePlug הם מוצר שקשה מאוד להשיג אותו בארץ, במיוחד במחיר אטרקטיבי. על הרקע הזה יש לברך את חברת בנדא על כך שהחלה להפיץ בארץ, בצורה מסודרת, את הקיט TL-PA7020. הקיט, התומך במהירות של 1000Mbps, כולל שני מתאמים בעלי שני פורטים של 1G התומכים בחשמל תלת-פאזי. המחיר הנוח - סביב 330 שקל לזוג מתאמים - הופך אותם לרכישה מומלצת מאוד. https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.tp-link.de%2Fproducts%2Fdetails%2FTL-PA7020-KIT.html
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך אני יכול ליצור התקשרות אוטומטית לאינטרנט עם ההפעלה של ה-WINDOWS ? אין לי ראוטר, והאינטרנט שלי עובד באמצעות חייגן(תשתית של הוט) ניסיתי ליצור shortcut לחייגן וגררתי אותו לתיקיית STARTUP, התוצאה היא שהחייגן עולה אבל עדיין צריך ללחוץ על CONNECT כדי שיתחבר תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
עברתי דירה לאחרונה ואני לא רוצה לקדוח בקירות ולהעביר כבלים כמו בקודמת אז הפיתרון הוא רשת אלחוטית. יש 4 מחשבים בבית ובינתיים רק 3 מהם יהיו מחוברים. 1 מחשב נייד חדש עם מעבד דותן של IBM יש לו כרטיס רשת אלחוטי עם מערכת הפעלה WIN XP. 1 מחשב פנטיום 4 1.7 מלפני 3 שנים מערכת הפעלה WIN XP. 1 מחשב AMD דיי חדש עם עם מערכת הפעלה WIN XP. 1 מודם ADSL של בזק מתחברת באטרנט. אז אני צריך 2 כרטיסי רשת אלחוטיים וראטור שגם אלחוטי וגם לא. העפדה לרכיבים הכי טובים במחיר הכי נמוך. ברואטר שתהיה חומת אש דיי טובה. המחיר של הכל צריך לנוע בסביבות ה800-1000 ש"ח. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לקבוע מה תהיה מקסימום השליחה או הקבלה דרך כרטיס רשת מסוים?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים באותו החדר. במחשב הראשי היה לי כרטיס רשת מובנה של הלוח אם + כרטיס רשת ובמחשב המשנה היה רק כרטיס רשת. רציתי לעשות רשת בין שניהם ואז בגלל שבמחשב הראשי היו 2 כרטיסים היתה התנגשות או משהו כזה אז הוצאתי את הכרטיס רשת ונשארתי רק עם המובנה. חיברתי אם שני המחשבים עם כבל רשת מוצלב והכל טוב.. היה לי אז מודם USB ככה שיכולתי לעשות שיתוף אינטרנט אבל המודם התקלקל והחליפו לי אותו למודם שמתחבר לכרטיס רשת. אז החזרתי למחשב הראשי את הכרטיס רשת שאז הוצאתי ולכרטיס המובנה חיברתי את המודם. הבעיה היא שהוא כל הזמן אומר לי שהכבל רשת מנותק והוא לא! חיברתי את הכבל רשת לכרטיס המובנה והוא אמר לי שהוא מחובר, החזרתי לכרטיס השני והוא אומר לי "מנותק". גם לא דולקות שם הנורות כשאני מ…
-
- 8 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אחי החליף את השרתים במיפעל שלו וכולם שודרגו ל OPENPOWER 720 http://www.spec.org/jAppServer2004/results/res2005q1/jAppServer2004-20041219-00007.jpg מה ניתן לעשות עם שרת כזה מה הוא נותם ולמה המחיר 56000 דולר על קופסה כזו? שאפשר להביא מחשב סופר על במחיר הזה ?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-