רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
ובכן, ככה: רכשתי מחשב נייד. יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת קווית לפס רחב טלפוני. הייתי מעוניין לצרף גם את הנייד, אבל מכיוון שאני עובד איתו בחדר אחר, יש עם זה קצת בעיית חוטים. יש לי iMate - סלולרי 3.5G עם חיבור אינפרא אדום + USB + WiFi. לפי המידע המצוי אני יכול לגלוש עם הסלולרי דרך האינטרנט הבייתי (אבל מכיוון שזו רשת קווית אני צריך לחבר אותו פיזית ל-USB של אחד המחשבים)... השאלה שלי היא - האם שירות האינטרנט הטלפוני (הקווי) יכול לעבור דרך הסלולרי, שישדר אותו לנייד? הכוונה היא לא להתחבר לרשת הסלולרית, חלילה. הכוונה להשתמש בנייד כמשדר WiFi לנייד שנמצא בחדר סמוך. (הרי אם הוא קולט WiFi הרי שהוא גם צריך לשדר נתונים, משמע באותו פרוטוקול (WiFi) ולכן הגיוני שיש לו יכולות שידור. ואם…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר סטרימר אנדרואיד לרשת. הסטרימר פשוט לא מתחבר לרשת. אודה לרעיונות במצ"ב: קצת ארוך.. תודה על הסבלנות והרצון לעזור. מדובר בסטרימר של Xiaomi בשם MiBox 3 (מריץ Android TV). לסטרימר אין יציאת Ethernet ולכן קניתי מתאם Ethernet ל-USB של Xiaomi. הכל מחובר לכאורה (נורית הבקרה של המתאם מהבהבת) אבל עדיין הסטרימר לא מתחבר לרשת הקווית. מבחינת חיבור הרשת בחדר הספציפי: יש שקע Ethernet בקיר, אליו מחובר Switch פשוט. אל ה-Switch מחוברים מחשב PC, מדפסת והסטרימר. מחשב ה-PC והמדפסת מתחברים ללא כל בעיה ומהירות הגלישה טובה מאד. הסטרימר... לא מתחבר. החלפתי כמובן מיקומים של הכבלים ב-Switch.. לא עזר. הכבל שמעביר רשת לס…
-
- 2 תגובות
- 10.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה הפורטים של ICQ? איך אני יודע לימצוא פורטים ? העים יש אתר עם פורטים למישחקים ותוכנות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לבנות אתר ולשים שם מערכת פורומים. למישהוא יש מושג איפה אני יכול להוריד את הקוד או סקריפט למערכת פורומים מוכנה?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן בחלק מהניסיון שלי לשפר את המשחקיות שלי במשחק מסוים בxbox one נתקלתי במדריך מסוים שמדבר על assign IP address עכשיו לי יש ראוטר של tp link vr600 עם הממשק החדש ורציתי לדעת האם הראוטר הזה עושה את הפעולה הנ''ל לבד או שמא אני צריך לבצע אותה ידנית דרך הcontrol panel ואם כן כיצד? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
שלום אני מחובר ב ADSL דרך כבל רשת למחשב. בעבר היה לי מהירות גלישה 15MB הכל עבד יפה ותקיןץ ולא היו בעיות אינטרנט. לפני 3 חודשים עברתי למהירות גלישה אינטרנט גבוהה 50MB כעבור כמה חודשים משהו מוזר. לפעמיים מופיעה לי חלון קטן וניעלם. בזמן הגלישה אינטרנט לא היו ניתוקים. האם זה לא בסדר או זה נורמלי? מה לעשות. להמשיך כרגיל או לא בסדר? בתודה מראש! [ATTACH=CONFIG]6280[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
??? ואפשר המלצה לSWITCH טוב וזול של 8 פורטים?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
"הפתעה לא נעימה ציפתה לקווין מיטניק, אחד ההאקרים המפורסמים בעולם, עם חזרתו לרשת האינטרנט." (ynet)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1)כבל קשיח מעבירים בתוך התעלות ומחברים שקע?, ובכל גמיש משתמשים לגישור, כלומר מהשקע להתקן? 2)ניתן לחבר שקע של RJ45 בלי להשתמש בלוחץ קרונה? 3)אני צריך בערך 150 מטר CAT6 קשיח ועוד 20 מטר גמיש. לא מצאתי חנות אמינה שמוכרת לפי מטרים. תוכלו להמליץ לי על חנות? באיזור המרכז, עדיפות לחנות שעושה משלוח 4)יש לי תעלה של מזגן וחשבתי להעביר שם את הכבלים מאשר להעביר בצורה מכוערת על הקירות. כמובן שיש קצת רווח בין התעלה של המזגן לקיר. כדאי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני צריך להעביר חומר ממחשב נייד למחשב שולחני. מדובר בכמות שעולה על מה שנכנס בדיסקט רגיל (1.44 מגה) איך אפשר לעשות את זה, אם למחשב הנייד אין צורב? כלומר, ברור שצריך לחבר את המחשבים ע"י כבל וליצור רשת, אבל מה צריך בשביל זה? במחשב השולחני יש כרטיס רשת מובנה עם הלוח-אם (לפחות כך נדמה לי... כשאני פותח את 'מנהל ההתקנים' כתוב לי תחת מתאמי רשת - Intel® PRO/100 VE Network Connection ו - מתאם 1394 Net. הראשון הוא כרטיס הרשת, והשני הוא כרטיס FireWire, נכון?) במחשב הנייד - אני לא יודע. צריך לבדוק. בכל אופן, צריך שיהיה גם שם כרטיס רשת? ואז מחברים אותם עם איזה כבל? בכלל, אפשר לעשות את זה דרך חיבור אחר? נגיד FireWire? אולי USB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם ניתן להפוך נתב אלחוטי )dlink) לנקודת גישה. אני אפרט. אני גר בבית דו מפלסי. למטה נמצא הראוטר דילינק 6740. אני רוצה לשים בקומה למעלה ראוטר אחר שיהווה כמקלט אלחוטי. ויתחברו אליו בכבל התוצאה הסופית הרצויה: קומה תחתונה ראוטר אלחוטי משדר. קומה עליונה ראוטר אלחוטי מקלט. האם זה אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל נעלמו לי קבצים מהמחשב ויש לי בעיות אני מתחבר וכל זה... אבל זה עושה לי בעייה כזאת כאילו אני לא מחובר!!! לא מתחבר לאיסיקיו ניתקע לי בקאונטר ועוד מלא בעיות... מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז ככה פימטתי את המחשב בחזרה לXP מויסטה! עכשיו אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש באינטרנט למרות שהאימיול לא מנצל אותו והגרף שבמנהל המשימות מראה שהוא לא משתמש בפס בכלל(פחות מ10% בשימוש) משהו יודע למה זה קורה? ואני יודע שקיימות תוכנות לחילוק של הרוחב פס אבל זה לא הפיתרון שאני מחפש לפני שזה בויסטה יכלתי לגלוש, להיות בתוכנת מסרים, אימיול ולשחק בפינג נורמלי תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי את המודם הזה, הוא משומש כנתב אני יודע שדרכו אני יכול לאפס את הIP שהוא נותן עשיתי RESTART ופעם זה הולך ופעם לא הקטע הוא שאני מוריד מrapidshare ואז אחרי כל הורדה צריך לחכות שעה ומשהו אני משנה IP ואין בעיה, בגטע שזה לפעמים לא משתנה מה גורם לזה ואיך עושים את זה נכון תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לפני כמה ימים אינטרנט זהב התקינו לי בבית רשת ביתית עם ראוטר של Ovislink. אני נורא רציתי לבנות את הרשת לבד עם ראוטר של EDIMAX אבל אמא שלי, זה אמא שלי... ביינתים הראוטר עובד בסדר. למרות שזה קצת מעצבן שצריך להתקשר אליהם כול פעם שצריך לפתוח פורט. אז עם למישהו יש דעות, או קצת עניין בנוגע לראוטר הנ"ל אני אשמח לשמוע. חשוב לציין שהראוטר עובד ברשת קווית.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן, הראוטר מגמגם כבר הרבה זמן (צריך לרסט אותו פעמיים ביום כדי שיהיה אינטרנט), אז רציתי לעשות firmware upgrade. הורדתי את הגרסה האחרונה מהאתר של edimax http://www.edimax.co.uk/en/support_detail.php?pl1_idSelect=support.php%3Fpl1_id%3D1%26mwsp%3D1&pl1_id=1&pd_id=222&button=Go ניגשתי לממשק של הראוטר, לתפריט firmware upgrade, נתתי את הקובץ EdiEngBR6504N_1.51.bin שהוא העדכון, אך קיבלתי הודעה "invalid file format". למישהו יש מושג איך מתגברים על הבעיה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, אני לקוח של 012 ו HOT ואני ממש לא מרוצה מן הראוטר והמודם שהותקנו אצלי. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ואולי גם מודם כדי שתהיה רשת נורמאלית בדירה :-\ אני לא מבין הרבה בנושא, ומאד אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה : הדירה היא פנטהאוז של 2 קומות והייתי רוצה להסתדר בלי מגדיל טווח, שהראוטר יהיה חזק ואיכותי מספיק כדי להסתדר בלעדיו. התקציב הוא בערך 600 ש"ח. המודם שיש לי עכשיו הוא מודם די מיושן של THOMSON והראוטר הוא EDIMAX BR-6204Wg. ד"א חבילת הגלישה שלי היא 12MB תודה רבה מראש לכל העוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הדיון הוא תיאורטי ... אני חושב שאפשר להקים שרת ביתי עם האינטרנט היום עם IP קבוע... האם לדעתכם ניתן להקים היום שרת ביתי עם אינטרנט במהירות של.. נגיד 50MB וIP קבוע יהיה ניתן להקים שרת אחסון? או משחק? או דיבור?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב מסוג נטגיר DGN2200 ואני לא מוצא בהגדרות איפה פותחים פורטים מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! משום מה יש פעמים שאני מדליק את המחשב, עוד לא עושה כלום וישר נכנס למשחק רשת ואז הפינגים שלי הם 100-200 שזה מעולה. אבל, אם אני יוצא ומספיק שאני יוריד משהו או ידליק את האימיול לשניות בודדות ויכבה אותו, בפעם הבאה שאני יכנס למשחק הפינגים הם בסביבות 1500-2000. גם ריסטרט לא עוזר לפיתרון התופעה. אני ברשת ביתית אלחוטית( עם עוד 2 מחשבים) אולי זה קשור לניצול רוחב הפס בידי המשתמשים האחרים אבל עוד לא בדקתי את זה בתודה דוד
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך תשתית בזק וספק בזק בינלאומי, בבית קיים נתב מסוג siemens sl2-141, דרכו מחובר המחשב שלי ואליו מחובר בכבל רשת מחשב נוסף בבית. 1. אני עובר דירה- התשתית של בזק נשארת בבית ההורים האם אפשרי לחבר את המחשב שנשאר בבית ההורים בלי נתב או ציוד נוסף מבזק? ישירות בכבל הADSL ? 2. אני רוצה לעבור דירה ולקחת איתי את הנתב siemens sl2-141 - אבל אני שוקל להתחבר דרכו דווקא לתשתית אינטרנט של HOT - האם זה אפשרי להתחבר דרכו ל-HOT או שיש צורך בנתב או ציוד מיוחד שלהם? 3. אני מתבלט בין תשתית בזק לHOT בבית החדש - אין לי כל כך צורך בקו טלפון של בזק ולכן נראה מיותר לשלם גם על תשתית וגם על אחזקת קו, מצד שני HOT קצת נחותים לדעתי לעומת בזק וגם מהם אין לי צורך בשירותי טלוויזיה בכ…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעיה כזאת של פתיחת פורטים בראוטר , הראוטר הוא של treNdnet אני מצליח לפתוח פורטים רק אני לא יודע אילו בשביל שאימיול לא יתנתק לי מהאינטרנט!! תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, על מנת לשפר את הקליטה, היינו רוצים לחבר ראוטר נוסף. המרחק בין הראוטרים הוא בערך 20 מטר אווירי (בערך 50 מטר קווי). מקריאה קצת באינטרנט הבנתי שכבל CAT6 הוא המומלץ לחיבור כזה (ישירות מראוטר אחד לאחר). אין צורך לשקע בקיר וכאלה. פחות משנה לי שזה יהיה איחוד של הרשתות, רציתי רק לדעת אם המרחק הקווי ביניהם, השימוש בכבל, חיבור 2 ראוטרים, לדעתכם, הוא פתרון טוב שיתן מענה ופתרון לבעיה. תודה מראש, תום
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לקנות מודם כבלים/ראוטר עם מודם וכו' לבד ולא לחכור מהכבלים מודם? (כמו בADSL כיום). כמו כן אם אתם כבר עונים, אבל זה פחות חשוב (וגם ענו על זה כבר בעבר מן הסתם) איזה ספקים כדאי היום בכבלים (אני עושה כבלים דרך ערוצי זהב). כיום אני עם ADSL עם NETVISION ולא מרוצה (מהISP. גם לא מהADSL אבל זה כבר משהו אחר ולא קשור)
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-