עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. רכשתי שני מתאמי MSI מפנדה, הם עבדו מצויין מספר חודשים, בערך 5, אבל עכשיו זהו הנוריות כח לא דולקות יותר, ורק אבאחד מהם ל3 שניות היא נדלקת ואז בשניהם מהבהבת נורית.... נראה לי הם הלכו, אבל מה דעתם, התנסתם עם בעיות כלשהם ?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  2. אני אחרי שעתיים שפעלתי לפי החוברת והתייאשתי!!! סה"כ מה שעשיתי עד כה: חיברתי את נתב והמודם. חיברתי בכבל את המחשב המרוחק לנתב חיברתי את המחשב שהיה מחובר עד היום לרשת לנתב. מכאן ואילך הסתבכתי עם מיליון ואחת כתובות IP. מבקש שתצילו אותי!!!!! אני רוצה הסבר כמו לילד הכי מטומטם בעולם (אל תדאגו אני לא אעלב), ממש אם אפשר שלב שלב מה ללחוץ ומה להקיש. אני מתחנן!!!!! תודה.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by AdiR^SiNaI,

SWITCH עובד על פי כתובות MAC הוא שולח את המידע לפי כתובת MAC וראוטר עובד על פי כתובות איפי עם יש 3 סניפים בכול סניף 20 מחשבים שמחוברים לSWITCH ו3 הסויצים מכול חברה מתחברים לראוטר אז הראוטר מכין רשימה של 3 כתובות MAC של שלושת הסויצים ושסניף שולח מידע לסניף אחר אז הראוטר מקבל את המידע ולפני הכתובת MAC של אחת מהסויצים הוא יודע מי שלח את הנתונים? זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. סבבה יש לי סווי'ט של 20 אנשים ואני רוצה לחבר 10 מחשבים עליו ושהם יהיו ברשת איך אני עושה את זה יש לי כבלים של רשת אמרו לי שאני פשוט מחבר ו xp מזהה את זה לבד?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  5. יש לי נתב אלחוטי, ו2 מחשבים... מחשב 1 - נייח שמחובר לנתב באמצעות כבל רשת מחשב 2 -נייד שמחובר לנתב דרך כרטיס רשת אלחחטי יש גישה לאינטרנט ל 2 המחשבים אבל ברשת הם לא רואים אחד את השני... מה יכולה להיות הבעיה? באשף הרשת הגדרתי את שניהם באותה צורה (שניהם גולשים דרך נתב)

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  6. קניתי נתב WRT54G LinkSys איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לקנות ? יש לי מחשב שולחני שאני רוצה לחבר בצורה אלחוטית . האם כדאי לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB או PCI? מה ההבדל בין הביצועים? ואיזה כרטיס מומלץ לקנות. הבעיה עם הכרטיסים של linksys היא שהם מאוד יקרים (בערך 400 ש"ח). תודה מראש על העזרה. tryf

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ktbnus,

בקשה קצת מוזרה.... יש פה למישהו את המודם של ECI 270, אם כן אז אפשר בבקשה תמונה של הממשק ניהול/קינפוג שלו?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by mgm,

שלום, חיברתי את 2 המחשבים בביתי דרך כבל מוצלב, או דרך switch עם כבל רגיל, ובשני המקרים שאני מנסה להתחבר המחשב רושם לי: "קישוריות מוגבלת או חסרה" , מה יכולה להיות הבעיה? מישהו יכול לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by I.Robot,

שלום. יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט, האפשרות של העברת כבל ביניהם לא ריאלית ולכן החלטתי על רשת אלחוטית. המצב הוא כזה: קומה ראשונה, מחשב בממ"ד (לא כזה ממ"ד רציני, אבל קירות בטון לא עבים מידי). המחשב השני נמצא בקומה השנייה בגובה של 3-4 מטר ובמרחק של בערך 10 מטר אופקית מהמחשב הראשון. האם תהיה בעייה עם האות במקרה כזה(כאמור, זה לאינטרנט אז אין צורך בכל ה54MB שלו)? עכשיו, במידה ואין סכנה שלא יהיה אות(או שיהיה חלש קיצונית), ישנה אפשרות לשים את הראוטר בקומה הראשונה מחובר ברשת חוטית ובמחשב השני לשים כרטיס PCI והאפשרות שאני מעדיף: לשים כרטיס אלחוטי USB במחשב בקומה הראשונה והראוטר בשנייה, האם זה יהרוס סופית את הסיכוי לתקשורת או שלא משנה במצב שלי?(המרחק עצמו בין…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי שני מחשבים ויש בניהם רשת. איך אני יכול להעביר קבצים בין המחשבים???

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by bd,

עשיתי רשת עם שתי מחשבים ייש לי כבלים וחייגן כל פעם אחרי ריסט או אחרי ניתוק האינטרנט ההגדרות של שיתוף הרשת משתנה לי ונשאר בלי שיתוף!! איך עושים שזה ישמור את זה שיהיה תמיד שיתוף על Local Area Connection במחשב הראשי עשיתי בחייגן של 012 שזה ייחיג התקשרות אוטומט אחרי ניתוק אבל הבעיה שהשיתוף של האינטרנט מתבטל ~~!!!!!!!!;;

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  12. יש לי ראוטר שמחובר לסוייץ' שמחובר לשלושת המחשבים, 2 מחשבים עם XP PRO והשלישי עם 98SE. לשני המחשבים עם XP הגדרתי את הרשת עם סיסמא לADMINISTRATOR וכל פעם על מנת לגשת ולראות את התוכן של המחשב יש להקליד ADMINISTRATOR ואת הסיסמא שקבעתי לכל אחד משני המחשבים עם XP. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עם ה98 מזהה את כל המחשבים אבל כשאני לוחץ על אחד מהם הוא מבקש סיסמא אבל הוא לא מקבל את הסיסמא שאני מכניס שהיא ב100 אחוז נכונה ואני מקליד אותה נכונה, והוא לא נותן לי אפשרות לכתוב ADMINISTRATOR כמו בXP, הוא רושם שתי אפשרויות: משאב:אין אפשרות לשנות את השם סיסמא: מה עושים? איך אני מאפשר גישה למחשבים עם הסיסמא?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by amitgal1,

שוב תודה על כל התשובות שנתתם לי, אני כותב את השאלות האלה מכיוון שלא ענו לי עליהן מקודם. אני מקווה לקבל את התייחסותכם עכשיו. 1. יש לי בראוטר עוד בעיה ואין לי מושג איך לפטור אותה. מידי חודש לערך (אף פעם לא בדקתי את תקופת הזמן הזאת) הראוטר מחליט על דעת עצמו שהוא משנה את ה IP שהוא נותן למחשב, מה שיוצר מצב שכל הפורטים שהעברתי דרך IP מסויים יפסיקו לעבוד בגלל שה IP השתנה, ואז אני צריך להעביר את הפורטים על על ה IP החדש. יש אפשרות להגדיר את טווח ה IP שהוא ייתן (צירפתי תמונה) אבל כשניסיתי להגביל אותו לכתובת אחת הוא לא באמת יישם את השינוי שעשיתי והמשיך להשתמש באותה כתובת שהייתה לו ולהחליף כתובת כל תקופת זמן מסויימת. מישהו יודע על איזשהי הגדרה מסויימת שהמודם צריך לעבור בשביל לקבע או…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  14. היי! יש לי אלקטל שחור חמש נורות ישן שפרצתי לראוטר, עכשיוו הניתוב של המידע ברוב התוכנות עובד, אבל למשל כאשר אני מנסה להשתמש ברימוט דסקטופ אני לא יכול. השאלה איפה אני מגדיר בראוטר הזה שכל פקט שמגיע בפורט 3389 ישלח לאיפי פנימי ברשת שאני קובע. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by no nick,

איך אני משנה את שם המחשב ברשת?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  16. יש לי שני מחשבים, בשניהם יש כרטיס רשת ויש לי מודם speedtouch 500 series. עכשיו השאלה שלי, איך אני נעזר במודם הזה בשביל לעשות רשת, והאם זה אפשרי? מה אני אמור לקנות, חוץ מחוטים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by Ran B,

שלום לכולם. אז לא ממזמן קניתי כבל רשת וכרטייס רשת לאחותי. על מנת ליצור רשת (ללא ראוטר, כפי שמוסבר בסטיקי) ולשתף אותה באינטרנט. מכיוון שעשיתי זאת פעם עם אח שלי, ידעתי איך לעשות זאת. הלכתי על הדרך הפשוטה והשתמשתי באשף (WIZARD) של הווינדוס ליצירת רשת ושיתוף אינטרנט. תוך דקות היה לנו רשת עובדת ואינטרנט משותף. יום אחד אחותי אמרה שהמחשב שלה עשה איזו הודעת שגיאה ולאחר מכן ריסט למחשב. ככה היא אמרה לי. מאותו יום היה לנו רשת, אך משום מה אין שיתוף אינטרנט. ניסתי לשבת על זה שעות ולתקן את זה, וליצור ולמחוק וליצור ולמחוק מחדש את הרשת. ולהגדיר מחדש ע"י האשף או "מנואלי". ושום כלום עזר. אז קרה משו ובכלל לא הייתה רשת. במחשב שלי (מחשב השרת) היה רשום לי שLOCAL CONNECTION בין המחשב…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. שלום לכולם ! אני מקווה שתוכלו לעזור לי , אולי כבר שאלו את השאלה הזאת כאן כמה וכמה פעמים אבל לא מצאתי ואו לא הבנתי את התשובה לבעיה שבזמן התחברות לאינטרנט דרך הראוטר האלחוטי והתחברות לאימיול בכל פעם שאני מתחבר לאימיול האנטרנט מתנתק לי הבנתי שזה קשור להגדרות של הראוטר והפורטים של האימיול אבל משום מה לא הסתדרתי עם ההסברים כאן אם תוכלו להסביר לי בפירוט או לכוון אותי לאיזה שהו מדריך ( בעברית אם אפשר בבקשה) אודה מאוד בתודה דוד

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by idanohh,

יש ברשותי סורק מסוג astra 4600 מתחבר בערת USB לאחד המחשבים אני מעוניין לשתף אותו ברשת האלחוטית בבית שלי איך משתפים סורק ברשת ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אם אני מוריד רגיל זה מוריד לי על 30 ניסיתי את התוכנה Rapidleacher זה בכלל לא הוריד לי ממנו.... ניסיתי דרך פלאשגט וגם לא עזר תעזרו בבקשה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  21. האם מספיק לפתוח את הפורטים בנתס האלחוטי או שצריך לפתוח את הפורטים גם במודם<? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by dorish,

שלום אני מחובר דרך הכבלים בחמש מגה ודרך בזק בנלאומי גם בחמש אני מוריד במהירוד ממש גבוה והכול טוב אבל יש לי בעית פיינגיים אני יודע שזה לא קשור למהירות אבל אני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כדי לשפר את זה אולי החלפת המודם של חברת הכבלים למודם מסויים שיודעים שהוא יותר טוב או לעבור חברת חיבור לאינטרנט אני כרגע משחק ב BF2 בפיינגיים 200- 150 יש למשהוא משהוא מה להמליץ?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  23. :s05:

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by unateazy,

שלום שוב ... לפני יומיים בקשתי קצת עזרה - 20 איש קראו אבל אף תגובה ... טוב אני יודע שיכול להיות שהשאלות שלי מפגרות ושאין לי מושג אבל למה לא להסביר לי פשוט איפה טעיתי ! אני מכניס את השאלה הקודמת בתקווה שימצא האביר על המחשב הלבן שירים את הכפפה (IF U KNOW WHA A MEAN) "אחרי שבעזרת פורום מפרטים קניתי מחשב חדש (תודה רבה לכל הנוגעים) הגיע הזמן לחבר אותו לאינטרנכ - הבעיה מתחילה בכך שיש לנו בדירה כבר מחשב אחד - (אנחנו שלושה שותפים ) שמחובר לאינטרנט בכבלים (מודם - terayon tj715) המחשב שלי ועוד מחשב ניד . אמרו לנו שאנחנו צריכים ROUTER ושזה לא מסובך אבל אף אחד מבינינו לא באמת מבין אז השאלות שלנו הן - -איזה רותר לקנות (...ואיפה וכמה גם לא יזיק) -אם זה יעלה לנו יותר בתשלום לספק אינטרנט…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  25. שלום לכולם. עשיתי שיתוף אינטרנט בין שני המחשבים שלי שיש בהם Winxp והכל עובד בסדר חוץ מדבר אחד קטן שמפריע. מידי פעם יש הבזק מהיר מאוד של חלון קטן, כאילו המחשב השני מנסה להתחבר של המחשב שמשתף אינטרנט או משהו כזה, למרות שהוא כבר מחובר. מישהו יודע איך נפתרים מהבעיה? ???

• 2 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים