עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by PayneBack3251,

שלום רב בזמן האחרון בנתב יש לי בעיה של איטיות שאני מאמין שהיא נובעת ממספר גדול של חיבורים בתוכנות הורדה כמו ביטורנט ואימיול לצערי אחי הקטן משתמש בתוכנות האלה והוא אפילו לא יודע מה הוא עושה שהוא שם את החיבורים על המקסימום והעלאה על המקסימום איך אני יכול דרך הראוטר להגביל את המהירות אצלו במחשב לפחות את ה UPLOAD ואיך אני מסדר את האיטיות שיש בראוטר אחרי שהורדות היו פתוחות הוא נשאר איטי משום מה... ועוד שאלה...איך אני עושה אייפי קבוע לכל מחשב כל פעם האייפי משתנה שהראוטר מתכבה...מה לעשות ? תודה מראש,עידן.

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  2. שלום, אני עושה פרוייקט מסויים, ואני צריך לבצע פינג בין מספר רב של מחשבים. רציתי לדעת מה הזמן המקובל בין פינג אחד למשנהו. תודה. נ.ב. כשהפרוייקט יהייה מוכן אעלה אותו לפורום ראשי.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by nirh216,

יש לי רשת קווית בבית והיא בנויה בצורה כזאת: ----------------------------------------------------------------------- מחשב של אחי (שרת): כרטיס רשת סטנדרטי מודם של בזק B-Focus Router 312+ ( החדש הזה נו...) Hub שיש לו 4 יציאות.. (זה רק קופסה כדי לחסוך בכרטיסי רשת מיותרים) ----------------------------------------------------------------------- מחשב שלי (לקוח): כרטיס רשת ======================================= כבל רשת - חשוב אם הוא מוצלב או לא? הכבלים שיוצאים מהמודם למחשב חשוב אם הם מוצלבים או לא משנה.. הכבלים שיוצאים מה-HUB חשוב אם הם מוצלבים או לא? בכל אופן זאת הבעיה: ***במחשב של אחי (שרת), יש אינרנט.. ואני יכול לראות את המחשב שלי (הלקוח) ***במחשב שלי (הלקוח) א…

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  4. יש איזו דרך לעשות שבויסטה יהיה לי אינטרנט? כי אני לא מצליח להפעיל את האינטרנט משם.. החייגן של זהב מתאים רק לXP יש איזו דרך או משהו לעשות?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by elad_jacoby,

כנראה ששאלתי בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242110.0 יותר מדי שאלות, ואף אחד לא ממש עונה לי :s05:, והמחשב החדש בפתח ואני צריך רשת בדחיפות. אז פתחתי אשכול חדש לאחר שאת רוב השאלות הבנתי לבד ונסכם כך: שמעתי המלצות על הLinksys WRT54GL ועל הEdimax BR-6216MG - שאפילו סוקר בnetchief. בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני קונה כל אחד מהם מה אני עוד צריך לקנות? כרגע בבית יש לי מודם כחול 600E אני חושב Aztec שבזק סיפקה לי. שמעתי שצריך לרכוש מתאם למחשב שיקבל מרחוק את האות של הרשת האלחוטית, והבנתי שלEdimax צריך מתאם MIMO, ולLinksys צריך מתאם רגיל, אז דבר ראשון אשמח אם מישהו יתן לי קישורים לכל אחד מהם והפרשי מחיר. האם לשניהם יש אפשרות לפתיחת פורטים כמו של ביטורנט \ אימ…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by Harel-l,

אני מסנה להגדיר את LPT1 ברשת וזה מה שאני מקבל למה? C:\Documents and Settings\User03>net use LPT1: \\192.168.2.100\hp6 The password is invalid for \\192.168.2.100\hp6. לא הגדרתי שום סיסמא למדפסת ובדקתי האבטחה מוגדר המשתמש רעיונות ? תודה

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by oron1g,

מעוניין בנתב חוטי/משולב לשימוש ברשת ADSL לא אכפת לי אם הוא מסובך הוא לא. העיקר שלא יהיו ניתוקים! מה אתם ממליצים לי? תודה, אורון[br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 21:35:27 אין לאף אחד פה אף המלצה?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  8. Started by FC Chelsea,

קניתי היום ראוטר WRT54GL בשביל רשת אלחוטית בין שני מחשבים. מחשב אחד אני מחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי ואת המחשב השני בצורה קווית. עכשיו יש לי אינטרנט בכבלים ללא חייגן עם מודם של מוטורולה שמחובר למחשב דרך USB ויש לי גם כרטיס רשת 10/100 מובנה בלוח אם. עם הראוטר הגיע כבל רשת אחד שאותו אני לא יודע לאן לחבר ... אני לא יודע לאן הכבלים צריכים להיות מחוברים.. כמו שאמרתי האינטרנט שלי הוא על USB ובמודם עצמו יש גם חיבור לכבל רשת, זאת אומרת שיש לי שתי אפשרויות לחבר כבל רשת, אחד למחשב או אחד למודם אבל ניסיתי לחבר את הראוטר לשניהם וזה לא עובד .. יש מצב חסר לי כבל רשת אחד ? ואם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בבלאגן מה מחברים למה .. והאם אני יכול להשאיר את המודם מחובר ב-USB ? תודה מראש ..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני נמצא כרגע בבית של קרוב משפחה ומנסה לחבר את אחד המחשבים לרשת. אני מחבר את המחשב בעזרת כבל רשת לראווטר אלחוטי של d-link (דגם BR6216MG) אבל הכרטיס לא מקבל IP. יש לציין שהמחשב שמחובר בצורה אלחוטית מקבל כתובת אוטומטית ועובד מצויין. אני עושה משהו לא נכון? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by afik zach,

אני מתכנן לעבור להוט ויש לנו רשת בבית ואני לא כל כך מבין במודמים של כבלים בכל מקרה רציתי לדעת מה המודם הכי ממולץ שלהם היום? ואולי בכלל יש להם איזה שהוא מודם כמו האלקטל שיכול לתפקד גם כראוטר?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. ראיתי שמישהו כבר שאל זאת בעבר אבל התשובה שניתנה, לעשות Restart בתפריט הראוטר עצמו לא משנה את ה-IP שלי (יש לי 3COM 100-75). אז אני שוב שואל אם מישהו מכיר דרך לעשות זאת מלבד ניתוק הראוטר מהחשמל. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by mistaarvim,

של BELKIN דגם: F5D7130 הפיירוול מנותק, והבנתי שצריך להגיד בפיירוול הפנימי של הנתב איך עושים את זה? אין לי מושג בזה... תודה

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by Morph0,

לפני שבועיים עברתי מכבלים לADSL. בבזק הביאו לי את המודם RTA1320a. כאשר המודם מוגדר כמודם רגיל (והחיבור מתבצע ע"י חייגן), האנטרנט עובד בסדר גמור ואין ניתוקים. כאשר אני מגדיר אותו כנתב מופיעים ניתוקים משונים. לעתים זה קורה אחרי זמן רב (נניח שעה) ללא "פעילות". לעתים זה מנתק ברגע שאני מתחיל להוריד משהו "כבד" (בעיקר Bittorrent). ברגע שמתרחש ניתוק, אני מנסה להתחבר למודם ולא מצליח. נראה שהמחשב שולח נתונים למודם אך לא מקבל שום דבר בחזרה. הפתרון היחידי במצב זה הוא ריסוט המודם. עוד מישהו נתקל בתופעה המוזרה? יש פתרון? בעקרון אני מניח שבזק לא יתמכו במודם בתצורה של נתב ולא יסכימו להחליף כל עוד הוא תקין במצב הרגיל.. יש משהו לעשות? במידה ויסכימו להחליף- מה כדאי? ניסיתי לבקש Aztech/ECI כ…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by iurkin,

שלום לכולם, לפני כמה ימים אבי החליט לעשות לי בבית רשת שתהיה בין המחשב שלי לשל אחותי. רק שיש בעיה אחת: הוא לא יודע אם לעשות אלחוטית או קווית. יש לו אפשרות לקדוח בקיר אבל הוא מעדיף שלא. והוא יותר מעדיף את האלחוטית אבל הוא שמע שבאלחוטית המהירות היא 50MBP\S ובקווית היא 110MBP\S. ביחד עם זאת הוא רוצה לקנות לי ראווטר שנוכל לגלוש באינטרנט ביחד כי יש בעיה של זמנים על האינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על הרשת הקווית או האלחוטית ויפרט לי מה החסרונות של האלחוטית(כי אני יודע את היתרונות). תודה ויום טוב, יאיר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by whitiger19,

ממ אני רוצה להקים רשת ביתית(חוטית בבית) בין 3 מחשבים... כרגע יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים.. המחשב הראאשי ש ל אחי..מתחבר למודם כבלים שיש לי, דרך USB (אם זה משנה משהו.. ) ואני גם מתחבר למודם הזה דרך כבל רשת ישר(יענו לא מוצלב..) קיצ'ר ככה אני מחובר לאינטרנט..עכשיו אני רוצה גם לשתף עוד מחשב, אז חשבתי לעצמי לקנות ראוטר..(או שבעצם לא? אולי סוויטץ'? ) או שצריך משהו אחר..? קיצ'ר תגידו לי בבקשה מה אני צריך לקנות? תודה מראש לעוזרים :]

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  16. שאני שולח איימיל תמיד ב"נושא" אני חייב שיהיה רשום שם באותיות באנגלית?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  17. Started by meni99,

הטכנאי של חבר שלי הביא לו את זה מישהו שיש לו את זה יוכל אולי לעזור לי לפתוח פורטים לאי מיול להביא איזה מדריך אולי תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום כולם, יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת NETGEAR ותמיד היה מאובטח בWEP. הבעיה התחילה כשחזרתי מארה"ב עם מחשב נייד חדש של DELL והוא כל הזמן נתן לי הודעת שגיאה שהססמה שאני מזין לא עומדת בקריטריונים שלו (וזה אחרי שניסיתי כל ססמה אפשרית בכל תצורה אפשרית 64 ו-128 ). מאז אין לי בררה ואני נמצא עם הנתב בצורה פתוחה, דבר שאני ממש לא אוהב. אם מישהו מכיר ויודע מה הבעיה או טיפים לעקוף אותה אני אשמח. תודה.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  19. צהריים טובים. מזה יומייםשאני מקבל את השגיאה הבאה: וכעבור כ-2 דקות +- ההתחברות של האינטרנט נופלת. את השגיאה אני לא מקבל בפרק זמן קבוע, כל פעם זה משתנה. מה זה יכול להיות? ביצעתי סריקות מרגלים ווירוסים, המחשב נקי מהכל.. מבקש את עזרתכם. תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  20. קיבלתי סטיק USB לרשת אלחוטית - עבור הנייד שלי אני מחבר אותו לUSB = הנייד מזהה שישנה חומרה חדשה - אבל לא מוצא דרייברים לצערי החומרה משומשת - ולא קיבלתי איתה דיסק איך אני מוצא דרייברים סטנדרטיים שמתאימים? הסטיק/USB WAN = הוא כניראה של בזק מי עוזר לי לימצוא דרייברים? תודה

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  21. בקיצור האינטרנט מתנתק מעצמו מדי פעם וזה כבר יותר משנה ככה אף אחד לא פתר לי את הבעיה עד היום. מודם alcatal ויש לי עוד אחד עדיין בעיה. רוטר Edimax. אני לא יכול להסביר את הבעיה כל-כך זה פשוט לא מובן גם כשמתקשרים אליי ואני לא עונה לטלפון בזמן אז זה מתנתק.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. ביטלתי FIREWALL לגמרי. מה עושים? קראתי על הנושא בפורומים אחרים וגם שם לא מצאו פתרון לבעיה הזו. נראה שהבעיה מתרחבת... כאן: http://forum.emule-project.net/lofiversion/index.php/t115588.html קראתי שזה לא הספק, לא הWINDOWS ולא שום FIREWALL אחראים לבעיה. מה עושים!?!?!??!?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by chenrp,

מבין אלו? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by pilotkevin,

מאז ומעולם היה לי את המודם ALE130 (בזק). אני ב-ADSL תחת 1.5MB. מציק לי נורא העובדה שכשאני מנתק אותו או שהוא תוקע מלא דברים במחשב כי הוא "מבלבל" את החיבור ואין ברירה אלא לאתחל את WINDOWS (אני משתמש ב-XP SP2 אגב), ובמקרים האלה וגם במקרים שסתם רוצה לאתחל או לכבות את המחשב, זה לא מאתחל אלא נתקע ב"Saving Settings". בכלל כששוטטתי בפורומים ראיתי שלהרבה יש בעיות עם המודם הספציפי הזה, בין אם בלהתקין אותו בלינוקס ובין אם בדברים הנ"ל ואחרים. (אגב בסופו של דבר מצאתי מדריך ללינוקס והצלחתי להפעיל אותו במערכת. לא בעיה יותר ) אז השאלה שלי היא, אם יש מודמים יותר טובים שאפשר להחליף את ה-ALE בהם? אני לא צריך לחבר ליותר ממחשב אחד בו זמנית, ואני רוצה לדעת אם אפשר להחליף את המודם בבזק בלי על…

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. שלום, תמיד שאני משאיר את המחשב כאשר bitcomet פועל הוא גומר לי את הזיכרון הוירטואלי ואז נסגר. יש לי 256 זיכרון פיזי ו 768 זיכרון וירטואלי. וכל התוכנות עד היום לא היו מתקרבות לתחום הזה, אבל ה bitcomet בעייתי. אגב, אני לא יכול לעבור ל utorrent כי הוא משום מה מראה לי שיש לי בעיה בהעלאת קבצים לעומת זאת bittornedo ו bitcomet עובדים ירוק. יש למישהו פיתרון??? אגב, אולי יש client כמו bittornedo רק שתומך בריבוי הורדות באותו חלון ובהתחלה אוטומטית?. תודה...

• 5 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים