עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום! אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי לבית עם שתי קומות הייתי רוצה נתב חזק ובלי ניתוקים ושתיהיה קליטה ארוכה ומספיקה לשתי קומות. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. יש לי במחשב נייח כרטיס רשת USB דגם EW-7718Un וראוטר תואם. כל פעם שאני מעלה את המחשב אני מעוניין שהוא יתחבר אוטומטית לאינטרנט... התקנתי איתו תוכנה של edimax שניקראת Edimax wireless utility אבל לא מצאתי בה אפשרות כזו. איך אני עושה את זה? תודה רבה.

3. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. שוב אני שואל את השאלה כי לא ענו לי לפני חודש. כאשר מתנתק לי הראות'ר 6204 EDIMAX מתנתק מהאינטרנט (מכל שסיבה שהיא), הוא אמור להתחבר לבד? או שאני צריך לעשות ריסטרט למודם?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by סומך,

שלום, אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לשימוש ביתי (שני לפטופים ומחשב נייח אחד, חיבור לבזק) אבל יש לי ילדים קטנים בבית, ואשתי חוששת מהקרינה ולכן אני רוצה שבמהלך היום, החיבור לרשת יהיה קווי ורק בערבים להעביר לרשת אלחוטית (כדי לשבת עם הלפטופ בסלון...) אני מניח שכל ראוטר אלחוטי הוא גם חוטי אבל ברובם הכיבוי האלחוטי הוא בהגדרות השאלה שלי - האם יש ראוטר אלחוטי שאני יכול לכבות את השידור האלחוטי שלו באמצעות מתג חיצוני או כפתור כלשהו ולא דרך ההגדרות שלו? אני מחפש משהו לא יקר מדי, משהו בסביבות ה300 ש"ח תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  5. אם אני רוצה לשלוח ל50 כתובות את אותה תמונה בGMAIL איך אני עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  6. אוקיי, אז בזמן האחרון זה קורה לעיתים תכופות יותר, האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד. הייתי חושד במודם בגלל שהוא לפעמים עושה סוג של ריסט לעצמו, אבל לאחר שאני מחובר עם חייגן, והדבר קורה המודם מאפס את עצמו, וחוזר למצב תקין (כל הנורות דולקות), ואז אני מנסה להתנתק מהחייגן והדבר גורר סיים משימה ותוקע את כל המחשב. ע"מ שהכל יחזור לעבוד אני עושה ריסט למחשב. האם יכול להיות שהמודם גורם לזה? המודם הוא של מוטורולה SB4200. תודה רבה ואשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. אז ככה אני גר בבניין בקומה ראשונה וחבר שלי גר בקומה שלישית הוא חיבר לעצמו עוד ראוטר אלחוטי שיוכל לגלוש בpsp אז הוא בא אלי לבדוק אם מקומה ראשונה אפשר לגלוש והצלחנו לגלוש בקליטה של 60 אחוז אז עלה בראשי רעיון לחבר שלי יש אינטרנט 10 מגה רציתי לקנות כרטיס רשת אלחוטי טיפה איכותי עם אנטנה בחיבור pci ושאני יוכל לקלוט אותו האם זה הגיוניי שזה יקלוט אותו? האם יש הבדל בין הקליטה של הרשת לקליטה של wifi ? ואם זה אפשרי בכלל איזה כרטיס רשת עדיף לקנות?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  8. מצטער שאני מחזיר את זה לפה אבל זה קשור גם לרשתות. אז לא למחוק לסגור או להעביר לי את זה מפה windows cannot find 'copy.exe « בתאריך: היום בשעה 13:20:49 » השב עם ציטוט ערוך הודעה יש לי רשת מחשבים ב domain שאני מנסה לפתוח כונני רשת ממופים אינ מקבל את ההודעה: windows cannot find 'copy.exe הבנתי שזה קשור לתולעת Salga-A י שלמישהו מושג איך אני מסיר את זה? ניסיתי כמה תוכנות להסרת תולעים אבל אף אחד לא הצליח להסיר אותה יש דרך יותר ברוטאלית מסתם להריץ תוכנה? או מישוה מכיר תוכנה להסרת תולעים במסירה את התולעת הזו? תודה לעוזרים --------------------------------------- windows cannot find 'copy.exe « תגובה #1 בתאריך: היום בשעה 13:26:40 » השב עם ציטוט וואי נתקלתי בזה לפני המון המון זמ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. חורף בחוץ כמו ששמים לב.. לפני יומיים היית סערת ברקים בסביבות 10 והחשמל בבית קפץ פעם אחת בצורה דיי עצבנית. מאותה קפיצה המחשב לא מזהה את החיבור לראוטר - כאילו הכבל רשת לא מחובר, וגם הגישה בכתובת לסט-אפ שלו לא אפשרית (חיבור ישיר של המודם למחשב כן עובד) השאלה זה אם יכול להיות מצב שמשהו נדפק בראוטר ע"י הברק - אבל חיצונית הכל נראה תקין? (נוריות עובדות לפי חיבור) איך ניתן לבדוק מה נפגע בראוטר?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  10. שלום, יש לי 2 נתבים שמחוברים בינהם האחד הוא Dlink שהוא גם זה שמחובר לאינטרנט ב Adsl הנתב השני הוא של Edimax 2 הנתבים האלחוטיים ומחוברים בינהם בכבל אבל רק ה Dlink מחובר לadsl 2 מחשבים מחוברים לנתב הראשון Dlink 2 מחשבים מחוברים לנתב השני Edimax ההגדרות נכונות ותקינות (אני מקווה) כולם מחוברים לנתבים באלחוטי (יש 2 Ssid שונים, בנתב השני ה Dhcp מבוטל) כולם מקבלים Ping מהנתב הראשי Dlink (עובדה שכולם מקבלים ממנו כתובות Dhcp בטווח המוגדר) בעיות: 1. בין כל 2 מחשבים שמחוברים באלחוטי לאותו נתב יש Ping אבל ממחשב שמחובר לedimax למחשב שמחובר לdlink - אין פינג, וכך גם הפוך מ Dlink ל Edimax אין פינג 2. לנתב השני (edimax) מחובר גם בקר מתוכנת של בית חכם שקיים בו מודול של Tcpip בעזרת כבל. מ…

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  11. שלום וברכה. אני זקוק להמלצה על נתב שיוכל להתמודד עם המשימה הבאה: הנתב עומד באמצע שטח, וברדיוס של 400 מ' ממנו (בקשת שרוחבה 180 מעלות) מפוזרים עד עשרה מחשבים ניידים, שצריכים לקבל דרכו גלישה לאינטרנט. אין צורך שהמחשבים יקיימו רשת ביניהם. אין צורך בהגדרות אבטחה. מדובר בכפר נופש, עם בקתות מפוזרות - בתוך הבקתות נמצאים המחשבים. כלומר: אין הפרעות מרשתות אחרות, ואין צפיפות בנייה גבוהה. החיבור לאינטרנט מתבצע דרך מודם שמחובר לנתב הזה. למעשה, כרגע כבר יש לי רשת כזו. הראוטר הוא wrt-54gl עם קושחה של tomato. מחוברת לו (על הגג) אנטנה OMNI עם GAIN של 8dbi. העסק עבד היטב תקופה מסוימת, ואז הראוטר "התעייף", והקליטה נחלשה מאוד. החלפתי אותו בראוטר חדש זהה - והכל חזר לקדמותו, אבל אני חושש ששו…

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by AMI 1,

אהלן חברים... זה התחיל לפני יומיים בערך סתם ככה באמצע היום אני נכנס לאינטרנט והוא עובד נורא לאט בצורה משמעותית ונתקע המון פעמים בעיקר כשנכנסים לתמונות או דברים דומים... ניסיתי להפעיל מחדש הסתכלתי אם יש משהו לא רגיל בחיבורי רשת בלוח הבקרה הסתכלתי על המודם אבל הכל נראה בסדר גמור אין סימן לבעיה כלשהי... יכול להיות שהבעיה בדפדפן עצמו?? אני יסביר שוב את הבעיה לוקח לו הרבה זמן לעלות, לבצע כל פעולה והרבה פעמים הוא נתקע באמצע... מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

יש לי במחשב הנייח, שאליו מחוברת המדפסת, וינדוס 7 ובנייד יש 7/XP הגדרתי שיתוף של המדפסת כמו שמגדירים כונן/תיקיות למינהן וניסיתי לשלוח קובץ מהמחשב השני אבל ההדפסה לא יצאה לפועל.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by hararim,

שלום לכם. יש לי נתב של EDIMAX מדגם 6504IL. ואני מעוניין לדעת איך אני בודק מי וכמה מחוברים לראוטר , איך בודקים את זה מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. יש לי אינטרנט עם מהירות 2.5MB אם אני מוריד קובץ מהירות ההורדה זה 320 KB/SEC הבעיה שאם אני מוריד סרט HD מאתר מהירות ההורדה יורדת ל80 KB/SEC רוצה לדעת מה משתבש?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by zoar36,

שלום, לאחרונה הבת שלי לא מצליחה לשחק במייפל סטורי כאשר היא מחוברת בנתב האלחוטי ..כאשר מתחברת לחוט יש אפשרות. אני מחובר בנתב של בזק HPNA3 ו015 , 015 כל הזמן אומרים לי להחליף את השירות ל- 012 ואח"כ שוב ל - 015 ..כמובן שלא עוזר לי נראה שראוטר ...נדפק. המלצתכם... כל האתרים האחרים ניתן לגלוש חופשי באלחוטי רק המשחק עושה בעיות באלחוטי תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by assafcohen1,

לא מזמן התקינו לי ראוטר בכדי שיהיה WI-FI ללפטופ של אחותי בבית. אמרו לי גם שכשיש ראוטר לא צריך Firewall אלא רק AV. אשמח אם מישהו יוכל בבקשה לשפוך קצת אור על הנושא להסביר לי מעט מה זה ראוטר מטרתו כל העניין עם הפיירוול וכל מידע נוסף יתקבל בברכה תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by ori14,

שלום כבר חודשים שאני סובל עם 012 ועוד מעט נגמרת ההתחייבות כך שלאבי אין בעיה לעבור ספקית. שילוב של תשתית הוט עם בזק 014 יהיה טוב לUTORRENT? תודה מראש אורי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם. אני דביר, יש לי מחשב נייד של MSI, שלא עשה בעיות בשנים האחרונות.. לצערי לפני כשבועיים נתגלתה בעיה בלוח אם, שהביאה לתיקון בו החליפו את לוח האם, ועל הדרך גם הוספתי זכרונות.. מאותו יום אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט במקום העבודה שלי. יש לציין כי לפני כן, כאשר היתי מחבר את הנייד לכבל רשת שיוצא מהקיר היתי מתחבר ישר בלי שום בעיה.. כיום כאשר אני מחבר את המחשב לרשת מופיע סימן קריאה והודעת שגיעה. מנהל הרשת ניסה לתקן את הבעיה, והוא ניסה להסביר לי שיש בעיה עם השרת, הוא לא מצליח לזהות את המחשב.. סוג של בעיה עם מחשבים חדשים... לא ממש הבנתי ונראה לי שגם הוא לא מבין.. השאלה אם אפשר לעשות משהו, יש לי תחושה שיש בעיה עם המחשב... אבל כשנסיתי להתחבר מהבית זה עבד.. נסיתי להתחבר לעמדה…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  20. שלום לכולם , אני רוצה לסדר רשת אלחוטית ביתית שתהיה מבוססת על WIFI. משום שיש מרחקים יחסית גדולים בבית חשבתי שיהיה כדאי יותר ללכת על WIFI-N. מה אתם אומרים על שילוב של שני המוצרים האלו: http://skypc.co.il/pl_product~BR-6524N~23~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~EW-7717Un~23~0.htm נ.ב כרגע יש נתב ישן של BEFW1154)Lynksys) שכבר נתקע באופן רנדומאלי ולא פועל כמו שצריך אבל גם בימי ה"זוהר" שלו לא הספיקה העוצמת קליטה שלו עבור מקומות מסויימים.

21. שלום לכולם רציתי בבקשה המלצה לנתב אלחוטי ללא הגבלת תקציב, חשוב שהוא יתמוך ב תקן N וחשוב שהטווח שלו יהיה כמה שיותר גדול, אני מחובר לאינטרנט במהירות 5 מגה של בזק בין לאומי, חשוב גם שיהיה qos שאוכל להגביל יוזרים על הרוחב פס, יש למישהו המלצה לנתב טוב?[br]פורסם בתאריך: 1.03.2009 בשעה 18:19:16 מישהו?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. היי חבר'ה לאחרונה התקנתי ראוטר של חברת DLINK DIR-300 ומהירות ההורדות HTTP ירדה ל 60-70 בזמן שלפני זה הוריד לי על מקסימום. יש לי מהירות 2 מגה של בזק ספק נטויז'ן. גם בביטורנט , פתחתי את הפורט שהוא משתמש בו - יש את האור הירוק הזה ועדיין הוא מוריד בין 4-10KB וזה לא אמור להיות ככה... יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? [br]פורסם בתאריך: 2.03.2009 בשעה 17:54:39 מישהו?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  23. צריך המלצה לראוטר אלחוטי עד 200 ש"ח - הראוטר יהיה למחשב רגיל אחד , מחשב נייד ומזרים מדיה וכול אלה בתוך אותו חדר. חשוב שלא יהיו ניתוקים תודה לעוזרים לאינטרנט 8 מגה אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by amirco81,

יש לי מחשב נייד שאני מעוניין להתחבר איתו למחשב נייח מרוחק, ולהשתמש בתוכנה המשתמשת ב-DB הממוקם על הנייח. האם זה אפשרי לביצוע בעזרת תוכנות או שירות VPN ? כמו כן אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין שירות VPN, תוכנת VPN ומכשיר VPN דוגמת s box. תודה אמיר.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by galgul,

שלום. ברשותי ראוטר LINKSYS. לפי מה ששמעתי, שימוש בהצפנת WPA2 דורש הרבה כוח עיבוד. מה זאת אומרת "דורש הרבה כוח עיבוד"? יותר קרינה? תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים