רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, יש לי שאלה לגבי רשת אינטרנט ע"ג חשמל. יש לי וויפיי בבית, אבל הילדים מתלוננים שאין קליטה בחדרים שלהם. ממגדיל תווך וויפיי אי אפשר כי אין שקע חשמל באמצע. לכן האופציה היחידה היא אינטרנט ע"ג חשמל. יש לי מספר שאלות לפני כן: 1. יש לי חשמל תלת פאזי. האם זה יעבוד? האם אני צריך הכנה מיוחדת? 2. מה רמת האמינות? האם יש הרבה retries? packet loss? 3. מבחינת משחקי רשת. האם זה מוסיף הרבה latency? זה יפריע לחווית משחק מרובי משתתפים? למשל: פורטנייטcsgo, League of Legends :. 4. האם אני יכול לחבר למספר חדרים? אני מבין שאני צריך מתאם ליד הראוטר ובחדרים. האם אני יכול להשתמש עם חיבור אחד לראוטר ומספר חיבורים בחדרים שונים? 5. האם אפשר לחבר …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לאחר תקרית עם אינטרנט זהב שלהם אני מנוי כבר בערך 10 שנים, החלטתי לעבור לספק אחר. אשמח לקבל המלצות לספקים אחרים. אני משתמש בADSL. אני גיימר אז חשוב לי פינגים נמוכים לאירופה. קצב העלאה סביר.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה הקשר בין תשתית לספק? דיברו איתי מנט וויז'ן ואמרו לי שהם יכולי םלהעלות את המהירות ללא תוספת מחיר והם אמרו שאני לא חייב להעלות גם בהוט, אז מה ההבדל אם אני כן או לא יעלה בהוט?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעבר דווח רבות על בעיה אופיינית של נתב TP-Link WR1043ND (הגרסה המקורית הלבנה) שבה בפתאומיות מאבדים גישה לממשק הניהול (נורית SYS שאמורה להבהב נשארת קבוע דולקת או כבויה), למרות שהתקשורת עצמה ממשיכה לעבוד כרגיל. ההשערה הרווחת היא שמדובר בבעיה בקושחה (תוכנה) של הנתב ולא בחומרה, שכן בקושחת צד שלישי התופעה לא קיימת. TP-Link הוציאו מספר עדכונים, שכביכול מתייחסים לבעיה, אך מרבית הדיווחים הם שהם לא באמת פותרים אותה. ממש לאחרונה התחלתי לחוות את הבעיה הזו עם אחד ה1043 שברשותי (יש לי שניים), אחרי שלא נתקלתי בה בכל התקופה שהנתב ברשותי (מעל 2.5 שנים). במקרה שלי הגורם לבעיה היה פשוט ומפתיע - העברתי את שרות הDNS הדינמי מDynDNS לNoIP. מסתבר שבגרסת הקושחה הישנה שהשתמשתי בה (110523) קיים אי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קצת רקע מחובר למחשב אחד בLAN בWIFI מוגדר WPA 2 PSK וMAC פילטר. עכשיו פתאום הLAN1 התחיל להבהב כל הזמן אפילו כשהמחשב בIDLE... וזה הוריד מהביצועים כמעט לאפס.. ברמה שPING כמעט ולא עבר. החלפתי לLAN4 היה הכל בסדר עד היום שגם הוא התחיל להבהב כל הזמן ביצועים נמוכים אבל אין איבוד נתונים בפינג לפחות מה שאני רואה דרך CMD. אותו סיפור עם LAN2-3 מה עושים חברה?? או שהנתב מת? בנתיים אני ינסה להחליף כבל רשת אולי זה יעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קולט את ערוצי הטלוויזיה דרך האפליקציות שלהם שכלולות במכשיר הטלוויזיה - SONY Android מזה כ3 שנים, באיכות מצויינת. מזה כשבועיים ערוץ 12 מציג ״תקלה״ בעוד יתר הערוצים נקלטים כרגיל.כעבור זמן גיליתי שדרך האינטרנט הסלולרי בטלפון אני קולט היטב את הערוץ.באופן טבעי פתחתי את הגדרות הנתב - pt Archer AX50 - ולא הבחנתי בשום שינוי. אין בנתב רשימת ״אתרים מותרים״ אלא רק הגדרות אבטחה כלליות: WPA2-Personal / AES. האם יש למישהו רעיון מה הסיבה ומה ניתן לעשות? …
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חיברתי כבל רשת ממחשב שמחובר לאינטרנט דרך מודם למחשב נוסף (אין ראוטר בסיפור). בשני המחשבים ווינדוס 7. הרשת מופיעה בשני המחשבים אבל אין גישה לאינטרנט למחשב המקבל. במחשב שמחובר למודם יש הודעה על רשת ציבורית ללא גישה לאינטרנט ואין אפשרות לשנות את זה. גם לא נשאלתי איזה סוג רשת להגדיר, זה נבחר אוטומטית. ניסיתי להגדיר שיתף אינטרנט דרך הכרטיס רשת אבל ללא הועיל. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את כל הדרייברים וכל הדברים הנחוצים. האינטרנט עבד הכל טוב ויפה הלכתי לישון ובבוקר שלמחרת האינטרנט הפסיק לעבוד. הראוטר עובד בסדר, אבל ה"חיבור" של הכרטיס רשת נעלם, ואפילו אין אור ירוק בחיבור של הכרטיס רשת. זה קרה אחרי שהתקנתי עידכונים של ווינדוס. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אחרי הסרה, פשוט הכל. גם איפסתי את הראוטר. מה עושים ? תודה. כרטיס הרשת מובנה על לוח אם - GigaByte P35-DS3L והוא כרטיס של RealTek
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה הכי מוזרה שתקלתי בה עד היום אחרי מס דקות של גלישה רגילה לחלוטין האינטרנט האקספלורר מסרב להעלות אתרים האינטרנט עדיין פועל, אפשר להוריד דברים האי מייל פועל וגם הICQ אבל לא אתרים והכי מוזר שהמחשב השני שמתחבר לאינטרנט דרך המחשב הזה פועל רגיל לחלוטין והאתרים עולים כאילו לא קורה כלום איך אני נפתר מהדבר הזה???
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני בטוח מפספס פה משהו לאחרונה גיליתי את ההבדל בין מגה בייט למגה ביט וזה קצת עירער אותי אני מתכוון להתחבר לחבילה של 5MB, הבנתי שבפועל מדובר על משהו כמו 600KB לשניה ז"א שהמהירות בארץ לא מנצלת אפילו את המהירות החוטית של 10Mbps? שלא נדבר על 100 מה שמוביל אותי לתקן N האם העובדה שגדלנו מ 54 או 108Mbps (שרחוקים מאד מניצול מלא) ל 270 או 300Mbps משנה משהו? האם היא משפרת את הקליטה? או שזו טכנולוגיית MIMO שנוספה לתקן והרחיבה את הטווח? מי מתנדב לעשות לי סדר בבלאגן?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה החלפתי לא מזמן את הראוטר הישן שלי (DLINK DI-514) באחד חדש(NETGEAR DGN2200) הראוטר החדש מצויין אבל יש בעיה אחת: הקליטה לא טובה בחלקים מסויימים בבית. הבנתי שיש אפשרות לחבר את הראוטר את הישן בעזרת כבל רשת לחדש ואז להגדיר אותו כך שהוא יהיה סוג של תחנת ממסר ובכך יגדיל את עוצמת האות בעזרת האנטנה שלו. רציתי לדעת אם זה באמת אפשרי ואם כן, אם יש מדריך כלשהו שיוכל להסביר איך לעשות את זה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מדפסת hp advantage 3525. איך אני מגדיר אותה כדי שהיא תזוהה גם במחשבים אחרים ? חשוב לציין שבמחשב הראשי (מחוברת דרך USB) יש WIN 7 ובמחשב האחר יש XP. אגב על הצג של המדפסת רשום שהיא כבר מחוברת לרשת אצלי בבית. מה עושים ? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מחפש ראוטר איכותי שתומך בתקן N בתקציב עד 600 ש"ח. התעניינתי ביכולות חדשות שיש לראוטרים ואם אפשר לשלבם אז מעולה, לדוגמה: 1. יכולת לחייג לבד ל- ADSL. (בעצם חוסך מודם). 2. כניסת USB לחיבור קשיח נייד או מדפסת. (הופך לסוג של שרת קבצים). 3. שימוש במודמים של Orange ושאר הסלולריות (אני חושב שהם משתמשים במודמים USB). * העדפה ל-LinkSys, NetGear.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר: powernet - par - 720G תמונה: http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.jpg ואני שמעתי שבויסטה יש בעיות עם הרשת, עכשיו אין לי ויסטה אבל אני מתכנן להתקין, יהיו לי בעיות עם הרשת? כאן כתוב עליו עוד: http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.htm
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום יש אצלי איטיות נוראית בזמן צפייה ישירה דרך תוכנת קודי, אני משתמש בתוכנה המון שנים, אבל אף פעם זה לא היה כמו בחודשיים האחרונים. בבדיקת מהירות דרך אתר speed test ookla אני מקבל במחשב : PING :17 , הורדה : 82.4 דרך אותו מחשב ואותו אתר אבל בדיקה דרך קודי : PING:28, הורדה : 15 מגה הבעיה היא לא רק דרך המחשב, אלא גם דרך סטרימר אנדרואיד ומחשב נוסף. תשתית הוט, ספק : בינלאומי. ובאמת בקודי יש איטיות רצינית, גם בשרתי פרימיום בתשלום. מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי לעצמי היום ראוטר של אדימקס קוי ....התגברתי על בעיית ה LOW ID ע"י פתיחת פורטים אבל האי מיול זז לאט !!! אני רגיל שתוך חצי שעה האי מיול שלי ב 50K + .....עכשיו הוא לא עולה מעל 10 קיי כבר שעתיים מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחבר ל-סלקום TV. מכיוון שהם על תשתית של בזק, ויש כמה שקעים של בזק בבית, אני מניח שיהיה קל לחבר כמה ממירים בחדרים שונים. האם אני יכול, מכל ממיר, להוציא אינטרנט קווי או שרק מהממיר הראשי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איך הראוטר הזה 3Com 3CRWE554G72T-ME 54Mbps Cabe/DSL Wireless Router ? אני מחפש דגם טוב בגלל שאת הלינקסיס אי אפשר למצוא בשום מקום... ועוד שאלה, איך נקרא חיבור אינטרנט דרך הכבלים שלא מצריך חייגן ? אני מדליק את המחשב וישר האינטרנט מחובר והאם כל הראוטרים האלחוטיים תומכים בחיבור הזה או שלא כולם ?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, מישהו הצליח לחבר את המודם Bשל בזק לפייבר של פרטנר? צריך לשהות הגדרות? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי מודם אלחוטי מבזל של DLINK הרשת האלחוטית שלי היא ללא הגנה אבל יש לי מאק אדרס פילטר מאחורי המודם יש כפתור לביטול האלחוטי ולהפעלתו שוב שאני מבטל ומדליק את האלחוטי המחשבים לא מצליחים להתחבר אלחוטית למודם רק עד שאני מוציא ומכניס את כתובת המאק שלהם מהפילטר הם מתחברים מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש תוכנה ששולטת על רשת ביתית תוכנה שממש שולטת על הרשת ונותנת לי מידע על מה שקורה ואני מחפש גם תוכנה שאני יכול להכנס ממש למחשב השני שברשת ולשלוט עליו/להריץ סקריפטים שימו לב אני לא מחפש סוסים טרויינים(netbus) וכדומה תודה
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
איך אני הופך את המודם אלקטל שכרגע במצב פרו, בחזרה לרגיל?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהIP שאני מקבל מהספקית אינטרנט שלי הוא זמני למספר שבועות קצר (בהנחה שזה לא DIAL) רציתי לדעת איך אני יכול לקבל מספר IP חדש לפני סיום התקופה... או לבקש IP ספציפי.. ניסיתי להשתמש בipconfig /renew ללא הצלחה כל כך.. אשמח לרעיונות.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכם. מישהו יכול להמליץ על חברה שמספקת מרכזיית IP עבור עסק קטן (5 או 6 עמדות)? הצרכים הם הבסיסים ביותר! כל מה שאנו צריכים זה שללקוח יהיה מספר אחד, ובמידה ומחייג אליו והקו "תפוס", שאר הטלפונים יצלצלו כרגיל. כמובן שלעלות החודשית יש תפקיד חשוב כאן. תודה תודה!
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-