עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אז ככה, למי שלא מכיר, ASTARO חברה שמוצאיה כזה GATEWAY, שמריץ מעין LINUX עם מלא מלא פתרונות אבטחה כגון FIREWALL ANTI SPAM VIRUS וכדומה והכול רץ על המכשיר עצמו ולא אצלך, אגב אפשר להוריד את זה מהאתר שלהם ולהתקין על מחשב. עכשיו יש מגמה כזו של ראוטרים עם חיבור USB כדי להפוך אותם לNAS. אני רוצה מכשיר מיועד שיאפשר לי לעשות את שניהם בצורה מיקצועית ,נוחה/ קלה ומהירה. אני יודע שאנשים פה יגידו לקנות איזה LINKSYS או DLINK או משו כזה שמאפשר לחבר כונן חיצוני, אבל אני מעוניין במכשיר שיאפשר לי לעשות את כל הפעולות המגניבות האלה ש ASTRO נותנים. אגב הם עכשיו מאפשר לכל משתמש ביתי (מי שיש לו פחותמ 10 משתמשים או 10 IP) לקבל את העידכונים חינם. ;D תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  2. חובה ראוטר שלא צריך לפתוח לו פורטים, זאת אומרת שהוא פותח פורטים אוטומטי

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. איזה ספק ותשתית אתם ממליצים לי לעבור וכמה אתם משלמים לחודש? כמה לספק או כמה לתשתית או כמה לשתיהם? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  4. Started by Gimel,

אם מישהו כבר בדק, אצל איזו ספקית אינטרנט הכי כדאי לארח אתר? (אירוח של מתחת ל-50MB)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by o07,

אני צריך כ.רשת אלחוטי טוב שיוכל לקלוט טוב במרחק של 10 מטר ובהפרדה של שלושה קירות. ניסיתי למצוא פוסטים קודמים על זה אך לא מצאתי משהו מעודכן. בתודה עומר.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  6. אלה הם כל סוגי הכבלי רשת בין מחשב למחשב או מחשב לנתב? Unshielded & Shielded Twisted Pair Cabling Standards v d e * Cat 1: Currently unrecognized by TIA/EIA. Previously used for POTS telephone communications, ISDN and doorbell wiring. * Cat 2: Currently unrecognized by TIA/EIA. Previously was frequently used on 4 Mbit/s token ring networks. * Cat 3: Currently defined in TIA/EIA-568-B, used for data networks using frequencies up to 16 MHz. Historically popular for 10 Mbit/s Ethernet networks. * Cat 4: Currently unrecognized by TIA/EIA. Provided performance of up to 20 MHz, and was frequently used on 16 Mbit/s token ring networks. * Cat 5: Currently unrecogni…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כן כן אני יודע שזה חרוש אבל ניסיתי כבר מלא דברים ואין לי מושג מה הבעיה... החיבור הולך ככה מודם eci b-focus תשתית של בזק (usb) כרטיס רשת אחד בכל מחשב (הרשת של שתי מחשבים) כבל רשת מוצלב (כמובן ) פעלתי לפי המדריך כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והמחשב הלקוח לא מצליח להתחבר אל המארח בדקתי את הכרטיסי רשת עצמם בשני המחשבים ע"י ping ועבד בסדר אבל כשאני שולח ping אל מחשב אחר ברשת אז אין תשובה חזרה ניסיתי גם את אשף הגדרת הרשת (הפעלתי בשני המחשבים) והוא אומר שהוא הצליח אבל עדיין המחשב הלקוח לא מחובר מממ... אז חשבתי שאולי זה הכבל שהוא בעייתי אבל כשניתקתי אותו מהמחשב השני אז המארח אמר שהלקוח התנתק ושחיברתי שוב הוא הודיע שהוא מחובר וגם שני ה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by reem,

פתחתי אימייל בהוטמייל com עכשיו אני רואה את האתר כמו שצריך באנגלית אך ברגע ששולחים לי הודעה בעברית אז אני רואה את ההודעה בכתב מוזר חרטומים וצורות מלבניות עכשיו הלכתי לקידוד וסימנתי את כל סוגי העברית שהיה וזה לא עזר , הלכתי לשפות וראיתי שהכל שם מסומן על עברית ובדקתי שכל האפשריות של קידוד בעברית מסומנות חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שעוזר אזיי אם מישהו יכול לתת לי פתרון .....

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by aloneg,

אני בחיפושים נואשים לדרייבר עבור ROUTER מחברת Level one מדגם FBR-1161. באתר החברה אין דרייבר וחיבור הUSB לא פועל בלעדיו.??? ???

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by Artist,

קראתי באחד הת'רדים שעדיף לחבר למחשב כ.רשת מסוג PCI ולא USB. אודה אם תסבירו לי למה. ברצוני לרכוש כרטיסי 802.11g למחשב האיש ולמחשב הנייד שלי מחר. יש משהו נוסף שאני צריך לדעת?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by rotman,

שלום לכולם , הרגע שידרגתי את מהירות ההורדה ל 3 מגה. אני גולש עם נטויז'ן בכבלים. אתם מכירים איזה אתר שאני יכול לבדוק בו את המהירות הורדה בצורה האופטימלית ביותר? מה אתם אומרים על http://cables2.netvision.net.il/test/ ? כי שם זה מתחיל מ 300 KB ואז תוך כמה שניות יורד ומתאזן על 192 KB שזה בעצם 1.5 מגה ולא 3...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by evman007,

בחבילה של 1.5/256 ב94 שקל לחודש כולל. לאחרונה אני מרגיש ירידה חדה בביצועי ההורדות,ואני לא מוכן לסבול את זה.בדקתי אם הכל תקין,הכל נראה לי בסדר. שמעתי גם על חברות מסויימות שחוסמות פורטים ללקוחות עקב עומס שנוצר אצלהן,יש אמת לדבר? אם כן,לאיזו חברה אתם ממליצים להתחבר? האם המחיר שאני משלם כרגע יקר/זול יחסית? תודה.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  13. תיראו אני צריך עזרה למושגים של האינטרנט ורשתות לדוגמא: DHCP,IP,DNS וכ'ו... בקיצור... כל מה שאני צריך לדעת על אינטרנט ורשתות אם תוכלו לעזור לי אני מאוד ישמח... אפילו אם אתם מכירים אתר שמסביר את המושגים האלו בעברית זה יהיה טוב לי... תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by oamir1,

שלום, האם אפשר לחבר לכרטיס רשת רגיל כבל רשת באורך של 30 מטר ושיעביר אותות כמו כבל קצר של 5 מטר? (אם לא - איזה מגבר אותות לבקש מהמוכר?) תודה

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by RonTwins,

שלום! ;D. ברשותי ראוטר של D-Link דגם DI-604 ומודם של Teryon כחול כזה לא ידוע דגם של HOT. ברשותי שני שאלות: 1.האם חברה כמו Netvision יכולה להדריך אותי לעשות רשת ביתית בVista? 2.האם המודם והראוטר יתמכו בVista? תודה על ההקשבה,המשך יום נעים :-)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, יש ברשותי ראוטר מסוג Linksys WRT54GL, שני מחשבים מוחברים דרך חיבור קווי ואחד באופן אלחוטי. אין בעיות עם הראוטר הכל די חלק [; אבל רק רציתי לדעת, איך אפשרי לחבר את הקבצים כך שיהיה אפשרי שיתוף קבצים והעברת קבצים ממחשב למחשב ושליחת הדפסות(לדגומא) אל מדפסת אשר מחוברת אל מחשב אחר ברשת... שיתוף רכיבים וקבצים [; תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by amitaiz,

יש לי מחשב שמחובר ברשת פנימית ואני רוצה להתחבר אליו מהאינטרנט. התקנתי עליו no-ip והוא עובד בסדר. איך אני יודע איזה פורטים לפתוח? יש לי נתב של level one אם משהו מכיר מדריך ספציפי- יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  18. הי! אני מחובר לכבלים אם מודם וכבל רשת, למחשב ויש לי גם אפשרות להתחבר לרשת פנימית של האוניברסיטה, בעזרת כבל רשת וכרטיס רשת נוסף (שיש לי) ואז להשתמש באינטרנט דרכם בנוסף לאינטרנט דרך הכבלים. (היתרון מבחינתי הוא שיש לי גישה דרכם לדברים שחסומים מבחוץ, ודרך הכבלים יש גישה לאתרים שחסומים דרך האוניברסיטה) לסיכום: 2 כרטיסי רשת, שני כבלי רשת, מחוברים ופעילים, עם שני חיבורים נפרדים. הבעיה: יש לי שני רשתות מקומיות רשומות: local area connection, local area connection2. אם אני מאפשר את שניהן, הגלישה נכשלת, אם אני בוחר disable לאחת אז השניה עובדת. האם יש דרך להפעיל את שניהן בו זמנית? בנוסף (אני אציין שעל אחד מהחיבורים רשום שמהירות החיבור היא 10Mbps ועל השניה רשום 100Mbps --- מה זה…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by haviv54,

יש לי בעיה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים אחרי ניסיונות רבים הצלחתי לפתוח את הפורט tcp אך ה udp עדיין סגור (עבדתי עם המדריך של החברה) ואין שום דבר עדיין יש לי low id באימיול, דגם הנתב שלי: :s05: SMCWBR14-G

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  20. איך אני בודק מה מהירות העלה שלי? כי הספק אומר לי משהו אחר והוט אומרים משהו אחר

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  21. אני מתכנן לקנות ראוטר יד שניה של אדימקס דגם 6104BR ראוטר חוטי המוכר טוען בטלפון שכל כמה ימים צריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר בחזרה. הוא טוען שככה זה בכל הראוטרים הפשוטים ואם משמתשים באימיול אז זה בכלל חונק את הראוטר ואז עוד יותר יהיה צריך לאפס אותו כל כמה זמן האם נכון הדבר או שמא הראוטר של אותו בחור דפוק? אודה לכם על תשובה לפני קנייה

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  22. שלום לכולם, עברתי מ-DSL לכבלים היום ויש לי בעיה מוזרה עם הראוטר. (LEVEL ONE WBR-3406TX) אני מחובר על 5 מגה - כאשר אני מתחבר ישירות עם מחשב דרך מודם הכבלים אני מקבל את מלוא הקצב מהתשתית. ברגע שאני מחבר את הראוטר למודם הכבלים ומתחבר דרכו - הקצבים לא עוברים את 80KB בהורדה במקום 650KB. עשיתי עדכון FIRMWARE לראוטר אך אין שינוי. מישהו מכיר את הבעיה ו/או פתרון אפשרי בשבילה?

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  23. אפשר להתנתק ולהתחבר מחדש דרך כמה פקודות בדוס? או שיש איזו תוכנה שיכולה לעשות את זה אוטומטית בשבילי ברגע שאני אפעיל אותה?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by kupo,

ביומיים האחרונים האימיול לא מצליח להתחבר לשרת הוא רשום Warning DonkeyServer No2 (72.51.37.109:15932) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. מכיון שזה רק עכשיו התחיל אז הנחתי שזה משהו של ה ISP אבל כדי להיות בטוח רציתי לעשות port forwarding שלא כל כך הצלחתי לעשות (לא הצלחתי ליצור static ip) בכל מקרה זה קרה לעוד אנשים שמחוברים לאינטרנט זהב? ומה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. האם אפשר ב- outlook express של Xפ ו- microsoft mail משני מחשבים שונים ברשת להשתמש באותו קובץ mail על מנת שמיילים נכנסים ניתן יהיה לראות בשני המחשבים

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים