רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב.. קיבלתי מחשב נייד משומש מאחי ויש לי רשת המנותבת ע"י ראווטר של gigabite 401 יש בו 4 כניסות למחשבים...... ובאופן כללי מחוברים לרשת 2 מחשבים לראוטר מחובר מודם של בזק ... שמפוצל לשני המחשבים בעזרת הראוטר עכשיו ......... במקום המחשב הנייח (אחד מהשניים שמחוברים תמיד לרשת) חיברתי מחשב נייד של אי בי אמ עם ווינדווס 2000 ב'טראי' אני רואה שהמחשב מחובר לרשת אבל האינטרנט לא פועל באופן אוטומטי ... לפני חודשיים כשחיברתי אותו האינטרנט כן פעל .. המחשב היה מכובה כל החודשיים ולא נעשו בו שינויים... איפה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש אם לוח אם P5W DH DELUXE שבו יש כרטיס רשת מובנה חיברתי את המודם ואני לא מצליח להתחבר, הרכבתי כרטיס רשת מהמחשב הישן ודרכו אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט, משהו דפוק בלוח אם? או שאני צריך להכניס איזה הגדרות מיוחדות כדי שהכרטיס רשת המובנה יעבוד? אודה מאוד לעזרה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כמו בכותרת התקנתי על הלפטופ החדש WINDOWS 7, יצרתי שיתוף על תיקיות מסויימות ברשת הביתית אני מזהה את המחשב החדש וברגע שאני מנסה להתחבר לאחת מהתיקיות אני מקבל את חלון הסיסמה (תמונה למטה) מה עשיתי לא נכון או שלא עשיתי ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש שיהיה בקומה השלישית ויש לי עוד מחשב שמחובר לאינטרנט והוא נמצא בקומה הראשונה ויש שם מודם של הוט קוראים לו: ETHERNET איזה פיתרונות יש כדי שמחשב הזה יהיה אינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני רוצה להגדיר לו חייגן , נמאס לי כל פעם להתקשר לנטויזן ולשאול איך עושים את זה... אז בקיצור אני גולש דרך נטויזן ותשתית של adsl תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קנו לי מחשב חדש ופרקתי מהישן את הכרטיס רשת מדגם ieee wireless pci lan card 802.11g , חיברתי אותו למחשב החדש והתקנתי את הדרייברים האלה http://www.wireless-driver.com/azio-awd154a-wireless-windows-xp-vista-win7-linux-macos-drivers/ אבל עכשיו אני לא ממש יודע מה לעשות... קצת עזרה בבקשה??? יש לי רשת בייתית במחשב השני, היא פועלת מצויין פשוט לא יודע איך להגדיר את החיבור האלחוטי במקום הethernet הזה...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש (אם יש צורך ארשום מפרט מלא) והתקנתי עליו win7 64bit ולאחר מכן את הדרייברים של הלוח אם שמותקן במחשב. האינטרנט עובד, אבל כל כך לאט שאני כותב הודעה זו על גבי האייפון שלי דרך רשת ה 3g. יש לי אינטרנט במהירות מגה וחצי שמבחינת גלישה סיפק אותי במחשב הקודם באופן יחסי. אבל ההבדל לאחר המעבר למחשב החדש כל כך מורגש וכל כך איטי יותר שזה כואב. לוקח דקות ארוכות לטעון דפים, סרטונים וזה אם בכלל. מה הולך פה? תודה מראש, בן.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש חיברתי אותו לאינטרנט אם ראוטר אלחוטי של 3COM והורדות שלי איטיות כמו לא יודע מה ואני משתגע בגלל שעל המחשב הקודם זה הוריד לי על 100KBS+ ועכשיו אפילו לא 10 מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים אחד המפרט שלו בצד ימין והשני מחשב של אינטל - 0.2 מגה הרץ. הוא זז כמו *** או בעצם בכלל לא זז. חשבתי אולי דרך הרשת הישן יוכל לקבל עזרה מהטוב בכך שלמשל אם הוא עושה פעולה שצרכת לה יותר ממה שבוא יכול לספק לעצמו, אז הוא ישתמש למשל בזיכרון הדרוש מהמחשב הטוב. יש מובן? יש מצב שיש דבר כזה?או אולי משהו דומה?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן celeron 800 mhz עם 160M של זיכרון 2 כרטיסי רשת כמו כן יש לי hub הייתי רוצה שזה יהיה מחשב שתמיד יהיה מחובר לאינטרנט, וששאר המחשבים שבבית יתחברו דרכו לאינטרנט הכוונה שלי היא שכרטיס רשת אחד של המחשב יהיה מחובר ל מודם של הכבלים והכרטיס השני יהיה מחובר ל hub אל ה hub אני רוצה לחבר מחשבים אחרים כדי להעביר מידע בינהם ולגלוש באינטרנט האם זה אפשרי? ואם כן איך ובאיזה תוכנה לעשות זאת? אני מקווה גם ללמוד קצת על רשתות דרך התהליך
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב כף יד 3850 של IPAQ והייתי מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי מתאים על מנת שאני יוכל להתחבר לאינטרנט. השאלה שלי היא האם קיים כרטיס רשת שמתאים לממשק שבא עם המחשב. אשמח לקבל תשובה מהירה. גל.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
התקנתי רשת אלחוטית לפני מס ימים, המחשב מזהה את שאר המחשבים בבית אך לא את הPS3 מה אני צריך לעשות עלמנת שיזהה אותו? :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
משהו מוזר קרה כך פתאום יום בהיר אחד.. יש לנו מחשב MINI PC שמתחבר לראוטר של הבית, הכל היה טוב ויפה וקצב ההעברה היה תמיד מקסימלי והקליטה גם כן . פתאום יום בהיר אחד הוא התנתק מן הראוטר ומאז לא ניתן לראות את הרשת בבית יותר אבל רק דרכו ! כל שאר המחשבים בבית מצליחים להתחבר לרשת בבית (הראוטר) דרך ה WIFI כמו כן הפלאפונים גם. מה גם שפתחתי נקודות גישה דרך הפלאפון והMINI PC כן רואה אותן ומתחבר אליהן וגולש מצויין . כלומר כרטיס הרשת של ה MINI PC תקין אך משום מה ניסתר הראוטר ממנו ורק הוא ספציפית מה ניתן לעשות ועוד יותר מעניין למה זה קרה ? לא נתקלתי בבעיה מוזרה שכזו דברים שניסיתי : לעדכן כרטיס רשת (אך הדרייבר הכי חדש גם ככה) לעשות DISABLE ENABLE לכרטיס הרשת לנתק א…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ש לי רשת ביתית שתמיד עבדה היום שהחלפתי מארז והרכבתי הכל חזרה משום מה המחשב לא מזהה את כרטיסי הרשת בכלל מה עליי לעשות (לא רואים אותם גם במנהלי התקנים )
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
כל המטרה שלי לשמור על כונן D במחשב של החדר והמחשב של הסלון זהים ולגשת לקבצים מבלי להעביר עם כונן חיצוני כל פעם קצת רקע על הראוטר וכ'ו מחשב בחדר מחובר ל TL-WR941ND בכבל מחשב בסלון מחובר ל כרטיס רשת אלחוטי tl-wn822n וכך יש לי אינטרנט בסלון העניין שאני יוצר קבוצה בייתית בסלון המחשב בחדר לא מזהה בכלל שפתחתי קבוצה בייתית. אבל אם אני פותח בחדר קבוצה בייתית המחשב בסלון מזהה את הקבוצה ואני מתחבר אליה אבל בחדר אני לא רואה שיש בכלל מחשב ברשת הביתית אולי קשור לפתיחת פורטים או משהו בראוטר או בכרטיס רשת? תודה רבה על העזרה מראש שני המחשבים עם win 7 ultimate
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתגורר ביחידת דיור, ישנה יציאה של חיבור רשת בקיר, כאשר אני מחבר כבל ישיר למחשב אני מתחבר לאינטרנט בשניות. עכשיו קיימת בעיה מוזרה עם הסוויץ, אני יכול לשבת שעתיים לנתק לחבר כבלים ובסופו של דבר הוא מזהה את המחשב, כרגע אני יושב מתסוכל אחרי שחיברתי וניתקתי כבלים כמעט שעתיים וחצי! חשוב לציין שניסיתי שני סוויצים שונים והמחשב פשוט לא מזוהה עד ידם. מה יכולה להיות הסיבה? כמובן שהחיבור הוא הכי פשוט שיש, היציאה מהקיר לסוויץ ומהסוויץ למחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי התקנת הראוטר הכל עבד למעלה אבל המחשב למטה מסרב להתחבר (מראה שהכבל רשת מנותק) הכבל ישר וניסיתי להחליף פורטים, לא עזר בנוסף כאשר אני מחבר את סוף הכבל להאב הוא מראה שהוא כן מחובר למישהו יש רעיון מה יכול לגרום למצב כזה? על המחשב יש וינדוס ויסטה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, הרשת בבית מורכבת ממחשב שמחובר לראוטר חוטית, וכן 2 מחשבים (ה"ישן" וה"חדש") שהיו מחוברים לרשת . לפני מספר ימים, המחשב הישן הפסיק להתחבר לרשת. בדקתי עם התמיכה של בזק בינ"ל, הם אמרו שזו בעיה בדרייבר. הורדתי דרייבר חדש - שום דבר. הנתב (DLINK140 B3) עובד על המחשב החדש. בבדיקה שעשיתי עם הנציגה של בזק, ניתן להתחבר רק ברשת קווית ולא אלחוטית (אותו מחשב היה מחובר כך לאותו נתב 3 שנים). מזה הסקנו שיש בעיה בכרטיס הרשת. האם יש דרך לאתחל את כרטיס הרשת? האם עלי להחליף כרטיס רשת? תודה!
-
- 18 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
החלפתי ראוטר לarcher c9 ומאז כל מחשב שמחובר לתשתית ספציפית (כבל שעובר מהחדר לסלון) לא מקבל כתובת בDHCP. בהגדרת IP ידני הכל עובד חוץ מזה שאי אפשר לגשת למחשב ע"י השם אלא רק ע"י IP. מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מחשב 3 בעל כרטיס PCI של ADSL מצד אחד מחובר לרשת 100 מב מצד שני מחשב 4 מכיל את כל נתונים לעבודה מחובר לרשת 100 מב מצד אחד בלבד מחשב 3 משתף אינטרנט ואכן מחשב 4 מחובר לאינטרנט מחשב 4 משתף דיסק נתונים אך מאתמול זה לא מצליח - ראו הודעה מה שהשתנה זה תוכנות שעלו על מחשה 4 במקום ישנות NERO וכו לעזרתכם אודה, יהודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי NETBOOK LENOVO S12 שמריץ XP SP3 ראוטר אלחוטי של NETGEAR SECURITY WAP (ה PASSKEY מוכנס נכון) הקליטה טובה מאוד החיבור הראשוני לרשת באיתחול המחשב הוא מיידי הבעייה היא שאחרי SLEEP שהמחשב מתעורר הוא מנסה להתחבר ונתקע ב acquiring network address ובסוף כותב שיש רשת ב LIMITED ACCESS - ואין לי חיבור לאינטרנט. RESTART פותר את הבעייה, ולעיתים גם נסיונות חיבור נןספים וקצת משחקים עם ה PROPERTIES של הWIRELESS NWTWORK עוזרים אבל לא תמיד ורק לאחר מספר דקות רעיונות? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי היום לטפטוף חדש והוא מצליח להתחבר לרשתות חוץ מאשר לרשת במקום עבודתי. הוא מראה לי את החיבור אבל נותן סימן צהוב . עד אתמול גלשתי עם הלפ טוב ה(מאד) ישן שלי ללא בעיה. האייפד שלי כן מצליח להתחבר ללא בעיות כך שהבעיה היא כנראה במחשב . יש למישהו פתרון בשבילי? תודה
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום עברתי לחברת תקשורת אחרת, חיברנו ראוטר חדש וקראנו לרשת בשם של הרשת הקודמת, ניסינו להתחבר לראוטר, מאז המחשב שלי לא מוכן אפילו למצוא את הרשת שלו. גם שהכנסתי את הפרטים ידנית וגם כששיננו את שם הרשת, זה לא שיכנע את המחשב והוא לא מוכן להסתכל עליו. לראוטר הישן הוא מתחבר כמובן… וגם לראוטר החדש הוא מתחבר עם כבל רשת, רק את הוויפי הוא לא מוצא… כל שאר המחשבים כן מתחברים. הראוטר הוא של הוט מובייל (hot box 5 (2)). איפסתי במחשב הגדרות רשת ואיפסתי את הראוטר. העברתי לתמיכה טכנית, שם אולי המקום
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
- 1 follower
-
-
אני ישבתי להנהתי מול המחשב, כשלפתע הוא ביצע הפעלה מחדש ומזהוא לא חזר להיות כתמול שלשום. כל פעם שאני מדליק אותו, עולה המסך כרגיל, הוא מזהה את כל הכוננים, ומשמיע את הצליל של הפוסט, ואחרי הכתוביות הלבנות, מבצע הפעלה מחדש שוב. - Celron בעל כרטיס מסך מובנה. אז מה הבעיה פה ?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, שני המחשבים עם ווינדוס 7 פרו, האחד NUC והשני דסקטופ CORE I7. שניהם עבדו ברשת כמו שצריך עד אתמול (שיתוף קבצים)... כרגע מחשב הI7 רואה את הNUC. האינטרנט עובד תקין בשני המחשבים, הראוטר הינו הוטבוקס2. הבעיה היא שהNUC לא רואה את ה-I7 בכלל בNETWORK. הגדרות שיתוף של התיקיות תקינות - ניתן לראות מהI7 את התיקיות המשותפות כמו שצריך מישהו יודע מה הבעיה של הNUC ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-