עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ron5054,

אז ככה יש לי ראוטר של אדימקס br-6204wg מחובר אליו לפטופ באלחוטי ומחשב שולחני מחובר עם כבל רשת אך ללא מסך. עכשיו אני מחפש תוכנה שתתן לי לשלוט מהלפטופ במחשב השולחני כאילו זה שלט רחוק זתומרת שאני יוכל לראות על הלפטופ את שולחן העבודה של המחשב הנייח. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  3. מחפש משהו פשוט וידידותי לבית אין צורך ביותר מידי פונקציות אני יודע שאני אמור לנהל את זה דרך הממשק של הראוטר אבל דרך הדפדפן זה לא נוח אז אני מחפש איזו תוכנה שמיועדת לזה אני רוצה לראות את הקליינטים שמחוברים לרשת שלי, שאוכל לשלוט עליהם ולהגביל את מהירות ההורדה שלהם יש את NetLimiter תוכנה מדהימה אבל היא לא נותנת לי עוד קליינטים ברשת אלא רק שליטה על עצמי אשמח להמלצותיכם

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. יש לי מספר מחשבים ברשת מחוברים. אני מעוניין שיהיה לי גישה ממחשב אחד לכל המחשבים לראות את המסך שלהם. 1. האם זה אפשרי שגם שם יראו את המסך וגם אני במחשב נוסף אראה את המסך? 2. איזה תוכנה מומלצת לביצוע העניין הזה? גם לא חינמית יהיה בסדר. (על כל המחשבים יש WIN7 ואחד לינוקס). 3. אני אשמח להמלצה ל-firewall שהמטרה העיקרית שלו היא ניטור יציאה וכניסה לאינטרנט, כל קובץ שמנסה לגשת לנט הוא שואל אם לאפשר או לחסום. כיום אני משתמש ב- comodo ורציתי לדעת אם יש אלטנטיבות טובות יותר? 4. האם יש אפשרות להשתלט על מחשב מרחוק לא מאותה הרשת? איזו תוכנה נדרשת? תודה רבה.

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by yonatanph,

אני מחפש תוכנה חינמית לשרטוט טופולוגיית רשת - כולל עמדות קצה נתבים שרתים וכו' לחילופין קובץ אייקונים לPOWERPOINT גם יכול לספק. התוכנה EDRAW NETWORK למשל נראית כאילו היא עונה על הצרכים שלי אבל לרוע המזל היא לא חינמית, אם משיהו מכיר משהו מקביל זה מאוד יעזור לי. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 13.8k צפיות
  6. יש לנו פה כמה מחשבים ברשת אני קליינט אני רוצה לראות כמה UPLOAD רץ בכל הרשת ואם אפשר על אייפים מסויים ברשת או אנערף..

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  7. מחפש תוכנה שבודקת אם אני מחובר לאינטרנט\לרשת ואם אני לא, אז היא מריצה IPCONFIG / RELEASE ו RENEW . או עושה את אותה פעולה .. מישהו מכיר עוף שכזה ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני יודע שהייתה פה פעם, אבל לא הצלחתי למצוא. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  9. שלום! יש לי WINDOWS XP HOME שאין בא את האפשרות ל REMOTE DESKTOP כמו בגרסת ה PRO. מישהו מכיר תוכנה שעושה את אותו הדבר? כלומר ,מאפשרת גישה ממחשב אחר למחשב שלי דרך חיבור אינטרנט בפס רחב? תודה

10. מחפש את התוכנה שנותנת לי את כל המהירות ברשת ולשאר המחשבים היא נותנת את השאר... תודה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  11. לא יודע אם הבנתם כ"כ את הכותרת אז אני יפרט קצת: חיברתי לאחי את המחשב ברשת למחשב שלי והוא הורס לי את הפינג במשחקי רשת! האם יש תוכנה שמגבילה את מהירות האינרטנט למחשב שלו? כלומר נניח במקום 90K/B שיקבל רק 30K/B תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  12. מחפש תוכנה שמזהה את כל הפרטים על הרשת האלחוטית איזה תקן N/B/G כמה MPBS 300/150 יש תוכנה שמזהה את הנתונים האלה ?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  13. מחפש תוכנה שמסוגלת להחליף IP בראוטר

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום חברים יש לי מחשב ומצלמת אינטרנט בחדר הילדים אני מעוניין לצפות בה בלילה בחדרי ( תינוק חדש) .המחשב הוא מחשב נייד ברשת אלחוטית. האם יש תוכנה שמאפשרת שידור של המצלמה למחשב אחר ברשת הפנימית. וגם לשמור את ה"סרט" או תמונות. דבר נוסף האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אוכל להריץ תוכנות במחשבים אחרים ברשת הפנימית. הכוונה שהתוכנה תרוץ במחשב האחר לא במחשב שלי. הכוונה להפעיל את תוכנת המצלמה מבלי להכנס לחדר הילדים. אודה לכולם על שמות תוכנה ולכתובת להורדה אודה כפליים תודה מראש למי שיעזור זה חשוב לי.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  15. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שמראה חיבורים פתוחים (סגנון NETSTAT) אבל שתיהיה מפורטת, שתוכל לזהות מי ה SERVICE שמריץ את החיבור (בין אם זה SMTP, FTP, EMULE וכדומה [לא חייב שתזהה הכל, אבל פורטים בסיסיים לפחות]), מה הפרטוקול, מה הפורט, מה המצב (מחובר, מאזין לחיבורים) וכל דבר אפשרי. עדיף שתיהיה חינאמית. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  16. יש לי בבית רשת אלחוטית מאובטחת, השבוע גלשתי ושניסיתי להוריד קובץ מ-Megaupload הוא נתן לי הודעה שהאיי פי שלי כבר מוריד מהאתר. הדבר העלה את חשדי במיוחד שעוד בזמן האחרון האינטרנט לא עובד במיטבו. כמובן שהחלפתי את הסיסמא. רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שמאפשרת לי לדעת אם אנשים אחרים גולשים לי על הרשת ללא רשותי והאם ניתן גם לדעת היכן הם גולשים או מה שם המחשב שהם משתמשים בו? אשמח לתשובה!

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by DJ Clue,

שלום ! אני מחפש תוכנה ששולטת על רשת ביתית תוכנה שממש שולטת על הרשת ונותנת לי מידע על מה שקורה ואני מחפש גם תוכנה שאני יכול להכנס ממש למחשב השני שברשת ולשלוט עליו/להריץ סקריפטים שימו לב אני לא מחפש סוסים טרויינים(netbus) וכדומה תודה

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  18. עכשיו יש לי רשת ביתית רגילה אלחוטית אם יציאה לאינטרנט דרך מודם כבר הרבה זמן אני מחפש תוכנה שתאפשר רק לי רק לMAC שלי להכנס ולטפל במחשבים רשת

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כי של xp מסירחה ומגושמת!!! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  20. המוטיבציה היא לאפשר שיתוף קבצים ברשת ביתית עם laptop מעבודה שמוגדר תחת domain. איך ניתן לעשות זאת?

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  21. אני מחפש תוכנה שתאפשר שיחות טלפון רגילות בעזרת קו ומודם, בדומה למה שהיה פעם בWINDOWS - DIALERלמי שמכיר. חיפשתי תוכנה כזאת וולא ממש מצאתי (אולי בגלל השתלטות הסקייפ?), מי שמכיר תוכנה כזאת, שיציע אותה פה. תודה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by sagi_10,

שלום שלום אני וחברים מתכונים לעשות מיני מסיבת לאן ושמענו שיש תוכנה שיכולה לדמות רשת LAN... נדמה לי שקוראים לתוכנה "גנזו" אבל אני לא מוצא אותה... עם משהו יכול לעזור לי למצוא תוכנה כמוה או את ה-"גנזו" עצמה זה יהיה ממש אחלה!

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  23. שלום לכולם!! אני מחפש תוכנה לתסרוק לי את כל כתובות המייל בפורום מסויים... נגיד ואני נכנס לפורום בנושא כלשהו אז אני רוצה שהתוכנה תאגור את כל כתובות המייל שמופיעות שם... של משתמשים... ואז אני צריך תוכנה שתפיץ מייל מסויים לכל כתובות האי מייל שמופיעות במסד הנתונים... זאת יכולה להיות אותה תכנה או שתי תוכנות שונות... אני יודע שיש אנשים או חברות שמשתמשים בזה כל הזמן ואני צריך המלצה לתוכנה/תוכנות כאלו... תודה מראש אנשים!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by 8-Ball,

ה NETLIMITTER עושה לי בעיות ואני רוצה תוכנה שתעשה את אותו הדבר בדיוק..אבל רק שלא תהיה אותה תוכנה.. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  25. Started by POPCORN,

יש לי מחשב ממש ישן ואני מעוניין לבצע איתו rdp למחשב אחר טוב ואז אוכל להשתמש בו כמחשב "טוב" (בסגנון vdi אבל משהו ביתי, בלי סרברים) אז אני מחפש איזה תוכנה שאיתה אוכל לעשות את זה (אבל תתחבר אוטומטי למחשב המרוחק) win7 ומעלה לא נראה לי שכדאי - סתם יכביד על המחשב, ויש סיכוי שיקרוס) חשבתי על winpe ולשים עליו תוכנה שתומכת ב rdp מישהו מכיר רעיון טוב יותר? או דרך טובה יותר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים