עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yotam.m,

רציתי לשאול כמה שאלות בקשר להאב קודם כל האם צריך הגדרה מיוחדת בשבילו? איך אפשר לחבר אותו? יש לי מודם של הכבלים וראוטר חוטי של level one שעובד מצויין אז רציתי לשאול האם אני צריך להוציא את הראוטר ולשים את ההאב במקום להוציא חוט מהראוטר להאב? האם ההאב יכול לעבוד לבד? וגם האם באמת הוא נותן רוחב פס אחיד לכל מי שמחובר? הכוונה האם זה רק תיאוריה או שבאמת כולם יקבלו את אותו רוחב פס? ועוד שאלה מה מומלץ היום בקשר להאבים? אני לא כל כך מעודכן.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  2. שמעתי את זה מתישהו איפשהו....בולשיט נכון?! או לא? :

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by A.S computers,

איזה סוגי רשתות יש ומה ההבדלים בינהם

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by Money_Man,

יש לי פיירוול של SYGATE מותקן בשני מחשבים, ושני המחשבים הללו מחוברים ברשת ביניהם ע"י ראוטר של EDIMAX. כל הזמן התוכנה מתריעה על כך שיש MAC SPOOFING. מה יש לעשות כדי שזה יפסיק לקרות?

5. Started by Q-PiXeL,

לא מצליח להבין למה הפיירוול חוסם את המחשב מגישה לרשת לגמרי יש לי ראוטר של Edimax ומותקן גם אנטי וירוס של קספרסקי שמתי לב שאחרי שאני מתקין את הKerio כל פעם שהווינדוס עולה, המסך שמופיע בזמן שיש את הסאונד של הכניסה לווינדוס נתקע לאיזה כמה דקות... אם לוחצים ENTER או ESC הוא ממשיך לעלות כרגיל יכול להיות שהפיירוול בזמן הזה שואל אם לאפשר גישה לרשת או משהו כזה אבל פשוט לא רואים את החלון הזה? בTRUSTED NETWORKS הרשת עם הראוטר מופיעה... למישהו יש רעיונות מה לעשות? ניסיתי כבר כמה פעמים להתקין מחדש...

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  6. לפני כמה שבועות הקמתי בבית רשת אלחוטית בעזרת נתב Edimax 6114 BG. היא עובדת בלי בעיות. מחוברים לפטופ באלחוט ומחשב שולחני באמצעות כבל. שני המחשבים מריצים אקס-פי. הבעיה היחידה היא שאקספלורר עובד בצורה מאוד לא יציבה בשני המחשבים - לפעמים נותן הודעת שגיאה בניסיון לפתוח עמוד ולפעמים סתם מסרב לפתוח. בלפטופ עברתי לפיירפוקס שאתו אין בעיות, אבל בדסקטופ אי אפשר - יש אתרים חיוניים שפיירפוקס לא מתפקד בהם. אין בעיות פיירוול במחשבים. מה יכולה להיות הסיבה לבלגן? תודה מראש, דוד

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  7. שלום לכולם. אני אפרט את הציוד שיש לי, ואשמח לקבל מכם המלצה לנתב מתאים: 1. יש לי שרת שעובד 24/7, שמחובר חוטית לנתב, ומשמש בעיקר להזרמת מדיה לשאר המכשירים בבית. 2. יש לי עוד 2 סטרימרים ומחשב שמחוברים לנתב. 3. יש לי עוד כ-6-7 מכשירים שמחוברים כל העת לרשת האלחוטית, כולל כאלה עם דרישות כבדות (כמו Streaming). 4. לאחרונה שדרגתי בהוט ל-100 מגה ולכן יש לי HotBox. אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית שלי ל-Gigabit (אני מתכנן להחליף את הכבלים ל-Cat6), האם Hotbox יספיק לי או שכדאי לקנות ראוטר ייעודי? אם כדאי לקנות ראוטר, יש המלצה לאחד עד 400 ש"ח שיעבוד טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום כיום אני מחובר לראוטר בכבל cat5e עכשיו אני שוקל להזמין מaliexpress כבל של cat7 יהיה שיפור במהירות? אני לצערי לא מחובר לסיבים

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  9. כאשר אני מתחבר מרחוק זה לוקח משהו כמו 3 דקות. הייתי רוצה לקצר את הזמן... תודה

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by Psy,

הרעיון בגדול הוא להקים מערכת מידע לעסקים פרטיים קטנים ושהמערכת הזאת תשב כשירות "ענן". המטרה היא להקים את השירות\מערכת ענן, איך עושים דבר כזה ? מה סדר גודל העלויות ? מה אני צריך בשביל להקים מערכת ענן לעסקים פרטיים קטנים, ואיך אני עושה את זה ?

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  11. יש לי שתי מחשבים באחד 2 כרטיסי רשת ובשני אחד ואני רוצה לחבר בין שני המחשבים ושאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יתחבר לאינטרנט דרך המחשב השני

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by mtfl,

שלום לכולם. . . יש לי שני מחשבים אחד מחובר ישירות עם ראוטר ואליו מחוברת המדפסת , והשני מחובר לאינטרנט עם כרטיס רשת ... אני מעוניין להכניס גם את המדפסת לעסק ניסיתי עם כמה אשפים של ווינדווס וזה לא עבד... אז אני כנראה אצטרך הסבר מהתחלה ועד הסוף ... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  13. http://www.netcheif.com/blog/?p=686

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  14. Started by Mics,

היום עברתי מהוט לבזק, נכון להרגע עדיין לא הספקתי להתנתק מתשתית הוט ולכן עד יום ראשון בבוקר לפחות יש לי אפשרות לבצע השוואה בין התשתיות. בזק - 40 מגה, ארון התקשורת של בזק נמצא 200 מטר מהבית שלי. הוט - 12 מגה. אשמח לבצע כל בדיקה/התעללות בתשתית (בעיקר של הוט) שרק תבקשו

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  15. השתמשתי באשף ליצירת רשת אלחוטית ואחר כך התחרטתי והחלטתי להסיר את הרשת האלחוטית. אני לא יודע איך לעשות זאת, בבקשה הדרכה. תודה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  16. שלום כידוע שרוחב פס לחול עולה כסף לספקיות (יחסית די יקר) האם הספקית משלמת גם על רוחבי פס שבתוך הארץ ? או שפה זה בחינם ? תודה

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  17. שלום, אני אשמח להמלצה לראוטר שמתאים לצרכים שלי, כרגע אני משתמש בנתב בי של בזק, ואני מאוד נהנה. אני ישמח לקנות באופן חד פעמי ראוטר, ולא לשלם כל חודש.(אני די בור בעניין)

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  18. Started by smoke_man,

ערב טוב מעוניין לקנות ראוטר בתקציב הנ''ל אני במהירות 10 מגה NGN בזק בינלאומי ובזק על איזה נתב מומלץ ללכת תודה והמשך שבת שלום

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by barel,

אז ככה אחים שלי תראו המחשב הראשי עובד אבל המחשב השני בסימן קריאה ואין לי דרייביר לכרטיס רשת מה אני עושה.

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by shlosi,

שלום לכולם, יש לי Google Wifi שמחובר לראוטר שלי ועשה עבודה נהדרת עם אינטרנט רגיל. לפני כמה ימים התחברתי לסיב 1Gb של פרטנר, ומאז מהGW אני מקבל מהירות מאוד נמוכה. מבירורים שעשיתי מול גוגל, מסתבר שהעניין נובע מכפל ראוטרים שמתנגשים אחד עם השני וגורם לירידה משמעותית במהירות ולחוסר יציבות. כדי לפתור את זה אני צריך להפוך את הראוטר שלי לברידג' בלבד. פרטנר אומרים שאת הראוטר 4X4 שלהם אי אפשר להפוך לברידג' בלבד כי הוא מיועד גם לטלפוניה אז טכנית זה בלתי אפשרי. אני בעצם מבקש על המלצה למודם מפרטנר או מכל מקום אחר שידע להתמודד עם הסיב 1Gb ושיתקשר בצורה טובה עם הGW. תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  21. יש לי פיירוול של סיגייט על המחשב, מודם כבלים תומסון דרך כרטיס רשת., חיבור בחייגן. הפעלתי מחדש את המחשב, ואחרי שהוא עלה, אני פתאום מקבל הודעת שגיאה 769, ומקבל קישורית מוגבלת או חסרה. ניסיתי את כל האופציות (NETSH, התקנה מחדש לכרטיס, שינוי ל-10MB דופלקס מלא, להתקין את המודם דרך USB...) עד שהגעתי לשלב שבו הסרתי את הפיירוול של סיגייט, והכל נהיה תקין. התקנתי אותו מחדש, לנסות ולאשר הפעם את החיבור של הכרטיס או משהו, שכנראה נחסם מקודם, אבל כל התוכנות שפעילות היו מאושרות ולא נשאר לי עוד מה לאשר, ואותה התקלה עדיין נמשכה על עוד הפיירוול מותקן! אני עכשיו עם זה שמובנה ב-XP, ומרגיש גם שהגלישה נהייתה הרבה יותר איטית, וכמה פעמים צריך להתחבר מחדש כי היא מפסיקה לגמרי. אני עכשיו בכיוון של וו…

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  22. Started by shahar07,

אני מחבר את הps3 למחשב דרך אקסספוינט בבדיקה התחברות שאני מבצע הכול יוצא טוב חוץ מ nat type שהוא לא מצליח אני מקבל שגיאה 80130203 שאומרת משהו לגבב הפורטים, אין לי ראוטר אז איך אני יכול לפתוח פורטים

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by dans41,

שלום, יש לי בעיית קליטה של WIFI בממ"ד אז קניתי Home Plug. אבל הבעיה זה שאני צריך יותר מחיבור אחד לשם. 1) יש אפשרות לשים ל Home Plug מפצל עזה או אחר שיאפשר לי לחבר עוד דברים? 2) ממש קשה לגלוש שם עם הסמארטפון, יש לזה גם פתרון?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  24. Started by penny58,

בניסיון לצפיה בתכנים של סירטונים בIPOD מאתרים כמו YOUTUBE מתקבלת הודעה כנ"ל:server not configured כשאני עובר לראוטר של השכן הכל עובד תקין יש לי מודם D-LINK 2650ו???? איך לשנות הגדרות נטב שיתאימו??

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by danZ,

בעיה עם אינטרנט אלחוטי במשחקי רשת יש לי אינרנט אלחוטי עם ראוטר. במהלך משחק רשת המשחק נתקע לכמה שניות וחוזר וזה לא רק קורה אצלי, לכל מי שיש אינטרנט אלחוטי וראוטר אך מטפלים בבעיה הזאת? וזה לא ירוסים וכו', זה רק בגלל האינטרנט האלחוט והראטור תודה ענקיתתתת למי שיצליח לעזור מקווה שפירסמתי בפורום המתאים

• 3 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים