רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
-
אם אני משתמש בראוטר(שלמיטב הבנתי הוא גם פיירוול) האם אני צריך בנוסף תוכנת פייר וול? אם כן מהי התוכנה המומלצת כיום(גם חינמית וגם לא)? תודה.
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום בדרך כלל כרטיסי רשת באים עם האנטנה צמודה אליהם ככה שהיא יושבת ממש מאחורי המחשב. עד שהמציאו גאונים כרטיסי רשת שיש להם אנטנה שמתחברת עם כבל שנותן קצת גמישות לקליטה. השאלה שלי האם כרטיסי רשת רגילים [מהסוג הראשון שציינתי] אפשר לנתק מהם את האנטנה ולחבר אותה דרך כבל שקניתי בנפרד? ואם כן, האם צריך לדאוג שתהיה איזשהי התאמה טכנית ביניהם? [תקן, עוצמת אות וכולי?] אני שואל בגלל שאני מכיר רק את הסוג שבא עם כבל מאריך מראש, ומעניין אותי אם זאת האופציה היחידה.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום יש לנו קליטה למחשב הנייד בסלון מהמכללה הסמוכה ואני מעוניין בצורה יעילה וזולה לקלוט בחדר שלי (מרחק עשר+ מטרים)גם כן אינטרנט למחשב הנייח מאחר ואיטנטרנט שנתי עולה בממוצע 1000 ש"ח אני לא מתכוון להשקיע סכום גדול מ-500 ש"ח עבור העניין הזה אלא אם יש איזה פתרון ודאי שאז אני אשקיע עוד 100 שקלים הבנתי שהחלופות הם אנטנה חיצונית אבל הכבלים באים באורכים קצרים והם מאוד יקרים(וזה בלי האנטנה עצמה) אשמח לשמוע כל המלצה bevalesk
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב לכולם שלום קיבלתי מודם מסוג אלקטל ספיד טא'צס HOME מישהו יכול להסביר לי איך איך להתקין אותו התקנה רגילה
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ASUS שמקבלים מבזק ויש לי מדפסת BROTHER MFC-425CN יש לה שתי יציאות : USB ו ETHERNET . מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לשתף מדפסת בין שני מחשבים ? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר חדש. קודם כל, אפשר לקנות ראוטר בארה"ב? הוא יעבוד פה בארץ מבחינת חיבורים וכו'? איזה ראוטרים טובים ואמינים במחיר סביר? (עדיפות לראוטרים שיתאימו למשחקי אונליין כמו COD וBattlefield) אני בתשתית HOT ומודם Terayon. כרגע יש לי EDIMAX BR-6204Wg שכבר זקן... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? ככה, אני חושב לעבור מADSL לחיבור בכבלים בחיבור MPLS (אייפי קבוע - לא חייגן) השאלה שלי איזה מודם עלי לדרוש מחברת הכבלים בהתחשב בזה שיש לי ראוטר EDIMAX BR-6104 שאני מתכוון לחבר את המודם אליו (יותר נכון אותו למודם) ? ** בבקשה לא תגובות בסגנון "כולם טובים" - לפחות תנו לי לדעת מה יש אצלכם שעובד טוב לכם. וגם השאלה הניצחית - דרך איזה ספק להתחבר ???????? = כן כן אני יודע כולם אותו דבר, אבל חייב להיות אחד שהוא קצת יותר, לא ? אני מחפש ספק שיש לו תמיכה(נורמלית) בלינוקס. אני אישית חושב להתחבר עם Actcom מה דעתכם ? תודה למשיבים
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על מודם נתב שיוכל לשמש אותי בארץ על תשתית בזק? ראיתי בארץ את KASDA KW5212 ואת ה-D-LINK DSL 6740U, אבל לשניהם לא ראיתי ביקורות טובות מדי. יש בפורום המלצה למכשיר מוצלח? (חשיבות עליונה לאמינות, ובהינתן אמינות - עדיפות למחיר מינימלי כמובן)
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לבזק ובזק בינלאומי במהירות של 50 מגה+ 3 מגה אפלוד בימים האחרונים אני סובל מבעית פינגים מעצבנת במשחק COD mw3+bo2 בPS3 1.מישהו יודע על בעיה עם הפינגים במשחקי רשת עם אחת מהחברות הנ"ל בימים האחרונים? 2.האם יש משהו לעשות בעניין? כי לעלות מהירות אני לא יכול 3.חבילת גיימר תעזור? 4.אני יודע שיש הרבה תוכנות להורדת הפינגים במחשב האם יש משהו דומה לPS3? אני לא יכול להגיד במספרים מה הפינג שאני מקבל כי הוא מדורג בקווים (1-4) אבל בדרך כלל אני מקבל את אותו מספר קווים ששאר הישראלים מקבלים (הישראלים שאיתי בלובי כמובן) אך לפעמים אני מקבל קו אחד פחות למי שלא יודע COD ב PS3 עובד על שיטה של הוסטים ולא סרברים אם זה משנה תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני שאני אתאר את הבעיה אני ארשום קודם את הנתונים הטכניים: נתב חדש מדגם BR6504n של Edimax, מחשב נייד עם ויסטה 64 מותקנת עליו שמחובר אלחוטית ומוגדרת לו כתובת IP קבועה מהנתב. הבעיה, אני חושב שזה התחיל מהרגע שהגדרתי בנתב את הכתובת MAC של המחשב שלי להיות בעלת כתובת IP סטטית. כל כמה עשרות דקות, או בין שעה לשעתיים אני שם לב לנתק בחיבור של המחשב נייד לנתב. כאילו כיבתי והפעלתי מחדש את החיבור אלחוטי במחשב והוא מזהה מחדש את החיבור ואוסף נתונים. זה בלתי נסבל ובשימושים מסויים, הורדות ןמשחקי רשת זה פשוט מתסכל. אני לא יודע מה לעשות, אין לי אפשרות להבין אם הבעיה נובעת בהגדרות של הרשת במערכת הפעלה או בנתב עצמו שמשום מה מחליט כל כמה זמן להתנתק ולהתחבר מחדש. יכול להיות שבכלל הבעי…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי היום את הראוטר של EDIMAX 6204WG. אני משחק ב-World Of warcraft, ואחרי שבזק בינלאומי סידרו לי את בעיות הפינג זה הולך כך: ראוטר מחובר - פינג לא יציב, 200-700, ולא משנה על כמה הוא עומד תמיד יש לאג מורגש. ראוטר מנותק - פינג אף פעם לא עולה על 200, וכמעט ואין לאג! לא משנה אם זה בשעות העומס, גם אם אני מתנתק 100 פעמים ומקבל כל פעם פול אחר באיפי, הפינג תמיד תקין! קראתי יותר על הראוטר, גם פתחתי עליו הודעה אחרת לא מזמן, וגיליתי שאני לא היחידי שנתקל בכזאת בעיה איתו. הפעם אני מתכוון לקנות אחד חדש, ולהשקיע קצת יותר. הדבר היחידי שחשוב לי הוא שהראוטר החדש לא יגרום לכזאת בעיה! חבל לי להוציא 500 שקלים על ראוטר דפוק באותה המידה. על מה אתם ממליצים? דרך אגב, לגביי הראוטר הנוכחי, ניסיתי …
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אז ככה יש לי AP מדגם TL-WA801ND מה שאני רוצה זה לקלוא WIFI מהשכנים ולהעביר לחדר שלי !! (השכנים קצת רחוקים) אז ככה שדם הזה TL-WA801ND יש 2 אנטנות קטנות של המכשיר הוצאתי אחת! ובינקומה חיברתי כבר שמחובר לאנטנה חיצונית שבגג הבית!! מה שאני רוצה לעשות זה כול הרשתות ש האנטנה שבגג קולטת שתעביר לי לחדר שאני יוכל להיתחבר מהמחשב ל WIF ! וענו שיקלו וישדר את מה שהוא קולט !! ניכנסתי ל http://192.168.1.254/ אך לא הבנתי מה אני צריך להגדיר ואיפו !! בכדי להיכנס לכתובת האייפי שציינתי שזה ההגדרות של המכשיר הייתי צריך להפוך את האייפי של המחשב לסטתי !!! תודה לעוזרים!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (רק בימים האחרונים) אני חווה ניתוקים מהאינטרנט במהלך הלילה. הבעיה בדר"כ כלל מסתדרת בבוקר כאשר אני מכבה ומדליק את המודם מחדש. התשתית של בזק והספק 012. כרגע מה שעשיתי כצעד לניסיון לפתור את הבעיה הוא לכבות את האפשרות "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בצריכת החשמל" שנמצא ב"ניהול צריכת חשמל" בכרטיס רשת במנהלי ההתקנים - אני אבדוק אם המצב השתנה גם הלילה ובמשך היום. אגב, אני מחובר דרך ראטור אלחוטי של TP-LINK TL-WR841N שאליו מחובר גם מחשב נייד וסטרימר דרך רשת חוטית. אם כי לא נראה לי שמדובר בראוטר (או שכן אני לא מבין בזה) או באחד ההתקנים, שכן הבעיה היא תופעה חדשה והופיעה רק בימים האחרונים. אני בספק שבפנייה לבזק / 012 תעזור במשהו. המודם שלי הוא מדגם ROTAL-RTA1320A -…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן לכולם אני צריך עזרה בקניית ראוטר אלחוטי, מה כדאי לקנות?!!? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הכול התחיל לפני שבוע.... אני לא יכול להתחבר לשרתים של אינטרנט זהב, לא יודע למה, אני פשוט מקבל Time Out Request לדוגמה, זה Tracert של הFTP אני רוצה להתחבר. זה רק קורה עם אינטרנט זהב.... בדקתי במחשב השני, יש לי שם 013 ADSL ואין בעיות. קיצר... משהו לא בסדר עם כבלים 5 מגה של 012 ?? תודה :<
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הבאתי מחשב של חבר הביתה, במקום המחשב הישן שלי (שבו האינטרנט התחבר יופי אגב.) פירמטתי אותו פעמיים (פעם אחת ויסטה ועכשיו לXP), ובשני מערכות ההפעלה המחשב לא הצליח להתחבר לסוויץ'. אני חייב לציין שמחשב נוסף מחובר לסוויץ', והוא כן מצליח להתחבר. ניסיתי לחבר את המחשב ישירות לראוטר ללא הסוויץ', והפלא פלא, כן עובד. רק כאשר אני מחבר אותו דרך הסוויץ' הוא לא מקבל דבר ולא חצי דבר. בדקתי, והמנורות של המודם לא דולקות כאשר אני מחבר את הכבל (משמע שאין שום אות כנראה), ואין מנורות שנדלקות על אותה יציאה בסוויץ'. עכשיו אני מדבר מהמחשב שכן מצליח להתחבר לסוויץ'. האם יש עוד הצעות ? הסוויץ' הוא של חברת EDIMAX בעל 8 פורטים.
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 משחשבים שמחוברים בצורה זו: מחשב ראשון מחובר ע"י כרטיס רשת לאינטרנט והמחשב השני והראשון מחוברים ע"י כרטיסי רשת. הכל עבד תקין עד שפתאום השתבש, גם האינטרנט. היום אני לא מצליח לתקשר בין המחשבים למרות שאני כן רואה בשני המחשבים את האיקון של כרטיסי הרשת. המחשבים לא מזהים אחד את השני בחלון - הצג מחשבים בקבוצת העבודה. ברור שאין אינטרנט במחשב השני. על האיקון של כרטיסי הרשת אין איקס או סימן קריאה. תודה מראש לכל מי שיעזור. ... אנא עזרו לי המחשב השני של הילדים .... אתם יודעים איך זה בלי אינטרנט. ת ו ד ה
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת, כמו שלבזק יש את ה-HomePNA, אז היכן ניתן לרכוש נתב ומתאם התומכים בתקן MoCA? (אני חושב שזה התקן המקביל, אם הבנתי נכון.) בכלל, יש כזה ציוד בשוק הישראלי? כלומר, נתב חוטי שיעבוד על רשת הכבלים במקום לרשת את הבית מחדש. תודה ונוסף לכך: עדכנתי (יותר נכון, ניסיתי לעדכן...) את הנתב שלי (WRT54G V.5) לקושחה החדשה של ה-9.2.07, אך אין לי מושג מדוע התהליך נכשל. (עדכנתי קושחות עשרות פעמים, תמיד יש פעם ראשונה. :-/) עכשיו הנתב לא מתפקד, לא נגיש ונורת ה-Power מהבהבת ללא הפסקה. האם יש דרך להצילו, או שאבד הוא לנצח? עוד לא טרחתי לקרוא את כתב האחריות, אך אני משער שהיא פגה עקב כך. במקרה שהוא אכן מת, על מה אתם ממליצים? (אני לא יכול שלא להיות קצת שמח להיפטר מגירסה 5 המזווי…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שמעתי את זה מתישהו איפשהו....בולשיט נכון?! או לא? :
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי אני פשוט הרבה זמן לא עשיתי את זה ושכחתי לגמרי איך להגיד הכל.. אני מארגן מין מסיבת רשת קטנה עם חברים יש לנו switch ל-8 מחשבים עכשיו אני מכוון כל מחשב כאילו איזו כתובת איי פי אני צריך לשים לכל מחשב? או שזה יקלוט לבד? לפי מה שאני זוכר זה משהו כמו 192.168.0.1 וככה עולים אבל אני ממש לא בטוח בבקשה תעזרו בהקדם האפשרי, דחוף מאוד
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים,אשמח אם תוכלו לעזור. אני שוקל לקנות אייפד 2,יש לי מחשב נייח שמחובר דרך מודם שמתחבר לקו טלפון,הבנתי שאני צריך ראוטר על מנת שהאייפד יעבוד גם בבית. השאלה שלי היא איך אני משיג ראוטר,האם כדאי דרך החברה בה אני קיבלתי את המודם?האם הם יתנו לי ראוטר?איזה ראוטר עדיף לי? אשמח לשמוע פרטים מדוייקים מכיוון שבנושא הספציפי הזה אני חדש. תודה. אהוד.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום ברשותי שני ראוטרים של סימנס SL2-141 האחד מתפקד כרגע מחובר לקו טלפון ועובד טוב מאוד אבל הוא נמצא בקומה למעלה והסיגנל שלו מגיע מאוד חלש לקומה התחתונה. בשביל זה קניתי את בדיוק אותו הראוטר כדי לחבר אותו כריפיטר. לראוטר החדש סימנתי אותו באופציות שיהיה repeater only לרשת שהראוטר הישן מפיק לחצתי על APPLY וזהו. אבל נראה כאילו שום דבר לא השתנה יש משהו שאני עושה לא טוב או עוד משהו שאני צריך לעשות? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום , יש לי בבית כמה מחשבים בנוסף לזה יש מחשב ביחידה שלנו שהבן אדם גולש ברשת שלי אני רוצה לעשות שיתוף מלא בבית אבל לא רוצה שהוא יוכל להיכנס לקבצים שלי אני יודע שברשתות גדולות עם שרת של AD יש אפשרות לעשות דומיין עם יוזרים אבל מכייון שאין לי דומיין , יש דרך אחרת לניהול מחשבים/משתמשים ברשת? חיפשתי בפורום ובאינטרנט ולא מצאתי דבר... תודה מראש על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי ברשותי נתב אלחוטי DI-624 של D-LINK שמחוברים אליו מספר מחשבים בצורה אלחוטית. אני מעוניין שלא כל אחד שמסתובב ליד הבית שלי יוכל להתחבר אלי לרשת. הגעתי למסך המצ"ב, ואני שיש מספר אפשרויות אבטחה. מישהו יודע מה ההבדלים בין כל שיטות הקידוד והאבטחה כדי שאני אוכל לדעת מה מתאים לי? כמובן שאני מתאר לעצמי ששיטה X יותר מאובטחת אבל גם יותר איטית... וכ"ו * האם ניתן לחייב אישור שלי לכל מחשב שמנסה להתחבר לרשת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-