רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
יש רשת...במחשב שפירמטתי יש את הנתב של 2WIRE. ניסתי להגדיר את הנתב במחשב לפי חוברת ההוראות עם דיסק ההתקנה, אבל שהוא מגיע לשלב שבו הוא צריך ליצור קשר בין המחשב לבין הנתב-אז אני מקבל הודעת שגיאה שבה כתוב : "setup was unable to prepare your computer for Home Portal connection" יש פיתרון? ד"א בשאר המחשבים שנמצאים ברשת הזאת יש אינטרנט.
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש משחקים באינטרנט שצריך בשבילהם סיריאל\דיסק מקורי ודברים כאלו ומגבילות את המשחב במולטיפלייר יש רק את האפשרות לשחק בלאן!... עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לשתף עם מחשבים מרחוק שלא קשורים ללאן הפנימי.... חשבתי אליי יש דרך לעושת את זה דרך הקובץ LMHOST או שיש איזו תוכנה שעושה את זה באופן אוטומטי.. כי שמעתי כבר על כמה תוכנות כאלו! אבל לא יודע את השם שלהם...
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
באיזה ספק אינטרנט יש הכי פחות לאגים למשחקי רשת שהשרת שלהם בחו''ל ? יש לי עכשיו בזק בינ''ל 5 מגה ביט . אין לי חבילת גיימרים או משהו . ויש לי לאגים למשחקי רשת שהשרת שלהם בחו''ל . זה 100% מהספק אינטרנט .
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי [אני מאזור המרכז...אני רוצה אם אפשר חנויות בראשון לציון] אין במלאי [היחיד שיש במלאי זה בפ"ת..] האם יש משהו אחר מומלץ באותו מחיר/זול יותר? או שליסוע לפ"ת ולקנות את זה שיש?
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מחובר לסיבים 1000/100 הפורט בנתב מראה על 1000 בתצוגת הראוטר בממשק בפועל מקבל 100 העלאה ו 150 הורדה האם יש פרמטרים בנתב לפתרון
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3424529,00.html הבעיה היחידה זה התאימות עם PPTP וVPN השאלה שלי -האם זה יעבוד בארץ אני רוצה להתקין את זה. למי שאולי ראה זה היה טק טיבי לפני כמה שבועות. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
האם לא קיים כרטיס רשת אלחוטי PCI של חברת D-Link התומך ב 802.11b ? אני רואה רק כאלה שתומכים ב g ברור לי שזה תומך גם ב b, אבל אני מחפש כרטיס שלא תומך ב g, אלא רק ב b האם יתכן שאין כזו חיה ? אגב, כשמקימים רשת אלחוטית רק לצורך שיתוף אינטרנט, ולא לטובת העברת קבצים/ווידאו בין מחשבים ברשת, יש בכלל יתרון ל g,a על פני b ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בנוסף מה אתם אומרים - אם מחשב ה"שרת" יהיה P166MMX עם 64 מ"ב האינטרנט יהיה יותר איטי? יש לי חיבור ADSL דרך USB. מערכות ההפעלה הם Win98SE על ה P166MMX ועל המחשב שלי WinXP תודה!
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הבאתי מחשב של חבר הביתה, במקום המחשב הישן שלי (שבו האינטרנט התחבר יופי אגב.) פירמטתי אותו פעמיים (פעם אחת ויסטה ועכשיו לXP), ובשני מערכות ההפעלה המחשב לא הצליח להתחבר לסוויץ'. אני חייב לציין שמחשב נוסף מחובר לסוויץ', והוא כן מצליח להתחבר. ניסיתי לחבר את המחשב ישירות לראוטר ללא הסוויץ', והפלא פלא, כן עובד. רק כאשר אני מחבר אותו דרך הסוויץ' הוא לא מקבל דבר ולא חצי דבר. בדקתי, והמנורות של המודם לא דולקות כאשר אני מחבר את הכבל (משמע שאין שום אות כנראה), ואין מנורות שנדלקות על אותה יציאה בסוויץ'. עכשיו אני מדבר מהמחשב שכן מצליח להתחבר לסוויץ'. האם יש עוד הצעות ? הסוויץ' הוא של חברת EDIMAX בעל 8 פורטים.
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע פועל עם רשת חוטית ועומד לעבור לרשת אלחוטית(וואו המהפך!) אני רק רוצה לחבר בין מחשב למחשב, ושהעמדה תהייה פתוחה גם לקבל חיבור רשת של אקס בוקס ואייפון! אשמח לדעת איזה ראוטר אני צריך לקנות ואילו כרטיסי PCIE של אנטנות! (תקציב של 300-400~) בנוסף אשמח אם הראוטר יהיה עם מודם בחיבור כבלים לאינטרנט (אני מחובר להוט) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הי כולם, פתאום יש לי בעיה להתחבר לרשת מהמחשב הביתי שמחובר בכבל (מהנייד אין בעיה) ומריץ חלונות XP SP3. חיברתי גם את הנייד בכבל לנתב - עבד מצויין. הבעיה מתבטאת בירידה דרסטית במהירות חיבור - עד כדי דפים שלא עולים בכלל, ובדיקת קצב הורדה מהאתר של בזק בינלאומי שמגיעה לעשרות ביטים לשנייה. גם ניסיון התחברות לנתב עצמו (10.0.0.138) איטי מאוד, נכשל במספר דפים ובלתי אפשרי לעבודה (כשגיליתי שהנייד מתחבר, הבנתי שזו הייתה בדיקה מיותרת) בנתיים ניסיתי מספר דברים - שלא הועילו: שחזור מחשב לנקודה לפני שהבעיה התחילה (חשדתי בעידכון חלונות אחרון). בדיקה בפירוול (סיגייט) - אין תקשורת יוצאת או נכנסת אינטנסיבית שמונעת מהשאר לעבוד. יש קצת תקשורות נכנסות שנחסמות ע"י הפירוול - בכלל של block_all…
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
לפני כחודש שידרגתי מחבילת 750 כלבים ל1.5 כבלים ב012 ולא היה לי ב750 חייגן וב1.5 אני צריך להשתמש בחייגן. 1. כשאני מתחבר בחייגן לוקח איזה חצי דקה עד שיהיה אפשר לגלוש או בכלל לגעת במשהו. 2. כשאני שם ללילה נגיד אימיול אז אני מסתכל בבוקר ואני רואה שהחייגן מנותק וזה קורה הרבה פעמים וזה ממש מעצבן..!!! 3. המחשב שלי לא קשור לזה כי רק פירמטתי אתמול והוא אמור להיות כמו חדש והאינטרנט הזה דפק אותו כמו לא יודע מה...! 4. אני גולש דרך כרטיס רשת. אז אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי להיפשר מהחייגן ומהבעיות הנ"ל אני יודע לכם מאוד! תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש ראוטר של בזק מדגם NETGEAR הלבן. עכשיו בזמן האחרון אני חווה איטיות בגלישה, בזק כמו בזק אמרו לי שהבעיה לא אצליהם. אחרי שנכנסתי לממשק של הראוטר ראיתי יש עוד מחשב שרוכב לי על האינטרנט בנוסף למחשבים שלי. ניסיתי לשנות סיסמת WIFI ועדיין לא עוזר. שאלתי טכנאי והוא אמר לי שהבנאדם הזה פשוט נכנס לי לממשק ראוטר ורואה את הסיסמת הWIFI. יש דרך לשנות את הסיסמת ADMIN של הממשק?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום , יש לי בבית כמה מחשבים בנוסף לזה יש מחשב ביחידה שלנו שהבן אדם גולש ברשת שלי אני רוצה לעשות שיתוף מלא בבית אבל לא רוצה שהוא יוכל להיכנס לקבצים שלי אני יודע שברשתות גדולות עם שרת של AD יש אפשרות לעשות דומיין עם יוזרים אבל מכייון שאין לי דומיין , יש דרך אחרת לניהול מחשבים/משתמשים ברשת? חיפשתי בפורום ובאינטרנט ולא מצאתי דבר... תודה מראש על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר ויש לי בעיה, פתחתי דרך המחשב הזה את הפורט לסבבה דיסי ועכשיו אני יכול להוריד ממנה והכל טוב אבל רק במחשב הזה אני יכול כי אפשר להגדיר את האפשרות רק לאי פי אחד.. אז כדי להתחבר גם מהמחשבים האחרים לסבבה דיסי אני צריך לשות את האיי פי שמוגדר בפתיחת הפורט הזה וככה אי אפשר ששני מחשבים יהיו מחוברים באותו הזמן.. מה עושים? נ.ב: יש איזושהי דרך להעביר קבצים מאחד לשני עם הראוטר? יש איזושהי דרך לשגע משתמש אחר ברשת האלחוטית או לראות לאן הוא גולש? :s05:
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס רשת אלחוטי Edimax במחשב הביתי. הגדרתי אותו לעבוד ב: AP mode, כך שהוא Acces Point, ואני רואה מהמחשב הנייד את הרשת האלחוטית שהוא עושה, וגם כתוב שאני מחובר אליה אבל אינטרנט לא עובד. לפעמים ipconfig עובד במחשב הנייד, ואז שידרתי ping למחשב הביתי, לפי ip שראיתי אצלו בפקודת ipconfig ועובד. גם הפוך, מהביתי לנייד. ובכל זאת אין אינטרנט. גם ping מהנייד לכרטיס הרשת המחובר לאינטרנט שבמחשב הביתי עובד. עתה פקודת ipconfig בנייד אינה עובדת וכתוב שאחד ההתקנים לא תקין: Unknown media status code. מה הכוון?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי אנשים , התחברתי ל סלקום לפני כמה חודשים וקיבלתי את המודם הנל. אבל עכשיו קניתי נייד חדש עם וינדוס 64 ביט . והמודם הפסיק לעבוד , וסלקום לא רוצים לתמוך בבעיה . האם קימיים דרברים ל 64 או יש אפשרויות אחרות שאפשר לנסות תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים באחד 2 כרטיסי רשת ובשני אחד ואני רוצה לחבר בין שני המחשבים ושאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יתחבר לאינטרנט דרך המחשב השני
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
Gmail כן זוכר את שם המשתמש והסיסמה שלי ואני כל פעם לוחץ על Sign In אבל כשאני לא נכנס נגיד איזה 5 דקות או יותר אז אני שוב צריך ללחוץ על Sign In וזה מעצבן. איך אני עושה שכל פעם שאני נכנס ל-Gmail אז זה יכניס אותי ישירות לאינבוקס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אחרי שלא קיבלתי אף תגובה לשאלה הקודמת ( :s05:), החלטתי לנסות בכיוון אחר: איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לי לקנות? הפעם, כנראה שיהיה מחובר למחשב שיריץ Windows, כשהנתב האלחוטי יחובר ללינוקס. האם כדאי לקנות כרטיס בחיבור PCI או בחיבור USB? האם כדאי להשקיע קצת יותר בכרטיס super G/MIMO/Pre-N, כשהפער במחירים כל כך קטן?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
האם הראוטר הזה : http://www.dlink.ru/il/products/5/2239.html מדבר עם תשתית/ספק סלקום ? בעיות צפויות ? כול הערה אחרת תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום אחרי שקראתי כמה מדריכים ניסיתי לפתוח פורטים בראוטר שלי מדגם rta1320 של rotal והכל הלך חלק ופתחתי את כל הפורטים והם הופיעו ברשימה בהגדרות הראוטר רק שבפועל הם בכלל לא נפתחו ותוכנות פופולריות שלהן פתחתי את הפורטים כמו אימיול ממשיכות לתת לי low id וקאזה וdc++ לא מתחברות... אין לי מושג מה עושים ואיזה אופציה שם חוסמת את פתיחת הפורטים אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
השתמשתי באשף ליצירת רשת אלחוטית ואחר כך התחרטתי והחלטתי להסיר את הרשת האלחוטית. אני לא יודע איך לעשות זאת, בבקשה הדרכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ערב טוב מעוניין לקנות ראוטר בתקציב הנ''ל אני במהירות 10 מגה NGN בזק בינלאומי ובזק על איזה נתב מומלץ ללכת תודה והמשך שבת שלום
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שאני עושה את העידכון זה משנה אם הרואטר מחובר פיזית למחשב עם כבל רשת או שזה בסדר לעשות את העידכון גם שהראוטר "מחובר" אלחוטית ? משהו מאוד מוזר , ניסיתי לעשות עידכון שהראוטר מחובר אלחוטי והוא טוען שהגריסה אינה תואמת . מודבר בלינק הזה : http://www.3com.com/swd/jsp/user/result.jsp?selected=all&sort=effdt&order=desc&sku=3CRWER100-75 כמו שאתם רואים מופיע שם גירסה - 1.3.06. לי כרגע מותקן 1.3ww ושאני הולך לאתר הישראלי לא מופיע שם בכלל ה1.3.06 למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-