עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by moshmushon,

אהלן. אני מנסה להשתמש ב-VNC כדי להשתלט על מחשב אחר (לצורכי תמיכה). משום מה, אני לא מצליח להתחבר עם ה-VIEWER. יש משהו שצריך לעשות בהגדרות הfirewall של אחד המחשבים? או בהגדרות אחרות?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  2. Started by Gosha,

אז ככה. אני חוזר פעם בשבוע/שבועיים מהצבא לסופ"ש בבית ושם להורדה לילית כמה דברים כדי שאתעורר לי בבוקר וההורדה כבר תסתיים. אך בזמן האחרון התעוררה בעיה מסויימת - האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו באמצע הלילה! כלומר, אני מתעורר ופשוט רואה את מסנג'ר מנותק, כל ההורדות ב-uTorrent תקועות ואין את הסמל של החיבור לאינטרנט. מישהו אולי יכול להסביר ממה נובעת הבעיה ואיך אוכל לתקן אותה?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by adiR-Y,

שלום לכולם יש לי בעיה עם כל תוכנות ההורדה (אימיול ליימוויר ביטורנט וכו') יש לי אינטרנט 1וחצי מגה והמחשב שלי ברשת עם ראוטר של LEVEL ONE לא אלחוטי. קיצור שאני מוריד בFTP רגיל הוא מוריד לי על 150 180 מגה. אבל אם אני מוריד מאיזה תוכנת הורדה הוא מוריד לי מקסימום 20 מגה ונתקע לי על 2מגה. אמרו לי משהו שצריך להוסיף פורטים בראוטר או משהו. מישהו יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה?

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by nirh216,

יש לי רשת קווית בבית והיא בנויה בצורה כזאת: ----------------------------------------------------------------------- מחשב של אחי (שרת): כרטיס רשת סטנדרטי מודם של בזק B-Focus Router 312+ ( החדש הזה נו...) Hub שיש לו 4 יציאות.. (זה רק קופסה כדי לחסוך בכרטיסי רשת מיותרים) ----------------------------------------------------------------------- מחשב שלי (לקוח): כרטיס רשת ======================================= כבל רשת - חשוב אם הוא מוצלב או לא? הכבלים שיוצאים מהמודם למחשב חשוב אם הם מוצלבים או לא משנה.. הכבלים שיוצאים מה-HUB חשוב אם הם מוצלבים או לא? בכל אופן זאת הבעיה: ***במחשב של אחי (שרת), יש אינרנט.. ואני יכול לראות את המחשב שלי (הלקוח) ***במחשב שלי (הלקוח) א…

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  5. שלום. ברשותי ראוטר מתוצרת 3com דגם 3CRWE554G72T/3CRWE554G72TU. כמו כן, יש לי שלושה מחשבים בבית, כאשר אחד מהם נייד. המחשבים הנייחים מחוברים חוטית, והנייד אלחוטי. המודם, הוא מודם eci-270pr של בזק. חבילת גלישה - ADSL 1.5mb. אני סטונדט, לכן, אני והנייד לא בבית במהלך רוב השבוע. והאינטרט פועל ללא בעיות (למעט באג קטן פה ושם, אבל, לעיתים רחוקות). כאשר אני חוזר הביתה, והנייד מצטרף לרשת, הראוטר מתחיל להשתגע, כל שעתיים בערך הוא מנתק את החיבור לאינטרנט (שיתוף הקבצים ופינג בין המחשבים ברשת קיים), אני יודע שהבעיה היא בראוטר כי כיבוי והדלקת המודם עצמו אינה מחזירה את האינטרנט. הדרך היחידה (שאני מצאתי) להחזיר את האינטרנט היא לעשות ריסטרט לראוטר (דרך התפריט- ההעדפה, או להוציא את החשמל …

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by NIRAN,

מה אני יכול לעשות כדי לעבור את החסימה וכדי להכנס לצאט שוב? זה הצאט של נענע ניסיתי להתנתק ולהתחבר וזה לא עוזר...

7. מבחינת לאגים פינג וכל השאר... ניתן לשחק נורמלי?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by DevioN,

אני רוצה שאני אוכל לקחת את האנטנה 3 מטרים מהמחשב שתהיה יותר קרובה לראוטר... ושתשתמש במקס' מהירות האינטרנט שלי..

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  9. ובכן, הרשת עבדה בצורה נהדרת תמיד, קרה שקצת נשרפו דברים, שידרגתי את המחשב בלוח+מעבד+זיכרון חדשים, אבל בכל מקרה גם אז וגם עכשיו הכל מחובר אותו דבר בדיוק בצורה חוטית אל רכיב הרשת המובנה שבלוח החדש, שנראה לי סטנדרטי ולא אמור להיות בעיה, אבל כרגע מהירות העברת הקבצים איטית להחריד, ומושפעת מכך מהירות האינטרנט שמגיעה לרמות של גלישה במודם אנלוגי ישן. מה הסיבה? יש הגדרות שאפשר לבדוק? הפינג בין המחשבים ובינהם אל הראוטר הוא 0 והכל ניראה בסדר. אפילו בגלל זה פירמטתי פעם אחת והתקנתי שוב ווינדוס למרות שגם כך עשיתי זאת אחרי החלפת הלוח אם ועדיין למרות שכרגע הווינדוס ערום ולמעשה אין עוד שום תוכנה שיכולה להפריע יש בעיה. יש למישהו רעיון, מה אפשר להגדיר או לשנות?? תודה

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by MadErez,

היי אנשים יש לי בעיה מציקה מאד. אם מישהי מכיר תוכנה בשם USDOWNLOADER ויודע על מה אני מדבר, זו תוכנה שמסוגלת להוריד מראפיד שר ללא הפסקה. החכמה בה היא, שהיא מורידה את הקובץ(כולל מזהה את האותיות ובוחרת שרת בעצמה), לאחר מכן מתנתקת מהאינטרנט, מתחברת חזרה וממשיכה להוריד. ככה שבבסיס אני מוריד מראפיד ללא הפסקה, כל זה טוב ויפה עד שכשהיא מנסה להתחבר מופיעה לי השגיאה הבאה "L2TP authentication fail". לצערי הרב מאד זה עוצר את הפעולה של התוכנה.. אני משתמש בנתב WRT54GL של LINKSYS אני מחובר דרך הכבלים והספקים שלי הם ברק ונטויז'ן שכידוע התחברו.. הנתב מוגדר בL2TP. הבעיה קוראת גם לי לפעמים כשאני ניגש להתנתק ולהתחבר ישירות מהנתב. (ואין לי מושג איך לפתור אותה!). הדברים שניסיתי: לכתוב מחדש את…

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  11. יש לי שני מחשבים נייחים ומחשב נישא שאני מתכוון לקנות, הבעיה היא ששני המחשבים הנייחים נמצאים בקומות שונות בבית בחדרים רחוקים, אז אני צריך ראוטר שיוכל לקשר בין שני קומות.

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  12. שלום, בעיה שעלתה לי עם הראוטר הנ"ל. כרגע שני מחשבים אמורים להתחבר אליו, אחד dell 1525 שמתחבר כמו שצריך, והשני dell 640Mשלא מצליח לזהות את הראוטר בכלל. כל תרומת ידע תתקבל בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by amitoha23,

דרוש ראוטר אלחוטי לא תקין לצורך תצוגה בפרוייקט סטודנטים . אשמח לתרומה אני מאזור השרון נייד גם לאזור ראשון חולון בת ים . בתודה עמית 0548111143 amitoha23@gmail.com

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי בבית 4 מחשבים בסה"כ, מודם וראוטר חוטי. כל המחשבים מריצים כרגע XP וכולם מחוברים לאינטרנט דרך הראוטר למרות שרק 3 מתוך ה4 בקשר אחד עם השני. אני רוצה לפרמט את אחד המחשבים ואולי להתקין בו VISTA. השאלה היא האם אני אוכל להמשיך לגלוש באינטרנט כרגיל ולהעביר קבצים בין מחשב XP לVISTA ולהיפך? אם לא אז מן הסתם אני לא אתקין VISTA...

15. Started by Netanel o_0,

יש לי עכשיו בזק בינלאומי 3Mb תשתית של HOT יש לי ראוטר EDIMAX 6104 חוטי אני מחובר לחבילת GAMER ואני עדיין סובל מפינגים גבוהים (150-170) באירופה (במקום 90-100) בנוסף אני צריך לעשות רפרשים בכדי לפתוח דפי אינטרנט האם מומלץ לעבור לנטוויז'ן? האם הפינגים בחבילת GAMER של נטוויז'ן נמוכים ויציבים?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  16. Started by thebenjamin,

שלום... לפני כמה זמן החלפתי את הלוח אם... כנראה שהכרטיס רשת מובנה... אז יש לי עכשיו Marvell Yukon PCI-E 88E8053 וכבר קרה לי כמה פעמים שיש אינטרנט ברשת אבל אצלי אין..(וזה לא אומר שהכבל רשת מנותק) ואני צריך לפתור את זה בריסט.. אמרו לי (בפורום) שזה אי תאימות דרייברים למרות שבדקתי והם מותקנים... אז חיפשתי דרייברים בmarvell.com מצאתי את המתאים (אני חושב) וניסיתי להתקין אבל לא הצלחתי... יש לי WINDOWS 32BIT מישהו יכול לעזור לי לתקן את הבעיה.. אם זו באמת הבעיה שאמרו לי אז לעזור לי להתקין ואם לא אז למצוא את הפתרון?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by .kakadu,

שלום לכולם.. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי פנימי, המליצו לי על הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=14006 של TP-LINK

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by AmitDanan,

נכנסתי במקרה לרשת הביתית וראיתי שיש 2 רשתות ציבוריות על שם VM מכונה וירטואלית שהתקנתי במחשב, אני רוצה לציין שלא הגדרתי שום רשת כזאת או אחרת. זאת לא הפעם הראשונה שאני מתקין VM אבל גם אף פעם לא נכנסתי לרשת הביתית לבדוק. השמח לעזרה. עריכה: בינתיים נכנסתי להגדרות של הרשת וביטלתי אותם ידנית ניסיתי למחוק אותם אבל בלי הצלחה.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  19. גם השנה אני מבקר בתערכות CES. למי שלא זוכר או לא יודע, זוהי תערוכת האלקטרוניקה והמחשבים הגדולה ביותר בעולם וכל החברות נוהגות להכריז בה על המוצרים החדשים. דיווחים בנושאי אינטרנט, תקשורת, נתבים וכיוב' אפשר יהיה לקרוא בעיקר בדף ה-FACEBOOK של NetCHEIF בכתובת הזו - https://www.facebook.com/NetCHEIF. כל הפרטים על התערוכה ואיך הגעתי ללאס ווגאס כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2850

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by onovitzk,

היי לכולם! כיום יש לי ראוטר אלחוטי אחד בבית אולם אות השידור חלש מידי ואין קליטה בכל הבית. אני רוצה להקים רשת חדשה שתכלול שני ראוטרים או access point איך אני מחבר את המכשירים כך שבפועל אני אראה רשת אלחוטית אחת? האם המכשירים צריכים להיות מאותו חברה? האם יש דגם מומלץ? תודה.

21. Started by KEoK,

ציוד: DLink 2760U עוד: dns דינאמי השאלה: איך אני מגדיר חיבור VPN מהאייפון (דרך ה NATIVE APP) למחשב (Win7)? בתוך הLAN הכל עובד מצויין דרך האינטרנט (WIFI אחר / 3G) אני לא מצליח להתחבר הוא אומר לי "מתחיל..." פורט 1723 מופנה לכתובת סטטית ברשת שלי (המחשב שמשמש כVPN SERVER) מה אני מפספס פה? לאחר קריאה מעמיקה בנושא הבנתי שיש איזשהו קשר לפרוטוקול 47? מה זה? איך מעבירים אותו? האם הוא נתמך ע"י הראוטר סטוק מבזק? בלי שום קשר: יש קושחה אחרת לראוטר שלי?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  22. יש לי תוכנה שאני פותח אתר דרך האייפי של המחשב שלי קוראים לה LiteServe וניסיתי אפילו וזה עובד והכל http://lioz.no-ip.com השאלה עכשיו אם מישהו מכיר אותו סגנון תוכנה שיודעת גם להפעיל אתרי PHP? ???

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by BuNKeR,

אז ככה אני מנסה לחבר שני מחשבים ברשת עם כבל רשת מוצלב שני המחשבים עובדים על Windows XP כרטיס רשת אחד הוא מובנה על הלוח אם שלי Epox 8RDA+ הכרטיס השני הוא של IBM 10/100 לא זוכר בדיוק את הדגם במנהל ההתקנים רשום ששני הכרטיסים מותקנים כמו שצריך בשני המחשבים מופיעה לי ההודעה הזאת a network cable is unplugged הודעה שפעם עם כרטיסי רשת אחרים לא הופיעה מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות חוץ מזה הכבל לא תקין

24. יש לי נתב אלחוטי, ו2 מחשבים... מחשב 1 - נייח שמחובר לנתב באמצעות כבל רשת מחשב 2 -נייד שמחובר לנתב דרך כרטיס רשת אלחחטי יש גישה לאינטרנט ל 2 המחשבים אבל ברשת הם לא רואים אחד את השני... מה יכולה להיות הבעיה? באשף הרשת הגדרתי את שניהם באותה צורה (שניהם גולשים דרך נתב)

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  25. שלום לכולם נימאס לי מינזק וגיליתי לא מיזמן שאני רחוק מהמרכזיה אז אני שוקל לעבור לHOT הבעיה הגדולה שלי שיש לי (3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Router )ואני מנוי לבזק בינלאומי(איתם אני מרוצה ורוצה לישאר)ואני לא יודע איך להגדיר תראוטר במיקרה שאני יחליט ללכת לHOT אז אני מבקש מדריך שאני יוכל להדפיס חוץ מיזה איזה בעיות ויתרונות יש לכבלים ודבר אחרון אין לי כבלים דיגיטלים ואני צריך לדעת צריך שקע נוסף לאינטרנט בכבלים במיקרה שאין לי שקע דיגיטלי? ואיזה מודם לבקש? במיקרה שיש אבדלים באיכות אני מזכיר שיש לי כבר ראוטר בקיצור אני צריך את כל הידע הרלוונטי במעבר מינזק לכבלים בתודה STONE COLD

• 5 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.