רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי רשת בבית, בעלת 3 מחשבים אשר מריצים Windows XP Professional, ויש בעייה רצינית עם הרשת כשמנסים להתחבר לאתרים מתוך הרשת. אני כרגע משתמש בפרוקסי של Kerio (Winroute) אבל זה מאוד מסורבל... חלק מהאתרים טוענים לאט (מאוד), וחלקם בכלל לא עולים. מה יכולה להיות הבעיה? בזמנו התעסקתי קצת עם המודם (alcatel) אבל החזרתי את ההגדרות לברירת מחדל. יכול להיות ש012 בכוונה עושים לי בעיות עם החיבור לאינטרנט בתוך הרשת?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אנשים אני נואש יש לי ICS בבית כשאני רוצה לשלוח/לקבל אי מייל מההוסט של ה ICS אני יכול אבל כשאני מנסה לעשות אותו הדבר דרך קליינט ברשת הפנימית אפשר רק לשלוח, אבל אי אפשר לקבל בשתי המקרים אני משתמש ב OUTLOOK EXPRESS וההגדרות שלה זהות בשניהם גלישה אפשרית בשתי המחשבים ללא בעיות שרת האי מייל שלי הוא mail.bezeqint.net החיבור הוא ADSL של בזק בינלאומי. בזק בינלאומי טוענים ששרת ה SMTP ו ה POP3 אחד הם והוא זה שרשמתי מעלה. מערכת ההפעלה בהוסט היא XP ובקליינט 2000 למרות שגם בקליינט שהריץ XP לא הצלחתי לקבל אי מייל (רק לשלוח). מה עושים ?!?!?!!?!?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש ראוטר של בזק מדגם NETGEAR הלבן. עכשיו בזמן האחרון אני חווה איטיות בגלישה, בזק כמו בזק אמרו לי שהבעיה לא אצליהם. אחרי שנכנסתי לממשק של הראוטר ראיתי יש עוד מחשב שרוכב לי על האינטרנט בנוסף למחשבים שלי. ניסיתי לשנות סיסמת WIFI ועדיין לא עוזר. שאלתי טכנאי והוא אמר לי שהבנאדם הזה פשוט נכנס לי לממשק ראוטר ורואה את הסיסמת הWIFI. יש דרך לשנות את הסיסמת ADMIN של הממשק?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר בסלון עם אינטרנט אלחוטי, אני רוצה להשתמש בכבלים של הוט/יס להעברת אינטרנט לממ"ד, הכבלים לא בשימוש. כלומר להמיר מחיבור רשת, לחיבור קואקס ובממ"ד לעשות הפוך. ראיתי שמשתמשים במתאמי מוקה, אבל לדעתי זה למצב הפוך, לא? של העברת אינטרנט שמגיע מכבל קןאקס לכבל רשת, זה יכול לעשות גם פעולה הפוכה כלומר לקבל אינטרנט מחיבור רשת? אם מה שאני צריך זה מתאם deca, איפה אפשר למצוא כזה בארץ עם ספק לרשת חשמל הישראלית ולא אמריקאית?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
שאני מנסה להיכנס למחשב דרך ה- WORKGROUP אני מקבל את ההודעה הבאה : חשוב לציין שכשאני עושה את הפעולה ההפוכה, מתחבר מהמחשב השני באותה הדרך למחשב הנוכחי, הכל עובד מצויין.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אמרו לי שבמערכות win xp יש איזה שהיא חסימה שחוסמת את האפשרות לניצול מלא של הפס הרחב ואמרו לי שצריך להסיר או לסמן משהו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך.... אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להסביר לי איך לעשות את זה אני אשמח..! תודה! (אמרו לי את זה בחטוף בגלל זה אני לא יודע איך עושים את זה...)
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
בהמשך למידע שפורסם בשרשור הזה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=524929.0) כותב אבי וייס במאמר ארוך באתר The Com ש-"הטענות בכלי התקשורת לפיהן ספקיות האינטרנט חוסמות ומגבילות גולשים, מבוססות על אי הבנת התחום. הפנייה למשרד התקשורת להתערב - פתטית." הכתבה המלאה נמצאת כאן - http://www.thecom.co.il/article.php?id=16435. אתם מוזמנים להגיב כאן או ישירות באתר The Com.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
עשיתי ככה נכנסתי ללממשק המנהל בראוטר שמתי על ADVANCED ושמתי ENEBLE וכתבתי SBABDC ובPROTOCOL TYPE עשיתי BOTH והראשון שמתי את הפורט TCP ןהשני שמתי מספר הפורט של tcp ועוד פעעם עשיתי זה אבל בפעם הזאתי עשיתי שמתי בשתיהן את הםורט של UDP ושמתי ALWAYS עשיתי בסבהבה TEST PORTS ואפ אחד ממהם לא עובד
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
Gmail כן זוכר את שם המשתמש והסיסמה שלי ואני כל פעם לוחץ על Sign In אבל כשאני לא נכנס נגיד איזה 5 דקות או יותר אז אני שוב צריך ללחוץ על Sign In וזה מעצבן. איך אני עושה שכל פעם שאני נכנס ל-Gmail אז זה יכניס אותי ישירות לאינבוקס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חודש עם Unlimited + 015,מקבל 99אחוז מהזמן גם בשעות העומס את רוב המהירות,Jitter תמיד על 0.1-0.3 במקסימום לשרתים בחו''ל ובארץ.פינגים אש במשחקים,בלי שום קפיצות ולאגים ופאקט לוסים.אגב אני על 1000/100.הורדת קבצים ישירה לדוגמא במנהל הורדות (IDM) אני מקבל את מלוא המהירות (בשרת שכמובן מאפשר את מלוא מהירות,במקרה אני מנוי בכמה כאלה).מקבל 115-125 MB/s שזה שווה ערך ל1000Mbps(פלוס מינוס). לדוגמא בבאטלפילד וכאלה אני מגיע ל54 פינג לעומת 65-72 שהייתי מקבל עם הוט+בין לאומי. במשחקים אחרים הפינגים לא השתפרו משמעותית. מצורפים צילומי מסך : https://ibb.co/ZGnbvLh https://ibb.co/2qkJTjM
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אוקיי אני קונה עכשיו ראוטר כי ה2wire שיש לי מעצבן ומתנתק כל 10 דקות כי יש לו עומס או משהו.. הביאו לי הצעת מחיר על הראוטר Netgear wpn824 והמפרט התכני שלו כאן: http://www.netgear.co.il/Product.asp?Pid=WPN824_n1&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=3 אני לא הכי מבין בכל זה אבל ממה שקראתי שמה הוא לא רע.. וגם הביאו לי מחיר טוב מאוד. אז רציתי לדעת האם זה יתאים לי, אני מחפש ראוטר חזק ואמין כי המחשב שלי מאכסן שרת שפועל 18 שעות ביממה ואסור שיהיו ניתוקים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הי, מתנצל מראש על חוסר היידע, ניסיתי לחפש פה ולא הצלחתי להבין... האם הראוטר הזה שלי - https://www.dlink.com/en/products/dir-842-wireless-ac1200-mu-mimo-wi-fi-gigabit-router מספיק לי רק הוא עצמו כדי לעבוד עם סיבים של בזק? אני מעוניין לעבור אבל חייב לדעת אם אני אצטרך עוד משהו? הבנתי שלא צריך מודם שלהם? צריך מודם שלהם? שוב מתנצל על מיידע שברור פה לכולם אבל פשוט לא הצלחתי להבין איך זה עובד. אם יש שרשור מפורט שיסביר לי בנוגע לשאלה שלי ספציפית, אשמח ללינק. תודה!!
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
לך תחפש את החברים שלך ! זה בערך מה שאמרו לי ששאלתי למה אני משלם על חמש מגה ומוריד ב18K ? התגובה המדוייקת שלהם הייתה "העלנו קו תת-ימי שעלה לנו 2 מיליון שקל " וכמובן שעוד פעם שאלתי אז למה יש לי 600 פינג במשחקים???!? הוא אמר" לא יכול ליהיות שיש לך 600 , אוליי בערך 400" . אז אמרתי לו שגם 400 זה המון ולמי שיש HOT יש 130! הוא הציע לי ללכת להזד**ן ואמר שאין מה לעשות ושאם אני יכול להתנתק ...........הבעיה שיש לי התחייבות לחצי שנה! אז אם אתם רוצים להתחבר לנטוויז'ן תחשבו שנית
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איך עדיף לשתף אינטרנט בכבלים ברשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים בינהם ע'י כרטיס רשת. 1) ע'י עשיית share לחיבור האינטרנט. 2) ע'י עשיית bridge בין הכרטיסי רשת (ב xp).
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הכל טוב ויפה בלינק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0, אבל מה קורה עם מחשב לקוח מסויים הוא מהעבודה ולא ניתן לשנות לו IP כי הוא עובד עם DHCP וכמובן לא ניתן לשנות לו WORKGROUP ו/או DOMAIN. האם זה עדיין אפשרי, במחשב הנייח (פרטי שלי) אין לי בעייה לשנות הכל!
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי רשת קווית בבית והיא בנויה בצורה כזאת: ----------------------------------------------------------------------- מחשב של אחי (שרת): כרטיס רשת סטנדרטי מודם של בזק B-Focus Router 312+ ( החדש הזה נו...) Hub שיש לו 4 יציאות.. (זה רק קופסה כדי לחסוך בכרטיסי רשת מיותרים) ----------------------------------------------------------------------- מחשב שלי (לקוח): כרטיס רשת ======================================= כבל רשת - חשוב אם הוא מוצלב או לא? הכבלים שיוצאים מהמודם למחשב חשוב אם הם מוצלבים או לא משנה.. הכבלים שיוצאים מה-HUB חשוב אם הם מוצלבים או לא? בכל אופן זאת הבעיה: ***במחשב של אחי (שרת), יש אינרנט.. ואני יכול לראות את המחשב שלי (הלקוח) ***במחשב שלי (הלקוח) א…
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי מדגם TL-WN822N של חברת TP-LINK, ובו אני משתמש כדי להתחבר באופן אלחוטי לרשת הביתית. הקליטה של הכרטיס טובה והאינטרנט עובד טוב במחשב, אבל כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך האייפון שלי מאותו החדר, הקליטה מאוד חלשה. רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בכרטיס הרשת שלי גם כנקודת גישה, כלומר ליצור באמצעותו רשת נוספת בעלת קליטה חזקה יותר אליה אוכל להתחבר מהפלאפון. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום יש לנו קליטה למחשב הנייד בסלון מהמכללה הסמוכה ואני מעוניין בצורה יעילה וזולה לקלוט בחדר שלי (מרחק עשר+ מטרים)גם כן אינטרנט למחשב הנייח מאחר ואיטנטרנט שנתי עולה בממוצע 1000 ש"ח אני לא מתכוון להשקיע סכום גדול מ-500 ש"ח עבור העניין הזה אלא אם יש איזה פתרון ודאי שאז אני אשקיע עוד 100 שקלים הבנתי שהחלופות הם אנטנה חיצונית אבל הכבלים באים באורכים קצרים והם מאוד יקרים(וזה בלי האנטנה עצמה) אשמח לשמוע כל המלצה bevalesk
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר לשימוש ביתי. יהיה מחשב נייח שיחובר לאחד הפורטים שלו באופן קבוע ועוד כמה ניידים שיתחברו בwifi. חשוב לי שיהיה אמין ושלא יהיו ניתוקים. מה מומלץ? יש משהו ברמה טובה שעולה פחות מסיסקו?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3Com 3CRWE554G72T ובהגדרות תחת Advanced יש Syslog tab בו ניתן להגדיר כתובת של מחשב ולבצע Enable Syslog Server . אז הגדרתי שם את הכתובת של המחשב שלי ואפשרתי את האופציה, אבל אני מניח שצריך להגדיר גם משהו במחשב כדי לאפשר Logging. מישהו יודע איך משתמשים באופציה הזאת ???
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב לכולם שלום קיבלתי מודם מסוג אלקטל ספיד טא'צס HOME מישהו יכול להסביר לי איך איך להתקין אותו התקנה רגילה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות לוג'ין למסך הראשי של הראוטר ולהכנס עם יוזר וססמא אך ללא הצלחה. יש למישהו מושג או דרך איך אני יכול להכנס ולפרוץ? אני לא יודע מה היוזר ומה הססמא.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי. לפני קצת יותר מחודש שאלתי כאן על אורנג', ובסוף החלטתי להתחבר אליהם. אני ממש מרוצה ממהירות הגלישה, וההורדות בBT פשוט טסות. אבל מצד שני, בבזק עם חבילת גיימר משחקי רשת עובדים לי בצורה הרבה יותר חלקה. רציתי לדעת מה אתם אומרים, ללכת על חברה נקייה מחניקת מהירות ולקבל יותר לאגים, או להיפך?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בהתחלה הוא מוריד על 320 קבוע ואז אחרי כמה זמן מתחיל לצנוח ואז עולה ויורד כל הזמן בלי הפסקה, מבחינת גרף אני מקבל הרים כאלו תודה
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-