עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי בעיית קליטה רצינית של הראוטר. ניסיתי לשם נייר כסף כפי שמוצע באחד האשכולות המקושרים לנעוץ (בניתי ממש חללית סביבו) אבל זה לא עזר. אני קולט אינטרנט במהירות חצי סבירה רק עם כבל של כ6מ' שיוצא מהחדר שלי וזה ממש מפריע. אני לא רוצה לקנות ראוטר חזק יותר כי הוא בדיוק על הראש של מי שנמצא במחשב השני. חשבתי אולי להעביר את הכמה כבלים מאריכים דרך הצינורות של החשמל בקיר, זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  2. חבר שלי אמר לי שהוא עשה משהו שלא פותח לו רק פורטים מסויימים אלא את כל הפורטים הקיימים, DSL משהו.. חיפשתי ומצאתי משהו כללי... מישהו יכול להגיד לי איך לעשות את זה בראוטר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by avz,

יש לי חיבור אינטרנט וטלפון של "הוט". לשקע בקיר מחובר מסנן ALS M10 שיש לו שתי יציאות, יציאה אחת עם ציור של טלפון ושאכן מתחברת למכשיר הטלפון ויציאה נוספת שמסומנת ADSL ולא מחוברת לשום מקום. לשם מה משמשת היציאה הזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by mind5,

החלפתי את המודים : דגם : ALE 130 כניסה : USB לא אלחוטי ... למודים אלחוטי חדש SIEMENS SL2-141.... עכשו רוצה לשאול אם זה בריא או לא כאילו האם הקרינה שלו משפיעה על הבריאות (המודם ליד המחשב בדיוק וכל המשפחה משתמשת במחשב הזה ... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  5. אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר בעבר אבל הצלחתי להתבלבל.. קניתי לא מזמן את הראוטר הנ"ל ועכשיו אני רוצה להתקין לו את הקושחה של Tomato . [יש לי אינטרנט בכבלים ללא חיבור חייגן] קראתי המון על התקנת קושחה אבל עדיין הדברים נשארו לי לא ברורים לצערי ואני חייב להיות בטוח במה שאני עושה כדי לא להרוס כאן משהו. את הקושחה הורדתי מכאן: http://www.polarcloud.com/tomato את הקובץ: Firmware Tomato_1_27.7z (3MB) בתוך קובץ זה ישנם הקבצים: readme.htm sha1 tomato.trx whr_install.bat WRT54G_WRT54GL.bin ועוד קבצי BIN המתאימים לראוטרים אחרים... ! עכשיו, אני יודע שצריך לעשות Administration->Firmware Update דרך הממשק הוובי של לינקסיס לקובץ ה BIN . כמה שאלות: 1. ראיתי בכמה פורומים ש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by aviran,

שלום רב אני צריך עזרה איך לפתוח פורטים בראוטר הסוג של הראוטר הוא edimax 8-port fast תודה לעוזרים אני צריך עזרה רק בשפה עברית לא אנגלית .

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  7. אהלן יש חיה כזאת? חיבור VPN לאירופה בעדיפות לגרמניה בחינם? כיום אני משתמש בHOTSPOT SHIELD אבל זה רק 7 ימים וזה גם לא הכי להיט. תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, אני מחפש פתרון לחיזוק הקליטה מהאינטרנט לאזורים נרחבים בבית, כרגע המצב הוא שהמחשב הראשי עם הראוטר נמצא בקומה השניה ואין אפשרות להזיז אותו משם, ובקומה למטה הקליטה חלשה מאד וכמעט שלא ניתן לגלוש. דיברתי עם בזק ונאמר לי שהם לא מספקים פתרונות כאלה, ושצריך לפעול לבד. אין לי נתב ישן כך שאצטרך לקנות את הציוד. הבנתי שמדובר ב Access point. אבקש המלצה לציוד לא יקר שיעשה את העבודה. כמו כן מידע לגבי תהליך ההתקנה וההגדרה, האם העניין מסובך? תודה וחג עצמאות שמח, חגי.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. ועברתי על המון מדריכים - ואני פשוט לא מוצא פתרון. נתחיל על מה שיש - מחשב נייח שמתחבר דרך USB לאינטרנט בכבלים - מודם Thomson חייגן של ברק ראוטר של msi - RG60G מחשב נייד עם חלונות ויסטה. מה שעשיתי - את הראוטר חיברתי למחשב בכבל רשת רגיל - אז הוא הראה ליקישוריות מוגבלת או חסרה נכנסתי לחיבור של ברק - והגדרתי לו בשיתוף שישתף אינטרנט לחיבור של הכבל רשת (ששם מחובר הראוטר) הקישוריות מוגבלת או חסרה נעלם. מהרגע שהתחברתי לאינטרנט - למיטב ידיעתי גם בנייד כבר אמורה להיות יכולת להתחבר. אני מתחבר לרשת האחוטית שם - MSI - וה Vista מראה לי שם שהוא מצליח להתחבר לאלחוטי - אבל הוא לא מקבל את שיתוף האינטרנט. הערות : *בראוטר עצמו אני לא בטוח לאן צריך לחבר את הכבל רשת שבא מהמחשב - לכניסת רשת הנ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by punk119,

יש לי כרגע בבית מחשב שמחובר דרך כרטיס רשת לADSL במחשב מותקן עוד כרטיס רשת אבל אין לו שום חיבור WIFI לא מזמן קניתי מחשב נייד עם WIFI במחשב הנייד יש יציאה של כרטיס רשת רגיל אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לאינטרנט בבית. אני יוכל לחבר את הכרטיס רשת הנוסף במחשב בבית למחשב נייד כדי לחבר אותו לאינטרנט? או שעדיף לי לקנות ראוטר שיחבר את שני המחשבים? כמה תעלה לי כל אחת מן האופציות ומה עדיף מבחינת נוחות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Tommy_Boy11,

תגידו איך פותחים פורטים? ואיזה פורטים אני צריך לפתוח כדי להשתמש באי-מיול! הפיירוול אצל האדמיניסטרטור שלי(admin), אין לי מושג איזה פייר-וול יש לו ואני רוצה שהוא לא יגלה תודה רבה למי שיענה לי על התשובה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by R0ck,

מישו חווה את התופעה הזו בשעה האחרונה? התמיכה מודעים לבעיה, אך אין להם מושג מה הגורם. מה שבטוח, נכון לעכשיו, הבעיה הסתדרה.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  13. כשאני נכנס לאיזשהו סרטון, אני רואה רק מסך שחור כזה בלי play בלי כלום. הבעיה התחילה משלשום. גם IE וגם FF לא מצליחים להפעיל את הסרטונים.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by dorish,

שלום אני מחובר דרך הכבלים בחמש מגה ודרך בזק בנלאומי גם בחמש אני מוריד במהירוד ממש גבוה והכול טוב אבל יש לי בעית פיינגיים אני יודע שזה לא קשור למהירות אבל אני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כדי לשפר את זה אולי החלפת המודם של חברת הכבלים למודם מסויים שיודעים שהוא יותר טוב או לעבור חברת חיבור לאינטרנט אני כרגע משחק ב BF2 בפיינגיים 200- 150 יש למשהוא משהוא מה להמליץ?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. אני יכול להיכנס לאתרים דרך הFF אבל למשל המסנג'ר לא מתחבר וה GMAIL NOTIFIER שלי גם לא מצליח להתחבר... בנוסף גם מאז שהתחילה הבעיה גם יש בעיה בCSS של הורדת דברים מהשרת אבל אני לא בטוח שזה קשור...

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם לא מזמן ביצענו איזה שינוי בחבילת הכבלים שלנו עקב כך הפכו לי את האינטרנט התמידי לאינטרנט בעזרת חייגן עכישו הבעיה שלי ממש פשוטה המהירויות ירדו כמו אני לא יודע מה מוריד לי הכי מהר על 10... במקום 80... אולי יש איזו בעיה כללית ל012 או למתב? ולא שום תוכנת שיתוף/מסנ/איציק לא פועלת ברקע גם ההעלאה נהייתה איטית רצח

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  17. בגלל שה-IP מוקצה באופן דינמי אצלנו בישראל אני מתקשה לעקוב אחריו כל הזמן ולזכור את ה-IP כדי שאוכל להתחבר למחשב שלי בבית דרך ה-REMOTE DESKTOP מהמשרד. איך אני יכול לדעת את כתובת ה-IP של המחשב שלי בבית כשאני במשרד??? תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עם המעבר לקצבי אפלואד גבוהים בשוק הבייתי נפתחה אפשרות נוחה למשתמש שהפרוטה לא בכיסו לפתוח שרת עצמאי בבית. בתצורה הבסיסית שלו שרת מסוג זה מציג למשתמש תיקיות וקבצים אותם הוא יכול הוריד. אפשריות מתקדמות יותר: הגבלת תעבורה ומשתמשים, סיסמאות, אפשרות להעלות קבצים, החלפת מראה דף ואפילו אירוח דפי HTML רגילים. מה צריך\עדיף\כדאי: 1. חיבור אינטרנט קבוע, עדיף עם קצב העלה גבוה מהרגיל. 2.הפניית פורט 80 בפיירוולים שלך למחשב\שרת + הקצאת אייפי סטאטי למחשב\שרת 2. הרשמות חינמית לשרות המציע הפיכת כתובת IP דינמית לסטאטית. וזאת כדי שלא כל פעם שנאתחל את החיבור נצטרך לפרסם את הכתובת מחדש. 3. הורדת תוכנת HFS, html file system שהינה שרת בקובץ אחד ויחיד , ללא צורך בהתקנה\הסרה. המדריך מיועד ל…

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by Zadu,

שלום, אני משחק בכמה משחקי רשת ובכולם יש לי לאגים, בדקתי את הפינג לאייפי של השרת של המשחק רשת שאני משחק בו וזה היה Average 81ms אבל עדיין היו לאגים ולקח מלא זמן לטעינה של דברים במשחק. עשיתי בדיקה קפדנית לוירוסים,טרויאנים,תולעים וכל המזיקים למיניהם אך עדיין הלאגים נשארו. אני מחובר דרך בזק (או בזק בינלאומי, מישהו יכול להסביר לי איך אני יודע ?) בחבילה של 5 מגה בייט וראוטר Rotal RTA 1025W. דיברתי עם בזק כמה פעמים והם שלחו טכנאי שהחליף לי את הראוטר שלושה פעמים. הבעיה של הלאגים לא נפתרה. שאלתי ישראלים אחרים שמשחקים במשחק רשת הזה והם אמרו לי שאין להם לאגים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by WarNet,

היי, אני מחובר דרך בזק+בינלאומי.(2.5M) יש לי שני שקעים לחיבור טלפון. אחד בסלון והשני בחדר. המחשב מחובר לנתב שמחובר בחדר. קניתי PS3 שמחוברת לטלויזיה בסלון והאינטרנט האלחוטי עובד לאט. אז האם זה אפשרי לחבר נתב נוסף בסלון שאליו יחובר ה-PS3. תודה.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by zebra,

האם AP חייב חוץ מחיבור חשמל גם חיבור רשת?? יש לי בחדר ממ"ד נתב אלחוטי שמחובר למודם ואני רוצה למקום באמצע הבית אקסס פוינט שישמש כרפיטר אך אין לי חיבור נוסף של רשת...

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by sleep_walker,

רציתי לדעת אם יש מדריכים חינמים או לא חינמים ללימוד עצמי של MCITP ו-QA

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  23. תודה.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  24. יש לי 3 מחשבים בבית. מחשב נייח שמריץ windows 7 ultimate 32bit ואליו מחוברת מדפסת HP. מחשב נייד שמריץ windows 7 ultimate 64bit ועוד מחשב נייד שמריץ XP PRO SP3. הגדרת השיתוף בין 2 מחשבי ה-WINDOWS 7 עבדה בצורה חלקה מאוד. הבעיה היא במחשב עם ה-XP. אני לא מצליח להגדיר שיתוף של המדפסת או של כל דבר אחר. ניסית לפעול לפי המדריך הבא(ההודעה השלישית מאת jimbo45 (ראיתי את זה במספר מקומות)) http://www.sevenforums.com/network-sharing/7527-networking-printer-attached-win-xp-pc-win-7-a.html הבעיה היא בשלב של שבו אני מוסיף את הפורט בצורה ידנית אני מקבל את השגיאה: Logon failure:unknown user name or bad password ווידאתי שהשמות אכן נכונים ואף שיניתי את שם המחשבים ושם המדפסת כך שיהיו פשוטים ולל…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. שלום לכולם קניתי ראוטר BR 6524N חדש גירסה 1.58 ויש לי מחשב כף יד ASUS 639 שתומך ב B+G אני גר בבית קרקע ישן יחסית 5 חדרים ללא ממ"ד בלי קומות הראוטר מותקן בחדר ליד מחשב , טלפון 012 , מסך מחשב וכו הוא רחוק מהם מרחק של 1 מ' עוצמת הקליטה במחשב כף יד ליד הראוטר היא 3 מתוך 4 ( 4 הכי חזק , 3 - זה קליטה מצויינת 2 סבירה 1 גרוע ) אני יוצא מהחדר לסלון מאחורי הקליטה בין 3 ל 2 אני הולך למטבח או למחסן והקליטה גרועה ולפעמים לא קולטים ( 3 או 4 קירות )...........איפה יכולה להיות הבעיה או מראוטר או מהפרעות אחרות אייך אני יכול להגדיל את טווח השידור או הקליטה של הראוטר ...............אני הבנתי שהנתב שיש לי הוא יכול לשדר גם לממ"ד ולבית עם קומות ניסתי להגדיר כל מיני פרמטרים וזה עדין לא מסתדר

• 2 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים