רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לפני כשבוע כונן חדש של טרה, העברתי אליו חומר שיניתי אותיות ומחיצות ועכשיו משום מה אני לא מצליח לשתף אותו, כל מחשב אחר ברשת לא מורשה להכנס לאף מחיצה בכונן החדש, כשלכוננים הישנים ניתן להכנס ללא בעייה. למה זה קורה ? למעשה אני רואה שכל כונן אחר חוץ מהכונן של הוינדוס (כונן זה כולל מחיצות) אני לא מצליח לשתף. ההרשאות מן הסתם על FULL.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב! צריך עזרה... בבקשה קצת סבלנות... אני דיי חדש בתחום הטורנטים אז סליחה על הבורות. הבנתי שהכי מהר זה להוריד מטראקרים פרטיים. מה עליי לעשות כדי להוריד מטראקרים פרטיים? האם צריך להירשם לאתר שלהם? האם צריך להוריד מהאתר שלהם את הטורנט? מה עושים?? איך אתם מורידים? מה הכי מומלץ? יש לי יוטורנט... לאחרונה יש לי בעיה עם הטראקרים של the pirate bay, ולכן אני מחפש אפשרות הורדה ממקורות אחרים. אגב, יכול להיות שקיבלתי באן מ- the pirate bay? או אולי בימים האחרונים לכולם יש בעיה עם הטראקרים שלהם? אני מוריד בעיקרון רק מ-the pirate bay ומ- Mininova... בתודה מראש! אופיר
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מודם מוטורולה SB4101 ישן מאוד יש לי אותו כמה שנים טובות.. עכשיו שמתי לב שהאינטרנט פועל כמה ימים רצופים ההורדה נהיית איטית מאוד מוריד לי על 3-5 קילובייט לשניה כשאני מנתק את המודם מהחשמל לכמה שניות ומכניס חזרה ומוריד קובץ ההורדה מהירה מאוד למה זה קורה.. יש לי אינטרנט 1.5 מגה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים ולמשתמשים אחרים. הנני משתמש בראוטר SIEMES SL2-141 וסובל מבעיות ניתוק רבות ועוצמת קליטה איפשהו בין low ל-very low עקב אילוצים למיניהם מקמתי את הראוטר בממ''ד ואני סבור כי זוהי אחת הסיבות לעוצמת הסיגנל הנמוכה. האם ניתן לעלות את עוצמת השידור בראטר הזה? העם זה ישפיע על עוצמת הקליטה המדווח ב-PC (בהנתן כי רוטר נמצא בממד)? תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ראוטר BR 6524N חדש גירסה 1.58 ויש לי מחשב כף יד ASUS 639 שתומך ב B+G אני גר בבית קרקע ישן יחסית 5 חדרים ללא ממ"ד בלי קומות הראוטר מותקן בחדר ליד מחשב , טלפון 012 , מסך מחשב וכו הוא רחוק מהם מרחק של 1 מ' עוצמת הקליטה במחשב כף יד ליד הראוטר היא 3 מתוך 4 ( 4 הכי חזק , 3 - זה קליטה מצויינת 2 סבירה 1 גרוע ) אני יוצא מהחדר לסלון מאחורי הקליטה בין 3 ל 2 אני הולך למטבח או למחסן והקליטה גרועה ולפעמים לא קולטים ( 3 או 4 קירות )...........איפה יכולה להיות הבעיה או מראוטר או מהפרעות אחרות אייך אני יכול להגדיל את טווח השידור או הקליטה של הראוטר ...............אני הבנתי שהנתב שיש לי הוא יכול לשדר גם לממ"ד ולבית עם קומות ניסתי להגדיר כל מיני פרמטרים וזה עדין לא מסתדר
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ערב טוב יש ברשותי מחשב נייד הכרטיס רשת מזוהה במנהל ההתקנים מצויין אך ישנה בעיה כשאני מכניס כבל רשת הכרטיס רשת לא מגיב ואין חיבור לאינטרנט כלומר לא מתחבר ומראה עדיין איקס ליד השעון למטה שאין חיבור זה מתסכל אותי כי הכל עבד טוב השבוע ככה ביום אחד ? אז אשמח לדעת עם יש אפשרות לבדוק את הכרטיס רשת מה שכן עשיתי הורדתי עדכון האחרון לכרטיס רשת וגם זה לא עבד משהו מוזר יש אולי פקודת לנטרול הכרטיס רשת? משהו מיוחד אולי תוכנה ? אנערף תודה לכם... כי לא נראה לי שהוא לא עובד פשוט מתסכל אותי תודה לכם אהה ועוד משהו הבעיה היא אצלי כי לקחתי כבל רשת מרשת שעובדת ובמחשב אחר זה עובד אצלי הבעיה ככה שאין בעיה ברשת שממנה אני מתחבר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום. כאשר גיסתי מתחברת לאינרנט דרך הרשת האלחוטית כתוב ב"בחר רשת אלחוטית" שהרשת האלחוטית הביתית מאופשרת לאחר ההתחברות כתוב שם "לא מחובר" אך כאשר אני לוחץ על הרשת שוב הוא מציע להתנתק (:-S) וניתן לגלוש בדפדפן והמחשב מקבל איי פי אך כאשר אני מנסה לשלוח דואר דרך האאוטלוק הוא לא מצליח לשלוח והאייקון הקטן בצד של הוויירלס נטוורק קונקשנס מנותק אני אשמח אם מישהו יעזור לי לתקן את הבעיה... תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי 2 קומות בבית כאשר בקומה העליונה יש ראוטר שמחובר למחשבים למעלה ועד היום לא היה צורך באינטרנט למעטה אני רוצה לשים בממ"ד שנמצא בקומה למעטה מחשב עם גישה לאינטרנט בקשר לאינטרנט אלחוטי אני לא יודע אם זה יקלוט אלחוטי כי זה ממד והמרחק לא כזה קרוב (דרך קירות בערך 15מטר) אגב בקשר לממד החלון שם מהחלונות הגדולים האלה אלא זכוכית אטום שנפתח כלפי פנים והדלת של הממד הוצאנו ושמנו דלת עץ רגילה יש לכם פתרון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי, אשר ישמש מרבית הזמן כראוטר חוטי בלבד, ורק מדי פעם אני אשתמש ביכולות האלחוט שלו בד"כ בטווחים קצרים (10-20 מטר). מה הם היתרונות של הראוטרים היקרים יותר נניח מעבר לראוטר Edimax BR6204WG שעולה 170 ש"ח בלבד? האם תקן N נותן לי משהו כיום או בעתיד הנראה לעין? או בקיצור איזה ראוטר מומלץ בתקציב הנ"ל ולמה? (אם אין יתרונות מהותיים לראוטרים יקרים יותר, אני מעדיף ראוטר זול יותר כמו ה-Edimax המצוין לעיל).
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אוקי התחברתי היום ל018 אני ממש מרוצה רק שיש לי רואטר והוא מחובר ל3 מחשבים המחשב שלי עם אינטרנט ובשאר המחשבים אין ניסיתי לשנות הגדרות איפסתי ובבזק ובאקספון אומרים לי שזה בעיה אצלך עכשיו בזק הפנו אותי לאיזה שרות בתשלום אמרתי לא תודה מקווה שתעזרו לי הכל עבד לי פיקס לפני שעברתי היה לי לפני 012 ששלושת המחשבים עבדו איתם עכשיו יש לי אקספון ורק 1 עובד בדקתי עכשיו אצל אבא שלי במחשב שלו והפוקר עובד והדפדפן לא עובד ואצל אחותי שניהם לא עובדים זה דיי מוזר כל העסק הזה תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מדפסת שמחשב אחד מחובר אלייה פיסית, ועד היום שני מחשבים נוספים עם XP היו מחוברים אלייה דרך הרשת הביתית. היום אחד המחשבים התחדש בויסטה, ומשום מה הוא לא מצליח להתחבר למדפסת דרך הרשת הביתית. השאלה שלי היא איך לחבר את המחשב (עם הויסטה) למדפסת דרך הרשת? מה לשחק בהגדרות? תודה מראש וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני עשיתי בבית רשת של מודם בזק ->מתחבר לנתב שלי 655 -> מתחבר למחשבים חוטית ולאחד אלחוטי ->ובנוסף חוטית לSMARTBOX של ORANGE. ת'אמת הSMARTBOX נחמד מאוד , עם הרבה פיצ'רים נחמדים כמו VOIP ורשת N (אם כי נדמה לי שזה לא 300 מגהביט) , וגם נחמד שהוא מתקשר עם DECT עקב זה שיש לי 5 שלוחות בבית. מה שכן , התמיכה אמרה לי שאי אפשר לחבר אותו דרך הWAN , ולא רק שהוא מחובר אצלי עם הWAN שלו גם אני עכשיו משתמש ב018 והVOIP עובד חבל שאין לו אבל GIGABIT LAN ושאין לו QOS - שאני צריך !
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני פונה איליכם כי אני מאמין שזה בין הפורומים המקצועיים יותר למחשבים שאני מכיר ואם מישהו יוכל לעזור לי זה אתם, כי אני כבר התייאשתי. לפני זמן מה התקנתי את היוטורנט והכל הלך חלק, הורדות מהירות, פורטים פתוחים והחיים יפים. יום בהיר אחד, ללא שום סיבה, ואני מתכוון לשום סיבה, לא התקנות, לא אנטי וירוס חדש, לא עידכונים, הפורטים לפתע נסגרו. אני פשוט לא מצליח להביא את היוטורנט למצב של חיבורים נכנסים, לא עוזר ביטול אנטי וירוס, ביטול פיירוול, הוספת חריגות או התקנה מחדש. אז בקיצור, היוטורנט מראה לי את ההודעה הבאה: no incoming connections, it could indicate a problem with your network configurations. אני משתמש בויסטה עם מודם סולולארי של סלקום. בתודה מראש על כל עזרה שתוצע.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום חברים, מקווה שאני בפורום הנכון לשאלה זו - אני צריך לברר כמות כניסות יומית לאתרים כמו WALLA, YNET וכו' האם יש אתר או תוכנה המספקים שרות זה ? (גם בתשלום עדיף שלא כמובן ...) תודה מראש AUSTIN
-
- 2 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
1.תקציב: 200 (אפשר לחרוג) 2.דגם הראוטר הספציפי: Linksys CISCO WRT54G2 3.מה המחרחק מהראוטר: 15 מטר 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: הראוטר בממ"ד 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: USB 7.מה הציפיות שלך מהכרטיס: בלי לאגים, טוב מאוד מהיר, לא עושה בעיות 8.הערות נוספות-אם יש: אני מרבה מאוד להוריד מהUTORRENT וזה, אני גם בונה שרתים וזה אז אני HOST הרבה.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לרשת דרך ראוטר של TP LINK הכול עבד יפה עד שפתאום הגיעה הפסקת חשמל ומאז אחד המחשבים לא מצליח להיכנס לרשת יותר והוא רושם קישורית מוגבלת או חסרה .... מה האופציות שלי ? יש לציין שהמחשב השני החדש יותר מביניהם ממשיך להיכנס לרשת רגיל
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי נטבוק (נייד) עם XP HOME ואני מעונין להתחבר איתו למחשבים של ויסטה ע"י רשת AD HOC וזה לא מצליח. נכון לעכשיו אני יוצר AD HOC בויסטה : XP HOME מראה מחובר וויסטה לא רואה שום דבר שמחובר
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
השרת הוא המחשב עם WINDOWS XP ניראה לי שמוגדר בסדר. הבעיה שהמחשב השני עם WINDOWS 7 לא מזהה את החיבור ולא מצאתי איך להגדיר לו תרשת. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שאני מתחיל אני רוצה לומר כי כל מה שאני שואל כאן זה במטרה אחת, והיא - ללמוד. אין בכוונתי להשתמש בזה למעשים זדוניים האסורים על פי חוק. אני לא מזמן שאלתי כאן לגבי אבטחת רשתות אלחוטיות. אנשים הועילו בטובם להסביר לי על ההצפנות הידועות, ואיך אפשר לפרוץ אותם. במשך שלושה שבועות ישבתי ולמדתי אודות AIRCRACK SUITE, איך משתמשים בה, איך היא עובדת וכו'. עם הזמן כל הנושא הזה העביר אותי לתת נושאים הקשורים לכל ההתקנים האלחוטיים. עכשיו השאלה שלי היא כזו, כשאני משתמש ב AIRODUMP, ומופיע לי התקן אלחוטי בחלק התחתון של המסך, מופיעות לי שתי כתובות, האחת הכתובת של ה AP והשניה הכתובת של ה STATION. הנושא הזה סיקרן אותי, וחשבתי לעצמי נניח ואני מעמיד בחדר שלי מחשב נייד נוסף, ההתקן הא…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני לא מבין בנושא כלום אך אני יוודע שיש לי ראוטר חדש שקניתי וחברתי והוא עובד מצוין edimax br6524n אבל הכרטיס שיש לי במחשב נייד לא תומך בתקן N שהראוטר שלי משדר בו.... תמליצו לי בבקשה אל כרטיס שתומך בראוטר הזה תודה ויום טוב....
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קצר ולעניין.. רוצה שיהיה שיתוף (קבצים והכי חשוב - שער אינטרנט) בין 2 מחשבים בעזרת כבל מוצלב. המצב כיום.. מחשב נייח עם 2 כרטיסי רשת תקינים, אחד מתחבר לאינטרנט ישירות (ראוטר) והשני מתחבר בעזרת כבל מוצלב למחשב נייד. למחשב הנייד כרטיס רשת אחד שמקבל את הרשת מהמוצלב. מה עליי לרשום בכל אחד מהסעיפים (מאפיינים) הבאים עבור כל שלושת חיבורי הרשת?? (2 הכרטיסי רשת בנייח + האחד בנייד) - כתובת IP -מסכת רשת משנה -שער ברירת מחדל -כתובת DNS (אם יש צורך..) אם אוטומטי אנא ציינו שיש להגדירו כאוטומטי..
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, לי יש בבית שני מחשבים, לאחד מחובר הראוטר, והשני(המחשב האישי שלי) מחובר לכרטיס רשת(יש לי אינטרנט אלחוטי בבית). בכל מקרה, פירמטתי את המחשב לו מחובר כרטיס רשת. הכל עבר חלק' ההתקנה של הווינדוס(xp) והדרייברים. אבל כשאני נכנס ל"מנהל ההתקנים" יש סימן שאלה על הethernet controller, אין לי שמץ למה זה קורה, חבר שלי התקין לי את כל הדרייברים על המחשב, איך אני יכול לדעת איזה מבין הדיסקים הוא דיסק שמכיל דרייברים לכרטיס רשת? יש לי שני דיסקים של msi ועוד כמה דיסקים שבבירור לא קשורים לכרטיס רשת. מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני כרגע מחובר ל012. ואני רוצה לשדרג את המהירות שלי אז חשבתי אולי שאם כדאי אני גם ישנה ספקית... חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר עדכני. למישהו יש המלצה לספקית מסויימת? ל012 יש עכשיו את המבצע הזה שאם משדרגים לדוגמא למהירות 5 מגה אז היא משדרגת את המהירות ל 10 מגה במחיר של 5 מגה. הבעיה ששמעתי הרבה דברים לא טובים על 012. וגם הרבה דברים לא טובים על נטוויז'ן. וגם על בזק לא חסר. בקיצור. מי יוכל לעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, חברים ! יש ברשותי מדפסת HP PSC 2410 עם חיבור USB . האם אפשר לחבר לה מתאם USB ל - ERHERNET . הנה דוגמא למתאם כזה - USB 2.0 to LAN Adapter http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 תודה, זיו !
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית שני מחשבים. אחד נמצא יחסית די רחוק מהשני. ליד אחד מהם יש נק' אינטרנט ונתב Level One WBR3406TX(בעבר ניסיתי לחבר מחשב שני עם כרטיס אלחוטי, אך זה רחוק מדי). אז חשבתי על רעיון לחבא שני מחשבים עם כבל רשת. השאלה איך עושים זאת? האם פשוט לחבר את הכבל של המחשב השני לנתב מאחרוה,שם כרגע מחובר כבל רשת של המחשב הראשון ויש עוד 3 כניסות פנויות. השאלה האם כאשר אני יחבר את המחשב השני לנתב Level One WBR3406TX אזי אני יוכל להגדיר רשת ביתית עם אינטרנט.? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-