עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Holy,

איזה נתב עדיף ECI 352+ או Asus AM604?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by smoke_man,

ערב טוב מעוניין לקנות ראוטר בתקציב הנ''ל אני במהירות 10 מגה NGN בזק בינלאומי ובזק על איזה נתב מומלץ ללכת תודה והמשך שבת שלום

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by no nick,

אם אני משתמש בראוטר(שלמיטב הבנתי הוא גם פיירוול) האם אני צריך בנוסף תוכנת פייר וול? אם כן מהי התוכנה המומלצת כיום(גם חינמית וגם לא)? תודה.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  4. שלום בדרך כלל כרטיסי רשת באים עם האנטנה צמודה אליהם ככה שהיא יושבת ממש מאחורי המחשב. עד שהמציאו גאונים כרטיסי רשת שיש להם אנטנה שמתחברת עם כבל שנותן קצת גמישות לקליטה. השאלה שלי האם כרטיסי רשת רגילים [מהסוג הראשון שציינתי] אפשר לנתק מהם את האנטנה ולחבר אותה דרך כבל שקניתי בנפרד? ואם כן, האם צריך לדאוג שתהיה איזשהי התאמה טכנית ביניהם? [תקן, עוצמת אות וכולי?] אני שואל בגלל שאני מכיר רק את הסוג שבא עם כבל מאריך מראש, ומעניין אותי אם זאת האופציה היחידה.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  5. למי ששם לב לתרד הקודם שלי אז יודע על מה מדובר ולמי שלא אז: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=152119.0 אז מה שקורה עכשיו זה שהראוטר(יותר נכון שרת) עובד עם החיבור הרגיל(לא אלחוטי) למחשב השולחני, הכל עובד טוב שיתוף מדפסת ,סידי ואינטרנט. התקנתי את כרטיס הרשת האלחוטי ואני לא מצליח לקשר בין הנייד לשרת לא משנה מה אני עושה זה פשוט לא עובד במקרה הטוב אחד מהם (רק אחד) מראה שהוא מחובר אבל תכלס כלום לא עובד (ששיך לרשת). הגדרת החיבור בינהם הוא אד-הוק כך שלא זאת הבעיה . עוד כמה דברים שאולי יעזרו: הגדרתי רשת בשרת שכוללת את כל כרטיסי הרשת.(כולל האלחוטי) כל המחשבים מוגדרים באותה קבוצת עבודה. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by Eviljelly,

שלום , אני לא ממש מומחה גדול בנושא , אבל מקצת חיפושים שעשיתי בגוגל נראה שכדי לבצע WOL צריך תוכנה נפרדת , חשבתי לבנות מחשב שיהיה מין שרת מידע כזה וכדי לחסוך בחשמל יכנס למצב שינה מאוד מהר ויתעורר לבד דרך הרשת, השאלה אם קיימת איזה דרך להגדיר לwindows שברגע שאני מנסה לגשת לכונן רשת מנותק שישלח סיגנל WOL (רק כשיש בקשה לקבצים) ?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  7. אוקי אז יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ע"י 2 כרטיסי רשת בשניהם מותקן WINDOWS XP 1. Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet 2.Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC הראשון הוא 10/100/1000, והשאלה שלי היא אם אני קונה כרטיס רשת במחשב השני שיהיה גם 10/100/1000 אז המהירות תהיה 1000MBIT? והאם אני חייב להחליף את החוט שיש לי?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  8. Started by dor444,

כבר הרבה זמן שיש לי ניתוקים במודם, הניתוקים באים בתדירות של כמה שעות ולמספר דקות ומאוד מפריעים להורדות ישירות בעיקר אני אשמח לדעת מה יוכל לפתור את הבעיה תודה מראש, דור

9. Started by dmeon20,

ראיתי באחת מהכתבות שקראתי שאפשר להאיץ לסוגים של מודמים (של אינטרנט מהיר) ולעלות את ה upload from 11kbs to 130kbs אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה אפשרי !! ע"י שינוי משהוא ברג'סטרי משהוא אם ספרות .. אם מישהוא יודע אני מת לעשות את זה.!! תודה demon

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by erez_levy,

שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להגיד שאם מישהו יצליח לעזור לי לפתור את הבעיה, אני ממש אהיה אסיר תודה, אין לכם מושג כמה בעיה זו מציקה ומפריעה לי. אז ככה, יש לי רשת ביתית אלחוטית של נט לינק (NetLink), יש 2 מחשבים שמחוברים לרשת הזו, המחשב הבעייתי הוא המחשב עם הראוטר. אז מה הבעיה למעשה? הבעיה היא שהאינטרנט במחשב עם הראוטר מתנתק כל כמה שעות (חשוב לציין שבמחשב עם המודם אין בעיות מסוג זה). אם למשל אני שולח קבצים במסנג'ר מהמחשב שבו נמצא המודם למחשב שבו נמצא הראוטר, אז לקראת סיום ההורדה, האינטרנט מתנתק. אין אפשרות אחרת להפעיל את האינטרנט שוב, אלא אם כן אני עושה restart למחשב. עכשיו הבעיה היא לא רק במסנג'ר, בכלל, גם באימיול זה קורה לי, וגם כשאני לא נמצא לא במסנג'ר ולא באימיול זה קורה…

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by xroil,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר חדש. קודם כל, אפשר לקנות ראוטר בארה"ב? הוא יעבוד פה בארץ מבחינת חיבורים וכו'? איזה ראוטרים טובים ואמינים במחיר סביר? (עדיפות לראוטרים שיתאימו למשחקי אונליין כמו COD וBattlefield) אני בתשתית HOT ומודם Terayon. כרגע יש לי EDIMAX BR-6204Wg שכבר זקן... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  12. ראיתי את Edimax דגם BR6204Wg. מה אתם אומרים עליו? וראיתי גם את זה: TP-LINK דגם WR541G אבל אומרים שלאחר הפסקת חשמל הוא מאבד הגדרות. האם גם ה EDIMAX מאבד הגדרות? הרשת מיועדת ל 2 מחשבים בלבד(אולי מפעם לפעם חיבור של הנוקיה שלי ל WIFI). מחשב אחד יחובר פיסית דרך כבל רשת והשני אלחוטית. יש משהו ספציפי שאתם ממליצים? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by edenda,

אהלן, התקנתי לאחרונה VM גירסא 5.0.1 build-894247, והתקנתי בה מערכת הפעלה XP, עכשיו יש לי במחשב הראשי ווינדוס 7 עם ראוטר D-LINK של בזק מחובר בכבל רשת, אני מנסה להגדיר את ה-VM- שיקבל כת' אייפי חיצונית שונה אך לא ממש הולך לי, אני זוכר שפעם הצלחתי לעשות את זה בתור בריד'ג ואז הייתי אמור להפעיל חייגן PPPOE אבל עכשיו אני פשוט לא מצליח, מה אני עושה לא נכון....תודה רבה

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  14. שלום לכם, אשמח אם תבצעו את הבדיקות הבאות: הורידו מהאתר של 012 את קובץ המחשת המהירות כאשר אתם מחוברים עם הנתב. הקישור הוא: http://speedftp.012.net.il/012Goldenlines.zip לאחר מכן התחבר לאינטרנט ללא הנתב, ישירות עם המודם וליחצו שוב על הקישור. מה התוצאה ? מתי זה היה יותר מהיר ? על איזו מהירות זה הוריד לכם ? ולאיזו חבילה הינכם מחוברים ? אני ביצעתי את הבדיקה הנ"ל והתוצאה הייתה ממש לא טובה. כאשר אני מחובר עם הנתב מהירות ההורדה מהאתר שלהם הייתה על 50-60 קילו אבל כאשר התחברתי רק עם המודם המהירות הייתה 250 קילו ( חבילה של 2 מגה ). יש לציין שבזמן שאני מחובר עם הנתב ביצעתי בדיקה של בזק באתר שלהם ( עם חשבון הבדיקה. @1 לאחר שם המשתמש בהתחברות ) והמהירות הייתה תקינה. כמו כן …

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by Mighty,

ואיך שאומרים הגיעו מים עד נפש! ... האימיול על Low ID , לא יכול לקבל קבצים באיי.סי.קיו, לא יכול לקבל שיחות ב Skype וכנ"ל ב נטמיטינג!!!! ואף לא הצלחתי לפתוח פורטים בכלל!! אז ככה יש לי רשת בבית עם 5 מחשבים - 1.5mg ADSL המודם פרוץ מחובר לסוויץ - יש לי מודם ECI telecom B-FOCuS Router 270 pr גרסה: 20030611 יש כל מיני מדריכים... אני מעונין בגרסה כמו שלי בבקשה...שלא יהיה מדריך מסורבל...:] תודה.. אני מאוד אשמח לקבל את המדריך

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by DannyBoy1904,

יש משחקים באינטרנט שצריך בשבילהם סיריאל\דיסק מקורי ודברים כאלו ומגבילות את המשחב במולטיפלייר יש רק את האפשרות לשחק בלאן!... עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לשתף עם מחשבים מרחוק שלא קשורים ללאן הפנימי.... חשבתי אליי יש דרך לעושת את זה דרך הקובץ LMHOST או שיש איזו תוכנה שעושה את זה באופן אוטומטי.. כי שמעתי כבר על כמה תוכנות כאלו! אבל לא יודע את השם שלהם...

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  17. באיזה ספק אינטרנט יש הכי פחות לאגים למשחקי רשת שהשרת שלהם בחו''ל ? יש לי עכשיו בזק בינ''ל 5 מגה ביט . אין לי חבילת גיימרים או משהו . ויש לי לאגים למשחקי רשת שהשרת שלהם בחו''ל . זה 100% מהספק אינטרנט .

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  18. שלום רב, ברשותי מחשב חדש המותקן עליו :ויסטה אולטמט 32. אני גולש עם מודם TNN (ללא נתב) דרך ספקית 012/ כאשר אני מפעיל את המחשב בערב הגלישה באינטרנט מהיריה מאוד ותוכנת שיתוף הקבצים (אין תלונות). אממה, לאחר לילה שהמחשב דולק ועובד עם התוכנה,למחרת בבקור אני לא יכול לגלוש לאתרים (לא עם FIREFOX ולא עם IE7) האימיול גם הפסיק לעבוד. והמוזר ביותר שאני מנסה להתנתק מהחייגן ,המחשב רושם שלא ניתן לבצע את הפעולה. למישהו יש רעיון? האם הנושא קשור לhalf connection שך המחשב ש"נסתם"? עמיר

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by BenK,

שלום.. אני עושה אינטרנט בכבלים, והייתי רוצה שתהיה לי יציבות במשך היום במשחקי הרשת. על מה הייתם ממליצים לי כיוון שכמעט בכל החברות המבצע של 99 שח. חשבתי על נטוויזן.. אני גר בקריות אם זה משנה. תודה רבה 8)

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by MiniMizer,

היי, בקצרה - אני מחפש נתב אלחוטי שלא ישתנק וימות כל פעם שיש קצת עומס על הקו (משימה פשוטה למדי שהדילינק שיש אצלי עכשיו לא מסוגל להתמודד איתה). אין לי מגבלת תקציב, אני רק מחפש ראוטר נורמלי... :\ אה, כן, והוא צריך להתחבר למודם ADSL. ולחייג. זהו בערך. הצילו?

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  21. האם לא קיים כרטיס רשת אלחוטי PCI של חברת D-Link התומך ב 802.11b ? אני רואה רק כאלה שתומכים ב g ברור לי שזה תומך גם ב b, אבל אני מחפש כרטיס שלא תומך ב g, אלא רק ב b האם יתכן שאין כזו חיה ? אגב, כשמקימים רשת אלחוטית רק לצורך שיתוף אינטרנט, ולא לטובת העברת קבצים/ווידאו בין מחשבים ברשת, יש בכלל יתרון ל g,a על פני b ? תודה.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  22. היי חבר'ה, להורים שלי יש בית קפה, והייתי רוצה להכניס לשם את האינטרנט האלחוטי כך שכל מבקר בבית קפה יוכל להתחבר לאינטרנט בחינם, ממש כמו שיש עכשיו בירושלים,אבל הבעיה שאני לא יודע מה אני צריך כדי שדבר כזה יקרה (איזה ציוד לקנות לאיזה ספק אינטרנט לפנות וכו') אשמח עם תענו לי בהקדם תודה...

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by sarkise,

הבאתי מחשב של חבר הביתה, במקום המחשב הישן שלי (שבו האינטרנט התחבר יופי אגב.) פירמטתי אותו פעמיים (פעם אחת ויסטה ועכשיו לXP), ובשני מערכות ההפעלה המחשב לא הצליח להתחבר לסוויץ'. אני חייב לציין שמחשב נוסף מחובר לסוויץ', והוא כן מצליח להתחבר. ניסיתי לחבר את המחשב ישירות לראוטר ללא הסוויץ', והפלא פלא, כן עובד. רק כאשר אני מחבר אותו דרך הסוויץ' הוא לא מקבל דבר ולא חצי דבר. בדקתי, והמנורות של המודם לא דולקות כאשר אני מחבר את הכבל (משמע שאין שום אות כנראה), ואין מנורות שנדלקות על אותה יציאה בסוויץ'. עכשיו אני מדבר מהמחשב שכן מצליח להתחבר לסוויץ'. האם יש עוד הצעות ? הסוויץ' הוא של חברת EDIMAX בעל 8 פורטים.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by melamed,

עשיתי אתמול אינטרנט סיבים של בזק בינלאומי 1000 מגה המודם שלהם נמצא בסלון אציין שיש קליטה טלחוטית מעולה בכל הבית. בחדר אחר בבית יש לי מחשב נייח גיימינג שאותו אני רוצה לחבר בחיבור קווי בלבד העברת כבל רשת בלתי אפשרית למודם. אציין שרכשתי 3 יחידות mesh שחשבתי לחבר למודם ולפזר עוד 2 בבית ומהם להוציא כבל רשת( הראשי של המאש מחובר בקו למודם של בזק בינלאןמי ועוד 2 מפוזרים בבית) איך הפתרון הזה? לחילופין יש לי ראוטר חדש בתקן ac האם זה עדיף?

25. Started by shimon23,

אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי, אשר ישמש מרבית הזמן כראוטר חוטי בלבד, ורק מדי פעם אני אשתמש ביכולות האלחוט שלו בד"כ בטווחים קצרים (10-20 מטר). מה הם היתרונות של הראוטרים היקרים יותר נניח מעבר לראוטר Edimax BR6204WG שעולה 170 ש"ח בלבד? האם תקן N נותן לי משהו כיום או בעתיד הנראה לעין? או בקיצור איזה ראוטר מומלץ בתקציב הנ"ל ולמה? (אם אין יתרונות מהותיים לראוטרים יקרים יותר, אני מעדיף ראוטר זול יותר כמו ה-Edimax המצוין לעיל).

• 2 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.