עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. http://img176.imageshack.us/my.php?image=18dm.jpg תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  2. Started by root3:16,

איזה כבל צריך בשביל לחבר שני מחשבים על מנת לקבל שיתוף אינטרנט?? אני מחבר את המחשבים דרך כרטיסי הרשת שלהם..

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  3. לא משנה לי חוטית או אלחוטית....אבל זה שני מחשבים לחבר ברשת.... מ-KSP....עד בערך 550 ש"ח סה"כ גג.....(אם אלחוטית אז זאת אומרת כולל כרטיס ונתב) אני אשמח לתשובות...

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, לאחרונה גיליתי מן מילה מוזרה באיי פי שלי שאף פעם לא נתקלתי בה וזה ממש מוזר כי אין סיבה שדבר כזה יהיה: תראו: 122.RED.BEZEQINT.NET מאיפה באה המילה RED?!?! למישהו יש הסבר לזה? אם תרצו תמונה תגידו אבל אני מעדיף לא לחשוף את כל הפרטים של האייפי... תודה מראש לעוזרים, יש לציין שמאז שהמילה הזאת התווספה יש לי בעיות בחיבור זה לפעמים מתנתק לי והגלישה איטית למרות שהסרתי SPY'S AD-WAREZ ועוד עם מלא תוכנות. ***עריכה: עוד בעייה שגיליתי היא שאחרי שאני מתחבר עם החייגן שלי, אחרי 5-6 שניות החייגן מתנתק ואני לא יכול לגלוש ועד שאני יכול להתחבר שוב לוקח איזה דקה או שתיים, איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת!? ברור שזה איזשהו וירוס אבל אני לא מוצא כלום!

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by yaloner,

שלום לכולם. אני עובר לדירה בלי תשתית בזק או הוט ורוצה חיבור לאינטרנט סלולרי. אני יודע שקיימים מודמים סלולריים בחיבור usb בסגנון נטסטיק, אבל אני רוצה אינטרנט אלחוטי. האם קיים באחת החברות (עדיפות לאורנג') ראוטר עם מודם סלולרי?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  6. Started by House M.D.,

אז כשמגיעים למצב שגלישה דרך חיבור ה 3G של הטלפון שלי מהירה יותר מהגלישה דרך הוטנט, מבינים שהגיע הזמן לעבור ספקית. אני כרגע נמצא בהוטנט (15 מגה). אני חיייב לציין שמהירות ההורדה אף פעם לא אכזבה אותי, לרוב הורדתי על מקס, אבל 'חווית' הגלישה נהיית גרועה מרגע לרגע. עד למצב שיש צורך לרענן עמוד מספר פעמים כדי להיכנס לאתרים כמו ויקיפדיה ופייסבוק, כשבבירור הבעיה היא לא באתר. חשבתי לעבור לבזב"ל, כי לפי מה שהבנתי הגלישה שם יותר מהירה. השאלה היא, האם הם יתנו לי את המחיר של 29 ש"ח בתור לקוח חדש? אשמח לשמוע אם מישהו ניסה לקבל מהם את המחיר הזה בתור לקוח חדש.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  7. Started by kong5,

קחו דוגמא את האתר http://www.imageshack.us אני מנסה לעלות אליו תמונה, העמוד נטען ואז יש עמוד "לא ניתן למצוא את העמוד" ניסיתי לעלות דרך כל מיני אתרים ויש את הבעיה. מחקתי קוקיז, הרצתי ad aware , התקנתי את DirectX9 מחדש , בדקתי את הדפדפן firefox ו avant , התקנתי Internet Explorer 6 Service Pack 1 , התקנתי עידכון sp2 לא עזר אז התקנתי בחזרה את sp1 , מחקתי את העידכונים שמופיעים בלוח בקרה --> הוספה והסרה של תוכניות. חוץ מהעידכונים של hotfix (כי אחרי כל מחיקה צריך להפעיל תמחשב מחדש וזה הרבה).. מישהו נתקל בבעיה כזו? מה עושים חוץ מפירמוט.

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by Cheif,

בשבועות האחרונים נחשפתי למידע הנוגע לפעילות איגוד האינטרנט הישראלי. זהו פוסט ראשון בסדרה של פוסטים שינסו להאיר את הצדדים הפחות מחמיאים של האיגוד. יהיה מעניין. http://www.netcheif.com/blog/?p=2791

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  9. שלום, יש לי רשת בבית, בעלת 3 מחשבים אשר מריצים Windows XP Professional, ויש בעייה רצינית עם הרשת כשמנסים להתחבר לאתרים מתוך הרשת. אני כרגע משתמש בפרוקסי של Kerio (Winroute) אבל זה מאוד מסורבל... חלק מהאתרים טוענים לאט (מאוד), וחלקם בכלל לא עולים. מה יכולה להיות הבעיה? בזמנו התעסקתי קצת עם המודם (alcatel) אבל החזרתי את ההגדרות לברירת מחדל. יכול להיות ש012 בכוונה עושים לי בעיות עם החיבור לאינטרנט בתוך הרשת?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  10. אני מנסה כרגע לעשות רשת ביתית והפכתי את המודם שלי לראוטר בעזרת מדריך, כשה הוא במצב מודם הוא נותן לי לפתוח דפי אינטרנט. ספק האינטרנט אומר שאני מחובר, בבקה תעזרו!

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by TheSoviet,

משהו בבקשה יכול להסביר לי אם זה לא אותו דבר אז מה ההבדל...

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  12. בהמשך למידע שפורסם בשרשור הזה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=524929.0) כותב אבי וייס במאמר ארוך באתר The Com ש-"הטענות בכלי התקשורת לפיהן ספקיות האינטרנט חוסמות ומגבילות גולשים, מבוססות על אי הבנת התחום. הפנייה למשרד התקשורת להתערב - פתטית." הכתבה המלאה נמצאת כאן - http://www.thecom.co.il/article.php?id=16435. אתם מוזמנים להגיב כאן או ישירות באתר The Com.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  13. קראתי את הכתוב בפורום לגבי הגדרות אבטחה אבל אני מתקשה לעשות זאת בראוטר שלי זהו חלון הגדרת הMAC מה אני אמור לעשות כאן והאם אני אמור להכניס את מה שמופיע - מחוק בחלון הבא? מנג'מנט 1 ו 2 שלב ב האם אני צריך גם בנוסף ל הגדיר את ה WPA לפי חלונות סקיוריטי? אשמח מאוד אם משהו יהיה נדיב מספיק לטלפן אלי - אני מבטיח להקשר חזרה בכדי לעשות את הפעולות ביחד 057-7447353 בתודה מראש מכבי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  14. שלום, יש לי רשת חוטית ועל חוטית עם מודם נתב אלחוטי של בזק asus am 604g. אני רוצה (שתי קומות) להוסיף לאחד ה HUB ים switch אלחוטי netgaer GS605 שישמש לי כ Access point לרשת (שלא יהיה נתב ברשת ויתנגש בנתב הקיים, אלה יהיה כניסה אלחוטית נוספת לרשת הקיימת [בקומה אחרת]). איך מגדירים את הנטגיר? אשמח לסיוע ותודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  15. אני אסביר ... יש לי כמה כתובות מייל .... בכל מיני מקומות .. ואני רוצה לרכז את כולם למייל אחד ( gmail ) כתובת אחת ב YAHOO , ואחת ב WALLA יש איזה דרך לעשות את זה ? דרך forward או משהו בסגנון .. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by TheReaper,

נכון לעכשיו השעה 1:42 ואני רואה פה מהירות חסרת תקדים של 012 (כבלים) הסטים התחיל להוריד על לא פחות מ200KB (בדקתי גם בNETLIMITER וגם בNETWORK MONITOR) הטורנטים התחילו לטוס אתרים עולים במהירות מפחידה אני יודע ש012 לרוב הרבה יותר מהירים בלילה מאשר בצהריים אבל זו באמת מהירות חסרת תקדים

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by burekas,

אז ככה, התקנתי רשת של הכבלים, כאשר אני מחבר כבל רשת ישירות מהמודם של הכבלים אל המחשב, אז יש לי רשת ואינטרנט כמו שצריך בקצב הנכון, הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה להעביר את הרשת דרך הראוטר. משום מה גם שאני מתחבר קווית עם כבל מהראוטר למחשב וגם דרך אלחוטי, בשניהם הוא מאט לי את הקצב בצורה בעייתית (במקום להוריד על 370kb הוא מוריד באיזור 3-10kb) כמובן אתרים מסוימים לא עולים (אם בכלל) וכו'. אני משתמש בראוטר של D-Link 524 סה"כ אין הרבה מה להגדיר בו. קצב אינטרנט: 3M אשמח לדעת מה אני לא עושה נכון או איך לפתור את זה... תודה מראש, עדי

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  18. שלום לכולם. עשיתי שיתוף אינטרנט בין שני המחשבים שלי שיש בהם Winxp והכל עובד בסדר חוץ מדבר אחד קטן שמפריע. מידי פעם יש הבזק מהיר מאוד של חלון קטן, כאילו המחשב השני מנסה להתחבר של המחשב שמשתף אינטרנט או משהו כזה, למרות שהוא כבר מחובר. מישהו יודע איך נפתרים מהבעיה? ???

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by slim_shady,

אני עובר עכשיו לבזק 014 סוף סוף!!! עכשיו יש כמה אפשריות לחבילות אבל ההדבל ביניהם די זניח... זה משהו כמו 1000 ש"ח לשנה אם אני לא טועה לחיבור של 5 מגה... והחיבור העכשיוי שלי הוא 2 מגה... השאלה היא האם בחיבור של 5 מגה אני יראה הבדל... אם אפשר אפילו סתם סקרין שוט מאיזה הורדה לאנשים עם חיבור 5.. רק לראות את ההבדלים והאם זה באמת שווה את הכסף...

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  20. אני מתגורר כבר כשנה בשכירות במושב בצפון. עד לפני כחודש לא היה מצב בכלל לדבר על אינטרנט "פרטי" ז'א שלא הייתה תשתית לבזק ונאלצתי להסתפק באינטרנט שמשותף לכל המושב דרך הכבלים ומהירותו היא 4\4 לכל המושב! מה גם שהיה פיירוול מרכזי שחסם את כל הפורטים,לא היה בכלל מה לדבר על תוכנות שיתוף. בחיבור ההוא הייתה לי בעיה שקרתה בעיקר במסנג'ר ובהעלאת קבצים. המסנג'ר היה מתנתק כל רגע, גם המירנדה,ולהעלות קובץ למישהו - גם בשליחת אימייל לפעמים הכי קטן שיהיה , היה סיפור מהפטרה. הייתי בטוח שהתשתית חרא ואין מה לעשות. תישאר עם זה או שלא יהיה כלום. היום סופסוף התחברתי לבזק וברק כספקית על חבילת 1.5 רגילה. אכן בעיית ההורדה נפתרה והאימיול טס ונותן עבודה מעבר למה שציפיתי. אך התאכזבתי לגלות שהבעיות במסנג'…

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  21. אני קונה בבאג לכן אני מוגבל לאלו. מה ההמלצות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  22. Started by nizansm,

עבדתי לפי המדריך בSTICKY של ה ICS כאשר יש לי 2 כרטיסי רשת מחוברים במחשב. עקבתי צעד צעד אחרי כל ההוראות ובכל זאת אין פינג בין המחשבים.. ping 192.168.0.1 מהמחשב האורח ואין תשובה ניסיתי לבטל את הפיירוול של וינדוס ועדיין אין פינג אין כלום. מה הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  23. שלום, יש לי נתב מדגם DLINK D-524 שעושה הרבה בעיות עם ניתוקים אלחוטיים עם INTEL 5100 AGN. כל 30-180 שניות ! העניין לא היווה בעיה עם מודמים אחרים (G), עד לאחרונה, שעה שהתחלתי להשתמש בלפטופ חדש של דל עם INTEL 5100 AGN שלא כל כך אוהב את הראוטר הזה. בבתי קפה ובמקומות ציבוריים אין לי כלל בעיה עם המודם הזה. פתרון לא נמצא מעבר להחליף ראוטר. ההתלבטות היא בין Dlink DIR-320 - רק מתוך הכרות את המותג. הראוטר הקודם ל524 עשה עבודה מצויינת עד שנשרף. LinkSys WRT160N - כי קראתי ביקורות טובות עליו Edimax BR-6424n - זול יותר ונראה שעושה את העבודה מעבר ל INTEL 5100 שיכול לעבוד לפי DRAFT 2, יש לי עוד כרטיסים שעובדים G כך שחשוב לי שכולם יעבדו בצורה טובה - כולל האייפון. לא כל כך חשוב לעבוד עם …

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  24. Started by oplemen,

אהלן אז יש לי כבר זמן ממושך תקלה באינטרנט, בגדול פינגים גרועים, נפילות מוזרות, אי יציבות ועוד. עשיתי *כל* פתרון אפשרי מהצד שלי, ונזק עשו גם כל "פתרון" מהצד שלהם, וכרגע אני די בטוח שהבעיה נמצאת בכבל שמגיע מהארון תקשורת של בזק עד לראוטר שלי. בגדול זה הולך ככה. יש את הראוטר שממוקמם באחד החדרים בבית, ומסיבות היסטוריות אין אפשרות כרגע להזיז אותו משם. הכבל אינטרנט מגיע מהארון חשמל אליו. משם אני לא בטוח איך זה הולך, אבל אם אני לא טועה יש ארון תקשורת של בזק מחוץ לבית, ומהארון שם זה מגיע לארון חשמל שלי, ואז משם זה הולך לארון מרכזי שנמצא 50 מטרים ממני. ואם זה לא הולך ככה, אז זה מהארון שלי מגיע לארון המרכזי. בגדול הבעיה לפי דעתי נמצאת …

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  25. היי אנשים ברשותי ראוטר של אדימקס הורדתי וTORRENT ותוך ההגדרות ניסיתי לפתוח את הפורט שהוגדר לי שם 58211 עבדתי לפני המדריך של אדימקס שהורדתי מהאתר של פיקוק, עשיתי בדיוק מה שהיה רשום שם (לא כזה מסובך) ועדיין לאחר שסיימתי בעת שהרתי את התוכנה לבדוק את הפורט, היא חזרה ודיווחה לי שהפורט חסום מצ"ב צרוף מסך. מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים