רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
אהלן, התקנתי לאחרונה VM גירסא 5.0.1 build-894247, והתקנתי בה מערכת הפעלה XP, עכשיו יש לי במחשב הראשי ווינדוס 7 עם ראוטר D-LINK של בזק מחובר בכבל רשת, אני מנסה להגדיר את ה-VM- שיקבל כת' אייפי חיצונית שונה אך לא ממש הולך לי, אני זוכר שפעם הצלחתי לעשות את זה בתור בריד'ג ואז הייתי אמור להפעיל חייגן PPPOE אבל עכשיו אני פשוט לא מצליח, מה אני עושה לא נכון....תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים ומחשב נישא שאני מתכוון לקנות, הבעיה היא ששני המחשבים הנייחים נמצאים בקומות שונות בבית בחדרים רחוקים, אז אני צריך ראוטר שיוכל לקשר בין שני קומות.
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני מחשבים אחד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ, והשני פנטיום 3 1000 מגה הרץ. ברצוני לחבר את שני המחשבים ברשת, כך ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט על מודם אחד.לשניהם יש כרטיס רשת. ברצוני לדעת מה אני צריך לקנות בשביל לחבר את שניהם ברשת,ואיך אני עושה את זה. אם אפשר תנו לי הסבר על חיבור רשת כאשר כל מחשב עובד בפני עצמו באיטרנט, זאת אומרת שכל מחשב לא תלוי בשני בחיבור לאיטרנט (אם מחשב אחד מחובר אז השני לא חייב להיות מחובר ולהיפך). והסבר על כך שהמחשבים תלויים אחד בשני כדי להתחבר לאיטרנט, זאת אומרת שאם המחשב הראשון מחובר אז השני גם, ואם הראשון לא מחובר אז השני גם לא. נ.ב. שאלה חשובה מאוד במחשב פנטיום 3 אין לי כרטיס רשת, אז קניתי איפה אני צריך לחבר אותו בלוח אם? כאילו איך אני יוד…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש משחקים באינטרנט שצריך בשבילהם סיריאל\דיסק מקורי ודברים כאלו ומגבילות את המשחב במולטיפלייר יש רק את האפשרות לשחק בלאן!... עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לשתף עם מחשבים מרחוק שלא קשורים ללאן הפנימי.... חשבתי אליי יש דרך לעושת את זה דרך הקובץ LMHOST או שיש איזו תוכנה שעושה את זה באופן אוטומטי.. כי שמעתי כבר על כמה תוכנות כאלו! אבל לא יודע את השם שלהם...
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אחד שממוקם בחדר בבית אבל הוא לא מכסה את כל הבית ולכן חשבתי להשתמש בראוטר האלחוטי השני שלי בתור נקודת גישה על מנת להגביר את האות, חיטטתי בהגדרות של הראוטר וניסיתי להסתדר לבד אבל .. לא ממש הצלחתי אז אם מישהו יוכל לעזור לי, אשמח הראוטר שצריך להיות נקודת גישה הוא אדימקס br6204w והנה תמונה של ההגדרות הרלוונטיות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית אחד עם XP והשני עם ה VISTA 64BIT ובשניהם יש כונן משותף אחד. אני מנסה להעביר בינהם קבצים אך יש לי בעיה... . מהמחשב של VISTA אני יכול להעביר קבצים חופשי אך מהמחשב שXP אני לא יכול.... כל פעם שאני מנסה להכנס לכונן המשותף שעל VISTA בעמצעות הבמחשב של XP הוא רושם שאין לי הרשאה להכנס אליו. פעלתי לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm (בשלב השלישי ההיתי חייב להגדיר IP לכל מחשב כי אחרת המחשבים לא זהו אחד את השני) הרשת מבוססת על מודם 270RP שהפכתי לראוטר והספתי HUB חשוב לצייין שבשני המחשבים האינטרנט עובד....
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
www.installdr.com
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי אייסיקיו בלה בלה עכשיו כשאני בא לשלוח קובץ או לקבלבעוד הפיירוול שלהווינדוס פועל הוא שואל אותי (האשף של הפיירוול) אם אני מאשר את ההפעלה של הישום שאותו כביכול הפיירוול יכל לעצור ... קיצר זה פועל כל הזמן גם כשאני מגדיר בתוכניות אותן הוא יוכל לאשר LOGIN.ICQ.COM 4000 (פורט TCP) שאלו נמצאים באהגדרות החיבור לרשת (באיזרו ההגדרות של הפיירוול) השאלה : איך אני עושה שהאייסייקו "יאושר" תמיד (שאנימסמן את הוי "אל תשאל אותי יותר" זה לא עוזר) מתוך ההגדרות ?
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז ככה. אני חוזר פעם בשבוע/שבועיים מהצבא לסופ"ש בבית ושם להורדה לילית כמה דברים כדי שאתעורר לי בבוקר וההורדה כבר תסתיים. אך בזמן האחרון התעוררה בעיה מסויימת - האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו באמצע הלילה! כלומר, אני מתעורר ופשוט רואה את מסנג'ר מנותק, כל ההורדות ב-uTorrent תקועות ואין את הסמל של החיבור לאינטרנט. מישהו אולי יכול להסביר ממה נובעת הבעיה ואיך אוכל לתקן אותה?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכם, הלך לי המודם אלקטל בכל מקרה, בזק כבר הולכים להחליף לי, אבל אני צריך להתקשר ל199 כדי לראות אם אני צריך לגשת לבזקסטור או שהם ישלחו לי טכנאי (אני אדאג שהם יביאו טכנאי), עכשיו שמעתי שאם אני מבקש מודם סמסונג הוא יותר קל ופשוט להפיכה לראוטר ובלי הבאגים שדורשים עדכון, רציתי לדעת אם זה נכון, ואם כן האם כדאי לי לקחת אותו במקום אלקטל??? תודה מראש, Amearlis Zaiir אגב אני עכשיו כותב מהביצפר.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מה לעזור לזקוק לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת קיימת שכל המחשבים מחוברים ב hub, ולhub מחובר print server, המחשב של אבא שלי עד אתמול היה ברשת ויכל להדפיס ולראות את המדפסות,אך אולם לאחר שפרמטתי לו את המחשב איני מצליח להוסיף/למצוא את המדפסות.אני לא יודע איך להיכנס לhub (אם זה משפט הגיוני בכלל). אני רואה את שאר האנשים שברשת אך לא את המדפסות.אם זה יעזור אני יעלה תמונות של הhub ,של הprint server ושל המדפסות. בתודה גדולה. עידו הורוויץ
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתחבר לאינטרנט בכבלים וכרגע אני עם אינטרנט של בזק ADSL. עד פה אין לי בעיות, הבעיה היא שיש לי בחדר ראוטר שאין בו חיבור WAN כי יש בו מודם מובנה. הדגם של הראוטר הקיים שלי הוא : 3CRWDR101A-75 גם של 3com השאלה שלי היא איזה ראוטר במחיר של עד 300 ש"ח אני יכול לקנות שיתאים למודם של הכבלים ושלא יהיה מסובך להתקנה ? ראיתי את הראוטר של 3com דגם : 3CRWER10075 בתגובות רשמו שהוא איננו ידידותי למודם כבלים, http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=473088 מה אתם אומרים עליו??? תודה רבה לעוזרים!!!! ליאור.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הבאתי מחשב של חבר הביתה, במקום המחשב הישן שלי (שבו האינטרנט התחבר יופי אגב.) פירמטתי אותו פעמיים (פעם אחת ויסטה ועכשיו לXP), ובשני מערכות ההפעלה המחשב לא הצליח להתחבר לסוויץ'. אני חייב לציין שמחשב נוסף מחובר לסוויץ', והוא כן מצליח להתחבר. ניסיתי לחבר את המחשב ישירות לראוטר ללא הסוויץ', והפלא פלא, כן עובד. רק כאשר אני מחבר אותו דרך הסוויץ' הוא לא מקבל דבר ולא חצי דבר. בדקתי, והמנורות של המודם לא דולקות כאשר אני מחבר את הכבל (משמע שאין שום אות כנראה), ואין מנורות שנדלקות על אותה יציאה בסוויץ'. עכשיו אני מדבר מהמחשב שכן מצליח להתחבר לסוויץ'. האם יש עוד הצעות ? הסוויץ' הוא של חברת EDIMAX בעל 8 פורטים.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, יש לי רשת אלחוטית. ראוטר Edimax BR-62CRWg שאליו מחוברים 4 מחשבים. כולם Windows 7. עכשיו לפתע אחד המחשבים הפסיק את החיבור לאינטרנט.לא ידוע לי אם הותקן עדכון או משהו כזה. הוא פשוט מראה X אדום בסימן של הרשת ליד השעה. ניסיתי להיכנס לכתובת של הראוטר וגם לא עובד (192.168.2.1). ניסיתי כל מיני פונקציות של ipconfig כמו renew, release, flushdns ולא עובד. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש ביותר ללוח האם - Gigabyte G41M-ES2L ועדיין לא קרה כלום. גם ניסתי לבטל את ה-Firewall של קספרסקי, ואפילו סגרתי אותו, ושום דבר לא השתנה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם. במידה והמחיר לא מהווה שיקול איך הראוטר הזה? http://www.netgear.com/Products/RoutersandGateways/RangeMaxWirelessGRoutersandGateways/WPN824.aspx יצליח להחזיק בית פרטי של 3 קומות?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
עד לא מזמן היו לי שני מחשבים בבית והם עבדו ברשת של גישה לקבצים ולמדפסת. נקרא להם מחשבים 1 ו-2. על מחשב 1 מותקן Windows 98SE ועל מחשב 2 מותקן Windows 2000 Pro. עד לא מזמן, המודם לאינטרנט היה נמצא במחשב 1 ורק בו היה אינטרנט - לא עשיתי שיתוף בגלל שאבי אסר עלי (פרנויה). כעת יש לי מחשב חדש, נקרא לו מחשב 3. יש לו Windows XP Home Edition. העברתי את מודם האינטרנט (ADSL) ממחשב 1 למחשב 3 כעת. עכשיו יש לי הרבה עבודה לעשות. ליצור מחדש רשת בין 3 המחשבים ולבצע שיתוף אינטרנט בין מחשב 1 למחשב 3. (מחשב 2 לא מקבל שיתוף אינטרנט) אבל הנה מתחילות הבעיות. כבר מיד בנסיונותיי הראשונים, יצירת רשת בין מחשב 2 למחשב 3 הייתה פשוטה, כמה לחיצות כפתור. יצירת רשת בין מחשב 1 למחשב 3 נפלה לכישלון מוחלט ועד…
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, יש לי LAPTOP שיש בו כרטיס רשת רגיל ואחד אלחוטי. בבית יש לי מחשב עם כרטיס רשת רגיל (פנוי), ואני רוצה לחבר את המחשבים בכבל מוצלב. השאלה היא, האם אחרי שאני אעשה את כל ההגדרות לחיבור ב-LAPTOP בכבל מוצלב (לפי המדריך שלכם), האם אני אוכל להתחבר ל"קיר" (למשל בבית מלון, או מקום עבודה) ללא שינוי הגדרות הרשת ? (או במילים אחרות, איך לקנפג את ה LAPTOP כך שיתמוך גם ברשת קווית ע"י כבל רגיל, גם כ-SLAVE עם כבל מוצלב וגם ברשת אלמוטית - כשיש לי 2 כרטיסי רשת 1 רגיל 1 אלחוטי) תודה
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6165866.html?tag=latestnews;title;3 היו אשכרה אנשים שקנו את המקורי כך שהיה להם כסף להם להשקיע בגרסה מסורסת וזולה יותר? :s05:
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אתם יכולים לעזור לי אני לא יודע איך להכין קובץ Host וגם לא יודע איך להשתמש בו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לאחרונה עברתי מתשתית של בזק לתשתית של הוט. ומאז יש לי תופעה מוזרה שכאשר הראוטר מתנתק ומחייג שוב לספק (CCC) אין אינטרנט באף אחד מהמחשבים בבית והדרך היחידה להפעיל אותו מחדש היא לאתחל את המחשב או להפעיל מחדש את הכרטיס רשת דרך לוח הבקרה. תופעה מוזרה נוספת היא שהמחשבים שמחוברים באלחוטי לא מזהים את החיבור לרשת והאייקון כאילו מראה שיש רשתות באזור, אבל בפועל הוא מחובר לרשת ואין שום בעיה. משהו מוכר ? כל המחשבים מריצים Win7 רואטר Dlink והקופסא של הוט היא hotbox הרואטר זה הדבר היחיד שמחובר להוט בוקס.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום .. יש לי 2 מחשבים מחוברים על מודם ADSL אחד של ALCATEL פרוץ דרך HUB של EDIMAX שני המחשבים הם עם WINDOWS 2000 יש לי בעיה ...אני לא יכול לקבל קבצים דרך ICQ למה? אין לי רואטר....
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בראוטר הנ"ל בשל מהירות ההעברה העצומה שלו. האם צריך רק אותו כדי להתחבר לאינטרנט או שגם צריך לקנות מודם? תודה, אופיר
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם נימאס לי מינזק וגיליתי לא מיזמן שאני רחוק מהמרכזיה אז אני שוקל לעבור לHOT הבעיה הגדולה שלי שיש לי (3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Router )ואני מנוי לבזק בינלאומי(איתם אני מרוצה ורוצה לישאר)ואני לא יודע איך להגדיר תראוטר במיקרה שאני יחליט ללכת לHOT אז אני מבקש מדריך שאני יוכל להדפיס חוץ מיזה איזה בעיות ויתרונות יש לכבלים ודבר אחרון אין לי כבלים דיגיטלים ואני צריך לדעת צריך שקע נוסף לאינטרנט בכבלים במיקרה שאין לי שקע דיגיטלי? ואיזה מודם לבקש? במיקרה שיש אבדלים באיכות אני מזכיר שיש לי כבר ראוטר בקיצור אני צריך את כל הידע הרלוונטי במעבר מינזק לכבלים בתודה STONE COLD
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך המלצה לנתב אלחוטי שיתמוך באינטרנט במהירות של 5 מגה שתדרו יהיה מספיק חזק בשביל לשדר אות בכל הבית ששטחו הוא פחות או יותר 140 מ"ר. אין הגבלת תקציב כלשהי, פשוט לא להתפרע. עדיף נתב שנמצא במלאי מיידי בחנות כלשהי שנותנת גב לאחריות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-