עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. אני אפרט את הציוד שיש לי, ואשמח לקבל מכם המלצה לנתב מתאים: 1. יש לי שרת שעובד 24/7, שמחובר חוטית לנתב, ומשמש בעיקר להזרמת מדיה לשאר המכשירים בבית. 2. יש לי עוד 2 סטרימרים ומחשב שמחוברים לנתב. 3. יש לי עוד כ-6-7 מכשירים שמחוברים כל העת לרשת האלחוטית, כולל כאלה עם דרישות כבדות (כמו Streaming). 4. לאחרונה שדרגתי בהוט ל-100 מגה ולכן יש לי HotBox. אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית שלי ל-Gigabit (אני מתכנן להחליף את הכבלים ל-Cat6), האם Hotbox יספיק לי או שכדאי לקנות ראוטר ייעודי? אם כדאי לקנות ראוטר, יש המלצה לאחד עד 400 ש"ח שיעבוד טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by hck,

היי ברשותי נתב אלחוטי DI-624 של D-LINK שמחוברים אליו מספר מחשבים בצורה אלחוטית. אני מעוניין שלא כל אחד שמסתובב ליד הבית שלי יוכל להתחבר אלי לרשת. הגעתי למסך המצ"ב, ואני שיש מספר אפשרויות אבטחה. מישהו יודע מה ההבדלים בין כל שיטות הקידוד והאבטחה כדי שאני אוכל לדעת מה מתאים לי? כמובן שאני מתאר לעצמי ששיטה X יותר מאובטחת אבל גם יותר איטית... וכ"ו * האם ניתן לחייב אישור שלי לכל מחשב שמנסה להתחבר לרשת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by GreenApes,

שמעו רציתי לפתוח פורטים למשחק Battlefield ופתחתי פורטים באתר של הראוטר שיש לי ופתחתי את זה בתת קט' Virtual Server.. ויש כאלו שאמרו שצריך לפתוח ב Port Forwarding מה ההבדל בין השניים ואיפה באמת אני צריך לפתוח פורטים?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by Psy,

הרעיון בגדול הוא להקים מערכת מידע לעסקים פרטיים קטנים ושהמערכת הזאת תשב כשירות "ענן". המטרה היא להקים את השירות\מערכת ענן, איך עושים דבר כזה ? מה סדר גודל העלויות ? מה אני צריך בשביל להקים מערכת ענן לעסקים פרטיים קטנים, ואיך אני עושה את זה ?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  5. אני יודע שהייתה פה פעם, אבל לא הצלחתי למצוא. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  6. יש לי אפשרות להשיג את שניהם ב200ש"ח איזה מהם עדיף יותר? NetGear RANGEMAX WNR834B WIRELESS-N ROUTER http://www.netgear.com/Home/Products/RoutersandGateways/RangeMaxWirelessNRoutersandGateways/WNR834B.aspx NetGear RANGEMAX WIRELESS ROUTER WPN824 http://www.netgear.com/products/details/WPN824.php

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by rhin0,

שלום לכולם. ביום שבת קיבלתי לרשותי נתב של חברת NETGEAR מדגם WGR614 V6 . ברשותי שלושה מחשבים: 2 נייחים ואחד נייד. מחשב אחד נייח מחובר ישירות אל הנתב אני מצליח לגלוש באינטרנט. מחשב שני נייח מחובר באמצעות אנטנת USB, יש אות אבל אינני מצליח לגלוש. מחשב נייד בעל אנטנה מובנית יש אות ויש אינטרנט. אנא עיזרו לי לסדר את האינטרנט במחשב הנייח השני. תודה הקרנף.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  8. מה דעתכם על רשת על קו חשמל או טלפון במקום אלחוטי

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  9. Started by miki891,

שלום לכולם אני ראיתי בפורום שלכם על נושא ICS ולא מצאתי על חלונות 2000. זה לא בדיוק נכון. אז אני אספר לכם מה בדיוק עשיתי שיתוף אינטרנט ולא היצלחתי לראות אינטרנט בפנטיום 3 יש לי חלונות 2000 + XP, ויש 2 מחשבים הם פנטיום 4 ופנטיום 3. בפנטיום 4 יש בו 2 תוכנות נפרדות הם חלונות 2000 + XP. ויש אינטרנט מהיר ADSL. וגם כרטיס רשת 2. ופנטיום 3 יש רק חלונות XP. ויש כרטיס רשת אני היתחלתי לעשות 2 מחשבים באותו תוכנה חלונות XP. ועשיתי הגדרות רשת שיראו אחד את השני. ואח"כ עשיתי שיתוף אינטרנט, והמחשב פנטיום 3 רואים אינטרנט. וזה עבד טוב. ואח"כ עברתי לחלונות 2000 פרו, בפנטיום 4. עשיתי שיתוף אינטרנט והפנטיום 3 חלונות XP לא מצליח לראות כלום אינטרנט. בפנטיום 4 חלונות 2000. למה לא היצלחתי לראות אי…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by nisimm,

שלום אני צריך ראוטר חזק לגיימרים וחשוב מאוד שלא יהיו פינגים וניתוקים וכל מיני בעיות מומלץ שיהיה קל בהגדרות כי אני לא מבין בראוטרים אבל אני יודע שצריך לפתוח פורטים ועוד דברים

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  11. Started by barel,

אז ככה אחים שלי תראו המחשב הראשי עובד אבל המחשב השני בסימן קריאה ואין לי דרייביר לכרטיס רשת מה אני עושה.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by no nick,

אם אני משתמש בראוטר(שלמיטב הבנתי הוא גם פיירוול) האם אני צריך בנוסף תוכנת פייר וול? אם כן מהי התוכנה המומלצת כיום(גם חינמית וגם לא)? תודה.

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  13. אבקש את עזרתכם בקשר לחיבור מדפסת HP 1400 All in One Series דרך נתב/מודם של בזק מדגם D-Link 2650U . הנתב מצויד בכניסת USB שמוגדרת למדפסות. ויש אפילו הוראות כיצד לעשות זאת. רק שהעסק לא עובד, בתמיכה של HP טוענים שהם לא יודעים איך העסק עובד ובתמיכה של בזק אמרו לי שהם תומכים רק בתקשורת של אינטרנט ולא בחיבור המדפסת. אם מישהו כבר נתקל בבעיה או יש לו רעיונות אשמח לשמוע ולקבל תמיכה. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by dor444,

כבר הרבה זמן שיש לי ניתוקים במודם, הניתוקים באים בתדירות של כמה שעות ולמספר דקות ומאוד מפריעים להורדות ישירות בעיקר אני אשמח לדעת מה יוכל לפתור את הבעיה תודה מראש, דור

15. Started by TZ,

בס"ד שבוע טוב לכולם שלום קיבלתי מודם מסוג אלקטל ספיד טא'צס HOME מישהו יכול להסביר לי איך איך להתקין אותו התקנה רגילה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  16. Started by xroil,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר חדש. קודם כל, אפשר לקנות ראוטר בארה"ב? הוא יעבוד פה בארץ מבחינת חיבורים וכו'? איזה ראוטרים טובים ואמינים במחיר סביר? (עדיפות לראוטרים שיתאימו למשחקי אונליין כמו COD וBattlefield) אני בתשתית HOT ומודם Terayon. כרגע יש לי EDIMAX BR-6204Wg שכבר זקן... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by asi1998,

היום עברתי מחיבור ללא חייגן לעם חייגן l2tp בשביל שחבילת הגיימר בבזק בינלאומי תחזור אליי (כבר שילמתי עליה). קושחת טומטו מותקנת, אמרו פה בפורום שאפשרי לגלוש איתה עם חייגן על הראוטר הזה, ונתקלתי בבעיה שהתכונה נותנת לי הקצאה של שעה לכתובת איי פי ואז מנתקת אותי מהאינטרנט ורק אחרי הפעלה מחודשת של הראוטר אני יכול לגלוש שוב. זה נקרא Remaining Lease Time והוא נותן לי כל הזמן שעה אחורה. יש פתרון לדבר הזה?

18. Started by whitiger19,

שלום לכולם, אני די חדש בכל העסק הזה של רשתות אלחוטיות. אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים בבית וPS3 . כרגע יש לי חוטית, אני פשוט רוצה להפטר מכל הכבלים. כמה העסק יעלה לי? אני מעונין בראוטר במקסימום 250 ש"ח. וכרטיסי רשת כמה שיותר זולים. נ.ב לPS3 צריך לקנות כרטיס רשת?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by nir133,

יש לי ראוטר של D-Link אני רוצה לשנות פורטים ויש לי מדריך לזה אבל שאני מתחבר ורושם את האייפי (192.168.0.1) אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא אני יודע שהשם משתמש הוא: admin ואת הסיסמא אני לא יודע כי רשום להשאיר ריק אבל הטכנאי שהתקין לי את הראוטר כנראה שם לי סיסמא שאני לא יודע מהי בקיצור אני חייב לדעת איך אפשר לדעת מה הסיסמא??? איפה זה כתוב??? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  20. מה המצב אנשים? ככה, אני חושב לעבור מADSL לחיבור בכבלים בחיבור MPLS (אייפי קבוע - לא חייגן) השאלה שלי איזה מודם עלי לדרוש מחברת הכבלים בהתחשב בזה שיש לי ראוטר EDIMAX BR-6104 שאני מתכוון לחבר את המודם אליו (יותר נכון אותו למודם) ? ** בבקשה לא תגובות בסגנון "כולם טובים" - לפחות תנו לי לדעת מה יש אצלכם שעובד טוב לכם. וגם השאלה הניצחית - דרך איזה ספק להתחבר ???????? = כן כן אני יודע כולם אותו דבר, אבל חייב להיות אחד שהוא קצת יותר, לא ? אני מחפש ספק שיש לו תמיכה(נורמלית) בלינוקס. אני אישית חושב להתחבר עם Actcom מה דעתכם ? תודה למשיבים

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  21. מישהו פעם אמר לי שלאותו החשבון אפשר להתחבר ממספר מחשבים וזה עדיין ישמור על אותה מהירות הורדה.. האם זה הגיוני ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  22. שלום לכם, אשמח אם תבצעו את הבדיקות הבאות: הורידו מהאתר של 012 את קובץ המחשת המהירות כאשר אתם מחוברים עם הנתב. הקישור הוא: http://speedftp.012.net.il/012Goldenlines.zip לאחר מכן התחבר לאינטרנט ללא הנתב, ישירות עם המודם וליחצו שוב על הקישור. מה התוצאה ? מתי זה היה יותר מהיר ? על איזו מהירות זה הוריד לכם ? ולאיזו חבילה הינכם מחוברים ? אני ביצעתי את הבדיקה הנ"ל והתוצאה הייתה ממש לא טובה. כאשר אני מחובר עם הנתב מהירות ההורדה מהאתר שלהם הייתה על 50-60 קילו אבל כאשר התחברתי רק עם המודם המהירות הייתה 250 קילו ( חבילה של 2 מגה ). יש לציין שבזמן שאני מחובר עם הנתב ביצעתי בדיקה של בזק באתר שלהם ( עם חשבון הבדיקה. @1 לאחר שם המשתמש בהתחברות ) והמהירות הייתה תקינה. כמו כן …

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by Mighty,

ואיך שאומרים הגיעו מים עד נפש! ... האימיול על Low ID , לא יכול לקבל קבצים באיי.סי.קיו, לא יכול לקבל שיחות ב Skype וכנ"ל ב נטמיטינג!!!! ואף לא הצלחתי לפתוח פורטים בכלל!! אז ככה יש לי רשת בבית עם 5 מחשבים - 1.5mg ADSL המודם פרוץ מחובר לסוויץ - יש לי מודם ECI telecom B-FOCuS Router 270 pr גרסה: 20030611 יש כל מיני מדריכים... אני מעונין בגרסה כמו שלי בבקשה...שלא יהיה מדריך מסורבל...:] תודה.. אני מאוד אשמח לקבל את המדריך

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by CHAOS6,

Linksys 802.11g Router WRT54G2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_1993_2252&products_id=22681 אני מתעניין בראוטר הנ"ל ורציתי לשאול כמה שאלות 1. האם יש בו מודם מובנה (כמו זה שבזק מוכרת)? 2. האם הוא טוב מבחינת אבטחת מידע? 3. האם יש לו מתחרים טובים יותר באותו סביבת מחיר?

25. Started by 1900GT,

שלום, יש לי שני מחשבים בבית אחד עם XP והשני עם ה VISTA 64BIT ובשניהם יש כונן משותף אחד. אני מנסה להעביר בינהם קבצים אך יש לי בעיה... . מהמחשב של VISTA אני יכול להעביר קבצים חופשי אך מהמחשב שXP אני לא יכול.... כל פעם שאני מנסה להכנס לכונן המשותף שעל VISTA בעמצעות הבמחשב של XP הוא רושם שאין לי הרשאה להכנס אליו. פעלתי לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm (בשלב השלישי ההיתי חייב להגדיר IP לכל מחשב כי אחרת המחשבים לא זהו אחד את השני) הרשת מבוססת על מודם 270RP שהפכתי לראוטר והספתי HUB חשוב לצייין שבשני המחשבים האינטרנט עובד....

• 6 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים