עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by benor,

שלום, היום עברתי לWIN2000 האינטרנט שלי זה כבלים +נטוויז'ן 0.750 מגיעים פינגים נורא גבוההים לספק 10-20 לפני זה בXP אז היו לי פינגים טובים 7-10 אפשר לעשות משהו בעניין?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  2. שמעתי את זה מתישהו איפשהו....בולשיט נכון?! או לא? :

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  3. אהלן חברים, אני מחובר כרגע עם בזק בינלאומי, בחיבור ADSL, במהירות 1.5 מגה. יש לי כל הזמן בעיות ! השאלה אם זה הספק ? החיבור ? בזק עצמם ?! אז רציתי לשאול.. אולי עדיף לי לעבור לכבלים ?! ו012NET יותר אמינים ?? תודה רבה תום.

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by Oranili,

שלום לכולם איך אני עושה שבאשר המחשבים כאשר אני מוריד דברים בUTORRENT שזה לא יקח את כל רוחב הפס ושאר המחשבים יוכלו לגלוש לא באיטיות שאני מוריד..... ושהם מפסיקים לגלוש שכל הפס יחזור אלי חזרה.... איך עושים זאת ? אם אפשר פירוט מקצועי לא לזרוק פה סתם מילים! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by davidz,

אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים. יש עוד מחשב שמחובר בשיתוף דרך המחשב שלי לאינטרנט. כרגע אני מחובר עם מודם שה ip שלו די קבוע . רוצים להחליף לי אותו למודם אחר ואז אצטרך להשמש בחיוג כדי להתחבר לאינטרנט. מה עדיף?? כרגע אם אני לא נמצא והמחשב עושה restart אז הוא מתחבר אוטומטית שוב לאינטרנט ולמחשב שמחובר אליו אין בעיה לגלוש. האם מישהו יכול לומר לי מה היתרונות והחסרונות של 2 השיטות?

6. היי, מישהו הצליח לחבר את המודם Bשל בזק לפייבר של פרטנר? צריך לשהות הגדרות? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by mikig8,

שלום, קניתי מחשב נייד ASUS עם WIN 7 . ב WIFI למטה בצד ימין שמסומן בברים מופיע לי סימן צהוב שאומר limited acsess ואני לא מצליח לגלוש וגם כאשר אני מבצע PING למחשב אחר ברשת הבתית שלי אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת אנא עזרתכם תודה מראש מיקי

8. שאני מנסה להיכנס למחשב דרך ה- WORKGROUP אני מקבל את ההודעה הבאה : חשוב לציין שכשאני עושה את הפעולה ההפוכה, מתחבר מהמחשב השני באותה הדרך למחשב הנוכחי, הכל עובד מצויין.

9. בהמשך למידע שפורסם בשרשור הזה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=524929.0) כותב אבי וייס במאמר ארוך באתר The Com ש-"הטענות בכלי התקשורת לפיהן ספקיות האינטרנט חוסמות ומגבילות גולשים, מבוססות על אי הבנת התחום. הפנייה למשרד התקשורת להתערב - פתטית." הכתבה המלאה נמצאת כאן - http://www.thecom.co.il/article.php?id=16435. אתם מוזמנים להגיב כאן או ישירות באתר The Com.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  10. שלום! יש לי את הראוטר הנ"ל והוא עובד מצוין והכל טוב הבעיה שאני נכנס להגדות שלו אז כל פעם אני צריך להכניס את הסיסמה שלו שוב ז"א שכל פעם שאני לוחץ על אפשרות אז לפני שהדף נטען הוא מבקש ממני להכניס את הסיסמה שוב ושוב איך אפשר לבטל את זה שאני יצתרך להכניס את הסיסמה פעם אחת בהתחלה וזהו? תודה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by The UnKnown,

ישהו יכול להסביר לי מזה? ומה זה יכול לעשות?יש לזה איזה קשר לFTP?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  12. כיצד אני יכול למדוד כמה ג'יגות אני מוריד בחודש? בתודה מראש עריכה: אם זה עוזר אני עם נתב מדגם ECI 270PR.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by sharon182,

אני רוצה לחבר את הראוטר הנ"ל שיעבוד לי במקום הראוטר הנוכחי שיש לי (שקיבלתי מבזק). אני מחובר לADSL 10 MB. איזה כבלים אני צריך לחבר ולאיפה ? האם יש צורך להגדיר משהו בראוטר אחרי RESET ? ניסיתי להכניס את הכבל שמתחבר לשקע DSL לשקע INTERNET של הראוטר אבל הוא לא מצליח לקבל כלום. מה עושים ? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by טאז,

היי בעבר הציק לי המסנדר שבא עם וינדוס הורדתי אותו עם איזה פקודה בהפעלה והיתברר לי שכיום אני לא יכל לקבל סיוע מרחוק הפקודה היתה התחל הפעלה Rundll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%/INF/msmsgs.inf,BLC.Remove איך אני יכל לבטל את זה כדי שאני יוכל להישתמש בסיוע מרחוק מסנגר לא הכפת לי שיחזור המסן של היונדוס בתודה טאז

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  15. רגע רגע מה נועלים פה מצחיקים\ לא נפתר העניין טוב הקטע של פיקארד היה מצחיק אני חייב להודות יש לכל מנהל -מנהל מעליו אני פשוט רוצה לגלוש דרך פרוקסי אז אייך עושים זאת-גם לרשימות שרתים של פרוקסי הוא לא נותן לי להכנס

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by redead,

שאני עושה את העידכון זה משנה אם הרואטר מחובר פיזית למחשב עם כבל רשת או שזה בסדר לעשות את העידכון גם שהראוטר "מחובר" אלחוטית ? משהו מאוד מוזר , ניסיתי לעשות עידכון שהראוטר מחובר אלחוטי והוא טוען שהגריסה אינה תואמת . מודבר בלינק הזה : http://www.3com.com/swd/jsp/user/result.jsp?selected=all&sort=effdt&order=desc&sku=3CRWER100-75 כמו שאתם רואים מופיע שם גירסה - 1.3.06. לי כרגע מותקן 1.3ww ושאני הולך לאתר הישראלי לא מופיע שם בכלל ה1.3.06 למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  17. גם ביטורנט וגם אימיול לא זזים מאז שעברתי דירה,היום בדקתי טיסיפי יודיפי והיודיפי ניכשל כמעט תמיד,יש למישהו מושג מה זה אומר והאם זה מצביע על בעיה בחיבור? יש לציין שאין פיירוול לפני זה ולא שום דבר.

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by dor444,

כבר הרבה זמן שיש לי ניתוקים במודם, הניתוקים באים בתדירות של כמה שעות ולמספר דקות ומאוד מפריעים להורדות ישירות בעיקר אני אשמח לדעת מה יוכל לפתור את הבעיה תודה מראש, דור

19. Started by Class889,

התחלתי בביתי (קומה אחת קירות בטון) עם נתב אלחוטי שהאות היה על 50-80% בין המחשבים בבית, והייתי מעביר קבצים בין המחשבים והמהירות הייתה פשוט על הפנים, אז אמרתי אולי אני יוסיף REPEATER בדקתי לגביי המכשיר הנ"ל לבנתיים הבאתי מחבר רק לנסות לראות איך יהיה האינטרנט, אני מאוד התאכזבתי ואמרתי שמהירות חשובה לי. לכן הגעתי למסקנה שכדאי לעבוד עם רשת קווית ולא לדאוג לגביי ניתוקים במחשבים שמחוברים אלחוטית ושטויות כאלה.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  20. שידרגתי את המודם לrouter ומאז אני לא מצליח להכנס לדפדפן למרות זאת אין שום בעיה להתחבר לאיי סי קיו תודה מראש יזו בזיזו

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by Trout,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי ללפטופ. אני ממש לא מבין בזה, אז אם משהו גם יוכל להסביר לי מה אני צריך לחפש בכרטיס כזה גם... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  22. יש לי שני מחשבים בבית ומודם של ECI B FOCUS ROUTER 270 והוא מתחבר לכרטיס רשת עכשיו רציתי לחבר גם את המחשב של אח שלי ושגם הוא יוכל לגלוש ואבל כדי שהוא יוכל לגלוש המחשב שלי לא יהיה חייב להיות דולק פתחתי את האשכול הזה כי לא הבנתי ממש לפי המדריך שיש פה אז אם משהו יוכל להסביר לי מהם השלבים שאני צריך לעשות ואיזה כבלים צריך אני ממש אודה לו

23. Started by danZ,

בעיה עם אינטרנט אלחוטי במשחקי רשת יש לי אינרנט אלחוטי עם ראוטר. במהלך משחק רשת המשחק נתקע לכמה שניות וחוזר וזה לא רק קורה אצלי, לכל מי שיש אינטרנט אלחוטי וראוטר אך מטפלים בבעיה הזאת? וזה לא ירוסים וכו', זה רק בגלל האינטרנט האלחוט והראטור תודה ענקיתתתת למי שיצליח לעזור מקווה שפירסמתי בפורום המתאים

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by amit2110,

שלום, אשמח להתייעץ בנוגע לרכישת נתב mesh. יש לי בבית סיב אופטי של בזק (הראוטר נמצא בסלון). אני נמצא בממ"ד שנמצא די רחוק מהסלון (משהו כמו 8-9 מ') ולכן הקליטה בממ"ד ממש גרועה. לפי העצה של בזק ניסיתי את נתב ה mesh שלהם והוא באמת עובד טוב מאוד אך המחיר שלו מוגזם (35 לחודש לאחר 3 חודשי התנסות חינם) לכן הייתי רוצה לקנות נתב mesh אחר. רציתי לשאול איזה נתב יתן את אותן התוצאות כמו ה mesh של בזק. הוא עובד בתקן AX תומך wifi 6. האם ה deco X20 של tp-link מספיק או שצריך משהו יותר רציני? אם מכירים משהו אחר יותר טוב אשמח לשמוע גם עליו. תודה רבה

25. שלום עברתי לחברת תקשורת אחרת, חיברנו ראוטר חדש וקראנו לרשת בשם של הרשת הקודמת, ניסינו להתחבר לראוטר, מאז המחשב שלי לא מוכן אפילו למצוא את הרשת שלו. גם שהכנסתי את הפרטים ידנית וגם כששיננו את שם הרשת, זה לא שיכנע את המחשב והוא לא מוכן להסתכל עליו. לראוטר הישן הוא מתחבר כמובן… וגם לראוטר החדש הוא מתחבר עם כבל רשת, רק את הוויפי הוא לא מוצא… כל שאר המחשבים כן מתחברים. הראוטר הוא של הוט מובייל (hot box 5 (2)). איפסתי במחשב הגדרות רשת ואיפסתי את הראוטר. העברתי לתמיכה טכנית, שם אולי המקום

דיונים חדשים בפורומים