רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתם יכולים לעזור לי אני לא יודע איך להכין קובץ Host וגם לא יודע איך להשתמש בו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קיבלתי סטיק USB לרשת אלחוטית - עבור הנייד שלי אני מחבר אותו לUSB = הנייד מזהה שישנה חומרה חדשה - אבל לא מוצא דרייברים לצערי החומרה משומשת - ולא קיבלתי איתה דיסק איך אני מוצא דרייברים סטנדרטיים שמתאימים? הסטיק/USB WAN = הוא כניראה של בזק מי עוזר לי לימצוא דרייברים? תודה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית: - מחשב Windows Xp Pro Sp2 שהוא המחשב הראשי אליו מחובר המודם והמדפסת - מחשב Windows 98se - מודם Samsung E300IL הכחול שנראה כמו מגהץ. הבעיה היא.. יש לי שיתוף האינטרנט והאינטרנט בשני המחשבים עובד מעולה.. אבל אין לי שיתוף קבצים. השתמשתי באשף של מיקרוסופט לעשות את הרשת.. וכמו שאמרתי רק האינטרנט עובד.. אני מעוניין לעשות שיתוף קבצים + מדפסת ויש לי Norton Internet Security 2005 שמוגדר בו לקבל את המחשב השני שני המחשבים נמצאים באותה קבוצה ששמה Micro. מה יכול להיות הבעיה? בבקשה אני שובר את הראש כבר שבועות :kopfpatsch: ולא רוצה לשלם לטכנאי חבל על הכסף.. [move][glow=red,2,300]תודה רבה לכולם![/glow][/move]
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אפרט את הציוד שיש לי, ואשמח לקבל מכם המלצה לנתב מתאים: 1. יש לי שרת שעובד 24/7, שמחובר חוטית לנתב, ומשמש בעיקר להזרמת מדיה לשאר המכשירים בבית. 2. יש לי עוד 2 סטרימרים ומחשב שמחוברים לנתב. 3. יש לי עוד כ-6-7 מכשירים שמחוברים כל העת לרשת האלחוטית, כולל כאלה עם דרישות כבדות (כמו Streaming). 4. לאחרונה שדרגתי בהוט ל-100 מגה ולכן יש לי HotBox. אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית שלי ל-Gigabit (אני מתכנן להחליף את הכבלים ל-Cat6), האם Hotbox יספיק לי או שכדאי לקנות ראוטר ייעודי? אם כדאי לקנות ראוטר, יש המלצה לאחד עד 400 ש"ח שיעבוד טוב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
במחשב נייד לא בעיה יש לי ציור משהו כזה )))) בצד ימין למטה , אבל במחשב של הבית זה לא נמצא אז איך ניתן לראות ?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס BR-6204-WG עכשיו מאז שחיברתי יש לי בעיות קו אלחוטי המרחק בין הראוטר לאנטה אולי 2 וחצי מטר עם קיר גבס.. ומידי פעם זה עושה בעיות התנתקות משהו שיכול לעזור בזה כי זה ממש מעצבן ? בקשר לשיתוף אני כבר יותר מחודשיים מנסה לעשות שיתוף בין המחשבים ולא מצליח קראתי כל מדריך אפשרי ועדיין לא מצליח.. אשמח לעזרה.. במחשב אחד יש ויסטה ובשני XP אם זה משנה..
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעתל להגדיר ראוטר יודעים לחבר תראוטר למודם בשביל שכמה ילדים יוכלו להשתמש באינטרנט ראוטר TP LINK
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אז ככה יש לי נתב (כרטיס) רשת אלחוטי Druc-U3 ושאני מתקין את התוכנה של זה זה לא נותן לי להכנס ... זה אומר לי משהו משהו..... PrismApi.dll וד"א יש לי ויסטה 64 ביט מה אני עושה ? ובבבבקשה זה מאוד מאוד דחוף לי
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש ברשותי מודם של terayon tj715x ובגדול יש לי לא מעט ניתוקים וכו׳ השאלה שלי היא האם אני צריך להתעקש שיחליפו לי אותו לדגם אחר? Hot מספקים מודמים עדיפים על הterayon?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מה דעתכם על רשת על קו חשמל או טלפון במקום אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי פינגאים נוראים ב- WoW, אז שלחתי אימייל לתמיכה הטכנית שלהם עם ה- Traceroute והם טוענים שהבעיה היא ב- ISP ולא אצלם למרות שהרבה אנשים בזמן הזה התלוננו אצלם. מה אתם חושבים? זה בעיה אצל ברק או אצלם? Tracing route to eu.logon.worldofwarcraft.com [80.239.178.111] over a maximum of 30 hops: 1 27 ms 19 ms 18 ms barak-1-lns-8.barak.net.il [62.90.133.68] 2 28 ms 19 ms 28 ms 62.90.133.78 3 20 ms 19 ms 29 ms 62.90.133.129 4 22 ms 19 ms 19 ms 212.150.232.125 5 119 ms 119 ms 119 ms 212.150.232.250 6 194 ms 219 ms 199 ms ldn-tch-i1-link.telia.net [213.248.100.25] 7 94 ms 99 ms 99 ms ldn-b1-geth4-0.telia.net [213.248.100.217] 8 95 ms …
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
כבר הרבה זמן שיש לי ניתוקים במודם, הניתוקים באים בתדירות של כמה שעות ולמספר דקות ומאוד מפריעים להורדות ישירות בעיקר אני אשמח לדעת מה יוכל לפתור את הבעיה תודה מראש, דור
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אם זה לא הפורום אז בכיף תעבירו אותי לאן שאני שייך. בכל מקרה, יש המלצות? *מהירות מינימלית של 150 Mbps
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן פתחתי FTP עם התוכנה הנ"ל הכל עובד בסדר. אבל יש לי בעיה קטנה כל מה שרשום בעברית נירא כמו ג'בריש. הנה תמונה להמחשה: [התמונה הורדה עקב תוכן לא חוקי שמופיע בה] אם מישהו יודע למה זה קורה והאם אפשר לסדר את זה אני אשמח מאוד. תודה מראש CM
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מסתבר שזה לא קל כל כך.... מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הנתב יש לי את המודם הכחול של SUMSONG ADSL עכשיו מה שעשיתי : חיברתי את הכבל של ה- MDI-X למודם ולנתב וחיברתי את הכבל של הכרטיס רשת לנתב המודם הסתנכרן אבל כשניסיתי להתחבר לאחר דקה קיבלתי הודעה שהמחשב שאני מנסה להתקשר אליו אינו מגיב אבל כשניסיתי בלי הנתב האינטרנט פועל רגיל תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום !!! עשיתי וואונט.. ורציתי לדעת כמה דברים: 1) האם משתמשים במחשבים אחרים יכולים לראות לאיזה אתרי אינטרנט אני גולש? אם כן האם ניתן לחסום זאת? 2) איזה תוכנה הכי טובה ונוחה לשים סיסמא על תיקיות במחשב? 3) איזה תוכנה אפשר להוריד חינם (ושזה יהיה חוקי...) למניעת ספאם.??? תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
-
יש לי שני ראוטרים של linksys מסוג WRT54GL. ראוטר אחד מחובר למודם כבלים והשני מחובר לאיקס בוקס בחדר השני ומוגדר כ Access point. אני רוצה שהרשת האלחוטית שלי תהיה מאובטחת. איך אני מגדיר רשת אלחוטית מאובטחת בראוטר שמחובר למודם כבלים? אם אני מגדיר אבטחה בראוטר שמחובר למודם כבלים מה אני צריך לעשות בראוטר השני כדי שהוא יתחבר לראוטר שמחובר לראוטר כבלים?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח אם תבצעו את הבדיקות הבאות: הורידו מהאתר של 012 את קובץ המחשת המהירות כאשר אתם מחוברים עם הנתב. הקישור הוא: http://speedftp.012.net.il/012Goldenlines.zip לאחר מכן התחבר לאינטרנט ללא הנתב, ישירות עם המודם וליחצו שוב על הקישור. מה התוצאה ? מתי זה היה יותר מהיר ? על איזו מהירות זה הוריד לכם ? ולאיזו חבילה הינכם מחוברים ? אני ביצעתי את הבדיקה הנ"ל והתוצאה הייתה ממש לא טובה. כאשר אני מחובר עם הנתב מהירות ההורדה מהאתר שלהם הייתה על 50-60 קילו אבל כאשר התחברתי רק עם המודם המהירות הייתה 250 קילו ( חבילה של 2 מגה ). יש לציין שבזמן שאני מחובר עם הנתב ביצעתי בדיקה של בזק באתר שלהם ( עם חשבון הבדיקה. @1 לאחר שם המשתמש בהתחברות ) והמהירות הייתה תקינה. כמו כן …
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ואיך שאומרים הגיעו מים עד נפש! ... האימיול על Low ID , לא יכול לקבל קבצים באיי.סי.קיו, לא יכול לקבל שיחות ב Skype וכנ"ל ב נטמיטינג!!!! ואף לא הצלחתי לפתוח פורטים בכלל!! אז ככה יש לי רשת בבית עם 5 מחשבים - 1.5mg ADSL המודם פרוץ מחובר לסוויץ - יש לי מודם ECI telecom B-FOCuS Router 270 pr גרסה: 20030611 יש כל מיני מדריכים... אני מעונין בגרסה כמו שלי בבקשה...שלא יהיה מדריך מסורבל...:] תודה.. אני מאוד אשמח לקבל את המדריך
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נקודה בבית שבה יש קליטת אינטרנט ממודמראוטר siemens sl2 141 של אחותי שגרה 2 קומות מתחתי . אני רוצה שתהיה קליטה בכל הבית. הבנתי מכל מיני מדריכים באינטרנט שבאמצעות הnetgear dg834g שברשותי אוכל להרחיב את אזור הקליטה ממש כמו ap. ניסיתי ולא הצלחתי. אם מישהו יודע איך לעשות זאת או יודע על מדריך מסוים באינטרנט זה יהיה פצצה! דרך אגב קראתי כבר את המדריך המצוין בנושא באתר netcheif ובכל זאת לא הצלחתי..
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש משחקים באינטרנט שצריך בשבילהם סיריאל\דיסק מקורי ודברים כאלו ומגבילות את המשחב במולטיפלייר יש רק את האפשרות לשחק בלאן!... עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לשתף עם מחשבים מרחוק שלא קשורים ללאן הפנימי.... חשבתי אליי יש דרך לעושת את זה דרך הקובץ LMHOST או שיש איזו תוכנה שעושה את זה באופן אוטומטי.. כי שמעתי כבר על כמה תוכנות כאלו! אבל לא יודע את השם שלהם...
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
באיזה ספק אינטרנט יש הכי פחות לאגים למשחקי רשת שהשרת שלהם בחו''ל ? יש לי עכשיו בזק בינ''ל 5 מגה ביט . אין לי חבילת גיימרים או משהו . ויש לי לאגים למשחקי רשת שהשרת שלהם בחו''ל . זה 100% מהספק אינטרנט .
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-