עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mor873,

הנתונים : מחשבים: 1.מחשב רגיל עם Windows XP 2.מחשב נייד עם Vista Home basic ראוטר : BR-6204WG EDIMAX יש לו 4 כניסות קוית + אנטנה אלחוטית . החיבור שנעשה ועובד לי האיטנרט : המחשב הרגיל מחובר קוית והנייד אלחוטית ושניים עובדים טוב מאוד (אחרי שהשפרצתי דם) בגלל שהכל היה דפוק בהתחלה בגלל חוסרים של דרייברים וקשוחה וכו') השאלות: 1.האים ניתן לבצע קשר בניהם להעברת קבצים (מחשב רגיל מחובר קוית ונייד אלחוטית עם ויסטה). 2.האם ניתן להדפיס ברשת עם הנייד שמחובר אלחוטית ולא קוית . 3.התחלתי להקים משהו ובנייד ראיתי את המחשב השני אך לא הצלחתי "לחדור" אליו (אבל לאחר כל מיני שטויות הוא נעלם) אז מנקים הכל בשביל להתחיל מהתחלה . תודה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. חבר שלי מחובר בכבלים ל SMILE (הוא לא ממש מחייך). טורנטים פשוט לא זזים זמן רב ואנשים פשוט לא מתחברים אליו. ניסיתי בלי הראוטר ישירות עם חייגן ולא משנה. התוכנה מודיעה שהכל ירוק והפורטים מועברים כנדרש. גם בדיקות מהירות אינטרנט באתרים לבדיקה מראות תוצאות נמוכות מאוד אבל הורדות קבצים משרתים בארץ ובחו"ל תקינות. חיבור 1.5 אבל באתרי הבדיקות השונים מראה פחות מרבע. כמובן שבבדיקה באתר הספק הכל תקין. אם הראוטר מוגדר ואפשר לגלוש אז איפה הבעיה יכולה להיות ? אני מנסה אצלי להוריד באותו הזמן את אותו הקובץ ואלי מתחברים עשרות אנשים והטורנט מתחיל מייד לטפס במהירות. אני מחובר ל 014 ב ADSL. למישהו יש רעיון ? אני ממש לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by aviel_b,

איזה ראוטר מומלץ? ראיתי כמה וכמה דגמים פופולרים של 3-com ו-dlink אבל אני לא בטוח מה אני צריך בדיוק. האם 54mb מספיק או שכדאי לקנות 108mb? יש עוד פרמטרים חשובים שכדאי להתעקש עליהם בבחירת הראוטר? הכוונה להחזיק רשת של 3-4 מחשבים עם חיבור של 1.5 ואולי נרחיב אותו באותה הזדמנות ל-2.5. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by shibby15,

אני מחפש משהו שיצטרך כמה שפחות "תחזוקה" ויהיה סה"כ "כלי" לחיבור שני מחשבים שונים לאינטרנט בלי להתעסק יותר מידי. אני מחפש משהו זול כמה שיותר וכבר הספקתי לראות את אלו: http://netvox.shopy.co.il/products/76649 http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3038 http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imDLK-CM-DI604h&Cat2Cat1ID=222&Cat2ID=707&aff=Zap〈=he http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2064 אני מניח שהאחרות הכי טוב, אבל אפשר להסתפק גם באחרים? תודה מראש רום

5. יש לי שתי ראוטרים ושניהם מחוברים לאינטרנט אחד ADSL ואחד בכבלים אני הייתי רוצה לגשר בין שניהם בשביל לחבר את כל המחשבים ביחד איך אפשר לעשות זאת? בבקשה זה דחוף לי...

6. אני צריך נתב אלחוטי טוב עד 300 ש"ח היה לי נתב של LEVEL 1 אבל הוא הגביל לי את המהירות הורדה מ650 ל170 ולא הצלחתי לפתור את הבעיה גם אחרי שהחליפו לי מודם מהוט שחשבו שזאת הבעיה לא עזר בקיצור אני אני מחזיר את הנתב ולוקח אחר איזה המלצות לנתב יש לכם שלא יהיה לו את הבעיה הנ"ל תודה מראש איתי

7. Started by ELiA,

יש לי מחשב שמחובר אליו 2 כרטיסי רשת, ועוד מחשב עם כרטיס רשת אחד, הגדרתי שהמחשב "שרת" ישתף את האינטרנט עם המחשב השני. זה עבד עד שפירמטתי את השני, וניסיתי להגדיר את כל ההגדרות מחדש וזה מראה לי שהכל מחובר ותקין אבל עדיין אין אינטרנט במחשב השני מה עושים? תודה :][br]פורסם בתאריך: 13.04.2007 בשעה 14:52:07 זה די דחוף...

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by hakimon1,

שלום לכולם יש לי נתב אלחוטי של לינקסיס דגם WRT54G שנקנה בארה"ב אני לא מצליח לחבר אותו ללאפוטפ בשום צורה אפילו אם הדיסק התקנה שלהם או אם דברים שהורדתי באתר שלהם לדגם הזה אני מצליח לגלושש דרכו רג אם אני מתחבר רגיל במחשב דרך הסיסמא והכל לכבלים הסיסמא לא בראוטר ואז רק מחשב אחד יכול להתחבר אני משתמש במודם של כבלים והספק הוא אינטרנט זהב( הם לא יודעים איך לעזור לי ) אני ממש התיאשתי אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה רבה

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by sikl,

אני כרגע מחובר דרך בזק בינלאומי. קיבלתי הצעה מאקטקום על אותה חבילה במחיר זול יותר ממה שאני משלם לבזק בינלאומי (הבדל מחירים 15שח כל חודש). מה דעתכם, שווה לעבור? אגב, שמעתי שהם נותנים IP סטטי - זה נכון? כי חשוב לי להישאר עם IP דינמי.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש לי מחשב עם XP64 שמחובר ל012 התקנתי EMULE והוא נותן לי LOW ID אני ניסיתי דרך הFIREWALL (של XP) להגדיר לבד, אבל זה לא עזר. יש הצעות מה לעשות? איך להדריך אותי בצורה טובה יותר?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by benor,

כששדרגתי את החבילה שלי למגה וחצי, Hot ו- 013 העבירו אותי לאינטרנט ללא חיוג. עם העברה הזאת החלו לצוץ בעיות בכל מיני תוכנות: Icq, Bittorent וכו'... אני מחובר דרך מודם Motorola SB4200 דרך כרטיס רשת. יש לציין שה- Firewall של הווינדוס כבוי ואני מריץ תוכנת אנטי וירוס NOD32. האם צריך להגדיר הגדרות כלשהם כשהמודם מחובר בחיבור קבוע?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, לאחר 4 שנים החליט המודם נתב שלי (2WIRE) להגיע לקיצו. והחלטתי לקנות נתב הכולל מודם חדש. עכשיו ראיתי שיש 3 חברות גדולות LINKSYS, D-LINK, 3COM בדקתי את הLINKSYS וראיתי עליו ביקורות ממש טובות אבל הבעיה היא שהוא לא כולל מודם חוץ מדגם אחד שלא מייבאים לארץ. בדקתי את D-LINK וראיתי עליו ביקורות ממש גרועות על כך שטווח הקליטה קטן ומלא ניתוקים. ובדקתי את ה3COM דגם 3CRWDR101A75 ראיתי שבזאפ יש עליו 3 ביקרות ממש טובות ויש בו את כל מה שאני צריך. היום בא אליי טכנאי מבזק והמליץ לי ללכת על ROTAL דגם RTA 1025W ואמרתי לו שאני יבדוק ויחזור עליו שנכנסתי לחפש מידע עליו ראיתי שאין לו אתר בכלל ושבאף אתר מחו"ל הוא לא נמכר ובטח שבטח לא מפורסם כך שאני מסרב בתוקף לקחת אותו. אז על איזה נתב …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yuvalkosh,

אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל... אני זקוק לאתר אינטרנט המאפשר לי לאחסן בו קובץ גדול (500 מגה), כדי שאנשים שונים יורידו אותו מישהו יכול להמליץ לי על אתר כזה? או להפנות אותי לפורום מתאים לשאלה תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  14. עברתי על כך המדריך של ה Router וקראתי גם ה Sticky שנמצא פה אבל לא הצלחתי לעשות את זה.

15. Started by roei_b,

יש לי בלוטוס במחשב ובפלאפון (MOTOROLA E815) כאשר אני מנסה לשלוח קובץ מהפלאפון למחשב הכל עובד מצוין אך כשאני מנסה לשלוח קובץ מהמחשב לפלאפון זה לא עובד ניסיתי כמה פעמים למחוק ולהחזיר את הDRIVERים ולשנות את השם של הפלאפון אבל כלום לא עובד (הוספתי קובץ עם השגיאה) נ.ב. BLUETOOTH יכול ליצור רשת בין מחשבים (זאת אומרת לשמש כראוטר אל חוטי) ? אם כן עד איזו מהירות? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by johnny_hm,

היי.. קניתי לא מזמן מחשב חדש..ואני רוצה להשתמש בתכונת הICS של הווינדוס..אני רוצה לחבר את המחשב הישן שלי..שהוא די ישן.. pentium 2 וגם לוח אם של intel שגם מגיע מאותה תקופה פרהיסטורית..אז נכנסתי לksp והמוכר לא היה בטוח שכרטיס רשת הכי פשוט RealTec 10\100 יעבוד עם המחשב הישן..רציתי לדעת מה דעתכם..?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by yaposhkakin,

שלום לכולם,אשכול ראשון שלי. יש לי בעיה קטנה,יש לי ראוטר מסוג 2WIRE 1800HG והכל טוב ויפה עד שאני רוצה לפתוח פורטים. נכנסתי לאתר PORTFORWARD.COM או מה שלא תהיה הכתובת שלו,עושה אחד לאחד מה שצריך לעשות,אבל כשאני בא לבדוק אם הפורטים פתוחים התוכנה אומרת לי שלא.(בין אם זה אימיול\ביטורנט\סתם משחק) אין לי שום פיירוול אחר במחשב חוץ מזה של ווינדוס ואני כבר לא יודע מה לעשות. תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by jackhammer,

יש לי SUBNET 192.168.138.160 עם מסכה (MASK) 255.255.255.240 איך אני מוצא את הVALID HOST האחרון?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by kola,

שלום לכולם, יש לי מספר שאלות... 1. ממה נובעים פינגים במשחקי רשת, ואל תגידו לי עומס... אני רוצה לדעת מה גורם לעומס, כ.מסך,מעבד, רזולציה של המשחק,וכד'. 2. באיזה רזולציה ממולץ לשחק? ורוב האנשים משחקים היום? 3. האם יש קשר בין הרזולציה שבה אני משחק לבין הפינג?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. השאלה בכותרת. עדיין לא קניתי נתב אלחוטי ואני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב ע''י כבל רשת שמחבר את המודם ואת המחשב ( 2 הקצוות שלו זהים) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  21. המחשב שלי מעבד:E6300 זיכרון: 2G המחשב יכול להישאר כל השבוע פתוח בלי בעיה.. וזה בעצם הדברים במשחב עצמו שחשובים לסרבר אם אני לא טועה.. בעיקר מה שמשנה ממה שהבנתי זה מהירות השליחה של האינטרנט הUPLOAD במידה ויש לי מהירות UPLOAD של 500 קילובייט זה יספיק לגך שלפחות 50 אנשים יוכלו להיות בסרבר הזה.. הסרבר הוא במשחק WOW.. ובו יהיו רק ישראלים.. בכלל הסרבר יושפע ממהירות האינטרנט של קבלת הנתונים.. (לא השליחה)? או שזה לא כזה קשור בסרבר.. אז האם זה יהיה אפשרי במחשב כזה עם כזאת מהירות אינטרנט?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by djass,

הייתי מחובר ל 1.5 מגה עכשיו שידרגתי ל 3 מגה.. תגידו איך אני יכול לדעת שבאמת האינטרנט שלי 3 מגה יענו שלא יעבדו עלי?? אני מחובר לנטויז'ן, הוט! תודה ענקית לעוזרים!!!

23. Started by tomer1818,

היי אנשים ברצוני להקים רשת אל חוטית בבית יש שני מחשבים אחד מתחבר בחיבור חוטי והשני באל חוטי רציתי לשאול מס" שאלות מה את אומרים על הראוטר +נתב + מודם של בזק ? שווה לקנות אותו ? או שעדיף לקנות ראוטר של חברה אחרת ולהתחבר דרכו למודם החיצוני ? בקיצור אני בהתלבטות לגבי איזה ראוטר כדאי לקנות אודה מאוד לעזרה בתודה מראש תומר .

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  24. אני כנראה עובר מנטויז'ן ואני צריך עזרה בבחירת חברה מתוך הבאות: 012 קווי זהב, 013 ברק, אינטרנט זהב, ואקטקום. מי הכי עדיפה במהירויות ואיכות קו? אני כנראה לוקח חבילה של 1.5 מגה + 512KB Upload ב 125 שקל לחודש לספק ולתשתית - המחיר טוב? תודה!

• 13 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by tamir1400,

ניסיתי לשחק איזה שהוא משחק באינטרנט על סרבר פרטי . המשחק פעל, הבעיה שהוא פעל עם lag רציני מסיבה לא ברורה. יש לי רשת ביתית, ואני יודע שהבעיה לא בשרת ולא אצל הספק כי ניסיתי להתחבר לשרת ממקום אחר ולא הייתה שום בעיה אז אני יודע שהבעיה אצלי. בפורום של המשחק ביקשתי עזרה ואמרו לי להריץ את הפקודה tracert עם שם השרת ומה שקיבלתי זה הרבה כוכביות. מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות כדי לפתור אותה? אה ועוד משהו, לא יודע אם זה משנה אבל הראוטר שלי הוא - speed touch home של ALCATEL וה - ethernet switch -hub תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים