רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
כל האתר שאני מוריד מימנו זה מוריד לאט ניסיתי להוריד מכל אתר אפשר זה מוריד לי 18kb ויש לי 2.5 מגה תעזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה ההבדל בטכנולוגיה? מאיפה אפשר להוריד תוכנה, מדריך? יש אתרים שנותנים סיקורים לטורנט? אני מכיר הרבה ל EMULE אבל לדברים שאפשר להוריד בטורנט?? תודה לכולם.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום,כרגע יש לי אינטרנט במהירות 750,אני רוצה לשדרג ל-1.5,חבר שלי אמר לי שמבחינת בזק אין הבדל בחיבור בין 750 למגה וחצי. מישהו יודע אם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
יש לי PS3 ואני מנסה להתחבר איתו לאינטרנט אך אני מקבל שגיאה ב NAT TYPE אני מצליח לגלוש ולהורד דרך ה PS STORE אך לא להתחבר למשחקי אונליין יש לי נתב של לינקסיס WRT54 ואני מנסה להתחבר באלחוטי (אחד המחשבים בבית מחובר באלוחטי לנתב לא כל בעיה) עכשיו אני מחובר דרך ברק בתשתית של ADSL אשמח עם משהו יוכל להסביר לי מה זה NAT?, איפה משנים את זה?, וכמובן איך פותרים את הבעיה הזאת תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עליהם אני עובד במקביל, האחד לאינטרנט והשני לנטו עבודה כאשר שניהם מחוברים ל SWITCH שיהיה יותר קל לבצע תחלופה ביניהם, פעם עבודה עם האחד ופעם עם השני. העיניין הןא שאני הרבה פעמים צריך להעביר קבצים בין מחשב אחד לשני ואני מבצע את זה כרגע עם DISK ON KEY שזה ממש מסורבל ומרגיז. רציתי לשאול את הצעתכם לפיתרון- אולי ליצור רשת בייתית או חיבור בין המחשבים. אני לא יודע מה לעשות בשניהם בכל מקרה . אשמח לשמוע את הצעתכם בעניין ומה צריך לעשות. (ניראה לי שרשת בייתית יותר תתאים לי - כך אוכל להתחבר מידי פעם לאינטרנט: עידכונים, להוריד דברים שאני צריך וכו'). יש לי מבזק את ה RTA-1320 - מה אני צריך לעשות - תוכלו להנחות אותי בבקשה.? תודה רבה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היום עשיתי בירורים על חבילות אינטרנט. NETVISION יצרו איתי קשר לאחר שדחיתי אותם. דיבר איתי אחד, הוא כל כך זילזל בכסף . אמר לי שבכסף שהספק עולה ניתן לקנות פלאפל וכו'. שאל אותי אם אני רוצה אינטרנט ב 10 שקל.. וכו'. בקיצור זילזל. לדעתי, בתור אחד שלא רצה את החבילה שלהם, ולא ביקש שיחזרו אליו, והם עוד הציעו לי חבילה יותר יקרה ממש שיש לי ב 012, והסברתי להם את כל זה, זה לא יאה שכך ידברו אלי. NETVISION, תמשיכו כך, ולא יהיו לכם לקוחות!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
מה קורה אני צריך לחבר שתי מחשבים לאינטרנט עם מודם אחד מה עדיף לי נתב או ממתגת
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
וכמה זה עולה..?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Sorry, but I don't have hebrew keyboard. Ma ani jahol i ejfo laasot Port Forwarding , so I zarih liftoah port 5800 or 5900?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מניש? איזה שבוע לא הייתי באתר חח אבל לא משנה... עכשיו שמעו נכון8 יש ת'הורדות של הישירות מאינטרנט,אז בזמן האחרון הורדתי סתם מודים ובגלל שתיכננתי להוריד מלא אז ראיתי אופצייה בחלון של ה"שמירה,פתח,בטל" שישמור אוטומטית בלי להראות חלון השמירה ובלה בלה... אז עכשיו אני לא מוצא את הדרך להחזיר את זה כי עכשיו אני רוצה שזה יוריד למקומות אחרים ואני לא מוצא ת'אופציות...איפה משנים,מה משנים פלייז תעזרו לייי
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום חברה אני רוצה המלצה לנתב עובר ממד בסביבות ה500 שקל ............
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב.. בזמן האחרון יש לי בעיה עם פינגים של שרתים מחו"ל... הפינג שלי לאתר www.cnet.com לדוגמא עומד על 400 כשהוא צריך לעמוד על 220 בערך... ניתקתי את הרשת וחיברתי את מחשב שלי ישירות למודם והפינג חזר להיות נורמאלי (כאילו שאין לי רשת בייתית עכשיו)... אני משתמש בראוטר של Edimax דגם BR-6204wg ביחד עם Switch. הבעיה הזו לא הייתה קיימת בעבר.. רק בשבועות האחרונים... גם כשכל המחשבים האחרים מכובים ברשת הבעיה עדיין קיימת.. אם מישהו יוכל לתת לי עצות אני אשמח..
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
ברשותי הראוטר BEFW11S4(אלחוטי) ומודם חדש של THOMSON. לרשת מחוברים 3 מחשבים. מהירות הגלישה וההורדה ברוב המחשבים פשוט איטית להחריד חוץ מזה שמחובר ישירות לראוטר.(יש לי חבילת 3 MB של NETVISION) ניסיתי לאפס את הראוטר, סרקתי גם וירוסים וכל שאר המזיקים אך כלום לא עזר... יכול להיות שזו בעיה בראוטר וצריך להחליפו? תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לעוד מישהו זה ככה?,הגלישה מהירה ההורדה משרתי HTTP מהירה,אבל משרתי FTP בוטים במירק ומטורנטים זה לא עולה לי ליותר מ5-10 ק"ב...מה זה האייטיות הזאת?? יש לי חבר שמחובר דרך 012 ומאותו שרת שמוריד לי ב5 ק"ב הוא מוריד במקסימום שלו!!,עכשיו הייתי פותר את זה בכיף ועובר ל012 אבל הבעייה היא שיש לי התחיבות אצלהם עד ה12.5,התקשרתי לתמיכה טכנית והסברתי להם את הבעייה,אז הם עושים לי שהם צריכים את הכתובת של השרת...והם לא מבינים שזה לא רק בשרת הספציפי הזה אלה בכל שרתי הFTP מירק וטורנטים! אני מתחרפן מישהו פה יודע איך לפתור את זה ?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה במחשב שלי. הוא לא מזהה את המודם שאני מחבר אותו דרך הכרטיס רשת ישירות(ECI B-FOCus Router 312+) אני מסוגל לגלוש אך ורק שאני מחובר דרך האינטרנט האלחוטי. אני צריך לדעת איך מחברים את המודם ישירות למחשב שלא יתחבר בצורה אלחוטית אלא ישירה. איני יודע מה הבעיה שהמחשב אפילו לא מציג לי את ההתקן. אם מישהו יודע כיצד אני יכול לתקן את הבעיה אשמח. תודה מראש, עידו.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את הרשת האלחותית של בזק בביתי (רשת של שני מחשבים). הכל פועל נפלא רק שהעברת קבצים לוקחת שנים! מה יכולה להיות הסיבה? יכול להיות שזה בגלל שהמתאם רשת הוא USB? אולי בגלל שזה |USB1? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בעזרת ראוטר? שני המחשבים מקושרים לאותו ראוטר וזה מתיש לצרוב כל פעם שרוצים להעביר קבצים ממחשב למחשב.. יש דרך אחרת? יש לי עוד שאלה.. אני רוצה לקנות למחשב כ.רשת אלחוטי.. איך אני יודע איזה לקנות? הראוטר הוא של DLINK דגם DI614+
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, דיברתי עם נטויז'ן הם אמרו לי שזה עולה 17 שקל לחודש 24 חודשים + התקנה 200 ש''ח. מקבלים נתב Level one ,הם אמרו לי דגם WBR640 - אין דגם כזה ברשת אפילו. לא שווה לדעתי,מה אתם חושבים? ועוד שאלה - איך הנתב הבא - http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=402337
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
יש לי חיבור adsl של נטוויז'ן ואני סובל מלאגים בלתי נסבלים שמונאים ממני לשחק משחקי רשת. אין לי ררשת אלחוטית או משהו כזה שיכול לשבש את החיבור. האם הלאגים זה כי הרוחב פס של נטוויז'ן דפוק (בהרבה פורומים רצות שמועות שבנטוויז'ן יש הכי הרבה לאגים), או בעיקר בעיקר בגלל המהירות הנמוכה שלי (750 kb/s)
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, כתובת ה-IP שלי משתנה כל פעם שאני מעלה את VISTA מחדש (אני עובד על ULTIMATE EDITION) ה-ROUTER שלי מוגדר שיעבוד ב-DHCP. אני עובד גם במחשב נוסף שבו מותקן XP PRO ושם ה-IP לא משתנה אחרי כל RESET. ושני המחשבים מוגדרים לעבוד ב-DHCP גם. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
החלפתי את המודם USB שלא היה כמעט נתמך בשום מקום,במודם מובסס רשת (חיבור RJ45),שהוא RTA1320a (שבעצם קיבלתי מחנות בזקסטור) עכשיו תהיתי,למודם USB הייתי צריך דריברים,ולמודם הזה,חוץ מהגדרות ,שום דבר אחר... אז איך בדיוק המחשב מזהה אותו??? (הוא עובד מעולה ד"א)
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יצרתי חיבור אלחוטי בין שני מחשבים האחד מחובר קווית לאינטרנט(LAN רגיל לראוטר הביתי שהוא ראוטר לא אלחוטי) והשני אלחוטית לזה שמחובר קווית (חיבור ad-hoc). במחשב שמחובר קווית יצרתי bridge בין הקישור LAN לקישור האלחוטי ובכך איפשרתי גם חיבור של זה המחובר ad-hoc לאינטרנט. הבעיה היא שברגע החיבור אני רואה קישוריות מעולה, כלומר עוצמת תקשורת excellent בקצב של 11Mbs אך כשאני מנסה לגלוש הקצב יורד ל 2 (עדיין חיווי excellent!!) והגלישה נורא איטית, לפעמים אפילו מתנתק. כמובן, המחשב המחובר קווית גולש ללא בעיות. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
דבר ראשון שבוע טוב לכולם אני צריך את עזרתכם,אף אחד אחר לא הצליח,ניסיתי כבר בתמיכה שך ספק האינטרנט שלי (סמייל) ובבזק.והם לא ידעו איך לעזור לי,ניסיתי איתם כל מיני דברים. אתם הכתובת האחרונה שלי יש לי ויסטה אולטימיד 64 ביט ויש לי בעיה עם האינטרנט.כל כמה דק' הוא פשוט מתנתק לי בלע כל התראה ושאני מנסה להתחבר שוב הוא לא מצליח.רק לאחר ריסט הוא מתחבר ושוב לאחר כמה דק' הוא מתנתק בחזרה (בלי שום קשר לאתרים שאני נמצא בהם ואם אני מוריד או לא מוריד קובץ מסויים. אם אני מסתכל על הסמל של החיבורי רשת בשורת המשימות אני רואה שני חיבורים-על אחד (כנראה של הכרטיס רשת) כתוב local area conection ועל השני של הסמייל אני רואה local and internet וזה במקרה שיש אינטרנט,שאין אני רואה שם רק לוקאל אני משתמש…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום נכנסתי להגדרות בשועל נכנסתי למתקדם ולהגדרות רשת בחרתי manual proxy configuration ואז הכנסתי פורט שראיתי ל http פרוקסי אבל אחרי זה אני לא יכול לגלוש אני מחובר דרך ראוטר תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מודם כזה. יש לו LOW ID ואני רוצה לפתוח לו פורטים במודם. המודם גם משמש כראוטר. האם יש למישהו מושג איך אני אמור לפתוח לו את הפורטים. לגלות איזה פורטים אני צריך אני יודע(רואים באימיול) אבל איך לפתוח אותם בצודם אני לא יודע. תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-