רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בנייד לנובו האלחוט פתאום הפסיק לעבוד. למרות שהוא דלוק גם בכתפור הוא רשום "the wireless radio is powered off" ומסרב להידלק.... לא הצלחתי לפתור את הבעיה... אבקשת רת עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נתב (ראוטר) איכותי אלחוטי, אמין בעל קליטה טובה (חודר ממ"ד כי אני אצתרך לקלוט דרך הממ"ד כאשר הנתב יהיה בחדר אחר בבית). אגב לאחר התאכזבות מחברת D-LINK וחברת US ROBOTICS שבשניהם נישרף לי הראוטר או מדיי פעם נתקע והיה חייב ריסט ולא החזיקו מעל שנה וחצי. אשמח לקבל ראוטר במחיר נורמלי ולא גבוה עד 400 ש"ח. אם אפשר שתהיה לו התקנה קלה ופשוטה ואפשרות סיסמה ופתיחת פורטים. ויתאים למודם PPPOE. ואני חייב גם שיתמוך בחיבור רגיל (לא רק אלחוטי) ל מחשב אחד או שניים לא חייב יותר ויתאים כמובן למודם ADSL. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי נתב של EDIMAX(לא זוכר את השם אבל בין הזולים) וברשת יש 3 מחשבים. אחד מחובר דרך כבל(XP), השני באלחוטי-נייח(WIN98) והשלישי באלחוטי נייד(XP)(מחובר דרך כרטיס שהוספתי לו). הנייד כל הזמן עושה לי בעיות של התנקויות! לא משנה איפה אני בבית גם אם אני מטר מהראוטר עם קליטה מלאה. ניסיתי להשתמש בXP וניסיתי להתקין את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס אבל שום דבר לא עוזר! יכול להיות שזה בגלל ששמתי אבטחה ברשת? אז למה זה רק בנייד?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ועברתי על המון מדריכים - ואני פשוט לא מוצא פתרון. נתחיל על מה שיש - מחשב נייח שמתחבר דרך USB לאינטרנט בכבלים - מודם Thomson חייגן של ברק ראוטר של msi - RG60G מחשב נייד עם חלונות ויסטה. מה שעשיתי - את הראוטר חיברתי למחשב בכבל רשת רגיל - אז הוא הראה ליקישוריות מוגבלת או חסרה נכנסתי לחיבור של ברק - והגדרתי לו בשיתוף שישתף אינטרנט לחיבור של הכבל רשת (ששם מחובר הראוטר) הקישוריות מוגבלת או חסרה נעלם. מהרגע שהתחברתי לאינטרנט - למיטב ידיעתי גם בנייד כבר אמורה להיות יכולת להתחבר. אני מתחבר לרשת האחוטית שם - MSI - וה Vista מראה לי שם שהוא מצליח להתחבר לאלחוטי - אבל הוא לא מקבל את שיתוף האינטרנט. הערות : *בראוטר עצמו אני לא בטוח לאן צריך לחבר את הכבל רשת שבא מהמחשב - לכניסת רשת הנ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כרגע יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר DI-614 ושני כרטיסי רשת DWL-520+ בשני מחשבי XP ומודם אלקטל Speedtouch. הבנתי שרשת מבוססת G היא הרבה יותר טובה, מהירה, ובעלת טווח קליטה יותר טוב מאשר רשת מבוססת B. אז קראתי קצת בפורום וראיתי שממליצים פה על WRT54GL. מה שאני רוצה לעשות זה לקנות את הראוטר הנ"ל וכרטיס רשת G שאני יחבר לאחד המחשבים ויהפוך אותו לויסטה. ובנתיים שהמחשב השני ישאר עם הכרטיס רשת הישן ב XP. יש לי מספר שאלות: האם יש לראוטר הנ"ל תמיכה בויסטה על כל גירסותיה? האם תהיה לי תקשורת בין שני המחשבים לראוטר ולאינטרנט למרות שאחד מהם G בויסטה ואחד מהם B בXP? והאם ניתן להתחבר אליו גם בכרטיס אלחוטי של D-link DWL-520+ ? שזהו כרטיס 802.11B? ז"א - האם זה משנה אם החברה של הראו…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך הייתם מתכננים הכי טוב רשת ביתית ל-3- אחיות בהוצאה הכי מינמילית.. חשבתי על לקנות מחשב שיהיה שרת מרכזי ולחבר את שלושת עם טרמינטורים ורשת אלחוטית והוסיף להם בכל חדר רק מסך טרמינטור ומקלדת..ועכבר.. מה אתם חושבים ? איך אתם הייתם מרימים מבצע כזה ?
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר לאינטרנט מהמחשב האחר ובכל הבית יש אינטרנט כרגיל ( יש ראווטר) מופיעה לי הודעה של קישוריות מוגבלת. התקנתי דרייבר מחדש, לא עזר שמתי כרטיס רשת, לא עזר ניתקתי מהחשמל גם ראווטר והכל, לא עזר. מה עוד אפשר לעשות כדי לפתור אתזה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בדקתי אם הפורט של utorent פתוח ולהפתעתי הפורט חסום -אני מחובר ישירות למודם -הפיררואל מאשר את התוכנה (גם במצב "allow all" הפורט עדין חסום) :-\
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום את הראוטר של linksys דגם WRT54GS הכל עובד טוב קינפגתי את האבטחה וכו' השאלה שלי היא האם יש צורך לעדכן קושחה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את הראוטר הנ"ל ל-LAN שלי אבל שלא יחלק כתובות IP, אלא ששרת ה-DHCP שלי יהיה עדין אחראי לחלוקת הכתובות. ביטלתי את אופציית ה-DHCP בראוטר, אבל צריך איפה שהוא להגדיר שהראוטר ישמש כ-DHCP Relay על מנת שמחשבים שיתחברו לרשת האלחוטית דרך הנתב הזה יקבלו כתובות IP משרת ה-DHCP שלי. מישהו יודע איך צריך לקנפג את הראוטר הזה של Linksys על מנת שזה יעבוד? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר אלחוטי אדימקס BR6114WG ומודם Alcatel Speed Touch Home יש כמה בעיות: 1. אני לא מצליח להעלות עם המודם במהירות שאמורה להיות לי. רק בביטורנט הוא לפעמים מגיע למהירויות שצריך. 2. כשיש עומס על הרשת הראוטר מתחיל לקרוס וצריך להפעיל אותו מחדש. ולפעמים ממש קשה לגלוש באינטרנט אפילו. 3. הראוטר משדר למרחק ממש קטן. 15 מטר זה כבר יותר מדי בישבילו. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
LOG של הנתב שלי מלא בהודאות כאלה: כתובת MAC זו לא שייכת למחשבים שלי.זה אומר שמישהו מנסה להתחבר לרשת האלחוטית שלי אבל לא מצליח, נכון? אם כן אז מה הסיכוי שזה לא ניסיון פריצה בזדון או שבוודאות מנסים לפרוץ?
-
- 19 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנתב המפורסם של בזק מעל קווי הטלפון בבית של חברת 2wire ששמו המלא SW1000 הבעייה היא שלמרות שהנתב המקורי מ 2WIRE לא מוגבל לחמש משתמשים, כשקנינו מבזק את הנתב הודיעו לנו (בלי קשר להסתבר שנתתי הרגע) שהוא מוגבל לחמש מחשבים, ואכן כך זה קורה... אני מניח שבזק שינו את הנתב כך שיסכים להתחברות רק מ-5 מחשבים. האם אני צודק ? האם יש דרך לעקוף את זה ? הרי אם אני אקנה נתב לא מבזק, הוא לא יהיה מוגבל למספר מחשבים... והאם למישהו כאן יש את הנתב החדש שלהם HomePNA3 ?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם עוד אנשים עם 012 שמו לב לאיטיות מזוויעה בשעות העומס? או שזה נקודתי אצלי וצריך להתחיל לחקור?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ואם כן...איך אפשר לדעת מזה שזה קורה, כלומר זה לא דבר שקורה תמיד, זה מרגיש כאילו יש הקצבה חודשית??
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהעלאה בתוכנה uTorrent. הוא מציג לי גם בעיה כלשהי על כך שהראוטר וה FIREWALL סוגרים פורטים. אני ניתקתי את ה FIREWALL לגמרי ופתחתי את *הפורטים בראוטר אבל בבדיקות פורטים עדיין כתוב לי שהם סגורים... הנה תמונה של הבעיה שהוא מציג: http://img204.imageshack.us/img204/3780/upzr8.jpg *אני משתמש בפורט 65535
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר פירמוט ה WINDOWS יש לי בעיה(מצורפת תמונה): http://img153.imageshack.us/img153/2690/errgv2.jpg כיצד אני מתקן את הבעיה? ואיך אני בדיוק משנה את השם עליו מדברת הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
אז ככה, היום יש לי ראוטר חוטי של Edimax שמחובר למחשב שלי ולמחשב של אבא שלי לפני כמה זמן אח שלי קנה מחשב ואנחנו רוצים לשים גם לו אינטרנט, וגם הזמנתי Wii שצריכה להגיע עוד קצת פחות משבועיים ויש לה WiFi ככה שאני יכול לחבר אותה לאינטרנט אלחוטי [אין לה חיבורים חוטיים, צריך לקנות מתאם בשביל זה, סתם עוד כסף... כי גם ככה עדיף אלחוטי בשביל לא לחפור בקיר בשביל המחשב של אח שלי] יש לי גם DS שגם לו יש WiFi ואפשר להתחבר לאינטרנט אלחוטי אבל זה לא ממש משנה לי כרגע כמו ה-Wii בכל מקרה, הסתכלתי באתר שלהם והנה רשימה קצרה של ראווטרים ואיך הם עובדים עם המכשיר: http://www.nintendowifi.com/customersupport/supportedRouters.do עכשיו אני בהתלבטות, איזה ראווטר לקנות? צריך שיעבוד תכלס, לא יותר מידי פי…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לאיזו חנות יש אותו במלאי *או* שיש להם זמן אספקה שיותר מהיר מ10 ימים ככה? פשוט הזמנתי אותו ביחד עם הנייד שלי מפנדה והם התקשרו ואמרו שאין להם אותו והציעו להחליף לG במקום הGL. ואם ליבואן אין במלאי, האם בכל זאת לקחת את הG? עכשיו שאלה. עד כמה רשת אלחוטית עוברת קירות רגילים, לא ממד או משהו,ועד כמה היא רגישה להפרעות חיצוניות? העניין הוא כזה. יש לי פה מבנה בצורת C, עם 2 קירות באמצע.. משהו כזה X -------------------| | | Y | | -------------------| X X מחשב. בקו ישר המרחק הוא משהו כמו 15-17 מטר, עם 2 הקירות האלו. רשת חוטית היא לא אפשרות לטעמי, פוסל את כל עניין הניידות של הנייד. עכשיו, האם הWRT54GL שימוקם ליד אחד האיקסים מסוגל לעבור…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שבוע שעבר היה רשום איפשהו בעיתון, אני לא זוכר בדיוק איפה, בזק פירסמה שלכל הלקוחות שלה היא שדרגה בחינם את מהירות ההעלאה\הורדה והיה טבלה מכמה לכמה היא העלתה וזה. מה בדיוק בזק בינלאומי עשו? זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מודם/ ראווטר משולב של Siemens ADSL SL2-141. מבדיקה עם הלפטופ מתברר שאני יכול בקלות להתחבר לעוד 2 רשתות אלחוטיות בסביבה, של השכנים, משום שהם לא מאובטחות. איך אני יכול לאבטח את הרשת האלחוטית שלי? תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לקנות את הנתב של אדימקס דגם BR-6204wg, מה אתם אומרים עליו? הוא עושה בעיות?(הרשת שלי בבית אינה אלחוטית..) האם עדיף לקנות אחר ואם כן אז איזה?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום ! אני מביא ראוטר לא ידוע איזה חברה אבל חברה טובה .. המטרה להביא את הראוטר כדי שיהיה גם במשב שלי וגם במחשב של אחיי אינטרנט .. השאלה היא איך אני מחבר אותם .? כי יש לי מודם אבל הוא עם חייגן ואני רוצה לבטל אותו אבל איך שהאינטרנט יהיה בשני המחשבים ? אני עושה מהמודם לראוטר ומהראוטר למחשב ראשון ולמחשב שני ??? :s05: או שזה לא נכון מה שאמרתי ?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום הציעו לי באייבורי נתב של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1061&maincat_no=131 נראה לי שזה הדגם הזה הוא עולה 350 שקל והם אמרו לי שהוא היחידי שלא מחלק את המהירות של האינטרנט בין המחשבים? האם זה נכון? האם כדאי לקנות אותו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-