עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האם אפשרות של התחברות בטאג 4 עם חיבור ללא חייגן תהייה אפשרית בעתיד? הבנתי שבזק בינלאומי עובדים עם הוט להעביר לקוחות עיסקיים/גיימרים למעין מערכת MPLS מיוחדת שמתועדפת לשירותים הללו. שאלתי את נטויזן ולא אין מושג לגבי שירות שכזה אצלם, או לפחות תוכנית עתידית לשירות שכזה

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  2. Started by smoke_man,

בתקציב הזה או בפחות למהירות 10 מגה ברשת ngn של בזק ובז''בל תודה

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by OR007,

שלום... יש ברשותי מודם USB של רוטל, בצע כחול כזה. יש למטה (בשורת המשימות של הוידנואס) את 2 החיצים האלו. לי רשום : TRANSMIT : 96 RECEIVE : 2528 מה שמפתיע שהרסיב די גדול ביחס לחבליה של 0.5 MB (בד"כ הטרנסמיט הוא 128, לא יודע מה קרה בזמן האחרון) אבל בכל זאת אני מוריד ב-40KB-70KB בעבר הייתי מוריד ב-200 ומשהו קבוע אבל לאחר פירמוט המחשב אני מוריד נורא לאט. יום אחד זה חזר לי משום מה אבל שוב פעם במקרה נאלצתי לפרמט עקב בעיה כלשהיא ושוב פעם המהירות ירדה. גם המהירות גלישה שלי נורא איטית. כל הצעה או פיתרון כיצד לנצל או לתקן זאת יעזרו ! תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי בבית: - מחשב Windows Xp Pro Sp2 שהוא המחשב הראשי אליו מחובר המודם והמדפסת - מחשב Windows 98se - מודם Samsung E300IL הכחול שנראה כמו מגהץ. הבעיה היא.. יש לי שיתוף האינטרנט והאינטרנט בשני המחשבים עובד מעולה.. אבל אין לי שיתוף קבצים. השתמשתי באשף של מיקרוסופט לעשות את הרשת.. וכמו שאמרתי רק האינטרנט עובד.. אני מעוניין לעשות שיתוף קבצים + מדפסת ויש לי Norton Internet Security 2005 שמוגדר בו לקבל את המחשב השני שני המחשבים נמצאים באותה קבוצה ששמה Micro. מה יכול להיות הבעיה? בבקשה אני שובר את הראש כבר שבועות :kopfpatsch: ולא רוצה לשלם לטכנאי חבל על הכסף.. [move][glow=red,2,300]תודה רבה לכולם![/glow][/move]

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  5. יש ברשותי כבל שמגיע עד החדר שנראה כמו בתמונה, למה אני לא יכול להשתמש בו ככבל רשת? ואבקש גם הסבר ולא רק כי הוא לא שזור זוגות. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  6. כאשר אני מתחבר מרחוק זה לוקח משהו כמו 3 דקות. הייתי רוצה לקצר את הזמן... תודה

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  7. יש לי בעיה של איטיות בהורדה ישירה (HTTP) כשאני מחובר לרשת הביתית שלנו(ראוטר). ניסיתי לחבר את המחשב רק למודם והמהירות היא מקסימלית( 375 KB/s). אבל ברגע שאני מחבר את המחשב לראוטר אז המהירות יורדת ל 90-110... וככה זה בכל שלושת המחשבים שמחוברים לרשת, ניסיתי לנתק חלק מהמחשבים מהרשת אך זה לא עזר. איך ניתן לפתור את הבעיה הזו? *ברשותי Linksys BEFW11S4 ver 4 ומודם חדש של THOMSON.

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by no nick,

אם אני משתמש בראוטר(שלמיטב הבנתי הוא גם פיירוול) האם אני צריך בנוסף תוכנת פייר וול? אם כן מהי התוכנה המומלצת כיום(גם חינמית וגם לא)? תודה.

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by Vaz,

היי , יש תוכנה שאני לא רוצה בשום אופן שתהיה לה אפשרות להתחבר לאינטרנט. יש לי xp+sp3 בלי ראוטר. משתמש בחומות אש של הסרביס פאק. אחי הקטן מפעיל תוכנה בשם steam ומשחק איתה קאונטר סטרייק. אני רוצה לחסום את הגישה של התוכנה הזאת לרשת לגמריי שלא תוכל להתחבר. איך עושים את זה ? מספיק ללחוץ block כשפעם ראשונה מפעילים את התוכנה? הוא לחץ unblock ..אני רוצה לחסום אותה לגמריי. אולי יש תוכנה משהו שתנטרל אותה ? לא ראיתי דרך האפשרויות של הפיירוול לחסום משהו לגמריי...אני לא רוצה שיעבוד קאונטר סרטייק במחשב שלי ויתחבר לרשת יש עצות משהו ? אולי לחבל בקוד של התכונה שלו משהו ?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by nirs1,

שלום לכולם, כרגע אני מחובר ל1.5 מגה בבזק עם רשת אלחוטית בין 2 מחשבים (שלי, לא של בזק) הראוטר שלי הוא LINKSYS WRT54GL ובכל מחשב יש כרטיס רשת PCI EDIMAX EW-7128G הקליטה מעולה ואני מוריד על המקסימום שלי (190 KB/S) השאלה היא אם אני משדרג ל-10 מגה, אני ינצל את מלוא המהירות שלי ברשת אלחוטית? יש הגבלה כלשהי? תודה לעוזרים..

11. Started by xladead,

רקע: כבר כשנה עובדת רשת ביתית בסדר גמור.. 3 מחשבים (WIN2K installed on all ) מחוברים ברשת דרך SWITCH של חברת Edimax מודל ES-3108P(G) 8-Port Fast Ethernet Switch - מחשב אחד - Inet pc - פנטיום 4..לוח אם של אביט.. אינו משמש כסרבר בלבד NIC#1 - מחובר למודם כבלים motorolla של חברת ערוצי זהב.. מתחבר דרך vpn connection "dialup" 012net internet connection sharing - Enabled Obtain IP & Dns Automatically NIC#2 - מחובר ל SWITCH --> properties: ip address: 192.168.0.1 subnet mask: 255.255.255.0 שני המחשבים האחרים: NIC settings Obtain IP & Dns Automatically שוב... כבר יותר משנה שהכל פועל בסדר גמור... כל המחשבים מעודכנים לחלוטין ועברו סריקות ווירוסים.. הם נקיים... גם …

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by 1900GT,

שלום, אני מתכנן להעביר כבל רשת דרך צינור שעובר בקיר (בערך 10 מטר של צינור) בצינור כרגע יש כבל של חשמל של הבית. השאלה שלי האם כבל החשמל יפגע בתקשורת של הכבל רשת? תודה מראש..

13. יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים שמחוברים לראוטר EDIMAX 6140. כל כרטיסי הרשת מוגדרים על 100MB וזה גם מה שהחיבור מראה שעושים STATUS. למרות זאת, העברת קבצים בין מחשב אחד לשני מתבצעת ב-10MB (אני רואה את זה בעזרת BITMETER וגם חישוב הזמן מתאים). זה לא עניין של זבל על המחשבים, אני משוכנע שזה משהו בהגדרות. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by kelazar,

יש לי בביית שלושה מחשבים ואני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי שיחבר ביניהם. הבעיה היא שאני לא מבין כלום בנושא. כדאי לקחת את הראוטר במבצע של בזק 10ש"ח *24 חודשים? או לקנות את הראוטר בעצמי? אני מחפש ראוטר שיכול להתחבר גם אלחוטי וגם עם כבל ושיהיה אמין. תודה מראש, חן

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by xrobi,

שלום חברים לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה במחשבים שלי בבית יש לי שני ניידים עם WIN7 גולשים באלחוטי משניהם אני יכול לגשת לקבצים לקרוא ולכתוב אבל ממחשב אחד אני רואה את הכונן שמשותף במחשב השני אבל לא כל הקבצים מופיעים ז"ת אם יש בתקייה 30 קבצים אז רק 20 מופיעים מישהו יודע למה..? תודה

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by ronmar,

היי, כרגע יש לי בבית אינטרנט של סלקום 1GB עם מודם שלהם ראוטר שלהם ומגדיל טווח שלהם שמחובר בכבל. כרגע אני משלם 15 שח בחודש על השכרת סופר WIFI (מניח שזה המגדיל טווח) אשמח לדעתכם האם כדאי לי להחליף את אחד מהדברים (עדיפות למגדיל טווח) אלו הדגמים: מודם - ZNID-GPON-2301 ראוטר - GT16005A-ADBB מגדיל טווח - AirTies Air 4920 תודה!

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  17. יש בידי את האפשרות להביא עם הדודים מחו"ל את אחד מהראוטרים הבאים: D-Link DIR-655 Linksys WRT160N Linksys WRT310N Belkin N+ Belkin N1 Vision (עם חריגה של 14 דולר, השאלה אם הוא שווה את זה) לפי מה שהבנתי, הבלקין הכי חזק, הבעיה היא שהוא לא תומך L2TP... האם אני צריך LT2P אם אני גולש ללא חייגן בכבלים (MPLS) ? הדרישות שלי הן פשוט שיהיה חזק, כי הEdimax 6524 לא עזר. איזה ראוטר הכי מומלץ ? (מזמין מ Amazon.com) אני גולש דרך כבלים, אקספון, מהירות: 5 מגה. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by MelexM,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן או אשראי לא משנה לי.(עד 2500ש"ח) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה של המכשיר הנ"ל הוא בתור שרת ביתי. אני די מאוכזב משירותי אחסון האתרים ולכן החלטתי להפעיל שרת ביתי. על השרת יהיה אתר אינטרנט ושרת דואר. במידה ויתאפשר לי אני אולי יעשה duel boot כדי שאולי להפעיל שרת משחק קטן\שרת להתעסקות עם תכנות של קליאנט ושרת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס …

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  19. שלום, אני מתכנת שעובד עם ספריה WinPcap. בין היתר היא מאפשר לקבל מידע על כל התקני הרשת במחשב הנוכחי. בין המידע הזה אפשר לקבל את התכובות הבאות: כתובת IP כתובת Broadcast כתובת Netmask כתובת Destination (לא יודע מה זה בדיוק, בדוקומנטציה כתוב שזה תקף רק לכרטיסים שהם Point-to-point). אך הפונקציה שמחזירה את הפרטים האלו לא מחזירה את ארבעת הכתובות, במקום זה היא מחזירה רשימה שיכולה להכיל בין 0 ל N כתובות. כלומר מפתחי הספריה לקחו בחשבון שלכרטיס אחד יכולים להיות מספר כתובות. האם הזה הגיוני? איך ניתן לעשות את זה? בשביל מה משתמשים בזה? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  20. היי, מישהו יודע איפה אני יכול לקבל הסברים (אפילו מעמיקים) בנוגע למושגים, כמו: PING ,URL, DNS, PROXY, POP, TCP/IP, IP, HTML, FTP. אשמח לקבל לינק לאתר שמסביר מהם עומד מאחורי כל מושג, ועוד דברים, כמו: איך להגדיר תיבת דואר במחשב שזה עתה חובר לאינטרנט, מה ההגדרות שצריך לבצע כדי לחבר מחשב עם מודם (מותקן כבר) לרשת האינטרנט, איך טכנולוגיית ה ADSL פועלת, איך טכנולוגיית הכבלים פועלת, מידע על חיבור ISDN, איך עושים PING ולמה וכו'... תודה מראש לעונים!

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  21. אני קונה בבאג לכן אני מוגבל לאלו. מה ההמלצות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  22. היי אני מעוניין להתחבר לטריפל הוט, והם הפתיעו אותי בכך שהקופסא שלהם צריכה להתחבר לתשתית של בזק בשביל קו הטלפון. הבעיה - אין לי שקע של בזק בקרבת הטלוויזיה (שם באופן טבעי תעמוד הקופסא), והפתרון של העברת כבל (מחוץ לקיר או בתוכו) לא קורץ לי, במיוחד כשמדובר במרחק גדול לאורך הקיר. הדבר הראשון שמצאתי זה מתאם טלפון אלחוטי http://www.amazon.com/RCA-RC926-Wireless-Phone-Jack/dp/B00000J08Q, אבל נראה שהתקשורת לא כל כך אמינה, וחוץ מזה נוספת קרינה מיותרת למרחב. אחר כך נזכרתי שיש מתאמי תקשורת על רשת החשמל אבל מצאתי רק כאלה שמיועדים ל-Ethernet. השאלה היא האם יש מתאם קו טלפון ל-Ethernet (ובכיוון ההפוך) או שאולי יש התקנים כאלה שעובדים ישירות עם טלפון שלא מצאתי. אני אשמח לשמוע מה דעתכ…

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  23. Started by Jorgen,

שלום,ברשותי שני נתבים אלחוטיים (הראשון - בשימוש - של HOT והוא כולל מודם והשני - כרגע אל בשימוש - של Edimax)מבחינת צורכי שימוש, יש לי Laptop + Desktop.הבעיה היא שבמיקומו הנוכחי של הראוטר (בחדר צידי ששם מחובר ה-Desktop) אין קליטה בכל הבית.אני רוצה להעביר את הראוטר העיקרי לסלון (מרכז הבית) ולהשתמש בראוטר השני כ"כרטיס רשת חיצוני" ל-Desktop.האם ניתן לעשות שאת? איך מגדירים את Edimax כ"כרטיס רשת חיצוני" ל-Desktop (סוג של Access Point אבל עם חיבור קווי)?תודה

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  24. אוקיי, אני בטוח שהרבה מאיתנו שיש להם רשת נתקלו בבעיה שאתם לא יכולים לפתוח שרת במשחקים, בגלל שברגע שהמשתמש מנסה להתחבר לאיי פי שלכם, הוא מגיע לשרת (דרך-אגב, השרת,שהוא בעצם גם ראוטר, הוא מחשב חלש ומחשב אחר ברשת מריץ את הסרבר), מגיע לשרת ואז הוא רואה כאילו אין משחק. מישהו יודע איך אני יכול לנתב משחקים מסויימים (לדוגמא גנרלס, ניד פור ספייד, SOF, וכאלה למחשב שלי? (192.168.0.2) \בתודה רבה... MOOMOO

• 3 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים