עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי בעיה אין לי רשת בין 2 המחשבים בבית יש לי כרטיסי רשת וכבל רשת ותמיד עבד בלי בעיה. רק הייתי גומר להתקין WINDOWS במחשב השני לא היה צריך הגדרות אפילו שניהם עמדו על MSHOME והיה אינטרנט למחשב השני. אבל לפני כמה ימים הפסיק האינטרנט במחשב השני קניתי 2 כרטיסי רשת חדבים התקנתי WINDOWS-SP2 מחדש כבל רשת חדש כלום אין אינטרנט יש לי הודעה שלא היתה לי פעם הכרטיס רשת עומד על "קבל כתובת IP באופן אוטומטי" ואני מקבל הודעה "קישוריות מוגבלת או חסרה " נתתי לו כתובת לפי המדריך שיש באתר אבל כלום אפילו אין רשת בינהם מה זה יכול להיות אני כבר

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by Q-PiXeL,

לא מצליח להבין למה הפיירוול חוסם את המחשב מגישה לרשת לגמרי יש לי ראוטר של Edimax ומותקן גם אנטי וירוס של קספרסקי שמתי לב שאחרי שאני מתקין את הKerio כל פעם שהווינדוס עולה, המסך שמופיע בזמן שיש את הסאונד של הכניסה לווינדוס נתקע לאיזה כמה דקות... אם לוחצים ENTER או ESC הוא ממשיך לעלות כרגיל יכול להיות שהפיירוול בזמן הזה שואל אם לאפשר גישה לרשת או משהו כזה אבל פשוט לא רואים את החלון הזה? בTRUSTED NETWORKS הרשת עם הראוטר מופיעה... למישהו יש רעיונות מה לעשות? ניסיתי כבר כמה פעמים להתקין מחדש...

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  3. אחרי שידרוג ל4 בבזק בינלאומי הגיע הזמן לשדרג ל4 בבזק.. אז שודרגתי מבחינת בזק לחבילה. הבעיה שרק ביום ראשון הקרוב טכנאי שלהם יבוא לסדר את התשתית שהייתה עד עכשיו 2 מגה. נאמר לי שזה לא קשור לבית שלי וזה יותר בכיוון השכונתי.. זה נורמלי הדבר הזה? כל אחד שמשדרג עובר כזה דבר? ואחרי שהטכנאי יעשה את עבודתו ..פתאום יהיה לי 4 ? אני אצטרך לעשות משהו מיוחד או שזה אוטומטית ? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by tood24,

היי מנסה להיכנס לגימל ומקבל הודעת שגיאה 403 “מצטערים אין לך גישה לדף הזה “ זו ההודעה שאני מקבל לטלפון בפלאפון אני מצליח להיכנס לגימל ,במחשב לא יש פתרון? תודה

5. יש לי ראוטר של אדימקס BR-6204-WG עכשיו מאז שחיברתי יש לי בעיות קו אלחוטי המרחק בין הראוטר לאנטה אולי 2 וחצי מטר עם קיר גבס.. ומידי פעם זה עושה בעיות התנתקות משהו שיכול לעזור בזה כי זה ממש מעצבן ? בקשר לשיתוף אני כבר יותר מחודשיים מנסה לעשות שיתוף בין המחשבים ולא מצליח קראתי כל מדריך אפשרי ועדיין לא מצליח.. אשמח לעזרה.. במחשב אחד יש ויסטה ובשני XP אם זה משנה..

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  6. שלום כידוע שרוחב פס לחול עולה כסף לספקיות (יחסית די יקר) האם הספקית משלמת גם על רוחבי פס שבתוך הארץ ? או שפה זה בחינם ? תודה

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by נעם מרציאנו,

שלום, אני מעוניין למקם את הראוטר שלי בארון התקשורת. יש לי שם נקודת חשמל, אבל לא נקודת בזק. איך אני מחבר את הראוטר לקו הבזק? בתמונה מה שרואים זה כבל של קו טלפון פתוח (האדום-ירוק) וברקע את הלוח KRONE. יש לי טיפה רקע בעבודה עם תקשורת בעזרת מדריכים, יש לי מלחץ KRONE. בעיקר מה שאני זקוק פה זה להסבר מדויק מה לחבר ולאיפה. תודה מראש למסייעים! https://drive.google.com/file/d/1EVavmPNaBXzC4rATDFv5qlQdpwb7mDvy/view?usp=sharing

8. האי מיול שלי הוא בגרסת 4.7 ומוריד על 60-80 איך משחקים עם ההגדרות כדי שיוריד מעל 100? מוריד לי נורא לאט תודה (מקווה שמותר לשאול שאלות בפורום על אי מיול) אני לא שואל שום דבר על אילו תוכנות או משחקים או סרטים להוריד רק איך לשנות את ההגדרות שיעבוד יותר מהר

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  9. Started by Ewingum,

1. יש אותה (או יותר נכון את קבלתה) גם בחלונות 95? 2. מה הפורטים בהם היא עובדת? 3. מהו הsyntax אותו היא בעצם שולחת? (מה היא שולחת לתוכנה המקבלת)

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  10. כשהUtorrent שלי עובד רק על העלאה אז הוא מעלה על המקסימום 18, שזה מקסימום לקו שלי של מגה וחצי, הבעיה נוצרת כשאני מתחיל להוריד משהו במקביל ומהירות ההעלאה שלי יורדת ככל שמהירות ההורדה שלי עולה... זה פוגע בשיחזור של הרטיאו שלי... וזה חבל... הוספתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  11. רגע רגע מה נועלים פה מצחיקים\ לא נפתר העניין טוב הקטע של פיקארד היה מצחיק אני חייב להודות יש לכל מנהל -מנהל מעליו אני פשוט רוצה לגלוש דרך פרוקסי אז אייך עושים זאת-גם לרשימות שרתים של פרוקסי הוא לא נותן לי להכנס

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by wooper,

האינטרנט זוחל כבר כמה ימים אני רוצה לבדוק את מהירות התשתית רק שאני לא זוכר את האתר של הוט לבדיקת מהירות

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  13. השכן בבניין המשרדים בו אנו עובדים ניגש אלי בבקשה לעזור לו להתקין תוכנה לפתיחת PDF. ניתקלנו בהודעה של הראוטר - צ'ק פוינט, שמציין שההורדה נחסמה בשל הגנה. שאלתי את האדון אם הוא הזמין את השירות הזה. כמובן שהתשובה הייתה שלא - ואין לו בכלל מושג במה מדובר. מדובר במשרד בעל עמדה אחת שגולש בעיקר לאתרי רשם החברות (עורך דין במקצועו). לאחר חצי שעה (!) עם בזק, וטרטורים ממקום למקום, ולאחר צרור של יריות של מלל בלתי מובן לאדם מן השורה (maleware, virus, הגנה מנוזקות, מחדירה, מהאקינג), התברר שבמשרד מותקן ראוטר של צ'ק פוינט שעליו העורך דין משלם סכום של 350 ש"ח לחודש! בנוסף, מופעל שירות להגנה שמייקר את הקו ב 50 שקלים נוספים. אני חייב לציין - הייתי המום! זהו פשוט…

14. Started by com555,

בחיבור אינטרנט של הסרבר בלי לחייג את החיבור כל פעם מחדש? ברשת ביתית. תודה.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by shahar07,

אני מחבר את הps3 למחשב דרך אקסספוינט בבדיקה התחברות שאני מבצע הכול יוצא טוב חוץ מ nat type שהוא לא מצליח אני מקבל שגיאה 80130203 שאומרת משהו לגבב הפורטים, אין לי ראוטר אז איך אני יכול לפתוח פורטים

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by tomer861,

שלום לכולם אני מנסה ליצור רשת גיגה בין הנייד שלי לנייח וזה לא מצליח נוצרת לי רק רשת 100mb מה יכולה להיות הבעיה שתיהם תומכים ברשת גיגה כרטיס הרשת בנייד: Broadcom NetLink Gigabit Ethernet בנייח: realtek RTK8168B\8111B FAMILY PCI-E GIGABIT ETHERNET

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  17. כידוע, קבצים זה דבר חשוב. קבצים דורשים לא מעט משאבים, דוגמת כוננים קשיחים, בקרים, קירור טוב וכו'. כיום, המערכת הראשית שלי מריצה מספר לא מועט של קשיחים (וישנם גדולים ונכבדים ממני), חלקם על בקר חיצוני. הכל טוב ויפה, אבל אני צריך עוד. עוד מקום עוד מהירות עוד בטוחות אני שוקל לשדרג את המערכת ואת הרכיבים הבאים. 1. המערכת עצמה: יש ברשותי 2 אפשריות. הראשונה היא להתבסס על שילוש 775 שזרוק לי בצד. השניה היא להתבסס על הSR-2 ולבנות שרת די מפלצתי, בלאו הכי אני מתכנן על מערכת חזקה חדשה והSR-2, מתיישן. החיסרון הוא צריכת חשמל יחסית גבוהה ביחס לפתרונות אחרים, בעיקר בגלל צמד המעבדים (שגם ככה לא הכי חסכוניים שיש). 2. שדרוג הקשיחים והבקר: נכון להיום, למעט מערך RAID0 עבור המשחקים,…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  18. אני משתמש בראוטר אלחוטי של לינקסיס WRT54G יש לי ניתוקים מהאינטרנט, הכל פשוט מתנתק ואז אני נכנס להגדרות של הראוטר ואז משם אני מתחבר שוב ברוב הפעמים זה פשוט ישר מתחבר שוב ולא עושה שום בעייה לפעמים לוקח לזה כמה דקות ורק אז זה מתחבר כרגיל ממה זה יכול להיגרם? תעזרו לי לסדר את זה בבקשה אני לא מבין בכל הקטע של תקשורת תודה טל

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by Trout,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי ללפטופ. אני ממש לא מבין בזה, אז אם משהו גם יוכל להסביר לי מה אני צריך לחפש בכרטיס כזה גם... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by dot com,

יש לי שני מחשבים עם WINDOWS 2K בלי האב שמחוברים עם כבל רשת רגיל, ואני מחובר לאינטרנט במודם. הגדרתי שהתחברות במחשב המארח תהיה משותפת ובמחשב השני הפעלתי את "אשף ההתחברות לאינטנרט" והגדרתי לו חיבור דרך LAN יש לי כתובת I.P. קבועה 192.168.0.X לפני זה היה לי שני מחשבים אחד עם XP והשני עם WIN98 ועשיתי אותו הדבר רק שבWIN98 הפעלתי את האשף דרך דיסק ההתקנה של ה-XP ובמחשב של הWIN98 היה את הINTERNET GATEWAY והוא פעל. בשני המצבים היית י יכול להעביר קבצים לגבי המדפסת עוד לא בדקתי כי אני עצלן. אופס: השיתוף לא פועל!!!???!!!??? למה? ואיך לפתור את הבעיה??

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  21. Started by galigach,

שלום רב, עברתי השבוע לאינטרנט המחובר בראוטר. עד היום היה לי חיבור ADSL קווי. המחשב מחובר אליו בכבל רשת. כמו כן קניתי כרטיס רשת אלחוטי USB TP LINK. אני מעוניינת שהראוטר יהיה בחדר אחר, הוא נמצא כעת בחדר השינה. איך אני מחברת את האינטרנט לכרטיס הרשת האלחוטי? בתודה מראש, גלי

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by PeaS,

שני הכרטיסי רשת והכבלים והסוויצ' אצלי תומכים ב10/100Mbps. לפי החישובים שלי (100 לחלק ל-8), תאורטית, הם אמורים להעביר 5.25 מגה לשנייה. נכון, התאוריה אף פעם לא נכונה ב100%, ואני לא מצפה שזה יעביר בשיא המהירות, אולם מדוע הכי גבוה שאני מצליח להגיע אליו זה האמצע, 2 וחצי ככה, אב כמו שאמרתי, זה רק הכי גבוה, מה גם שהוא לא יציב בכלל, הוא מתנדנד ביןן ה2.5 האלה לאפס, ובממוצע יוצא משהו כמו 1.5-2, שזה כבר רחוק מדי מה5.25. בדקתי שאין יותר מדי תוכנות רצות, שלא ישתמשו לי בהארד-דיסק ובקישור לאינטרנט, וביטלתי את ה20% מהרוחב-פס שמייקרוסופט שומרת לעצמה, ונאדה. היש מושיע? הבעיה השנייה היא שאני לא מצליח לשתף קבצים מהכונן שהוא לא הכונן הראשי. כל קובץ שאני משתף ב:C נגיש באמצעות \\ComputerName…

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by rami1992,

דבר ראשון אני רוצה לומר שהבעיה לא פוגעת בגלישה באינטרנט ושהגלישה כן מתאפשרת......דבר שני כל מי שיש לו נתב של siemens מדגם sl2-141 (השחור) מוזמן לעשות את הבדיקה הזו דרך כרטיסיית Management ואז ללחוץ על Run Diagnostic Tests ולהמתין 10 שניות. אני רוצה לדעת אם רק אצלי מופיעות השגיאות כמו בתמונה (כי לפני שעברנו דירה והעברנו איתנו את קו הטלפון הייתי מבצע את אותה בדיקה ולא היו שגיאות) תודה לכל מי שעוזר........ http://www.siz.co.il/my.php?i=z1ttlq5mlymg.jpg

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  24. אז הגדרתי את האימיול שלי בתצורה מסוימת וכרגע הוא מוריד על 600.4 ק"ב לשניה [הקישור לתמונה נמחק ע"י אחראי הפורום]

25. Started by nadav15,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אותה הגדלתי את האינטרנט מ-10 מגה ל-30 מגה והמחשב לא קורה לי את ה-30 מגה החלפתי רווטר ובדקתי עם מחשב נייד ובמחשב נייד כן נותן לי 30 מגה מה עושים אני ישמח אם תעזרו לי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.