עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. תיראו אני צריך עזרה למושגים של האינטרנט ורשתות לדוגמא: DHCP,IP,DNS וכ'ו... בקיצור... כל מה שאני צריך לדעת על אינטרנט ורשתות אם תוכלו לעזור לי אני מאוד ישמח... אפילו אם אתם מכירים אתר שמסביר את המושגים האלו בעברית זה יהיה טוב לי... תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  2. שלום, יש לי נתב מדגם DLINK D-524 שעושה הרבה בעיות עם ניתוקים אלחוטיים עם INTEL 5100 AGN. כל 30-180 שניות ! העניין לא היווה בעיה עם מודמים אחרים (G), עד לאחרונה, שעה שהתחלתי להשתמש בלפטופ חדש של דל עם INTEL 5100 AGN שלא כל כך אוהב את הראוטר הזה. בבתי קפה ובמקומות ציבוריים אין לי כלל בעיה עם המודם הזה. פתרון לא נמצא מעבר להחליף ראוטר. ההתלבטות היא בין Dlink DIR-320 - רק מתוך הכרות את המותג. הראוטר הקודם ל524 עשה עבודה מצויינת עד שנשרף. LinkSys WRT160N - כי קראתי ביקורות טובות עליו Edimax BR-6424n - זול יותר ונראה שעושה את העבודה מעבר ל INTEL 5100 שיכול לעבוד לפי DRAFT 2, יש לי עוד כרטיסים שעובדים G כך שחשוב לי שכולם יעבדו בצורה טובה - כולל האייפון. לא כל כך חשוב לעבוד עם …

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  3. שלום ! לאחרונה אי אפשר לקלוט את הראוטר במחשב ובמחשבים אחרים . מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by yaloner,

שלום לכולם. אני עובר לדירה בלי תשתית בזק או הוט ורוצה חיבור לאינטרנט סלולרי. אני יודע שקיימים מודמים סלולריים בחיבור usb בסגנון נטסטיק, אבל אני רוצה אינטרנט אלחוטי. האם קיים באחת החברות (עדיפות לאורנג') ראוטר עם מודם סלולרי?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  5. Started by izikd,

אז ככה יש לי רשת, עם שרת וADSL 750 אז ככה עכשיו הכל עובד מצוין אבל ההיתי רוצה לשאול אם אני אמור לכתוב במחשבים שברשת את שרתי הDNS של הספק או לא? זה יתן לי שיפור?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by aka_katz,

לא מצליח להתחבר עם האייפון או עם הלפטופ לנתב dlink 2760

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by Cheif,

במסגרת גל ההכרזות אתמול שדרגה Apple גם את מפרטי הנתבים שלה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2311

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by Money_Man,

יש לי פיירוול של SYGATE מותקן בשני מחשבים, ושני המחשבים הללו מחוברים ברשת ביניהם ע"י ראוטר של EDIMAX. כל הזמן התוכנה מתריעה על כך שיש MAC SPOOFING. מה יש לעשות כדי שזה יפסיק לקרות?

9. יש לי אידסאל 1.5 ונמשל במשחק cod (מי שלא יודע call of duty ) ועוד משחקי רשת שיש לי כמו סולצאר אוף פורצן הוא מוציא אותי מהסברבר ואומר לי server is for low ping only ועד שאני מוצא סרבר עם פינג נורמלי למה זה? בזק האיטרנאט עובד מהר . ויש שום תוכנת שיתוף ברגע או משהו כזה .

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  10. אהלן חברים, אז בקיצור אני משתמש בתוכנה HAMACHI כבר הרבה שנים לצורך משחקים בעיקר ועד עכשיו הכל עבד מעולה. היום ניסיתי להפעיל את התוכנה וקפצה הודעת שגיאה : A generic error [5,7,7] has accured. Sorry about that. Would you like to reconnerct? כמובן שאם אני לוחץ על כן לא קורה כלום. אני רק אציין שאתמול עשו לנו אתחול לNETBOX של NETVISION - אין לנו אינטרנט של NETVISION רק קוו טלפון, אבל האינטרנט עובר דרכו. הNETBOX הוא מודם ראוטר ויש לי בבית גם ראוטר אלחוטי של TP-LINK אז הTP-LINK שלי מחובר לNETBOX ומוגדר עם DYNAMIC IP. אני לא יודע אם כל זה קשור אבל משום מה מיד אחרי שעשו לנו אתחול לNETBOX הכל התחיל, יכול להיות שזה רק צירוף מקרים אבל רשמתי כדי שתדעו. אשמח אם תוכלו לעזור לי, דניאל.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  11. Started by benyben,

שלום. אני משתמש במודם מסוג D-Link WBR-1310 אני לא ממש מבסוט ממנו. כאשר אני בחדר (ממש לא רחוק), האות כבר חלש. אני מניח שעולם המודמים גם הוא עולם בפני עצמו, ויש המון סוגים, דגמים, ומחירים. האם יש המלצמה על מודם חזק יותר, שידוע כאמין ומומלץ? תודה רבה! [אגב, יש לנו 2 אייפונים על ווי-פיי, ו-2 לפטופים, למקרה שזה רלוונטי]

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by wooper,

שלום אני מחובר בראוטר edimax ברשת אם שני מחשבים.מאתמול האינטרנט במחשב שלי לא עובד אבל במחשב השני הוא עובד בדקתי spyware ו virus ואין לי כלום מהה לעשות תודה

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  13. יש לי ראוטר EDIMAX ומודם B FOCUS (אלה בשרת.. אני קליינט מחובר עם סוויץ) א ני רוצה לפתוח פורטים לאימיול, האם הורדת הV מהפרוטקס עושה את זה? אם לא, אני יכול לפתוח אותם מהמחשב שלי פה ולא מהשרת? כי הוא מרוחק... ועוד משהו.. הוא מבקש אייפי בפתיחת פורטים.. מה לשים לו שם? איך אני מגלה את זה מה מהמחשב שלי. נו לענות על כל השאלות, הם כולם חשובות ותשובה של אחת לא תעזור לי אם אין את השנייה... תודה.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by MichaelZ,

לא זכיתי לתגובות בשרשור המקורי. אני רוצה לקדם את הנושא הלאה. כרגע יש לי את המודם D-LINK DSL-2500U ואני מבסוט ממנו עד השמיים. יצא שאני צריך להחזיר אותו לבזק. איפה אני משיג אחד זהה או משהו דומה. כרגע אני על 15 מגה ולא מתכוון לשדרג עוד הרבה זמן. אני צריך משהו שקל להתקין ולהגדיר. מודם פשוט, לא נתב. לא רוצה משומש. אשמח לקישורים בחנויות ברשת (בארץ) שמשם אפשר להזמין. בחנויות מחשבים אצלי בעיר מסתכלים עליי כאילו אני דפוק כשאני מסביר להם שאני לא צריך אנטנות. תודה.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by wolf_silver,

טוב ככה חיברתי את הכרטיס רשת אבל המחשב שלי לא מזהה אותו ואני משתגע ניסיתי הכול דרך חומרה חדשה להוסיף אותו לא הצלחתי והדיסקט של הדרייבר שלי נאבד לי אז עם מישהו יכול להביא לי את ההדרייבר בישבלו זה יהיה הכי חזק בארץ ואל תגידו לי ללכת לחפש בגוגל למה חיפשתי ולא מצאתי !!!! ואני לא יודע איזה חברה הוא ואז אני אל יכול להיכנס לאתר של החברה כדי להוריד את הדרייבר השם של הכרטיס מסך הוא realtek8139 100\10 kaps pci bus תודה רבה לכול מי שיעזור לי תביאו לי לינקל זה תודה

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by Quellious,

יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים מחוברים בכבל מוצלב. הכל עובד סבבה. אבל חשבתי על משהו: אם יש לי פיירוול במחשב שמחובר ישירות לאינטרנט, אני צריך להריץ פירוול גם במחשב השני ? (אנטי וירוס אני מריץ בשניהם כמובן) תודה!

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  17. האי מיול שלי הוא בגרסת 4.7 ומוריד על 60-80 איך משחקים עם ההגדרות כדי שיוריד מעל 100? מוריד לי נורא לאט תודה (מקווה שמותר לשאול שאלות בפורום על אי מיול) אני לא שואל שום דבר על אילו תוכנות או משחקים או סרטים להוריד רק איך לשנות את ההגדרות שיעבוד יותר מהר

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  18. בכל פעם שאני מאתחל את המחשב הוא מזהה לי שתי רשתות * רשת 4 - ביתית * רשת לא מזוהה - ציבורית ובשתי הרשתות אין גישה לאינטרנט רק אחרי שאני נכנס לlocal area connection והופך אותו ללא זמין ושוב לזמין רק אז הוא מזהה רק את רשת 4 ומתחבר ללא בעיה. וכמו שרשמתי כאשר אני מאתחל את המחשב התהליך חוזר אל עצמו * יש לי מודם ראוטר של HOT מה אני צריך לעשות כדי להעיף את הרשת הלא מזוהה ושישר יזהה לי רק את רשת 4 ויתחבר לאינטרנט?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  19. כשהUtorrent שלי עובד רק על העלאה אז הוא מעלה על המקסימום 18, שזה מקסימום לקו שלי של מגה וחצי, הבעיה נוצרת כשאני מתחיל להוריד משהו במקביל ומהירות ההעלאה שלי יורדת ככל שמהירות ההורדה שלי עולה... זה פוגע בשיחזור של הרטיאו שלי... וזה חבל... הוספתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by PJ,

אהלן . האמת היא שאין לי הרבה מושד בקשר לרשתות פנימיות , זאת אומרת , עשיתי חיפוש קצר , הבנתי ככה בגדול אבל לא הרבה יותר מזה. אז אבא שלי קונה לעצמו מחשב חדש והוא גם רוצה אינטרנט , הבנתי שהדרך היותר זולה והגיונית זה לשתף את האינטרנט שיש במחשב הנוכחי עם המחשב החדש (במקום לקנות עוד קו אינטרנט שיעלה הרבה יותר). אז הלכנו לבזק והם הציעו לנו ראוטר אלחוטי ב350 שקל ומתאם ב130 שקל , זה היה נשמע לי סביר , אבל אז התקשרתי לחבר שלי והוא אמר לי שבגלל ששני המחשבים הם לא באותה קומה , צפויות להיות בעיות בתקושות בין שני המחשבים . אמרתי את זה למוכרת והיא פתאום נזכרה שזה באמת לא יעבוד. עכשיו , אחרי שהיא ניסתה למכור לי מכשיר שבכלל לא מתאים לי , הפסקתי להקשיב לה ברצינות והייתי די חשדן בקשר לכ…

21. היי חבריה, כרגע אני מפעיל באמצעות חייגן ולחיצה על עין האינטרנט,שאלתי היא: איך בהפעלת המחשב האינטרנט יתחבר אוטומטית? אני גולש באמצעות 012 מערכת ההפעלה אקספי home תודה. 2. אני שולט במחשב מרוחק באמצעות logmein ,כאשר אני עושה הפעלה מחדש אין לי אפשרות להתחבר למחשב המרוחק, האם יש אפשרות קיימת להכנס למחשב מרחוק ולהפעיל את האינטרנט ידני? תודה

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by nega,

שלום איזה ראוטר עדיף, אלחוטי או רגיל? ואיפה אני מברר מחירים כמה יעלה למהירות 750 וכמה יעלה ל1 וחצי/2 ? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  23. ביצעתי היום טרנספר חזרה מ UFI לחבילת 15/800 בתשתית NGN ועלי יהיה לגשת לבזקסטור לאסוף מודם. ישנה אפשרות לאסוף גם ראוטר אלחוטי, אך מאחר וברשותי כרגע WRT54GL שמריץ קושחת עגבניה (1.27) אותו אני די מסמפט, תהיתי איזה מודם יהיה כדאי לבקש והאם יש בכלל בעיות תאימות מוכרות כלשהן אשר מצדיקות העדפה של מודם זה או אחר... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  24. Started by gabrielf,

בחיבור 100 מגה הוט ללא חייגן הפינגים לכל שרתי נטויזן סבירים (15 מילי) כאשר אני מפעיל חייגן מהמחשב עצמו הפינגים לנטויזן הופכים להיות 90-100 מילי - תופעה מוזרה ביותר, אגב בפינג לשאר הספקיות המצב תקין. יכול להיות שהניתוב בין 014 ל נטויזן כ"כ גרוע??

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by burekas,

אז ככה, התקנתי רשת של הכבלים, כאשר אני מחבר כבל רשת ישירות מהמודם של הכבלים אל המחשב, אז יש לי רשת ואינטרנט כמו שצריך בקצב הנכון, הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה להעביר את הרשת דרך הראוטר. משום מה גם שאני מתחבר קווית עם כבל מהראוטר למחשב וגם דרך אלחוטי, בשניהם הוא מאט לי את הקצב בצורה בעייתית (במקום להוריד על 370kb הוא מוריד באיזור 3-10kb) כמובן אתרים מסוימים לא עולים (אם בכלל) וכו'. אני משתמש בראוטר של D-Link 524 סה"כ אין הרבה מה להגדיר בו. קצב אינטרנט: 3M אשמח לדעת מה אני לא עושה נכון או איך לפתור את זה... תודה מראש, עדי

• 2 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים