עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM שקניתי ב KSP ורשת אלחוטית בין 3 מחשבים אני צריך בבקשה איזה מדריך או משהו שיגיד לי בדיוק את ההגדרות שאני צריך לשים ב192.168.1.1 אני מחובר דרך נטויז'ן כבלים אני לא יכול להביא תמונה כי זה לא המחשב הזה, אבל לפי מה שהבנתי מתחברים דרך L2TP וההגדרות שיש לי שם זה : l2tp server address l2tp username l2tp password primary dns address secondary dns address mtu maximum idle time וגם initial ip parameters : get ip by DHCP intial ip address initial subnet mask initial gateway תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  2. אני מחובר לאינטרנט דרך WOW עם חבילה של ADSL 750. קיבלתי מודם אפצ'י בחיבור USB. איך אני יכול לדעת אם המודם הוא PPPOE ולא TCP/IP? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by slowly but surely,

אני מנסה לבדוק האם בעיית המהירות באינטרנט נובעת מהמחשב שלי. אחרי ניקוי רציני, כניסה ראשונית לאינטרנט, נורטון פותח דף אזהרה:INVALID SOURCE IP ADDRESS 255.255.255.255 האם יש מצב שחסימת האיום הזה גורמת להאטה במהירות האינטרנט. עשיתי חיפוש באינטרנט אבל לא הצלחתי להבין אם זה בעצם החיבור עצמו שנורטון חוסם או שזה מישהו מנסה לפלוש למחשב שלי. אשמח להסבר קצר ולמענה לשאלתי תודה

4. יש לי נתב של dlink. אני לא מצליח לעבוד עם ה emule דרכו. כאשר חיברתי את האינטרנט ישירות דרך המודם ולא דרך הנתב אני מצליח לעבוד. כמו כן, הבעייה היא לא של firewall כיוון שאפילו כשאני מוריד את ה firewall לגמרי אני לא מצליח להתחבר. הבעיה היא לא של Low id אלא פשוט ה emule לא מצליח להתחבר. קראתי שהרבה פעמים הבעיה היא שצריך להגדיר את הרשת כ static ip אבל כשניסיתי את זה, זה לא הצליח. יכול להיות שלא עשיתי משהו טוב בקונפיגורציה הזאת. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה כי אני כבר די מיואש. תודה רבה מראש לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by yari,

שלום יש לי ראוטר חדש יחסית של בזק 6740U-H1 מחובר לספק בזק בי"ל. המחשב הוא מחשב XP ישן. ה Emule מקונפג נכון. יש Port Forwarding ה Firewall במחשב מבוטל ויש לו IP קבוע. עד אתמול ה Emule עבד ללא דופי. אתמול הייתה לי הפסקת חשמל קלה. אחרי זה, ה Emule מראה Low ID ה Kad מראה Firewalled. בדיקת הפורטים מתוך תוכנת ה Emule נכשלת. בדקתי שהכל כנ"ל בסדר ולא השתנה כלום. אחר כך אפילו ניסיתי לשנות פורטים ב Emule (עם PW מתאים בראוטר) ולא מצליח לי. למישהו יש רעיון מה קורה?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by wooper,

שלום יש לי רשת ביתית בבית מחשב אחד מחובר לראוטר ושני מחשבים מחוברים בצורה אלחוטית לאחרונה קניתי כרטיס usb אלחוטי לאחד המחשבים והאינטרנט בו כל הזמן עובד ומתנתק למרות ששני המחשבים האחרים עובדים מה יכול להיות הסיבה?

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  7. ^^ זה הראוטר: http://www.alice-wiki.de/images/2/29/Siemens_SL2-141-I_th.jpg הסתכלתי ב QOS בראוטר אבל לא הבנתי איך משתמשים בזה.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by aka_katz,

לא מצליח להתחבר עם האייפון או עם הלפטופ לנתב dlink 2760

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by Cheif,

במסגרת גל ההכרזות אתמול שדרגה Apple גם את מפרטי הנתבים שלה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2311

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  10. יש לי אידסאל 1.5 ונמשל במשחק cod (מי שלא יודע call of duty ) ועוד משחקי רשת שיש לי כמו סולצאר אוף פורצן הוא מוציא אותי מהסברבר ואומר לי server is for low ping only ועד שאני מוצא סרבר עם פינג נורמלי למה זה? בזק האיטרנאט עובד מהר . ויש שום תוכנת שיתוף ברגע או משהו כזה .

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי בעיה אין לי רשת בין 2 המחשבים בבית יש לי כרטיסי רשת וכבל רשת ותמיד עבד בלי בעיה. רק הייתי גומר להתקין WINDOWS במחשב השני לא היה צריך הגדרות אפילו שניהם עמדו על MSHOME והיה אינטרנט למחשב השני. אבל לפני כמה ימים הפסיק האינטרנט במחשב השני קניתי 2 כרטיסי רשת חדבים התקנתי WINDOWS-SP2 מחדש כבל רשת חדש כלום אין אינטרנט יש לי הודעה שלא היתה לי פעם הכרטיס רשת עומד על "קבל כתובת IP באופן אוטומטי" ואני מקבל הודעה "קישוריות מוגבלת או חסרה " נתתי לו כתובת לפי המדריך שיש באתר אבל כלום אפילו אין רשת בינהם מה זה יכול להיות אני כבר

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  12. הסיטואציה: 3 חיילים בבסיס סגור עם 3 מחשבים ניידים למודם USB אחד של אחת חברות הסוללר רצינו לקרנות ראוטר שיש אפשרות לחבר לו מודם USB יש חייה כזאת? ואם כן יש המלצות מראוטרים ספציפים? (עדיף זול :] )

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  13. אחרי שידרוג ל4 בבזק בינלאומי הגיע הזמן לשדרג ל4 בבזק.. אז שודרגתי מבחינת בזק לחבילה. הבעיה שרק ביום ראשון הקרוב טכנאי שלהם יבוא לסדר את התשתית שהייתה עד עכשיו 2 מגה. נאמר לי שזה לא קשור לבית שלי וזה יותר בכיוון השכונתי.. זה נורמלי הדבר הזה? כל אחד שמשדרג עובר כזה דבר? ואחרי שהטכנאי יעשה את עבודתו ..פתאום יהיה לי 4 ? אני אצטרך לעשות משהו מיוחד או שזה אוטומטית ? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  14. יש לי ראוטר: powernet - par - 720G תמונה: http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.jpg ואני שמעתי שבויסטה יש בעיות עם הרשת, עכשיו אין לי ויסטה אבל אני מתכנן להתקין, יהיו לי בעיות עם הרשת? כאן כתוב עליו עוד: http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.htm

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  15. Started by Zadu,

היי, יש לי פורום SMF ואני רוצה להגדיר את השליחת מייל לאנשים כאשר הם שוכחים סיסמה לדוגמא. אני רוצה לעשות את זה דרך hotmail. מה ההגדרות SMTP בשביל hotmail לשליחה כזאת?

16. Started by benyben,

שלום. אני משתמש במודם מסוג D-Link WBR-1310 אני לא ממש מבסוט ממנו. כאשר אני בחדר (ממש לא רחוק), האות כבר חלש. אני מניח שעולם המודמים גם הוא עולם בפני עצמו, ויש המון סוגים, דגמים, ומחירים. האם יש המלצמה על מודם חזק יותר, שידוע כאמין ומומלץ? תודה רבה! [אגב, יש לנו 2 אייפונים על ווי-פיי, ו-2 לפטופים, למקרה שזה רלוונטי]

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by morty,

אני נוסע לצימר בצפון בשבוע הבא, ואין שם אינטרנט. רציתי לדעת האם אני יכול לקחת את הראוטר מהבית שלי (הספק שלי הוא בזק בינלאומי - 014) ולחבר אותו לשקע טלפון שם. זה יעבוד? תודה.

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  18. יש לי ראוטר EDIMAX 6204WG, מחובר למודם של בזק RTA 1320. המחשב הנייח מחובר בצורה חוטית והכל בסדר, והמחשב הנייד מחובר בצורה אל-חוטית, ועבד בצורה תקינה עם אבטחת WPA עד שעשיתי לו פירמוט היום! אחרי הפירמוט מן הסתם התקנתי את כל הדרייברים, כרטיס רשת רגיל וכרטיס רשת אלחוטי מופיעים בצורה תקינה במנהל ההתקנים. כשאני מנסה לחבר את הנייד בצורה אלחוטית לרשת, הוא מתחבר כביכול, אבל מקבל קישורית מוגבלת או חסרה ואין תקשורת. עשיתי HARD RESET לראוטר, לא שמתי עליו אבטחה בכלל, רק כדי לבדוק אם זה קשור לתקלה, ועדיין אותה הבעיה נמשכת. יש לשכנים שלי רשת של בזק, וכשאני מנסה להתחבר אליהם אותה הבעיה מתרחשת. אני משער שהבעיה נובעת מהנייד, ואולי עשיתי משהו לא תקין אחרי הפירמוט, אבל מה זה יכול להיות? הניי…

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  19. יש לי ראוטר EDIMAX ומודם B FOCUS (אלה בשרת.. אני קליינט מחובר עם סוויץ) א ני רוצה לפתוח פורטים לאימיול, האם הורדת הV מהפרוטקס עושה את זה? אם לא, אני יכול לפתוח אותם מהמחשב שלי פה ולא מהשרת? כי הוא מרוחק... ועוד משהו.. הוא מבקש אייפי בפתיחת פורטים.. מה לשים לו שם? איך אני מגלה את זה מה מהמחשב שלי. נו לענות על כל השאלות, הם כולם חשובות ותשובה של אחת לא תעזור לי אם אין את השנייה... תודה.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by sharon182,

אני רוצה לחבר את הראוטר הנ"ל שיעבוד לי במקום הראוטר הנוכחי שיש לי (שקיבלתי מבזק). אני מחובר לADSL 10 MB. איזה כבלים אני צריך לחבר ולאיפה ? האם יש צורך להגדיר משהו בראוטר אחרי RESET ? ניסיתי להכניס את הכבל שמתחבר לשקע DSL לשקע INTERNET של הראוטר אבל הוא לא מצליח לקבל כלום. מה עושים ? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by HStern,

לפני כשבועיים פתחתי קבוצה בגוגל גרופס. לאחר מספר ימים פתאום נעלמה לי האופציה לפרסם או להגיב על הודעות בקבוצה (בה אני משמש כמנהל), בעוד שבקבוצות אחרות בהן אני חבר- אין שום בעיה. בדקתי גם בהגדרות שלי בקבוצה ואני מוגדר כ"מורשה" לפרסם הודעות. כרגע מה שאני יכול לעשות זה לפרסם הודעות חדשות בעזרת שליחה מהמייל שלי לקבוצה, אך להגיב על הודעה בלי לפתוח נושא חדש- אני לא יכול. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה!

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  22. בכל פעם שאני מאתחל את המחשב הוא מזהה לי שתי רשתות * רשת 4 - ביתית * רשת לא מזוהה - ציבורית ובשתי הרשתות אין גישה לאינטרנט רק אחרי שאני נכנס לlocal area connection והופך אותו ללא זמין ושוב לזמין רק אז הוא מזהה רק את רשת 4 ומתחבר ללא בעיה. וכמו שרשמתי כאשר אני מאתחל את המחשב התהליך חוזר אל עצמו * יש לי מודם ראוטר של HOT מה אני צריך לעשות כדי להעיף את הרשת הלא מזוהה ושישר יזהה לי רק את רשת 4 ויתחבר לאינטרנט?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by Ewingum,

1. יש אותה (או יותר נכון את קבלתה) גם בחלונות 95? 2. מה הפורטים בהם היא עובדת? 3. מהו הsyntax אותו היא בעצם שולחת? (מה היא שולחת לתוכנה המקבלת)

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by finhack,

שלום כבר מזה חודש +- אני סובל מבעיות איטיות , בעיקר מהצהריים עד הלילה. זה מתבטא בכך שאתרים עולים לאט, ההורדות ממש איטיות גם מאתרים ישראלים (30-50) ויש לי חבילה של 1.5mb. חשוב לציין שכל אתר לא תמיד עולה, לפעמים אני צריך ללחוץ refresh כמה וכמה פעמים עד שהוא עולה. אין לי בעייה של פינגים, זה רק בעייה בגלישה. - אין לי וירוסים , אני אחרי פורמט - בדקתי עם 012 וכל מה שהם ידעו לעשות זה להאשים את המחשב שלי לעוד מישהו זה קורה?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  25. שלום לכולם, כסטודנט במכללה להרבה חברים היו בעיות בחיבור לרשת האלחוטית כאן. לכולם יש WIN 7 , הם מצליחים להתחבר מהלפטופ לרשת אבל לא מצליחים למשוך IP. אצלי ב XP כן מושך IP בד"כ - זה קורה הרבה פחות, ולא קורה אצל כולם... אשמח לשמוע הצעות איך לפעול...

• 0 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים