רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
איזה בדיקת מהירות נותנת את התוצאה הכי מדויקת? המהירות שלי הוא 30 על 3 ב speedtest אני מקבל בכל שרת נתונים אחרים, למשל השרת של spd hosting פתח תקוה תמיד נותן את התוצאה הכי מהירה, לייטנסי של 7 והורדה של 30 נקודה משהו, ובשרת של תל אביב לעומתו אני מקבל רק 8 מגה הורדה ופינג בסביבות 25, כל שאר השרתים בארץ נותנים הורדה של 29 אך בפינג גבוה מזו של spdhost, מ12 עד 35 זה כבר שבוע שאני בודק את זה, והתוצאות נשארו זהים
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
עברתי אתמול מאינטרנט זהב לנטוויז'ן, וכרגע אני מעוניין גם להתנתק מהוט כשתשתית לאינטרנט ולהתחבר לתשתית של בזק, ADSL. אנשים, מישהו כאן יודע איך הספקית נטוויז'ן עם התשתית של בזק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מדובר בחיבור דרך הכבלים. לפני כשבוע התנתקתי מברק(היה לי חיבור קבוע) והתחברתי לבזק בינלאומי. עד היום לא נגעתי באינטרנט, והיום אני רואה שיש לי עדיין IP של ברק. בשיחה עם בינלאומי נאמר לי שהתעבורה עוברת דרך הכבלים ואין להם יכולת לראות אם אני מחובר בכלל או לא. בשיחה עם הכבלים התברר שברק לא שלחו קבצי ניתוק ולכן אני עדיין מחובר דרכם(למרות שאין לי כבר USER בברק). איך באמת עובד חיבור ללא חייגן ואיך ברק יכולים לחסום פורטים?(שעכשיו דווקא הכל עובד)
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הטפולוגייה של הרשת שלי היא נורא פשוטה: אינטרנט>>נתב>> 2 מחשבים. אז אני מבין שאני צריך לקנות SWITCH שבעצם יתחבר אחרי הנתב ויחבר את שתי המחשבים והוא עצמו יתחבר לנתב. השימוש שלי לדבר כזה הוא מפני שמידי פעם יוצא לי להעביר קבצים של כמה גיגות טובות ועם 100MBIT זה לוקח דיי הרבה זמן. לגביי הכבלים שיש לי הארוך מבינהם הוא 20 מטר ככה שמבחינת הכבל אני יודע שזה יהיה תקין. שאלתי היא כזו איזה Switch אתם ממליצים לי? ברשותי נתב של Edimax BR6204WG וראיתי Switch של Edimax סביבות ה260 ככה שזה מחיר טוב בשבילי , אני מחפש משהו טוב סביבות ה250-300 יציב,טוב, ושאני יוכל לחבר אליו 3 מחשבים. האם בגלל תאימות כדאי לי לקחת את הSWITCH שלהם? האם הSwitch הנ"ל יספיק לי? אם לא יש עוד כמה ב…
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אותה הגדלתי את האינטרנט מ-10 מגה ל-30 מגה והמחשב לא קורה לי את ה-30 מגה החלפתי רווטר ובדקתי עם מחשב נייד ובמחשב נייד כן נותן לי 30 מגה מה עושים אני ישמח אם תעזרו לי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היה לי ראוטר של לינקסיס 192.168.1.1 והחלפתי אותו בראוטר של D-LINK DIR655 כאשר עכשיו הכתובת שלו היא 192.168.0.1. המחשב שלי בסלון שלו יש תיקיות משותפות מחובר באלחוטי, הסיסמא מוגדרת הוא מצליח להתחבר לרשת ולגלוש אולם אני רואה שכל התיקיות המשותפות שלו נעלמו לי כאשר אני מנסה לראות אותם מהמחשב השני שכמובן מחובר שם הוא לרשת (חוטי). לא שיניתי שום הגדרות בשני המחשבים אלא רק החלפתי ראוטר. יש לציין שגם התוכנת השתלטות RADMIN הפסיקה לעבוד ולא מצליחה להתחבר למחשב בסלון (כמובן ששיניתי את ה-IP ל-IP החדש שעכשיו המחשב מקבל). מה שקורה זה שגם אם אני הולך ל-NETWORK אני בכלל לא רואה את המחשב שמחובר באלחוטי. יכול להיות אולי שזה קשור למשהו של הפיירוואל של הראוטר אבל לא הצלחתי להבין מה אני עושה שם…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נקודה בבית שבה יש קליטת אינטרנט ממודמראוטר siemens sl2 141 של אחותי שגרה 2 קומות מתחתי . אני רוצה שתהיה קליטה בכל הבית. הבנתי מכל מיני מדריכים באינטרנט שבאמצעות הnetgear dg834g שברשותי אוכל להרחיב את אזור הקליטה ממש כמו ap. ניסיתי ולא הצלחתי. אם מישהו יודע איך לעשות זאת או יודע על מדריך מסוים באינטרנט זה יהיה פצצה! דרך אגב קראתי כבר את המדריך המצוין בנושא באתר netcheif ובכל זאת לא הצלחתי..
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לתשובה על הקושיה :) הגדלתי בבית את המהירות ל 40 מגה. נכנסתי לאתר של בזק לבצע בדיקת מהירות, והמחוג מגיע עד 13 מגה (במקרה הטוב). כשהתקשרתי לבזק, טענה הנציגה שצריך להחליף ראווטר כי הוא מאוד ישן, וזה יפתור את הבעיה. אני תוהה האם זה נכון? מצ"ב תמונה של הראווטר שלנו בבית. אשמח לעזרה ומאוד אעריך את תשובתכם.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי למקום מגורים ששילוב של כיסוי אנטנות בינוניעם הרבה קירות בטון יוצר מציאות של קליטה סלולרית גרועה ביותר. מחיפושים בגוגל על פתרונות הגברה סלולרית נראה שבמשחק הזה אין הרבה שחקנים ואפשר לחלק אותם לשני סוגים - אלו שמביאים לך מעלי אקספרס מגבר ב350 שקל שאלוהים יודע מה קורה איתו, ואלו שטוענים שיש להם ציוד מאושר על ידי משרד התקשורת בעלות של כמעט 3000 שקל. הקטע הוא ששני הסוגים של המוכרים הם קיקיוניים למדי, קטנים, לא מוכרים ולא ממש יוצרים קשר למרות פניות שלי אליהם ופגישות שאני מנסה לתאם. ויי פיי קולינג זה לא אופציה כרגע. האם למישהו פה יש המלצה מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לעשות רשת בין שני מחשבים. אחד בקומה א', שני בקומה ב'. לכן זה צריך להיות מן הסתם רשת-אלחוטית. אני צריך רשת רק בשביל אינטרנט בשני המחשבים..שיהיה איכותי - שהאינטרנט לא יתקע או לא יודע מה עוד יכול להיות... העברת קבצים וכו' לא מעניין אותי...אני צריך רק אינטרנט. מה אני צריך לקנות? ועל מה אתם ממליצים? חשבתי על אלו (תסתכלו בקטגוריה של הרשת) מה אתם אומרים? על מה אתם ממליצים? ואני גם צריך שיהיה משהו שאפשר להתקין לבד בלי טכנאי. תודה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איזה כבל צריך בשביל לחבר שני מחשבים על מנת לקבל שיתוף אינטרנט?? אני מחבר את המחשבים דרך כרטיסי הרשת שלהם..
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
חיברתי 2 מחשבים עם כבל מוצלב..ויש לי 2 בעיות: -אני לא יכול לשתף קבצים במחשב השני. אני יכול "לקחת" את הקבצים המשותפים של המחשב הראשון אבל לשתף מהשני אני לא יכול. גם להיכנס אל התיקייה של המחשב השני אני לא יכול..(כולל תמונה) -האינטרנט במחשב השני לא פועל אחרי שבחרתי באפשרות של שיתוף האינטרנט בין 2 המחשבים. (כולל תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי , המודם שלי היה עד היום במצב פרו , ראוטר או איך שלא קוראים לזה , אני לא ממש מבין בזה. בכל מקרה , ניסתי להחזירו למצבו הרגיל , וזה לא ממש הצליח לי , עשיתי כל מה שצריך , והחזרתי את ה relay_ppp1 מהתוכנה של המודם. אבל שניסתי ליצור חייגן , הוא לא נתן לי (תמונה למטה) האפשרויות היו דהויות כאלה.. אני חושב שזה בגלל ההגדרות של הכרטיס רשת , אני כבר שחכתי איך צריך להגדיר את הכרטיס רשת , אני יותר משנה עם המודם במצב הזה... סימנתי שם גם עוד משהו בתמונה עם סימן שאלה... לא היה לי מושג אם צריך אותו בכלל שם. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך WOW עם חבילה של ADSL 750. קיבלתי מודם אפצ'י בחיבור USB. איך אני יכול לדעת אם המודם הוא PPPOE ולא TCP/IP? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום רב לי יש אינטרנט של 12 מגה כבלים בבית לחברה שלי יש אינטרנט 2.5 אני עובר אליה לתקופה של חודש האם אני יכול להעביר את המודם מהדירה שלי לדירה שלה ואז לגלוש עליו ויהיה לו מהירות של 12 מגה? אנחנו גרים באותה עיר
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לא משנה לי חוטית או אלחוטית....אבל זה שני מחשבים לחבר ברשת.... מ-KSP....עד בערך 550 ש"ח סה"כ גג.....(אם אלחוטית אז זאת אומרת כולל כרטיס ונתב) אני אשמח לתשובות...
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
השם זה GWS GOOGLE WEB SERVER.... זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מאוד מוזר. כפי שנראה כרגע יש לי בעיה רק עם שני האתרים האלה. בלפטופ שמחובר אלחוטית אין בעיה ואני מצליח להיכנס. מהמחשב הראשי שמחובר חוטית לא נכנס ואני מקבל: This program cannot display the webpage מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אין אני משתגע כל שניה בעיה חדשה השבוע התקנתי מחדש את XP שאני בא להתקין כרטיס רשת הוא מזהה לי רק משהו של ג'יגה בייט נראה לי זה מובנה ושאני מנסה להתקין תכרטיס רשת שהוא לא מובנה הוא לא מתקין לי אותו גם אחרי שהוא מזהה אותו הוא עושה התקנה ואז לא קורה כלום המנהל התקנים נשאר אותו דבר מה שמוזר זה שבויסטה התקנתי את הכרטיס רשת הזה תוך שניה .. חיפשתי מלא דרייברים כל היום של הכרטיס הזה כלום לא עזר השם של הכרטיס הוא edimax turbo mode sw71280
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לשתף בין המחשב הראשי שלי VISTA UL לבין המחשב נייד שלי שיש עליו XP HOME. מישהו יכול להפנות אותי למדריך כלשהו ? או לפחות לומר לי מה אני אמור לרשום בשורת הRUN כדי להיכנס למחשב המרוחק? תודה
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בימים האחרונים האינטרנט שלי קצת התחרפן. אני לוחץ על לינקים בפיירפוקס והם נטענים כמעט עד הסוף, אבל הדפדפן לא עובר אליהם, אז אני צריך ללחוץ עליהם שוב ורק אז זה עובר. אם אני נותן לזה להמשיך לטעון אז או שזה אומר לי The connection has been reset או שזה טוען לי את העמוד אבל עם עיצוב חסר (משהו סטייל דף HTML בסיסי). זה קורה לי לא רק בפיירפוקס אלא גם באקספלורר. ניסיתי לנקות קוקיז, להפעיל CCleaner, לכבות את הראוטר ולהפעיל שוב אחרי 2 דק' כדי שהIP יתאפס, לנקות DNS, לעשות ריסט לWinsock, לסרוק לוירוסים אבל כלום לא עוזר. שמתי לב גם שכשיש האנגים כאלה אז הנוריות של הראוטר לא מהבהבות בכלל, כאילו האינטרנט לא מגיב. לפעמים אני גם צריך לחכות אחרי שלחצתי פעמיים על הלינק עד שזה יטען. הספקית שלי …
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אחרי שידרוג ל4 בבזק בינלאומי הגיע הזמן לשדרג ל4 בבזק.. אז שודרגתי מבחינת בזק לחבילה. הבעיה שרק ביום ראשון הקרוב טכנאי שלהם יבוא לסדר את התשתית שהייתה עד עכשיו 2 מגה. נאמר לי שזה לא קשור לבית שלי וזה יותר בכיוון השכונתי.. זה נורמלי הדבר הזה? כל אחד שמשדרג עובר כזה דבר? ואחרי שהטכנאי יעשה את עבודתו ..פתאום יהיה לי 4 ? אני אצטרך לעשות משהו מיוחד או שזה אוטומטית ? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות הקמתי בבית רשת אלחוטית בעזרת נתב Edimax 6114 BG. היא עובדת בלי בעיות. מחוברים לפטופ באלחוט ומחשב שולחני באמצעות כבל. שני המחשבים מריצים אקס-פי. הבעיה היחידה היא שאקספלורר עובד בצורה מאוד לא יציבה בשני המחשבים - לפעמים נותן הודעת שגיאה בניסיון לפתוח עמוד ולפעמים סתם מסרב לפתוח. בלפטופ עברתי לפיירפוקס שאתו אין בעיות, אבל בדסקטופ אי אפשר - יש אתרים חיוניים שפיירפוקס לא מתפקד בהם. אין בעיות פיירוול במחשבים. מה יכולה להיות הסיבה לבלגן? תודה מראש, דוד
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
במחשב נייד לא בעיה יש לי ציור משהו כזה )))) בצד ימין למטה , אבל במחשב של הבית זה לא נמצא אז איך ניתן לראות ?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני מחפש פתרון אלחוטי לחבר אינטרנט בין שתי דירות במרחק של 200 מטר . איזה נתב מציעים להשתמש והאם צריך אנטנה מיוחדת? יש לציין שבין שתי דירות אין שום בניינים תודה
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-