רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי רשת אלחוטית בבית עובדת ולפטופ מחובר אליה אני רוצה לחבר מכשיר שאין לו כרטיס wifi כמו XBOX או ממיר לוויני דרך הלפטופ לאינטרנט. חיברתי בין הנייד למכשיר באמצעות כבל מוצלב. עכשיו איך אני גורם שהאינטרנט יעבור למכשיר מהלפטופ ? :s05: אני מבין שיש דבר שנקרא גשר איך אני מגדיר את המכשירים ללפטופ ? אני משתמש ב XP T42 תודה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
??? קודם כל שמתי לב שיש בפורומים אחרים (לא פה) שאנשים מפרסמים קישורים לאתר מסויים שיש בו את המילים OUTWAR ואז אחרי זה אני רואה שאנשים אחרים רושמים לא להיכנס לשם ומקללים את מי ששם את זה... השאלה שלי מה זה בדיוק? ואם נכנסתי לשם מה התוצאות של זה במחשב שלי ומה עליי לעשות? ??? שאלה שנייה שמטרידה אותי זה התוספת מילים END-USER שנמצאת בDIRECTX כשנכנסים לאתר ההורדות שלו (לדוגמא 9A)... מקווה שתעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
1. יש אותה (או יותר נכון את קבלתה) גם בחלונות 95? 2. מה הפורטים בהם היא עובדת? 3. מהו הsyntax אותו היא בעצם שולחת? (מה היא שולחת לתוכנה המקבלת)
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין להתחבר לאינטרנט של בזק בינלאומי ספק+תשתית ולרכוש בנפרד מודם וספק . את הרכיב הזה : TD-W990 להגדיר כמודם בנפרד ואת הרכיב : AX10 להגדיר כראוטר (שניהם של חברת TPLINK ). אשמח להסבר קצר איך לעשות זאת וכן אם אפשר הסברעל איזה פרמטר להסתכל בכדי לדעת אם הראוטר תומך ב 200 מגה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני עכשיו אצל לקוח ותנחשו אני לא יכול לדבר איתו למה ??? כי הוא עילם הוא רוצה איקון של 015 אינטרנט זהב ואני אין לי ז*** של מושג מאיפה אני מוריד אותו :screwy: אז חברס אני משתגע תעזרו לי בבקשה אני רוצה ללכת כבר לבית אין לי מושג איפה לחפש אותו ......???? לעזזל בשביל מה הוא צריך אותו לא יודע שיגעון אבל מה לעשות אני צריך לעשות אותו או שלא ??
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
נתב אלחוטי שישמש בתור כרטיס רשת אלחוטי??? האם זה אפשרי דגמה בנתב של לינקסיס RT54G???
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני צריך אתר אמין, ותגידו לי איזו תוצאה צריכה לצאת לי אם יש לי מהירות 2 מגה.
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
פעם העולם היו מקום פשוט לחיות בו, לכל אחד היה מודם 56K ולכל היותר היה מקבל איזה ניוק או שניים כאשר היה משתמש בחלונות 95. אבל, האינטרנט והחיבור לרשת החליטו להתפתח כרטיס רשת עם שמוק עגול(BNC) וRJ45 נכחדו עט עט מהעולם, לאחר שכוחות העופל הטווינים והסינים חכו בין לבין עצם = כיאה לכל עובדי עלילים - מדוע לא נעשה לנו משהו רווחי יותר כך אנשים יצטרכו לקנות לעצמם גם HUBים, כי BNC זה דבר לא רווחי - אין לו הגבלת מרחק ואפשר לחבר בוכטה של מחשבים בלי HUB וכך אנחנו רק מוורחים על כרטיס גנרים. והחלו לצוץ להם כרטיס הRJ45 בלבד שעבדו גם 100 מגה ביט. אבל החליטו להרוויח עוד יותר HGUB של 100/10 עלה יותר מאחד של 100, ופתאום כרטיס PCI 1.1 לא עבדו טוב עם לוחות של PCI2.2 שהחלו הופכים קבריים יותר מיום…
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי ב 100 שקל לראוטר 3com דגם 3crwer100-75 תגידו מה עדיף usb או pcie?
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר של אדימקס. לאחד מהם (שלי..) התקנתי כרטיס רשת אלחוטי (USB של NETGEAR),הצלחתי ליצור רשת אלחוטית אבל הבעיה שכל פעם שאני פותח את האזוראוס או אפילו סתם גולש מהמחשב שלי (הנייח) מופיע האייקון-"כבל רשת מנותק" והחיבור מיד רוכש כתובת רשת ומחדש את עצמו. האם למישהו יש מושג למה זה קורה ומה הפיתרון?
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום- ברשותי router ומודם usb רגיל של "נזק". איך אוכל לחבר אותם למחשבים בבית על מנת לקבל רשת. מחשב ראשי עובד ב XP pro, מחשב שני + נייד בWin98 . תודה ירון
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אותה הגדלתי את האינטרנט מ-10 מגה ל-30 מגה והמחשב לא קורה לי את ה-30 מגה החלפתי רווטר ובדקתי עם מחשב נייד ובמחשב נייד כן נותן לי 30 מגה מה עושים אני ישמח אם תעזרו לי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ויש לי בו כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g מה אני או איך אני אמור להתחבר לאינטרנט בעזרתו? אנטנה או נתב? אמרו לי שאני צריך נתב אלחוטי,אם אני צריך נתב אלחוטי על מה מומלץ ללכת? עד 350 ש"ח בתודה מראש, רועי
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי, יש לי אקסבוקס, יש לו כרטיס רשת רגיל של RJ45, אבל אני רוצה לחבר אותו לרשת אל חוטית, מה שאני צריך זה כרטיס רשת אל חוטי חיצוני, רק במקום שיתחבר בUSB שיתחבר דרך הכרטיס רשת, האים יש דבר כזה? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אנו מעוניינים להביא לארץ מוצר תקשורתי חדש והייתי מעוניין לדעת מי הן החברות הטובות / מקצועיות בתחום התקשורת והרשתות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM שקניתי ב KSP ורשת אלחוטית בין 3 מחשבים אני צריך בבקשה איזה מדריך או משהו שיגיד לי בדיוק את ההגדרות שאני צריך לשים ב192.168.1.1 אני מחובר דרך נטויז'ן כבלים אני לא יכול להביא תמונה כי זה לא המחשב הזה, אבל לפי מה שהבנתי מתחברים דרך L2TP וההגדרות שיש לי שם זה : l2tp server address l2tp username l2tp password primary dns address secondary dns address mtu maximum idle time וגם initial ip parameters : get ip by DHCP intial ip address initial subnet mask initial gateway תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קראתי את כל המדריכים פה ופעם אחת הצלחתי לשתף אינטרנט בין שני המחשבים אבל לא קבצים ??? עכשיו כלום לא עובד לי!!! איפה יש הסבר מפורט או משהו שיעזור (מדריך לחיבור בעזרת כרטיסי רשת בלבד ולא באמצעות ראוטר)
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכם, הלך לי המודם אלקטל בכל מקרה, בזק כבר הולכים להחליף לי, אבל אני צריך להתקשר ל199 כדי לראות אם אני צריך לגשת לבזקסטור או שהם ישלחו לי טכנאי (אני אדאג שהם יביאו טכנאי), עכשיו שמעתי שאם אני מבקש מודם סמסונג הוא יותר קל ופשוט להפיכה לראוטר ובלי הבאגים שדורשים עדכון, רציתי לדעת אם זה נכון, ואם כן האם כדאי לי לקחת אותו במקום אלקטל??? תודה מראש, Amearlis Zaiir אגב אני עכשיו כותב מהביצפר.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כרגע אני בזבל בין לאומי ההורדות בטורנטים משעות אחר הצהריים עד השעות הקטנות של הבוקר לא עובדות ככה שיזדיינו הם והאינטרנט שלהם (בלי קשר שהם מחייבים גם על דמי"קו טלפון" לאיזו חברה כדאי לעבור מבחינת הורדות ומשחקי רשת ? תשתית+ספק תודה
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה שידרגתי ל-30 מגה, תשתית הוט וספק בזב"ל. אני משתמש ב-HOTBOX כמודם ובראוטר לינקסיס WRT54GL. הבעיה היא שאני מקבל מהירות נמוכה דרך הראוטר גם בגלישה אלחוטית וגם אם אני מחבר את המחשב ישירות לראוטר, אני מקבל גג 17-20 מגה בבדיקות מהירות שונות ובהורדות. אם אני אני מחבר את המחשב למודם ישירות אז אני מקבל את המהירות המלאה, 30 מגה, בבדיקות מהירות וגם מהירות גבוהה יותר בהורדות שונות. לפני כן היה לי מהירות של 20 מגה, והייתי מקבל בבדיקות מהירות את מלוא המהירות. רציתי לדעת האם צריך לקנפג את הראוטר בצורה שונה בשביל להתאים אותו למהירות של 30 מגה? מה ניתן לעשות בשביל לקבל מהירות גבוהה יותר. אני מסיק שהראוטר הוא החלק הבעייתי מפני שרק דרכו אני מקבל מהירות נמוכה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אוקיי, אני בטוח שהרבה מאיתנו שיש להם רשת נתקלו בבעיה שאתם לא יכולים לפתוח שרת במשחקים, בגלל שברגע שהמשתמש מנסה להתחבר לאיי פי שלכם, הוא מגיע לשרת (דרך-אגב, השרת,שהוא בעצם גם ראוטר, הוא מחשב חלש ומחשב אחר ברשת מריץ את הסרבר), מגיע לשרת ואז הוא רואה כאילו אין משחק. מישהו יודע איך אני יכול לנתב משחקים מסויימים (לדוגמא גנרלס, ניד פור ספייד, SOF, וכאלה למחשב שלי? (192.168.0.2) \בתודה רבה... MOOMOO
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית בבית מחשב אחד מחובר לראוטר ושני מחשבים מחוברים בצורה אלחוטית לאחרונה קניתי כרטיס usb אלחוטי לאחד המחשבים והאינטרנט בו כל הזמן עובד ומתנתק למרות ששני המחשבים האחרים עובדים מה יכול להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לשתף בין המחשב הראשי שלי VISTA UL לבין המחשב נייד שלי שיש עליו XP HOME. מישהו יכול להפנות אותי למדריך כלשהו ? או לפחות לומר לי מה אני אמור לרשום בשורת הRUN כדי להיכנס למחשב המרוחק? תודה
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2 מגה .. בגלל שבזק לא מסוגלים לספק לי את המהירות 5 מגה (כניראה רחוק מהתשתית). לכן אני רוצה לעבור לכבלים במהירות 5 מגה.. הספק שלי הוא בזק בינלאומי.. הבעיה שיש לי רשת אלחוטית, ולפי מה שהבנתי מבזק הנתב שלי (eci 352+) הוא מתאים אך ורק לתשתית של בזק.. לכן אני צריך לרכוש נתב נוסף.. איזה נתב הכי מומלץ בטווח המחירים 200-300 +-? זה מספיק? הוא יהיה טוב בשבילי לרשת אלחוטית?או שצריך משהו בתקציב יותר יקר? לא מבין פשוט בנתבים.. ועוד שאלה .. יש לי מחשב אחד שהוא יהיה מחובר פיזית מהנתב.. עוד אחד נייד שיש לו כרטיס רשת אלחוטית אז זה לא יהיה בעיה.. ועוד מחשב שאני מחבר אותו דרך מתאם אלחוטי.. המתאם האלחוטי שיש לי שמחובר אלוטית לנתב שיש לי של בזק יתאים לנתב החדש? או שאני צריך לקנ…
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר אלחוטי, ואני מנסה להתחבר מאחד לשני באמצעות "הצעת סיוע מרחוק". נכנסתי ל gpedit.msc ופתחתי שם את ההרשאות ועדיין כתוב לי "הגישה נדחתה". שאני כותב את ה IP של המחשב שממנו אני מנסה להתחבר אז אני מצליח אבל שאני כותב את ה IP או השם של המחשב המרוחק אז כתוב "הגישה נדחתה". מהמחשב השני אני בכלל לא מוצא את המחשב המרוחק לא לפי IP ולא לפי השם מחשב. אני עובד עם ווינדוס XP. בנוסף לשני המחשבים יש לי עוד מחשב שעליו מותקן ווינדוס 7 ואיתו אני מצליח להתחבר. ניסיתי את הדרך של "הזמן ידיד להתחבר למחשב שלך" אבל גם בזה נתקלתי בהודעה "המחשב אינו מזהה את ה - DNS" או משהו כזה... הבנתי שיש דבר כזה שנקרא הרשאות מנהל הרשת או משהו.. יש מצב שאולי זה הפתרון? א…
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-