עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/6165866.html?tag=latestnews;title;3 היו אשכרה אנשים שקנו את המקורי כך שהיה להם כסף להם להשקיע בגרסה מסורסת וזולה יותר? :s05:

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by yotam.m,

רציתי לשאול כמה שאלות בקשר להאב קודם כל האם צריך הגדרה מיוחדת בשבילו? איך אפשר לחבר אותו? יש לי מודם של הכבלים וראוטר חוטי של level one שעובד מצויין אז רציתי לשאול האם אני צריך להוציא את הראוטר ולשים את ההאב במקום להוציא חוט מהראוטר להאב? האם ההאב יכול לעבוד לבד? וגם האם באמת הוא נותן רוחב פס אחיד לכל מי שמחובר? הכוונה האם זה רק תיאוריה או שבאמת כולם יקבלו את אותו רוחב פס? ועוד שאלה מה מומלץ היום בקשר להאבים? אני לא כל כך מעודכן.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by rhin0,

שלום לכולם. ביום שבת קיבלתי לרשותי נתב של חברת NETGEAR מדגם WGR614 V6 . ברשותי שלושה מחשבים: 2 נייחים ואחד נייד. מחשב אחד נייח מחובר ישירות אל הנתב אני מצליח לגלוש באינטרנט. מחשב שני נייח מחובר באמצעות אנטנת USB, יש אות אבל אינני מצליח לגלוש. מחשב נייד בעל אנטנה מובנית יש אות ויש אינטרנט. אנא עיזרו לי לסדר את האינטרנט במחשב הנייח השני. תודה הקרנף.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by neil4,

בלי תוכנות וכאלו , אני זוכר שראיתי שאפשר לשנות משהו ברג'יסטרי שגורם לגלישה להיות טיפה יותר חלקה , אבל אני לא מוצא את זה עוד, למישהו יש מדריך , או יודע איפה בדיוק משנים?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  5. האם כל המנורות אמורות לדלוק כל הזמן? וה pc/activity אמור להבהב בלי סוף? גם כשהמחשב מכובה? כי לי נראה שהsend צריכים להבהב רק כשאשר אני שולח והrecive אמור רק כאשר אני מרויד אבל הם דולקים רצוף וה pc/activity אמור לפעול רק כשאשר יש פעילות לא? הוא מהבהב לי גם כשהמחשב מכובה האם זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  6. אוקיי, אני בטוח שהרבה מאיתנו שיש להם רשת נתקלו בבעיה שאתם לא יכולים לפתוח שרת במשחקים, בגלל שברגע שהמשתמש מנסה להתחבר לאיי פי שלכם, הוא מגיע לשרת (דרך-אגב, השרת,שהוא בעצם גם ראוטר, הוא מחשב חלש ומחשב אחר ברשת מריץ את הסרבר), מגיע לשרת ואז הוא רואה כאילו אין משחק. מישהו יודע איך אני יכול לנתב משחקים מסויימים (לדוגמא גנרלס, ניד פור ספייד, SOF, וכאלה למחשב שלי? (192.168.0.2) \בתודה רבה... MOOMOO

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by OR007,

שלום... יש ברשותי מודם USB של רוטל, בצע כחול כזה. יש למטה (בשורת המשימות של הוידנואס) את 2 החיצים האלו. לי רשום : TRANSMIT : 96 RECEIVE : 2528 מה שמפתיע שהרסיב די גדול ביחס לחבליה של 0.5 MB (בד"כ הטרנסמיט הוא 128, לא יודע מה קרה בזמן האחרון) אבל בכל זאת אני מוריד ב-40KB-70KB בעבר הייתי מוריד ב-200 ומשהו קבוע אבל לאחר פירמוט המחשב אני מוריד נורא לאט. יום אחד זה חזר לי משום מה אבל שוב פעם במקרה נאלצתי לפרמט עקב בעיה כלשהיא ושוב פעם המהירות ירדה. גם המהירות גלישה שלי נורא איטית. כל הצעה או פיתרון כיצד לנצל או לתקן זאת יעזרו ! תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by prince amir,

בקרוב אני אמור לקבל ראוטר אלחוטי של חברת D_LINK מדגם 614+ שהוא הדגם יחסית חדש למחיר בגלל התקן של X4 שבו הוא משדר וכן 22 MBPS שטוענת החברה. עקרונית זה לא משנה כלכך אבל רק הייתי רוצה להגיד לדוגמא על הגניבה שהולכת פה בארץ. מחיר הראוטר כולל כרטיס לנייד נמכר בדיוטי פריי ב 200 ש"ח, בסאקל בארץ 999 ש"ח. בארה"ב - 130 דולר עם החזר של 30 דולר חזרה שיוצא בערך כל העסקה 430 ש"ח כיצד הגיעו היבואנים למחיר כלכך גבוהה ונסיון לגניבה. בדרך כלל שאר המוצרים שווים פחות או יותר למחירם בחו"ל כולל מעבדים ולוחות אך כיצד הגיע מצב זה? טוב לעניין! אני רוצה לשתף את האינטרנט לשכן ליד, עקרונית הראוטר יכול להיות ליד שני מקומות, אחד חדר הממ"ד מה שהבנתי שלא רצוי בגלל בעיות הקליטה ושנית ליד החלון בחדר הכבי…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  9. Started by taotao,

אא קניתי לוח אם שתומך בזה ככה נראה לי http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p800-e_d/overview.htm ואני חיפשתי קצת והבנתי שזה משהו כאילו רשת אלחוטית וכו מישהו יכול לתת לי לינק שמסביר קצת יותר (רצוי בעברית) על השיטה הזאת WIFI מזה ועל האופציה בלוח אם אם אני ירצה להתקין בעתיד מה אני צריך ודברים בנושא

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  10. שלום. יש לי ראוטר אלחוטי של Edimax ואני מפעיל רשת אלחוטית בבית , רציתי לדעת אם יש תוכנה שנותנת לי לראות כמה מחשבים מחוברים לרשת שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by trxman,

שלום לכולם! אתמול התקנתי בפעם הראשונה רשת אלחוטית, בכלל רשת, אני מקווה שעשיתי את זה טוב...עד עכשיו אין בעיות.. חוץ מבעייץ הפינגים. כאשר קניתי את הראוטר וכרטיס הרשת, שאלתי את החנות אם אח שלי ואני נשחק באותו משחק רשת, באותו זמן, יהיו פינגים גבוהים? התשובה: לא.. - ראוטר של אדימקס 802.11g/b וכרטיס רשת של Concptronic. - מהירות אינטרנט 2mb. - המרחק בין הראוטר למחשב המרוחק לא גדול במיוחד ואין הרבה דברים שחוסמים את הקליטה, חוזק האות "מצויין" (כך כתוב בלוח בקרה של הרשת), אשר נע בין 76%-96%. (ממוצע, 85%). האם התקנתי את הרשת לא טוב? האם רשת אלחוטית מטבעה לא כל כך יציבה ולכן ישנם "Lags" (פינגים גבוהים)? והאם כדאי להחליף לרשת חוטית? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by dragonXxX,

היי, יש לי ראוטר ויש לי בעיה, פתחתי דרך המחשב הזה את הפורט לסבבה דיסי ועכשיו אני יכול להוריד ממנה והכל טוב אבל רק במחשב הזה אני יכול כי אפשר להגדיר את האפשרות רק לאי פי אחד.. אז כדי להתחבר גם מהמחשבים האחרים לסבבה דיסי אני צריך לשות את האיי פי שמוגדר בפתיחת הפורט הזה וככה אי אפשר ששני מחשבים יהיו מחוברים באותו הזמן.. מה עושים? נ.ב: יש איזושהי דרך להעביר קבצים מאחד לשני עם הראוטר? יש איזושהי דרך לשגע משתמש אחר ברשת האלחוטית או לראות לאן הוא גולש? :s05:

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by xladead,

רקע: כבר כשנה עובדת רשת ביתית בסדר גמור.. 3 מחשבים (WIN2K installed on all ) מחוברים ברשת דרך SWITCH של חברת Edimax מודל ES-3108P(G) 8-Port Fast Ethernet Switch - מחשב אחד - Inet pc - פנטיום 4..לוח אם של אביט.. אינו משמש כסרבר בלבד NIC#1 - מחובר למודם כבלים motorolla של חברת ערוצי זהב.. מתחבר דרך vpn connection "dialup" 012net internet connection sharing - Enabled Obtain IP & Dns Automatically NIC#2 - מחובר ל SWITCH --> properties: ip address: 192.168.0.1 subnet mask: 255.255.255.0 שני המחשבים האחרים: NIC settings Obtain IP & Dns Automatically שוב... כבר יותר משנה שהכל פועל בסדר גמור... כל המחשבים מעודכנים לחלוטין ועברו סריקות ווירוסים.. הם נקיים... גם …

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by davidz,

אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים. יש עוד מחשב שמחובר בשיתוף דרך המחשב שלי לאינטרנט. כרגע אני מחובר עם מודם שה ip שלו די קבוע . רוצים להחליף לי אותו למודם אחר ואז אצטרך להשמש בחיוג כדי להתחבר לאינטרנט. מה עדיף?? כרגע אם אני לא נמצא והמחשב עושה restart אז הוא מתחבר אוטומטית שוב לאינטרנט ולמחשב שמחובר אליו אין בעיה לגלוש. האם מישהו יכול לומר לי מה היתרונות והחסרונות של 2 השיטות?

15. Started by alon83438,

שלום !!! עשיתי וואונט.. ורציתי לדעת כמה דברים: 1) האם משתמשים במחשבים אחרים יכולים לראות לאיזה אתרי אינטרנט אני גולש? אם כן האם ניתן לחסום זאת? 2) איזה תוכנה הכי טובה ונוחה לשים סיסמא על תיקיות במחשב? 3) איזה תוכנה אפשר להוריד חינם (ושזה יהיה חוקי...) למניעת ספאם.??? תודה רבה...

16. Started by rk666,

שמעתי פעם שאפשר לפרוץ את המודם הזה כדי שלא תהיה מגבלה במהירות הגלישה האם אפשרי עדיין לעשות דבר כזה? ואם כן איך? RK

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by root3:16,

איזה כבל צריך בשביל לחבר שני מחשבים על מנת לקבל שיתוף אינטרנט?? אני מחבר את המחשבים דרך כרטיסי הרשת שלהם..

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  18. לא משנה לי חוטית או אלחוטית....אבל זה שני מחשבים לחבר ברשת.... מ-KSP....עד בערך 550 ש"ח סה"כ גג.....(אם אלחוטית אז זאת אומרת כולל כרטיס ונתב) אני אשמח לתשובות...

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by hck,

היי ברשותי נתב אלחוטי DI-624 של D-LINK שמחוברים אליו מספר מחשבים בצורה אלחוטית. אני מעוניין שלא כל אחד שמסתובב ליד הבית שלי יוכל להתחבר אלי לרשת. הגעתי למסך המצ"ב, ואני שיש מספר אפשרויות אבטחה. מישהו יודע מה ההבדלים בין כל שיטות הקידוד והאבטחה כדי שאני אוכל לדעת מה מתאים לי? כמובן שאני מתאר לעצמי ששיטה X יותר מאובטחת אבל גם יותר איטית... וכ"ו * האם ניתן לחייב אישור שלי לכל מחשב שמנסה להתחבר לרשת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by barel,

אז ככה אחים שלי תראו המחשב הראשי עובד אבל המחשב השני בסימן קריאה ואין לי דרייביר לכרטיס רשת מה אני עושה.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by LIOR42,

שדרגתי את האינטרנט לא מזמן למהירות שתי מגה בעיקר לשיתוף קבצים אבל תשמעו לי זה סתם חרטה זה לא מוריד יותר מהר ולא כלום נשארתי עם אותה מהירות ואיפילו יותר נמוך אל תתפתו לשדרג זה זתם בזבוז כסף

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  22. האם לא קיים כרטיס רשת אלחוטי PCI של חברת D-Link התומך ב 802.11b ? אני רואה רק כאלה שתומכים ב g ברור לי שזה תומך גם ב b, אבל אני מחפש כרטיס שלא תומך ב g, אלא רק ב b האם יתכן שאין כזו חיה ? אגב, כשמקימים רשת אלחוטית רק לצורך שיתוף אינטרנט, ולא לטובת העברת קבצים/ווידאו בין מחשבים ברשת, יש בכלל יתרון ל g,a על פני b ? תודה.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  23. שלום כולם ברשותי ראוטר edimax 6104k מודם של הכבלים ה tyoen הזה ספק 013 ברק 750 קילו ביט 2 מחשבים בראוטר חיברתי את 2 המחשבים כול אחד עם כבל רשת רגיל וזהו הגבלתי עם אח שלי את המהירות כדאי שהוא לא יתפוס את כול הרוחב פס אז שמתי לו 5 upload 20 download וזה מסומן ובover all קיצר עדיין שאח שלי מוריד אני מקבל וואחד תקיעות בכול מה שקשור אינטרנט ventrilo icq cs mirc אבל אז קבענו שהוא יוריד רק בערב אבל עדיין מתי שהוא לא מוריד מספיק שהוא נכנס לאתר למשל www.ynet.co.il אז נהיה לי ping jumps והאינטרנט אצלי נתקע פלאים קיצר אין לי יותר כוח מה ניתן לעשות ? אני לא יכול לעשות cable + adsl כי יש לנו בבית את הטלפון של הוט אז אין קו של בזק האם ניתן אולי לחבר 2 מודמים של כבלים בבית ו…

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  24. שלום לכולם. לאחרונה אמרו לי שכדאי לי לנסות להגדיר את אפשרות הWEBCACHE באימיול, להשגת מהירויות גבוהות יותר. לא הבנתי בדיוק מה זה ואיך זה עובד, אבל אם זה מעלה לי את המהירות באימיול, למה לא? אני משתמש במוד של איזה אחד מצרי. אני משתמש בדף הבא: http://www.netguru.co.il/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=37#BI בשביל להגדיר את הווב קאש, ואני מחובר לבזק בינלאומי. אני נכנס לאיפה שמגדירים את הווב קאש באימיול, ומגדיר ככה, כמו שכתוב בדף שהבאתי למעלה: ועדיין-שאני עושה בדיקה, זה אומר לי שהבדיקה נכשלה. אני לא מבין מה הבעיה, ומה לא הגדרתי נכון. אם זה עקרוני, יש לי מודם שהוגדר להיות נתב. אבל ליתר ביטחון פתחתי את הפורט 8080, למרות שאני לא חושב שזה קשור.…

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  25. אחרי קניית זיכרון נוסף של 512MB אני יכול להרשות לעצמי לפתוח תוכנות שונות ברקע מבלי לדאוג למשאבי המערכת. אז אני רוצה להתחיל להשתמש בתוכנה OUTLOOK EXPRESS (או אם יש תוכנה טובה יותר תמליצו עליה בבקשה), אבל רציתי לדעת לפני זה כמה מהירות אינטרנט היא בדיוק גוזלת? אני מחובר עם כבלים 1.5MB/16KB. כשהתוכנה פועלת ברקע ואני נמצא בשרתי משחק (שהמיקום שלהם הוא באירופה) התוכנה תשפיע על הפינגים שלי בשרתים?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.