רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז מכוון שאריק הכפוי טובה הזה סינן אותי במסנג'ר, אני פונה אליכם... אני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט בין 2 מחשבים (כרגיל כמו עם רשת חוטית, מחשב אחד הוא החייגן, עושה "שיתוף" על החייגן, במחשב השני מגדיר את הראשון כ-GATEWAY והכל טוב ויפה), אבל!!, מכוון ש2 המחשבים נמצאים בחדרים אחרים (אותה קומה, אבל חדרים לא צמודים), זה חייב להיות רשת אלחוטית... השאלה אם פעולה פשוטה כזאת אפשרית עם אך ורק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים, או שאני איהיה חייב התקן חיצוני נוסף ? ואם זה כן אפשרי, זה יכול להתאפשר עם כל כרטיס אלחוטי פשוט של 50 שקל? חייב PCI או שאפשר גם עם הצופציקים USB האלה? בכללי ההתקני USB מגיעים לטווח קליטה טוב? אפשר לסמוך עליהם לחיבור בין חדרים לא כ"כ קרובים? תודה רבה מראש לכולם (חוץ מאריק…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם אני יכול להתחבר מהמחשב הנייח שלי לwifi ואם כן איך אני עושה את זה ? יש לי כרטיס רשת realtek rtl8139/810x family fast ethernet NIC (יש לי גם את הכרטיס המובנה על הלוח אם אם יש אפשרות ממנו...)
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איזה יותר מומלץ ? הנתב שלי נמצא בסלון והמחשב בחדר שלי ואני גר בוילה צריך שיתמוך ב40 מגה
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי ויסטה ואני משתמש בנייד באלחוטי ולעתים עם דרך הפלאפון. בעבר הייתה לי בעיה שלעתם קיים חיבור טוב לאינטרנט אך שום דפים אינם נטענים בשום דפדפן. כאשר עישתי ריסט למחשב הבעיה נפתרה, אך כעת אני מתחבר לכמה רשתות אלחוטיות וגם מצליח לשתף קבצים אך אין טעינה של דפדפנים ו-RSS. ועשיתי מספר רב של איתחולים למחשב[glow=red,2,300][/glow][br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 15:20:41 לאף אחד אין תשובה בשבילי? האם אני צריך להעביר את ההודעה לפורום חלונות? נראה לי שאין בעיה בתשתית בגלל שמחשבים אחרים מתחברים ללא בעיה. נוסף ע"כ אני מוריד ביוטורנט ללא בעיה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
עד לפני חודש בערך היה לי ראוטר והחלטתי לנתק אותו ולהשתמש רק בחייגן, ועכשיו אני רוצה להחזיר את הראוטר, חיברתי אותו מחדש אבל האינרנט לא מתחבר פשוט, צריך להגיד משהו אם הוא היה לי מזמן?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
במדריך רשום השלבים הבאים: הנה ההליך בשלבים- א. גישה למכשיר הרשת (נתב אלחוטי או נקודת גישה אלחוטית) ובחירה באיזור האבטחה ב. בחירה בהצפנת WEP ג. בחירת אורך הסיסמא ((64bit/128bit ד. קביעת סיסמא (המפתח המשותף) ה. החלת ההגדרות ו. לאחר החלת ההגדרות הלקוחות יתנתקו מהרשת האלחוטית . יש להגדיר רשת חדשה בלקוחות, לבחור את שיטת ההצפנה ולהוסיף את מפתח ההצפנה. נכנסתי לראוטר, שם ל-Wireless ואז ל-Security Settings ואז מופיע לי החלון למלאות את הנתונים הנ"ל: http://img215.imageshack.us/img215/4230/wepkr5.jpg אם אפשר הסבר מזה כל שדה כי אין לי מושג, מה צריך למלאות שם, אילו סיסמאות? ובנוסף אחרי שסיימתי למלאות את זה ולחצתי OK, איך אני מגדיר את הרשת הנ"ל במחשב האורח? ועוד …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי ברשת האלחוטית בבית 4 מחשבים... 3 XP ואחד ויסטה. הכל עבד מצוין עד שפירמטתי את המחשב של הויסטה... כל האפשרויות התאפסו ועכשיו אני לא יודע איך להחזיר את זה למצב הקודם. הרשת עובדת (האינטרנט עובד) אבל המחשבים של הXP לא קולטים את הויסטה. כלומר הם לא יכולים לשתף איתו קבצים. יש תיקיות משותפות בין כל מחשבי הXP אבל אין ביניהם לויסטה. כל האפשרויות של שיתוף הקבצים בויסטה עובדות (הן נמצאות על on).. הבעיה העיקרית עכשיו היא שהמדפסת מחוברת למחשב ויסטה והמחשבים האחרים לא קולטים אותו אז אי אפשר להדפיס גם.. יש למישו מושג מה לעשות?? תודה mz155
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בשעה טובה ומוצלחת ולאחר התקרצצות על כל האחראים בבזק (עד מנהל המרחב!!) קיבלתי היום מהם טלפון שכותרתו: האם אתה עדיין מעוניין ב-ADSL ? (מעוניין?! מעוניין?! ועוד איך שכן !! חיי התקצרו מהמתנה מורטת עצבים!! ) בקיצור, עלי להחליט האם לקנות מהם את המודם או לקנות באופן פרטי? הם דורשים 480 ש"ח ! למודם אלקטל או אורכית. 1. האם המודמים הנ"ל מומלצים? אם אפשר, לספק חוות דעת אישית. 2. במידה ולא מומלץ, על איזה מודם הייתם ממליצים ? מן הסתם רצוי מניסיון מוכח. (גם המלצות מחברים יתקבלו בברכה ;D ) אגב, מן הסתם מודמים הנמכרים בארץ. למקרה ומישהו תוהה איך זה שאני לא מעודכן מספיק. אז ככה, ככלל, כל דבר ועניין שאינו רלבנטי לגבי באופן אישי, אני לא מוצא טעם לחקור וללמוד אותו סתם כך. להזכירכ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני מחובר ב ADSL @ 750. תהיתי האם כדאי לי לעבור לכבלים (עזבו מהירות מקסימלית בהורדה). האם לא יכולות להיות בעיות עם הראוטר האלחוטי? (של נטגיר) והאם הכבלים טובים פחות או יותר מ ADSL, בכלליות ? (אני יודע שיש UPLOAD גבוה יותר)
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי 2 רשתות את הסיסמא של ה2.4 אני יודע אבל של ה5 לא יש איזה דרך לדעת דרך ההגדרות של הראוטר או משהו ?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
ידיד שלי שאבא שלו מנכ"ל של תבל אמר לי שב15 ליוני יהיה אפשר להזמין מתבל שירות אינט' מהיר...מישהו יודע על זה משהו? -חציל.
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מבקש להציב שוב שאלה ובקשה לעצות, שלא זכתה לכל תגובה. זאת בתקווה שיראה השאלה מישהו שיוכל להוסיף ידע ועצה. מקווה שאין בכך עבירה על חוקי הפורום. המצב : בית מגורים רגיל, אך בניה באיכות טובה, לא חסכו בברזל ביציקת הקומות והתקרות. מעל קומת הקרקע יש עוד 3 קומות, להלן קומות 1-3. בקומת הקרקע יש מודם כבלים, נתב קווי ומחשב אחד רגיל. כמו כן יש כבל העולה משם אל קומה 3 על קיר החיצון של הבנין ומחבר מחשב אחד. כעת יש צורך לחבר עוד מחשב אחד בקומה 1 ועוד מחשב אחד בקומה 2. המחשב בקומה 1 יהיה בחיבור אלחוטי בגלל אופי השימוש במחשב נייד. המחשב בקומה 2 יהיה אלחוטי בגלל בעיה בהוספת כבלים, למרות שזה מחשב נייח. ידועה בעיית העברת אות בקומות. הציעו לי נתב אלחוטי אדימקס 6204 בקומת הקרקע במקום הנתב הק…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מודם כבלים USB , Ethernet שכרגע מחובר ב USB למחשב .. עכשיו החיבור הוא לא בDIAL UP אלא ישר כשמחשב עולה יש כבר אינטרנט האם יש אופציה לעשות רשת עם מודם כזה (אני חושב דגם של DEWHOO או משהו כזה)
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
קניתי אדימקס להגדיל טווח. הלפטופ עובד דרכו סבבה. הגלקסי 2 מזהה ואפילו יש 5 קווים של קליטה אבל אין אינטרנט. למה ? משהו בהגדרות ? אבטחה ? עזרתכם בבקשה
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מה עושה הפקודה ?Netstat ולמה כשאני מקיש אותה אז החלון מייד נסגר לי אין דרך שהחלון ישאר פתוח בלי שזה יסגור אותו?
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הי, יש לי 2 מחשבים בבית ומדפסת אחת. המדפסת מחוברת למחשב שעליו ויסטה אולטימייט 64 ומחובר לראוטר באופן קווי. על המחשב השני יש XP PRO SP2 והוא מחובר לרשת באופן אלחוטי. מישהו יכול להסביר לי איך להגדיר שיתוף של קבצים ומשאב מדפסת בין המחשבים ? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי.. הגיע מחשב חדש, המחשב הישן יעבור לחדר אחר, יש אינטרנט ב ADSL של בזק בינלאומי 1.5M . איך אני יכול לחבר שני מחשבים בשני חדרים שונים לאותו חיבור אינטרנט ? מה הן האופציות שלי ? (אלחוטי, ראוטר (שאין לי מושג מה זה).. להעביר כבלים?) או בקיצור... מה האפשרויות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, התצורה הקיימת היא נתב אלחוטי ראשי, שאליו משורשר נתב אלחוטי נוסף כ-Access Point, שניהם של TP LINK. העסק מתפקד תקין. השאלה היא כיצד ניתן להיכנס לדף ההגדרות של ה-Access Point? לדף ההגדרות של הנתב הראשי אני מצליח להיכנס כרגיל, עם ה-IP המוכר לי. אגב, אינני זוכר מהי כתובת ה-IP שהקציתי ל-AP בעבר. אשמח לקבל את עזרתכם! תודה
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה וממש אשמח לעזרה. אני כבר תקופה מנסה למקסם את האינטרנט אצלי בבית (לקוח של הוט ) . לאחר בדיקות הגעתי למסקנה שבאיזור שלי הוט עדיפה (עדיין לא הגיעו הסיבים והמרכזיים של בזק רחוקה ) . לאחר שקראתי המון רכשתי זוג מוקות של gocoax 2.5 מחול לאחר סקירות ולהמלצות רבות ( בידיעה שהן מסוגלות לעבוד עבור כל התדרים של (2.5,2.01.1, והמוקה הנוכחית שמחוברת בתשתית של הוט אצלי היא 1.1) אציין לפני שאני נמצא בתשתית 100mb עם fiber 4K עם dual band לאחר שהמורות הגיעו וביצעתי את ההתקנה שלהן (היה צורך בשינוי של ip של המחשב בכדי לגשת לכתובת אדמין של המוקה לא היה שינוי בהגדרות של הוט מציין את זה רק כי אני לא בטוח אם זה לא רלוונטי לגמרי).…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה - יש לי 2 חיבורים נפרדים לאינטרנט בבית שלי. שניהם של HOT, אחד של 015 ואחד של 013. שני החיבורים הללו הם כבר שגרתיים, שניהם בקבע כבר בסביבות ה3 שנים(013 כבר 5...). שניהם חיבורים של חייגן כלומר מחייג לספק עם שם משתמש וסיסמה ע"מ להתחבר. _____________________________________________________________________ 013 ברק חבילה של 750KBS - מודם TEYRON מחובר בUSB. 015 זהב חבילה של 1.5MBS מודם THOMSON מחובר בכבל רשת. זה המצב הראשוני, אני התקנתי את הTHOMSON למחשב של ה013 והתחברתי ל013 והמהירות היא 1.5MBS כלומר קצב הורדה של 200-210KBS! כל זאת ואני מחובר דרך ברק עם המודם THOMSON. לקחתי את המודם TEYRON ושמתי במחשב השני והתחברתי ל015 ושם לעומת זאת המהירות פחתה ל750KBS גם כן בש…
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הזנתי מפתח WEP לרשת הביתית שלי... הקטע הוא ששכחתי אותו ואני לא מסוגל עכשיו להתחבר אליה. איך אני מוצא אותו? זה מופיע איפשהו במחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם... מאז שקניתי מחשב חדש, והתקנתי אינטרנט מהיר, הוא מתנתק בשעות מסויימות בלי שום סיבה... אני משערת שזה טעות שעשיתי בזמן ההתקנה... מה עושים עם זה, ואיך משנים את זה? :s05:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנוי בהוט ויש לי הוט בוקס ,ההוט בוקס מוגדר כמודם למודם חיברתי את הראוטר TL-WR941ND . בכל המחשבים בבית שמחוברים קווית יש 100 מגה אך רק במחשב שלי יש 10 מגה. כאשר אני מחבר את הכבל שלי להוט בוקס במקום הראוטר אני מקבל 100 מגה , איך אני פותר את זה שכשאני מחובר לראוטר זה ייתן לי גם 100 מגה? *ניסתי כבר להחליף בחיבורים של הראוטר לא עבד עדיין 10 מגה!
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כתובת מסויימת של ג'י מייל אני רוצה לשנות אותה ל xxx@support.co.il או xxxx@meni.co.il אני יודע שג'י מייל נותנים כזה שירות מישהו יודע איך אני עושה את זה
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-