עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ronen_pr,

שלום, אני מעוניין להקים רשת ביתית דרך כבל מוצלב. רציתי לדעת איך אני יודע אם יש לי כרטיס רשת במחשב שלי (קניתי אותו לפני חצי שנה). רצוי לציין שיש לי לוח אם של ASRock. ורציתי לקבל המלצה לגבי כרטיס רשת בשביל המחשב השני והישן שלי. האם ההבדל בין הכרטיסים השונים משמעותי? האם כדאי לקנות של אינטל? האם כדאי לקנות פנימי או חיצוני שמתחבר ל- USB? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  2. חבר שלי עם ראוטר ASUS והוא מנסה לפתוח פורטים ואני ניסיתי לעזור לו, הוא ניסה להיכנס ל: 192.168.1.1 דרך המחשב הראשי אליו מחובר הראוטר אבל הדף לא עולה. אני ניסיתי גם להיכנס לממשק של הראוטר שלי שפעם ניסיתי להיכנס אליו דרך 192.168.2.1 וגם לא עובד (אצלי זה מודם כרגע לא ראוטר) מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by D.r Bit,

שלום זה מה שקורה אצלי ממה יכול לבנוע ניתוקים מהאינטרנט האלחוטי עכשיו הרגע היה לי ניתוק ופתאום חזר !? ניתוקים כול איזה 20 דקות .. ולפעמים רק ריסט עוזר במחשב מסויים ?..... הציוד של טרידנט ...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום בזמן האחרון נתקלתי בבעיה של מהירו אינטרנט נומכה מאוד, החבילה שלי זה 1.5 דרך בזק ואינטרנט זהב כספקית, ואני מוריד במהירות של 8-10 לפעמים מדיע ל 40-50, ניסיון להתקשר לספקית לא פתר את הבעיה כי הם ביקשו ממני להוריד קובץ מהאתר שלהם ושם המהירות הייתה 170-180. ניסיון לסריקת וירוסים וספייורים לא עזר כמו כן אפילו פירמוט המחשב לא עזר :\ כמאט כל האתרים לבדיקת מהירות הורדה הראו לי תוצאות כמו 60-80 והיו פעמים שההעלה הייתה עוקפת את ההורדה כמאט פי 2!! האם גם לכם זה קורה? כי גם בחר שלי חש באיטיות באינטרנט והוא בבזק. האם לדעתכם יש בעיה כל שהיא שאינטרנט בארץ? מחכה לתגובתכם.

• 54 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by goodspeed,

אני רוצה לשנות את מיקום הראוטר ובשביל זה צריך להוסיף שקע כבלים, אבל לפני שאני מבצע את זה אני רוצה לברר האם תהיה קליטה במרחק 20 מטר מרחק אוירי מהנתב כשבתווך יש 7 קירות?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  6. שלום, פתחתי לפני כמה חודשים אשכול על בחירה של נתב אלחוטי, והמליצו לי על הלינקסיס: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WRT54GL&cart=1178519346510464〈=heb אבל עכשיו דברים השתנו וEDIMAX הוציאו דגם חדש: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BR-6216MG&cart=1178519346510464〈=heb אני יודע שמבחינת הקליטה שניהם בערך אותו דבר, אבל מבחינת התפעול שלו והQOS מי מהם טוב יותר? וגם בכרטיסי האלחוטיים: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7628IG&cart=1178519346510464〈=heb http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7128G&cart=1178520435538421〈=heb http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WMP54G&cart=1178519346510464〈=heb או הצעות אחרות בתקציב תתקבלנה בברכה , תודה

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by nondos,

שלום התחלתי פרוייקט מסויים כחלק מהפרוייקט אני רוצה לבנות תוכנה שתדע לסרוק ב newsgroups האם יש למשיהו מושג האם זה אפשרי ואם כן כיצד מנועי החיפוש של ה newsgroups עובדים? חיפשתי ב rfc אבל לא מצאתי תשובות תודה

8. קנינו לאחרונה מחשב חדש ואנו רוצים להשתמש במקביל לו גם בקיים (הישן). אנו מחוברים לרשת באמצעות הכבלים ואחת מהספקיות המובילות בשוק. מה צריך לעשות? האם ניתן לבצע את הנדרש בעצמנו או שיש צורך בטכנאי מחשבים. לידיעה - במחשב החדש לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 שכולל כרטיס רשת O/B , ובמחשב הקיים מותקן כרטיס רשת. תודה מראש על ההדרכה.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום, אני כרגע לקוח של 012 ובסוף החודש נגמרת לי ההתחייבות.. קיבלתי שתי הצעות מחיר ואני לא יודע לאן ללכת ההצעות הן כאלה: הוט 90 ש"ח ספקים: הורדה 3 העלאה 278 012 - 52 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. 014 - 69.90 ש"ח ללא התחייבות. לאן לדעתכם עדיף לי להתחבר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. יש ברשותי ל.אם עם כרטיס רשת שתומך במהירות 1000Mbps, והמודם שלי תומך במהירות 100Mbps, העם יש מודמים שתומכים ב-1000Mbps שהכבלים יכולים לספק לי?

• 14 תגובות
    • 959 צפיות
  11. לפניי כמה ימים קיבלתי אקס בוקס , האקס בוקס מחובר לכרטיס רשת וצריך להיות במחשב 2 כרטיסי רשת בשבילו 1 מכרטיסי הרשת שלי מכובה בביוס ואני לא יודע איך להפעיל אותו תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.05.2007 בשעה 19:55:27 בבקשה זה נורא דחופפ אני לא רוצה להספייםם בבקשששההה אני מתחנן לעזרה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  12. Started by slimshady21,

שלום. יש אצלי שני מחשבים עם וינדוסXP. מחשב אחד שמחובר למודם כבלים (terayon) דרך USB, והמחשב השני מחובר לאותו מודם דרך כבל רשת. אז יש אפשרות ליצור ככה רשת בין שני המחשבים? או שאני צריך לחבר את הכבל רשת בין שני המחשב?( ואז רק מחשב אחד מחובר למודם, דרך USB) ועוד משהו, כשאני נכנס לחיבורי רשת במחשב שלי אני רואה שני אייקונים - אחד "התקשרות 1394" , והשני "Local Area Connection", למה יש שם שניים? מה אומר בדיוק כל אחד? אני לא כל כך מבין בזה ואשמח להסבר. ד"א במחשב האחר יש אייקון נוסף שנקרא "Local Area Connection 3"..... ?

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  13. אחרי שלא קיבלתי אף תגובה לשאלה הקודמת ( :s05:), החלטתי לנסות בכיוון אחר: איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לי לקנות? הפעם, כנראה שיהיה מחובר למחשב שיריץ Windows, כשהנתב האלחוטי יחובר ללינוקס. האם כדאי לקנות כרטיס בחיבור PCI או בחיבור USB? האם כדאי להשקיע קצת יותר בכרטיס super G/MIMO/Pre-N, כשהפער במחירים כל כך קטן?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  14. שלום יש לי חיבור הוט ישירות למחשב שלי (אין רשת כרגע) יש לי מחשב חדש (זמני) שיש לו מודם נתב אלחוטי של בזק (rotal rta 1025w) יש לי שני מחברים אלחוטיים Alvarion Breeze Access SA-10 Pro.11 מה האפשרות הכי זולה (וטובה) לחיבור המחשב השני להוט 1) האם יש להוט מודם עם שתי יציאות? 2) במידה ולא - האם צריך נתב אלחוטי? 3) או להזמין נקודה נוספת של הוט למחשב השני (כמה זה עולה?) לעזרתכם אודה יהודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Keman,

הי. רציתי לשטף אותכם במעבר שלי בין החברות. אז ככה : אחרי כמה כתבות כאן באתר שמתי לב למהירות ה"דפוקה" של אימיול שלי. כלומר, שמתי לב מזמן - 3KB/S ?? אחרי שהוא דלוק יומיים ?? מוגזם, לא ? התקשרתי ל014 והם כמובן התחילו להציע לי כל מייני הצעות נחמדות, כגון 19.90 לחודש על 1.5MB/S למשך שנה. אבל אני סירבתי. התנתקתי. אחרי 5 דקות חזר עלי נציג מNETVISION ועשינו התחברות. שיניתי את כל הבלה-בלה-בלה בראוטר שלי, והנה, פלאים !!!! המהירות באימיול קפצה בנס ל14 KB/S !!!!! איך ? מישהו מוכן להסביר לי ? איך ? או שהכתבה עליהם כאן היתה נכונה ?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by yotamk,

שלום למומחים, ברצוני לחבר שני מחשבים ברשת אלחוטית למטרת גלישה באינטרנט והעברת קבצים (קטנים). המחשבים לא רחוקים יותר מדי אחד מהשני (8 מטר). אני לא מעוניין להשתמש בראוטר אלחוטי. שאלותי הן: 1) האם ניתן לעשות זאת עם שני כרטיסי רשת אלחוטיים בלבד? 2) אם כן, על איזה כרטיסים אתם ממליצים? תודה!

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  17. היי, שאלה בכותרת והסבר קצר: מחשב אחד משמש כשרת , מחובר לאינטרנט ישירות + שאר המשאבים כמו מדפסת סורק וכו' אליו אני מעונין לחבר 3 אחרים בלי הרשאה לאינטרנט אבל עם שימוש מלא בשאר המשאבים כולל גישה מלאה לתיקייה משותפת בכונן c שבשרת איך כדאי לעשות את זה? ואם יש לינק למדריך טוב... תודה

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by ysaviv,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד שאני לוקח אותו לעבודה ,בעבודה הגדירו לי רשת וכשאני מנסה לשתף קבצים ומדפסות ברשת שלי בבית איני יכול אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ,תודה מראש

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. יש ברשותי ראוטר של EDIMAX ואליו מחוברים 3 מחשבים. עכשיו, אני נכנס במחשב שלי (אחד מתוך 3 כאמור) והוא פשוט לא קולט את הרשת. הכול מחובר, דולקת הנורת LED הירוקה שליד החיבור ךLAN (מראה שהוא מחובר).. בראוטר הוא מציג שהמחשב מחובר אבל אין אינטרנט. ניסיתי להיכנס ל"הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה" וגם זה לא עזר, לא קולט. מה הבעיה שלו? תומר.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  20. Started by אור כהן,

רציתי לישאול שאלה, אם אני קונה כרטיס רשת אל-חוטי בטכנולוגיית WI FI, ויוצא לנקודות WI FI (כגון אילת), ומפעיל משם את המחשב, האם למחשב שלי יהיה אינטרנט מחיבור הWI-FI (כמו מחשבים ניידים)? ובמילים פשוטות, אם אני יקנה כרטיס WI FI למחשב האישי שלי והעמוד בנקודת WI-FI, המחשב שלי יוכל ליפעול באינטרנט? הנה קישור לכמה ממוצרי הWI FI, אם יש טובים יותר במקרה שהכרטיסים האלה נועדו לחיבור WIFI תכתבו אותם. האם יש כרטיסי מחשב שתומכים בHOT-SPOT? חיבור PCI (הוא נועד לWI-FI?) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472882 חיבור יו-אס-בי, האם הוא נועד לWI-FI)? http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imTEW-429UBmc&Cat2Cat1ID=213&Cat2ID=725&aff=Zap〈=he בתודה רבה, אור כהן

21. Started by lion03,

אמרו לי שיש פרסומת לאינטרנט + מסך "מתנה" ולאור העובדה שאני צריך מסך דיי דחוף אני דיי מעוניין רק מה שאני לא ראיתי את הפרסומת ואין לי ממש זמן לראות אז אם מישהו בבקשה יכול להגיד לי איזה חברה זה אני מאד אודה לכם

22. לא ידעתי ממש איפה לשים את זה, פה או בתוכנה, אם טעיתי בבקשה להעביר. המודם שלי מוגדר כנתב [PPOAA], ז"א החיבור קבוע ללא חייגן וצריך לפתוח פורטים לתוכנות הורדה. הגדרתי למודם גם שירות UPnP, שעובר מצויין עם הuTorrent - ברגע שאני פותח את התוכנה, מתווסף לרשימת הפורטים הפורט 13970, שמוגדר כפורט בתוכנה. הבעיה היא שהתוכנה לא מורידה אף קובץ והסימן של ההורדה הופך לצבע אדום - משמע יש בעיה. עם האימיול פתיחת הפורטים פועלת מצויין (HighID). ניסיתי להוסיף את אותו הפורט גם כUDP, ולא עוזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by HitmanW,

אהלן אנשים. ספק האינטרנט שלי הוא נטוויזן מאז שרק היה אינטרנט מהיר. לא היו לי שום בעיות, תוכנות שיתוף, משחקים וכד' הכל עבד מעולה. לאחרונה התחלתי לשחק MAPLE STORY, שזה משחק רשת למי שלא מכיר. באתר של MAPLE אתה יכול לקנות כל מיני דברים בשביל הדמות שלך שבתוך המשחק. בשביל זה אתה צריך להשתמש בכ. אשראי שלך כדי לקנות נקודות. אז כשאני רוצה להיכנס לעמוד שבו אני מבצע את הפעולות האלו הוא נותן לי שגיאה: אצלי ואצל חבר אחד שיש לו גם נטוויזן מופיעה השגיאה הזאת, אבל לחבר אחר שהוא בבזק הכל עובד תקין. אז מה בעצם הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הקמתי רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר ככה שאחד מארח את השני אחרי שהיה לי את הבעיה הזאת:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257288.0 ופרמטתי עכשיו הכל עובד אבל אני רוצה לעשות שהם לא יהיו תלויים אחד בשני בשביל הבנתי שאני צריך ראוטר הבעיה שלי היא שהסיסמה שלי משתנה לעיתים תכופות מאוד אז אני שואל אם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט עם חייגן יש איזה דרך משהו ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by hfg666,

מישהו יודע איך אפשר לבנות או איפה לקנות אנטנה שמתחברת למחשב הנייד כדי לקבל קליטה יותר טובה של WIFI? האם זה משפר בהרבה את איכות הקליטה? תודה

דיונים חדשים בפורומים