רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. ספק האינטרנט בבית שלי הוא אורנג'. יש לי את הנתב שלהם (מרובע, לבן). האם אני רשאי/יכול להחליף את הנתב שלהם בנתב שלי?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום רב!!! מקווה שאני לא עושה טעיות איך שפתחתי כאן כי אני חדש ! אבל אם כן תסלחו לי! אני רוצה לקבל המלצה על ראוטר בסביבות ה 300 ש"ח המטרה שלי היא שתי מחשבים (אחד מחובר ישירות עם הכבל) השני הוא הלחוצה במרחק של 10 מטר כרגע יש לי ראוטר level one והגלישה בו ממש ממש איטית בקושי מגיע לאיזור שם יש לי עוד קומה בבית לקומה הזו אני משתמש באייפד 2 שם זה מגיע אבל גם בעוצמה ממש חלשה כעיקרון זה הצורך שלי שתי מחשבים ואייפד המהירות של האיטרנט שלי זה 12 מגה של הוט! והמחשב הראשי זה איימק אשמח להמלצות על ראוטר שיתאים לי למה שאני צריך!! תודה רבה מושיקו!
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה אי אפשר לקלוט את הראוטר במחשב ובמחשבים אחרים . מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן חברים, אז בקיצור אני משתמש בתוכנה HAMACHI כבר הרבה שנים לצורך משחקים בעיקר ועד עכשיו הכל עבד מעולה. היום ניסיתי להפעיל את התוכנה וקפצה הודעת שגיאה : A generic error [5,7,7] has accured. Sorry about that. Would you like to reconnerct? כמובן שאם אני לוחץ על כן לא קורה כלום. אני רק אציין שאתמול עשו לנו אתחול לNETBOX של NETVISION - אין לנו אינטרנט של NETVISION רק קוו טלפון, אבל האינטרנט עובר דרכו. הNETBOX הוא מודם ראוטר ויש לי בבית גם ראוטר אלחוטי של TP-LINK אז הTP-LINK שלי מחובר לNETBOX ומוגדר עם DYNAMIC IP. אני לא יודע אם כל זה קשור אבל משום מה מיד אחרי שעשו לנו אתחול לNETBOX הכל התחיל, יכול להיות שזה רק צירוף מקרים אבל רשמתי כדי שתדעו. אשמח אם תוכלו לעזור לי, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, מחפש לרכוש ראוטר עם VPN. הVPN מיועד למשתמש בודד, עם עדיפות לשניים. - אין צורך בתמיכה בWiFi. ראיתי את הDlink DIR-330 שנראה מתאים. 1. האם ברמת החומרה הוא מספיק חזק למשימה ? 2. האם יש אופציות טובות יותר ברמת המחיר הזו (סביב ה700 שקלים) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מאתחל את המחשב הוא מזהה לי שתי רשתות * רשת 4 - ביתית * רשת לא מזוהה - ציבורית ובשתי הרשתות אין גישה לאינטרנט רק אחרי שאני נכנס לlocal area connection והופך אותו ללא זמין ושוב לזמין רק אז הוא מזהה רק את רשת 4 ומתחבר ללא בעיה. וכמו שרשמתי כאשר אני מאתחל את המחשב התהליך חוזר אל עצמו * יש לי מודם ראוטר של HOT מה אני צריך לעשות כדי להעיף את הרשת הלא מזוהה ושישר יזהה לי רק את רשת 4 ויתחבר לאינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם הנני מחובר לאינטרנט באמצעות הוט(הוטבוקס) שלא מצליחה לכסוותאת כל הבית. החלטתי לחבר החדרים בהם הקליטה חלשה באמצעות מתאמי הום פלאג.כעת זקוק להמלצות על AP .לא חייב משהו חזק מאוד אלא לכל חדר שיהיה אחד(אפשרי?).היות ואני לא בקיא בתחום רצוי משהו מסוג פplug&play או מאוד פשוט להגדרה תןדה מראש
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
טוב זה הדיון השני שאני פותח כבר...הקודם ירד ולא יודע איפה הוא... עכשיו הבעיה שלי היא כזו...2 מחשבים מחוברים בכבל מוצלב ביניהם ואחד מהם מחובר לאינטרנט שניהם בווינדווס XP...איך אני עושה שהמחשב שאין לו גישה ישירה לאינטרנט יוכל לגשת לאינטרנט דרך המחשב שכן יש לו גישה? המדריכים בסטיקי פשוט לא עוזרים לי...ואני לא ממש מבין מהם (ואין לא חדש בעסק של מחשבים) מה אני אמור לעשות. הבעיה שלי היא שאני משתמש בחייגן אבל במדריך יש תמונה רק של התקן LAN אחד...בעוד שלי יש שני התקני LAN(כמו שיש בהדרכה להתקנה בלי חייגן) ועוד ת'חייגן... הנה ככה זה נראה מישהו יכול לעזור לי? כי כל מה שאני מצליח לעשות זה ששני המחשבים יזהו שיש תקשורת ברשת...אבל הם לא מזהים אחד את השני ובטח שלא ת'גישה לאינטרנט...ונ…
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
טוב ככה חיברתי את הכרטיס רשת אבל המחשב שלי לא מזהה אותו ואני משתגע ניסיתי הכול דרך חומרה חדשה להוסיף אותו לא הצלחתי והדיסקט של הדרייבר שלי נאבד לי אז עם מישהו יכול להביא לי את ההדרייבר בישבלו זה יהיה הכי חזק בארץ ואל תגידו לי ללכת לחפש בגוגל למה חיפשתי ולא מצאתי !!!! ואני לא יודע איזה חברה הוא ואז אני אל יכול להיכנס לאתר של החברה כדי להוריד את הדרייבר השם של הכרטיס מסך הוא realtek8139 100\10 kaps pci bus תודה רבה לכול מי שיעזור לי תביאו לי לינקל זה תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן ! רציתי לפתוח טווח פורטים של הביטורנט.. יש לי בראוטר משהו שנקרא TRIGGER PORT זה קשור..? זה ראוטר אדימקס הנפוצים האלה.. מישהו יודע? תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן יש לי ביטורנט וביקשו שם לפתוח טווח פורטים מסויים.. TCP RANGE. הלכתי לראוטר, פתחתי את הטווח אבל BOTH TCP\UDP במקרה שהוא משתמש גם בUDp 1. זה לא מזיק נכון? פתיחת שני הסוגים של הפורטים.. 2. הווינדוס שלי בלי פיירול, יש עוד משהו שצריך לעשות חוץ מלהגדיר RANGE בראוטר?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות נתב בשביל שני מחשבים (בלבד). היות ואני לא מומחה גדול לקנית נתבים הייתי רוצה לשאול אתכם סדרת שאלות. השאלה הראשונה הולכת ככה: אני משתמש מקצועי,אני משתמש בפירוול תוכנה כבר כמה שנים. לעומת זאת,המחשב השני נמצא בשימוש על ידי שני אנשים עם ידע מועט בהפעלת המחשב. אינני רוצה לחסום בפני אף אחד מהמחשבים גישה לתוכנות מסוימות,ואינני מעונין בבקרת הורים. האם מוטב לי לבחור בפירוול תוכנה לשני המחשבים או להשקיע עוד כמה עשרות שקלים (כמה בדיוק דרך אגב?) בשביל פיירוול מובנה בתוך הנתב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לחבר שלי יש נתב וXP עם SP2 מותקן, והוא לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו זה טוען הרבה זמן "LISTENING" שינתי לו בהגדרות של האייסיקיו ל USING FIREWALL ו-NOT USING PROXY וקיפ קונקשן אלייב וגם ניסיתי לכבות את הפיירוול של הוינדוס, ועדיין כלום לא עוזר כשהוא מדליק את המחשב הוא כבר מחובר לאינטרנט (ADSL) מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי! יש לי מודם של "דיינמוד" ADSL השאלה שלי אם אוכל לשלוח דרכו פקסים מהפקס המובנה של ה-XP או שאצטרך להתקין מודם PCI? אם כן אשמח לדעת כיצד לזהות מודם ADSL שאוכל לשלוח עימו פקס! תודה!
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני עכשיו אצל לקוח ותנחשו אני לא יכול לדבר איתו למה ??? כי הוא עילם הוא רוצה איקון של 015 אינטרנט זהב ואני אין לי ז*** של מושג מאיפה אני מוריד אותו :screwy: אז חברס אני משתגע תעזרו לי בבקשה אני רוצה ללכת כבר לבית אין לי מושג איפה לחפש אותו ......???? לעזזל בשביל מה הוא צריך אותו לא יודע שיגעון אבל מה לעשות אני צריך לעשות אותו או שלא ??
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות הקמתי בבית רשת אלחוטית בעזרת נתב Edimax 6114 BG. היא עובדת בלי בעיות. מחוברים לפטופ באלחוט ומחשב שולחני באמצעות כבל. שני המחשבים מריצים אקס-פי. הבעיה היחידה היא שאקספלורר עובד בצורה מאוד לא יציבה בשני המחשבים - לפעמים נותן הודעת שגיאה בניסיון לפתוח עמוד ולפעמים סתם מסרב לפתוח. בלפטופ עברתי לפיירפוקס שאתו אין בעיות, אבל בדסקטופ אי אפשר - יש אתרים חיוניים שפיירפוקס לא מתפקד בהם. אין בעיות פיירוול במחשבים. מה יכולה להיות הסיבה לבלגן? תודה מראש, דוד
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
התקנתי כבר את NO-IP ויצרתי לעצמי IP קבוע. אני רוצה להגיע למצב שבמחשב של אחר אני יכול להשתלט על שלי בעזרת ה- Remote Desktop Connection
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
קודם כל ראשית לכל חברי הפורום המופלא הזה בזמן האחרון שאני פותח תאינטרנט במשרד [ זה קורה בעוד 4 מחשבים] אני מקבל הודעה Http connection timed out" messages from IE האינטרנט מגיע לאתר שאני רוצה אבל לוקח לו הרבה זמן. בחברה שאני עובד בה משתמשים גם במוזילה וגם באקסלפורר .ובשניהם מקבלים תשגיאה תודה מראש לכל העזורים
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
עבדתי עד לפני שבוע עם מודם חיצוני - שהיה שייך לבזק - Alcatel Speed Touch. קיבלתי במסגרת מבצע ההצטרפות לברק 013 מודם PCI של Itex. :AR15: טעות פטאלית מאז הגלישה היא אסון. יש למודם בעיות סינכרון קשות, הוא מתנתק ומתחבר כל הזמן - זהו מצב שלא הכרתי כלל בעבר. נאמר לי שהמודם רגיש... טוב אני אדבר איתו יפה שלא ייעלב מחובר לי על אותו קו גם פקס (שהיה מחובר תמיד - אני גולש ב-ADSL יותר משנתיים ללא כל בעייה) והם טענו שכאן הבעייה. ניתקתי את הפקס והשארתי בשביל הניסיון את ה-ADSL בודד על הקו ובצעתי Restart למחשב הכל בדיוק אותו דבר. המודם מוגדר ומקונפג היטב למיטב בדיקותי. הם כרגע שוקלים (כבר שבוע שלם!!!!!!!!!!!!!!!!) מה לעשות ולאיזה מודם להחליף לי. מסתבר בבדיקה שערכתי שקיימים ש…
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים מחוברים ברשת ע"י switch אחד מהם הוא הסרבר שהוא מחובר ישירות ל ADSL ולswitch... וכל שאר המחשבים מחוברים גם ל switch.. הרשת פעלה מצויין וכל המחשבים היו יכולים לגלוש באינטרנט... לפני כמה ימים ביום בהיר אחד, פתאום האינטרנט בשני מחשבים לא פועל.... מה יכולה להיות הבעייה? לא היו שינוייים בשום הגדרות!... תודה רבה רבה.... נ.ב- כאשר ממחשב אחד שהאינטרנט בו לא פועל עשיתי פינג לסרבר אז ההוא החזיר תשובה... זה אומר שהרשת מחוברת לא?... אז חסכתי לכם פחות בעייה לחשוב עלייה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שמעו, בדיוק מלפני שבועיים התחברתי לADSL 750K של בזק בינלאומי. (ייייששששש!!!!) בכל מקרה, מדי פעם אני מוצא אותו מנותק בלי שום סיבה או הודעה, אמרו לי שהמודם USB, (מה שלי יש) עושה את זה לפעמים מכיוון שאינו מחובר לחשמל, או משהו כזה. ברצוני לדעת אם המודם של Samsumg דרך כרטיס ETHERNET- כרטיס רשת, יעזור מבחינה זו??? ???
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM שקניתי ב KSP ורשת אלחוטית בין 3 מחשבים אני צריך בבקשה איזה מדריך או משהו שיגיד לי בדיוק את ההגדרות שאני צריך לשים ב192.168.1.1 אני מחובר דרך נטויז'ן כבלים אני לא יכול להביא תמונה כי זה לא המחשב הזה, אבל לפי מה שהבנתי מתחברים דרך L2TP וההגדרות שיש לי שם זה : l2tp server address l2tp username l2tp password primary dns address secondary dns address mtu maximum idle time וגם initial ip parameters : get ip by DHCP intial ip address initial subnet mask initial gateway תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מישהו שעושה כבילת רשת ביתית דרך הצנרת הקיימת של הטלפון והכבלים. אני חושב שתהיה לי בעיה עם פתרון אלחוטי בגלל שאחד המחשבים בממ"ד (האינטרנט מחובר בחדר לא בחדר ממ"ד) יש קיר גבס אחד חוץ מהקיר ממ"ד, המרחק האוירי בין החדרים הוא 3.5 - 4 מטר. אם מישהו יכול לייעץ על ראוטר וכרטיס רשת טובים, זה יעזור לי מאד
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שהחלפתי את האלקטל פרו שלי שנפרץ כמובן, לראוטר חדש Aztech router dsl600er מהירות ההורדה בכל האתרים פשוט בלתי נסבלת! מתחיל סבבה ואחרי שניות יורדת ל15-5. כשאצל חברים שלי אותן הורדות יורדות במלוא רוחב הפס. וזה פשוט לא יאומן שאני לא אוכל להוריד במלוא רוחב הפס שלי גם מאתרים שממש אין אצלם בעיה של עומס.. עכשיו לדוגמא ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני ביותר של אנווידיה, מה שנתקל במהירות הורדה מזעזעת של 10 ק"ב/שנייה בכל המירורים. אני בחבילה של 2 מגה הורדה בבזק בינלאומי עם התשתית של בזק. התקשרתי אליהם, וכמובן הם הפנו אותי לעשות בדיקת המחשת מהירות, שבה באופן מפתיע המהירות הייתה תקינה. מה ניתן לעשות? העניין הזה משגע אותי. תודה, אבי. עריכה: אני בלי חייגן
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-