עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הסיטואציה: 3 חיילים בבסיס סגור עם 3 מחשבים ניידים למודם USB אחד של אחת חברות הסוללר רצינו לקרנות ראוטר שיש אפשרות לחבר לו מודם USB יש חייה כזאת? ואם כן יש המלצות מראוטרים ספציפים? (עדיף זול :] )

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by mulderfox,

אני מתלבט בין ברק, קוי זהב, ואינטרנט זהב למסלול 0.5 או 0.75 בADSL מי מהם עדיף? מבחינת מחיר נראה שברק עדיף, אבל מה האמינות שלהם? ואיך המהירות שלהם בשעות העומס? תודרבה מראש!

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  3. שמתי ב http://www.geocities.com/mytawanda/ אבל אחרי כמה זמן זה מפסיק לעבוד :'(

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by redead,

המחשב הראשון מחובר לראוטר והאינטרנט שלו מתפקד כמו שצריך וזז מהר והלפטופ השני שעד אתמול תפקד בסדר גמור פתאום לא זז לגמרי.. האינטרנט זוחל זוחל זוחל ואין לי מושג למה.. שני המחשבים לא מורידים כלום ובשני המחשבים נעשו בדיקות של וירוסים ותולעים ואין כלום.. אין לי מושג איך פותרים את הבעיה הזאת אני ישמח לשמוע הצעות.. תודה

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by Sygnus,

שלום, אני מתלבט בין שני דגמים של ראוטר אלחוטי: אדימקס BR-6424 כ 170 ש"ח, אדימקס BR-6524 כ 310 ש"ח. אמור לשרת דירה במפלס אחד, בגודל של כ 100 מ"ר. קראתי כל מיני ביקורות, וראיתי כי ייתכנו בעיות חוזרות ונישנות של ניתוק, האם ידוע לכם משהו על זה ? האם כדאי להשקיע ביקר יותר ? או שאני לא ארגיש את ההבדל ? ואשמח לקבל המלצות על ראוטרים אחרים, במידה ויש טובים יותר במחירים אלו. תודה.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  6. חברה שלי מחוברת לאינטרנט דרך כבלים + אינטרנט זהב. בשבועות האחרונים היא לא מצליחה להיכנס ל-www.livejournal.com. אתמול היא התקשרה לתמיכה הטכנית של אינטרנט זהב, והם טענו שיש להם בעיה מול האתר הזה. האם יש דרך להתחבר אל האתר בכל זאת? חשבתי על פרוקסי או משהו בסגנון. אשמח לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  7. יש לי ראוטר EDIMAX 6204WG, מחובר למודם של בזק RTA 1320. המחשב הנייח מחובר בצורה חוטית והכל בסדר, והמחשב הנייד מחובר בצורה אל-חוטית, ועבד בצורה תקינה עם אבטחת WPA עד שעשיתי לו פירמוט היום! אחרי הפירמוט מן הסתם התקנתי את כל הדרייברים, כרטיס רשת רגיל וכרטיס רשת אלחוטי מופיעים בצורה תקינה במנהל ההתקנים. כשאני מנסה לחבר את הנייד בצורה אלחוטית לרשת, הוא מתחבר כביכול, אבל מקבל קישורית מוגבלת או חסרה ואין תקשורת. עשיתי HARD RESET לראוטר, לא שמתי עליו אבטחה בכלל, רק כדי לבדוק אם זה קשור לתקלה, ועדיין אותה הבעיה נמשכת. יש לשכנים שלי רשת של בזק, וכשאני מנסה להתחבר אליהם אותה הבעיה מתרחשת. אני משער שהבעיה נובעת מהנייד, ואולי עשיתי משהו לא תקין אחרי הפירמוט, אבל מה זה יכול להיות? הניי…

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by K0sTa,

צריך עזרה בזיהוי ותוכנה שאפשר לעבוד איתה עם הכרטיס, תודה מראש http://www.pictor.co.il/lils22/185505/7431733.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/185505/7431734.jpg מה שכתוב למעלה זה: broadlogic network technologies DTS-110 ועל הצ'יפ: skytune sky951

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  9. Started by sasith2,

שלום יש לי רואטר edimax 802.11b/g ואח שלי מתחבר לרואטר הזה וכל הזמן האינטרנט מתנתק לו וזה גם מראה שהקליטה חלשה מה אני צריך לעשות כדי לפתור את זה בבקשה זה דחוף

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  10. שלום, יש לי ראוטר ומודם אלקטל (לא משודרג). אני שם את הראוטר על המודם וזה מחמם אותו לחום רציני. כבר יומיים בירציפות המודם מפסיק להסטנכרן לשעה ואפילו 6 שעות. בפעם הראשונה שזה קרה הורדתי את הראוטר מהמודם לתת למודם להתקרר. התקשרתי לבזק ועשיתי את כל הדברים שהם תמיד אומרים לעשות כשמודם לא מסטנכרן (פילטרים, שקע אחר) כל זה לא עבד עדיין המודם לא מסטנכרן. כבר הזמנתי טכניי וחצי שעה לאחר שהתקשרתי המודם מסטנכרן אז מהר ביטלתי שלא יחבו אותי סתם. היום זה שוב קרה,שוב הורדתי את הראוטר מהמודםי, ושוב הזמנתי טכניי. הפעם במקום 6 שעות לקח לו רק שעה. קיצר אני שואל אתכם האם זה באמת הראוטר שמחמם אותו יותר מדי או שזה בעיה אצל בזק????

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by thebenjamin,

שלום, אני במהירות 15 מגה. עד אתמול הסרטונים עבדו בצורה חלקה, גם בHD, אם לא רענון של הסרטון היה פותר את הבעיה. משום מה עכשיו שום סרטון בHD (720/1080p) לא זז! ברמה של מנגן 2-3 שניות ונתקע, מצב פשוט בלתי נסבל. ניסיתי להתנתק ולהתחבר מחדש וגם לנתק את המודם מהחשמל אבל המצב נותר בעינו. מה קורה פה? תודה.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by J0HNiE,

אז ככה אני צריך המלצות לגנה יותק טובה, חזקה וחשבתי על ראוטר אבל אני לא יודע אם אני ממש צריך ראוטר ואולי יש משהו אחר בשוק. אז יש לי רק מחשב אחד אין לי רשת ביתית או כלום ואני גם לא משתמש בremote control פשוט מחשב משפחתי שמחובר לאינטרנט וזהו. כרגע אני משתמש בפייוואל אבל אני רוצה משהו יותר מאובטח, יציב.. כרגע לא נראה לי שאני יוסיף עוד מחשב לרשת אבל אולי בעתיד הרחוק. אז אם יש לכם המלצות יותר מתאימות לדרישות שלי בבקשה תציעו.

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  13. שמעו, בדיוק מלפני שבועיים התחברתי לADSL 750K של בזק בינלאומי. (ייייששששש!!!!) בכל מקרה, מדי פעם אני מוצא אותו מנותק בלי שום סיבה או הודעה, אמרו לי שהמודם USB, (מה שלי יש) עושה את זה לפעמים מכיוון שאינו מחובר לחשמל, או משהו כזה. ברצוני לדעת אם המודם של Samsumg דרך כרטיס ETHERNET- כרטיס רשת, יעזור מבחינה זו??? ???

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  14. דיברתי עם HOT והם טוענים לי שאפשר להזמין רק HOTBOX אחד לתשתית אחד, ושאם אני אצטרך מודם נפרד למחשב (יש לי חיבור בחדר שני של הכבלים), אני אצטרך לשלם על 2 תשתיות בדירה אחת. האם זה תקין? האם זה קיים בכל חברות התשתיות? העניין הוא שיש לי 2 חדרים שמרוחקים אחד מהשני בדירה. בחדר א' יש HOTBOX. בחדר ב' יש כניסה של כבלים ואני רוצה שיהיה שם מודם נוסף. בשירות לקוחות אמרו לי שאני אצטרך לשלם על תשתית נוספת.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  15. Started by redead,

המחשבים מחוברים בראוטר.. עברתי על המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm עכשיו הבעיה שאני נכנס למחשב שדרכו אני רוצה להגיע למחשב השני שמחובר באלחוט עם הראוטר אני רואה את המחשב שלי אבל כשאני לוחץ להכנס עליו הוא מבקש סיסמה למרות שאין לי משוג על איזה סיסמה הוא מדבר... מה עושים?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  16. שלום, מישהו מכיר תוכנה כזאת? עם כן, אפשר לינק? בתודה מראש, Humpo

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by Beginner,

שלום אני חדש בפורום ואני מכיר מישהו שכל הזמן שולח לי הודעות ספאם כאילו ממש הוא אמר לי כנס לאימייל שלך ואז ל- JUNK MAIL ובדקתי שמה ראיתי 500 הודועת ספאם ואמר לי שאלה ממנו . והוא ממשיך בזה! איפה אני יכול להתלונן עליו ? תודה :

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  18. שלום .. שמעתי שהאיפי הנ"ל טוב למשחקים בחו"ל כרגע אני גולש על איפי כזה באמת די טוב בבזק בינלאומי אמרו לי שיש להם שירות בתשלום לשריין את האיפי גם כשאני אתנתק עדיין יהיה אותו איפי יש כזה דבר בחינם וחוקי אולי? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by slowly but surely,

אני מנסה לבדוק האם בעיית המהירות באינטרנט נובעת מהמחשב שלי. אחרי ניקוי רציני, כניסה ראשונית לאינטרנט, נורטון פותח דף אזהרה:INVALID SOURCE IP ADDRESS 255.255.255.255 האם יש מצב שחסימת האיום הזה גורמת להאטה במהירות האינטרנט. עשיתי חיפוש באינטרנט אבל לא הצלחתי להבין אם זה בעצם החיבור עצמו שנורטון חוסם או שזה מישהו מנסה לפלוש למחשב שלי. אשמח להסבר קצר ולמענה לשאלתי תודה

20. Started by niva401,

שלוםיש לי רשת ביתית אלחוטית עם נתב ומתאמים למחשבים בתקן G ומהירות 54 האם החלפת הנתב בלבד לתקן N ומהירות 300 -תשפר את איכות הקליטה במחשבים בחדרים הפנימיים?

21. אחרי כמה חודשים של עבודה רציפה בלי ניתוקים, פשוט תענוג, פתאום זה היכה. הראוטר לא מושך כתובת איפי של חיבור ללא חייגן - כי הוא אינו תומך בחיבור l2tp - מה טוב ההגדרה פשוטה ממש. רק שבימים האחרונים הוא פשוט לא מושך כתובת איפי, הבעיה היא ללא ספק בראוטר כי כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב תוך חצי דקה יש איפי והכל רץ. אשמח אם תעזרו לי להתקרב לאיזור הבעיה כי התמיכה של נטגיר בישראל היא פשוט בושה, ממש קשה להשיגה. תודה.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  22. מכיוון שאני לא הכי מבין בזה, אני פונה אליכם בבקשת עזרה. אני מתכוון לחבר עוד מחשב לחיבור האינטרנט שלי שיהיה בקרוב 2.5 מגה. המחשב השני צריך אינטרנט רק לגלישה והורדת מסמכים רבים, ללא אימיול וכאלה. על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  23. יש לי כרגע D-LINK 6740U שמחובר למתאם של בזק בינלאומי (לצורך הקו טלפון). עכשיו אני לא הכי מרוצה ממה שיש לי עכשיו, יש ניתוקים אני משחק לרוב במשחק רשת שנקרא (battlefield play4free) ולרוב המשחק נתקע או שהוא בכלל יוצא מן המשחק מרוב ה"עומס" שיש על הראוטר. הראוטר ממוקם בממ"ד יחד עם מחשב נייד חצי מטר לידו ועוד מחשב בחדר ליד שמחובר אליו דרך WIFI. אני מחפש ראוטר שיספק אותי מהבחינות הבאות: 1. לא נפילות ותקיעות במשחקי רשת וגם בכללי (גם אם המחשב השני גם כן מחובר לרשת). 2. שיספק אותי במהירות הנדרשת לי (30MB). 3. שיהיה לו מעבד חזק שמסוגל לעבוד בעומסים. רציתי לקבל ממכם חוות דעת על הDIR 655 אם הוא מתאים לדרישות שלי תזכרו שהראוטר יהיה בממ"ד. חשוב לציין! שאם אתם מכירים ראוטר אחר שמ…

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by darkspell,

יש לי 2 מחשבים נייחים PC ולפטופ Studio 1537 של Dell, המחשבים הנייחים עובדים על XP והנייד על Vista 64, הראוטר הוא דגם WRT54G של Linksys. לאחרונה בכל פעם שאני מנסה להתחבר עם הלפטופ לרשת האלחוטית אני מקבל קישוריות Local Only בלבד, לא משנה מה אני מנסה לעשות, המחשב הנייח השני מתחבר לרשת בקלות ובלי בעיות. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בכרטיס רשת של הלפטופ, אבל בבדיקת מעבדה נאמר לי שכל החומרה תקינה והבעיה היא איפשהו במערכת ההפעלה. הגעתי הבייתה, פירמטתי, התקנתי הכל מחדש, ואכן הלפטופ התחבר לרשת, והנה יום-יומיים אח"כ הבעיה חוזרת על עצמה למרות שלא שיניתי כ-ל-ו-ם בהגדרות משני הצדדים. גם אתמול הייתה לי בעיה דומה בבית של חברה שלי, שאצלה גם ראוטר של Linksys אבל מדגם WRT54GL אך הבעיה נפתרה אחרי…

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  25. כמו בכותרת, אני מעוניין בהמלצה לנתב אלחוטי (בתקן G, אין צורך בתקן N) למרחקים יחסית ארוכים (הייתי מעריך כ-15 מטרים) עם קירות באמצע. מבחינת תקציב, אני לא ממש יודע אם יש משמעות לזרוק מספר, כי התכנון זה לקנות בארה"ב, אז המחירים של ארץ לא רלוונטים, אז אני פשוט מחפש המלצה לדגם תודה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.