עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הכרטיס רשת אור שיש קישוריות מוגבלת . אני מחבר כ.רשת למודם כבלים , הסימן על יד השעון אומר שהקישוריות מוגבלת או לא קיימת. ניסיתי הדרייבר שבא עם ה XP ,והדרייבר המקורי של הלוח כרטיס רשת. מה יכול להיות? מה אני יכול לעשות? (הכרטיס רשת תקין) תודה

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  2. שלום .. שמעתי שהאיפי הנ"ל טוב למשחקים בחו"ל כרגע אני גולש על איפי כזה באמת די טוב בבזק בינלאומי אמרו לי שיש להם שירות בתשלום לשריין את האיפי גם כשאני אתנתק עדיין יהיה אותו איפי יש כזה דבר בחינם וחוקי אולי? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by nizansm,

עבדתי לפי המדריך בSTICKY של ה ICS כאשר יש לי 2 כרטיסי רשת מחוברים במחשב. עקבתי צעד צעד אחרי כל ההוראות ובכל זאת אין פינג בין המחשבים.. ping 192.168.0.1 מהמחשב האורח ואין תשובה ניסיתי לבטל את הפיירוול של וינדוס ועדיין אין פינג אין כלום. מה הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  4. Started by Avichay Bason,

יש לי ראוטר של tplink מדגם wdr4300 שהחלפתי לו את הגירסא ל ddwrt. כמו כן קניתי wifi extender של tplink מדגם re200. אני לא מצליח לחבר בינהם. האקסטנדר לא מזהה את הראוטר. החזרתי לראוטר את הגירסא המקורית של tplink ואז הוא כן זיהה אותו והצליח להתחבר אליו. לאקסטנדר אין גירסא של ddwrt. האם למשהו יש פתרון? אני מעוניין להשאר עם הגירסא של ddwrt בראוטר.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  5. אהלן יש לי מצלמת ezviz c8pf וברצוני לחבר אותה למחשב והשתמש בתוכנת מצלמות פרטית ולא בשל החברה יש דרך לעשות זאת ? אשמח לקבל עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by brum,

אהלן פתאום הפסיקו המחשבים לראות זה את זה. אני מקבל את ההודעה: workgroup is not accesible שניהם עם XP הכל מוגדר נכון. לקח לי המון זמן עד שעליתי על הבעיה: כאשר במחשב הראשי בבית מוגדר IP קבוע - אז אין כניסה לWORKGROUP אם אני משנה ל"קבל IP אוטומטי" הכל מסתדר. אבל אז יש לי LOWID באימיול אני מצרף תמונה של ההגדרות. מישהו יוכל לתת עצה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by Dr Hardware,

אהלן יש לי ביטורנט וביקשו שם לפתוח טווח פורטים מסויים.. TCP RANGE. הלכתי לראוטר, פתחתי את הטווח אבל BOTH TCP\UDP במקרה שהוא משתמש גם בUDp 1. זה לא מזיק נכון? פתיחת שני הסוגים של הפורטים.. 2. הווינדוס שלי בלי פיירול, יש עוד משהו שצריך לעשות חוץ מלהגדיר RANGE בראוטר?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  8. היי אנשים ברשותי ראוטר של אדימקס הורדתי וTORRENT ותוך ההגדרות ניסיתי לפתוח את הפורט שהוגדר לי שם 58211 עבדתי לפני המדריך של אדימקס שהורדתי מהאתר של פיקוק, עשיתי בדיוק מה שהיה רשום שם (לא כזה מסובך) ועדיין לאחר שסיימתי בעת שהרתי את התוכנה לבדוק את הפורט, היא חזרה ודיווחה לי שהפורט חסום מצ"ב צרוף מסך. מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  9. ^^ זה הראוטר: http://www.alice-wiki.de/images/2/29/Siemens_SL2-141-I_th.jpg הסתכלתי ב QOS בראוטר אבל לא הבנתי איך משתמשים בזה.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  10. אני מעוניין לחבר בין שתי נקודות בצורה אלחוטית, המרחק הוא כ100 מטרים, בניין מול בניין אין אפשרות להעביר כבל. באמצע יש חניון פתוח שעוברות בו מכוניות ועוד משרדים מסביב. חשבתי על אחת משתי הפתרונות: האחת - לרכוש שני AP's, של 300 מגהביט N, עם שתי אנטנות. לחבר בכל צד של AP 2 אנטנות חיצוניות של 7DBI במטרה. החיסרון הוא - שהAPים עובדים על 2.4GHZ שזה טווח תדרים שיחסית עמוס ובשימוש, והוא בשימוש גם שם. היתרון הוא - יש שתי אנטנות מול שתי אנטנות מה שאמור לשפר בצורה משמעותית. האופציה השנייה זה לקנות 2 נתבים שתומכים 5GHZ 450MBIT, עם שלוש אנטנות (2 שידור אחת קליטה). היתרון הוא - 5GHZ זה טווח פנוי לחלוטין או כמעט פנוי, הסיכוי להפרעה משכן ממש קלושה פה. החיסרון - לא מוצא אנטנות חיצוניות שתומכ…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  11. יש לי כרגע D-LINK 6740U שמחובר למתאם של בזק בינלאומי (לצורך הקו טלפון). עכשיו אני לא הכי מרוצה ממה שיש לי עכשיו, יש ניתוקים אני משחק לרוב במשחק רשת שנקרא (battlefield play4free) ולרוב המשחק נתקע או שהוא בכלל יוצא מן המשחק מרוב ה"עומס" שיש על הראוטר. הראוטר ממוקם בממ"ד יחד עם מחשב נייד חצי מטר לידו ועוד מחשב בחדר ליד שמחובר אליו דרך WIFI. אני מחפש ראוטר שיספק אותי מהבחינות הבאות: 1. לא נפילות ותקיעות במשחקי רשת וגם בכללי (גם אם המחשב השני גם כן מחובר לרשת). 2. שיספק אותי במהירות הנדרשת לי (30MB). 3. שיהיה לו מעבד חזק שמסוגל לעבוד בעומסים. רציתי לקבל ממכם חוות דעת על הDIR 655 אם הוא מתאים לדרישות שלי תזכרו שהראוטר יהיה בממ"ד. חשוב לציין! שאם אתם מכירים ראוטר אחר שמ…

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  12. יש לי בבית 3 קומות והראוטר נמצא בקומה הראשונה בתוך הממ"ד. כשאני עם המחשב הנייד בבית הוא קולט ממש טוב בכל מקום חוץ מבחדר שלי שנמצא בקומה השלישית. הראוטר שיש לנו הוא הראוטר הכי חזק, כלומר בזמנו שקניתי אותו אמרו ל ישזה האנטנות הכ גבוהות ושאין יותר מזה. השאלה שלי היא אם יש משהו שאפשר להוסיף לראוטר הזה שיעזור? כי אמרו לי שיש איזה משהו שאפשר לחבר אליו וזה מחזק את הקליטה שלו גם כשאני רחוקה ממש (בקומה השלישית). תודה

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  13. שאלתי בעבר ולא הגענו לפיתרון וזה קצת משגע אותי. יש לי ראוטר N ומחשב ראשי עם כרטיס 1000MB ומחשב בסלון עם כרטיס אלחוטי N. מימיו הראשונים המחשב בסלון היה עם WIN 7 והראשי עם XP. מהירות ההעברה הייתה אז נורמלית (לא זוכר מהי, סביבות 30MB לשניה?) שדרגתי את המחשב הראשי לWIN 7 ומאז המהירות ירדה לסביבות 3MB לשניה. חיפשתי ברשת ומצאתי המון אנשים עם בעיה כזאת והמון פתרונות אפשריים. ניסיתי את כל הפתרונות שנתנו ולא עוזר. לא מבין איך בכלל זה קורה. לא קרה לאף אחד פה?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  14. המודם שלי מתנתק מהאינטרנט אחרי כמה דקות ? יש לי מודם חדש של netdragon, היא מודם טוב יחסית אבל יש לי איתו בעיה מול האינטרנט, כלומר אחריי 5 דקות הוא מתנתק ללא סיבה. הוא מוגדר ומותקן בסדר ללא הודעות שגיאה, מה ניתן לעשות על מנת למנוע את הניתוקים.??

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  15. Started by BigDragoon,

יש לי בבית מלפני כמה שנים את ה wrt54g. אני מעוניין לקנות אחד חדש. ניסיתי למצוא את ההבדלים בין G ל GL הבנתי שה GL הוא גירסא חדשה של ה G. (או תת גרסא או משהו כזה) אבל, אם כך, למה ה G עולה בכ 100 ש"ח יותר מה GL? ומה ההבדלים (אם יש באמת) בין שניהם?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by XCG120,

מה זה בדיוק הטכנולוגיה הזאת? מה קורה למשל ברגע שאנטיוירוס סורק וירוסים במחשב ע"י טכנולוגיית "הענן" איך זה מתבצע? אשמח לתשובה מפורטת

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  17. Started by klober,

יש לי מודם כבלים שמחובר בכבל רשת לראוטר בכניסת WAN ועוד 3 מחשבים שמחוברים בכניסות הLAN של הראוטר דגם DI-604 של DLINK המודם שלי מודם כבלים של מוטורולה דגם SB5100... תודה על כל העזרה... אני כמובן רוצה לחבר את זה כאשר כל המחשבים מחוברים כל הזמן..

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  18. טוב תראו אני כבר עייף מהראוטר לכן אני רוצה להחזיר אותו ולקחת במקומו HUB פשוט .... עכשיו אמרו לי שאפשר להפוך את האלקטל השחור שלי לראוטר כזה ואז פשוט לחבר לHUB ואז זה יפעל.... אז מה אתם אומרים שלהפוך את האלקטל לראוטר כזה ואז לחבר ל HUB זה יהיה יותר קל ופחות מסובך או שעדיין אני יצתרך להסתבך כמו אם הראוטר שלי???? תודה רבה מראש לכל עוזר ואם אפשר להגיד לי איך הופכים את האלקטל שלי לראוטר אני ישמח שוב תודה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  19. שלום לכולם, הקמתי רשת בין 2 מחשבים אחד XP והשני Vista. אין לי בעייה לשתף קבצים מ-XP ל-Vista אני רואה את כל הקבצים בצורה תקינה ויכול לבצע בהם שימוש. כאשר אני מנסה לבצע שיתוף מ-Vista ל-Xp אני לא מצליח. איך אני מספק הראשות ליוזר שב-XP ? אני מקבל את ההודעה הבאה: you might not have permission to use this network resorce. contact tal administrator... ה-firewall למטה (גם של ה-Windows). כשאני נכנס לשיתוף בהדגשת התיקייה הרצויה > שיתוף מתקדם > מיקומים > אני לא רואה את ה-XP אלא רק את המחשב המקומי, אני מבין שפה הבעיה, אז השאלה שלי היא - איך אני מספק הרשאה ל-XP לגשת לקבצים בתיקייה המשותפת.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  20. שלום. ספק האינטרנט בבית שלי הוא אורנג'. יש לי את הנתב שלהם (מרובע, לבן). האם אני רשאי/יכול להחליף את הנתב שלהם בנתב שלי?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by morty,

אני נוסע לצימר בצפון בשבוע הבא, ואין שם אינטרנט. רציתי לדעת האם אני יכול לקחת את הראוטר מהבית שלי (הספק שלי הוא בזק בינלאומי - 014) ולחבר אותו לשקע טלפון שם. זה יעבוד? תודה.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by oamir1,

שלום, האם אפשר לחבר לכרטיס רשת רגיל כבל רשת באורך של 30 מטר ושיעביר אותות כמו כבל קצר של 5 מטר? (אם לא - איזה מגבר אותות לבקש מהמוכר?) תודה

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  23. היי אני צריך עזרה בויכוח שיש לי עם חבר. דבר ראשון אני מתנצל על האי דיוקים אבל זה מה שהסבירו לי: תוכנת PEER GUARDIAN אמורה לחסום חברות מסחריות מלהגיע במגע עם המחשב שלך. משתפי קבצים נוטים להשתמש בתוכנה על מנת שגופים כמו RIAA לא יראו את הכתובת IP שלהם ויתבעו אותם. האם התוכנה רלוונטית למשתף קבצים שנמצא מאחורי נתב? הסיבה שאני שואל היא שבמידה וגורם זר מעוניין בכתובת IP החוקית של משתף קבצים הוא ימצא אותה בראוטר, ויחסם רק אח"כ במחשב בעל הכתובת הלא-חוקית. האם אני צודק, או שבכל זאת כדאי למשתף קבצים מאחורי נתב להתקין את התוכנה? (דרך אגב, אני נגד שיתוף...) אשמח לקבל תשובה תודה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by moris,

היי! יש לי מודם של "דיינמוד" ADSL השאלה שלי אם אוכל לשלוח דרכו פקסים מהפקס המובנה של ה-XP או שאצטרך להתקין מודם PCI? אם כן אשמח לדעת כיצד לזהות מודם ADSL שאוכל לשלוח עימו פקס! תודה!

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by The UnKnown,

ישהו יכול להסביר לי מזה? ומה זה יכול לעשות?יש לזה איזה קשר לFTP?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.