רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
http://www.hometheater.co.il/forum44 הלינק מקשר לפורום רשתות וק"ב באתר avisrael.com , אני מניח שחלקכם מכירים וחלק לא. בחלקו העליון של הדף מופיעים זוג שרשורים - האחד מיועד ללקוחות רגילים והשני ללקוחות עם תעדוף (private ngn וכו') יש שם הוראות מלאות ותוכנה שאחד מחברי האתר כתב שמיועדת לבדוק את איכות החיבור שלכם.... מומלץ מאוד מאחר וזה הרבה(!) יותר אמין מכל מיני speedtests למינהם וכו'.התכנה תבדוק את הקישור שלכם להמון מקומות בעולם ועורכת המון מבחני השוואה. בשרשורים שם מופיעים גם הקריטריונים לקביעת האם החיבור שלכם תקין או לא (ספוילר - הוא לא) בהצלחה ותהנו - או יותר נכון - היכונו להתאכזב. כמובן שכל הקרדיט לavisrael.com ולכותב התכנה nirsoft
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה ספק אינטרנט לקחת, אני זקוק לראוטר, מישהו מכיר את הראוטר שבזק נותנים?? אשמח לחוות דעת תודה
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי ראוטר (Level one) שמחובר לADSL ויושב כרגע קרוב לחדר השינה של הילדים (קיר מפריד ביניהם = 1 מטר), אני מחפש ראוטר שיאפשר לי לסגור את אלמנט הwireless בזמן שהילדים ישנים בו האם יש ראוטר שכזה? אם כן אשמח להמלצות. תודה
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית - שני מחשבים מחוברים עם כבל מוצלב והבעיה שלי היא כדלקמן: מהמחשב המחובר לאינטרנט פיזית ומהמחשב שמחובר אליו ברשת אני יכול לגלוש ללא בעיה ואני באמת רואה שהם מחוברים. הבעיה היא בהעברת קבצים בין שני המחשבים: שני ספריות ה- C בשני המחשבים מוגדרות ב-SHARING אבל אני לא יכול לראות את המחשב אחד את השני ולהיפך. בשני המחשבים מותקן WINDOWS XP PRO . כאמור בגלישת אינטרנט אין בעיה ובפינגים המחשבים מגיבים .... כנראה שלא הגדרתי משהו נכון....תודה על העזרה. שאלה נוספת היא האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לכבות מחשב מרוחק ברשת???
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום. רכשתי ראוטר של Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Router לינק לתיאור: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=263 עכשיו העניין הוא כזה. האינטרנט בדידרה שאני צריך להתקים אותו הוא אינטרנט של כבלים והרשת תכלול שני מחשבים ניידים.מחשב נייד אחד חדש לגמרי והוא תומך בכל היכולות האלחוטיות שיש. המחשב השני אני לא יודע באיזה יכולות אלחוטיות הוא תומך. השאלה שלי היא כזאת. האם ניתן לחבר פיזית את המודם לראוטר ואת המחשב ללא היכולות האלחוטיות לראוטר ולהגדיר את הרשת על המחשב הנ"ל ואז לתת למחשב עם היכולות האלחוטיות לזהות את הרשת ולהתחבר אליה אלחוטית, או שבמידה ושני המחשבים תומים באלחוט, ניתן לחבר רק את המודם לראוטר ואז שני המחשב…
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי כרגע בבית מחשב אחד שמחובר לאינטרנט באמצעות חייגן . במהירות 5 מגה ADSL . ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית קטנה ככה בבית . אמא שלי מרבה להיות בנייד שלה לגלוש דרכו (אפליקציות וכו) ואבא גם ככה . חשבתי על שלושה ראוטרים Edimax nLITE BR-6228NS 802.11n Wireless Broadband Router 150Mbps TP-Link nLITE TL-WR740N 802.11n Wireless N Router 150Mbps Tenda nLITE W311R+ 802.11n Wireless-N Broadband Router 150Mbps לכן רציתי להייתעץ אתכם לגבי זה , איזה מהם יעשה את העבודה ?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
זה כבר קורה לי שנה + הכל התחיל ככה יום אחד שיחקתי CSS(Counter-Strike Source) ובמהלך המשחק הוא נתקע לממש 10 שניות פחות או יותר אז חשבתי אולי זה קשור לכ.רשת וקניתי אחד חדש וזה עדין לא עזר גם פירמטתי ואיפלו קניתי חלקי מחשב חדשים (לוח אם,כ.מסך,זיכרון,מעבד) וזה עדין לא עזר !! חשבו גם לציין שמתי שהWIN עולה המחשב נתקע לכמה דקות אבל סידרתי את זה בערך (צריך להציב לו IP וIP MASK וגם הצבתי לו DNS של הספקית שלי ) וזה עדין לא עזר זה גם קורה לי בBATTLEFIELD VIETNAM ובכל משחק רשת אפשרי יש לי מודם של אלקטל Speedtouch 510 זה כבר משגע אותי :pissed: התקשתי לספקית שלי (012) והם אמרו לי לבדוק בmsconfig ,סריקת וירוסים,ספי וואר,עידכון הכ.רשת והמודם ועוד שטויות וזה לא עזר הוא ג…
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מודם כבלים USB , Ethernet שכרגע מחובר ב USB למחשב .. עכשיו החיבור הוא לא בDIAL UP אלא ישר כשמחשב עולה יש כבר אינטרנט האם יש אופציה לעשות רשת עם מודם כזה (אני חושב דגם של DEWHOO או משהו כזה)
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי האם אלו יעשו את העבודה כמו שצריך ? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-networkcard&DB125729=171762 ולמה יש כאלה הבדלים משמעותיים במחיר בין אחד לשני, בסה"כ כולם 10/100 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה.. לאחרונה שיניתי את מיקום המחשב הנייח שלי כך שהוא ממוקם כרגע ליד הנתב (Gigaset 604) של אוראנג'.. לפיכך חיברתי אותו באמצעות כבל הרשת. לפני כן המחשב היה מחובר לרשת הביתית ב - WIFI באמצעות: http://www.bug.co.il/xtreamer/wireless.html העניין הוא שמאז שאני מחובר באמצעות כבל הרשת - קצב מהירות ההורדה שלי ממש קטן.. מקצבים של 700- 800 k אני כרגע מגיע בהורדות לקצבים מקסימלים של 150 - 200 K במקרה הטוב.. אשמח להסבר האם זה הגיוני או שמא תתכן בעיה כלשהי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים מחוברים ברשת ע"י switch אחד מהם הוא הסרבר שהוא מחובר ישירות ל ADSL ולswitch... וכל שאר המחשבים מחוברים גם ל switch.. הרשת פעלה מצויין וכל המחשבים היו יכולים לגלוש באינטרנט... לפני כמה ימים ביום בהיר אחד, פתאום האינטרנט בשני מחשבים לא פועל.... מה יכולה להיות הבעייה? לא היו שינוייים בשום הגדרות!... תודה רבה רבה.... נ.ב- כאשר ממחשב אחד שהאינטרנט בו לא פועל עשיתי פינג לסרבר אז ההוא החזיר תשובה... זה אומר שהרשת מחוברת לא?... אז חסכתי לכם פחות בעייה לחשוב עלייה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הלכתי לפי המדריך הזה: http://www.fresh.co.il/dcforum/Software/6095.html עשית הכל והכל טוב ופועל. עכשיו רציתי לדעת אם אני רוצה שחבר שלי יכנס לשרת הזה איך הוא אמרו להכנס?, אני צריל לשנות משהו מההגדרות שבמדריך על מנת שחבר יוכל גם להכנס?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעבור לפרטנר. יש לי ראוטר של Netgear R6700 , אני צריך המלצה למודם. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר שני מחשבים בכבל רשת - דבר שאמור לכאורה להיות פשוט. חיברתי כבל, אבל בשני המחשבים עדיין יש איקס על חיבור הרשת בסרגל הכלים. עשיתי DISABLE ושוב ENABLE ולא עזר. בדקתי במנהל ההתקנים ושני הכרטיסים בשני המחשבים מזוהים ונראים תקינים. מה כבר יכולה להיות הסיבה ? הרי די בחיבור כבל כדי שלפחות האייקונים יראו שיש חיבור לא ? זהו כבל רשת מוצלב- האם ייתכן שהוא פגום ? אשמח מאוד לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום... איך אני יכול לפתוח פורטים בראוטר אלחוטי של linksys befw11s4? אני רוצה לפתוח פורטים של אימיול כי כתוב לי low-id תודה
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מה היתרונות והחסרונות בחיבור דרך Yes ? האם בכלל שווה להתחבר דרך Yes ? אני מחובר כבר תקופה ארוכה דרך ADSL ולא שיש לי טענות, פשוט המחיר ... אני שומע יותר ויותר על אנשים שעוברים לכבלים, ומשלמים פחות, ניקח לדוגמא חיבור 750 ב119 שקל בלבד ( ככה נאמר לי ) שזה למעשה כולל גם את השתית וגם את החיבור לאינטרנט, כאשר אני משלם רק לבזק 130 שקל : יש הצעות ? נ.ב אני מחובר דרך חברת Urbis ואני מאוד מרוצה, ולא מתכוון לעזוב אותם ( חוץ מזה שיש לי הסכם שירות איתם לעוד 7 חודשים ), מבחינתם הם מספקים גישה גם דרך ADSL וגם דרך כבלים.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש שלי צורך בחיזוק הקליטה לחדר מסויים שמרוחק כך שיש קליטה חלשה והפרעות מנתב 3COM שמשדר קומה וחצי גבוהה יותר. אשמח להמלצה של דגם ספציפי שמסוגל להיות מוגדר כ ACCESS POINT . מעט פרטים על הבית הבית דיי גדול עם מפלסים מסדרונות ומספר קומות ,לכן האות האלחוטי מגיע חלש עד בכלל לקומה התחתונה שם נמצאים שלושה חדרים שבכל אחד מחשב. שניי חדרים מחוברים ע"י כבל רשת רגיל שעובר דרך הקיר. לחדר השלישי אין תשתית של כבל רשת ולכן הוא חצי משתמש באות האלחוטי. חשבתי להשתמש בכבל שמגיע לאחד החדרים לחבר שם נתב אלחוטי נוסף שישדר את האות לאותו חדר ולחדר שאליו חסרה לי תשתית. נראה שהאופציה הזאת תתן תוצאה חזקה בעזרת ROUTING פשוט . מאחר ולא עשיתי את זה עד היום בנתבים בייתים ואין לי אפשרות לבדוק …
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
איך הוא עובר? בכבל תת מימי? בלווין? תודה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לפני כשבועיים פתחתי קבוצה בגוגל גרופס. לאחר מספר ימים פתאום נעלמה לי האופציה לפרסם או להגיב על הודעות בקבוצה (בה אני משמש כמנהל), בעוד שבקבוצות אחרות בהן אני חבר- אין שום בעיה. בדקתי גם בהגדרות שלי בקבוצה ואני מוגדר כ"מורשה" לפרסם הודעות. כרגע מה שאני יכול לעשות זה לפרסם הודעות חדשות בעזרת שליחה מהמייל שלי לקבוצה, אך להגיב על הודעה בלי לפתוח נושא חדש- אני לא יכול. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מאתחל את המחשב הוא מזהה לי שתי רשתות * רשת 4 - ביתית * רשת לא מזוהה - ציבורית ובשתי הרשתות אין גישה לאינטרנט רק אחרי שאני נכנס לlocal area connection והופך אותו ללא זמין ושוב לזמין רק אז הוא מזהה רק את רשת 4 ומתחבר ללא בעיה. וכמו שרשמתי כאשר אני מאתחל את המחשב התהליך חוזר אל עצמו * יש לי מודם ראוטר של HOT מה אני צריך לעשות כדי להעיף את הרשת הלא מזוהה ושישר יזהה לי רק את רשת 4 ויתחבר לאינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! יש לי שאלה שאני מקווה מאוד שתוכלו לפתור לי אותה כי אני די אובד עצות יש לי HOT בבית וקופסא של מוטורולה שממירה בין הכבלים לאינטרנט ושדרכה אני מתחבר לאינטרנט (הקופסא היא הקופסא השחורה של מוטורולה שHOT מביאים להמיר מכבל של כבלים למשהו שניתן לחבר למחשב דרך USB או כבל LAN ולגלוש בעזרת המחשב באינטרנט), כאשר הקופסא מחוברת ישירות למחשב האינטרנט עובד חלק וללא שום בעיות. אני רכשתי לא מזמן ראוטר של חברת TP-LINK וחיברתי אותו ע"י כבל רשת לאותה קופסא של מוטורולה ואת המחשב חיברתי לראוטר (במקום שהיה מחובר ישירות לקופסא של מוטורולה קודם ע"י כבל USB). מכאן החלו הבעיות -> גלישה ברשת האינטרנט יש אבל כאשר נכנסים לדואר של WALLA ורוצים לרשום משהו אז גם זה מסתדר ועובד א ב ל אם ר…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מישהו שעושה כבילת רשת ביתית דרך הצנרת הקיימת של הטלפון והכבלים. אני חושב שתהיה לי בעיה עם פתרון אלחוטי בגלל שאחד המחשבים בממ"ד (האינטרנט מחובר בחדר לא בחדר ממ"ד) יש קיר גבס אחד חוץ מהקיר ממ"ד, המרחק האוירי בין החדרים הוא 3.5 - 4 מטר. אם מישהו יכול לייעץ על ראוטר וכרטיס רשת טובים, זה יעזור לי מאד
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
מה עושים? הורדתי את ה-NETLIMITER והגבלתי את מהירות ההעלאה כדי שהדברים באימיול ירדו מהר יותר אבל זה לא עוזר
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
תסלחו לי על הבורות אני רוצה לדעת האם בשביל לגלוש במחשב שמכונה לקוח צריך להפעיל גם את מחשב השרת. אמרו לי שצריך נתב בשביל לחבר כמה מחשבים לאינטרנט ובסטיקי אין נתב תודה
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-