עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by N N C,

רק אצלי פתאום האינטרנט זוחל ? פינגים לאתרים ישראלים נותנים תוצאות של 600ms עם אינטרנט זהב... אתרי אינטרנט זוחלים ואפילו הורדת קובץ מאתר הבקרה היא במהירות 15 ק"ב במקום 200... זה רק אצלי ?

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by melamed,

עשיתי אתמול אינטרנט סיבים של בזק בינלאומי 1000 מגה המודם שלהם נמצא בסלון אציין שיש קליטה טלחוטית מעולה בכל הבית. בחדר אחר בבית יש לי מחשב נייח גיימינג שאותו אני רוצה לחבר בחיבור קווי בלבד העברת כבל רשת בלתי אפשרית למודם. אציין שרכשתי 3 יחידות mesh שחשבתי לחבר למודם ולפזר עוד 2 בבית ומהם להוציא כבל רשת( הראשי של המאש מחובר בקו למודם של בזק בינלאןמי ועוד 2 מפוזרים בבית) איך הפתרון הזה? לחילופין יש לי ראוטר חדש בתקן ac האם זה עדיף?

3. אני כבר שנים שומע על שרתי פרוקסי או משהו כזה, אבל אף פעם לא בדקתי מה זה הדבר הזה. אז בבקשה תגידו לי: 1)מה זה פרוקסי? 2) במה זה יכול להועיל לי? 3) אני עם אינטרנט זהב בכבלים, אני יכול לעשות פרוקסי? XP PRO. תודה.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  4. Started by full_clip,

אם אני קונה ראוטר אלחוטי בארה"ב יהיה לי בעיה לחבר אותו בארץ ?

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by ProRules,

יש לי NGN 15M ועד לא מזמן הרצתי שרט MINECRAFT והפורט 25565 היה פתוח. אחרי חודש רציתי לפתוח עוד פעם שרט והפורט פיתאום סגור( לא שיניתי כלום בהגדרות) וניסיתי לפתוח עוד פעם וזה לא נפתח. בנוסף איך הגיוני שפורט 80 סגור? אם הוא סגור איך אני גולש באינטרנט... מה הם עשו את זה בכוונה ופתחו פורט מקיף לאינטרנט? (ואני יודע איך פותחים פורטים)

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  6. צריך ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת 1. בבקשה המלצות עד 250 שח. תודה.

7. במהירות של הdownload? כי כידוע לי המהירות של הdownload תלוייה גם במהירות האפלוד ככה שאם אני מגביל את האפלוד זה גם יאט לי בעצם את ההורדות בנוסף לזה שזה יאט את ההעלאות? אני צודק? ואם כן אז לאיזה ערכים מומלץ להגביל תאפלוד?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  8. אני גולש דרך HOT ו 014, בחודשים האחרונים חלה איטיות רבה בגלישה (הגלישה נהיית יותר ויותר איטית עד כדי אי גישה לאתרים, אך כאשר אני מתחבר מחדש המהירות המקורית חוזרת ושוב מתחיל תהליך ההאטה) ניסיתי לעבור מחיבור עם קבוע לחיבור עם חייגן, ואז במקום להגיע למצב של אי גישה לאתרים החייגן פשוט נותק. הבעיה היא ש HOT מוכנים לנתר את המודם רק ל 24 שעות, אבל תהליך ההאטה לוקח יותר זמן. הנציגה של HOT הציעה להתקשר כאשר אני מרגיש האטה / ניתוק, אבל כאשר ביצעתי את זה היא אומרת שהכל נראה תקין במודם. ההצעה האחרונה שלה הייתה לבטל את powersave של כרטיס הרשת, לדעתי זה לא יעזור, כיוון שכאשר המחשב היה דלוק ודי פעיל התרחש הניתוק. האם קיימת תוכנה טובה ספציפית שאוכל לנתר בה את חיבור המודם שלי? אני רוצה לת…

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  9. Started by ggg456,

שלום לכולם אני מעונין לעשות תשתית בבית (פעם ראשונה שאני עושה לבד) עם נתב וסוויץ שיעבדו בGigabit Ethernet. מובן שצריך להשתמש בכל שמונת הגידים. יש לי את הכלים, מחברים וקופסאות אני אקנה. מהתיעצות עם טכנאי רשתות אני מבין שצריך שהכבלים שירוצו לי בקיר (בין הקופסא לסוויץ) יהיו Cat 7 ו-Cat 5 e לא יגיע לקצבים של ג'יגהביט. האם זה נכון? סתם בשביל לדעת ההבדל במחירים (באנטנות רצון בתל אביב) הוא 2 שקלים ל5e (תוצרת שקר כלשהו) ו4.5 שקלים לCat 7 תוצרת טלדור (מחירים למטר כולל מעמ) מה אתם אומרים? מה לקנות? השימושים בעיקר זה לסטרימינג ממחשב למחשב (העברת קבצים וסרטים בעיקר) בקצבים גבוהים ש100 מגה ביט לא יכול לספק (סרטים של בFDH מגיעים גם לקצבים של 40 מגה -בייט לשניה וזה בעייתי ברשת 100 מגה ב…

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by ZiX,

עשיתי רשת חוטית לא מזמן בבית.. והיום אני רוצה להוזיז את הראוטר מהמיקום שלו.. והכבלים לא מספיקים.. רציתי לשאול לגבי אופציה של מתאם נקבה לנקבה .. כמו זה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22480 ואז לחבר עוד כבל לכל חיבור.. אני צריך להעביר עם הכבלים במהירות של 1 ג'גה... האם זה עשוי להזיק לי לרשת? יש פתרון טוב יותר?

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  11. -כותרת- מה אפשר לעשות ?? כל 30 שניות מתנתק לי האינטרנט (המנורות בראוטר נשארות דלוקות, גם כן לא מופיע הודעה של "נותק כבל רשת" אבל מתנתק המסן, האיסקיו, כל הורדה פעילה נכשלת וכל אתר אינטרנט שבדיוק נטען שולח הודעה שהשרת נותק וכד' )

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  12. שלום יש לי 2 מחשבים גיליתי שאהמחשב ברשת בולע לי את כול הקוו איך אני מגדיר שהוא יקבל מהירות מסויימת רשת מחברת על חוט הקוו שלי 1 וחצי תודה לכול העונים

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  13. שלום, אני נמצא בבית 8 קומות. המחשב שלי מוצא ראוטר אלחוטי ומתחבר אליו ואני גולש חופשי. שאלות: 1. האם בעל הראוטר יכול לדעת שאני מתחבר אליו? 2. האם זה מסוכן - בעל הראוטר יכול להתחבר למחשב שלי כי אני מתחבר לראוטר שלו? 3. אני רוצה לדעת של מי הראוטר כדי ללכת לדבר איתו ושאוכל לגלוש בהסכמה - יש דרך כלשהי לדעת מאיפה מגיע השידור שאליו אני מתחבר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  14. חברה שלי מחוברת לאינטרנט דרך כבלים + אינטרנט זהב. בשבועות האחרונים היא לא מצליחה להיכנס ל-www.livejournal.com. אתמול היא התקשרה לתמיכה הטכנית של אינטרנט זהב, והם טענו שיש להם בעיה מול האתר הזה. האם יש דרך להתחבר אל האתר בכל זאת? חשבתי על פרוקסי או משהו בסגנון. אשמח לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  15. חחח....... משום מה סמתי לב אצלי שהICON בשורה של הכתובת ושל קיצר הדרך לאתר HWZONE השתנה לICON של אתר אחר, איך אפשר לשנות את זה? זה מעצבן בעניים כזה...כאילו התרגלתי...

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by Tamirrr,

טוב קודם כל אני רק רוצה לומר שהמדריך שלכם למעלה מצוין...זה מדריך אולי חמישי שאני מנסה רק הוא עובד לי עכשיו...יש לי שתי מחשבים אחד עם 2 כרטיסי רשת (אחד למודם ואחד למחשב השני שבו כרטיס אחד) והאינטרנט כבלים עם חייגן (עובד בשתי המחשבים ביחד תודות למדריך שלכם) עכשיו אני רוצה לשתף את הכוננים (כמו שיש בבתי ספר) הבנתי שזה דרך מיפוי אות כונן אבל לא ממש הבנתי מה עושים שמה...אם מישהו יוכל להסביר לי אני ממש אודה לו

17. הי כולם. כרג אני כותב מהמחשב נייד של אחותי, אז אני מתנצל על טעויות קטנות בכתיב מראש אני פשוט לא רגיל למקלדת הזאת. בכל מקרה, מאתמול בלילה לא יכולתי בכלל להיכנס לשום אתר באינטרנט ולא לשאר המחשבים ברשת. יש לי Router אלחוטי של Edimax וכל שא המחשבים שמחוברים עליו, גם חוטית וגם אלחוטית מחברים לאינטרנט ולרשת ועובדים מצוין. המחשב שלי מתחבר חוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי Onboard של Nvidia (יש לי Nforce 4 של MSI - ראו מפרט) ניסיתי לשנות את ההגדרות של הכרטיס רשת אבל כל פעם שבכלל ניסיתי לגעת במשהו החלון של השינויים נתקע ברגע שלחצתי על Apply. ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין שוב, ושום דבר לא עזר. היום פירמטתי את המחשב אבל עדין אני נתקל באותה הבעיה - אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ואני …

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by Zahibbb,

שלום, הבית שלי הוא בית פרטי בעל 3 קומות. כרגע יש לי תשתית הוט (טלוויזיה + אינטרנט) כך שבסלון יש ממיר Hot FiberBox, ובשאר הקומות מפוזרים Hot Fiber Mini שלמיטב הבנתי כבר לא קיים. האינטרנט שאנחנו מקבלים בבית הוא בעצם מופק ע"י Hot FiberBox (שהוא ראוטר, נכון?) וה-Hot Fiber Mini מפיקים גם קליטת וויפי, השאלה שלי היא האם ה Hot Fiber Mini הוא ראוטר עצמאי, או שהוא מגדיל טווח? בכל אופן, הממירים מחוברים ביניהם ע"י כבל RF קואקסילי כמו שמצויין פה: https://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/interactiveguides/minifiberselfinstallguide/ וכך הם מאפשרים ביניהם אינטרנט לכל הבית. הייתי רוצה להחליף את תשתית הוט ולעבור לסיבים, אבל אני חושש מכך שהאינטרנט שאני מ…

19. Started by J0HNiE,

אז ככה אני צריך המלצות לגנה יותק טובה, חזקה וחשבתי על ראוטר אבל אני לא יודע אם אני ממש צריך ראוטר ואולי יש משהו אחר בשוק. אז יש לי רק מחשב אחד אין לי רשת ביתית או כלום ואני גם לא משתמש בremote control פשוט מחשב משפחתי שמחובר לאינטרנט וזהו. כרגע אני משתמש בפייוואל אבל אני רוצה משהו יותר מאובטח, יציב.. כרגע לא נראה לי שאני יוסיף עוד מחשב לרשת אבל אולי בעתיד הרחוק. אז אם יש לכם המלצות יותר מתאימות לדרישות שלי בבקשה תציעו.

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  20. דיברתי עם HOT והם טוענים לי שאפשר להזמין רק HOTBOX אחד לתשתית אחד, ושאם אני אצטרך מודם נפרד למחשב (יש לי חיבור בחדר שני של הכבלים), אני אצטרך לשלם על 2 תשתיות בדירה אחת. האם זה תקין? האם זה קיים בכל חברות התשתיות? העניין הוא שיש לי 2 חדרים שמרוחקים אחד מהשני בדירה. בחדר א' יש HOTBOX. בחדר ב' יש כניסה של כבלים ואני רוצה שיהיה שם מודם נוסף. בשירות לקוחות אמרו לי שאני אצטרך לשלם על תשתית נוספת.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  21. שלום לכולם. אני גולש בתשתית של HOT עם בזק בינלאומי מהירות 1.5. לפני כמה זמן התחברתי לטלפון של 012 smile, מאז יש לי בעיות אם האינטרנט. דבר ראשון אני משחק WOW ולאחר חיבור הטלפון היה כמעט בלתי אפשרי להיכנס לשרתי המשחק, דיברתי איתם ואיך שהוא הם הצליחו לסדר את הבעיה. דבר שני, לפעמים שאני גולש לאתרים בחו"ל, האינטרנט שלי מתנתק, ורק לאחר סגירת הדפדפן (firefox או IE) הוא מתחבר שוב (דרך אגב, החלפתי ל vista השבוע וזה עדיין לא נפתר). רציתי לדעת אם יש פיתרון למצב הזה, האם זה קרה לעוד משהו. תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב. שכחתי לציין שאני מחובר חוטי לגמרי ( חוץ מהטלפון עצמו ) אין לי שום ראוטר חוץ מהראוטר של 012.

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  22. *please do not change my title* \hello everyone i cannot sign into my hotmail account more than one week every time after i put my username and password i get a screen with "the page cannot be displayed" i must say i am able to sign in to msn messenger, and even when i press on the "u have 12 new emails" it gives me the same message: "the page cannot be displayed i tryed many computers with many operating sysems but it is always the same ! what can be the problem ?\ what shall i do ?\ please help me, im in india and i cant get very important emails from my family and friends that r waiting for me in other parts of india \ i must say that other people here in india have no…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  23. אהלן יש לי 2 מחשבים, שניהם רצים על XP, יש כבל מוצלב ויש גם נתב אלחוטי מתאם USB אלחוטי בכל אחד. איך אני מגדיר את הרשת או מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר קבצים ממחשב למחשב בצורה פשוטה ומהירה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by Wink,

שלום. האם ניתוק פתאומי של הראוטר באמצע תהליך הורדה בתוכנת יוטה טורנט פוגם בשלמות הקובץ או שהתוכנה מסוגלת להשלים את המידע החסר בעצמה? ברשותי כמה קבצים שהורדו באמצעות התוכנה ובהפעלתן מידי פעם משתבשת התמונה לכמה שניות ובמקומה מופיעים פיקסלים גדולים בכל מיני צבעים. האם יכול להיות שהתופעה הזו נגרמת עקב הניתוקים? אם כן, האם יש תוכנה שיכולה לזהות את הקבצים הפגומים האלה כדי שאוריד אותם שוב? *השאלה לא עוסקת בקבצים פיראטיים או לא חוקיים אלא מכוונת להיות שאלה תאורטית. * כולי תקווה שהגעתי לפורום הנכון, הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לשאלה. * אני יודע שהשאלה מוזרה וחסרת פשר אך אעריך מאוד תשובה עניינית בהתאם לידע שלכם. תודה רבה. [table][tr][td] [/t][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by ImFondOfComputers,

לפני מספר ימים התקנתי Windows 7, ובגלל אירועים בלתי צצפויים עברתי אליו באופן קבוע. כבר מההתקנה האינטרנט עבד מאוד לאט, ולאחר בדיקות שונות בהם בין היתר חיברתי את הכבל רשת ישירות למודם, גיליתי שהראוטר גורם לבעיה. לאחר שלא מצאתי דרך לפתור את הבעיה התייעצתי עם חבר שהציע לי לאפס את הראוטר, וכך עשיתי, אך נאלצתי להתקשר לבזק כדי שיעזרו לי להגדיר מחדש את הראוטר, ומאז האינטרנט הרבה יותר איטי מכפי שהיה קודם לכן. איך אני יכול לפתור את בעיית הראוטר שמאט את האינטרנט? ואיך אני יכול לפתור את בעיית המהירות האיטית של האינטרנט ב-Windows 7 (בגרסת XP לא הייתה כלל בעיה)? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים