עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by giliboy,

יש לי שתי מחשבים הראשון עם windows xp והמחשב השני עם windows me עכשיו מ-xp אני מצליח להכנס למחשב השני(me) , אבל כשאני מנסה להתחבר מ-me למחשב עם ה-xp הוא מבקש סיסמא. עכשיו אין לי מושג איזה סיסמא הוא מבקש ואין לי מושג מה הסיסמא. מה עושים???

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  2. שלום, לאחרונה הגדרתי את הGmail שלי כך שיוריד את ההודעות לאוטלוק אקספרס. לצערי, לאחר זמן כלשהו החיבור ביניהם מתנתק ואני לא יכול להמשיך להוריד (הבעיה מפריעה כמובן רק בקבצים גדולים) למישהו זה קרה ויודע ממה זה נובע? תודה, עידו.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by maverick,

יש לי בעיה עם מודם כבלים של דייהו. עם חיבור USB הוא עובד מצויין אך כאשר אני מנסה לחבר לו כבל רשת RJ-45 אני לא מצליח לגלוש. האם צריך לשנות משהו פיזי במודם עצמו (למרות שאני לא רוה שום כפתור) או אולי משהו בהגדרות?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  4. שלום חסרס, אתמול התקנתי את הראוטר הנ"ל ,בינתיים טיסה יפה על NGN 10MB, הצפנתי בינתיים ב WEP 128bit ,כי הWLAN לא תמיד בשימוש ואפשר לכבות בלחיצת כפתור, אני צריך עזרה בהגדרות על חוטיות, כמו ערוץ וכו' ,פשוט הגדרתי שיעשה החלפת ערוץ כל3 דקות ולא נראה שהוא עושהמשהוא, תקוע על ערוץ מספר1, בראוטר הקודם שלי לא הייתה כלל הגדרת זמן להחפלת ערוצים, רק AUTO וזהוא, ובכלל רוצה המלצות לאנשים שיש להם אותו ,תודה רבה ושבוע נעים

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  5. שלום לכולם היום התקינו לנו אינטרנט בכבלים, לפני זה היינו מחוברים לבזק. הראוטר היה מוגדר על הגדרות ppoe של הADSL... לפי מה שהבנתי אני צריך להשתמש עכשיו בהגדרות של L2TP. יש לי את הפרטי התחברות. אפשר הסבר של איך להגדיר את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  6. the topic says everything i have a problem while someone is using the webcam on one computer it causes me lags awhile ago it didnt lag me and now it does again.. is there any way to fix it? or to limit the bandwith of the computer with the webcam so it wont lag my internet? thanks.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. Started by 11moshiko11,

לאחרונה יש לי בעייה באימיול: לא מתחבר, או מתחבר ומתנתק, וכשהוא מחובר, כשאני מחפש משהו, הוא לא מוצא כלום. ניסיתי לחפש בשביל הבדיקה אופיס, WINZIP אביב גפן והוא לא מוצא כלום. יש לי ראוטר וסוויטש, וחומת אש של ה- XP. פתחתי את שניהם, כמו שהייתי עושה תמיד, אבל זה כבר לא עוזר. ניסיתי להחליף IP וכן גם פורטים וזה לא עוזר. הראוטר הוא של רוטל 1320A. עדכנתי לו תוכנה לפני כחצי שנה לפחות לגירסא 2.22 שגרמה לשינויים פלאים בהורדות. כמן כן, ניסיתי כבר כמה פעמים להתקין את החלונות מחדש וזה לא עזר. במחשב האחר הכל היה תקין עד אתמול שהתקנתי חלונות מחדש. גם שם ניסיתי המון אופציות וזה לא כ"כ עזר. יש למשהו רעיון מה עוד אפשר לעשות? תודה ושבת שלום, מושיקו

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by Piyono,

Hi, all. I'm having trouble getting good speed on BitTorrent Downloads. (truth be told I'm discovering that internet in Israel is about 1/10 as fast as it is back in North America, but ze sipur acher). I can't seem to get downloads faster than 25kB/s, and most of the time they're around 7kB/s. I'm a computer technician by trade and I'm quite experienced at getting Torrents to run well, but that's in North America. Here I can't seem to effect any change no matter what I do. Oddly, my uploads are running faster than my downloads. I'm with Bezeq and 012. I pay for a 5Mb connection. I'm using uTorrent. My ports are open and everything looks like it's working as it should. I…

• 9 תגובות
    • 7.1k צפיות
  9. היי לכולם, בשעה טובה סוף סוף סיימתי עם סיוט השידרוג ל20 מגה ועכשיו ציפיתי כ"כ לשינוי הפינגים שבא לטובה, אך לצערי השינוי שהתקבל הוא בדיוק הבדל של 10ms של ההופ הראשון (6-7ms במקום 16-18) ולא יותר מכך. ביצעתי בדיקות בsmoothping ובspeedtest כאשר הבדיקות החשובות לי הן ללונדון, פרנקפורט וניו יורק והתוצאות שהתקבלו הן 70 ללונדון 62 לפרנקפורט ו146 לניו יורק. נראה שיש הבדל של בערך 20ms ממה שאנשים אחרים קיבלו ופירסמו בעבר ולכן השאלה שלי האם מישהו יודע איפה ההבדל ומה אפשר לעשות בשביל לשפר אותם יותר? אני נמצא בבזב"ל+גיימר עם ראוטר D-LINK 6740. דיברתי עם בזק לגבי rate adaptive ונאמר לי שלא ניתן להגדיר את זה קבוע במידה ואין בעיה בקו, מאחר וגם ככה המערכת תשנה את זה לאחר תקופה מסוימת, ה…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Yellow Slider,

אהלן, במקום להעביר כבל רשת באורך 3~ מטר מהראוטר אני מעדיף לחבר למחשב דונגל. מה מומלץ לרכוש? ד"א, יש חיסרון בכך שאני עובד עם WIFI וזה עובר מעל הראש שלי כשאני ישן? (שאלת תם : ).

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by tamiravigan,

שלום אני מחובר בבזק(ADSL) ו014(בזק בינלאומי) ואין לי בעיות מהירות.לפעמים.. אתמול למשל לא היו לי, אבל פינגים גבוהים היו. אני משחק בVC-MP ובSA-MP מלפני שנתיים. אתמול קרה משהו מעניין. בתוכנה עצמה שבוחרים סרבר הוא מראה לי פינג של 400(סרבר בגרמניה ששיחקתי בו לפני שנה והיה גג 150) היה נראה לי מוזר, התקשרתי ל014 והם אמרו לי שזה לא בעיה אצלם(באמת זה לא אצלם), כי הנצי אמר לי לבדוק את אותו פינג של הסרבר בCMD ויצא 78!! איך זה יכול להיות? ככה זה עם עוד סרברים, הוא נתן לי גם לבדוק את הפינג של הDNS שלהם ויצא 15. באתר של הVC-MP לא מצאתי כלום לגבי זה. מה אפשר לעשות? *אני לא מעלה שום דבר ולא מוריד שום דבר כשאני משחק*

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. טוב חברה, קודם כל, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי, רצוי אחד שמתחבר דרך הUSB, כי זה כנראה יהיה רק זמני.. מאותה סיבה אני גם צריך משהו יחסית זול.. (הייתי נותן תקציב אבל ממש אין לי קנה מידה למחירים...) עוד עניין הוא שיש לי רשת קווית עם ראוטר שמפצל לי ל4 מחשבים, הבעיה שיא שקיבלתי עוד מחשב, איך אני מוסיף אותו לרשת? (אני צריך כאילו עוד חיבור אחד בראוטר...) איזה דרך יש לי לחבר עוד מחשב? ועוד שאלה, אולי קצת טיפשית, אם יש לי גם רשת אלחוטית וגם קווית (בלי שום קשר ביניהם, 2 ספקים שונים והכל שונה), יש לי איזושהי דרך לחבר את שתיהם במקביל ולקבל מהירות יור גבוהה? תודה ויום טוב!!!

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  13. מישהו בכלל הצליח להגיע קרוב ל100? אני מגיע ל65 וגם אצל ההורים של אשתי זה אותו הדבר . בכלל בדקתי באתר של dlink ורשום שם בבירור שה 6740U מגיע עד מהירות 80mbps. זאת לא הטעית הציבור אם אף אחד לא מצליח להגיע ל100 גם אם הוא ירצה? הnetgear מגיע ל100 מגה? להורים של אשתי יש כרגע netgear והם מקבלים 65 בדיוק כמוני והם הרבה יותר קרובים לארון של בזק ממני. אני יודע שבגלל שהנתבים לא תומכים בgbps אז אי אפשר באמת להגיע ל100 אבל האם מישהו הגיע ל90?! . בהוט אני יודע שכולם מגיעים ל102~ . 65 זה הרבה אבל היה יותר הגיוני להגדיר את החבילה כtop 80 או משהו כזה.

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by dinamo,

יש לי ראוטר מודם D LINK 2650U אני אני רוצה שרק אני יוכל להתחבר עם המחשבים שלי,שאף אחד אחר לא יתחבר... תודהה.

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. יש לי בבית מחשב נייד ומחשב רגיל והצלחתי להשיג לי איזה כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני בכל מקרה אני מנסה כבר כמה שעות להגידר רשת בינהם ללא ראוטר ולשתף את האינטרנט כמו שמגדירם בין שני מחשבים המחוברים בכבל ישירות אחד לשני בכל מקרה עד עכשיו לא הצלחתי משום מה כאשר אין ראוטר שמשדר אז WINDOWS רואה את הכרטיס כלא פעיל או לא תקין בשני המחשבים אם יש לכם רעיונות לפתרון אני אשמח לעזרה תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mikko,

מישהו יודע מהי המהירות הממוצעת בד"כ? הכוונה אם יש הגבלה או שזה תלוי בעומס באותו רגע ואם בbittorrent יעבוד תודה.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  17. שלום, אני מנוי כיום על בזק במהירות 15 מגה ומשתמש במודם + ראוטר הכולל 5 יציאות שרצות קווית לשקעים השונים בבית (8840T TD, ADSL 2, לא אלחוטי). אני שוקל להעביר את מספר הטלפון ל 012 (זול יותר), אך לא ברור לי מה טיבו של ה "SMART BOX" אותו הם יתקינו. האם ניתן לבטל בו את הרשת האלחוטית? האם הוא גם מודם? איך והאם אוכל להשתמש בנתב הקיים ע"מ להעביר אינטרנט קוי לשקעים השונים בבית? שאלה נוספת (תיאורטית): במידה ואשדרג מהירות ל 40 מגה, האם חובה להחליף את המודם או שהמודם הקיים רק יגביל את המהירות בפועל? כמו כן, האם למישהו יש ניסיון עם חברת CCC עבור תשתית + ספק, המחירים שלהם אטרקטיבים יחסית לכל השאר. יש קאטץ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by AtomiX,

אז ככה אני צריך ראוטר חוטי שיהיה עם 3 יציאות מינימום איכות גבוהה מהירות גבוהה יותר שלא יהיו התנתקויות ובלי בעיות.. יש משהו שעונה על כך ? :-*

19. שלום לכולם! יש לי מחשב נייח ובקרוב אני עובר למגורי סטודנטים, שבהם יש אמנם אינטרנט אלחוטי, אך הוא לא מגיע לכל קומות הבניין. האם יש כרטיס רשת אלחוטי פנימי כלשהוא בעל טווח קליטה/שידור רחב וחזק מספיק כדי לקלוט אינטרנט אלחוטי שבסיסו בקומה הראשונה של הבניין, גם אם אני נמצא בקומה שלישית או רביעית? איזה כרטיס רשת ובאיזה תקן מומלץ לקנות? והאם יש צורך באנטנה כלשהיא להגדלת התווך שניתן לחבר לכרטיס או למחשב עצמו? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yuval48,

שלום אני רוצה לשדרג ל100mb ולכן צריך להעיף את הנתב של הnetgear ולא רוצה ללשלם לבזק בינלאומי שוב כל חודש על הנתב. 2 קומות, 4 מחשבים שרק אחד חיבור חוטי, רוצה נתב איכותי במחיר של כמה מאות שקלים(לא ככ מבין בזה..) ושתיהיה לו תמיכה דרך בזק.. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Ibrow-Now,

תודה

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  22. שלום לאחר שהקמתי רשת ביתית עפ"י הוראות הפורום ( תודה רבה שוב על העזרה בנושא זה) , אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה. כאשר אני מנסה להתחבר לאתרים מסויימים דרך מחשב ה CLIENT האתר אינו עולה בעוד שבמחשב שהוגדר כסרבר הדבר עובד בהצלחה. השאלה שלי האם מדובר בבעיות הגדרה במחשבים או בבעיה הנובעת משיתוף המחשבים ( ואינה ניתנת לתיפעול ) ? במקרה ומדובר בהגדרות אשמח לקבל פירוט . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by eranmor,

אני בקרוב מאוד אתחבר לאינטרנט המהיר אחרי שעות רבות של שכנועים להורים שלי. עכשיו אני רוצה לשאול אתכם, האנשים שיש להם נסיון וידע, מה לדעתם כדאי? כבלים או ADSL? כשאני אומר כדאי אני מתכוון מבחינת מהירות גלישה והורדה, אמינות המודם/כרטיס רשת ודברים כאלה. ולאיזה חברה כדאי לי להתחבר? על איזה אתם ממליצים? החיבור יהיה למהירות 750KBPS. בבקשה תסבירו קצת על הבחירה שלכם תודה מראש ערן

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אודה לעזרתכם! יש לי מודם/נתב של בזק ASUS AM 604G. (אני מחובר דרך בזק כספק תשתית.) כמודם הוא עושה את העבודה ללא בעיות מיוחדות, אבל חלש כנתב אלחוטי וקצב הגלישה האלחוטית שלי גרוע. חיפשתי תחליף במחיר נמוך. ראיתי שהומלץ בפורום לרכוש את TP-Link TL-WR1043ND. הלכתי לחנות אבל אז הסתבר לי שמדובר בנתב בלבד. האם אפשר והאם כדאי לחבר אותו יחד עם ה- ASUS, או עדיף לרכוש אחר ואם כן מה אתם ממליצים לרכוש? האם כדי ללכת על מודם/נתב אלחוטי שבזק מציעה? אודה על כל סיוע ועצה טובה!! ;D

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ריקלר,

שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.