רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בינתיים עם אני נטויז'ן אבל אני רוצה להחליף,איזה ספקיות יש ומה הן הכי מומלצות?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
לא מצליח להבין למה הפיירוול חוסם את המחשב מגישה לרשת לגמרי יש לי ראוטר של Edimax ומותקן גם אנטי וירוס של קספרסקי שמתי לב שאחרי שאני מתקין את הKerio כל פעם שהווינדוס עולה, המסך שמופיע בזמן שיש את הסאונד של הכניסה לווינדוס נתקע לאיזה כמה דקות... אם לוחצים ENTER או ESC הוא ממשיך לעלות כרגיל יכול להיות שהפיירוול בזמן הזה שואל אם לאפשר גישה לרשת או משהו כזה אבל פשוט לא רואים את החלון הזה? בTRUSTED NETWORKS הרשת עם הראוטר מופיעה... למישהו יש רעיונות מה לעשות? ניסיתי כבר כמה פעמים להתקין מחדש...
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר ומודם אלקטל (לא משודרג). אני שם את הראוטר על המודם וזה מחמם אותו לחום רציני. כבר יומיים בירציפות המודם מפסיק להסטנכרן לשעה ואפילו 6 שעות. בפעם הראשונה שזה קרה הורדתי את הראוטר מהמודם לתת למודם להתקרר. התקשרתי לבזק ועשיתי את כל הדברים שהם תמיד אומרים לעשות כשמודם לא מסטנכרן (פילטרים, שקע אחר) כל זה לא עבד עדיין המודם לא מסטנכרן. כבר הזמנתי טכניי וחצי שעה לאחר שהתקשרתי המודם מסטנכרן אז מהר ביטלתי שלא יחבו אותי סתם. היום זה שוב קרה,שוב הורדתי את הראוטר מהמודםי, ושוב הזמנתי טכניי. הפעם במקום 6 שעות לקח לו רק שעה. קיצר אני שואל אתכם האם זה באמת הראוטר שמחמם אותו יותר מדי או שזה בעיה אצל בזק????
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
טוב תראו אני כבר עייף מהראוטר לכן אני רוצה להחזיר אותו ולקחת במקומו HUB פשוט .... עכשיו אמרו לי שאפשר להפוך את האלקטל השחור שלי לראוטר כזה ואז פשוט לחבר לHUB ואז זה יפעל.... אז מה אתם אומרים שלהפוך את האלקטל לראוטר כזה ואז לחבר ל HUB זה יהיה יותר קל ופחות מסובך או שעדיין אני יצתרך להסתבך כמו אם הראוטר שלי???? תודה רבה מראש לכל עוזר ואם אפשר להגיד לי איך הופכים את האלקטל שלי לראוטר אני ישמח שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בחיבור אינטרנט של הסרבר בלי לחייג את החיבור כל פעם מחדש? ברשת ביתית. תודה.
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום. קראתי בפורום את מדריכי הרשתות הביתיות ויש לי שאלה : למה בעצם להשתמש בסוייץ'? לא הבנתי את היתרון שלו על פני חיבור ICS רגיל עם כבל מוצלב. האם יש הבדל בכלל בהגדרת הרשת במחשבים? תודה למי שיוכל לעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים מחוברים אחד עם השני כולל מדפסת משותפת השאלה שלי האם אפשר לחבר אותם לאינטרנט ששתי המחשבים יעבדו בו זמנית עם מודם רגיל ( לא ADSL )
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים ומודם אלקטל אחד, אז עכשיו המחשב החדש מחובר עם NIC o/b למודם ועם כרטיס רשת שני הוא מחובר למחשב השני ( בו גם יש כרטיס רשת...) באמצעות כבל מוצלב. יש עוד משהו שאני צריך לעשות עכשיו, כמו הגדרות שונות? במחשב שמחובר למודם יש XP ובישן יותר יש ME. ד"א לא מצאתי תפרון בחיפוש...
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
??? ואפשר המלצה לSWITCH טוב וזול של 8 פורטים?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
עכשיו קניתי מחשב חדש ואני רוצה לחבר רשת בין המחשב הזה לעוד אחד אני מחובר לadsl עם מודם אלקטל. אני ממש לא מבין בכל הדבר הזה רק רציתי לדעת כמה אני יצטרך להשקיע ברשת פשוטה שאני יוכל להישתמש באינטרנט בשני המחשבים ושאני לא ירגיש האטה במהירות שמישהו אחר מישתמש באינטרנט ושאני יוכל לשתף קבצים ויוכל לשחק משחקים ברשת. יש לשני המחשבים כרטיס רשת פשוט לאחד מובנה עם הלוח השני זה מה שמקבלים מבזק. כמה כסף אני צריך להשקיע ומה צריך לקנות? תודה
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים נייחים PC ולפטופ Studio 1537 של Dell, המחשבים הנייחים עובדים על XP והנייד על Vista 64, הראוטר הוא דגם WRT54G של Linksys. לאחרונה בכל פעם שאני מנסה להתחבר עם הלפטופ לרשת האלחוטית אני מקבל קישוריות Local Only בלבד, לא משנה מה אני מנסה לעשות, המחשב הנייח השני מתחבר לרשת בקלות ובלי בעיות. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בכרטיס רשת של הלפטופ, אבל בבדיקת מעבדה נאמר לי שכל החומרה תקינה והבעיה היא איפשהו במערכת ההפעלה. הגעתי הבייתה, פירמטתי, התקנתי הכל מחדש, ואכן הלפטופ התחבר לרשת, והנה יום-יומיים אח"כ הבעיה חוזרת על עצמה למרות שלא שיניתי כ-ל-ו-ם בהגדרות משני הצדדים. גם אתמול הייתה לי בעיה דומה בבית של חברה שלי, שאצלה גם ראוטר של Linksys אבל מדגם WRT54GL אך הבעיה נפתרה אחרי…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
היי כולם, בחיפושי ברשת למצוא איך אני יכול לפצות על המרחק שלי בין המחשב לאקס בוקס מצאתי שיש המצאה חדשה שלא דורשת אלחוטיות... קוראים לה homeplugs... זה בעצם מתאם שמכניסים לשקעי החשמל ויש להם מהצד השני כניסה לכאבל רשת ואז ככה אם מחברים שניים אפשר לקבל רשת ביתית חוטית (שבשביל האקס בוקס זה יותר טוב בשבילי...) רציתי לדעת אם אתם יודעים על חנות בארץ שמוכרת אותם או אם מישהו מכם התנסה בהם...
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מודם B-focus 312+ של בזק וסויץ' יש לי 2 מחשבים בבית ובמודם יש לי רק יציאה אחת ואני רוצה שבשני המחשבים יהיה אינטרנט ניסיתי להפוך את המודם לראוטר אבל זה לא עזר אולי לא הפכתי נכון מישהו יכול אולי לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים. אחד בחדרי בקומה השנייה והשני בקומה הראשונה (בקצה השני של הבית) אני מעוניין לחבר ביניהם כך שאוכל לקלוט את האינטרנט גם למטה. ברשותי ראוטר TPLINK 54m TL-WR541G. אין לי כרטיסי רשת. האם אני צריך מגביר טווח ואם כן איזה? מה עלי לעשות כדי שכל העסק יעבוד? (ניסיתי להבין משלל מאמרים באינטרנט, אבל כל אחד אומר משהו אחר) אשמח לתשובתכם! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני שאני אתאר את הבעיה אני ארשום קודם את הנתונים הטכניים: נתב חדש מדגם BR6504n של Edimax, מחשב נייד עם ויסטה 64 מותקנת עליו שמחובר אלחוטית ומוגדרת לו כתובת IP קבועה מהנתב. הבעיה, אני חושב שזה התחיל מהרגע שהגדרתי בנתב את הכתובת MAC של המחשב שלי להיות בעלת כתובת IP סטטית. כל כמה עשרות דקות, או בין שעה לשעתיים אני שם לב לנתק בחיבור של המחשב נייד לנתב. כאילו כיבתי והפעלתי מחדש את החיבור אלחוטי במחשב והוא מזהה מחדש את החיבור ואוסף נתונים. זה בלתי נסבל ובשימושים מסויים, הורדות ןמשחקי רשת זה פשוט מתסכל. אני לא יודע מה לעשות, אין לי אפשרות להבין אם הבעיה נובעת בהגדרות של הרשת במערכת הפעלה או בנתב עצמו שמשום מה מחליט כל כמה זמן להתנתק ולהתחבר מחדש. יכול להיות שבכלל הבעי…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ביצעתי היום טרנספר חזרה מ UFI לחבילת 15/800 בתשתית NGN ועלי יהיה לגשת לבזקסטור לאסוף מודם. ישנה אפשרות לאסוף גם ראוטר אלחוטי, אך מאחר וברשותי כרגע WRT54GL שמריץ קושחת עגבניה (1.27) אותו אני די מסמפט, תהיתי איזה מודם יהיה כדאי לבקש והאם יש בכלל בעיות תאימות מוכרות כלשהן אשר מצדיקות העדפה של מודם זה או אחר... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
זוהי השאלה : התשובה - כן, כול רב יכול לשמש AP נוחה לאלוהים.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום! כיום אני גולש באמצעות ADSL בחבילה הבאה: 2Mbps הורדה 96Kbps העלאה לאחרונה החלה HOT להעלות את קצב ההעלאה שלהם (לדעתי צעד מאד חשוב בתחרות מול בזק, ובכלל) והציעה מבצע אטרקטיבי למדי: 1.5Mbps הורדה ו-512Kbps העלאה עבור 115 ש"ח כולל תשתית כבלים וספק (בדקתי רק עם נטוויז'ן). כיום אני משלם 134 ש"ח ל-yes ולבזק. אני, כגיימר, ובתור מישהו שמשתף הרבה באמצעות eMule ותוכנות שיתוף אחרות, מעדיף upload על-פני download - אני מתכוון שיהיה יחס שפוי ולא שמהירות ההעאלה תהיה 1:20 ביחס למהירות ההורדה. זה לא שאלה של "אם אני אעבור" אלא מתי? ברצוני להתייעץ עמכם, חברי פורום יקרים, לגבי האם כדאי לעבור עכשיו? ההתחייבות היא לשנה (אני לא מחויב כבר ל-yes ולבזק), גם שמעתי שנטוויז'ן חברה מצוינת עם שירות…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, הבעיה היא כזו, העברתי לאחותי את המחשב מארז ואכשהו נמחקו הסיסמאות השמורות בתוכנה של ההתחברות לאינטרנט, התחברות אלחוטית כמובן.. במחשב הנייד הסיסמא שמורה והוא מצליח להתחבר, הנייד הוא של IBM דגם T60.. אני רוצה לדעת מה הסיסמא מבלי לשנות אותה, יש אפשרות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת לעשות PORT FORWARDING. אני יודע שיש כאלה תוכנות שחוסכות את העבודה של הגדרה ידנית תודה
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
נכון לעכשיו השעה 1:42 ואני רואה פה מהירות חסרת תקדים של 012 (כבלים) הסטים התחיל להוריד על לא פחות מ200KB (בדקתי גם בNETLIMITER וגם בNETWORK MONITOR) הטורנטים התחילו לטוס אתרים עולים במהירות מפחידה אני יודע ש012 לרוב הרבה יותר מהירים בלילה מאשר בצהריים אבל זו באמת מהירות חסרת תקדים
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
עברתי אתמול מאינטרנט זהב לנטוויז'ן, וכרגע אני מעוניין גם להתנתק מהוט כשתשתית לאינטרנט ולהתחבר לתשתית של בזק, ADSL. אנשים, מישהו כאן יודע איך הספקית נטוויז'ן עם התשתית של בזק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
tp link tl-wr841n או Edimax nMax BR-6424n 802.11n ?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, כבר זמן מה שברשותי dlink 2650U דרך בזק. הבעיה היא שטווח הקליטה הוא פשוט אפסי. מה שמפריד ביני לבין הנתק היא דלת והקליטה שלי היא ממש גרועה( קווים2-3) ככה כמעט בכל הבית יש מקומות שזה לא נקלט. הדבר המוזר הוא שאינ קולט של שכנים שגירם בית לידי וכאלה שגרים בבית ממולי ואת שלי בבי. אני בקושי קולט. אגב הבית הוא במפלס אחד. האם יש משוה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בימים האחרונים האינטרנט שלי קצת התחרפן. אני לוחץ על לינקים בפיירפוקס והם נטענים כמעט עד הסוף, אבל הדפדפן לא עובר אליהם, אז אני צריך ללחוץ עליהם שוב ורק אז זה עובר. אם אני נותן לזה להמשיך לטעון אז או שזה אומר לי The connection has been reset או שזה טוען לי את העמוד אבל עם עיצוב חסר (משהו סטייל דף HTML בסיסי). זה קורה לי לא רק בפיירפוקס אלא גם באקספלורר. ניסיתי לנקות קוקיז, להפעיל CCleaner, לכבות את הראוטר ולהפעיל שוב אחרי 2 דק' כדי שהIP יתאפס, לנקות DNS, לעשות ריסט לWinsock, לסרוק לוירוסים אבל כלום לא עוזר. שמתי לב גם שכשיש האנגים כאלה אז הנוריות של הראוטר לא מהבהבות בכלל, כאילו האינטרנט לא מגיב. לפעמים אני גם צריך לחכות אחרי שלחצתי פעמיים על הלינק עד שזה יטען. הספקית שלי …
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-