עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by OzZzZz,

שלום חברים, אני מתלבט בין שני ראוטרים: VMG3926 ZyXEL TP-Link Archer C7 AC1750 ה ZyXEL פשוט תומך ב Vectoring ו ה TP-Link לא. חוץ מזה כל מה שמציע ה TP-Link עדיף. מהירות ומחיר. רציתי לשאול את דעתכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  2. יש לי כרגע D-LINK 6740U שמחובר למתאם של בזק בינלאומי (לצורך הקו טלפון). עכשיו אני לא הכי מרוצה ממה שיש לי עכשיו, יש ניתוקים אני משחק לרוב במשחק רשת שנקרא (battlefield play4free) ולרוב המשחק נתקע או שהוא בכלל יוצא מן המשחק מרוב ה"עומס" שיש על הראוטר. הראוטר ממוקם בממ"ד יחד עם מחשב נייד חצי מטר לידו ועוד מחשב בחדר ליד שמחובר אליו דרך WIFI. אני מחפש ראוטר שיספק אותי מהבחינות הבאות: 1. לא נפילות ותקיעות במשחקי רשת וגם בכללי (גם אם המחשב השני גם כן מחובר לרשת). 2. שיספק אותי במהירות הנדרשת לי (30MB). 3. שיהיה לו מעבד חזק שמסוגל לעבוד בעומסים. רציתי לקבל ממכם חוות דעת על הDIR 655 אם הוא מתאים לדרישות שלי תזכרו שהראוטר יהיה בממ"ד. חשוב לציין! שאם אתם מכירים ראוטר אחר שמ…

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by nahash18,

טוב שלום אני חדש פה ויש לי שאלה יש לי האב של 8 ולחבר שלי יש האב של 8 ויש לי עוד חבר שיש לו סוויץ' בקיצור שני האבים של 8 + סוויץ'. האם אני יכול לחבר את כולם שיתפקדו כרשת אחת גדולה ? ומה אני צריך לעשות מה לחבר לאן כדי שזה יעבוד בבקשה תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב בחדר שמחובר להוט-בוקס ונייד בסלון שבקושי קולט פס אחד ויש לא מעט ניתוקים בעת הגלישה. מקריאה בפורום הבנתי שאני צריך ריפיטר, ומכיוון שאין לי אפשר לחבר אותו בכבל לראוטר, הוא צריך להיות אלחוטי (לא מצאתי בשום מקום עם ההוטבוקס תומך WSD). כמו כן, בגלל שהנייד ישן ולא תומך. בתקן N הריפיטר צריך לתמוך בתקן B ו-G. אין בעיה להזמין מחו"ל, אני חושב שתקציב של 30 דולר אמור להספיק. תודה.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by dbx22,

לפני כחודש שידרגתי מחבילת 750 כלבים ל1.5 כבלים ב012 ולא היה לי ב750 חייגן וב1.5 אני צריך להשתמש בחייגן. 1. כשאני מתחבר בחייגן לוקח איזה חצי דקה עד שיהיה אפשר לגלוש או בכלל לגעת במשהו. 2. כשאני שם ללילה נגיד אימיול אז אני מסתכל בבוקר ואני רואה שהחייגן מנותק וזה קורה הרבה פעמים וזה ממש מעצבן..!!! 3. המחשב שלי לא קשור לזה כי רק פירמטתי אתמול והוא אמור להיות כמו חדש והאינטרנט הזה דפק אותו כמו לא יודע מה...! 4. אני גולש דרך כרטיס רשת. אז אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי להיפשר מהחייגן ומהבעיות הנ"ל אני יודע לכם מאוד! תודה רבה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by rjjb7,

ברשותי 2 מחשבים המחוברים ביניהם ע"י רשת מקומית (אחד המחשבים עם 2 כרטיסי רשת מקבל הזנת אינטרנט חיצוני באחד ובשני מקושר למחשב השני) האם אפשרי לגרום לכך שברגע שאני מוסיף לאחד המחשבים אתר כלשהו ב"מועדפים" המועדפים במחשב השני מתעדכנים אוטומטית ?? ובאופן כללי, כל מי שמכיר או משתמש בטריקים מהסוג הזה של עדכון אוטומטי של מחשב שני באצעות שיתוף רשת מקומי בכל הקשר שהוא (רשימות שירים (פלייליסטים משותפים) , הורדות המתעדכנות למחשב שני אוטומטית וכד') - שמח אם יישף אותי בכך שאוכל לייעל את השימוש ברשת המקורמית ולא לבצע הודות כפולות וכאלה.

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  7. אהלן, ברשותי ראוטר 3COM מדגם WL-527 או 3CRWE554G72T, ופתחתי בו פורטים לאימיול. הכל עבד פיקס עד שיום אחד הפורטים נסגרו מסיבה כלשהי. ניסיתי לבודד את הראוטר (ביטלתי את האנטי-וירוס), ניסיתי לשנות את הפורטים, ושום דבר לא עזר. גם בכלים לבדיקת פורטים אונליין נראה שהפורט סגור. ניסיתי לעדכן גרסת קושחה - גם זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה או יותר חשוב - איך פותרים את זה?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by talmAn,

אני רוצה לעשות רשת ביתית בין 3 מכשירים 2מחשבים וסוני פלייסטיישן 2 עם מתאם רשת. הבעייה שלי היא שלמתאם רשת של הפלייסטיישן יש כניסה לכבל רשת ובשביל שהמתאם רשת יהייה מחובר זאת האפשרות היחידה של לחבר אותו לרשת רק ע"י החיבור רשת שיש בו. עכשיו אם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אז במחשב אחד אני שם את הראוטר במחשב השני את הכרטיס רשת האלחוטי ובפלייסטיישן אני לא יכול לשים כרטיס רשת אלחוטי... כי אין לי לאן לחבר אותו... אז אני צריך לדעת אם ייש איזשהו פיתרון שהוא שאני יכול לחבר את הפלייסטיישן ברשת אלחוטית מישהו אמר לי שיש דבר כזה שזה כרטיס רשת אלחוטי יש לו אנטנה שמקבלת את המידע ויוצא ממנו כבל שאותו אני אוכל לחבר לפליסטיישן? או אם יש לכם פיתרונות אחרים בשבילי זה יהייה מעולה תודה

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by miki03,

שלום לכולם שאלה: יש דרך להפוך מהירות נגיד במקום להוריד במהירות של 180 אני רוצה לשלוח במהירות של 180 יש דרך לעשות את זה יש לי אינטרנט 1.5M תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  10. למחשב נייח בן 6 שנים מערכת הפעלה אקס פי ? :s05:

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  11. שלום לכם, יש ברשותי מחשב נישא די ישן, ואין לו סידירום, מכיוון שאני לא מתכוון להשקיע עליו כסף לכרטיס רשת PCMCIA שהוא די יקר, חשבתי על העברת מידע "מהדור הישן". אני זוכר שקראתי פעם על העברת מידע בעזרת כבל פרללי, או דרך יציאת הCOM (אני לא בטוח איזו מהם), בכל מקרה, רציתי לדעת אם יש לכם המלצות איך אני יכול להעביר מידע בלי לקנות כ. רשת, אלא פתרון יותר זול. (אין בו USB ככה שכבל USB להעברת מידע הוא גם לא בחשבון...) מערכת ההפעלה במחשב הנישא: Win98, מתכנן להתקין 95 בגלל ש98 רק איטי. (אני צריך שזה יתאים לשניהם) מערכת ההפעלה אצלי במחשב: WinXP, אם ממש אין ברירה אני יכול להסתנכרן עם המחשב של אבא שלי שיש לו 98SE. אבל הכי טוב, אם יש איזושהי תוכנה חיצונית שאפשר איתה להעביר מידע דרך כבל COM…

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  12. Started by refaels2006,

מהן השעות שמומלץ להוריד באימיול ...?.. מהן שעות השיא והעומס ?.. אני ב 017 וידוע לי על הבעייה של הגבלת פורטים ותעבורה מצידם . אבל אצלי הוא מוריד טוב .

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by amitrotem,

שלום אני מחפש לקנות 2 ראוטרים, שאחד ישמש כראוטר והשני כאקסס פוינט המטרה לחברה אחד במרתף כראוטר ואת השני באופן קווי (לא אלחוטי) לקומה אחרת בבית כ AP (יש קו רשת שרץ בקירות). מעדיף ראוטרים של D-LINK, אבל אם יש המלצה אחרת גם יתקבל בברכה איזה ראוטרים טובים ולא יקרים מומלצים? וצריך שיהיו פשוטים להגדרה כ AP תודה

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  14. נתב אלחוטי שישמש בתור כרטיס רשת אלחוטי??? האם זה אפשרי דגמה בנתב של לינקסיס RT54G???

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by elior021,

אהלן אני רוצה לקנות ראוטר בתקציב עד 200 שח לא מחייב תקן N או משהו מפציץ רק ראוטר שלא יעשה בעיות תודה מראש אליאור

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by doker,

רציתי לדעת אם אפשר לחבר שני כרטיסי רשת למחשב כך שכל כרטיס רשת יהיה מחובר לאינטרנט אחר ולהגדיר שתוכנה מסויימת תשתמש באינטרנט שמגיע מכרטיס אחד ושאר התוכנות באינטרנט השני

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  17. כידוע, קבצים זה דבר חשוב. קבצים דורשים לא מעט משאבים, דוגמת כוננים קשיחים, בקרים, קירור טוב וכו'. כיום, המערכת הראשית שלי מריצה מספר לא מועט של קשיחים (וישנם גדולים ונכבדים ממני), חלקם על בקר חיצוני. הכל טוב ויפה, אבל אני צריך עוד. עוד מקום עוד מהירות עוד בטוחות אני שוקל לשדרג את המערכת ואת הרכיבים הבאים. 1. המערכת עצמה: יש ברשותי 2 אפשריות. הראשונה היא להתבסס על שילוש 775 שזרוק לי בצד. השניה היא להתבסס על הSR-2 ולבנות שרת די מפלצתי, בלאו הכי אני מתכנן על מערכת חזקה חדשה והSR-2, מתיישן. החיסרון הוא צריכת חשמל יחסית גבוהה ביחס לפתרונות אחרים, בעיקר בגלל צמד המעבדים (שגם ככה לא הכי חסכוניים שיש). 2. שדרוג הקשיחים והבקר: נכון להיום, למעט מערך RAID0 עבור המשחקים,…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  18. השאלה היא גם המלצה והפוך בסוף המדריך וגם מתחילתו לא מצויין הדרך בה המחשב השני (הלקוח) מתחבר לאינטרנט. האם ע"י הקלקה על החייגן וזהו? ואני מתחבר ? את הפעולה, שורת המחץ, לא הצגתם במצגת. איך זה נראה ואיך זה מתחבר בסופו של דבר. כמי שאין לו מושג ברשתות ובחיבורי מחשבים לרשת לא הצלחתי להבין וליישם את סוף הדרך. מה דעתכם? יש מקום להתחשב ולהתייחס לכמוני שזקוקוים לפעמים "שיאכילו אותם עם כפית"? אגב, המדריך מעולה מוסבר באופן ברור ופשוט.

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  19. אהלן אנשים, אני משחק בכמה משחקים ברשת, לאחרונה שמתי לב שכל פעם שאני מנסה להתחבר ל steam אני מקבל שהיוזר כבר בשימוש.. החשבון חוקי לחלוטין, חשבתי שהבעיה מגיעה מאצלהם אז לא ייחסתי לזה חשיבות. היום הבנתי שבהחלט יש לי בעיה כשניסיתי להתחבר לחשבון ב WOW ( :-\ ) וגיליתי שכל הדמויות שלי רוקנו מכל דבר שהיה בהם, מבאס משהו. בכל מקרה, אמרו לי שזה משהו שקשור ל keylogger שעל המחשב שלי וכך כנראה גילו את שם המשתמש והסיסמא שלי. קצת מלחיץ כי אני נכנס המון גם לחשבון הבנק דרך המחשב ולעוד דברים חשובים אחרים. על המושב מותקן כבר תקופה ארוכה anti virus + firewall של Nod32 ESET חוקי לחלוטין ומתעדכן כמעט כל יום. פעם בכמה שבועות\חודשים אני סורק לוירוסים\spywares רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות? קצת מ…

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by yuvi,

שלום לכל חברי הפורום, אשמח אם תוכלו לטכס לי עצה או שתיים. בימים האחרונים חיבור האינטרנט שלי נהיה איטי להחריד, בדיקת מהירות הניבה 0.08MB בהורדה ו 0.1MB בהעלאה. התופעה זהה בשני המחשבים המחוברים דרך ראוטר, ושניהם מתפקדים טוב ללא רשת, כך שהבעייה היא לא במחשב. ניתוק הראוטר וחיבור כל אחד מהמחשבים בנפרד ישירות למודם לא פתר את הבעייה, וכך גם הפעלה מחדש של המחשב ושל המודם. מדובר בחיבור בתשתית כבלים וספק 012. הדפדפן הוא אקספלורר 7. בשיחה עם שירות טכני של 012 הנציג לא ממש עזר, רק טען שיש בעיה עם הסינכרון כיוון שהוט מספקים 1.5MB ו 012 2.5MB, נושא זה טופל אך הבעייה נותרה בעינה. האם יש למישהו רעיון איזו בדיקות עוד ניתן לעשות ומה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה י.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  21. יש לי נייד וPC שולחני רגיל. יש לי כבל USB של PC-LINK רגיל וחדש (תומך USB2) מחשב השולחני מחובר לאינטרנט. שניהם מחוברים בינהם אבל אני רוצה שהייה לי חיבור לאינטרנט גם בנייד :s05: העם יש איזה תוכנה או משהו שיכולה לעזור לי פה? או מישהו שיודע איך עושים את זה? אני ישמח לקבל קצת עזרה פה איך אפשר לשתף חיבור רשת בכבל USB ??? תודה אנשים

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by roy-bono,

מישהו מחובר איתם ספק + תשתית ויכול לדעת חוות דעת ?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  23. Started by shemia,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר + מודם שיחליף את מה שיש לי כרגע מהספק (תשתית בזק) בנוסף אני צריך שיתמוך בפרוטוקול dot1q, על מנת שאוכל לחלק את הרשת לvlan-ים שונים האם קיים דבר כזה? אשמח להמלצות תודה!

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by AnandaShake,

שלום כולם יש לי בעיה ושאלה לגבי הרשת בבית שלי לי ולמחשב של אחותי יש חיבור רשת באמצעות כבל מוצלב, והמחשב שלי הוא השרת. הכל עובד מצויין, מהירויות הגלישה טובות מאוד, אפשר לשחק בין שני המחשבים, אפשר להדפיס, לשתף קבצים והכל יש רק בעיה ממש מוזרה, שבכל פעם שאחותי מכבה או מדליקה את המחשב, האינטרנט במחשב שלי מתנתק לשניה, ואפשר להתחבר שוב רק כאשר המחשב השני כבוי לגמרי/טען לגמרי את הווינדואוס. למישהו יש מושג מה הבעיה? עוד משהו שכנראה שקשור לזה הוא שהמחשב שלי לא מזהה מתי אחותי מחוברת לאינטרנט - סמל החיבור שלה תמיד מופיע כמנותק, למרות שהיא גולשת (האייקון מופיע כמחובר רק כאשר אני מסמן את האפשרות שהמחשב יראה סמל של החיבור שלה כאשר היא מחוברת) עוד שאלה היא, איך אני משתף כונן שלם? המחשב א…

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by goory,

אני צריך המלצות לסוייץ טוב בסדר גודל מחיר של עד 200 שקל. ראיתי בנתיים שניים אחד של BENQ והשני של EDIMAX שניהם 10/100 8 PORTS איך הם?, האם לא תיהיה לי מעיה לחבר אל האלקטל(510 משודרג) שלי כמו שאני עושה בנתיים עם ההאב שיש לי? אם יש משהו יותר טוב משני אלו במחיר סביר אקבל המלצות נוספות...

• 1 תגובה
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים