רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
היי ישנה הגבלה אוטומטית(אצל כל הספקים) למספר הנמענים שאפשר לשלוח להם מייל(+-30 לקבוצה) יש דרך לעקוף את הענין? זה כמובן קורה בשרת הדואר היוצא SMTP תודה.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לדף ההגדרות באינטרנט 192.168.1.1 כנראה מישהו שינה את הסיסמא האים יש לי בכל זאת דרך להיכנס דרך אגב אני מנסה לפתוח פורטים זו הדרך נכון?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום , אני ממש מיואש יוטיוב החליט לסגור לי את הערוץ שלי ויש לי שם מלא סירטונים שלי חשובים שיצרתי וגם אחרים . היו התראות של זכויות יוצרים אבל סירטונים שלא היו מסחריים , ביקשתי לערער והם מבקשים פרטים מסויימים ואחד מהם הם מבקשים את כתובת האתר של הערוץ שנסגר .... והבעיה היא שאני לא יודע מה כתובת האתר כי הם סגרו לי אותו ואין לי דרך להיכנס גם למאחורי הקלאים של מה שהם מבקשים . מישהו נתקל במצב כזה , האם יש תמיכה בישראל מישהו שאפשר לדבר איתו , איך אני מחזיר את האתר שלי לפעולה , אשמח לעזרה , בבקשה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בימים האחרונים שדרגתי את המהירות ל 50 מגה וקיבלתי את המודם \ ראוטר 6740U שהוגדר כברידג'. לצידו יש לי את הראוטר WR941 של TPLINK. כל כמה שעות אני חווה התנהגות מוזרה בה האינטרנט מתנתק במחשב המרכזי, סימן קריאה צהוב על האייקון של הרשת ואני לא מצליח להגיע לממשק של הראוטר ע"י הכנסת האייפיי בדפדפן (נתקע על Sending request). בנוסף אני לא מצליח להתחבר לסטרימר שגם שמחובר לראוטר. כל ה LAN מנותק. הדבר המוזר הוא שעדיין יש לי WiFi ואני עדיין מצליח לגלוש בצורה רגילה דרך הנייד ודרך האייפון. אני מנסה להבין מה גורם לבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
נראה שיש לי איטיות לא ברורה בחלק מהאתרים הגדולים אבל לא באתרים "רגילים" ו"עצמאיים". בדיקות המהירות מראות שיש לי מאה מגה הורדה ושני מגה העלאה שזה נראה לי תקין. הבעיה שבאתרים מאוד מסויימים, בעיקר של התאגידים הגדולים, יש איטיות לא ברורה. למשל ביו טיוב יותר קשה לראות סרטים. לפעמים סרטים נתקעים על טעינה הרבה זמן. בפייסבוק... אני מנסה להסתכל בשירשור של תגובות וזה נתקע על טעינה למרות שבמקביל אני יכול לטעון את שאר השירשורים. בגוגל גם איטיות לא ברורה בכל מיני שירותים. זה לא משהו אחיד לכל האינטרנט, זה נראה איטיות מסויימת שיש בעיקר באתרים הגדולים. יכול להיות שנכנס לתקוף איזשהוא סינון תעבורה על ידי החברות הגדולות?(קשור לNN? או שאין קשר?) יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מכיוון שאני לא הכי מבין בזה, אני פונה אליכם בבקשת עזרה. אני מתכוון לחבר עוד מחשב לחיבור האינטרנט שלי שיהיה בקרוב 2.5 מגה. המחשב השני צריך אינטרנט רק לגלישה והורדת מסמכים רבים, ללא אימיול וכאלה. על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הבאתי ראוטר שנקרא: repotec 5-p nway switch הבעיה היא שאני משתמש בremote desctop computer ומהרגע ששיניתי את החיבורים כלומר שני המחשבים מחוברים בראוטר אני אני לא יכול להתחבר למחשב השני שמחובר בו כדרך אגב אני משתמש גם באקס פי וגם בוויסה. עוד בקשה האם מישהו יודע את האיי פי של הראוטר הזה?! אגב הדגם של הראוטר הוא rp-1705m תודה רבה לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק בין 2 מחשבים עכשיו הIP של לא משתנה גם אחרי שאני עושה ריסט במחשב למה? ואם יש משהו שאפשר לסדר כי שאני משתמש באתר RAPIDSHARE גם אחרי שאני עושה ריסט הוא נותן לי לחכות כשעה לאחר ביצוע פעולה נוספת
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מודם B-focus 312+ של בזק וסויץ' יש לי 2 מחשבים בבית ובמודם יש לי רק יציאה אחת ואני רוצה שבשני המחשבים יהיה אינטרנט ניסיתי להפוך את המודם לראוטר אבל זה לא עזר אולי לא הפכתי נכון מישהו יכול אולי לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי כולם, בחיפושי ברשת למצוא איך אני יכול לפצות על המרחק שלי בין המחשב לאקס בוקס מצאתי שיש המצאה חדשה שלא דורשת אלחוטיות... קוראים לה homeplugs... זה בעצם מתאם שמכניסים לשקעי החשמל ויש להם מהצד השני כניסה לכאבל רשת ואז ככה אם מחברים שניים אפשר לקבל רשת ביתית חוטית (שבשביל האקס בוקס זה יותר טוב בשבילי...) רציתי לדעת אם אתם יודעים על חנות בארץ שמוכרת אותם או אם מישהו מכם התנסה בהם...
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מעוניין בהמלצה לנתב אלחוטי (בתקן G, אין צורך בתקן N) למרחקים יחסית ארוכים (הייתי מעריך כ-15 מטרים) עם קירות באמצע. מבחינת תקציב, אני לא ממש יודע אם יש משמעות לזרוק מספר, כי התכנון זה לקנות בארה"ב, אז המחירים של ארץ לא רלוונטים, אז אני פשוט מחפש המלצה לדגם תודה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ברק, קוי זהב, ואינטרנט זהב למסלול 0.5 או 0.75 בADSL מי מהם עדיף? מבחינת מחיר נראה שברק עדיף, אבל מה האמינות שלהם? ואיך המהירות שלהם בשעות העומס? תודרבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לעשות תשתית בבית (פעם ראשונה שאני עושה לבד) עם נתב וסוויץ שיעבדו בGigabit Ethernet. מובן שצריך להשתמש בכל שמונת הגידים. יש לי את הכלים, מחברים וקופסאות אני אקנה. מהתיעצות עם טכנאי רשתות אני מבין שצריך שהכבלים שירוצו לי בקיר (בין הקופסא לסוויץ) יהיו Cat 7 ו-Cat 5 e לא יגיע לקצבים של ג'יגהביט. האם זה נכון? סתם בשביל לדעת ההבדל במחירים (באנטנות רצון בתל אביב) הוא 2 שקלים ל5e (תוצרת שקר כלשהו) ו4.5 שקלים לCat 7 תוצרת טלדור (מחירים למטר כולל מעמ) מה אתם אומרים? מה לקנות? השימושים בעיקר זה לסטרימינג ממחשב למחשב (העברת קבצים וסרטים בעיקר) בקצבים גבוהים ש100 מגה ביט לא יכול לספק (סרטים של בFDH מגיעים גם לקצבים של 40 מגה -בייט לשניה וזה בעייתי ברשת 100 מגה ב…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g (שאין לי מושג אגב מה זה אומר). אני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט אז אני צריך המלצה לראוטר. אני לא יודע מחירים אז שיהיה מחיר סביר. אם אפשר גם לקבל הסבר קצר על מה זה אומר- Wi-Fi 802.11b/g, ובמה נמדד ראוטר? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש ברשותי כבל שמגיע עד החדר שנראה כמו בתמונה, למה אני לא יכול להשתמש בו ככבל רשת? ואבקש גם הסבר ולא רק כי הוא לא שזור זוגות. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אחרי חיפוש בפורום הבנתי שהתוכנה מומולצת לשימושי שליטה מרחוק... עד כאן? הבעיה היא, טוב לא בעיה - יותר תהיה, המחשב שממנו אני רוצה לשלוט הוא מחשב בעבודה שאיך נאמר, מעדיפים שלא יתקינו עליו דברים.. (מעדיפים=אוסרים, אבל מה שהם לא יודעים לא יהרוג אותם...) האם יש איזה תוכנה שליטה שההתחברות אליה מתבצעת ע"י תוכנה שלא צורכת התקנה ? (קובץ EXE שאני יכול לצרוב ולהפעיל מהמחשה השולט..) ראיתי המלצות על האתר www.logmein.com שמאפשר שליטה מרחוק, אבל - קצת מפחיד להשאיר את המחשב שלי שדלוק כל הזמן עם קלינט שרץ כשאני כל השבוע בצבא.... האם יש באתר דרך לעשות תיזמון לפתיחה וסגירה של קלינט..? תודה. בראל.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום חברים, התשתית שלי היא של בזק במהירות 15 והספק גם בזק בינלאומי וגם שם 15 ודרכם יש לי גם חבילת גיימרים, אני משחק בפלייסטיישן בחיבור ישיר(כבל) לראוטר מסוג D-LINK 2760U תקן N (ואין אף מחשב עובד בבית בזמן הזה). הבעיה שלי היא שכאשר אני רואה מישהו לפני שהוא רואה אותי ואני מתחיל לירות בו אבל רוב הפעמים הם מצליחים להרוג אותי וכאשר אני מסתכל ב KILL CAM כלומר בהילוך החוזר מהמבט של מי שהרג אותי אני רואה שהוא בכלל ראה אותי לפני שאני ראיתי אותו בסתירה מוחלטת לכך שאצלי אני ראיתי אותו קודם (לפחות שניה קודם) כמו כן זה קורה גם כשאני בחדר רק עם ישראלים. זה פשוט הורס לי את החוויה של המשחק ושיש לי לאגים כאלה. מה אני יכול לעשות? מה האפשרויות שלי לפתור את זה? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, כסטודנט במכללה להרבה חברים היו בעיות בחיבור לרשת האלחוטית כאן. לכולם יש WIN 7 , הם מצליחים להתחבר מהלפטופ לרשת אבל לא מצליחים למשוך IP. אצלי ב XP כן מושך IP בד"כ - זה קורה הרבה פחות, ולא קורה אצל כולם... אשמח לשמוע הצעות איך לפעול...
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
במהלך החג עזרתי לחבר להקים תשתית לרשת תקשורת. בגלל גודל הבית ומספר נקודות הקצה, מדובר ברשת די מורכבת הכוללת נתב, AP, שני מתגים 1G ו-7 נקודות קצה במבנה הבא -- השרטוט הוא מאוד סכמטי ובסיסי אבל נותן תמונה לא רעה. הכבלים המופיעים בשחור הם PATCH CABLES ואלה המופיעים בכחול הושחלו בתוך הקיר. כל הכבלים הם CAT 5E מסוג FTP. כל כבל שהושחל בתוך הקיר מסתיים בשקע והשקע מתחבר לנקודת הקצה (מחשב או AP) באמצעות PATCH CABLE. הבעיה התגלתה ב-PATCH CABLE שמחבר את ה-AP אל השקע שמחובר אל ה-מתג הרחוק. כאשר הכבל הזה מחובר אל ה-AP, הנורה הרלוונטית על המתג נדלקת והכל נראה מצויין. בנוסף, מחשב שמחובר לכבל הזה מתפקד מבחינת התקשורת בצורה מושלמת. בדיקה של הכבל באמצעות טסטר לא מראה שום בעיה. אבל כאשר הכבל…
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב של LINKSYS. דגם WRT54GL הצלחתי לחבר אותו ללא כל בעיה למחשב הביתי והוא פועל מצוין. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה להתחבר אם הנייד שלי (DELL) לנתב הזה. כלומר, אני מוצא את הרשת/אנטנה שלי מתחבר ללא כל בעיה אבל תכלס לגלוש באינטרנט לא מצליח. כל דף שאני מנסה להיכנס אליו לא נפתח. (חייב לציין גם שהוא מראה לי שכל הפסים של האנטנה ירוקים ושאין בעיה מבחינת התחברות והגלישה). ולא נראה לי שהבעיה היא אם הנייד , כי להתחבר לרשתות אחרות אני מצליח. אז אני לא יודע מה לעשות. גם אין לי את הטלפון של התמיכה הטכנית למוצר זה. החנות שקניתי ממנה (KSP) הביא לי מס' טלפון מפוברק ועכשיו הם טוענים שאין להם.
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני לא שמתי לב שהטכנאי לקח את הראוטר הישן שקניתי מהוט. לא שילמתי דמי התקנה על ההוטבוקס, זה התנאי? לעוד מישהו הם לקחו את הראוטר?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 SW מדגם 3750 אחד מהם יצא מכלל שליטה ורציתי לאפס אותו וההגדרות שלו השתנו לחלוטין גם בNVRAM רציתי לדעת אך אני יכול להעביר את הקינפוג של ה SW התקין ללא תקין דרך הרשת או כל דרך אחרת אם אפשר פירוט (שתי ה SW מתפקדים באותו אופן רק IP ADDRESS שונה)
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קנינו מסך טלויזיה חדר עם אופציה לחיבור אלחוטי, ואני מעוניין ליצור כונן שיתוף של כל הסרטים המוסיקה לכל המסכים והמחשבים בבית. לשם כך קראתי כי קיים פרוטוקול הזרמת תכני וידאו הנקרא DLNA ונתמך על ידי הטלויזיה. בנוסף אני מתכנן רכישת סטרימר נוסף לשימוש בעוד מסך. אשמח לקבל את עזרתם ביצירת כונן השיתוף - שיחובר לראוטר. האפשרויות בשלב זה: - חיבור כונן חיצוני ב-USB2 לחיבור הבודד בראוטר (עם כל החסרונות שלא יהיו יותר חיבורים כאלו, ואיטיות של USB2) - חיבור כונן NAS דוגמת - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13463 במחיר של כ-760 שח. - קניית Pogoplug Diskless System Series 4 וחיבור של כונן קשיח חיצוני בממש USB3 אליו. אני אשמח מאוד אם למישהו יש ניסיון עם דבר כזה, ויכול…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ברשותי שני מודמים ADSL מסוג אלקטל האם זה אפשרי להתחבר בעזרת שניהם לאינטרנט בו זמנית על אותו הקו???
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי תשתית של בזק ואני מחוייב עד אפריל 2010. אני לא מחוייב לספקית , כיום אני לקוח של 012. אין לי תלונות אבל מצד שני לא ניצלתי את האינטרנט בטירוף עד היום כך שאני לא מדד. היום אני משתמש במחשב פנטיום4, GHz2.4 . אני קונה מחשב חדש וארצה לחבר אותם ברשת ביתית. במחשב החדש האימיול הולכת לעבוד חזק וגם תוכנה לשימוש בטורנטים (איזו שלא תהייה). הבנתי שיש ספקיות שידועות ב "חסימת פורטים" שלהן. דבר שיגביל אותי בהורדות מסיביות של קבצים (זה בתכנון). בנוסף חשוב לי גם שלא אהייה מוגבל בהורדות משרתי FTP. ברשותי נתב לרשת אלחוטית מסוג "tnn - siemens sl2 141" שאמור לשמש אותי לרשת הביתית. על איזו ספקית תמליצו לי?... תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-