עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by joniii,

אני משחק במשחק רשת והחיבור שלו ממש איטי ויש לי בו המון לאגים שכמעט וכל המשחק נטקע. יש לי אינטרנט 1.5 מגה ומחשב מצויין אני לא מוצא מה הבעיה במשחקי הרשת אצלי מה לעשות כדי לגרום לכך שלא יהיו לאגים אם תוכלו לעזור לי תודה..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דריברים שהכ.רשת יעבוד עם ויסטה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by nizansm,

עבדתי לפי המדריך בSTICKY של ה ICS כאשר יש לי 2 כרטיסי רשת מחוברים במחשב. עקבתי צעד צעד אחרי כל ההוראות ובכל זאת אין פינג בין המחשבים.. ping 192.168.0.1 מהמחשב האורח ואין תשובה ניסיתי לבטל את הפיירוול של וינדוס ועדיין אין פינג אין כלום. מה הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by yanipc,

איך אני בודק מהירות אינטרנט? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by roei88,

יש לי רשת אלחוטית של בזק, עם מודם-רווטר ROTAL - RTA 1025W הבעיה שכל כמה זמן- 20-25 דקות יש מעין ניתוק - על גבי המודם הכל נראה בסדר, כל הנוריות שצריכות לדלוק דולקות, וגם המחשב נשאר עדיין בסטטוס מחובר, אבל התעבורה פוסקת למשהו כמו 20-30 שניות, ואז זה נהיה בסדר. לרשת מחוברים שני מחשבים, אני לא ממש מתעסק עם המחשב השני אבל גם בו יש ניתוקים. אם מישהו יכול לעזור אודה לו מאוד. :

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  6. Started by sagioto,

שלום, יש לי PS3 שמחובר עם ראוטר אלחוטי למחשב, במחשב יש WINXP אני מעוניין לדעת איך אני מגדיר אותו כשרת DLNA ע"מ להזרים תוכן לPS3 תודה מראש

7. שלום לכולם יש לי בבית 3 מחשבים: 1. נייח- אינטל פנטיום 1 233 עם 64 מ"ב. מריץ Windows 98. 2. נייח- אינטל פנטיום 3 450 עם 256 מ"ב. מריץ Windows XP HOME. 3. נייד- אינטל סלרון 1600 עם 512 מ"ב. מריץ Windows XP HOME. 2 המחשבים הנייחים מחוברים לראווטר דרך תקשורת חוטית, הנייד דרך תקשורת אלחוטית. השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול להתחבר למחשב אחר בבית מאצלי ולשלוט בו או רק לצפות במסך שלו? והאם אני יכול לשתף קבצים בין המחשבים? שמתי לב שאם אני מעביר קבצים במחשבים הנ"ל דרך תוכנת ה- ICQ קצב העברה יכול להגיע ל- 1500 ק"ב לשנייה. בנוסף, אם אני פותח את "מיקומי הרשת שלי" מהפנטיום 3 רואים שהמחשב מזהה את הנייד אבל לא את המחשב השני, למה? (מצורפת תמונה). תודה מראש, גיא. [attachment deleted by adm…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. שלום לכולם, אני פונ אליכם בבקשת עזרה עקיפה מחבר שלי - הסיבה שהוא לא מבקש עזרה בעצמו היא שדפדפני האינטרנט שלו (IE, FF) לא פועלים. הוא מצליח לעשות Ping ולקבל תשובה (מגוגל), ובאופן מסתורי אימיול והדפדפן המובנה שלו פועלים (אבל הדפדפן המובנה מאפשר לו לגשת רק לאתר ספציפי), וגם ICQ פועל. System Restore לא עוזר. האם מוכר לכם וירוס בעל סימפטומים כאלה? אם כן, אולי אפשר להוריד מסיר-וירוס מאימיול. או שאולי זו שגיאה טיפשית במאפיינים של IE ו-FF?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by yaron266,

מה ההבדל בין כרטיס רשת 10\100 לכרטיס רשת 10\100\1000 ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  10. Started by Guy_A,

שלום! ברשותי נתב אלחוטי Linksys WRT54GL חדש, מחובר למחשב הזה בקו חוטי ולמחשב הנייד באלחוט. האינטרנט מגיע דרך ה LAN של הקיבוץ, משמע אין מודם. בבית יש כמה חיבורי אינטרנט שנמצאים על אותו הסוויטץ' ( משמע הראוטר מקבל את האינטרנט מסוויטץ' ), ולחיבור נוסף בבית מחובר מחשב נוסף, שכאילו לא נמצא עם הנייד והמחשב הזה על האלחוטי, אבל נמצא איתם על הסוויטץ' המרכזי. כשאני מנסה להתחבר מהמחשב הזה לנייד אני מצליח, אבל מהמחשב השלישי שלא נמצא על הלינקסיס אני לא מצליח להתחבר לשניים האחרים, בגלל הרשת שלהם.. מה אני יכול לעשות כדי שאני אוכל להכנס לרשת של המחשבים? ואיך זה מתבצע? בתודה גדולה מראש.. גיא

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. שלום. אני משתמש בתוכנה UTORRENT במשך חודש. בזמן האחרון, הולכת וגוברת תופעה כזו, שכל פעם שהתוכנה בשימוש (עושה SEEDING למעל 40 טורנטים), אני לא מצליח לגלוש לאתרים. האייסיקיו והמסנג'ר עובדים, אבל אין גישה לאתרים. ברגע שאני מכבה את התוכנה או מדליק את הראוטר מחדש - הכל חוזר לקדמותו. מה דעתכם? האם הבעיה נובעת מהעובדה שיש הרבה טורנטים בשימוש? אם כך - מה הפואנטה בתוכנה? או שאולי הבעיה נמצאת בראוטר? בווינדוס? זקוק לעזרה..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מחפש מדריך או משהו שיעזור לי כי אני לא מצליח בכלל להיכנס... תודה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  13. היי חבר'ה אני מבקש הצעות לכל מיני נתנבים וכרטיסי רשת... נתב עדיף במחיר של 250 שח אני יודע שזה לא הרבה אבל קניתי מחשב ולא נשאר לי כסף חחח ואיזה כרטיס רשת אלחוטי(למחשב אחר) בתקציב של 100 שקל בערך.... תודההה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. אני מנוי של 013 בכבלים(1.5 מ"ב) כמעט שנה, ובגלל שיש לי העלאה די איטית של מקסימום 17 KB אני חושב להשתדרג. למישהו יש מידע על החבילות? (הורדה והעלאה בכול חבילה). אני צריך את המידע הזה עד למחר ושירות לקוחות סגור עכשיו.

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  15. יש לי מודם מחברת HOT אין לי מושג איך להתחבר אליו ניסיתי הרבה IP לא עובד. הטכנאי שהיה פו הצליח אין לי מושג איך.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לפני כמה ימים התקינו אצלי ראווטר של LEVEL ONE. מאז (וגם קצת לפני אבל בעיקר מאז) האינטרנט ממש זוחל ויש לי LOW ID באמיול. אז ככה: 1.אני מבינה שהמהירות מפוצלת בין שני המחשבים, אך האם זה מצדיק זחילה ממשית? (מהירות 1.5/128) 2. איך לפתור את בעיית הLOW ID? היא מן הסתם נגרמת בגלל הרוואטר, כי היא לא הייתה קיימת לפני זה. בבקשה אל תפנו אותי למדריכים, כי ניסיתי כבר משם וזה לא הלך... תודה רבה:-) ואני יודעת שהשאלה גם בתפוז...זה בשביל להגדיל את הסיכוי לקבל תשובה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  17. Started by sagioto,

שלום, יש לי PS3 שמחובר עם ראוטר אלחוטי למחשב, במחשב יש WINXP אני מעוניין לדעת איך אני מגדיר אותו כשרת DLNA ע"מ להזרים תוכן לPS3 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. לא מצאתי הרבה חומר על הקושחה Tomato ברשת חוץ מה - WIKI שלה. הבעיות הם בעיקר עם הורדה של טורנטים. 1. במידה שאני נותן אפלוד מקסימלי (החיבור שלי הוא מגה וחצי עם אפ של 150) הגלישה נסתמת ובקושי אפשר להיכנס לאתרים. 2. כשאני מוריד טורנט גם כן הגלישה נסתמת . 3. הורדת טורנט לא מגיעה למהירות המקסימלית , ואני מוריד מרשת TL שידוע ששם מגיעים להורדה מקסימלית. תודה רבה.....

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by nizansm,

שלום, יש לי תקלת רשת בבית ואני צריך עזרה. אני ואחי היינו מחוברים אחד לשני בכבל רשת,ואני מחובר למודם.כך היה גם לי וגם לאחי אינטרנט ומידע משותף(למרות שבחלק מהפעמים זה היה עושה בעיות). אבל לאחרונה החלפתי מחשב והמודם לא התאים,לכן באו מבזק והחליפו לי את המודם למודם חדש עם יציאות רשת בלבד,ללא יציאות של USB. בכדי שגם לאחי יהיה אינטרנט,חיברנו את המחשב שלי,ואת המחשב של אחי לסוויץ' , שאליו מחובר גם המודם.כך חשבנו שתהיה תקשורת ואינטרנט לשנינו. אבל עכשיו יש בעיה...אצלי האינטרנט עובד,ואצל אחי לא. ניסינו להחליף לכבלים מוצלבים,אבל גם זה לא עזר. אני חושב שיש בעיה עם ההגדרות במחשבים ובגלל זה בעבר התקשורת הייתה לקויה ועכשיו אין תקשורת בכלל.. אז ככה שעכשיו יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת …

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by Deddy,

יש לי היום בבית שני מחשבים שמחוברים בכבל אחד ברשת קווית פשוטה. אנחנו הוספנו לאחרונה עוד מחשב ובקרוב מתווסף מחשב נייד. אז בקצרה יהיו שלושה מחשבים שיהיו מחוברים בכבל והנייד יהיה מחובר בכבל לפעמים ואלחוטי לפעמים תלוי איפה הוא יהיה. אני מחובר באינטרנט בכבלים אז אני צריך המלצה על ראוטר, עקרונית אין ממש תקציב כי אני לא מכיר מחירים של ראוטרים טובים, אבל אני מניח שזה לא יגיע ל500 שקל נכון? אז כל מה שפחות מזה יהיה נהדר. ככל הנראה אני אקנה את הרואטר מלוג'יק או זיגזג. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. הייתי מחובר עד לא מזמן ל 012 בגבלים בחיבור ללא חייגן הם התחילו לעלות לי מחירים אז עברתי ל 014 בזק בינלומי שם גם קיבלתי חיבור ללא חייגן אבל בהגדרות של הנתב אני מקבל את הדבר הבא ב 012 זה היה לי על בין 2 ל4 כל הזמן בבזק זה עולה ב 1 עד 2 כל שעה לפי ההגיון ולפי מה שרשום זה חבילות מידע שיוצא מהמחשב ונחסמות זה אומר שיש לי וירוס/trojan שמנסה להוציא תקשורת החוצה? כי לפי כל הסריקות שעשיתי זה לא מוצא כלום או שזה שיטה שונה בחיבור mpls של בזק? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. אשמח לקבל הסבר על סוגי היציאות (uplink, expansiob bus, וחיבורי הX8 והbase במרכזיהה הלבנה) ועם איזה כבלים לחבר אותם למחשבים (מוצלב או רגיל) תודה רבה, בז'נגלו.[br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 08:23:16 אני מקפיץ כי ההודעה עברה שני דפים. מקווה שזה בסדר...[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by urinka,

שלום רציתי לשאול האם שרת מדפסות כמו זה למשל http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6918 יכל לנצל את כניסת הUSB שלו למטרות אחרות כמו חיבור של התקני USB אחרים למשל דיסק חיצוני או סורק או מצלמה

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  24. שלום לכולם! לקראת המעבר מADSL לכבלים, הגיע הזמן לעדכן את הנתב - WRT54GL. הסיבה לכך היא שצוין כאן בפורום שהקושחה שהשתמשתי בה עד עכשיו (DD-WRT) לא תומכת בפרוטוקול L2TP של הכבלים. אם כך שאלתי היא איזו קושחת צד שלישי אחרת כדאי להוריד? האם באמת יש הבדלים משמעותיים ביניהן לבין עצמן או לבין הקושחה המקורית?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by As-21,

מתלבט בין שתיי הדגמים האלו WRT54GS WRT54GL מה לקנות ?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים