רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי,אני מחפש בנרות נתב/מודם סלולרי 3G ,שהוא גם יציאה לקו טלפון כדי לחבר מכונת פקס רגיל לשליחה וקבלה למשרד קטן. מכיוון שהשוכר עושה בעיות עם קו רגיל (תשלום גבוה לבנק דקות והוא לא מאשר התקנת קו נפרד) , לכן אני מחפש נתב שיאפשר בין היתר גלישה קלה אבל בעיקר קו טלפון ללא תלות בתשתית (בזק/הוט) . בעבר חברות הסלולר נראה לי מכרו כזה אבל כיום כבר לא. אשמח לקישורים ושמות של נתב כאלו. מצאתי בארץ 2-3 בודדים ,עם אחריות קצרה והחנות עצמה לא יודעת אם זה באמת אפשרי. http://www.laptopcharger.co.il/site/Shop/manufacture/manufactureCat.asp?depart_id=154640&manufacture_id=17300 בבקשה אין צורך להציע הצעות של פקס2מייל ואתרים לשליחת פקסים זה נועד למשרד קטן לאדם מבוגר שלא מבין הרבה בטכנולגיה. תו…
-
- 2 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
כיצד לעשות Enable ל UPNP בראוטר של 012 SmartBox? תודה לעוזרים D: - - - תגובה אוחדה: - - - בבקשה מהרר פשוט זה דחוףD,
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה ספקית נותנת קישוריות הכי טובה להורדות מחנות הפלייסטיישן של סוני ?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ערב טוב, אני חייב לציין שפשוט מאסתי מהראוטר br-6524n של אדימקס. מלא ניתוקים ובעיות עם האינטרנט.. יש לי כרגע מחשב אחד המחובר קווי, מחשב נייח אלחוטי נוסף שמחובר רוב היום, ועוד 2 מחשבים שמתחברים גם הם אלחוטית אך רוב היום אינם פעילים. אני גולש באינטרנט 100 מגה של הוט ו-013. אשמח להמלצה ל: ראוטר חזק ואמין עד 450 ש"ח (אם תגידו שמעט כסף נוסף יכול להוביל לקנייה איכותית בהרבה, אוסיף עוד 50-70 ש"ח). access point תואם USB אלחוטי אחד למחשב נייח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני עובר ליחידת דיור ואתקין שם אינטרנט על תשתית בזק (כנראה דרך ה"דואל" של CCC) וסביר מאוד להניח שאשכיר מהם את המודם (הבנתי שלא משתלם לקנות באופן פרטי כרגע?). המהירות תהיה 15 או 25 ויהיה לי מחשב אחד שיתחבר באופן קווי ושאר המכשירים באופן אלחוטי (פלאפונים, לפטופים וכו' בהם לא חשובה לי המהירות כמו בקווי). כיום אני משתמש ב wrt54gl (יש ארבעה מחשבים בחיבור קווי והמון באלחוטי) אבל אני לא יכול לקחת אותו איתי לצערי והמחיר של חדש גבוה ממה שאני רוצה להשקיע כרגע. אשמח להמלצה לנתב זול שיוכל לעשות את העבודה ועדיין יספק לי אפשרויות דומות לאלו שיש ב tomato firmware המותקן אצלי כרגע.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אינטרנט וטלפון ב-110 שקל לחודש: כך תרכשו חבילת תקשורת מוזלת בעוד שבועיים אמורה לצאת לדרך רפורמה שתשנה את הדרך שבה אנחנו רוכשים חיבור לאינטרנט ■ כיצד היא תשפיע על חיינו? המחיר יהיה נמוך יותר, ההתחברות נוחה יותר וסלי השירותים רחבים יותר http://www.themarker.com/technation/1.2557685 ואיפה הרפורמה האמיתית של Unlimited?
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי לרשת ביתית חשוב שיהיה איכותי, אמין ומהיר. הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על 2 הנתבים הבאים: Edimax BR-6478AC TP-LINK TL-WDR4300 MIMO N750 DUAL BAND 300Mbps + 450Mbps [h=1][/h]איך מנצלים את 2 התדרים 2.4Ghz, ו- 5Ghz? האם הם עובדים במקביל ומשויכים למכשירים שונים ברשת? תודה, אלי
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביקשתי להתחבר ל Triple C למהירות 25Mb כאשר עד היום הייתי במהירות 15Mb. העניין הוא שנציג מכירות שלהם אמר לי, שטכנאי בזק צריך להגיע לארון של בזק כדי לסדר תשתית VDSL. השאלה קודם כל אם אכן זה נכון, ואם כן למה ב Triple C גובים על כך 100 ש"ח בעוד שבחברות האחרות לא ציינו דבר כזה. בזק (אחרי כל השנים שגבתה ממני מחירים מופקעים) מסרבת כמובן לענות. מעבר לכך האם Triple C גובה כסף, אבל לפחות עומדת בזמן שהם אומרים, כי גם ב 012Smile וגם באקספון לא עמדו בזמן שנאמר לי ואפילו לא עדכנו אותי ובטח שאין מה לדבר על פיצוי. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי,אני מחובר כיום לבזק ויש לי בעיה של קליטת WIFI מאוד חלשה,הנקודה היחידה שאפשר לחבר אליה את הראוטר רחוה מהמקום שבו אני מבצע את הגלישה יש לי 2 ראוטרים פרטיים שעלו 200 שקל ואני מעוניין להפוך אחד מהם ל רפיטר-מגדיל טווח ,איך אני עושה דבר כזה? איך צריך לחבר כל דבר?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך הוט ו 012 במהירות של 100 מגה ואני משתמש ב HOTBOX כמודם וב TL-WR1043 v2 כראוטר. רציתי לשאול אם זה תקין שהמהירויות שאני מקבל במחשב נייד ובאייפון שמחוברים ב WIFI ונמצאים בצמוד לראוטר הם כאלה: מחשב נייד MacBook Pro: אייפון 6: כמובן שבמחשב שמחובר עם כבל לראוטר המהירות המתקבלת מקסימלית: אני מבין ש WIFI לא אמור לתת לי ביצועים של חיבור קווי אבל ירידה של 50 אחוז ויותר נשמע לא ממש תקין. תודה וחג שמח!!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. בלי להכנס ללמה,כמה,ולא חוקי. במקום העבודה שלי האינטרנט חסום,מחפש דרך לעקוף את זה. והפרוקסים החינמיים שאני משתמש בהם הם פשוט מתחת לכל רמה,חלק מהאתרים עובדים וחלק לא. הבנתי שאני צריך VPN לצורך גלישה אנונימית. מישהו מכיר משהו חינמי מומלץ ואפילו בתשלום,ללא הגבלת תעבורה. יש אולי דפדפן או תוכנה חיצונית שיוכלו לעשות את העבודה? לצורך העניין,אתרים כמו גוגל,פייסבוק,יוטיוב,MSN ועוד כמה פתוחים,כל השאר חסומים. עדכון. שוטטי וגיגלתי יכול להיות שדפדפן TOR יוכל לפתור את הבעיה?,כרגע אני לא יכול לבדוק את זה לא עובד בימים הקרובים..
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין להחליף את הרשת בבית לגיגה,יש לי חיבור VDSL וכרגע משתמש במודם\נתב של בזק DLINK 6740U. אני מחפש המלצה על נתב טוב ואיכותי רצוי שיכלול WIFI -AC,ושידע לעבוד עם PPPOE של בזק,אני מתכנן להזמין אותו מאיביי כי פה שוחטים אותנו אז רצוי שיהיה אותו כבר בארץ כדי שלא יעשו לי בעיות במכס וכאלה. שמתי עין על LINKSYS EA6700 אבל הבנתי שהוא לא תומך PPPOE כמו כן שמתי עין גם TPLINK ARCHER C7 אבל הוא לא קיים פה אצלנו אז בטח ישגעו אותי במכס על ה-5GHZ. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים החלפתי ראוטר לdlink dsl 6850u בעקבות העלאת מהירות האינטרנט ל40 mb, מאז שהחלפתי, נהיו לי לאגים שלא ניתן לשחק איתם במשחקים כמו לול, cs go, במשחקים עצמם רשום פינג יחסית טוב וממוצע ( ושום תוכנה אחרת או דפדפן לא פועלים ברקע) . עם הראוטר הקודם זה לא היה ככה. ניסיתי לאפס אותו, לנתק מהחשמל, לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים שלום שאלה בענין ראוטרים הייתי השבוע בארומה, ושמתי לב שאם אני מתחבר לרשת האלחוטית שלהם, בפתיחה הראשונית של אחד מהדפדפנים(לא משנה איזה דרך אגב) קודם כל קופץ דף של ארומה. מענין אותי מאוד לדעת האם ישנה דרך לבצע זאת על ראוטרים או שיש עוד משהו מאחרי הקלעים? והאם ישנם ראוטרים התומכים בכזה דבר? תקנו אותי אם אני טועה לגבי שזו בעצם הפנייה שמבצע הראוטר, לאחר הגדרה כזו או אחרת תודה מראש צור
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שדרגתי את מהירות הגלישה מ 15MB ל 100MB. כיום ברשותי מודם-ראוטר מבזק של חברת NETGEAR DGN2200 האם מודם זה מתאים לגלישה במהירות 100MB? במידה ולא, האם ניתן לקנות מודם-ראוטר שתומך במהירות כזו באופן פרטי או שאני חייב לקנות דרך בזק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מתקפת הסייבר (OP Israel), שארעה בשבוע שעבר, גרמה לנזקים מועטים בלבד שרובם ככולם התבטאו בהשחתת אתרים ודפי אינטרנט (Defacing). לעומת זאת, חטיפת DNS (באנגלית DNS Hijacking) היא מתקפה משמעותית יותר, המשבשת את הגדרות ה-DNS בנתב, ושנזקיה לא תמיד נראים לעין. עד היום, האיתור של מתקפה מסוג זה ברמת הנתב הבייתי או המשתמש הבודד היתה בעייתית וקשה, אך מצב זה משתנה עם הצגתו של כלי אינטרנטי מבית F-Secure. על הכלי ואופן השימוש בו תוכלו לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5621
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי בכמה ימים האחרונים מנורת הLink מהבהבת או כבויה במודם. דיברתי עם התמיכה אמרו אולי פילטר / מודם דפוק. החלפתי (ללא תשלום מבזק סטור), אותה בעיה ממשיכה. בתמיכה מפרפרים אותי ממקום למקום... אני בחבילת One של 012 (תשתית + ספק ביחד) אני מניח שהבעיה היא בתשתית של בזק, השאלה היא האם אני אמור לדבר עם 166 בכלל? לא 012 אמורים לטפל בזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, צריך בבקשה את עזרתכם בהגדרה זו לצורך צפייה בתכנים כמו NETFLIX וכ"ו נרשמתי לשירות החינמי במשך שבוע של unblock-us והגדרתי את הראוטר שלי TL-WR841N כפי שרשום באתר, כאשר אני בודק באתר שלהם הכל נראה תקין אבל כאשר אני מתחבר לNetflix למשל בסלולר הוא רושם לי שהשירות לא זמין באיזור... וגם באתרים המציגים את כתובת ה-IP החיצונית אני מופיע תחת כתובת ישראלית בבקשה אשמח אם תאמרו לי מה אני מפספס מה שעשיתי זה.. נרשמתי לUNBLOCK-US הגדרתי את הנתב שלי כפי שמוסבר שם (הגדרת כתובות שרתי ה-DNS ב-DHCP של הראוטר) שמרתי ועשיתי ריסטרט לראוטר הראוטר שלי מחובר למודם HotBox צרפתי צילום מסך תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברנו לטריפל סי (ספק + תשתית). מאז יום המעבר אני מרגיש כאילו יש לי הגבלה על מהירות ההורדה שמתבטאת במיוחד בשימוש ב-PT, זה נראה כאילו זה מוגבל ל-100 Kbps. בדקתי ע"י חיבור לאינטרנט של הטלפון ואכן ההורדה לאותו פרק הייתה מהירה בהרבה. האם מישהו נתקל בתופעה דומה ??
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי את הנתב הנ"ל הוא HW ver:3.0 עכשיו באתר הרשמי של Level One יש עדכון קושחא לגירסת חומרה 4 או 5 ואין לגירסת חומרה 3 כמו שיש לי . לפי דעתכם אם אעדכן בכל זאת לפירמוויר גירסת חומרה 4 או 5 יש סכנה בהשבתת הנתב ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר/מודם של נטגיר שקיבלתי מבזק. בנוסף יש לי נתב אידמקס. הצלחתי להגדיר את שני הנתבים בתצורת WDS. כאשר הנטגיר הוא המאסטר והאדימקס פונה אליו. החיבור עובד טוב, הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה להחזיר את ההצפנה שהייתה לי WPA-PSK. בשני הנתבים אני שם את אותה ההצפה ואת אותה הסיסמא (הSSID שונה) והנתב השני פשוט לא מתחבר לאינטרנט וגם כאשר אני מתחבר אליו הוא לא מקצה בכלל IP מרשימת כתובת של המאסטר. אני שובר את הראש מה יכולה להיות הבעיה וללא הצלחה. אשמח לעזרה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ! יש לי בעיה קשה ורב נושאית שאני הייתי שמח עזרה מימך לפתרונה אז נתחיל מידע יבש .. מחובר כרגע לבזק עם מהירות גלישה של 40 מגביט לא ידוע ספק .. מודם /ראוטר שלהם הוא N600 המודם ממוקם בסלון .. בבית יש 4 מחשבים אחד נייח ושלושה ניידים וכמובן 4 סמרטפונים שלרוב בבית מחוברים לרשת ברצוני להוסיף גם סטרימר בזמן הקרוב.. ככה עכשיו לכל הבעיות והשאלות שלי .. נתחיל שאלה ... 1. אני רוצה להגדיל את המהירות בבית למאה מגביט איכן כדי לי לעבור אם ביכלל כדי לי לעבור? 2. אם המודם שבזק נתנו לי הוא טוב או כדי לי אולי לחשוב על רכישה עצמית ? 3.חושב על רכישה של סרטימר ישמח לעזרה.. דרישות 1.כניסה לכל האתרקים וניגון מלאה בלי תקיעות מוזיקה סרטים איכות HD .. 2. שיהיה שלט\נמיקלד ברכישה .. …
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
דיסקי my cloud של WD מגיעים עם יציאת רשת 1G ומתחברים ישירות לראוטר. אין להם חיבור למחשב. בראוטר שקיים אצלי היום יש יציאות 10/100 בלבד. לאחר שיחה לא סימפתית עם בזק וויתרתי על האפשרות לשדרג אותו ( "מה זה ג'יגהביט? יש לנו רק חבילות של 100 מגה" וגם "כן, היציאה שלו יכולה להעביר בכל מהירות שתתחבר לחבילה" ובאמת שהתאמצתי להסביר להם ) השאלה שלי היא האם ההצהרה הבאה היא נכונה: המוצר הבא ( בתכנון ) יתחבר לראוטר מפתחה אחת, למחשב שלי בפתחה שנייה ולכונן בפתחה שלישית בלי הגדרה כלשהי. http://ksp.co.il/?uin=21972 בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים שאלה לצורך מעבר מבזק לספק באנדל אחר. האם המודם הזה יעבוד בארץ ZyXEL P-871M VDSL2 Modem ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-